עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Teknik,

שלום, 1. רציתי לדעת עם המעבד שלי עלול ליצור צוואר בקבוק עם הכרטיס הזה. 2. יש גם גרסאות זולות יותר של הכרטיס, palit dual למשל, ולפי מה שראיתי ההבדל בעקרון ב clock speed וכנראה גם קצת בקירור. ההבדלים בין גרסאות יותר "חזקות" הוא 50-150mhz ב base ו boost. *השאלה היא - עד כמה זה מורגש במשחקים? או שזה זניח ואפשר לחסוך את הכמה מאות שקלים ? זה המפרט שלי: i5-4590 16gb r9-290 4gb tri-x h97m-d3h fsp 650W FD R4 תודה מראש

2. Started by ShuBy,

1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא, אלא אם כן השיפור שהוא מביא משמעותי ועד 1000-500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב : For Honor , BF1 , Dishonored 2 , Mass Effect :Andromeda , Witcher 3 , -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע עם מסך "23 1920x1080 א…

3. היי ברשותי מחשב בן 5, מבוסס i5 2500k וזיכרון של corsair 2X2GB DDR3 לוח GB P67X UD3-B3 יש לי קצת זמן פנוי לאחרונה אז החלטתי לנצל את זה לכמה משחקים, רק שכחתי שהדרישות מינימום היום קצת גבוהות מהרגיל והמחשב שלי כבר חצי רגל בקבר. הכרטיס שלי הוא 5870 radeon , אני מציין את עניין הכרטיס גם כדי לשאול אתכם, האם הוא גם יגביל אותי, כך שאם כן אז כל עניין שדרוג הזכרון יירד מהפרק ואקנה מחשב חדש וזהו... אם לא יגביל אותי הכרטיס, אז אקנה זכרונות ובזה ייגמר הסיפור. המשחקים הם לדוגמה COD BO3 ו BF1 , הכרטיס שלי יספיק להם? (הדרישות שלהם לפי מה שהצצתי מבחינת זכרון זה 6 או 8 ג'יגה מינימום) לגבי שדרוג הזיכרון, יש לי עוד 2 חריצים פנויים, כרגע יש לי כפי שרשמת…

4. 1. מה התקציב המקסימאלי? 10,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם לא צריך תקציב גבוה לצרכים שלי, אפשר לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף לא לחרוג מהתציב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה עם שרתי ענן, עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) - לא ידוע 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לדעתי אין צורך בכונן / צורב וכדומה לא חייב כ.מסך איכותי - אלא אם כן יש מחשב שעומד בתקציב ובפרמטרים ובכל זאת מגיע עם כרטיס טוב 5. …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. שלום לכולם, אני נמצא ביומיים הקרובים באילת ואני רוצה לסגור על מחשב נייד לסטודנט לעבודה משרדית ועריכת תמונות פשוטה. מה שאומר שאני צריך מחשב נייד קליל יחסית, מעבד חזק במידת האפשר, כונן SSD של 256 ג'יגה לפחות, RAM נדיב של 6 ג'יגה ומעלה ובמידת האפשר (ונתון לשיקולכם) כרטיס דיסקרטי אם זה יהיה משמעותי כנגד הכרטיס המובנה של אינטל. הנה השאלון : 1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אלא אם כן שווה את זה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לפטופ ללימודים ועריכת תמונות צילום. (חובבני) א) במיד…

• 0 תגובות
    • 760 צפיות
  6. Started by Runner Mergie,

שלום לכולם אני רוצה לשדרג את המחשב שלי, התקציב הוא בסביבות 4 אלף אפשר חריגה של 500 בערך. המפרט מצורף בתמונה מקווה שהכל נמצא פה המשחקים ממש איטיים , לדוגמא dishonored 2 , אני רוצה מחשב שמריץ משחקים כאלה חלק בלי למצמץ.., FPS גבוה עם גרפיקה טובה אני משחק בכל סוגי המשחקים .. גם RPG גם אסטרטגיה וגם גוף ראשון גם שמעתי שיצא DDR4 בנוסף יש כמה בעיות במחשב הנוכחי, הוא מתחמם ממש מהר, נהיה רותח במשחקים כבדים, גם החיבורי יואסבי לא תמיד קולטים את ההתקן וזה משגע עד שמוצאים חיבור תקין, משהו כנראה דפוק במארז גם בנוגע למסך, צירפתי תמונה של המפרט שלו אין לי בעיה איתו, השאלה אם יש מסכים שיהיה בהם שינוי משמעותי בFPS …

• 1 תגובה
    • 988 צפיות
  7. שלום! אני מחפש מחשב נייד מומלץ, השימוש העיקרי הוא פוטושופ ועריכת תמונה. חשבתי על ASUS X556UQ (עולה בסביבות 3,200) אבל יש מצב שזה יותר מדי? אני לא צריך להריץ משחקים או דברים כאלה, אז אולי אפשר למצוא משהו ביותר זול. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3300 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף לא לעבור את התקציב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת תמונה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ, פרנסה. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. היי חבריה מחשב לגלישה ,מעבד תמלילם,קודי יתאים? המעבד של AMD שווה לאיזה מעבד אינטל? תודה http://www.grafpc.co.il/pl_product~2112~2~49.htm

