עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by eli_xXx,

שלום לכולם, יש לי בעיה ברגע שאני רוצה לשדרג את הWINXP. אני נכנס לדיסק לוחץ על שידרוג שם את הקוד ואז המחשב מופעל מחדש והדיסק אמור לשדרג את המחשב. (אני עושה את זה כי נדפק לי משהו במחשב ואני לא מעוניין לפרמט). בקיצור לפני שהוא מגיע למסך הכחול שמראה את הזמן שנותר לשידורג ובלה בלה בלה, מופיעה הודעה הזאת: "The file iaStor.sys could not be found. Press any key to continue". מה הבעיה? מה צריך לעשות? יכול להיות שהבעיה בדיסק? כי כבר ניסתי בעבר לעשות את השידרוג והופיעה לי את אותה הודעה. תודה לכולם (אני מקווה שהבנתם למה שהתכוונתי אם לא תשאלו) ושוב תודה! נ.ב: שכחתי לציין שהוא לא מגיע למסך הכחול שמראה את הזמן שנותר לשידורג ובלה בלה בלה. פשוט מגיע להודעה שרשמתי מעלה וכאשר לוחצים על איזה…

• 4 תגובות
    • 570 צפיות
  2. Started by elitzur7,

שלום לכולם, אני רוצה לקנות מיני לפטופ תוך כדי קריאת מאמרים שונים נתקלתי במספר פוסטים שטענו כי יש בעיה בצפייה בוידאו באינטרנט. כלומר המעבד הגרפי לא מתמודד טוב עם וידאו HD באתרים כמו youtube. פרט מטריד מאד מאחר וזה אחד השימושים העיקריים שלי במחשב. האם למישהו יש ניסיון עם וידאו באינטרנט על מיני לפטופ? האם מישהו יש בעיות בצפייה בHD במיני לפטופ? האם יש בעיה לחבר את המחשב למסך טלויזיה ולהקרין בHD? ** המחשב אותו אני חושב לקנות הוא[table][tr][td][table][tr][td]12.1 Asus Eee PC 1215P N5[/td][/tr][/table] *** לא מצאתי תשובות לשאלות האלה בפורום, מצטער אם פיספסתי.[/td][/tr][/table]

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  3. Started by 123gigigi,

http://www.zolprice.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=2775 זה מפרט לנייד שאני שוקל לקנות אני מתחיל ללמוד אוטוטו המחשב נועד לעבודות ולימודים, צפייה בסרטי HD, ומעט משחקים כמו PES12. האם יתאים לי?

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  4. Started by PsyDream86,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך לא חובה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? כרגע עבודה משרדית בהמשך לשדרג למחשב יותר חזק בשביל עריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Adobe Premiere, After Effects 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא אין 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כרטיס מסך עדיף למובנה 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צור…

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  5. http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=1EK34345551299 הדגש הוא למחשב זול שיחליף מחשב קיים (צרכים רגילים - וידאו, אופיס, אינטרנט) לשנתיים הקרובות לפחות... זה מחיר זול או שניתן למצוא זול יותר לאותו מפרט? מה הייתם משפרים? מחליפים? (לוח?) שווה בכלל ללכת על מעבד קונרו? תודה רבה מראש!

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  6. Started by SteppenW,

לאחר 5 שנים הגיע הזמן להתחדש, על בסיס המלצות שניתנו כאן בפורום בניתי את המפרט הבא: http://www.tms.co.il/preview/spec/dysmvqa9 מה דעתכם? 1. מה התקציב המקסימאלי? - 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים עבודה משרדית ומשחקים (בסדר הנ"ל) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X 1080 -…

