ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,439 דיונים בפורום זה
-
מה דעתכם בגדול על המפרט? http://tms.co.il/preview/spec/qsw7jc5h/1 רק יש לי שאלה קטנה,כתוב שהמסך מגיע ללא כבל DVI... מהזה בדיוק הכבל הזה? עוד שאלה: במארז כתוב "NO PSU" שלדעתי זה אומר Power supply ספק כוח אבל מצד שני כתוב +FSP 600W SILVER מהזה בדיוק FSP? **אני לא סגור אם כלול במארז ספק כוח או לא. תודה ושבוע טוב!
-
- 5 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי בקשה, אני עוד מעט מתחיל ללמוד הנדסת חשמל, ואני צריך המלצה למפרט מחשב, ממוצע, שיוכל להריץ כמה תוכנות ללימודים, אימיילים וכו' הבעיה העיקרית היא הגודל... החדר שלי קטן ופינת העבודה עוד יותר. חשבתי על מארז של Shuttle, עם כרטיס מסך OB. סדר גודל להשקעה 3000-4000 שקלים דבר נוסף, האם יש איזה צג דק וזול שאתם ממליצים עליו? תודה מראש, בן.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם ושבת שלום!! אני רוצה לקנות את המעבד core i5 ב-KSP אם לוח אם לא יקר מדי וזיכרונות זולים בלי כרטיס מסך וחנויות בצפון תודה רבה לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 876 צפיות
-
-
מבקש מפרט מומלץ למחשב כנ"ל ללא מסך תקציב 6000 בערך תודה
-
- 26 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני קונה מחשב ביום שישי הכנתי מפרט למחשב למשחקים במחיר 5000 ללא ציוד הקפי השאלה שלי היא איך החלקים והמחיר שלו אם יש שינויים מומלצים בקרב המחיר אז כמובן ניתן לכתוב לי... תודה [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום לכולם, הייתי שמח לעזרתכם בהרכבת מחשב לעבודה משרדית פשוטה עד 1000 ש"ח. אני יודע שאם אחפש פה בפורום אמצע המון המלצות - אני מבקש סיוע בבחירת הרכיבים האמינים ביותר שאפשר במסגרת המחיר. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, כמו שרשום בכותרת, עיקר השימוש במחשב יהיה לגיימינג. לאחר ניסיון רע במהלך השנים ברצוני לקנות מחשב שישמש אותי לתקופה של 2-3 שנים+ ושיריץ משחקים ברמה גבוהה (,warzone, assassin's creed, cyberpunk, World of Warcraft וכו') חשוב לציין שאני רוצה לשחק ב1440P (מסך - Dell AW3418DW) 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 9500 ש"ח. מעדיף לא לחרוג מהתקציב למעט אופציות שיתנו שינוי משמעותי למפרט. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימוש בעיקר לגיימינג (warzone, assassin's creed, cyberpunk, World of Warcraft) עבודה משרדית פשו…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי הלפטופ lenovo g560 והכרטיס מסך שלו הוא intel HD 4500 שיניתי את ההגדרות צבעים של המסך דרך לוח הבקרה של הכרטיס מסך והבעיה היא שכל פעם שאני מפעיל מחדש את המחשב אז כשהמערכת עולה אז רואים שהפרופיל צבעים עובד אבל אחרי כמה שניות אחרי שהמערכת עולה הפרופיל צבעים מפסיק לעבוד והצבעים פתאום חוזרים לאיך שהם היו בהתחלה. כאילו המערכת עולה עם ההגדרות צבעים שלי ואז כעבור כמה שניות פתאום זה חוזר לצבעים המקוריים. הקטע המוזר הוא שכשאני פותח את לוח הבקרה אז אני שההגדרות צבעים שלי מוגדרות שם אז כשאני סתם מזיז הבהירות של הצבע אדום שהגדרתי אז ההגדרות נכנסות לתוקף זה באג מוזר כזה שאין לי מושג איך לפתור אותו. אין הגדרות פרופילים בלוח הבקרה הפשוט של אינטל וגם לא בתוכנה UltraMon
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? - 7000 ש"ח אולי 500 ש"ח חריגה אם ממש צריך 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? - גיימינג אבל גם עריכה בתוכנות של ADOBE, Z-BRUSH, MAYA 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? - לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? - מאוד חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? -לא אין העדפה ולא צריך שיראה מגניב, אולי רק המארז בקטנה שלא יה…
-
- 16 תגובות
