ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,490 דיונים בפורום זה
-
מעבד: Athlon 64Bit AM2 4800 DualCore Box AM248DCB לוח אם: Gigabyte M55S-S3 AM2 GM55SS3 מארז: Compucase HEC 6C28 Silver/Black NO PSU ספק כוח: FSP Real 350W 60GLN 120mm Noise Killer Bulk זכרונות: Kingston Original 2GB (2x1GB) DDR2-667Mhz K2G667DC קשיח: Samsung 80GB 7200 SATA II HD080HJ כ. מסך: Sapphire Radeon X1950XT 256MB Vivo Dual DVI Retail SX195XT25V צורב: Samsung DVD-RW S183L X18 LightScribe SATA
-
- 3 תגובות
- 545 צפיות
-
-
אני צריך מפרט למחשב שהייעוד שלו הוא בעיקר סרטים והרבה ומשחקים כבדים גם מבחינת הגרפיקה וגם מבחינת הגודל שלהם כמו NFS וGTA החדשים. תשלחו בבקשה תשובה לאיימל: daniel_h1@walla.co.il תודה רבה =]
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
המחשב שכבר קיים: מעבד: P4 3GHZ לוח אם: Abit AA8 צ'יפסט: 925x זיכרון חיצוני: 120GB WD SERIAL ATA זיכרון פנימי: Spectek 768MB DDR II כרטיס מסך: Abit x300 SE ספק כוח: 520W Generic אני מעוניין להחליף את כרטיס המסך ל- Leadtek 7600gs ואת הספק לספק מפירמה ב-200 ש"ח בערך. המחשב אמור לשרת לעוד שנה, שנתיים. מה אתם אומרים? גל. נ.ב: אם זה לא הפורום המתאים, נא להעביר. תודה.[table][tr][td][/td][/tr][/table]
-
- 4 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב (ללא מסך) בסכום של 4000 ש"ח, הדרישות שלי מהמחשב זה שיעמוד במשחקים החדשים ביותר (וגם באה שעומדים לצאת בחודשים הקרובים) ובעריכת וידאו של סרטים ביתיים במפרט אני חייב כרטיס מסך של geforce כי אני משתמש בכניסת הs-video שלו ובati זה לא אותה כניסה המפרט שלי צריך לכלול : מעבד , לוח אם , כרטיס מסך , זיכרון , מארז , כונן cd או צורב dvd , כונן קשיח מה אתם ממליצים ? (אם אפשר אז להוסיף את המחיר של כל רכיב ומאיזה אתר בדקתם)
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב חדש המחיר מקסימום 5 אלפים זה בעיקר למשחקים סרטים ומוזיקה וגם מארז טוב עם מאוורירים חזקים (בגלל זה אני קונה מחשב חדש נשרף לי הלוח אם) אני לא צריך מסך,הרד דיסק,רמקולים. אולי מקלדת ועכבר אלחוטי. חשבתי על לוח אם ASUS P5K PREMIUM/WIFI-AP הוא עולה בסביבות 1250 שקל מה אתם אומרים?? בתודה אריק
-
- 4 תגובות
- 545 צפיות
-
-
היי, אני מחפש מפרט למעבד+לוח אם+כרטיס מסך ב - 1500. מטרת המחשב היא עבודה משרדית "כבדה" על שני מסכים, אופציית חיבור לטלוויזיה (עדיף כרטיס מסך עם 3 יציאות, 2 למסכים ואחת לטלוויזיה) ואופציה למעט משחקים. יש כל כך הרבה אופציות, אז פניתי אליכם . אין לי עניין ב - OC, אבל יש לי עניין רב במחשב שקט. אין לי בעיה שכרטיס המסך יהיה על הלוח אם, כל עוד הוא עומד בציפיות. כמו כן, אני מעדיף מעבד של Intel (ואולי קצת לחרוג מהתקציב), אבל אשמח לשמוע גם על אופציות של AMD. כבר יש לי: 1. שני זכרונות KVR667D2N5 של Kingston, קצב 667, סה"כ 2GB 2. כונן קשיח WD3200AAKS 3. שCompucase-HEC Midi Tower CI-6A19 BL Front USB 400W 4. כונן DVD-RW של LG אני רק מחפש את ההשלמות למחשב המלא. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? עד 1500, ועדיף פחות. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) בעיקרון עבודה משרדית, אך גם משחקים קלילים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי - מארז 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? נושא הקירור ק…
-
- 3 תגובות
- 545 צפיות
-
-
