ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,490 דיונים בפורום זה
-
מהו התקציב המירבי לרכישת המחשב 6000 מתי מתוכננת רכישת המחשב בקרוב מהם שימושי המחשב? (ציין בפירוט מה תעשה עם המחשב, איזה תוכנות/משחקים תפעיל וכו') גיימינג בינוני כבד סרטים האם תבצע המהרה (OverClocking) למחשב? (ציין את הרכיבים): לא האם יש חלקים שאין צורך לכלול במפרט? אין מהו נפח איחסון שתרצה בכונן הקשיח ובSSD? SSD לפחות 1 TB .. דיסק קשיח 2 TB האם יש צורך בציוד היקפי? האם הציוד ההיקפי נכלל בתקציב המחשב? לא צריך כלום ציין את הרזולוציה וקצב הרענון של המסך שבבעלותך/תרצה לרכוש או ציין את דגם המסך: טלוויזה בגודל 49" דגם 49UN7340 SMART 4K LG LED .. ועוד מסך 28 האם יש צורך במערכת הפעלה חוקית כחלק מהמפרט.. כן האם יש העדפות …
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
לא מפרט מלא.. אלא רק הדברים שאני חושב לקנות.. לוח אם: BIOSTAR TForce 6100-939 מעבד: AMD Athlon 64 4000 Socket 939 Venice Tray זיכרון: DDR 1GB 400MHz CL2.5 X2 דיסק קשיח: 160GB
-
- 4 תגובות
- 552 צפיות
-
-
הי, אני מעוניין לקנות מחשב נייח כאשר השימושים העיקריים (מעבר לגלישה סטנדרטית וכ'ו) הם עבודה עם תוכנות Adobe (פוטושופ ולייטרום בעיקר אך לא רק) וצפייה בסרטי HD (המחשב מחובר ישירות לטלויזיה). כמה תשובות לשאלות: 1. מה התקציב המקסימלי? 2K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מוכן לחרוג בכמה מאות שקלים אם זה באמת שווה את זה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ציינתי למעלה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך בשום ציוד הקפי. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?קניתי לפני שנה בערך כרטיס מסך nVidia GeForce 210 עם יציאות HDMI ו-DVI כדי שאוכל לחב…
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
מעונין בהמלצה לנייד שירכש בארהב במסגרת בלק פריידי גודל 15, מסך מגע+מצב טאבלט, מעבד I7 דור 11 או AMD מקביל, זיכרון 16, 512 ssd , זמן פעילות לא קצר , בהירות 300 NITS (כעת יש לי DELL 5402 בן חצי שנה, עם הנתונים שנכתבו למעלה, עובד מהר ומעולה. מעונין לשדרג לגודל 15 ומסך מגע) מצרף את הפורמט המומלץ - 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? ביתי 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכב…
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
המחשב שלי כבר בן שנתיים ויש לי כבר בעיות קירור הוא גם לא ממש מתאים לויסטה מה אני יכול לשדרג במחשב בתקציב של עד 1300 ש"ח גג אני הולך להשקיע כ-200 ש"ח בקירור וכנראה לקנות עוד ג'יגה זיכרון
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
טוב יש לי מסימה קצת קשה למצו את המפרט הכי זול שקיים כולל מסך לא משנה איכות חברות העיקר שיעבוד... לא צריך ביצועים צריך להריץ דברים מעפנים כמו וורד אקסל ואינטרנט... אם יש איזו מערכת שמותאמת לזה כמו המחשב הזה שאינטל יצרו למדינות עולם שלישי במאה דולר זה יתאים... אני הצלחתי להרכיב בקיי אס פי ב1800 אז כמה שתרדו מזה זה יותר טוב
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
זה לא אמור להיות מפרט מלא, נסו להיצמד לדרישה שלי: 1. אין לי צורך במסך, רמקולים, מקלדת ועכבר, ללא כרטיס מסך 2. מעבד 2 Intel Core 3. לוח אם תומך Sata2, PCI-e 2 (אם יש כזה), שיתמוך כרטיס מסך עתידי DX10 4. מחשב תומך ויסטה באופן מלא 5. 1GB זיכרון DC 6. מארז שקט יחסית, ספק שצריך לתמוך את כול התכנונים העתידיים (כרטיס מסך חדיש) 7. ללא כוונה לOC 8. המחשב מיועד לאינטרנט, סרטים, וגם למשחקים (אסטרטגיה ו- RPG ולא משחקי פעולה)