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  7. Started by HaYzaR,

מעבדים: AMD 3rd Gen Ryzen 5 3600 Box כמות: 1 - מחיר: ₪ 880 לוחות אם: Gigabyte B450M DS3H כמות: 1 - מחיר: ₪ 324 זכרונות RAM: Corsair 16GB (2 x 8GB) DDR4 DRAM 3600MHz C18 VENGEANCE® LPX כמות: 1 - מחיר: ₪ 442 מארזים: IPPON Case Thunder 2 Black/White + FSP Hydro 600 Active PFC 80+ Bronze !בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪ 399 כונני SSD: Corsair SSD 240GB MP510 NVMe PCIEx4 M.2 כמות: 1 - מחיר: ₪ 253 כוננים קשיחים: Seagate HDD 1.0TB 64MB SATA3 Barracuda כמות: 1 - מחיר: ₪ 188 כרטיסי מסך: Palit RTX 2070 Dual 8G GDDR6 256bit כמות: 1 - מחיר: ₪ 2008 שלום אני רוצה להליף את כרטיס המסך אבל לא רוצה שייווצר לי צוואר בקבוק מה אני צריך להחליף כדי להתאים אותו…

8. מה אתם אומרים על זה? מעבד AMD Athlon 64 X2 5600 Box ¤493 כמות:1 לוח אם GIGABYTE GA-M68SM-S2L ¤271 כמות:1 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB ¤317 כמות:1 זיכרון Mushkin DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 SP ¤216 כמות:1 כרטיס גרפי GIGABYTE nVIDIA GeForce 9800GT 512MB PCIe ¤789 כמות:1 צורב LG GSA-GH22L X22 SATA DVD ¤138 כמות:1 מארז ללא ספק Thermaltake Soprano RS 101 ¤243 כמות:1 ספק כח Antec Basic 500W ¤255 כמות:1 קרור למעבד Arctic-Cooling Freezer 64 Pro ¤114 כמות:1 סה"כ מחיר לכל המוצרים:2836¤ המפרט הורכב באתר:http://www.skypc.co.il תנו חוות דעת.. תודה!!

• 3 תגובות
    • 570 צפיות
  9. Started by oDot,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב ומתקשה בקביעה של התקציב הנדרש. אשמח אם תעזרו בנושא. אני מעוניין להריץ משחקי DX10 כגון קרייסיס באיכות טוב. אשמח אם תפרטו כמה טווחי תקציב ומה ניתן להשיג עם כל אחד, זה יהיה נפלא. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 570 צפיות
  10. שלום לכולם, בבעלותי T60 חדש שאותו אני מחליף ועומד לרכוש שני מחשבים (זהיים) לשימוש עיסקי וזקוק לעיצה בנוגע לדגמים. הדרישות שלי הן : 2.0 GH מעבד לפחות 2GB זיכרון פנימי כרטיס מסך חזק - לפחות X1400 רצוי יותר חזק מזה. Harddisk לפחות 120GB 5400, רצוי 7200. המחשב הינו כלי העבודה שלי והוא יעבוד בין 9 ל-15 שעות ביום ולכן חשוב שיהיה חזק ועמיד. תקציב - עד 8500 ש"ח. תודה מראש, עודד

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  11. ללא ציוד היקפי וללא OC. הוא לא יטרח (אולי אני אעשה לו קטן בעתיד) מה דעתכם? מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ¤1295 לוח אם: GIGABYTE GA-965P-S3 REV3.3 ¤589 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX7300GT TDH 256MB DDR2 128 BIT TV/O HDTV DVI - RETAIL ¤423 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 250GB 8MB 7200 RPM SATA2 - NCQ - ST3250820AS ¤420 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H42N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - BULK ¤196 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU2-2GBNT ¤576 כונני דיסקטים: SONY 3.5 FLOPPY DISK DRIVE- BLACK ¤43 מארז: COMPUCASE CI-6A19B-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT - ATX 2.0 - 20/24 PIN ¤404 מחיר סופי (כולל הרכבה): …

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  12. היי אשמח אם תעזרו לי בבחירת מחשב נייד לצורך לימודים והורדת המשחק Leauge of legends מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2700 ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? המשחק שציינתי ו-לימודים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? סביר 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין …

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  13. אורח SpriteSODA
    Started by אורח SpriteSODA,

היי, אני מעוניין לרכוש מחשב MINI למטרות משרדיות וצריכת מידע אונליין (צפיה בוידאו HD), אותו אני אחבר למסך מחשב גדול. התקציב: עד 500$ , מאתרים בינלאומיים ששולחים (בעדיפות לחינם) לקנדה. תודה!

