עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי לכולם אני שוקל לקנות את הטאבלט הזה לצורכי לימודים (משיקולי משקל וגודל בהשוואה לנטבוקים, וגם המחיר שלו סביר לחלטין) ויש לי כמה שאלות: 1. איך הדפדפן מתמודד עם אתרים "מוזרים" (כלומר לא סטנדרטיים) ובעיקר כאלה עם כל מיני טפסים מקוונים וסרטונים? יש לי גלקסי אס והרבה דפדפנים שניסיתי (כולל אופרה מיני, דולפין, סקיי פייר והדפדפן המובנה) טובים רק לאתרים "רגילים" ולא מהווים אלטרנטיבה למחשב. 2. האם יש אפשרות לחיבור אביזרי USB שונים? (דיסק און קי/הארד דיסק, מקלדת, עכבר, טלפונים וכו') איך האנדרואיד 3 מתמודד עם זה? 3. איך המכשיר מתפקד בעיבוד תמלילים ושרטוט? מכיוון שהמחשב ישמש הרבה ללימודים אני ישתשמש הרבה בתחליפי וורד, אקסל ו PDF של האנדרואיד, ואולי גם בסטיילוס עם סוג של צייר או לוח…

2. האלן, בשבועות הקרובים מתכוון לשדרג המחשב בשביל המשחקים החדשים שיעבדו כמו שצריך למסך LCD 32. המפרט המעודכן שלי כאן למטה, וחשבתי לשדרג את - * שידרוג המעבד לAMD 6200 , האם השקעה כדאית? * קניית עוד HD והפיכת שני הכוננים הנוכחים של 160 לאחד בRAID 0 * כרטיס מסך 8800GT -- אשמח לכל טיפ או שינויי שנראה לכם הגיוני, מפרט המחשב שלי הוא - AMD 5000 dual. (2400) DFI Infinity NF-UltraII 160 GB WD SATAII HD 160 GB WD SATAII HD+ 3GB Kingston DDR2 Memory ATI HD2400 Creative Xi-Fi eXtreme Music תודה!

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  3. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 4K ללא חריגה לצערי (רצוי באזור השלוש וחצי) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), גיימינג קל לילד בן 13 ועריכה קלה בוידאו, acrobat,photoshop, premiere ורמת עבודה של FHD 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא,תודה 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא,תודה 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב כלל 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא משנה בכלל, רצוי מה שזול יותר. 7. האם האם יש צורך לכלול מ…

• 6 תגובות
    • 650 צפיות
  4. Started by omerr,

המחשב הזה: http://www.groupon.co.il/deals/national-deal/Bestrade-006C000000nQ3wjIAC/36458706 נראה מחשב מעולה במחיר מצויין, אבל אני מפחד לקנות מחשב מחודש. מה דעתכם? מישהו פה קנה פעם? *יש גם את המחשב הבא: http://www.groupon.co.il/deals/national-deal/newvision-006C000000moTU7IAM/35963722

• 7 תגובות
    • 3.8k צפיות
  5. Started by Black_wizard,

המפרט יכלול : מעבד - אינטל או AMD קירור הולם למעבד (לא הולך לעבור OC) לוח אם עם כרטיס מסך מובנה ג'יגה זיכרון ראם הארד דיסק מינימום 80 SATA II מארז ספק 420W איכותי קחו בחשבון שהרכיבים צריכים להיות עמידים כי השרת אמור להיות דלוק כמה שנים טובות ברצף נכון לשרת הנכוחי שלנו (תיכון אהל-שם ר"ג) הוא מחזיק ב UPTIME של כמעט 3 שנים טפו טפו אך החומרה שלו כבר לא נותנת ביצועים אופטימליים (פנטיום 3 עם 512 ראם). תודה מראש לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  6. Started by almogas,

שלום לכולם קניתי מחשב acer עם וינדוס ויסטה. ואז החלפתי את הוינדוס ל וינדוס 7. עכשיו כל התוכנות שהגיעו עם המחשב למשל acer arcade deluxe. ההחלפה במקלדת בין הכפתורים הרגילים לאלו שמסומנים בכחול(זה הכי מפריע לי) מי שלא הבין למה אני מתכוון יש לי כל מני כפתורים במקלדת שמעל לחץ או למספר מצויייר משהו בכחול, שאני אמור לעבור בין כחול לרגיל באמצעות F12 ואני לא מצליח לעשות את זה.. יש למישהו מושג מאיפה אני מביא את כל הדברים האלה למחשב? לא קבלתי איתו שום דיסק.. תודה

