עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by CopperheaD,

אני צריך עזרה במפרט ב4.5k אני צריך שמשחב יפעיל משחקים כבדים ויהיה טוב לשירות הבית והכי חשוב שקט תודה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 551 צפיות
  2. Started by omri55,

יש לי נייד 1557 של DELL ויש לי בעיה עם אלחוטי. המחשב קולט רשתות ואפילו בצורה טובה אבל לא מתחבר לא משנה מה עשיתי.אם אני מתקין ממתאם אלחוטי חיצוני זה תקין אבל עושה לי מסכים כחולים. הבעיה שאין לי אחראיות והמעבדה תקח לי רק 400 שקל על בדיקה. פרמטתי את המחשב ועדיין אותה בעיה. כנראה בעיית חומרה השאלה אם זה אנטנה נדפקה או כרטיס אלחוטי כדי אני אדע מה להזמין. משהו מכיר מקרה דומה אני קצת מבין בתחום לכן לא קשור בעיות קליטה וכדומה.

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  3. שלום רב! הגיעה העת לרכוש מחשב חדש. לאחר לבטים רבים, החלטתי לקנות מחשב נייח ולא מחשב נייד. אינני ''דובר''שפות תכנות, אני לא חובב משחקי וידאו מנווני מוח ולא מתמצא כלל בעריכה גרפית ועיצוב. המחשב משמש עבורי בעיקר ככלי כתיבה. אני מאוד אוהב לכתוב סיפורים. כרגע, אני כותב בעיקר נובלות ארוטיות הנשטחות על כעשרה עמודים אך הייתי רוצה לפתח את הכישרון הספרותי שלי ולהיות מסוגל לכתוב סיפורי מתח על חוקר משטרה קשה יום העומל על פרשיית רצח סבוכה או סוכן ביון חסר פחד אשר נשלח לחסל מוסלמים פאנטים. כמו כן, הייתי רוצה לכתוב דרמות העוסקות בחיי היומיום הלא פשוטים של האדם הממוצע בעולם המערבי ולנסות להציע דרכי חשיבה ורעיונות; פנטזיות מתוחכמות הטומנות בתוכן אלגוריה; אגדות המתרחשות במאות קודמות ועוד..…

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  4. Started by ZABRA2,

שלום לכם קיבלתי הצעת מחיר ב 800$ לא כולל מע"מ אשמח לשמוע את תגובתכם אני לא מתכוון לחרוג מהתקציב של 3500 ש"ח בנוסף אשמח לדעת האם כדאי לי לשדרג את הכרטיס מסך NVIDIA GEFORCE 7300GT 256MB + ולהפוך אותו לכרטיס מסך GeForce 7600GS Sonic לפי מה שראיתי באתר הבדל של 100 ש"ח תודה לכם זברה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  5. Started by raanand,

אני חדש פה יחסית,ואין לי מושג בחומרה של מחשבים. אני מעוניין במחשב שעיקרו זה משחקים ואינטרנט. חשוב שלמחשב יהיה ניצול גבוה של ביצועים מול כסף. עזרו לי לבחור מפרט מתאים למחשב. המפרט לא כולל מסך ואביזרים נלווים.

• 2 תגובות
    • 551 צפיות
  6. ומתי נראה את המחירים החדשים באתרים השונים באינטרנט (כמו לוג'יק PC וכו)

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  7. Started by Lmagus,

אהלן, אני מחפש מחשב נייד עבור סבתא שלי, בעיקר ישמש לגלישה באינטרנט וסרטים/סדרות. תקציב הוא עד 3000 ש"ח. הדברים העקרוניים שאני מחפש זה מסך 15" ומעלה ומקלדת נוחה. זמן סוללה - בונוס בינתיים ראיתי את אלה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5941&CatCode=315 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7162&CatCode=315 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5831&CatCode=315 אשמח לקבל חוות דעת/תובנות/הלצות.