9. שלום, בשעה טובה, בחודש הקרוב נעבור לבית חדש. בבית יהיו 3 יחידות בחדרי ילדים, ו-2 בחדר עבודה. כול הבית מרושת בכבלים שמחברים את כול החדרים. השאיפה: ליצור רשת בבית לכול המשפחה, כאשר העמדות הראשיות יהיו בחדר עבודה ולילדים יהיו יחידות קצה. האם זול יותר יהיה לבנות כול מחשב כיחידת קצה? או שבחדרים יהיו רק מסכים וציוד הפעלה? היחידות של הילדים צריכות לדעת להיות תחנות עבודה וכמובן להריץ משחקים. דרישות מינימליות לתחנות קצה: Intel Core i5 4 GB or more GeForce GTX 560M 1920X1200 מסך (יש ברשותי 3 מסכי דל "24) חשבתי לקנות 3 כאלה: https://hwzone.co.il/חלונות-10-באריזה-קטנה-מיני-מחשב-עדכני-של/ א…

10. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית וקצת עריכה גרפית -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 27 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות(מספיק מעבד עם ליבה גרפיתINTEL HD 530 ) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן HDD מסך 5. עד כמה חשוב …

11. Started by שלום2017,

אני מחפש מחשב בתור סטודנט למדעי המחשב מהיר חזק לאורך זמן ועם הרבה זכרוןhttp://www.ebay.com/itm/Apple-MacBook-Pro-A1398-15-4-2-8Ghz-Core-i7-16GB-500GB-INTEL-IRIS-PRO-WARRANTRY-/182354017832?hash=item2a75257e28:g:TrUAAOSwal5YKfaqhttp://www.ebay.com/itm/Brand-New-Apple-MacBook-Air-A1466-13in-1-7GHz-Intel-Core-i7-8GB-50GB-SSDF-/282230082226?hash=item41b6394ab2:g:MmoAAOSwImRYDNjEתודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by שלום2017,

אני מחפש מחשב בתור סטודנט למדעי המחשב מהיר חזק לאורך זמן ועם הרבה זכרוןhttp://www.ebay.com/itm/Apple-MacBook-Pro-A1398-15-4-2-8Ghz-Core-i7-16GB-500GB-INTEL-IRIS-PRO-WARRANTRY-/182354017832?hash=item2a75257e28:g:TrUAAOSwal5YKfaqhttp://www.ebay.com/itm/Brand-New-Apple-MacBook-Air-A1466-13in-1-7GHz-Intel-Core-i7-8GB-50GB-SSDF-/282230082226?hash=item41b6394ab2:g:MmoAAOSwImRYDNjEתודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. יש לי משהו שכרגע נמצא בחול ויכול לקנות לי איך המחשב הזה ? http://www.bestbuy.com/site/dell-inspiron-2-in-1-15-6-touch-screen-laptop-intel-core-i7-12gb-memory-512gb-solid-state-drive-gray/5606601.p?skuId=5606601 אני בעיקר מוענין במחשב שיהיה מהיר שיהיה איחסון ואני לא משחק בכלל הרבה אבל מידי פעם אוהב לשחק COD אשמח לעזרה תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. שלום, אני צריך לקנות לעבודה מחשב/שרת שישמש כמעט אך ורק לביצוע של video encoding בתוכנה תוך שימוש בעיקר ב ffmpeg עם libx264 או libx265 (ללא שימוש ב GPU) התקציב הוא גמיש בין 5K ל 15K ואני מחפש בעיקר cost effectiveness, כלומר - לא הייתי רוצה לשלם 10K במקום 5K בשביל עוד 2FPS, אבל כן עבור 50FPS במקום 20FPS וכו'. מעבר להמלצות ספציפיות אשמח לעצות מה צריך לחפש באופן כללי: למיטב הבנתי, ה bottleneck העיקרי הוא המעבד. בהקשר זה - האם אמור להיות יתרון משמעותי במפרט עם שני מעבדים מרובי ליבות לעומת מעבד בודד? בנוגע לזכרון פנימי - כמה זכרון כדאי שיהיה? או יותר נכון, מעבר לאיזה סף זה כבר לא עוזר? 16GB? 32GB? אשמח להמלצתכם המלומדת למפרט / דגם…

15. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, הזרמת תכני HD ל LCD וגיימינג קל א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual Studio, Matlab, Eclipse,... ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA5, BF1, -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מתלבט בין 13.3 אינץ' לבין 14 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב …

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by errorking,

שלום , יש ברשותי מחשב בן 4-5 שנים ועליו לוח אם - asus P8Z68-V אני מעוניין להחליף מאיץ מסך עד כה היה לי NVidia gtx 560 ti ואני מעוניין לקנות כרטיס חדש וחזק - gtx 1060/1070 שאלתי היא היא הלוח אם שלי מתאים ויתמוך במאיצי מסך מהדור החדש עם לפחות 6GB ? בתודה מראש לעונים