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  14. Started by xgamer,

שלום רב, חשבתי על לרכוש מחשב נייד מארה"ב (קיים מישהו שיביא לי אותו). המחשב הולך להיות המחשב המרכזי שלי. הייעוד של המחשב הוא בראש ובראשונה פיתוח תוכנה, לאחר מכן גלישה באינטרנט ולבסוף משחקים (ממש מעט ואם כבר אז קלילים דוגמאת PES). אני מעוניין לקחת מחשב מהקטגוריה העיסקית. חשוב מעבד חזק, זיכרון 2 GB על סלוט אחד (כלומר שישאר עוד אחד לשדרוג עתידי) ו HD של מעל ל 100GB במהירות 7200. מסך 14 אינץ', וסוללה אם אפשר אז טיפה משודרגת. התקציב כמו שאמרתי הוא 1000$, יכולה להיות חריגה, תלוי בתוספת/תועלת. כמו כן רציתי לדעת בנוגע לאחריות, האם נכון הדבר שלמחשבי IBM (לנובו) יש אחריות בינלאומית ותקפה בארץ? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  15. Started by az456,

שלום לכולם, מבקש המלצה למפרט של מחשב נייד, לשימוש ביתי/משרדי, בעיקר לתוכנות אופיס אבל גם לתוכנות סטטיסטיות יחסית כבדות כמו matlab. לא מריץ משחקים. מסך 15.6" ומטה כדי שיהיה קל לנשיאה. שוקל אפשרות לקנות מחשב שתומך בdocking station כדי להעבירו בקלות מהמשרד לבית - אשמח לקבל הצעות לנייד שתומך באפשרות זו, ולכזה שלא. תודה!

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  16. שלום לחברי הפורום. אני מתכנן לרכוש מחשב מתוך מפרט שבניתי באתר KSP. המחשב מבוסס על מעבד AMD 3900X. העניין הוא שקניתי למעבד את הקירור NOCTUA NH-U12A מחנות אחרת. לא הצלחתי דרך שום נציג שלKSP להבין אם הם מסכימים להרכיב מחשב שלם עם חלק שלא ניקנה אצלם. האם מישהו כאן יכול לתת לי תשובה בנושא. תודה.

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  17. שלום מחפש המלצות למחשב נייד לעבודה אינטנסיבית של עריכת תמונות עיקר העבודה נעשית באדובי לייטרום עבודה עם אימג'ין וכלי al חדשים מעט עבודה עם פווטושופ

18. Started by noam_moshe,

שלום לכולם, אשמח לקבל מפרט עד 2000 שקלים ללא ציוד הקפי לעבודה משרדית ולאינטרנט. דרישות: 1. לוח אם שיתמוך בDD3 כך שלא תהיה בעיה לשדרג בעתיד 2. יש סיכוי שכרטיס מסך יקנה בנפרד לאחר מכן, ואז המחשב ישמש גם למשחקים, יש חיה כזו ?

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  19. Started by baruch_555,

