ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,346 דיונים בפורום זה
-
אני לא כל כך מבין בכל תחום המעבדים החדשים שיוצאים היום, אז קודם כל הייתי שמח לדעת על מה עדיף לי ללכת, AMD או איטנל. הצרכים שלי מהמחשב הם בעיקר תחנת עבודה. הרבה ראם, הרד דיסק גדול וזהו, אך מכיוון שאני כן משחק במחשב מידי פעם, שיוכל להריץ גם משחקים כמו שצריך. מסך + מקלדת + עכבר + רמקולים - כבר יש! מה שאני צריך במחשב זה מעבד, לוח אם (אם כרטיס רשת וכרטים קול 5.1 מובנים), זיכרונות, כרטיס מסך, הרד דיסק, מארז וצורב DVD. מה שחשבתי עליו בנתיים הוא מעבד Core 2 Dual, ג'יגה ראם 667 והרד דיסק 250GB WD 16MB SATAII. אם אפשר לצרף מעט הסברים בנוגע למה כדאי לבחור ולמה, או מה מתאים למה בתחום המעבד והלוח אם, זה יהיה מצויין. תודה רבה לעוזרים. נ.ב. אין לי כוונה לעשות למחשב OC אף פעם..
-
- 1 תגובה
- 500 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מפרט מחשב לבן אדם מבוגר.המחשב ישמש רק לגלישה באינטרנט וטיפה אופיס הוא צריך להיות מחשב פשוט מאוד (לא צריך בכלל כרטיס מסך ,המובנה יספיק). מה שכן חשוב זה שיהיה 512 מגה ראם . התקציב הוא 2000-2500 ( לא גבוהה אבל אני מבקש לא לחרוג) עדיף כמובן לכיוון ה2000. התקציב כולל מסך ,מקלדת ועכבר (שוב,הכי פשוטים שאפשר). תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 500 צפיות
-
-
לשימוש אינטרנט וסרטים בלבד(לא יותר מזה)
-
- 1 תגובה
- 500 צפיות
-
-
תודה לכולם מראש, מפרט הכי פשוט וזול רק בשביל אינטרנט מוזיקה וסרטים, לא משהו רציני אבל שיחזיק לי לכמה שנים. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד, אופטימלי במהירות לעבודה עם אודיו ווידאו. מסך 13-14. זכרון - לא פחות מ6 גיגה. מעבד חזק i7 לא חובה צורב. אם אפשר כונן SSD - מה טוב. אם לא - לפחות 750 גיגה HD במהירות 7200 RPM. כמובן USB3 לפחות כניסה אחת, ועוד 2 כניסות USB2. כרטיס מסך - סטנדרטי. לא מיועד למשחקים בגדול. לא חובה WINDOWS מובנה. אחריות 3 שנים. (אם יש לשנה, אז שתהיה אפשרות להרחיב ל3). תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 500 צפיות
-
-
שלום, מבקש עזרה במפרט למחשב שמיועד למשרד. שימוש עיקרי תוכנת מידול תלת מימד ואנליזות נומריות. מעדיף לרכוש את כל הרכיבים בחנות אחת שגם תבצע הרכבה. מעוניין להתקין את מערכת ההפעלה ותוכנות עבודה על ה-SSD. מעבר לזה כל הקבצים נמצאים על השרת. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך - 2500 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, תוכנת תלת מימד - אנליזות (דורש כוח עיבוד רב וכרטיס מסך בינוני-חלש) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). SOLIDWORKS SIMULATION שימוש ת…
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
יש לי את המפרט הבא מארז -MILO SSR-ML03B HTPC SILVERSTONE ספק- A.PFC 350W POWER MAN INWIN לוח אם- H61M-E23 HDMI 1 GLAN MSI מעבד אינטל 2.7GHZ 3MB PENTIUM D.CORE G 630 מאורר ARCITC F8 AC 8CM זכרון HS VSLUE PLUS GEIL 4GB DDR 1333MHZ דיסק קשיח 1Y 2TB S3 LP 64MB SEAGATE אני רוצה לדעת אם מחשב זה מספיק חזק להריץ סרטי 3D בלי כרטיס מסך או שצריך להוסיף לו כרטיס בניפרד ואם המחשב לא יתקע בזמן סרטים תודה לכל מי שעונה
-
- 3 תגובות