. מה התקציב? 1400ש"ח 2. מטרות המחשב? לדוגמה: צפיה בסרטים, , הורדות... אופיס , וכדומה 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי?לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כונן דיסקטים, צורב DVD. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? לא. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? חשוב במעט. 10. האם מתוכנן OC? לא
-
- 4 תגובות
- 545 צפיות
-
-
אהלן חברים, מה אתם אומרים על המפרט? (מצורף בתמונה) את המפרט הרכיב לי מוכר בחנות בהנחיה להרכיב לי מחשב לעבודה משרדית עם אופציה למשחקים ברמה טובה (לא מדבר על המשחקים המטורפים. מה אתם אומרים על המפרט? מה הייתם משנים? איך העלות? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
אינטל Dual Core E5300/E6500 לוח אם Asus / Gigabyte G41 זכרון 2048MB DDR II 800MHz דיסק קשיח 320GB SATA II מסך דק "21.5 LG ניגודיות DCR 1:30,000 האם מפרט זה שווה 2,200 ש"ח? תוודה
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
חשוב לי שבמחשב יהיה מעבד טוב, זיכרון 2000 וכרטיס מסך טוב. וגם לא אכפת לי אם זה יהיה מעבד של amd או אינטל, מה אתם מציעים לי? תודה רבה לעונים!
-
- 3 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב בסיסי לזוג מבוגרים. מיותר לומר שהשימוש יהיה בסיסי. אשמח לחוות דעת: מעבד AMD Athlon 64 X2 4400+ Socket AM2 Box ¤374 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1197 לוח אם ASUS M2A-VM ¤304 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31540 כונן קשיח Western Digital WD1601ABYS 160GB SATA2 16MB ¤280 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=1601ABYS זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 667Mhz CL 5-5-5-15 NT ¤191 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-5400PHU2-2GBNT צורב ASUS DRW-2014L1T X20 DVD ¤168 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=30916 כונן דיסקטים שחור SONY Floppy 1.44MB (כן אני יודע, הם התעקשו- מיותר לומר משהו …
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
היי, אני מחפש מפרט למחשב לפי הכותרת. חשוב שיהיה שקט... הוא אמור להיות בחדר השינה. בינתיים חשבתי על זה: http://tms.co.il/preview/spec/dp5e8fcw אבל חרגתי קצת מהתקציב. חוות דעת ורעיונות חדשים יתקבלו בשמחה. עדיף חנות מאזור המרכז. כמו כן, חשבתי על ה- Minuet של Antec אבל לא הייתי בטוח אם המאוורר ייכנס לשם. יש סיכוי שאני טועה? תודה!
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
כמו שכתוב למעלה, אני צריך את החומר הכי טוב להמהרה שאפשר למצוא בתקציב הנ"ל בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
אני צריך מפרט טוב, שיחזיק לי הרבה שנים, מכיוון שלא מתוכנן שום oc, עד 3,000 ש"ח.... אני רוצה מחשב למשחקים, תוכנות, אינטרנט... לא מחשב לעבודה משרדית... אלא מחשב יותר חזק... שיוכל להתאים למשחקים וכו'... התקציב: 3,000 ש"ח.... תודה!!!
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום אני מעונין במחשב למשחקים במחיר של 7500 שקל עכשיו אני צריך עם מסך וציוד הקפי מלא וגם כן ווינדוס אפשר לחרוג ככה ב100 שקל לא יותר אני רוצה שיהיה למחשב 4 גיגה וגם כן לפחות 320 גיגה אם אפשר יותר אז יותר טוב וכמובן איזה כרטיס מסך סוס עבודה תודה
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
אתחיל מהמחשב הראשון, עליו להיות מסוגל לביצוע עבודה משרדית ובעל יכולת להריץ משחקים קלים, צפייה בסרטים ובעל צורב DVD. צריך לכלול ציוד היקפי ומסך LCD 19" המחשב צריך להיות מבוסס על מעבד Intel. השני, מיועד לעריכה גרפית ועריכת סרטים, מסוגל להריץ משחקי מחשב כבדים/קלים, ללא מסך. ללא ציוד היקפי (מקלדת, עכבר,רמקולים).
