עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום וברכה, לצורך אולפן ביתי קטן רציתי לקבל המלצה למפרט מחשב טוב ואמין עד כמה שאפשר בתקציב כזה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אודיו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). קיובייס 5 עם רשיון. שימוש תדיר. בערך שעתיים ביום ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (…

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  2. טוב לשכן שלי הלך המחשב והוא ביקש ממני מפרט כי הוא לא מבין כלום(יותר גרוע ממני) הוא רוצה מחשב למשחקים עד 4500 שקל כולל מסך דק בגודל 17-19... תודה... אה ואם אפשר גם המלצה על כרטיס רשת בשבילי הכרטיס מתחבר עם כבל לנתב אלחוטי(בלוח-אם שאני קונה אין חיבור רשת מובנה)...

• 2 תגובות
    • 538 צפיות
  3. Started by sml,

שלום קיבלתי הצעה למחשב עם מס' אלטרנטיבות. המטרה - נחשב לשימושי שרטוט, הדמיות 3D, פוטושופ, מעט עריכת סרטים ברמה בסיסית, שימושי משרד וכד'. אשמח לקבל חוות דעתכם גם לגבי המפרט וגם לגבי המחיר. תודה. ההצעה הבסיסית: מארז מידי טאוור ATX איכותי הכולל 2 מאווררים נוספים 12 ס"מ + 8 ס"מ ספק כח 700W הכולל מאוורר 12 ס"מ. לוח ראשי מסוג INTEL DRAGOTAILLPEAK DP35DP ATX לוח INTEL ORIGINAL CHIPSET= INTEL P35 EXPRESS חריצי הרחבה 2 PCI + SLOT VGA CARD PCI EXPRESSX16 בקר כוננים ,PA RALLEL ATA 100/66 IDE X1 EXTERNAL + SATA X6 8 יציאות + USB2 1394 + יציאה מקבילית + RAID + LAN1 GIGA, AUDIO 8 CH , 4תושבות זיכרון 240 פין.(עד 800 DDR2) מעבד 6MB 775 1333 INTEL Core2Duo 2.66 E8200 …

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  4. Started by asaf556,

תוכלו לתת לי המלצה ללוח אם מומלץ לצורכי אינטרנט אופיס ומשחקים בינוניים מינוס במחיר 400 שקלים. על הלוח יותקן מעבד E6300 החדש

• 4 תגובות
    • 538 צפיות
  5. Started by freshfisher,

שלום אני חדש בפורום עד עכשיו רק קראתי והתעניינתי, החלטתי לקנות מחשב חדש, כרגע ללא מסך, וללא ציוד היקפי סביב ה-4500 k. הנה המפרט עליו חשבתי: מארז שחור A-TOP Gladiator A878BK-N (רק דוגמא למחיר אפשרי לא התלהבתי ממנו). ספק כוח Enermax ELT500AWT Liberty 500W Active PFC . לוח אם Gigabyte GA-P35-DS3 Intel® Core 2 Duo . מעבד Intel Core 2 Duo E6750 2.66GHz 4MB 1333MHz Box . דיסק קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB SATA2 16MB 7,200Rpm . זכרון 2x1GB OCZ Platinum Revision 2 XTC. כונן DVD פנימי שחור LG GDR8164BB 16X48 Bulk . כרטיס מסך Gigabyte GeForce 8800GT 512MB DDR3 PCI. שיקול נוסף הוא אם לקנות לוח מוכן לDDR3 או 4 סלוטים של DDR2 מה דעתכם?(כרגע DDR3 לא בחשבון). האם לש…

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  6. זה אפשרי להשיג מפרט מחשב למשחקים ב3500 כולל מסך lcd..מה ההמלצות שלכם? תודה... זה שווה? http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=2053424 ואם תרדו למטה אני משפר את הכרטיס מסך לכרטיסATI Radeon X800GTO 256MB.. מה אתם אומרים המחשב הזה עם הכרטיס מסך המשופר שווה 3700 שקל? תודהה

• 4 תגובות
    • 537 צפיות
  7. שלום חברים, אשמח לעזרתכם בהרכת מפרט למחשב נייח. המחשב יעבוד 12-14 שעות ביום אז צריך דגש על הקירור של המחשב. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב הוא 5-8 אלף. אם יש אופציה אז להוזיל עם ויתור קטן בביצועים. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? Adobe (Photoshop, After Effects, Premiere), Cinema4D 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) צריך הכל 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? …

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  8. Started by LIOR1994,

אז ככה השימושים העיקריים שלי הם הורדות וצפייה בסרטים,משחקים בקושי ואם כבר משחקי ספורט אני מתכוון לרכוש מסך סמסונג 2253 22 אינץ המפרט שהציעו לי: מארז-SILVERSTONE דגם SST-PSO1B-W מעבד-ליבה משולשת AM2 8450X3 לוח אם-GIGABYTE GA-MA78GM S2H דיסק קשיח-SEAGATE 360GB SATA II זיכרון פנימי-GEIL ULTRA 2048MB DDR II צורב-LG X22 SATA DVD כרטיס מסך-PCLE NVIDIA GEFORCE 9400GT 512MB אני מתכוון להגדיל את הדיסק הקשיח ל-500 ומתכוון להגדיל את הזיכרון ל-4 גיגה מה דעתכם על המפרט?

