ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,439 דיונים בפורום זה
-
עוד כמה חודשים אני הולך לעשות קניות בתאילנד אני חיפשתי מחשב שהוא מאוד טוב למשחקים והוא יהיה זול בתאילד בקיצר חיפשתי את המחיר של המחשב הזה בZAP מצאתי אבל במפרט שרשום שם הוא שונה מהמפרט של המחשב באתר של החברה(פחות טוב) לפני שבוע אני רציתי להשקיע על המחשב הנייח 1500 שח לשדרוג הציעו לי כמה הצעות ובסוף החלטתי להשקיע יותר במחשב הנייד במקום 5500 שח 7000שח אני מתכוון לקנות את המחשב הזה בתאילנד ! המפרט שרשום באתר של החברה Dell XPS M1730 מחשב נייד מעבד Intel® CoreTM 2 Duo מסוג T9500 (2.60 ג'יגה-הרץ, 6 מגה-בתים של זיכרון מטמון מסוג L2, FSB של 800 מגה-הרץ) 4 ג'יגה-בתים של זיכרון ערוץ כפול DDR2,667 מגה-הרץ NVIDIA® SLITM Dual GeForce® 9800M GT עם זיכרון 1GB2 GDDR3 קיבולת חו…
-
- 19 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
ממה שראיתי אפשר להוציא בתקציב הזה GTX1060, 7700HQ, 16G RAM ו אחסון של טרה + 256 SSD לגבי מסך ראיתי שאפשר להוסיף קצת ולקבל את הרזולוציה היותר גבוהה של 3000X מול 1900 לא זוכר את המספרים. השאלה כמה זה רלוונטי אם הכרטיס מסך הזה לא יביא ביצועים טובים ברזולוציה הזאת במשחקים. ועוד שאלה האם יש אופציה וכדאי לשרדג זכרונות ל32 וכמה זה יעלה.? המלצות על דגמים מסויימים/ייצרנים מועדפים?
-
- 2 תגובות
- 921 צפיות
-
-
איזה 1060 כדאי לקנות? (6GB) חשוב לי שיהיה לו את הפיצ'ר שהמאווררים נכבים בidle. אלה הדגמים שאני מסתכל עליהם, מה עדיף מבינהם? האם יש להם את הפיצ'ר הנ"ל? והאם יש משהו יותר טוב? Asus GTX 1060 ROG Strix 6GB ₪1,650 MSI GTX 1060 ARMOR 6GB OC ₪1,470 MSI GTX 1060 GAMING VR X 6GB ₪1,650 אגב יש לי לוח אם קצת ישן: Gigabyte P55 usb3 אבל אין סיבה שזה לא יעבוד בו נכון?
-
- 38 תגובות
- 5.4k צפיות
- 1 follower
-
-
מישהו מכיר את המחשב ויכול לרשום את דעתו עליו? גרסאת הi5. תודה! תמיר
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
תקציב: אין תקציב מוגדר בדיוק. סביבות 1000-2000 שקל (אבל באמת רק אם זה שווה ביחס לצרכים). מהם השימושים במחשב? לימודים מתי מתוכננת הרכישה: השבוע האם יש אפשרות למחשב ללא מערכת הפעלה: כן, אני אתקין לבד ווינדוס 8.1 גודל קשיח מינימלי: אני חושב שSSD 256 יספיק, אלא אם אתם ממליצים על HDD של 500. האם לתת דגש למשקל המחשב: כן, מחשב לנשיאה יום יומית. האם לתת דגש לזמן סוללה: כן, רצוי שיעבוד סביבות 6-9 שעות ללא צורך בטעינה גודל צג רצוי: פחות קריטי, רצוי גדול יותר (רק אם יש אפשרות בלי להוסיף כסף מיותר) האם קיימת העדפה לרכישת המחשב מחנות מסויימת: לא אם לא, נוכל להתאים לך חנות לפי איזור מגורים. עיר מגורים: נצרת עילית האם באפשרותך לבצע הזמנה מחנות רחוקה באמצעות משלוח: כן[ ראיתי …
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
אהלן השאלה בכותרת. במאפיינים של המחשב שלי כתוב INTEL PENTIUM III XEON 2.65GHZ אבל לא נראה לי שיש לי פנטיום 3 אז איך אפשר לדעת בדיוק?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחרי הרבה הרבה כאב ראש והחלפת חלקים, אני מאמין שהגעתי למפרט הסופי ואני דיי מרוצה מהבחירה אפשר קצת חוות דעת? מפרט למשחקים, מסך 26 אינצ' המחיר הוא סופי ובול בתקציב, אם מישהו רוצה לשנות מפה משהו שידאג בבקשה שזה יהיה באותו טווח מחירים מעבדים Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz 6MB 1333MHz Tray ¤852 פתרונות קירור למעבד Xigmatek HDT-S963 H.D.C CPU Cooler ¤116 ל TMS אין Arctic Cooling F7P אז נסתפק בזה, או שעדיף לוותר ולקנות רק את הקירור במקום אחר? (הבעיה היא שאני רוצה לשהם יעשו לי OC ואני לא יודע אם הם יוכלו להרכיב את המחשב ולבצע OC אם אני לא יבחר קירור) לוחות אם Gigabyte GA-EP43-DS3 ¤442 מארזים NZXT APOLLO BLACK NO PSU ¤190 ספקי כח SeaSonic 400W SS-400ET-APFC-F3 ¤263 רק 400 אבל קיבל…
