ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ולימודים, קצת תכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, נית…
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום, ידידה שלי צריכה מחשב נייח לתוכנת אוטוקאד ווינדוס מקורי עד 2500 שקל חריגה 500 שקל אשמח לקבל הצעת מחיר ומפרט מעולה
-
- 0 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום אני מחפשת מחשב ללימודים.כחלק מהלימודים אנו נדרשים לעבוד עם תוכנת פוטושופ CC , ' visual studio Project לערוך מצגות גדולות מחפשת מחשב שיתאים ללימודים ,בגודל סביר - שלא יהיה כבד לקחת איתי וכמובן במחיר שנע בין 3000-3400 . אשמח לקבל הצעות
-
זה http: //www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl ... כמו זה ? http://ksp.co.il/?cardfull=1 זה שדרוג טוב ?
-
- 0 תגובות
- 851 צפיות
-
-
הי, הומלץ לי על המחשב הנייד הזה ללימודים: Asus ZenBook UX303UA-R4241T. מצ"ב קישור - http://ksp.co.il/?uin=30236. רציתי לדעת מה דעתכם על המחשב, באופן כללי, והאם הוא ייתן לי את ה value per money הטוב ביותר עבור הצרכים שלי. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכול ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רצוי שלא 2. מה שימושי המחשב : לימודים, צפייה בסרטים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים - לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד ע…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברים, אשמח לשמוע על חוות הדעת שלכם לגבי המפרט, אני מאמין שהוא לא אידיאלי כיוון שאני לא באמת מבין מספיק בחומרה, מתחת למפרט יש את השאלון שלי מפרט זה הורכב ב - www.startpc.co.il - סטארט מחשבים אודים | חיפה | תל-אביב | אשדוד | קריית מלאכי מעבד: 1579 ₪ - * מבצע * - Quad Core i7 6700K Skylake 4.0Ghz BOX S1151 לוח אם: 599 ₪ - * מבצע * - Gigabyte GA-Z170-Gaming K3 S1151 זכרון: 447 ₪ - * מבצע * - 16G (2x8G) Kingston HyperX FURY DDR4 2400Mhz CL15 כרטיס מסך: 2290 ₪ - * מבצע * - MSI GeForce GTX1070 D5 1506Mhz-1797Mhz GAMING X 8G דיסק קשיח: 459 ₪ - * מבצע * - SSD Samsung 850 EVO 250GB SATA III דיסק קשיח: 235 ₪ - Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracuda 7200RPM…
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
צריך עזרה בבחירת מחשב לדיגיי מה הדברים החשובים שחייבים להיות ואביזרים נילווים תודה
-
- 1 תגובה
- 903 צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה להשיג מחשב מהיר עד 4K עם מעבד מהיר (שיהיה לפחות 2400Mhz תדר בסיס) וזכרון RAM של לפחות 8GB עדיף מסוג חדש. עובד עם בלוטות' ועם WI-FI מכל הסוגים הנפוצים (n g b) ויתרון לכמה מהירים ועתידיים, ומסך בין 14 ל15 אינץ'. רצוי שישקול פחות מ1.6 קילו. אחסון לפחות 128GB SSD. לא חובה גרפיקה טובה (לא גיימר) ומסך 1920x1080 לפחות. המחשב נועד להתחרות ב HP Pavilion 14-al112nj Z3E68EA . עדיף שיהיה מתקפל אבל לא מתפרק. אם הוא לא מתקפל אז גם לא צריך מסך מגע. לפחות 10 שעות עבודה לפני שהסוללה מתרוקנת. שלא יתחממם (מאוד חשוב) תודה רבה לכולם ולעוזרים בפרט. עריכה: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כמעט כולו ב) במידת הצורך - עד כמה נ…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, אני מזמין השבוע מקבוק פרו החדש (2016) 13 אינטש. מתלבט בין 2 דגמים (עולים אותו דבר פחות או יותר): מקבוק פרו 13, עם טאצ בר, i5, 512 ssd, 16gb 2033 mhz ram מקבוק פרו 13, בלי טאצ בר, אבל עם i7 (וגם 512 ssd ו 16gb ראם, אבל ראם במהירות 1800mhz). כלומר ההתלבטות היא בעצם - האם לקחת את הדגם הבסיסי אבל עם מעבד i7 שהוא חזק יותר, או לקחת את הדגם עם i5 שמגיע עם טאצ בר, זכרון מהיר יותר ויותר יציאות טנדרבולט. כרגע אני עם מחשב i7 5600u, 8gb ודיסק קשיח רגיל. מפחד שאני לא משתדרג כאן מבחינת ביצועים. מה דעתכם? אני לא עורך גרפיקה ולא משחק במשחקי מחשב. בעיקר הרבה טאבים פתוחים, מאטלב, ולפעמים טיפה תכנות בסיסי מאו…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? - 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?- לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?- 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual Studio, Android Studio, Eclipse 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?- כרטיס מסך 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך במערכת הפעלה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.- לא 9. מתי מתוכננת קניית המחשב?-…
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב לסטודנט כמה חלונות אופיס במקביל גלישה באינטרנט ואולי קצת סרטים או צפיה ישירה KODI וכאלה לא משהו מיוחד. העיקר שלא יתקע שיש כמה חלונות אופיס או אינטרנט פתוחים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס כל יום ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב ש…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני צריך לקנות נייד שיתאים לעריכה גרפית באזור 4500 האם זה מספיק למחשב נייד בשביל פוטושופ אילוסטרייטור ועוד... ? השאלה העיקרית זה האם כרטיס מסך 960m מספיק ?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
החלטתי לעבור למחשב נייד בכל מקרה הידע שלי במחשבים דיי אפסי ערכתי השוואה קטנה בזאפ והגעתי בעצם לשלושה מחשבים שמתאים לי בתקציב (סביבות ה 2500+-) ובאופן כללי בפרטים נשמעים טוב מצרפת קישורים לשמוע את דעתכם ואם יש לכם המלצות נוספות טושיבה / HP / אסוס תודה ושבוע טוב
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
ניסיתי להימנע מלהטריד אתכם ולחפש את התשובה לשאלתי בהודעות קודמות, אך כנראה שהאתר מוכר יותר לסטודנטים להנדסה ומחשבים מאשר לסטודנטים למקצועות הומניים... אז ככה: מחפשת מחשב נייד- 1. עדיף מאוד 13.3 אך יכולה להתפשר על 14 אינץ'. 2. כאמור התקציב עד 2,500, אך מעדיפה עד 2000. 3. סוללה ארוכה 4. שימושים- בעיקר וורד, גלישה בסיסית באינטרנט, מעט סרטים ויוטיוב, ללא משחקים כלל. שימוש בו זמני במספר קבצי וורד ומספר לשוניות באינטרנט. 5. מחפשת שיהיה כמה שיותר חזק במסגרת התקציב (SSD, 8GB). אך אני פחות מבינה בדברים האלה, לכן יכולה לדבר במילים יותר מאשר באותיות באנגלית: חשוב לי שישרת את השימושים הנצרכים בצורה מהירה וחלקה. 6. ללא מגע 7. אפשרות …
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן חברים, לפני שנה פתחתי דיון כזה אך לצערי לא התאפשר לי לקנות מחשב, אני בטוח שהשתנו דברים מאז אז פתחתי אותו שוב. המחשב שלי נמצא אצלי 10 שנים ושירת אותי נאמנות, אבל אני לא חושב שאני אעביר משהו ממנו, גם לא את המארז, לכן אשמח לקבל מפרטים שכוללים הכל. 1. מה התקציב המקסימאלי 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך לנצל, כולל החריגה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לגיימינג, שימוש כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: …
-
- 6 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אבקש המלצה למחשב נייד עד 300$ לרכישה בארה"ב (amazon.com או אתר אחר). המחשב מיועד לשימוש "קל" - יישומי OFFICE, אינטרנט, סרטים. מסך בגודל "11 פחות או יותר (אפשר גם "10 ואפשר גם "12). המחשב יריץ מערכת הפעלה Windows - אפשר שתהיה מותקנת מראש ואפשר שאתקין בעצמי. ראיתי הרבה מחשבים של HP ו-LENOVO שבאים עם HD בנפח 30GB. נראה לי ממש קטנטנן, לא? תודה רבה מראש על המלצותיכם.