• 3 תגובות
    • 931 צפיות
  7. Started by shachmat,

שלום! אשמח להמלצתכם למפרט עבור מחשב גיימינג נייח עבור בן 13.5 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עדיף בסביבות 4000 ש"ח, ניתן לחרוג עד 5000 במידת הצורך. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים ברזולוציית 1080 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך בציוד היקפי 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא, צריך מערכת שלמה 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? במידה בינונית 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו…

• 1 תגובה
    • 944 צפיות
  8. אחרי שחיכיתי, ציפיתי ותהיתי זה בא, ה-OLPC משווק לשוק. קראתי וקראתי ואחרי שהגעתי למסקנה שאני מחפש מחשב NOTE PAD זול (מתחת ל-1.5K) קטנטן הגעתי למסקנה שיש לי פה שתי בחירות, או ה-EEE האגדי של אסוס או ה-XO של OLPC שזה פרויקט גדול וארוך. אחרי שנים של ציפיה, הסתכתי לי בתמונות וראיתי ב-JLC שהיה עכשיו בירושלים תמונה של אנשים עם XO חמוד וירקרק. אמרתי שאני עכשיו חייב להשיג לי אחד! חמוד, זול, עמיד, והכי נחמד מהצד גם- קוד פתוח! (וגם כי הוא מתאים לי כ"ילד" לכל דבר..) ניגשתי לחפש פרטים מה הישתנה בעקבות הפרויקט מלפני שנה, אינטל עזבה, וחזרה ועשתה בלאגנים בפרויקט, המחשב יצא 170 דולר בסוף וכל מיני בלאגנים עברו עליו.. לבסוף הבנתי ומצאתי כתבה שאמרה שהמחשב אינו נמכר לשוק הפרטי אלא רק בשיטת…

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  9. Started by הורוויץ,

מה התקציב המקסימלי?5k 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? משחקים, ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם.full hd 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)?1 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם?לא מתכנן 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו איזו אתם מעדיפים) ו/או הרכבת מחשב בחנות?לא 9. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? אם אין חנות מועדפת אתם יכולים לציין איזור מגורים.iqpc/ksp עדיף iqpc מעבד כמות מחיר Core i5 750, s1156, 8MB Box 1 1030 לוחות אם למעבדי אינטל‏ ASUS כמות מחיר P7P55D s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 1600, 2xPCI- 1 850 זכרונות‏ DDR III 1600Mhz…

• 3 תגובות
    • 544 צפיות
  10. שלום מחפש הלמצה למחש נייד מסך 15" כולל ווינדוס 10 טכנולוגיית מסך IPS למטרת זום, אופיס וקצת משחקים. תקציב - עד 2000 ש"ח

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  11. מסך סביבות ה15', ושיוכל להריץ באופן סביר משחקים לא הכי חדשים ולא עם האפשרויות הגראפיות הכי גבוהות. עד 3500₪, כפי שכתוב בכותרת. יקנה בארץ. תודה רבה, בז'נגלו

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  12. אשמח לקבל עצה ועזרה ממי שמבין. אז ככה קניתי מחשב נייד של HP המפרט והכל בלינק הבא... http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?docname=c02748900&tmp_task=prodinfoCategory&cc=il&dlc=he&lc=he&os=4063&product=5062619&sw_lang= אז מה אני רוצה לדעת, יש במחשב זיכרון 3GB את המחשב קניתי מKSP וכתוב שם שהתדר הוא 1066. שידרגתי את הזיכרון ל4GB ז"א הוספתי עוד כרטיס של 2GB כמובן תדר 1066 עכשיו הבעיה היא שכשהורדתי תוכנות כמו CPUZ וPCWIZARD הם זיהו לי שהתדר הוא בעצם 1333 ולא 1066 אתם ממליצים לי להחליף לאותו תדר או שזה לא משנה? ודבר נוסף חשוב ביותר, אם תסתכלו בקישור על המפרט כתוב שם שאפשר לשדרג עד 4GB גם באתר של KSP כתוב שם את זה, אבל כשבדקתי בPCWIZARD רשום לי …