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום, אבקש עזרה ב מפרט למחשב כ- 2000 שקל ללא ציוד היקפי (ללא מסך, ללא מקלדת ועכבר) לעבודה משרדית: אופיס, אינטרנט, צפיה בסרטים, קורל דרו, וכו'. חשוב שיהיה גם לוח אם וגם מעבד של אינטל (אפילו אם זה יוריד את ביצועי המחשב). תודה
-
- 3 תגובות
- 552 צפיות
-
-
Intel Core 2 Duo E8400 3GHz Tray + Arctic - Cooling Freezer 7 Pro ¤1060 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1118 GIGABYTE GA-P35C-DS3 Core 2 Quad Intel P35DDR2&DDR3 ¤560 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=726 G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ 2GX2 CL5 ¤419 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=965 Twintech nVidia GeForce 9800GTX 512MB ¤1515 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1114 NZXT NEMESIS ELITE BLACK NO PSU ¤569 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=189 Thermaltake Toughpower 600W ¤499 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=982 Western Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive ¤549 http://www.foxpc.co.i…
-
- 3 תגובות
- 552 צפיות
-
-
אני חדש באתר וזאת הפעם הראשונה שלי פה, אמרו לי שפה נמצאים כל התותחים ולכן באתי לכאן לבקש את עזרתכם. אני צריך עזרה במפרט למחשב באיזור ה1000 - 1200 שקלים. מחשב בייתי לדברים בסיסיים כמו עבודות ללימודים, סרטים, משחקים (GTA וכו..) ועוד.. תודה לכל העוזרים! אור
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
שלום אני יורד מחר לאילת ואני מעונין לקבל מפרט מלא כולל מסך בסכום בין 4000-5000 ש"ח (מעדיף מעבד של אינטל אבל גם AMD יתקבל בברכה)וחנויות אמינות באזור. שיתאים לעבודה מאסיבית אני משחק במישחקים כמן BF2 שדורש הרבה מהמחשב אניי מודה על עזרתכם.
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
חברים יקרים, ברצוני לקנות מחשב נייד חדש אשר יענה על השימושים הבאים : ישומי משרד צפייה בסרטים ולימודים [הנדסת תוכנה ] הרצת סביבות עבודה [JAVA וכו'] יש שתי דגמים ששמתי עליהם עין. dell xp15z או ibm t510 בעיקרון את בשניהם יש לי אופציה לשנות טיפה את המפרט ויש המון מפרטים ותתי דגמים לשני המחשבים בייחוד אם אני מייבא אותם [ואני מייבא] בעיקרון בשניהם יש את אותם עקרונות מנחים [i5 hdmi 8gb ram ddr3 בקיצור הדבריים הבסיסים הדרושים] אני יודע בוודאות שבדל יש כרטיס מסך יותר טוב [ג'י פורס לא זוכר איזה ג'יגה די דיאר 5 ] ובלנובו יש כרטיס קצת פחות טוב השאלה היא בכלליות איזה חברה יותר טובה דל או יבמ? אם תוכלו להיות ספציפים לגבי הדגמים אני אשמח מאוד מה הייתם קוניםפ לעצמכם? תודה קובי
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
דוד שלי הזמין בשבילי את המפרט הבא: AM2 4600 X2 DUAL CORE 64BIT לוח אם: MSI K9N NEO דיסק קשיח: 250GB SATA2 7200 RPM 16MB זיכרון: 1024MB DUAL DDR II 667MHz צורבPIONEER X 18 DVD Dual layer כרטיס מסך: MSI RX1550 UPTO 512MB מסך: LCD 5MS DVI 197VK AOC מקלדת -עכבר- רמקולים מארז: הסטנדרט שלהם (פחות יפה אבל יותר חזק מהרבה מארזים שראיתי) סה"כ: 3050 ש"ח שווה את המחיר?