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  8. Started by omrx,

שלום המפרט שאני קונה נועד למשחקים תקציב בערך 5500 ש''ח אני ישמח לדעת מה אתם חושבים על זה מעבד - Q6600 לוח אם - GIGABYTE GA-P35-DS3L זיכרון - G.Skill DDR2 1024x2 800Mhz CL5 או http://skypc.co.il/pl_product~OCZ2G8002GK~15~0.htm כרטיס מסך - 8800 gt של ASUS או של EVGA מה כדי תודה

• 2 תגובות
    • 551 צפיות
  9. שהמעבד יהיה core 2 duo של אינטל. זיכרון לפחות 1GB הארד דיסק 200GB ומסך 19" LCD בקיצור, מחשב שלא יאכזב נא לציין את שם החנות ממנה נלקחה ההצעה. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  10. Started by amir4x4,

משחק בעיקר ut .מגיע בקרוב ut3 רוצה להיות מוכן .שאר המשחקים לא מענינים אותי .משתמש במחשב רק לאינטרנט .ולמשחק ut .יש לי מסך samsung 931 bf 2ms ראיתי את המפרטים שלכם אך רוצה לקלוע בול מכיון שמדובר רק במשחק אחד שאמור להגיע בנובמבר.אני משחק הרבה ברשת בתודה מראש אמיר .סכום להשקעה 4000ש

• 2 תגובות
    • 551 צפיות
  11. Intel Core 2 Quad Q9550 2.83Ghz 12MB Penryn OEM ¤1711 Thermaltake Big Typhoon VX ¤219 Asus P5Q Pro ¤720 G.Skill 4GB DDR2-900 DualKit (2x2GB) CL4-4-4-12 4GBPI Black ¤425 Antec Three Hundred (300) Gaming NO PS 2xAntec TriCool 120mm Included ¤313 Corsair 550VX 41A @ 12V ¤500 Seagate 500GB Sata II 32MB - 5 Years Warranty ¤316 Gigabyte Radeon 4870 512MB DDR5 Retail ¤1180 LG GH20NS DVD-RW x20 Dual Layer Sata Black ¤129 סה"כ: 5518 ש"ח מעוניין ב-OC רציני. 1. האם הקירור למעבד בסדר או שיש משהו טוב יותר במסגרת של עד 250 ש"ח ? 2. איזה מאווררים נוספים כדאי להוסיף למארז מעבר לשני המאווררים שהוא מגיע איתם ? 3. האם הצורב בסדר או שיש משהו מומלץ יותר עד 200 ש"ח ? 4. סה"כ האם הזכרונות + לוח…

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  12. Started by dex954,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודות גרפיות ושימוש יומומים במחשב, גלישה, אופיס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). השימוש הוא עבור גרפקאית (אילוסטרייטור, פוטושופ, אינדיזיין,) - הרבה תוכנות רצות במקביל -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל המסך 22" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים…

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  13. שלום ! קודם כל אני אנצל את ההזדמנות ואגיד שלום - אני חדש פה אז לשאלתי.. מה יותר טוב לקנות מחשב פנטיום 4, 3.4 מעבד ליבה כפולה (2mb*2) או Core2 את ה-E6600 ? אם אפשר בבקשה לתת לי נימוקים למה X יותר טוב מ-Y אז בכלל... אם זה מבחינת מחיר.. אם זה מבחינת ביצועים... ואם זה בכלל מבחינה שאתם מבינים. כי אני לא ממש מומחה במחשבים () ובגלל זה אני מאוד אשמח אם תייעצו לי. תודה רבה על עזרתכם שי

• 2 תגובות
    • 551 צפיות
  14. שלום לכולם, אני מעוניין לקבל מפרט למחשב נייד. המחשב מיועד בעיקר לעבודות תכנות (אינטרנט,visual c# וכו'),ולעבודות וורד וכאלה(אין צורך להריץ משחקים בכלל!). מערכת הפעלה:xp/vista לא משנה. דיסק קשיח:לא צריך יותר מדיי מקום,מכיוון שזה אך ורק לעבודות תכנות (גם 40 גיג'ה יהיה מצויין). ניידות:רצוי שהמחשב לא יהיה ממש כבד אבל הוא גם לא צריך להיות במשקל נוצה. מסך:שלא יהיה מסך קטן. חשוב מאוד שהמחשב יוכל להריץ את התוכנות למתכנתים של מייקרוספט בלי תקיעות וכדומה(בצורה חלקה). אין דרישות מיוחדות נוספות. בקשר לתקציב:הכי נמוך שאפשר על פי הדרישות. אשמח להצעה למפרט,תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  15. שלום לכולם אני מחפש מחשב נייד עם דיסק גדול (לפחות 100 ג'יגה), אשר מיועד לעבודה (אני לא מתכוון להריץ עליו משחקים). הטווח שלי הוא בין 4 ל-6 אלף. יש המלצות?

