ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,387 דיונים בפורום זה
-
HP Elite 8200 tower Intel i7-2600 3.80 GHz Desktop PC SSR RAM 16GB SSD 256 GB מחיר 3000 שח האם מומלץ?
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני צריך את המפרט הכי חזק שניתן להשיג עד 3200 ש"ח לא כולל מסך לא כולל ציוד היקפי המחשב בלבד.. הדברים שהוא צריך להפעיל זה משחקים והוא יהיה דלוק 24 שעות ביממה שקט במיוחד. תודה ענקית מראש. ללא הארד דיסק ובלי צורב DVD ואינטל בלבד. זה מה שיצא לי מSKYPC 657 657 מעבד Intel Core 2 Duo E4400 Box 581 581 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L 474 474 זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 667Mhz CL5 830 830 כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon X1950PRO 256MB PCIe 414 414 ספק כח Enermax Liberty 400W 223 223 מארז ללא ספק HEC 6A21 ¤ 3,178 6 פריטים
-
- 14 תגובות
- 803 צפיות
-
-
חבר שלי בנה לי מפרט קצת לא מבין בזה אני מבקש טיפים לשיפור עם אפשר .. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך?:7500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?:משחקים . 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)?לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה)לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב?7-8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)?אולי 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות…
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
יקר השימוש - אופיס עבור הכנות שעורי הבית. לא רוצה דסקטופ, רק לפטופ. 15 אינץ' ומעלה. תקציב - 3-3.5 אלף. יש לי רק מילים טובות להגיד על השירות של דל, לכן אני רוצה לפטופ שלהם עם 3 שנים אחריות. לילדה השניה יש לפטופ עם מעבד i5 והוא די עגלה. אני רוצה מעבד חזק יותר. מתלבט על המעבד. מטלבט כמה זכרון צריך - האם 8GB יספיק לאופיס או שחייב 16? הפרש של 1000 שח. מעדיף SSD קטן ומהיר על דיסק קשיח איטי וגדול. לא יודע אם לכרטיס גראפי יש חשיבות. לא חשוב - נפח הסוללה, מקלדת מלאה, כמות כניסות, USB3, רזולוצית מסך. כן חשוב - 3 שנים אחריות של דל. מתלבט גם לגבי התוכנה. מוכרים באיביי לייסנס קי של ווינדוס ושל אופיס בגרושים. האם זה אמין? אני מוריד חינם מאתר מיקרוסופט, קונה לייסנס…
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום אני כבר שלוש שנים עם המחשב הזה וזה כבר ממש בלתי נסבל איתו הוא נתקע הרבה פעמים. Firefox + מדיה פלייר והוא כבר פועל לאט. בקיצור אני רוצה לשדרג אותו גם בשביל שהוא יוכל להריץ לי את ויסטה כמה שאפשר (עם מפרט כזה עלוב) וגם שיחזיק לי עוד איזה חצי שנה שנה עד שאני כבר יקנה חדש. התקציב כמו בכותרת : אלף שקל בערך ורוב הסיכויים שחבר מביא לי עוד 1GB ראם ליום הולדת אז מה כדאי לי לשדרג. P4 3.0GHZ 512MB RAM Radeon 9200SE Asus P4S800MX-SE X SERIES ספק ומארז ג'נרים. תודה לכל העוזרים!
