ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,494 דיונים בפורום זה
-
האם יש ל HP 6830s KU405EA מסך מט. או לחילופין למחשב הבא THINKPAD SL500 2746-4EG תודה איתן
-
- 4 תגובות
- 551 צפיות
-
-
תקציב: 5500 מטרה: מחשב חזק למשחקים, מהיר, יחזיק לשנים הבאות.. צריך ככה: מסך "LCD 17 כ. מסך GeForce 7600GT ^^^^ שני אלו כאן למעלה זה העיקר.. כל השאר לפי הצעתכם.. מהחנות KSP.co.il --> זו האפשרות היחידה שלי ואני אוהב את החנות הזאת. תודה!
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
. מה התקציב? 1400ש"ח 2. מטרות המחשב? לדוגמה: צפיה בסרטים, , הורדות... אופיס , וכדומה 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי?לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כונן דיסקטים, צורב DVD. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? לא. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? חשוב במעט. 10. האם מתוכנן OC? לא
-
- 4 תגובות
- 551 צפיות
-
-
רק רציתי לשאול א המעבד הזה מתאים למה שנתתם לי מקודם מהאתר SKYPC: מעבד Intel Dual Core E2180 Box ואם הוא מתאים למשחק CRYSIS
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
יש לי מחשב משנת 2012 ואני מעוניין להריץ עליו את witcher 3 בגרפיקה גבוהה (מעבר לדרישות הספציפיות של המשחק הזה אין לי עניין בעוד משחקים ולכן אני מעוניין לצמצם הוצאות ולא לקנות מחשב חדש מאפס). הבעיה היא שאני לא בטוח שזה עוד אפשרי בשבילי לשדרג את המחשב שלי כאשר יתכן הרכיבים המתאימים לי יצאו מיצור או אינם נמכרים בארץ יותר. אני צריך לשדרג מעבד וכרטיס גרפי ומעוניין להוסיף עוד ראם למרות שהוא עוד אמור להספיק. אני מסתמך עד הדרישות המומלצות של cd project אם הדרישות שלהם לא הולמות את הדרישות בפועל אשמח לדעת גם מזה בבקשה לוח האם שלי הוא H77 G3H המעבד הנוכחי הוא i5 3570K כשאני צריך לשדרג ללפחות לi7 3770 הכרטיס גרפי הוא HD7800 הראם הוא gskill ares 1600 4x2gb. …
-
אני מעוניין לקנות נייד במחיר שנע בסביביות 4000 ש"ח אני סטודנט להנדסה ומשתמש בו בעיקר לגלישה אבל גם בתוכנות כמו מטל"ב ואוטוקאד הציעו לי את המחשב הבא של LG http://www.zed.co.il/Product.asp רציתי לדעת אם למשהו יש חוות דעת על המחשב הנ"ל או בכלל על מחשבים של LG כי אני לא מתמצא . תודה!
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב בתקציב 4000 אפשר לחרוג עוד 300 ש''ח אבל עדיף שלא, המחשב ישמש למשחקים וסרטיי HD יש לי מסך 22 - 1680 1050 אבל המחשב יחובר לפעמים לטלויזיה 37 FULLHD איך צורך בציוד היקפי רק בקשה שיהיה מעבד אינטל ודיסק קשיח של 1TB, שהמחשב לא יהיה רועש אני רוצה שהמחשב ילווה אותי תקופה ארוכה ושלא אצטרך להחליף חלקים כל חצי שנה עדיף חנויות באיזור חדרה תודה לעוזרים (:
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
בימים הקרובים אני קונה מחשב חדש יש לי כבר כיוון אבל אם יש לכם הצעות אחרות שאולי יחסכו ממני כמה שקלים אני אשמח הכיוון שלי הוא המפרט הזה (פחות או יותר): מעבד INTEL C2D E7200 2.53GHZ לוח אם GIGABYTE P43DS3L זכרון פנימי G.SKILL 2GB 800MHZ NT \ OCZ כונן קשיח WD 320GB SATAII 7200RPM 16MB Buffer כרטיס מסךPalit Geforce 9800GT 512 MB Retail P98T512 מארז Cooler Master Elite 334 \ compucase ספק כוח PCP&COOLING Silncer 470W | PC Power ULTRA-QUIET PSU: SILENCER® 500Watt ATX מסך LG LCD 22 W2242T 5Ms 1:8000 \ Samsung 22 LCD 2243BW \Chimei 22 LCD 228D 5Ms כמו שאמרתי, רוב השימוש של המחשב יהיה לאינטרנט ומוזיקה אבל אני לא שולל אפשרות של משחקים חזקים שדורשים מערכת טובה כ…
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