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  16. שלום לכולם, חזרתי ועכשיו אני רציני. עכשיו שסוף סוף סיימנו עם המעבר דירה אני רוצה להתחדש במשהו טוב ואיכותי. אני רוצה לקנות את המחשב כבר במהלך השבוע הבא. אז כמו שציינתי, מחשב שיהיה קודם כל עבור מדיה סנטר (הצגת סרטים בטלויזיה, צריבה וכדו') אבל אני רוצה שהוא יהיה מספיק חזק גם עבור משחקים (בשאיפה שיהיה לי בכלל זמן לשחק...) וגם אני רוצה להתחיל להתנסות קצת בעריכת סרטים. אני יודע שהתקציב הוא בעייתי ולכן הסדר שרשמתי זהו סדר העדיפויות, אין מה לעשות, זה מה יש בינתיים כרגע אין בכוונתי לקנות מסך (למרות שהייתי שמח לפנות את השולחן למסך דק) וגם אין צורך מיוחד במקלדת/עכבר. אני צריך צורב DVD ודיסק קשיח גדול. וכמובן שאם יש עוד שאלות, או אם שכחתי לכתוב משהו אני אתקן. המון המון תודה …

• 3 תגובות
    • 550 צפיות
  17. Started by dmtpll,

שלום אני בחודש הקרוב הולך לקנות מחשב ואני צריך עזרה עם המפרט. המחיר בסביבות 3500 כולל הרכבה. הדברים שחשובים לי הם הארדיסק 500 גיגה זיכרון 2 גיגה בעיניין החברות אני לא מבין וכאן אני צריך עזרה. מעבד, לוח אם נורמלים+ וגם דגש על כרטיס קול טוב. כרטיס מסך אני יסתפק ב 8400. אם אתם יכולים אז הרכבה מpandas כי זו החנות שאני הולך לקנות בה. תחזירו תשובה בבקשה, תודה. יוסי

• 3 תגובות
    • 550 צפיות
  18. מבקש ממכם עזרה בבניית מפרט שסך מחירו בסביבות ה3500. עדיפות למסך 22", כרטיס קול סביר, ללא ציוד הקפי וללא צורב

19. Started by Anjelica,

סורי בטעות נלחץ לי על נושא חדש במקום תגובה

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  20. Started by matans90,

הזמנתי מחשב והציעו לי את המפרט הזה אני לא מבין כ"כ ורציתי עוד עזרה לפני שאני מביא את המחשב הביתה אני צריך ללכת לאשר את הקנייה ולשלם כבר מחר אז אם תוכלו לעזור לי אז תודה המפרט מעבד : intel pentium d 945 3.4 gh 2x2mb 775 לוח אם: intel grandcounty2 lan100 uatx ddr2 s775 ati x300o/b ati chipst vga onboard supports pentium d ddr2 533 זכרון: 1024mb ddr2 667mhz כרטיס מסך: pci geforce fx 5200 128mb +tv דיסק קשיח : היטאצי 160gb sata2 צורב dvd: lg dvd +/- rw x16 4167 אחריות 3 שנים במעבדה מסך : mag t906w 19inch כל זה במחיר של 4500 ש"ח אני צריך לדעת אם זה שווה את המחיר ואם החלקים של המחשב הם טובים במידה ויש הצעות לשיפור תגידו לי תודה.