-
- 12 תגובות
- 942 צפיות
-
-
המפרט הזה יישמש כשרת (זמני, עד קניית השרת) מה המחיר בערך לכזה דבר?? מעבד: אינטל Core 2 Quad Q9400/Q6600 זכרון פנימי: 4GB DDR II 800MHz דיסק קשיח: 320GB SATA II 16MB לוח אם: לוח אם אינטל מקורי G31 או ASUS P5QC P45 כרטיס רשת פנימי של עד 1GB צורב: X20 SATA DVD גיבוי חשמלי - מומלץ UPS 600KVA ומעלה מערכת הפעלה : Windows XP Pro תוכנות: Office 2003 Pro
-
- 3 תגובות
- 758 צפיות
-
-
היי, רגע לפני שאני הולכת לרכוש מחשב נייח מתייעצת אתכם - צריך להכיל את כל תוכנות אדובי: אילוס, אינדי', פוטושופ, פרימייר ואפטר אפקטס. אשמח לחווד של גרפיקאי שעובד על מחשב שימליץ . תודה
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
למפרט הזה מצטרפים המסך העכשוי שלי שזה T240 והמארז GIGABYTE ARURA Intel Core i5 750 Socket 1156 2.66Ghz BOX, יחידות 1 ¤1066 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1162 Scythe Mugen 2 - Infinity, יחידות 1 ¤206 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1015 Gigabyte GA-P55-UD3 P55 CHIPSET, יחידות 1 ¤752 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1186 OCZ 2GB DDR3 1333Mhz Gold, יחידות 2 ¤366 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=905 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata HD103UJ, יחידות 1 ¤440 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=502 צורב Pioneer DVR-216DBK Sata X20, יחידות 1 ¤142 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=97 סה"כ מחיר לכל המוצרים:¤2972 המ…
-
- 8 תגובות
- 589 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? - 11,000 חריגה של 500. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בלבד. (גיימינג כבד) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך אם אפשר במחיר שפוי עם G-SYNC. 27-24 אינטצ', 2K + 165HZ-144HZ תמליצו אתם על פאנל IPN או IPS חוץ מזה אין צורך בציוד הקפי נוסף.. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כן, אני רוצה כונן SSD.. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? כן 7. הא…
-
- 42 תגובות
- 12.6k צפיות
- 1 follower
-
-
זה המפרט שלי בגדול: CORE I5 3570K @4.5GHZ RX 480 8GB z77x-UD3H 16GB RAM DDR3 650W קניתי את הכרטיס מסך הזה אחרי שכבר היה לי את המעבד הזה כמה חודשים (הייתי עם המעבד הזה עם כרטיס חלש) ועכשיו המעבד חלש מדי יחסית לכרטיס חחח אני חושב שהמעבד דופק אותי בFPS כי במשחקים (חדשים בעיקר) לא משנה כמה אני מוריד או מעלה את ההגדרות וידאו, הFPS נשאר אותו דבר. איזה מעבד או שילוב של מעבד/כרטיס/זכרונות כדאי לקנות?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד לדודה שלי. השימושים הם רק לעבודה משרדית ואולי אינטרנט, כשהדרישה העיקרית היא למשקל קל. תקציב לא מוגבל כרגע. לאבא שלי יש IBM Thinkpad X40, ששוקל רק 1.2 קילו והיא אמרה שהיא חושבת שזה כבד מדי. יש בכלל מחשבים יותר קלים מזה? על מה אתם ממליצים? תודה, אמיר.
-
- 1 תגובה
- 826 צפיות
-
-
אני הולך להוציא סכום מכובד על נייד, ואני רוצה בעיקר לדעת: 1. כמה לחכות לhaswel בארץ? אולטראבוקים שמגיעים עכשיו עולים פי 2.5+ מאשר בחו"ל, ככה שזה לא ממש משתלם. 2. השתנה משהו בזמן האחרון לגבי קניה מחו"ל? יש חברות ששולחות לארץ (וזה מגיע)? אני מתכוון ללכת על משהו בכיוון הAtiv book 9 \ Sony vaio pro. כרגע הדגם + הדרישות עוד בהתהוות, אני בעיקר רוצה לדעת איפה לחפש... תודה!