- 3.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אחרי כמה וכמה ספקות, בסוף הגעתי להחלטה שזה המחשב שאמור לספק במשך תקופה של כמה שנים.. מחשב הנוכחי שלי כבר כמעט 8 שנים, אז כמו שאתם רואים אני לא אחד שעושה שידרוגים כל שני וחמישי.. זה המחשב שבניתי.. מעבד- Intel Core 2 Quad Q9550, 1333Mhz, s775, 12MB קרור למעבד- Arctic Cooling Freezer 7 LP CPU Fan For s775 לוח אם- GIGABYTE EP45T-DS3R s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR3 1600, 2xPCI-E כרטיס מסך- Sapphire HD 4850 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E זיכרון- 2x2GB OCZ Reaper HPC Edition Dual Channel הארדיסק- Western Digital 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II מארז- (CoolerMaster CM 690 Black (No PSU ספק כוח- כוח Corsair VX 550W Active PFC 12cm Fan צורב- DVD±RW GH22NS x22 Bl…
-
- 6 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום לכם. אני משתמש במחשב ישן (בן 5 בערך) והגיע הזמן לשדרג ולהתחדש. אשמח לקבל עזרה. 1.מה התקציב המקסימלי? 2500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? הכל+ אם זה עוזר במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח נוספים 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית וסרטים (בעיקר HD). א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). לא מיועד לתוכנות מיוחדות. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: nba2k14,fifa14,GTA5,Call of Duty, Medal of Honor, Battlefield וכיו"ב.…
-
- 4 תגובות
- 897 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך עזרה בקניית מחשב למטרת אינטרנט ומשחקים אני לא גיימר ולא משחק משחקים כבדים אבל אם אפשר שיהיה משהו סביר. התקציב הוא בין 3000 ל 3500 וצריך לכלול מסך ואת כל הציוד ההיקפי. אם אפשר רק שיהיה מחנות באיזור גוש דן כמו ראשלץ או ת"א דוגמת skypc במידה והכי זול שם. תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
אני מחפש נייד לשימושים הנ"ל. המחשב יהיה נייח רוב הזמן ולכן משקל וזמן סוללה לא חשובים. חשוב שהמחשב יהיה אמין ומאיכות גבוהה ושתהיה אחריות ארוכה (3 שנים?). חשוב גם שהשרות/אחריות יהיו בירושלים אם אפשר. המחשב צריך לכלול מערכת הפעלה אבל אין צורך בשום דבר מיוחד אחר (יציאות מיוחדות וכו'). תודה.
-
- 4 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום. לצורך עבודה עם מצלמה בתקשורת Gb Ethernet ומערכת הפעלה windows אני צריך טבלט 8-10 אינטש עדיף קטן שמיועד לעבודה בחוץ (שמש) אפשר כמובן תקשורת usb3 או usbc שמחוברת למודול התקשורת של המחשב ולא רק משמשת להטענה. אשמח להמלצות תודה למי שיכל לסייע .
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום רב אני מעוניין לקנות מחשב שעיקר שימושו יהיה לגיימינג בנוסף המחשב ישמש לעריכת סרטונים באופן בסיסי בתוכנות אדובי בשביל עבודות בבית הספר. דיברתי עם tms (חנות מחשבים) וקבלתי הצעת מחיר אשמח אם תכלו להסביר לי האם ההצעה משתלמת מה ניתן לשנות על מנת לקבל ביצועים טובים יותר התקציב שלי הוא 4500 https://www.tms.co.il/143318 תודה לכל העוזרים!
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
לרוב הוא יהיה בבית אבל אני צריך איתו לפעמים לצאת בגל זה אני צריך נייד... שיתמוך בגירסה הגרפית הכי טובה לויסטה .. עם החריגה תהיה שווה אז שיעלה מעל 10000 .... תודה מראשש... טעות שלי תעבירו אותי לפורום ניידים .. תודההה
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב לעריכת וידאו עם המפרט הנ"ל :מעבד Intel E6600 :זכרון 2GB DDR2 800 CL4 Kingston/Corsair/Gskill/Geil :כ.מסך Nvidia Quadro® FX 1500 PVE Pro Video Edition של PNY :לוח אם Intel D975XBX2 :מארז Antec P180Black :ספק Antec Neo HC 550 :אל פסק Advice PRPC 750 :כונן קשיח Western Digital WD3200YS :כונן קשיח Western Digital WD3200YS :כונן קשיח Western Digital WD1600YS :כונן אופטי DVDRW 16x + Dual Layer Black Sony/LG :מקלדת Logitech UltraX Cordless Desktop :מסך Samsung 971P Black :מסך Samsung 971P Black כמובן שאשמח לחוות דעת לגבי המפרט, לפי זאפ מפרט כזה = 16000 בערך בכל מקרה אשמח לשמוע על חנויות מומלצות באיזור תל אביב שמספקות חלקים ללא הרכבה וכמובן עם א…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, מעוניין לקנות מחשב בתור מתנה ורציתי להתייעץ קצת. מטרות המחשב? שימוש כללי. סרטים, אינטרנט ומוזיקה * גודל המסך? 14' * משקל רצוי? משהו סביר (באזור ה-2 קילו~) * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? זמן סוללה סטנדרטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) עדיף שיהיו יציאות שכאלה * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320-500, הזול מבניהם * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL * משום שהמחשב נקנה במתנה אז אני מעוניין במחשב אמין והנושא של האחריות די חשוב. * מקלדת מוארת - מאוד יעילה ונחמדה התוספת. דגמים שנראים לי הם: http://www.notebookclub.co.il/products/%EE%E7%F9%E1-%F0%E9%E9%E3-%EC%E1…