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  21. Started by BlackBlood,

אז ככה, המחשב הנוכחי שלי מתחיל לסמן לי על שארית חייו האחרונים, לכן אני כבר חושב קדימה ומתכנן ליקנות מחשב חזק עד 3500 ש"ח.. הצרכים שלי הם בעיקר למשחקים טובים וחזקים עד כמה שאפשר... וכל השאר (סרטים, שירים וכו' זה מן הסתם) חשוב לי: צורב דיוידי 2 גיגה זיכרון מקום 250 הארדיסק כונן דיסקטים חחחח נו טוב זה שטויות אבל זה חייב להיות במחשב.. ואת שאר המפרט אני משאיר למומחים שפה אגב ציוד היקפי לא צריך, לא מסך לא מקלדת, עכבר וכו'.. בינתיים ייסתפק במה שיש. אה ושאלה, המסך שיש לי עכשיו, סאמסונג, לא דק.. הוא יתאים למחשב החדש לא? וגם האם צריך כרטיס רשת או שהלוח אם כבר בא עם כרטיס רשת מובנה? אם לא אז תוסיפו גם אותו. אז התקציב שלי הוא 4 ללא חריגה בשקל! תודה רבה מראש!

• 3 תגובות
    • 550 צפיות
  22. אינטל Core 2 Quad Q9550, 1333Mhz, s775, 12MB 1430 לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE EP43-UD3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1333, PCI-E 465 זכרונות‏ DDR II 800Mhz 2x2GB OCZ Reaper HPC Edition 325 כרטיסי מסך‏ Sapphire HD 4890 1GB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E 1300 דיסקים קשיחים‏ Seagate 1TB 7200 RPM, 32MB Sata II 455 צורבים‏ Samsung SH-S223B DVD±RW x22 Black Sata 125 מארזים‏ CoolerMaster CM 690 Black (No PSU) 350 ספקי כוח‏ Corsair VX 550W Active PFC 12cm Fan 495 מסכים‏ SAMSUNG - שלוש שנות אחריות T220P 22'' LCD 5ms 1:50000 DVI WideScreen 1090 מקלדות‏ Microsoft Wireless Optical Desktop 1000 (Reatil) 158 סה"כ 6193

• 7 תגובות
    • 550 צפיות
  23. Started by YoTaMi,

מעבד - 7200 2.53 MHZ לוח אם - 945GCM זכרון 2G 667 דיסק קשיח - 160GB כרטיס מסך 8600GT איך המפרט הזה יריץ משחקים טוב לא ? עוד שאלה למעבד הזה אפשר לעשות OC ?

• 3 תגובות
    • 550 צפיות
  24. Started by sergey_kendis,

חברים אני חושב על שדרוג למערכת מחשב שלי ,אני משדרג כמעט את כל החלקים פרט לספק כוח,כונן הקשיח וכרטיס מסך. לוח אם: Gigabyte H67A-UD3H-B3 מעבד: Intel Core i5 2400 3.1Ghz, s1155 זכרונות: 2X 2GB Patriot 1333Mhz כרטיס מסך נשאר קיים: Gigabyte GT 430 OC 1GB כונן קשיח: WD Caviar Green 500GB intelli power מה אתם אומרים, זה יעבוד לי בתאימות כל החלקים?

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  25. שלום, לפני כמה שבועות התחלתי להרכיב מפרט למחשב חדש (מפרט שהשתנה לי כמה עשרות פעמים) המחשב נועד בעיקר למשחקים ואני רוצה שייתן ביצועים גבוהים באיכות טובה ולא ידרוש שדרוג בזמן הקרוב בסוף הגעתי למפרט הבא: -intel core 2 quad q9300 (למרות החוסר ניצול של כל הליבות שלו, זה עדיין השקעה לעתיד כשכן ישתמשו בכולן) -gygabyte p45 (ברחו לי מהראש האותיות שלו אבל זה הגרסא הפחות יקרה) -palit ati hd4850 -kingston 1024x2 ram -gigabyte 3d rocket cooling מארז, ספק, כונן והארדיסקים כבר יש לי. המחשב היה אמור להגיע אתמול אבל בגלל הלוח והכרטיס מסך הקנייה התעכבה, אז חשבתי לנצל את הזמן לשאול עוד אנשים מה דעתם על המפרט הזה..... ד"א, המעבד שלי (intel pentium 4, 3.2 ghz) מגיע ל50 מעלות במנוחה, למישהו י…

• 1 תגובה
    • 550 צפיות

דיונים חדשים בפורומים