9. Started by Anjelica,

סורי בטעות נלחץ לי על נושא חדש במקום תגובה

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  10. אורח אלעד
    Started by אורח אלעד,

שלום לכולם, אשמח לשמוע את דעתכם על המפרט הבא. השימוש העיקרי הוא משרדי, גלישה באינטרנט, עבודה עם אופיס, סרטים ומשחקים ברמה סבירה (פיפא, פוטבול מנג'ר וכו). http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=95002 תודה מראש לכל העוזרים!

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  11. מפרט למחשב ב 3500 שקל מבוסס אינטל עם צורב DVD

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  12. היי לכולם אני מחפש מחשב כללי, בעיקר לגלישה וסרטים ואולי מדי פעם אם אוכל להריץ משחק פה ושם (אך זה לא בעדיפות) בתקציב של כ 2000 שקל (כמובן שחריגה של 100 עד 200 שקל לא תהיה נוראית). מסך יש לי כרגע כך שאין לי צורך לרכוש חדש. אני מאיזור חיפה כך שאשמח לקבל המלצות לגבי חנויות מאיזור חיפה והקריות. כמו כן, כיום יש לי מחשב (ישן) עם הרד דיסק 160 גיג'ה. האם כדאי להעביר גם אותו למחשב החדש או שלעזוב את זה, או שזה יכול לגרום לצרות שונות ועדיף לוותר על זה? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 537 צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מקסימום 200-300 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית , תכני HD , תכנות כמו AFTEREFFECTS,PHOTOSHOP, תכנות לצרכי VISUAL EFFECTS ,תלת מימד , עריכת וידאו וכו, לצרכי פרנסה באנימציה ועוד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).רזולוציה 1920X1080 מסך 23" -…

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  14. Started by iliagildin,

שלום האם תוכלו בבקשה לשים סוף לדיון (וויכוח) שלי בין חברים איפה איכות בניה יותר טובה AUSU ROG ZEPHYRUS או ASUS ROG STRIX?

15. Started by drbig,

אני מחפש מחשב נייד בעיקר לעבודה בקבצי אופיס ואינטרנט. חייב להיות כזה שאפשר לסחוב בקלות- כלומר מסך 12-13.3 ומצבר חזק. טווח המחיר 5000 ועד 8000. כמה אפשרויות שראיתי: MSI PR200 TOSHIBA SATELLITE PRO U300 DELL INSPIRION XPS 1330 יתכן שתגידו שיש פה אולי קצת OVER KILL אבל אני לא רוצה להתקע עם משהו חלש בעתיד. מצד שני אם יש מוצר טוב ב 5000 אין צורך לזרוק עוד 3000. מה דעתכם? תודה.

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  16. אני מעוניין במחשב נייד בעל אורך סוללה ארוך מהרגיל (8 שעות) שישמש אותי בעיקר לגלישה, סטרימינג, עריכת מסמכים וכו'. תקציב: עדיף עד 2500. מקסימום 3000. כמובן שישווק בארץ ובעל אחריות.

• 4 תגובות
    • 537 צפיות
  17. Started by nemiroff,

היי, בימים הקרובים אני מתכוון לקנות מחשב חדש עם המפרט הבא. אני רוצה לבנות מחשב רב עוצמה עם כרטיס מסך בעל יכולות גבוהות למשחקים הכבדים. תקציבי עומד על 4500 - 4600 שקלים. (אשראי ולא מזומן). ציוד הקפי אני לא צריך. רציתי לכלול במחשב החדש את הכרטיס מסך HD 4870 Toxic 512MB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E שמגיע כבר עם OC. נושא הקירור מאוד חשוב לי מאחר כי במחשב האחרון שלי נשרף הכרטיס מסך והלוח אם (היה לי נייד של HP, PAVILION 6514). לא נראה לי אני מכוון לעשות OC ואם אני אעשה אז בינוני. אני בעיקר משחק בWorld of Warcraft, אך ברצוני להפעיל משחקים כבדים על הגדרות גבוהות ולהיות בטוח שאני אפעיל את כל המחשקים העתידיים לצאת בחצי שנה הקרובה על הגדרות גבוהות. חשבתי שמחשב עם המפרט הבא יתאים ל…