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1200$ (קונה בארה״ב) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר גלישה, אבל מדי פעם פיתוח כבד. בלי גרפיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). סביבת פיתוח (פייתון, visual studio וכו׳) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6-7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? ממש לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי ל…
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
היי, בניתי מפרט גיימינג מתוקצב (עד 3000 ש"ח) ללא כונן קשיח. אבקש את דעתכם, מעבד: [..] AMD PHENOM II X4 965 (3.4GHz) - BLACK EDITION - BOX - זמין במלאי ₪761 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-MA78LMT-S2 - זמין במלאי ₪281 זיכרון: [..] G.SKILL "RL" 4096MB (4096MBX1) DDR3 1333 CL9 - RIPJAWS ₪251 כמות:2 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD6850 1GB GDDR5 - RETAIL - לרוכשי מחשב חדש ! ₪864 צורב DVD: [..] NEC DVDRW AD-7260S X24 - BLACK - SATA - זמין במלאי ₪97 מארז: [..] ANTEC THREE HUNDRED w/o PSU - זמין במלאי ₪290 הרכבת מחשב: [..] הזמנת חלקים בלבד - ללא הרכבה ₪0 מחיר סופי: ₪2795 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il האם יש צורך בשינוי כלשהו? תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כמו שהכותרת אומרת ועוד משהו באיזה חנות הייתם ממליצים לקנות ?( חנות זולה ואיכותית לא ivory or KSP or pch ) מכירים אולי משהו באיזור חולון? (שמתי את PCH בגלל שהם יקרנים אבל לדעתי הם חנות טובה בכל חנות אחרת כמעט ה 9800 עולה 1300 ואצלהם זה עדין 1550 וגם המעבדים והלוחות והזיכרונות וההרדיסקים בקיצור יקרנים ) כרטיס מסך חשבתי על 9800pro או 5900xt. זיכרון מספיק 512 ( לא צריך dual) ולא ל OC.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום,אני צריך מפרט לילד קטן ואיש מבוגר ששניהם צריכים את המחשב רק לאינטרנט ומשחקים הכי פשוטים שיש ב 1500 שקל בלי מסך. חשוב שבמחשב יהיה מעבד טוב והרבה זיכרון. ו מ KSP תודה
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות מחשב שמיועד לגיימרים כבדים.. הציעו לי מפרט שנראה ממש טוב ורציתי בבקשה לדעת כמה המחיר אמור לעלות בערך מפני ואני לא מכיר את מחירי השוק, הינה המפרט: מפרט למחשב מתקדם חזק למשחקים- INTEL I-5 מעבד 650 INTEL I-5 זיכרון ראם - 8GB DDR3 1333mhz כ.מסך : NVIDIA GEFORCE GTX460 2GB MEMORY דיסק קשיח SATA2 1000GB צורב DVD LG מארז איכותי גדול במיוחד בעל כ 4 מאווררים ספק כח חזק 520 W הכולל מאוורר כ.קול איכותי מערכת הפעלה ברשיון מקורי WINDOWS 7 התקנת מערכת הפעלה כללית + אנטי וירוס 2011 בקשר ללוח אם, לא הציעו אז פשוט לפי דעתכם להוסיף משהו מתאים. דעתכם בנוגע למחשב ומה המחיר שצריך להיות נקוב למחשב כזה? תודה!
-
- 5 תגובות
- 781 צפיות
-
-
מעבד: AMD XP 2600 לוח: abit nf7 v2 זכרון: 256X2 כ.מסך: sapphire(ati) 9600xt 128 mb הארד דיסק: 60 GB hitachi צורב: LG\Samsung\Sony\Lite-On איזה כדאי? מסך: IIYAMA 1404 17 " שטוח כל זה נמצא בסוף הגבול של התקציב שלי מה אתם אומרים? הSapphire יצרנית טובה? ואיזה צורב כדאי?
