עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, אני צריך מפרט למחשב לזוג עם ילדים קטנים. כ- 2000 ש"ח ללא ציוד הקפי. כונן DVD צורב, מארז קטן ושקט. אם יש אפשרות למרכב שמחזיק זה טוב... לעבודה, גלישה משחק טובים?(לא כבדים).

• 2 תגובות
    • 491 צפיות
  2. כולל מסך. אני יודע שהתקציב מאוד נמוך. עדיפות ל KSP

• 1 תגובה
    • 491 צפיות
  3. * מטרות המחשב:משחקים(Generals,Warrock,CS לא משהו רציני...אם אפשר גם Red Alert 3) וצפיה בסרטים * גודל המסך:15 ומעלה...כמו של Dell Inspiron * משקל רצוי:אממ סטנדרטי...לא משנה כ"כ * האם נדרש זמן סוללה ארוך:בהחלט * האם יש צורך ביציאות מיוחדות:יציאה מהכרטיס מסך לטלוויזיה תהיה אחלה * בלוטות:כן * גודל מינימלי של כונן קשיח:אמממ 160GB מינימום * צורב DVD:כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית:לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי:חנויות מוכרות כמו SKYPC,IVORY וכדומה

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  4. שלום רב, 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 2,500 ש"ח. יש אפשרות למזומן, אך העדפה לתשלומים באשראי. 2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (רמה בינונית), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? הכל נחוץ. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? עיצוב לא חשוב. יש העדפה ברורה למחשב שקט ברמה סבירה ללא תוספת עלות משמעותית. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבת מחשב. 8. האם יש צרכ…

• 3 תגובות
    • 491 צפיות
  5. Started by Pyro4,

המפרט הוא לא שלם כי את השאר יש לי, אבל אני צריך התעייצות על שאר החלקים. Core 2 Duo E7500, 1066Mhz, s775, 3MB Tray G31M-ES2L s775 C2D 1333Mhz, Intel G31, DDRII 800, VGA, PCI-E 2x1GB Patriot Signature DDRII 800MHz Sapphire HD 4850 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E TR2 Power W0070 430W Silent (24pin) בגלל שהתקציב שם זה 1800 שקל אני יכול לקנות את המפרט, קודם כל השאלה שלי היא האם בכלל זה יעבוד טוב המפרט שהבאתי(או בכלל יעבוד)? שאלה שנייה, האם יש הצעות יותר טובות, בתקציב של 1800 בבקשה(כי זה כבר היה אחרי החריגה)? מקודם חשבתי על E8400 וכרטיס מסך חלש יותר שזה 9500GT GDDR3 512MB שעלה ב200 שקל פחות אבל אז אמרו לי שהכרטיס מסך יותר חשוב מהמעבד אז בסדר... אתם המומחים יש ה…

• 7 תגובות
    • 491 צפיות
  6. אני מעוניין לרכוש מחשב חדש בתקציב 4000 שח עם אפשרות חריגה של עוד 200-300 ש"ח. התקציב הנ"ל לא כולל מסך ולא כולל ציוד היקפי. 1. למטרה מעורבת של משחקים (GTA IV) ושל אפליקציות כבדות כגון PINNACLE STUDIO ובנוסף צפייה כבדה בתכני FHD 2. למשחקים וצפייה - יחובר למסך LCD 37 INCH ברזולוציית HDR של 1366 * 768 - חיבור HDMI לשאר - יחובר למסך 22 אינטש FULL HD 3. יהיה שקט עד כמה שאפשר 4. מעדיף מעבד אינטל 5. לא מעוניין בהמהרה (לא מבין בזה) 6. הרכישה תתבצע באיזור ראשל"צ. 7. ברשותי מערכת הפעלה WINDOWS 7 (חוקית חוקית כמובן). 8. מעדיף דיסק קשיח בגודל 500 גיגה וגם צורב DVD . תודה מראש על העזרה ואשמח על המלצה לחנות אמינה באיזור ראשל"צ. * נא לא להתייחס למפרט המחשב המופיע בחתימה שלי מטה.

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  7. Started by Lengdon,

אני מעוניין לשים מחשב בסלון, שיתחבר לטלויזה, ואוכל לראות בעזרתו סרטים, תמונות, לשמוע מוזיקה וכו' - מעין מרכב בידור ביתי. הבנתי שאין לי טעם לרכוש XBOX או SONY PS, מכיוון שאני לא משחק במחשב, לכן חבל על הכסף, כדאי לקנות מחשב ייעודי לנושא (שקט, מעוצב וכו'). מה צריך להיות במחשב הזה ? אשמח לדוגמאות (תמונות) של מחשב מעוצב שכזה, ולמפרט טכני סטנדרטי. תודה !