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
אשמח לדעת מה דעתכם על המפרט שהרכבתי כאן בכוחות עצמי. האם אני מפספס משהו? האם יש כאן משהו שלא הייתם ממליצים עליו? או משהו יותר טוב שאתם יכולים להממליץ עליו? https://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=216933
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי אשמח לעזרתכם בהרכבת מפרט, תודה רבה! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10K , אפשר לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר גיימינג ( בעיקר MMos' ומשחקי FPS ) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? בינוני ( מעדיף שילוב עם קירור טוב) 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין העדפה 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן …
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן כולם, אני בונה מפרט חלקי לאחותי: מעבד, לוח, זיכרון וכרטיס מסך. כל השאר נלקח מהמחשב הישן. המטרה הסופית היא בסביבות 1200-1300 ש"ח, כרגע אני טיפה מעל אבל חריגה שכנראה תתקבל. המחשב יהיה בעיקר לעבודה משרדית, אינטרנט וכאלה עם טיפה משחקים פה ושם אבל לא כבדים מדי. על הכרטיס מסך אני כמעט סגור שזה יהיה 7600GS (אלא אם יש משהו יותר חזק במחירים שלו, ואני אישית לא מצאתי). ההתלבטות שנשארה לי כרגע זה המעבד... כמו שאמרתי אני מחפש משהו די זול, כך שזה יהיה או E2160 או 4200+. חיפשתי השוואות על שני המעבדים אבל לא הצלחתי להגיע לתשובה ברורה בקשר למי מבינהם יותר טוב, ההבדל במחיר שלהם ובלוחות בשבילהם זניח. למי שיש תשובה, בבקשה לקחת בחשבון שיתכן OC קליל למעבד בעתיד (לא רציני, הלוח לא יהיה מדה…
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב ויש ברשותי כבר כרטיס מסך ATI HD4670 אז אני צריך רק את החלקים האחרים וציוד היקפי. http://tms.co.il/preview/spec/2ylrpj4m זה מה שאני בניתי צריך את הדעה שלכם. ונ.ב: למה ספק של seasonic 400w עולה 280 וספק FSP 450W עולה 231 ומה יותר טוב מביניהם?
-
- 4 תגובות
- 648 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 5500 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? בכללי באמת הכל מהכל עם דגש לסרטים וסדרות ואח"כ למשחקים. יש לי מסך LG L204W (Digital) עם רזולוציה 1680 על 1050 בנוסף בעתיד המחשב הזה יתחבר גם לטלוזיה Samsung 37 FULL HD 530B אז אני אשמח שיהיה לכרטיס מסך את הפיצריים האופטימליים לשידור סרטים וסדרות בצורה הכי איכותית שיש. 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 7-8 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? בלי אוברקלוק אלא אם אתה חושבים שכדי לעשות לאחד הרכיבים כי זה שווה. 9. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? באזור השרון, אני מניח שRSM מקווה שזה מה שצריך כדי לקבל את התשובה האופטימלית למפרט שלי. כרגע יש לי מחשב בן 7-8 שנים פנטיום 4 2.6 עם גיגה וחצי ז…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, ראיתי שני מחשבים עם אותם נתונים i5 דור 10 FHD 8 ג'יגה רם 256ssd רק שאחד הוא asus והשני hp מי שיש לו ידע בענין, אשמח מאד שיכתוב את דעתו. מצורף הקישורים: asus : https://tinyurl.com/yaebdr76 hp: https://tinyurl.com/yc5tn4f8 :
-
- 0 תגובות
- 450 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה להרכיב מחשב עם כמה שיותר זיכרון, עדיף 32-48 ג'יגה למטרות SQL-Server. מעבד צריך להיות חזק ועם כמה שיותר ליבות אבל כבר ברור לי שזה לא מה שיעלה הרבה כסף במחשב הזה. כרטיס מסך לא רלוונטי וכנ"ל שאר הרכיבים. יש משהו יותר טוב מ-1366 עם 6x4GB=24GB? האם כדאי לחכות כמה חודשים למעבדים חדשים של אינטל/AMD? אלטרנטיבית, וכי אני נואש, מישהו יודע איפה קונים שרת קטן במחיר סביר? אולי יד שנייה, אבל איפה בכלל מחפשים כזה דבר? למה בNEWEGG הכל כל כך זול!
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-