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי חברים!! אני רוצה לקנות מחשב חדש ולא מבין בזה כלום אז אשמח לעזרתכם! יש לי סביב ה3,000 להשקיע. אני סטודנט ולא עושה עם המחשב משהו מיוחד חוץ מכתיבה ואינטרנט וקצת לראות סרטים. הכי חשבו לי שיהיה עמיד, חזק ויעבוד לאורך זמן. בטרייה טובה ומסך דיי גדול (14-15). מה הייתם ממליצים? תודה!!! יובל
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
משיחה שערכתי עם נציג של DELL הומלץ לי על STUDIO 15 , עם כמה שינויים קטנים , השימושים: אינטרנט , סרטים , קצת תוכנות , משחקים , יש מצב לחיבור לטלויזיה , לפחות סוללת 9 תאים , האם המחשב הנ"ל שהומלץ לי , מתאים לצרכים שלי? http://www.dell.com/us/en/home/notebooks/laptop-studio-1555/pd.aspx?refid=laptop-studio-1555&cs=19&s=dhs בנוגע למסך , הוא LED , יש גרסאות של 720P , 900P ו 1080P , האם ההבדלים ביניהם הם רציניים ושווים השקעת כסף? כי בגודל זה אותו דבר. .. 15.6 ושאלה כללית בנוגע ל DELL, יש להם מלא דגמים בסיסיים , מה ההבדלים העיקריים ביניהם? למי הם משווקים אותם? אני מדבר על : lattiude vostro studio inspirion precision xps למי כל אחד משווק בעיקרון? * המחשב מיועד לקנייה …
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, פעם הייתי חזק בחומרה (הייתי מתעסק עם תוכנות כבדות -מפוטושופ ועריכת תמונות עד מאיה ורינדור, וכן משחקים) יש לי מערכת מחשב ישנה (לפני כעשור, קצת פחות אולי) אך כשנקנתה הייתה מאוד חזקה ולדעתי יש לי בעיה בכ. מסך\לוח אם פחות משנה כי הגיע הזמן לשדרג ולכן אאלץ להחליפם בכל מקרה (כולל מעבד כמובן) אני עדיין צריך לבדוק מה בידיוק יש לי שם שאוכל להציל(ויש טעם) בטוח שהמארז ישאר (לא זוכר את הדגם אך הוא גדול ואני מניח שייתמוך בכל כרטיסי המסך (מודולארי אם אני זוכר נכון) אולי הזיכרון (לא זוכר מה יש שם) ואני מניח שלא יזיק לשמור את הכוננים. הספק צריך להיות במצב טוב אך לא בטוח אם 500-600W ושאלה: הקירור של המעבד והכ. מסך אפשר לשמור ? (אני דיי בטוח שהם היו מהטובים ביותר, אבל מה לגבי …
-
- 25 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום -------------------------------------------------------------------------------- שלום אני אשמח לקבל כל הצעה לגבי מעבד (בכיוון של AMD 3000) לוח אם, מארז זכרונות ומאוררים אם צריך (בקיצור הכל חוץ מהרד דיסק, כרטיסי מסך וקול.) המחיר הוא סביב 3000-4000 אני לא מבין בעסק הזה של הלוחות אם והמארזים כ"כ ואני מעוניים במשהו שיוכל לתמוך בעתיד בעוד שיפורים ותוספות זה המפרט שהצלחתי להרכיב בינתיים בעזרת אנשים אחרים, מה אתם אומרים? AMD ATHLON 64 3000+ BOX ¤1,200.00 EPOX 8KDA3J AMD64 ¤670.00 COMPUCASE CI-6919 WHITE ¤440.00 GEIL 512mb 400MHz DDR with cooler - X2 ¤1,360.00 סה"כ 3,670.00 תודה לכולם
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי חבר'ה בבקשה תעזרו לי להרכיב מחשב חמוד, יש לי את כל המסביב (מסך, מקלדת וכו'.....) אני צריכה את זה, לצרכים: - אינטרנט - OFFICE - פוטושוט (שבשביל זה בטח כדאי RAM של 1G?....) - תיכנות (את כל זה אני תמיד עושה במקביל....) חשוב לי שיהיה מאוד מאוד מהיר וHDD שיהיה מקסימום 120... הבעיה שלי היא שאני לא יודעת מה כדאי ולא כדאי מבחינת חברות אמינות או איזה חומרה מתאימה לחומרה אחרת.. בקיצור, אני אשמח אם תעזרו לי תודה, נועה
-
- 32 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום אני צריך מפרט חזק למשחקים ב-1500 ש''ח בלי כרטיס מסך (כי יש לי כבר 8800gt)
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להזמין מחשב נייד של Lenovo Thinkpad מחו"ל וברצוני לבדוק האם הדגם הרלוונטי זוכה לאחריות בארץ. חיפשתי וחיפשתי דרך האתר של Lenovo ולא מצאתי בשום מקום מהו ה-type של המחשב שברצוני להזמין. רעיונות?