- 500 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית (אינטרנט, תוכנות), סרטי HD, סרטי תלת מימד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). חובה 1920X1080 (FHD) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מ…
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
בלי מסך בלי צורב DVD (יש לי חדש ), בלי מקלדת ועכבר ובלי רמקולים. לצורך גלישה באינטרנט ומסמכי אופיס מקסימום קצת קומפי לילדה אין צורך בביצועים מרשימים וגרפיקות מעולות. תודה
-
- 3 תגובות
- 500 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב חדש בשביל אבא.... אינטרנט..עריכה..מוסיקה..ומשחק לא כבד עד 2000 ש"ח בערך בלי מסך ..מקלדת..עכבר ורמקול כי יש לי תציע לי פרטי מחשב עד 2000 ש"ח מה עדיף מעבד : P4 3.0 DUAL או E4300? לא רוצה את AMD רק INTEL בבקשה תשובה תודה
-
- 4 תגובות
- 500 צפיות
-
-
שלום. היום קיבלתי מפרט למחשב חדש, סך הכל 4820 ללא מסך מישהו הלחיץ אותי ואמר שהכרטיס מסך לא מספיק טוב למשחקים החדשים ביותר, אשמח לשמוע את דעתכם. הינה המפרט: זכרון 1GB DDR-2 667MHZ (כפול 2) כ.רשת 1G LAN OB לוח אינטל LEMONT P965LT כ.מסך ASUS EN8500GT 258MB PCIE מעבד אינטל E6600 CORE DUO CONROE דיסק קשיח WD 320G 16MB SATA2 פנל 3.5 פנימי ק.כרטיס33 ב1 כסוף כ.קול 5.1 OB (ערוצים 6 ערוצים) כל שאר הדברים פחות חשובים ולא (כגון צורב) תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 500 צפיות
-
-
אהה קיצר מחשב משרדי לאופיס ואיזה תוכנה של חלפים זה מוסך אני קונה או מKSP או TMS ( מעדיף https://tms.co.il/index.php שירות בין הטובים)זה מזומן אז אין מצב לקנות באינטרנט והכי קרוב עליינו זה שתי החנויות האלה , חובה פלופי חחח כונן DVD אולי צורב DVD לא חובה ,כרטיס מסך ,קול,רשת מובנה ו512 מגה בייט עדיף גיגה לא יהיה OC בחיים ממש לא משחקים ותודה למי שעוזר , אני קיבלתי הצעה עם פנטיום 4 שזה יספיק לו אין צורך בE6XXX והרכבתי גם משהו עם SEMPRON אז מה עדיף והצעות שיפורים והבן אדם קיבל הצעה משקם אלקטריק 2800 שקל + מסך דק 17 אינץ עכשיו צריך ללכת להסביר לו למה עדיף מפרט שלי שטיפה יותר יקר , בנוגע לספק אני יקח ג'נרי כי זה ממש לא ניראה לי הכרחי ומקסימום יש אחריות . מסך רק המלצות צריך שיכנס …
-
- 2 תגובות
- 500 צפיות
-
-
שלום לכולם, ירידת המחירים של 22/4/07 הגיעה כבר? או שהתאריך נדחה? במידה והירידה שהיתה צפויה כבר בעיצומה, אשמח לקבל תקציב למחשב לעבודה משרדית וצפיה בסרטים בסכום שאינו עולה על 4,000 שקלים. תודה, אורן.
-
- 4 תגובות
- 500 צפיות
-
-
בלי קשר למחיר כרגע, אני רוצה לשאול מבחינה טכנית נטו 3 שאלות: 1. האם אחד הרכיבים כאן גורם לצוואר בקבוק לרכיב אחר? 2. האם יש כאן חוסר תאימות בין רכיב לרכיב?(למשל, האם המעבד מתאים ללוח אם וכו'...) 3. האם המפרט יריץ את ויסטה בכיף? המפרט: Intel Core 2 Duo E6320 1.86GHz 4Mb BOX Intel® Desktop Board Intel® Q965 DQ965GFEKR Bulk Western Digital 250GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD2500KS Corsair Value Select 1GB (2x512MB) PC2-5300 DDR2-667 CL5 NEC ND-4571 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X Bulk Black Mitsumi Floppy Drive 1.44 Black Compucase 6A19 Black Midi Tower True 400Watt PSU Leadtek nVidia WinFast PX8600GTS 256MB TDH Extreme PCIe תודה.