• 3 תגובות
    • 491 צפיות
  8. שלום לכולם, חזרתי ועכשיו אני רציני. עכשיו שסוף סוף סיימנו עם המעבר דירה אני רוצה להתחדש במשהו טוב ואיכותי. אני רוצה לקנות את המחשב כבר במהלך השבוע הבא. אז כמו שציינתי, מחשב שיהיה קודם כל עבור מדיה סנטר (הצגת סרטים בטלויזיה, צריבה וכדו') אבל אני רוצה שהוא יהיה מספיק חזק גם עבור משחקים (בשאיפה שיהיה לי בכלל זמן לשחק...) וגם אני רוצה להתחיל להתנסות קצת בעריכת סרטים. אני יודע שהתקציב הוא בעייתי ולכן הסדר שרשמתי זהו סדר העדיפויות, אין מה לעשות, זה מה יש בינתיים כרגע אין בכוונתי לקנות מסך (למרות שהייתי שמח לפנות את השולחן למסך דק) וגם אין צורך מיוחד במקלדת/עכבר. אני צריך צורב DVD ודיסק קשיח גדול. וכמובן שאם יש עוד שאלות, או אם שכחתי לכתוב משהו אני אתקן. המון המון תודה …

• 3 תגובות
    • 491 צפיות
  9. Started by בבדו,

אני מעוניין במפרט עבור מחשב שישמש בעיקר עבור עיבוד תמלילים, שיטוט ברשת ומשחקים קלי גרפיקה. התקציב באיזור 2000 ש"ח ללא מסך, ללא מערכת הפעלה (המחשב מחליף מחשב קיים). נתקלתי פה בפורום בהמלצה על המפרט הבא ב-1699: http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=VEBANDEL_3G ויש לי מספר שאלות: 1. האם מישהו מכיר את הספק מבחינת אמינות וכו'? 2. בשדרוגים בסעיף לוח אם, ישנו שדרוג של 945+fx6200 - האם אני מבין נכון שמדובר בשדרוג של לוח אם + כרטיס מסך נפרד? 3. מה עדיף מבחינתי: א. לשדרג את לוח האם ל- 945+fx6200 ב349 ש"ח או ב. לשדרג זכרון ל1 GB וכרטיס מסך fx6200 ב-528 ש"ח או ג. לשדרג לוח אם ל-945 (משולב) + שדרוג זכרון ל1 GB ב-428 ש"ח. תודה על התשובות.

• 1 תגובה
    • 491 צפיות
  10. 5K דגש על כרטיס מסך חזק 1800XT 512 או 7900 בלי מסך ! עדיפות בחנות בדרום ב"ש תודה מראש

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  11. שלום לכולם, יצרתי לי מפרט למחשב ב NEWEGG שאני רוצה להזמין היום, הייתי רוצה לדעת אם המרפט הבא הוא טוב ואם יש מקום לשיפורים או לכל דבר אחר שאתה יכולים לחשוב עליו. המחשב הולך להיות בשימוש בעיקר לתוכנות גראפיות כמו " פוטושופ " איליסטריטור " פלאש וכו וקצת עריכת וידיאו פה ושם. המון תודה, להלן המפרט: DVD BURNER SAMSUNG 16X DVD±R DVD Burner With 5X DVD-RAM Write and LightScribe Black ATA/ATAPI Model SH-S162L/BEBN - OEM - CASE COOLER MASTER Centurion 5 CAC-T05-UB Black /Blue Aluminum Bezel , SECC Chassis ATX Mid Tower Computer Case - Retail Model #: CAC-T05-UB Item #: N82E16811119047 HARD DRIVE Western Digital Caviar SE16 WD2500KS 250GB 7200 RPM SATA 3.0Gb/s Hard Drive - OEM M…

• 2 תגובות
    • 491 צפיות
  12. Started by Xardas,

מארז: Termaltake Swing 12cm fan +400W DFI Infinity nf4 SLI AMD 63 3000 venice Kingston 512mf ddr 400mhz cl2.5 2X WD 160gb 8mb sata2 כונן flopy geforce 6800gt 256mb צורב nec 3540A מקלדת+עכבר מסך דק BENQ FP71G PLUS 8MS הכל ב7500+- מ www.d-d.co.il אני הולך לשם לחנות עצמה אין לי אפשר לקחת את הכטיס הזה של Sapphire שאפשר לעשות איתו OC רצחני כי אין להם בחנות מה דעתכם?

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  13. Started by roeiw,

דרוש מפרט ב 3500 כולל מסך דק. תודה.

• 3 תגובות
    • 491 צפיות
  14. Started by JOHNNIE,

שלום, התקציב הוא 4200 ש"ח. מעבד INTEL CORE 2 DUO E6400 לוח אם INTEL WESTCHESTER DG965WHMKR זכרון SUPER TALENT 2x512MB 667MHZ דיסק קשיח WD SATA2 250GB 16MB 250KS 7200 צורב DVDRW LG GAS-H10A כ.מסך XPERTVISION 7300GT 256MB DDR2 מארז HEC 6A19+300W מה דעתכם על מחשב זה? אני לא גיימר רציני אך בטח ארצה לשחק משהו מתישהו...