-
- 4 תגובות
- 784 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב? משחקים ולימודים -במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב? משחקים כבדים (crysis 3, witcher 2, gta IV) Fac -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). '1680X1050 22 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך בהארד דיסק. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינ…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מעוניינת לרכוש מחשב נייד Dell לפי המפרט הבא: * מעבד I5, דור 8 * כונן קשיח 256GB * SSD * מסך 1080X1920 * ללא מסך מגע * 15.6" * שקט * לא משמש למשחקים * סביב 3,000 ש"ח (אפשר מעט יותר) הצרכים שלי - הנייד משמש כמחשב העיקרי, משקל וסוללה לא שיקול מהותי. האפשרויות רבות וקשה להחליט. אשמח לשמוע מניסיון אישי/מקצועי תודה
-
- 1 תגובה
- 990 צפיות
-
-
1. מה התקציב? 4000 שקלים 2. מטרות המחשב? משחקים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא צריך DVD 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? לא חשוב 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבת מחשב במעבדה 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? סביר 10. האם מתוכנן OC? לא מתוכנן 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיזו רזולוציה/גודל מסך. רזולוציה 1600*1200 / 1024*1280 פיפא 09 PES 09 CRYSIS COD4/5 NFS הכל על הגדרות הכי גבוהות שאפשר לתקציב. תודה רבה, עוז
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום, אני קונה חשב חדש מחנות קיי אס פיי המחשב ללא מסך , ללא מקלדת רמקולים ועכבר וכל שאר ציוד ההיקפי המחשב לעבודת של אינטרנט - משחקים - הורדות - חשוב שיהיה 200 ג'יגה - צורב דיוידי (לא משוכלל) ומערכת קירור , מארז חזק עם מאווררים - חשוב לי שהמארז לא יהיה חם* התקציב 4000 שקל אם אפשרות טיפה מעל בחנות קיי אס פי תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 562 צפיות
-
-
אני מתכנן רכישה של מחשב בחודשים הקרובים ככל הנראה.. ואחרי מקרה שהיה לי עם TMS אני לא מוכן לרכוש משם את המחשב שלי.. די התרשמתי מהחנות סטארט, איכות הבנייה שם גם נראית מקצועית מאוד והביקורות טובות מה דעתכם? יש פה כאלו עם ניסיון עדכני?
-
- 51 תגובות
- 18.8k צפיות
- 2 followers
-
-
INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz E6600 ASUS P5B DELUXE / WIFI-AP SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1950XT 256MB DDR3 DUAL DVI VIVO TV/O - RETAIL GEIL 2048MB (1024MB X2) DDR2 ULTRA 800MHz DUAL CHANNEL KIT WITH COOLING CL-4-4-4-12 ENERMAX LIBERTY 500W - ELT500AWT SilverStone TJ07 מערכת קירור מים הכוללת : Zalman CPU Fan ZM-WB3 Gold CPU Water Block retail Zalman ZM-NWB1 for Water Cooling System such as Reserator 1 Plus ONLY. Zalman ZM-GWB3 Aluminum VGA Water Block Innovatek Dual RADI Dual 120mm Fan Radiator - Black & Silver Swiftech MCP350 12 Volts Industrial Pump (3/8" fittings) PrimoFlex 3/8" ID PVC UV Blue Tubing מה אתם אומרים ?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-