• 3 תגובות
    • 537 צפיות
  18. Started by noamzeev,

אני מחפש מיפרט למחשב חזק למישחקים כמו call of duty 5 מעבד של אינטל (כי פשוט לא מכיר את AMD) מארז לא משהו (הכי פשוט פשוט פשוט ) ללא כונן קשיח וללא צורב. מה העבדל בין GeForce לבין ATI באיזור ת"א

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  19. לפי בדיקה ראשונית שלי הבנתי שאני אצתרך לקנות נטבוק בגלל התקציב הנמוך, יש אפשרות אחרת? מטרות המחשב - משחקים ברמה נמוכה, לימוד שפות תיכנות, סרטים, אינטרנט ועבודה משרדית. גודל מסך - הבנתי שבתקציב שלי כניראה שאני אצתרך לקנות נטבוק אז שיהיה לפחות 10" זמן סוללה - כמובן שעדיף ארוך אבל הבנתי ששלוש תאים זאת הסוללה של נטבוק..? כונן קשיח- 120 GB ומעלה צורב dvd - גם פה הבנתי שבנטבוק אין צורב. יש כונן דיסק לפחות? יציאות- כמובן יציאות usb2, blutooth, wi fi אם יש גם hdmi, dvi לא יזיק. אחריות- לשלוש שנים. תודה רבה על העזרה.

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימלי?5500 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: משחקים, סרטים ואינטרנט א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. לא ידוע, יש לי מסך 22 אינצ 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? כונן דיסקטים 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. 6. מ1 עד 10- עד כמה ה…

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  21. אין לי מושג מה הסדר גודל כך שאני לא יכול לכתוב מחיר אני מקווה שזה בסדר בפורום הזה

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  22. Started by LtBuffalo,

שלום, יש לי Asus N73S, שמגיע עם כרטיס מסך nVidia GeForce 540M. כשאני מסתכל בכל מקום (לצורך העניין בהגדרות מסך, הגדרות שמשחקים מזהים וכו') אני רואה את Intel Graphics HD בתור כרטיס המסך שלי. בתוך מנהל ההתקנים אני כן רואה את הנוידיה בתור כרטיס מסך אפשרי פעיל וללא תקלות, לצד האינטל. איך אפשר לשנות את זה? תודה

23. שלום לכולם, ירידת המחירים של 22/4/07 הגיעה כבר? או שהתאריך נדחה? במידה והירידה שהיתה צפויה כבר בעיצומה, אשמח לקבל תקציב למחשב לעבודה משרדית וצפיה בסרטים בסכום שאינו עולה על 4,000 שקלים. תודה, אורן.

• 4 תגובות
    • 537 צפיות
  24. מלא זמן לא התעסקתי בדברים האלה ויצא שעכשיו אין לי מושג אפילו מה ההבדלים בין הכרטיסי מסך וכו... (איזו בושה ) בכל מקרה, חבר שלי קונה מחשב בזמן הקרוב והוא רצה שאני אבדוק לו מה כדאי לו לקנות. השימוש הוא בעיקר למשחקים קצת לסרטים, וורד ואינטרנט... וזהו. אז אשמח עם תוכלו להכין איזה מפרט נחמד תודה!

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  25. 1. התקציב 3000 עם חריגה של 500 2. מטרות המחשב: צפיה בסרטים באיכות מאוד גבוה, משחקים חדשים באיכות סבירה, הורדות, עבודה עם הרבה תוכנות במקביל. 3. אין צורך בציוד הקפי. 4. יש לי צורב DVD חדש אז אין צורך ברכיב זה. 5. אין העדפה לחברה כלשהי. 6. אין חשיבות לעיצוב. 7. יש צורך בהרכבה בלבד. 8. יש צורך ביציאת HDMI לטלויזיה, 4 ג'יגה זכרון, הרד דיסק 1TB ואם אפשר מעבד quad. 9. עדיפות למחשב שקט אבל לא על חשבון ביצועים. 10. לא מתוכנן OC רציני, אולי בקטנה. 11. יש לי מסך Samsung SyncMaster 206BW, רזולוציה 1680 על 1050. אני כבר לא משחק הרבה במחשב אז אני לא רוצה שרוב התקציב ילך לטובת משחקים, אבל אני בהחלט רוצה את האפשרות לשחק משחקים חדשים באיכות סבירה. לפי מה שקראתי ה-quad של AMD לא נופל משל …

• 0 תגובות
    • 537 צפיות

דיונים חדשים בפורומים