15. Started by boten2,

שלום לכולם, מחפש מפרט למחשב - תקציב - עד 4000 כולל מסך דק 17" מה שאני רוצה מהמחשב זה- מחשב חזק עם הרבה זיכרון, שיוכל להריץ הרבה יישומים במקביל, תוכנות עריכה, מולטימדיה. אין לי צורך שיוכל להריץ משחקים. בקיצור, שיהיה חזק, אני מתלבט בין פנטיום ל-AMD, כמובן שאני מעדיף את ה-AMD אבל אני לא יודע בדיוק מה היכולות שלו במולטימדיה ועריכות שונות של גרפיקה ווידאו. אין לי בעיה שכרטיס המסך יהיה מובנה על הלוח וכמו כן כרטיס הקול. אשמח לתשובות אופיר

• 2 תגובות
    • 491 צפיות
  16. Started by Netanel124,

בשנה הקרובה אני אהיה באוסטרליה ואני צריך להגיע עם מחשב נייד מהארץ. מישהו יודע איזה חברות מחשבים נותנות אחריות גם לאוסטרליה? בטושיבה למשל האחריות שונה ממקום למקום בעולם, וגם מחשבים שיש להם אחריות בינ"ל- היא לא תקפה באוסטרליה. לא יודע לגבי החברות האחרות, ותהיתי אם מישהו מכיר את הנושא ויכול להמליץ על כאלה שהאחריות בהן תקפה שם... תודה!

• 2 תגובות
    • 491 צפיות
  17. שלום לכולם, אחלה פורום כל הכבוד לכם! התקציב שלי הינו כאמור עד 2000 ש"ח מקסימום אבל אשמח למפרטים זולים יותר. עריכת וידאו ברזולוציה גבוה (HD ומעלה). מסך שיחובר הינו 20 אינץ. חוץ ממסך זקוק לציוד היקפי רגיל (לא איכותי מידי) כולל מערכת שמע (רמקולים). שקט לא חשוב (נגיד 3) אין צורך במערכת הפעלה או אופיס. אין לי מושג מה זה אוברלוק. חנות באיזור המרכז זה מעולה. מחפש משהו שלא אצטרך לשדרג בשנתים שלושה הקרובות (כלומר שיענה על הדרישות בעתיד הקרוב). תודה מראש (+ התחייבות להכרת תודה אינסופית בהמשך) לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 491 צפיות
  18. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב עומד בערך על 4000-4500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תוכונת גרפיות לא באופן שוטף אבל כן פוטושופ אילוסטרייטור ואפילו משחק או שתיים אם יהיה עניין לשחק- לא בא לי להיות מוגבל מדי ביכולת 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא, יש לי SSD של 120 אבל לא נראה לי משמעותי מדי 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב, לא קריטי מאוד 6. האם ישנה ה…

• 3 תגובות
    • 491 צפיות
  19. הי מחפש מחשב גיימינג בגלל שזה תקציב נצחך אז מי יד 2 זה בסדר גמור אני לא מבין בזה אז תסבירו לי בבקשה ותודה

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  20. Started by Squall1,

היי, אני מחפש מפרט עבור מחשב להורים, בעיקר לשימוש ביתי (אינטרנט, מייל, אופיס, קצת סרטים) ולפעמים גם שימוש ב autoCAD לצורך עבודה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500-3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). בעיקר אינטרנט, מייל ואופיס. לפעמים autoCAD ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם …

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  21. Started by guysilent,

אהלן חבר'ה. אני צריך את המחשב ללימודים באוניברסיטה ולמשחקים, נגיד שכבדים. גודל מסך 15.6. משקל לא חשוב יציאת HDMI 500 גיגה לפחות, עם דיסק SSD גם. בלוטות לא משנה צורב בלוריי אין לי העדפה לחברה כלשהי התקציב לא כולל רשיון למערכת הפעלה תודה.

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  22. Started by omrx,

שלום המפרט שאני קונה נועד למשחקים תקציב בערך 5500 ש''ח אני ישמח לדעת מה אתם חושבים על זה מעבד - Q6600 לוח אם - GIGABYTE GA-P35-DS3L זיכרון - G.Skill DDR2 1024x2 800Mhz CL5 או http://skypc.co.il/pl_product~OCZ2G8002GK~15~0.htm כרטיס מסך - 8800 gt של ASUS או של EVGA מה כדי תודה

• 2 תגובות
    • 490 צפיות
  23. Started by X-MOI-X,

Intel® Core2 Quad Q6600 + Arctic-Cooling Freezer 7 Pro ¤1515 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=872 Abit IP35-E Chipset P35 Socket 775 ¤510 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=101 Geil DDR2 2048MB 800MHZ CL4 Ultra Dual Channel Kit X2 275+275=550 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=15 GIGABYTE AURORA (570) SILVER/BLACK TOWER CASE ¤851 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=252 LG H62NK SATA BLACK ¤195 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=694 Corsair VX Series 450W PSU ¤431 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=714 BFG NVIDIA GeForce 8800 GTS OC 512MB PCIe 2.0 ¤2030 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=967 …

• 2 תגובות
    • 490 צפיות
  24. המחשב יהיה לשימוש ביתי ממוצע גלישה באינטרנט ועוד דברים רגילים, ומשחקים (סימולטורי טיסה) תודה מראש

• 0 תגובות
    • 490 צפיות

דיונים חדשים בפורומים