חברה צריך את הדעה שלכם בנוגע למפרט שבניתי למשחקים כבדים עם אופציה לאוברקלוק בעתיד . יש לי מסך אלסידי 20'' של סמסונג . שאר המפרט : Ga-ep43-ds3l@ adata 2*2 1066 cl5 @ wd640 gb aaks@ palit 4870 512 crorair 450w @ cm 690 @ ac 7 pro סה"כ 3405 שקל בלי מעבד מ TMS . אני מתלבט לגבי המעבד quad or dual? מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב ללימודים שיהיה קטן ככל האפשר 10 אינצ' ומטה הדרישות שלי הן: שיהיה קל כמה שיותר קטן מ10 אינצ' חברה מוכרת ולא שוק זמן סוללה ארוך ככל האפשר מבחינת תוכנה: אינטרנט אופס סרטים ואם יעלו משחקים זה אחלה אבל זה לא העיקר בכלל. חיבורים: חיבורי USB HDMI או לפחות S-VIDEO חיבור למסך חיצוני אוזניות, מיקרופון. אינטרנט אל חוטי תקציב עד 3K אבל כמובן שעדיף פחות תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום אשמח אן תעזרו לי למצוא מחשב דק קל ומתאים לצרכי, מילאתי את השאלון. תודה רותם תקציב- רצוי פחות מ-3000 * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)- משרדי, אולי גם צפייה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט?- 13.3 מקסימום 14, רצוי מאט. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר)- רגילה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? * משקל רצוי?- 1.5 עד 1.7 * האם נדרש ז…
-
- 3 תגובות
- 551 צפיות
-
-
cpu: intel pentium d 820 2.8Ghz dual core 2x1024Mb mb: asus p5gz-mx 800Mhz memory: kingston 2x512 ddr2 667Mhz cl5 hd: western digital 160Gb 7200 sata dvd-r/w: LG dvd-r/w dual layer x18 monitor: acer al1716as 17" lcd מארז וספק כוח 500Watt מקלדת פשוטה 2 רמקולים genuis עכבר אופטי GPT המחשב מיועד לאינטרנט ותוכנות גרפיקה במקביל. כמו photoshop, macromedia flash mx 2004, swift 3d xpress אני משתמש בכרטיס מסך וכרטיס קול onboard וכרגע המחשב עובד בסדר. בעל החנות נתן לי שבועיים לשנות דברים אם אני רוצה. אז מה דעתכם המקצועית בנושא? ועוד שאלה קטנה... מה הטמפרטורות הכי גבוהות ונורמליות שהמעבד והלוח-אם אמורים להגיע אליהם?
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
חשיבות לגודל (התכנון להצמיד לאחורי המסך) תקציב עד 1500 ש"ח (אפשרי שמערכת הפעלה תירכש בנפרד), אז אשמח לחסוך היות והשימושים קלים חיפשתי במפרטים המומלצים אך אין התייחסות למיני פי סי כלל תודה, איציק
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
תגידו זה נכון שנגיד אם אני קניתי מחשב משומש של חברה עם שם לא חשוב איזה נגיד לצורך הענין TOSHIBA ונשארה אחריות עליו עדיין לשנה שנה וחצי .יש לי את כל הקבלות של הקונה המקורי והכל ועדיין במקרה של תקלה יכולים להתנער ממני בגלל שאני לא הבן אדם שכתוב בקבלות של הקנייה עצמה של הלפטופ?
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
חבר שלא מבין בזה כל כך ביקש ונתן לי את התקציב הנ"ל זה הינה הדרישות חוץ ממסך הכול המחשב מיועד לעבודות גריפיקה *חובה 2 הרדיסקים פנימיים בגדלים של 160+250 *מעבד מהדור החדש *לפחות 2G זיכרונות *כרטיס מסך לא הכי טוב ,זה לה דו מימדי ולא תלת מימדי כמובן איזור הקניה אמור להיות באיזור תל אביב -חשבתי על סקיפיסי,פנדה,נועה אמינות חשובה שוב המחשב צריך להיות ממש חזק שלא יתקע לרגע תודה
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
לכבוד יום ההולדת שלי ההורים החליטו לקנות מחשב חדש. המחשב הישן חלש מאוד... בהתחלה תכננו לקנות מחשב ביתי נוסף אבל הבנו שאין לנו מקום לעמדה נוספת ושלא היינו רוצים להחליף את הקודם (שני מחשבים יהיו טובים לנו), אז החלטנו שכנראה נלך על מחשב נייד. אני לא באמת מבין משהו בתחום, אז תהיתי אם אפשר להשיג בסכום הזה מחשב נייד סביר... המחשב הוא בעיקר לשימוש יום יומי - גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים, משחקי מחשב מדי פעם (לא נוהג לשחק הרבה) ואולי עבודה בפוטושופ... באמת שאין לי מושג גם מה גודל המסך שהייתי רוצה, או שאני צריך, אבל אני מניח שהכי גדול שאפשר להשיג בתקציב יהיה עדיף. עכשיו, מה שאני צריך בעצם זה להבין אם אפשר להשיג משהו בתקציב הנוכחי, ואם כן הייתי שמח להצעות לדגמים מסויימים. תודה מראש…
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