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
אני מחפש מיפרט למחשב חזק למישחקים כמו call of duty 5 מעבד של אינטל (כי פשוט לא מכיר את AMD) מארז לא משהו (הכי פשוט פשוט פשוט ) ללא כונן קשיח וללא צורב. מה העבדל בין GeForce לבין ATI באיזור ת"א
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום לכולם, יצרתי לי מפרט למחשב ב NEWEGG שאני רוצה להזמין היום, הייתי רוצה לדעת אם המרפט הבא הוא טוב ואם יש מקום לשיפורים או לכל דבר אחר שאתה יכולים לחשוב עליו. המחשב הולך להיות בשימוש בעיקר לתוכנות גראפיות כמו " פוטושופ " איליסטריטור " פלאש וכו וקצת עריכת וידיאו פה ושם. המון תודה, להלן המפרט: DVD BURNER SAMSUNG 16X DVD±R DVD Burner With 5X DVD-RAM Write and LightScribe Black ATA/ATAPI Model SH-S162L/BEBN - OEM - CASE COOLER MASTER Centurion 5 CAC-T05-UB Black /Blue Aluminum Bezel , SECC Chassis ATX Mid Tower Computer Case - Retail Model #: CAC-T05-UB Item #: N82E16811119047 HARD DRIVE Western Digital Caviar SE16 WD2500KS 250GB 7200 RPM SATA 3.0Gb/s Hard Drive - OEM M…
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש, מחפש מפרט למחשב עד 2000 ש"ח, אפשר פחות.. שימושים: שימוש יומיומי פשוט, בטוח לא משחקים. אבל שיחזיק הרבה שנים ושיהיה יחסית חזק, לא צריך גרפיקה, כמו כן, רוצה שיהיה HDMI. תודה על העזרה, אלון.
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
מעבדים Intel Core 2 Duo E6750 2.66Ghz Conroe OEM E6750T 1 מארזים WING RS 101 Front mesh grill, Tooless , BLACK 1 ספקי כוח FSP Basic SI 450W ATX450-PNR 120mm + Satax3 PCI-E P.PFC 1 זיכרונות CORSAIR 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 1 כרטיסי מסך Sapphire Radeon 3850 256MB DDR3 Retail 1 צורבים SAMSUNG SG-S203B x20 SATA BLACK 1 מסכים LG 19" L1970HR 2MS 1:2000 DVI 1 לוחות אם Gigabyte GA-P31-DS3L Conroe Support GP31DS3L 1 קשיחים למחשבים שולחניים 1 Western Digital 160G 1600AAJS (Single Platter SATA Power only) המפרט הזה בול בתקציב, במקרה ואתם מתבססים על המפרט הזה תנסו לא לחרוג מעלה. המפרט למטרות משולבות משחקים עבודה וסרטים. שאלה: מה זה ה"Single Platter SATA Po…
-
- 3 תגובות
- 552 צפיות
-
-
הסתכלתי על המפרט המומלץ באתר למחשב משחקים 3000 ש"ח ויש לי כמה שאלות: 1. מופיע במפרט מעבד BOX ואח"כ גוף קירור, האם לא כדאי לקנות מעבד OEM ולהוזיל מעט (אם בכל מקרה לא משתמשים בקרור שב- BOX) ? 2. עוד שאלה לגבי המעבד, ראיתי בשני אתרים שונים קוד מוצר שונה של המעבד (ADO4800DDBOX/ADO4800DOBOX) - עשיתי השוואה באתר של AMD וההבדל הוא ב- revision, אחד הוא G1 והשני G2 - האם יש לזה חשיבות ? 3. לגבי כרטיס המסך: אין המלצה על כרטיס ספציפי, ראיתי כרטיסים מ- 750 ש"ח (twintech OC) ועד כמעט 1000 ש"ח. האם יש המלצה לגבי כרטיסים ספציפיים (מבחינת ביצועים/אמינות/שקט/OC) ??? 4. הבנתי שאמור להגיע (מתישהוא) מעבד 4850e שצורך פחות חשמל ונותן אותם ביצועים, האם כדאי לחכות ? שאלתי הרבה שאלות.... : …
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
המחשב מיועד למשחקים, סרטי HD, ובכללי שיפעל חזק ויציב כאשר הרבה תוכנות וחלונות פועלות בו זמנית. בעיקרון לא נראה לי שאני יזמין אותו לפני ההשקה של המעבדים החדשים בעוד כשבועיים כי אני רוצה לראות מה זה יעשה לשוק ולמחירים אבל זה מה שבניתי לבנתיים. עם הכרטיס מסך אני מחכה ובנתיים לא קונה , אני ישאר לזמן הקרוב עם ה8800GTS שלי ויחכה ליציאה של כרטיסי הDIRCTX11 החדשים. מה שכן אני צריך להוסיף גם ספק כוח למפרט הנוכחי ואני ממש לא יודע איזה , אין תקציב מוגדר , אני רוצה שיהיה שקט ושיתאים בקלות לכרטיס מסך שאני יקנה , אני מאמין שבכרטיס מסך שאני יקנה אני ישקיע כ1500 שקל. תודה. Intel Core i7 920 2.66Ghz Tray , יחידות 1 ¤1443 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=967 Scythe Mugen 2 - Inf…