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by D@Nte,

היי, אני מעוניין לקנות מחשב נייח, בחודשים הקרובים לפחות, אבל אני כן מעוניין לקבל מושג על מה כדאי. לא ראיתי פוסט אחר דומה בפורום בזמן האחרון, אז להלן הפרטים: . מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מותר להשתמש בהכול ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עריכת סרטים, צפייה בסרטים, אך יכול להיות שגם קצת משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) - PREMIERE, AVID וגם AFTER EFFECTS. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדו…

18. אהלן חברים אני מחפש מחשב לשימוש של גיימינג בינוני+ וגלישה באינרנט,יוטיוב סרטים וכאלה. אני לא גיימר כבד או משהו אבל אני רוצה שאם אני ארצה לשחק משחקים חדשים אז המחשב יריץ אותם יפה. התקציב הוא 3 אלף אבל אני מוכן לחרוג בקצת אם זה ממש ממש שווה את זה 1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך רק אם זה לא יפגע בביצועים משמעותית ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט, גיימינג בינוני,אולי קצת סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מ…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. שלום, יש לי מחשב AMD 645 X2 בן 6 שנים, מעולה. אני מריץ עליו אופיס וכו'. ברצוני לרכוש עוד מחשב. חשבתי על eGlobal, עם מעבד i3 6100U. האם הוא יהיה באותה רמה כמו המחשב הישן שלי? (אתקין עליו 8GB זיכרון ו SSD) הנה לינק: https://www.aliexpress.com/store/product/Eglobal-Newest-6Gen-CPU-Skylake-Fanless-Mini-PC-Core-i7-6500U-i5-6200U-i3-6100U-Intel/2177088_32705683839.html?spm=2114.8147860.0.0.fivlbn&aff_platform=aaf&sk=zj6qB6AIM%3A&cpt=1479223301281&af=1000102000000000242022015&cn=aliexpress&cv=banner&dp=19TZ1JOVNjZ9yfe&tp2=4ren&&aff_trace_key=1ccea4f2d79447779250990b0aaa1aee-1479223301281-04371-zj6qB6AIM …

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. היי חברים ברצוני לרכוש מחשב נייד שישמש אותי ללימודים ולעבודת צילום ויחצנות מחשב שיהיה טוב במחיר שפוי אין תקציב מסוים כרגע אבל משהו לא יקר מידי אני לא מעודכן כלכך כרגע בעולם הזה לגבי מחירים מה עדיף ומה לא אשמח מאוד שתעזרו לי למצוא את המחשב האידיאלי בשבילי

21. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל... (זה בסדר אם נשאר :-)) ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג... עד 3300. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית - אופיס, בעיקר אינטרנט, עריכת סרטים "בקטנה" (במידה ומייקר משמעותית ניתן לחסוך בפרמטר זה). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - וורד שימוש כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - לא מיועד למשחקים כלל. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לצי…

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. Started by פולי הקנטאור,

מחשב 1 מתקפל מחשב 2 מהיר יותר אני מתלבט האם הירידה בביצועים והעליה במשקל פחות חשובים מזה שהמחשב מתקפל או שהם לא ועדיף את המחשב המהיר יותר. אני כנראה אשתמש הרבה בהתקפלות וזה יועיל לי אך האם ארגיש הבדל של ממש בביצועים או בנוחות עקב המשקל?

23. כבר יש לי מפרט פחות או יותר של המחשב החדש שאני רוצה, בשלב ההתלבטות אצל מי לקנות את המחשב אבל עכשיו חשבתי על זה שאולי כדאי לי לחכות ל שבוע הבא ל black friday אני יודע שיש כל מיני מבצעים של black friday בדיסקים קשיחים וכל מיני ציוד היקפי אבל על מחשב קומפלט יכול להיות שגם יהיה ? black friday ואולי אחרי זה גם ה cyber monday..

24. Started by SHARON2016,

היי חברה זה מפרט של המחשב שלי שקניתי לפניי שנתיים מksp מעבד intel i7 4790 3.6 gh 8 mb כרטיס מסך gtx 970 msi oc gaming 4g לוח אם ASUS z97-k lga 1150 DDR 3 1600 זכרון g.skill 16g 1600 mhz ספק seasonic 600 w ssd sumsong 840 series 2.5 120g אלה בעקרון החלקים העקריים ואני מעוניין להשתדרג בעתיד בgtx 1080 ti על המחשב הזה והשאלה שלי האם בשביל למצות את הכרטיס ושלא יהיה מוגבל האם כדאי לי או שאני בעצם צריך לשדרג גם חלק אחר כמו מעבדלוח אם וכו דרך אגב קניתי מסך של דל שתומך ברזולוציה של 2560 x 1440 ולכן אני רוצה לשדרג את הכרטיס בשביל לשחק ברזולוציה כזו בהגדרות גבוהות

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  25. היי, אני מעוניין לקבל מפרט למחשב לעבודה משרדית ועריכה גרפית בתצורת mini itx. תקציב: 3,000 ש"ח בערך

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.