-
- 3 תגובות
- 500 צפיות
-
-
אהלן. מתחיל להמאס לי מהמחשב הדי ישן שלי , מפרטו המצומצם : Intel Pentium 4 2.6 512 RAM Abit AS7-V MotherBoard Saphire 9600XT 128MB המחשב בזמנו היה נחשב טוב מאוד , אבל כיום הוא כבר דיי מיושן. אני עוסק בצילום ובעריכת תמונות , והמחשב כמעט ולא סוחב את הפוטושופ. אני רוצה לקנות חודש הבא מחשב חדש , ואבקש להיעזר בכם בבחירת המפרט הכי טוב עבורי. כשאני מתכוון למחשב , אני מתכוון רק לקופסא כמובן , ללא מסך , מקלדת , עכבר וכו'... ללא כרטיס מסך גם , הכרטיס שיש לי (Saphire 9600XT 128MB) מספק אותי לחלוטין , ועלה בזמנו הרבה כסף. התקציב הוא 2500 ש"ח עם אפשרות חריגה ל3000 ש"ח. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 500 צפיות
-
-
אחד מבוסס אינטל לגביו אני לא יודע אם הספק הזה יחזיק אותו? ואני מתכוון להחליף את המארז בnzxt apollo/trinity תניחו שהמחיר הוא אותו דבר אני יודע מאיפה לקצץ ואם יש לכם הצעות לשיפור לכל אחד מהם אז תודה : שם מחיר כמות סה''כ ENERMAX ספקי כוח ENERMAX ELT400AWT LIBERTY 400W ACTIVE PFC SATA 415.00 415.00 FLOPY/CD/DVD כוננים NEC DV-5800 DVD-ROM X16 BLACK 110.00 110.00 G.SKILL G.SKILL F2-5400PHU2-2GBNT DDR2 2GB (1GBx2) 667MHZ CL5 505.00 505.00 GIGABYTE M.B FOR INTEL GIGABYTE GA-965P-S3 REV 3.3 (QUAD REDY) INTEL 965P HD AUDIO GBL 562.00 562.00 HEC COMPUCASE מארזי מחשב HEC COMUCASE 7328 250W 60MM FAN FRONT USB X2 + AUDIO BLACK MICRO 325.00 325.00 I…
-
- 1 תגובה
- 500 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום! אני זקוק למפרט למחשב ששימושו העיקרי הוא למשחקים. המחשב יכלול כונן דיסקטים, צורב דיוידי. אני לא צריך מסך, מקלדת ועכבר. רק חשוב שמתוך זה יהיה כרטיס מסך טוב. אני גר באזור הצפון אז חשוב שזה יהיה בסביבה. תודה לכל העוזרים (אה! המחשב לא יהיה ל-oc).