-
- 3 תגובות
- 552 צפיות
-
-
השבוע צריך לקנות מחשב לסטודנטית לאנימציה !כך שהכל דחוף... עברתי ואספתי המלצות מאתרים שונים שניראים כך: Intel Core 2 Quad Q6600 (S775) - 2.4GHz המחיר השבוע אמור לרדת Gigabyte GA-P35-DS3P :s05: ABIT PRO Intel Socket 775 ATX Motherboard and 1394 connect ] DDR2 800 4G Dual Channel kit 2X2048MB PC6400 OCZ\G. Skill Corsair, etc... - Life Time Warranty 320GB- SATA-II - 7200RPM - 16MB - Western Digital WD2500AAKS - למערכת ותוכנות: 250GB - SATA-II - 7200RPM - 16MB - Western Digital - for system and programs Samsung DVD-RW S203B Sata Black X20 or another או פיוניר GRAPHICS CARD 3650 HD או 8600GT וכמה זכרון? מסך 226 SAMSUNG Antec Sonata 3 /550/500W smartpower PSU - Silent Cas…
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שימושי המחשב משרדיים ומשפחתיים כלומר אופיס אינטרנט משחקים לנערים גלישה ממושכת הורדות ועריכת סרטים. בעקרון אנחנו מעדיפים מחשב מבוסס INTEL עדיפות ל Core 2 Duo המסך כאמור לעבודה ממושכת מחשב שקט ומקורר נדרשת הרכבה ובדיקת הפעלה נדרש ציוד היקפי ללא מדפסת , מקלדת ועכבר יכול להיות חוטי אבל אופטי איכותי רמקולים טובים ו OC לא נדרש בעקרון מועדפת החנות SKYPC - ההעדפה מבוססת על המלצות מפורומים שונים קראנו כאן את ההמלצות למסכים בשווי 1700 ש"ח אנחנו נסתפק ברמת מסכים בסגנון 19" של LG לדוגמא דגם 1972 HR או מקביל הבננו שיש יותר ויותר המלצות למסך 22" ראינו אותו אצל חברים וזה נראה רחב מידיי אבל אנחנו לא קשוחים בדעתנו זו . מודים מראש על המלצות הפורום וניתן לחרוג עד 10 אחוזים לטובת ש…
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
שלום לכולם.. אני ממש חדש טרי פה ואשמח עם תעזרו לי בהתלבטות שלי. אז נתחיל מכך שהסכום הכולל למערכת עומד על גג 4500 ש"ח. (לא כולל מסך) השימוש שיהיה במערכת יכלול אך ורק שימוש אינטנסיבי בפוטושופ,פרמייר ותוכנות גרפיות אחרות (לא כולל תלת-מימד) ומידי פעם סרטים, בלי משחקים וכו.. המחשב לא יהיה מחובר לאינטרנט מחשש לוירוסים ובעיות אחרות. אשמח לשמוע יותר אופציות על מערכות מבוססות "אינטל" . אשמח גם לשמוע האם מומלץ להתקין מערכת קירור מים שאליהם שמעתי הרבה לאחרונה? אשמח עם תעזרו לי. עשיתי חיפוש נירחב בפורום ואכן היו שאלות דומות לשלי אך רובם נישאלו ליפני זמן דיי ארוך ואני ישמח לדעת עם היו שינויים כולשהם מאז. בכול אופן תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן להרכיב מחשב סלוני בסיסי עם מעבד אינטל i3 השאלה שלי, בהנחה שכיום אין לי מערכת סאונד ואני מתכוון לחבר בכבל hdmi גם לצורך סאונד וגם וידאו האם מספיק לי מעבד ולוח אם? או שאני צריך גם כרטיס מסך וכרטיס קול? בנוסף האם לכל הלוחות יש היום יציאת hdmi? תודה!
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
שלום ותודה מראש, אני מעוניין לקנות מחשב שישמש בעיקר לאינטרנט וסרטים (עדיפות לבעל חיבור HDMI או כל אופציית HD אחרת). מבחינת משחקים אני אוהב לשחק אבל אין לי זמן :-\ (תינוק בבית) אז שיוכל להריץ משחקים אבל אין צורך ברזולוציות גבוהות וכרטיס יקר. OC בא בחשבון אבל לא קיצוני. ללא מסך (כרגע יחובר למסך ישן ולטלויזיה). שוב תודה, WUKA
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
שלום, מפרט מחשב לעריכה גרפית (תוכנות כמו MAYA ו- MAX ) מחיר המפרט בערך 5000 ש"ח כולל מסך . תודה
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-