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה דעתכם על המפרט הבא? אני ממש לקראת קניה... Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz + AC Freezer 7 Pro ¤889 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1118 Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 Chipset ¤505 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1297 Geil DDR2 4096MB 800MHZ CL5 Dual Channel Kit ¤390 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=12 PowerColor Redeon HD3450 256MB GDDR2 PCIe ¤215 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1040 Western Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive ¤375 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=704 צורב פנימי DVD+\-RW X 22 תוצרת SAMSUNG דגם SH-S223F SATA ¤129 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1261 מסך מחשב Sa…
-
- 6 תגובות
- 606 צפיות
-
-
ניסיתי להרכיב מפרט לבד אבל אני עדיין בהתלבטות אני רוצה להרכיב מפרט למשחקים לרזולוציית FULL HD 1920X1080 אני רוצה רק מעבד, לוח אם, זיכרון וכ.מסך עד 3.5K יש לי ספק CORSAIR 520W החיבורים בלוח אם לא חשובים לי תודה חברים
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח אם תוכלו לעזור לי להרכיב מפרט עבור מחשב בלבד לצורך שימוש משרדי בתקציב של עד 2000 ש"ח. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד תוספת של 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית בלבד. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מקלדת ועכבר 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7-8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כ…
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום חברים, זקוק לנייד חדש בו אפשר להפעיל המון תוכנות בו זמנית ובמהירות גבוהה (למשל: כמה קבצי וורד, כמה אקסל, עשרות לשוניות כרום, תוכנת ניהול משרד, דרופבוקס ועוד), בלי לחוות תקיעות והאטה. מה לחפש? מעבד i7 או i5? האם יש הבדלים שצריך לשים אליהם לב? זכרון? איזה סוג ונפח הכי מומלץ כיום? מניח ש-ssd.. בתוך ssd יש תתי קטגוריות? אשמח לעוד נתונים טכניים שמומלץ לוודא שקיימים. תודה!
-
- 1 תגובה
- 957 צפיות
-
-
שלום חברים !!!!!! אחרי תקופה שלא הייתי פעיל פה חזרתי אני צריך את עזרתכם, אני מתכוון לרכוש נייד בקרוב אך המבחר רחב מדי, כיוון שהניסיון שלי די דל בתחום של הניידים אני מבקש את עזרתכם. בעצם מה שאני שואל על איזה חברה אני יכול לסמוך, חשובה לי גם האיכות ולא הכמות. dell? hp? ומה דעתכם על asus שהיא חברה יחסית לא מוכרת לי בתחום הניידים אני מדבר על הניידים בגודל של 14 - 15 אינץ 'ולא הנוטבוקים הקטנים יותר. אז אני רוצה למצא את הנייד הטוב ביותר עד זה התקציב.3.5k על מה הייתם ממליצים לי? תודה וסופ"ש נעים.
-
- 2 תגובות
- 860 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב, אפשרות לחריגה קלה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש רב תכליתי, עם דגש של משחקים וסרטים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב- NBA 2K, FIFA, GTA, CALL OF DUTY מסךיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).- כרגע מסך 22 אינץ', אפשרות לשדרוג ל 24 בעתיד. רזולוציה 1920X1080 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 אם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא. באופן כללי אני מ…
-
- 14 תגובות
- 927 צפיות
-
-
אוקיי קראתי את החוקים של הפורום אז אני אמלא את השאלון * מטרות המחשב? תכנות בסביבת ויזואל סטודיו .נט, צפייה בסרטים בהבחנה גבוהה, הרצת המון תוכנות במקביל, מחשב ללימודי הנדסת מחשבים\תוכנה בחמש שנים הקרובות. * גודל המסך? סביבות ה15 * משקל רצוי? לא רלוונטי, עדיף כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמובן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) HDMI, WIFI, * בלוטות? כן, אבל יש דונגלים, אפשר גם בלי * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא רלוונטי * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL הבנתי שהושקה פלטפורמת סנטרינו 2 לא מזמן, יש כבר לפטופים בארץ שמבוססים עליה? תודה
-
- 7 תגובות
- 905 צפיות
-
-
ראיתי מחשב שע"פ הנתונים הוא הכי מתאים לי, אבל כשאני מוסיף אותו לCART הוא לא נותן לי להמשיך הלאה. יש דרך לעשות עם זה משהו או לוותר? תודה
-
- 9 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
מחפש מפרט למחשב נייד 2000 שח לצורך משרדי ושיתאים גם לצפיית סרטים עדיפות למסך 13 אינץ'
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום אני צריך מחשב לילדה בכיתה ד' כולל מסך מחשב עם חלקים טובים שיכולים להספיק לה השימוש העיקרי הוא אינטרנט משחקים ועבודות של בית ספר עם מעבד אינטל וכרטיס מסך יחסית חזק שאפשר להשיג בסכום הזה... תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
המפרט למשחקים כבדים ול OC , המחיר לא חשוב (אז לא להתייחס למחיר ) . כמעט סגור על ה - AMD אבל עדיין לא בטוח בינו לבין האינטל עם ה - DDR2 וה - PCI-E . מעבד - AMD 64+3500 (939 לוח - ASUS A8V היחיד שיש כרגע לסוקט החדש (יכול להיות שאני יחכה קצת ללחות אחרים ) כרטיס מסך - 6800UE (אקסטרים) זיכרון - GEIL ULTRA-X PC 4000 (מהסידרה החדשה של גייל , אני יחכה שהוא יגיע , התיזמונים שלו מדהימים ) מארז - ANTEC P160 Anodized Aluminum Super Mid Tower ספק - Antec TruePower 550 Watt ( או שאני ייקח 480W ) תנו תגובות לגביי המפרט , האם צריך לשנות משהוו ?
-
- 77 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית, תכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Guild Wars 2, BioShock Infinite, Crysis 3, Metro Last Night, GTA5. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמ…
-
- 20 תגובות
- 4.4k צפיות
-