מפרט מחשב שעולה לא יותר מ-2000 ש"ח למשחקים עם מעבד אינטל לחבר. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  20. GIGABYTE W566U 15.4" WXGA Glare Intel® Core 2 Duo Intel® Accelerator GML960 2GB 667 RAM 120GB disk DVD-Dual/ Super Multi x16 חיבורים 1 IEEE 1394, 3 Audio jacks: Headphone-out (SPDIF Out), Mic-in, Line-in, card reader (MS/MS PRO/MMC/SD), Express card slot , 1 DVI Output, 4 USB ports (v2.0), 1 S-Video out, 1 RJ11 connector for Modem, 1 RJ45 connector for Ethernet,1 Port Replicator Connector (option) 2.73Kg 2 Year warranty T7700- 5700 ש"ח T7500- 5250 ש"ח T7300- 5180 ש"ח מהירות שעון של המעבדים(בהתאם לT7XXX) 2.4GHZ 2.2GHZ 2 GHZ אפשרות לשדרוג - NVIDIA GeForce 8400M GS 256MB + מצלמה 1.3MP Built In [ תוספת 520 ש"ח ] המחשב לא אמור לשמש למשחקים כבדים במיוחד, אבל צריכה להיות א…

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  21. אני זקוקה למפרט לרכישת מחשב לעריכת וידאו ותוכנות גרפיקה, ולשימוש ביתי, כולל מסך 22", ssd 24G, ספק כח... אם אפשר גם כולל עלויות. תודה

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  22. שלום לכם, המחשב הישן שלי נשרף והגיע הזמן לקנות מחשב חדש. המטרות של המחשב הם שימוש באינטרנט ומשחקים בינוניים ( לרוב פיפא , פרו וכדומה . אך מידי פעם גם משחקים יותר כבדים). חשוב לי שהמחשב הזה יוכל לפעול בצורה טובה גם בשנים הקרובות מכיוון שאני מעדיף להשקיע בפעם אחת מאשר לשדרג כל פעם. אני משתמש במסך CRT בגודל 19 אינץ'. אני לא צריך כוננים וHD . אני רוצה את המעבד Q6600 ולעשות לו OC לרמה של 3.5 Ghz לפחות, לכן חשוב קירור טוב. דרוש 2 גיגה זיכרון. אני מעדיף כרטיס מסך של NVIDIA על AMD-ATI . ובלוח אם אני מעדיף את גיגה בייט מכיוון שיש לי ניסיון טוב איתם כבר.. אני מאיזור הדרום לכן יש עדיפות לחנויות מהאזור אבל זה לא כל כך משנה.. מפרט שבניתי: מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz…

• 5 תגובות
    • 570 צפיות
  23. הי, אני מחפש לקנות מחשב נייד בתחום ב3000-3500 שקל כמו שכבר ציינתי. הצרכים שלי מהלפטופ: - מערכת הפעלה Windows 7 64bit. - עיבוד והקלטת מוסיקה(Cubase \ Sonar) ברמה בסיסית (כרטיס קול חיצוני קניתי בנפרד עם חיבור USB3). - עבודה עם Microsoft office 2010 ללימודים / עבודות. - עריכת תמונות ברמה בסיסית מאוד (PICASA 3 ). - עבודה סטנדרתית עם מחשב בייתי - Facebook , youtube וכו'.. - מחשב שיחזיק למספר שנים ארוכות (יחסית). אני חושב בכיוון של המחשב הזה- http://ksp.co.il/hmain.php?uin=13609 זה נראה לכם מספיק? יותר מדיי בשביל הצרכים? תודה מראש, רן מילר.

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  24. Started by arik3k,

שלום לכולם, סוף סוף אני קונה מחשב חדש אני רוצה שיהיה מחשב לטווח ארוך כלומר ל 4 שנים הקרובות שיהיה אמין, שיהיה אפשר לשדרג במידת הצורך רוצה שהוא יהיה מעבד של אינטל, הייעוד שלו הוא לדברים רגילים אינטרנט,אופיס ללימודים,קצת משחקים לא הרד קור,סרטים. תודה לכל העוזרים.

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  25. אני מייעד את המחשב כך שיופעלו עליו קבצי מולטימדיה - סרטים ומוזיקה וכן לגלישה באינטרנט וכד' המחשב לא מיועד למשחקים כך שהדגש הוא על החוזק והיציבות של המערכת אשמח לשמוע הצעות...

• 2 תגובות
    • 570 צפיות

דיונים חדשים בפורומים