אהלן המחשב ישמש בעיקר לסרטים ומשחקים , אך גם לכל שאר השימושים מוזיקה גלישה OFFICE בעתיד אולי יתחבר ל LCD 37 אך זה רק בגדר מחשבה לביינתים לכן אשמח גם להמלצה למסך טוב . אינני מבין כל כך בנושא הקירור והשקט של המארז אך לאחר שהלכו לי כבר כמה ספקים ואיזה כרטיס מסך או שנים בעקבות חום אשמח אם גם הנושא הזה יוכל להיכנס בתקציב כנראה שאבצע את הרכישה באיבורי (אזור נתניה לא שופע בחנויות אחרות) תודה
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
אני צריך לחבר מפרט למחשב + מסך 19 lcd עד 3000 ש"ח הוא צריך את זה לעבודות גרפיקה "פשוטות" (קצת פוטו שופ וכאלה) בתודה מראש
-
- 6 תגובות
- 551 צפיות
-
-
חברה אני משדרג את המערכת ממש ממש בקרוב הבעיה שבכל פעם שאני פותח ת'רד אנשים משגעים אותי ואני מוצא את עצמי משקיע יותר ממה שהצבתי לעצמי ויותר ממה שצריך..... וחלק זורקים אותי לפה וזורקים אותי לשם... בעיקרו בהתחלה העמדתי לעצמי תקציב של 1k-1.5k לשדרוג המערכת בגלל בעיות בכרטיס מסך.... ומשם זה גלששש לספק+כ.מסך+זיכרון וכו'... 2.5k המטרות שלי! אני מעוניין לשחק במשחקים שונים- אלו שדורשים גרפיקה גבוה- משחקי פעולה אסטרטגיה וכו' כמו gta החדש far cry2 החדש call of duty red alert3 ומפה אני מקווה שהבנתם תראש שלי.... כאמור אני לא gamer מושבע ואני לא כל היום מול המחשב אני לומד קשה ולא תמיד יוצא לי להתעסק/לשבת/לשחק במחשב +אני גם עובד אבל בזמן הפנוי שלי אני אוהב לשחק,לראות סרטים,לשמוע ש…
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
-cpu type : intel pentium 4 3000Mhz -15x200 מעבד: motherboard name : biostar p4m80-m4 לוח אם: video adapter : RADEON 9250 256 mb 128 bit כרטיס מסך: 120gb --דיסק קשיח 256 mb x2 ram 200mhz x2 = זיכרונות כולל 512MB אני רוצה שהוא יהיה טוב למשחקים חזקים כי המשחקים כבר נתקעים
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש לקנות מחשב לילדה בת 16 שישמ אותה לאופי, אינטרנט וכל שאר הדברים שילדות בנות 16 עושות במחשב (לא משחקים) יש צורך במסך (עדיפות ל 22) ושיהיה שקט כמה שאפשר. כמו כן צריך ציוד היקפי ( פשוט) התקציב הוא 3000 ש"ח תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב לא כולל אביזרים חיצונים עד 3000 ש"ח שישמש בעקר לעבודה בphotoshop אשמח לקבל גם עם מעבד אינטל וגם עם AMD LG DVD±RW GH22NP20 x22 Black IDE Zotac 9600GT Synergy 512MB GDDR3 DX10 HDTV DVI PCI-E Seagate 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II DDR II 800Mhz - Life Time Warranty 2x2GB OCZ EL Platinum XTC Dual Channel GIGABYTE MA790GP-DS4H AM2+,790GX, DDR2 1066, PCI-E,HD3300, HDMI Phenom Quad-Core 9550 (Socket AM2+) סה"כ 2790 תודה איתי
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
צריך מפרט למשחקים קלים יחסית, ללא OC, וללא ציוד הקפי, לא צריך צורב גודל מסך 23" אני חושב שמשחקים בסדר גודל של Spore זה המקסימום שירצו להריץ על המחשב הזה... תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות מחשב לעריכת סרטונים שיעבוד בקלילות ובלי תקיעות. תחילה חשבתי על לפטופ והורידו אותי מזה כי הביצועים יהיו לא טובים, מצד שני נייח זה ענקי ואין לי מקום בבית, האופציה של מחשב קטן היא טובה? או שכיוון שזו קופסא קטנה היא תתחמם ותיפגם מהר מאוד? ומה עם האול אין וואן בכלל זה מיותר כי זה כמו ביצועים של נייד? זה מה שהמליצו לי להרכיב מחשב נוק וזה המפרט אשמח לעזרה אם זה מתאים תודה ASUS PN51 R7 Barebone MiniPC - AMD Ryzen 7 5700U - Radeon Graphics 6MB L2/L3 cache - 2x 3200Mhz DDR4 SO-DIMM up to 64GB RAM - 1x M.2 socket for SSD, 1x 2.5 Inch drive bay for HDD or SSD, MicroSD card socket - 3x USB 3.0/3.1 ports, 2x USB 3.1 Gen2 USB-C ports with DisplayPort Alt mod…
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
- 1 follower
-
-
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-