-
- 5 תגובות
- 500 צפיות
-
-
היי חבר'ה....מפרט לHTPC 3K המקסימום שחבר שלי יכול לשלם...הדרישות הם: כרטיס טלויזיה שמאפשר הקלטה באיכות מעולה וקלה עם שלט דיסק קשיח בנפח של מינימום 250GB מעבד שיוכל להריץ סרטים באיכות HDTV בלי קירטועים וללא שום בלאגנים ושהמחשב יוכל להריץ ויסטה בצורה מצויינת (2GB זיכרון מינימום) אני יודע שהדרישות רבות ומגוונות והתקציב קטן אבל זה מה שחבר שלי צריך...אם אפשר אז שיהיה או מIQPC או מסקייפיסי מנועה TMS וכאלה הוא לא מעוניין כי הוא רוצה להגיע לחנות בעצמו... ועוד דבר: יש לוח של ASUS למעבדי AMD M2A-VM HDMI שיש לו DVI וD-SUB מובנים ופאנל HDMI וכאלה....יש לי ניסיון עם הלוח אבל לא כHTPC האם הכרטיס מסך המובנה שלו יוכל להריץ סרטים באיכות גבוהה בצורה טובה על טלויזיה בגדול 32 אינץ'? כי אם כן…
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
המפרט לפני קניה: Intel Core 2 Quad Q6600 - תיהיה המהרה מ-2.4GHz ל-3.5GHz. ABIT IP35, P35 - לוח אם מצויין, אין מצב שאחליף אותו. ניתן לשנות את התדר FSB בין 200 לבין 600MHz ככה שזה טוב להמהרה. Corsair XMS2 DIMM Kit 2048MB PC2-6400U CL5-5-5-12 (DDR2-800) - יעזור לי מאוד ב-OC להגיע לתדרים גבוהים מאוד עם יחס 1:1. BFG GeForce 8800 GTS OC, 320MB GDDR3, 2x DVI, TV-out, PCIe - אחלה כרגע. Enermax Liberty 400W ATX 2.2 (ELT400AWT) - ??????? Thermaltake Soprano Midi-Tower Window Black (VB1000BWS) - מספיק בשבילי Thermalright Ultra-120 eXtreme (Socket 754/939/940/AM2/775) - כן כן.. SilenX iXtrema Pro, 120x120x25mm, 1200rpm, 71.32m³/h, 11db(A) (IXP-74-11) - הכי שקט שיש וגם יקר. Western Di…
-
- 1 תגובה
- 500 צפיות
-
-
אחי מחפש לעצמו מחשב חדש, למשחקים, בסביבות ה3-3.5 אלף שקל, לא כולל עכבר, מקלדת, מסך אבל כולל כרטיס רשת וכרטיס קול. המחשב מיועד למשחקים, אבל שלא יהיה מכונה שרואים כאילו זה מציאותי. עזרה בבקשה?
-
- 1 תגובה
- 500 צפיות
-
-
היי לכולם חחח.. אני צריך עזרה בהרכבת מפרט למחשב גימינג בתקציב של 4000 ש"ח בלי מסך תודה לעוזרים!!!
-
- 2 תגובות
- 500 צפיות
-
-
אני ראיתי את שאר העמודים בפורום ומודע לכך שאני שואל את אותה השאלה, אך סלחו לי אני קצת בור בעניין ופוחד שההודעות האחרות בנויות לזמן אחר, מחירים אחרים ורכיבים אחרים.. לכן אני אשאל בעצמי למפרטים שנראים לכם הגיוניים. כל הציוד ההקיפי קיים. אני מעוניין ב4 גיג'ה זיכרון RAM זריז יחסית (לא חייב את המהיר בשוק) כרטיס מסך ... אני בעיקר שואל בין G-FORCE 9800 למקביל ב ATI אני לא ממש מבין בזה ובגלל זה מבקש את עצתכם. אגב בעניין הכרטיס מסך, אני מתעניין לדעת אם יש אפשרות לפיצול מסכים מאסיבי באחד הכרטיסים אללו (EXTEND ליותר מ 2 מסכים) ואם לא ובלי קשר למודעה... איך אני מסיג וכמה עולה כרטיס מסך (רצוי חיצוני) שמסוגל לבצע עבודה שכזו.. זיכרון פשוט , אני מחפש זיכרון זריז יחסית אבל הנפח פחות…
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
יש לי על הקנה שני ניידים: http://olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22949309 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3855&CatCode=315 ללכת על המותג הנחשב? או על המחשב הביצועיסט אולי בכלל שווה לי לשבור את מסגרת התקציב ולהשאר עם מעבד טוב בתוך מחשב ממותג. ד"א השימוש הוא ביתי משרדי, בעיקר בבית וחשוב לי שהוא ישרוד אצלי זמן רב.
-
- 1 תגובה
- 500 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 4000 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו.cod,gta,cs,the sims 3,combat arms ועוד ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?).זה לא לפרנסה אבל אני משחק המון ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם.זה יהיה מסך HD 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד.לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. 6.…
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
במעבדה של IBM ? לפי מה שראיתי ב EBAY חלקים עולים בסביבות ה 100$. השאלה האם המעבדה של IBM בארץ ממש מחליפה FRU בודדים או שהם פשוט יחליפו את כל המסך וירצו 2000 שקל ? (נשברו הצירים וה BACK PANEL של המסך, המסך וכל השאר עובדים תקין)
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-