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  13. אשמח לדעת האם הלפטופ הזה של שניידר סבבה מבחינת עמידות, מריץ אופיס וגלישה ויוטיוב במקביל סבבה? https://www.pc365.co.il/product-26407-Lenovo_ThinkPad_E14_Gen_2_20TA005EIV_%D7%9C%D7%9C%D7%90_%D7%9E%D7%A2%D7%A8%D7%9B%D7%AA_%D7%94%D7%A4%D7%A2%D7%9C%D7%94_%D7%99%D7%91%D7%95%D7%90%D7%9F_%D7%A8%D7%A9%D7%9E%D7%99

14. טוב הדילמה פה היא ספק +מארז וכמובן האם לרדת במארז למשהו כמו 6a19 בשביל להכניס q6600 מה אתם אומרים שימושים: הורדות עובדה עם כמה תוכנות בוא זמנית ומשחקים במקביל חשוב שקט אפשר גם לרדת בכרטיס מסך כי הזמן למשחקים רק הולך לרדת בעתיד ... חשבתי בהתחלה על P150 כתושבה למארז +ספק אבל בtms שינו את המספר שנות האחרויות למארז או משהו כזה והמחיר עלה ל1K במקום 800 שהיה לפני זה ... לא צריך מסך וציוד היקפי .. הולך להתחבר לזה כרטיס קול אם זה משנה משהו טוב מפרט ראשוני שבוא בחרתי את האופצייה של כפול ליבה ועליה במארז ... מעבדים Intel Core 2 Duo E6750 2.66Ghz Conroe BOX E6750B ¤ 1042 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 559 1 מארזים Coolermaster CM 690 B…

• 7 תגובות
    • 527 צפיות
  15. Started by ynets14,

יש לי תקציב של 2500 ש"ח ויש לי את האופציה להזמין דרך יבואן זה המפרט שבניתי לי GA-H87-HD3 102$ i5-4570 219$ Arctic-Cooling FREEZER 7 PRO 27$ kingston Hyper 8GB ddr3 1600MHZ 79$ Gigabyte 760GTX 2GB 296$ שווה ? כמובן שיש לי מארז NZXT+500Wseasonic hard disc 500GB sata 2

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by גל עודני,

היי אני רוצה לקנות מחשב ואני קונה את הRTX 3060 ASUS GEFORCE OVERCLOCK ואני יודע שכשעושים OVERCLOCKING בצורה ידנית זה יכול להרוס את הRAM ואת הלוח אם ושוחק את הכרטיס מסך ועוד כל מיני רכיבים במחשב. כשלכרטיס מסך יש OVERCLOCK מהמפעל זאת אומרת שלא הפעילו את זה באופן ידני אלה ככה הוא בנוי ובא מהמפעל, הOVERCLOCKING לא הורס את המחשב נכון? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 953 צפיות
  17. אני צריך ביקורת על המפרט e6600 Evga 680i evga 8800gtx cm stacker 832 G.SKILL 4GB(2 x 2GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) Dual Channel Kit Desktop Memory - Retail כן אני צריך 4GB ושזיהיה ב 2GB KIT Thermaltake Toughpower 850W W0131RU – NVIDIA QUAD-SLI APPROVED, FOUR +12V RAIL READY - Retail כנראה אקח משהו אחר אשמח להמלצות אבל שיהיה 850W + חשבתי על ה SS harddisk אני אקנה בארץ אני מבצע OC Subtotal: $2,170.95

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אופיס, סרטים בHD , מעוניין לערוך סרטים ביתיים למשפחה מדי פעם. לא יודע באיזו תוכנה עדיין. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס, סרטים וגלישה באינטרנט - כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד למשחקים (אין זמן) -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/ג…