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב עם i7 2600 (לא k) 3.4ghz 8 ג'יגה ראם ddr3(לא זוכר מהירות, אני חושב ש1333, אפרסם בהמשך במדוייק) ולוח אם עם pcIe 2.0 וכרטיס מסך gtx 650 אני מתכנן לקנות כרטיס מסך 1070 ורוצה לדעת אם המפרט שיש לי כרגע (בפרט המעבד ) עלול לגרום לצוואר בקבוק משמעותי, במידה וכן, 1060 יהווה בחירה יותר טובה? תודה מראש לכולם
-
- 4 תגובות
- 845 צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שפחות ורק אם הדבר הכרחי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית. אופיס ואינטרנט בלבד. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 4 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה כן. מערכת הפעלה לא. …
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום כולם אני רוצה לקנות gtx 750ti שתומך ב פי סי אי אקספרס 3 כתבו לי שהלוח אם שלי יכול להריץ כרטיסי מסך ב PCI-X 3. וגם איך אני ידע איזה ספק כוח יש לי?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אני רוצה לקנות מחשב נייד שיהיה גם תחליף למחשב הנייח שלי. ברשת יש כל מיני דיעות לגבי האם חיבור מחשב נייד עם הסוללה שלו באופן קבוע לחשמל יכולה לפגוע בסוללה וכד', מה דעתכם? האם יש עדיפות לקחת מחשב נייד עם בטריה נשלפת כמו למשל ASUS GL552VW - או פשוט לקחת מחשב נייד עם סוללה בתוך המכשיר ולחבר אותו באופן קבוע לחשמל? (כמובן שאפשר גם לפרק ולהסיר את הסוללה, אבל מכיוון שהמכשיר ישמש גם כמחשב נייד, נראה לי מסובך בכל פעם להסיר סוללה ולהחזיר אותה...) תודה.
-
- 0 תגובות
- 863 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט, משרדי, סרטים, אולי קצת Photoshop / Illustrator ואולי FIFA 2017 (במידה ולא מייקר את העלות) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Photoshop, Illustrator בתדירות מזדמנת ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מעט מאוד משחקים (ככל הנראה רק FIFA), ממש לא חייב על High, פשוט שירוצו יחסית טוב -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FIFA -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאל…
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
- 3 followers
-
-
יש באפשרותי לקנות כרטיס גרפי EVGA GTX 1070 GAMING SUPERCLOCKED 8G ב 1600 ש"ח. (חדש לגמרי ארוז באריזה עם ניילון מחבר של אחי , במקום המחיר של 2100 ומשהו ש"ח בארץ) עכשיו יש כמה אנשים שאמרו לי שיש שמועות , שהכרטיס נשרף , יש בו פגם או משהו בסגנון... רציתי לשאול האם זה נכון , כי באינטרנט קראתי בפורומים של EVGA שהבעיה היא בכרטיס של FTW ולא SC. רציתי לשאול מה דעתכם ? ומה אתם יודעים על זה? והאם לקנות את הכרטיס ב1600 , או שלשלם עוד 700 ש"ח בשביל דגם אחר של GTX 1070 מחברה אחרת ?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, נתבקשתי לעזור ברכישת מחשב לתלמידת תיכון, השימושים הם בעיקר לגלישה ועריכת מסמכים. חשוב להם שלא יהיה בלגן מבחינת כבלים ומארזי מסורבל, ולכן חשבתי על nuc. אשמח לשמוע דעות..
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד לתכנות עם כונן SSD ראיתי שיש כונני SSD משולבים עם HHD . האם החלק של הSSD נגיש? האם אפשר להתקין שם את המערכת הפעלה ואת התוכנות או שהוא לשימוש פנימי של המערכת?
-
- 1 תגובה
- 793 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? קצת. 2. השימוש העיקרי יהיה צפיה בסרטים ברזולוציה של 2560x1440(זו הרזולוציה של המסך), בנוסף גלישה ושימוש בתוכנות אופיס. אין שום שימוש במשחקי מחשב. 3. אין צורך בציוד היקפי. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא . 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? עדיף שיהיה שקט כמה שניתן אז מניח 8. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן OC. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא. 8. האם ישנה …
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-