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
אחרי שבוע בלי מחשב [הלך הלוח אם] הוחלט על קניית מחשב חדש. התקציב הוא 2000 אבל אפשר לגלוש קצת. או מ KSP או מפנדה. המחשב יעבוד עם ויסטה אולטימיט. [לא צריך לקנות] השימוש במחשב הוא רוב הזמן לאינטרנט אבל עדיף שיריץ משחקים בצורה נורמלית [אם פה ושם יוצא משחק שווה אז שיעבוד טוב,אבל לא צריך כרטיס יקר במיוחד למשחקים]. חלקים שאני לא צריך: צורב DVD HD [יש לי 2 בחיבור IDE,אחד WD 160GB ואחד SAMSUNG 40GB] ציוד היקפי [מסך,מקלדת,עכבר וכו'] תודה.
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? -- עד 3500 ש"ח אפשר לחרוג במקצת 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? -- בעיקר לעבודה משרדית אינטרנט צפיה בסרטים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? --לא אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה)--לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? --לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'?--לא חשוב משקל צריך מסך בסביבות 15 ומעלה 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לצ…
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? - 1500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אם אפשר. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - עדיף לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית - עבודה משרדית, רצוי שיוכל להציג גם סרטים בHD אבל לא קריטי. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מחשב בלבד, לא זקוק למסך או כל ציוד היקפי אחר 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? אני מסוגל לעשות OC אם יש מפרט שזה כדאי בו. 7. האם האם יש צורך לכלול…
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
שלום לכום חג שמח וכשר, ברכות זה המפרט: השאלה האם צריך ספק כח ואיזה ספק כח למפרט כזה ואיזה מארז פשוט וטוב כדי להשים לו(שאולי כולל כבר את הספק כח במידה וצריך) ואם יש משהו ששכחתי (מחשב להכל חוץ ממשחקים כבדים שצריכים כרטיס מסך לוח אם משולב כרטיס קול ומסך Gigabyte GA-G41M-ES2L Core 2 Motherboard מעבד Quad 8200 זכרון2GB kingston 800 דיסק קשיח WD 500GB צורב די וי די LG 22 בתודה בראש +שאלה נוספת איזה מערכת הפעלה מומלצת למפרט הזה. :)
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
כמו בכותרת כדאי שלא יהיה שחור חשבתי על acer 5572 מערכת הפעלה: Microsoft Windows Vista Basic. מעבד: Intel Core Duo T2060 1.6 GHz 533 MHz FSB. זיכרון: DDR2 GB1 ניתן להרחבה עד .4GB כונן קשיח:80GB . Intel Graphics Media Accelerator (GMA) 950 up to 224 MB . כרטיס קול: Intel High Definition Audio עם תמיכה ב-S/PDIF3 לחיבור דיגיטלי. כונן אופטי: צורב פנימי DVD Super Multi Dual Layer. מודם פנימי 56K. רשת: Fast Ethernet, Wake-on-LAN ready. רשת אלחוטית: Intel PRO/Wireless 3945ABG 802.11b/g Wi-Fi CERTIFIED. מסך:TFT LCD 14.1" WXGA 1280X800 . משטח עם 4 כיווני גלילה. 2 רמקולים מובנים ומיקרופון. סוללה בעלת 6 תאים. קורא כרטיסים 5 in 1 3 חיבורי USB2. חיבור רשת חיבור מודם ל…
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך במידה וזה לא פוגע פגיעה משמעותית באיכות הרכיבים ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב? גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים, משחקים (לדוגמא WOW) -מהי הרזולוציה הטבעית של המסך שיחובר למחשב? לא יודעת -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב? בינוניות (?) 3. האם יש צורך בציוד היקיפי? לא4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא (?) 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה בחנות 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? חוזק …
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
המחשב מיועד לתכנות, וגם למעט משחקים (לא משהו רציני מדי) אני מעדיף מעבד Intel Core2 Duo E6300 זיכרון פנימי 1GB ודיסק קשיח 160GB כל עזרה תתקבל בשמחה, תודה.
-
- 4 תגובות
- 545 צפיות
-
-
היי חברים אני צריך עזרה בבנית מפרט למחשב משחקים בלי OC ושיחזיק משחקים בנוסף שיהיה לו HD של 320 ושיהיה שקט וקריר ובלי חריגות מיותרות
-
- 3 תגובות
- 545 צפיות
-