• 2 תגובות
    • 973 צפיות
  19. Started by madror,

מבקש לקבל המלצה למפרט למחשב כללי וקצת שימושים של פוטו שופ בתקציב של עד 2500 שקל. כן אני יודע שיקפצו ויגידו איך כמה ולמה , אבל גם היום עם הפנטיום מינוס D שלי אני עושה עבודות בלי לחץ ובכיף רציני. אשמח לקבל המלצה למפרט שכזה , בהעדפה על המלאי המצוי ב KSP ( מה לעשות בגליל זו החנות הנורמאלית היחידה למחשבים שיש - איזור התבור) . זה מה שחשבתי לעצמי , השאלה עם מספיק טוב (או שאולי אפשר לשנות כאן) : מעבדי אינטל Core i3 2100 3.1Ghz s1155, 3MB, GPU Core, Tray מאווררים וגופי קירור מאוררים למעבדים Scythe Katana 3 CPU Cooler (For Intel Only) לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P8H61-M LX B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1333, PCI-E, VGA זכרונות DDR3 1333Mhz 1x4GB G.Skill …

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  20. מה דעתכם על המפרט: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1510 אני מעוניין רק בחוות דעת על המפרט תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  21. Started by eldadmo,

שלום רב, אחרי שהחזרתי את הטושיבה לחברה וקיבלתי זיכוי. רכשתי לנובו U550-2958 t6600 4GB RAM DDRIII 500GB HD Geforce 210m אבל כנראה שאני ביש גדא, פשוט נתקלתי במצב שהמחשב עושה רעש של שואב אבק ענקי. עכשיו תגידו לי שאני מעמיס וכו'. כרגע בעודי כותב לכם את ההודעה הזו רק האתר הזה עובד ושימוש המעבד עומד על 7% ומטה. אז מה הבעיה: המאוורר של המעבד עובד על מהירות מקסימאלית במשך שלוש שניות מפסיק לחמש שניות וחוזר חלילה. זה ממש עולה לי על העצבים, עכשיו יצרתי קשר עם לנובו ולא בדיוק קיבלתי תשובה הולמת חוץ מעצבים. החברה שאחראית על התיקונים דווקא נתנה לי תשובה מקוצעית והטכנאי אמר שהמחשב לא אמור לעבוד ככה. השאלה שלי היא האם יש למישהו מכם את המחשב הנ"ל והאם הדבר קורה גם אצלכם או שבאמת ישנה בעי…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Walter Samuel,

שלום, אני מחפש שילוש של מעבד-לוח-זכרונות למשחקים (אפשרי שילוש זול לאוברקלוק אם יש הצעה כדאית). התקציב: 2,000 ש"ח עם עדיפות ל100 ש"ח.

• 6 תגובות
    • 954 צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5-5.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? תמיד עדיף לחסוך, אך במחיר לא באיכות ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? נתתי טווח מחירים כדי לסמן חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש למשחקים+ קומפילציה כבדה, עריכה והקלטת מוזיקה, עבודה עם VM עבודה עם VNC וחיבורים מרחוק א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - אני לא בעולם הגיימינג כבר 8 שנים לפחות... משחקי אסטרטגיה וגוף ראשון -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ני…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. מעבד-http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=2267&catcode=386 אגב הוא לסוקט 939?? כרטיס מסך - http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=2192&catcode=79 זיכרון - http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=1609&catcode=332 הוא טוב בשביל oc ?? ספק -http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=1807&catcode=311 מארז -http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=1266&catcode=260 יפה נכון וגם מצויין ? דיסק קשיח כבר יש לי ומתי שיצאה הnforce 4 אני אקנה אותו (את הסוג הכי טוב) אנא הביעו את דעתכם וענו על שאלותיי תודה ! ;D ;D

• 7 תגובות
    • 958 צפיות
  25. שלום חברים... שבוע טוב. אני מעונין לשלוח לאבא שלי בצרפת מפרט עם המוצרים הכי חדישים בשוק...כמו למשל amd athlon 64 fx60 וכו... ופה בארץ כנראה שהכל בדיליי!!! ואני צריך לינקים של אתרים שבהם אני יוכל להרכיב מחשב (כמו אצל נועה קומפ') באירופה?! הפכתי את גוגל ולא מצאתי כלום!!! בבקשה תעזרו לי. תודה מראש ליאור.

• 8 תגובות
    • 683 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.