ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,439 דיונים בפורום זה
-
ביקשתי כאן לפני חודשיים מפרט חלקי ךמחשב, החלקים עדיין רלוונטים? רק עכשיו התארגנתי על כסף ושילמץי מקדמה מפרט מלפני חודשיים עדיין טוב מבחינת ביצועים ומחיר להיום רו שמחירים ירדו ויש דברים יותר משתלמים?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
וויתרתי על הDELL 1520 כי הוא נורא יקר אני ממש שם על הכוונת את הLG E500 SPINE מפרט: 2048 MB זיכרון DDR2 120 GB SATA 5400 NVIDIA GEFORGE 8400 GS VISTA HOME PREMIUM מסך 15.4 מעבד: T-7100 INTEL, 1.80 GHZ, 2MB L2 CACHE, 800 MHZ FSB 4 USB 2.0 מצלמה ומיקרופון מובנים bluetooth S-VIDEO 6500 שקל מה כדאי? DELL 1500 שקצת יותר יקר או את הLG הזה?
-
- 6 תגובות
- 922 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב ב6500 שקל שמתאים למשחקים כבדים בעיקר, הורדת וסרטים. אני צריך מפרט שיכלול בעצם הכל חוץ ממסך.. לוח אם, מעבד, זיכרון , כרטיס מסך, ספק, כונן קשיח, צורב DVD, מארז, וכרטיס קול כאופציה. תודה לכל המשיבים.. נ.ב. אני צריך גם כרטיס רשת אלחוטי...
-
- 10 תגובות
- 751 צפיות
-
-
בהמשך לשרשור שפתחתי לפני מס' ימים הנה המפרט הסופי (מה שהזמנתי,ולצערי המחירים באתר קצת ירדו מאז) חוץ מהזכרונות שעלו. הייתם משנים משהו? דעתכם לגבי הספק? וגם, באופן כללי, מה לגבי הספקים של CHIEFTEC וCOOLER MASTER באתר שלהם? כרטיס מסך - קצת התאכזבתי שהכרטיס שהזמנתי להם הוא לא GTX460 אבל מצד שני אני מאמין שהם לא יצטרכו יותר מזה. לגבי מעבד - ההפרש בין 2400 ל2500K הוא לא בשמיים,אבל מצריך לוח P67 שייקר יותר בהרבה. לקחתי את הגיגהבייט הזה במקום COLD LAKE של אינטל מכיוון שההפרש לא גדול, ותמיד הביטחון שלי עולה שמדובר על מוצר שמגיע כBOX ולא OEM, אבל זה רק אני... וגם, למה סתם לוח גדול שיתפוס יותר מקום, לא התעמקתי בהבדלים בין השניים. ספק - יש כ"כ הרבה סוגים... בכל זאת בהתחלה התווכנת…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בס"ד הרכבתי מפרט ב-KSP למחשב. הצורך הכללי שלי במחשב הוא סרטים, משחקים וקצת עריכה (תמונות/סרטים). התקציב שלי הוא 2500 ש"ח, ואין לי צורך במסך. זה המפרט שבניתי: מעבדי אינטל Core 2 Quad Q8200, 1333MHz, s775, 4MB Tray מאווררים וגופי קירור Generic CPU Cooler For s775 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE EP43-UD3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1333, PCI-E זכרונות DDR II 800Mhz 2GB Kingston Value דיסקים קשיחים Western Digital 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II- WD5000AAKS כרטיסי מסך ASUS 9400GT 1GB GDDR2 DX10 DVI HDMI PCI-E כרטיסי קול On Board 7.1 Channel Audio צורבים LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA ציוד רשתות On Board 10/100/1000 מארזים HJA-6000 MIDI Black (No PSU) …
-
- 5 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום לכל המומחים! המליצו לי לפנות לעזרה לפני שאני קונה מחשב מוכן. אני לא מבין גדול בחומרה אבל יודע מה אני רוצה. מחשב למעצב גרפי, לא תלת מימד אבל שונא להמתין לחישובים. שקט, אבל באמת שקט, גם שמשתמש בהרבה דברים כבדים ביחד. אין צורך בOC. מחפש מכונה אמינה שתחזיק איזה שנה וחצי שנתיים. התקציב שיש לי הוא בערך 4000 עד 4500 ש"ח למחשב. צריך לקנות גם מסך, נראה לי 20" או 22" ואם למישהו יש רעיון או המלצה לגבי איך אני מחבר את המחשב לכבלים, האם זה בכלל שווה או לוותר? מעדיף מסך רחב, גם, האם יש דעות בנושא? תקציב למסך - 1500 ש"ח אין צורך בציוד הקפי חשוב שהמסך לא יעווט צבע, יהיה מאוד חד. (עכשיו יש לי נייד HP pavillion ואני מאוד מרוצא מאיכות הצבע). סה"כ תקציב 6000 ממש תודה ואם חסרה אינפורמציה…
-
- 8 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אני מנסה להריץ אנדרומדה אבל הוא עושה לי קונצים ואני מאוד רוצה לדעת מה אני צריכה לעשות כדי לגרום לו לרוץ חלק. יש לי כמה צילומי מסך (דרך הפלאפון, סליחה מראש) שאני בטוחה שמישהו כאן יכול להסיק מהם יותר מסקנות ממני. זה התחיל בזה שניסיתי להריץ את המשחק בפעם הראשונה וקפצה ההודעה הזו: עשיתי גוגל על הדרייבר המדובר וכשניסיתי להוריד אותו קפצה ההודעה הבאה: חזרתי אחורה לדרישות של המשחק, הנה הן: ממשיכה בקישורים כי זה לא נותן לי להעלות עוד תמונות. צילמתי את הנתונים שהופיעו ב-CPU-Z: http://imgur.com/Cl5Syvs http://imgur.com/IS5OE8T http://imgur.com/hU0NMvq http://imgur.com/BrY2Ggm http://imgur.com/zfQN4vX ht…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הראשון: http://www.notebookclub.co.il/prod-ins-6400-1800.htm מצאתי ב 5600 ש"ח כולל WIN XP. 3 שנים אחריות מלאה. סוללה רק שנה. השני: http://www.yardenpc.co.il/product.asp?productid=3464 יש לי אפשרות חד פעמית (רק להיום) לקבל אותו חדש מחנות ב 5500 ש"ח. שנה אחריות מלאה. שמעתי ש HP לא אמינים, בנווסף חיפשתי את הדגם הזה באתר ומצאתי אותו באתר הבינלאומי של HP תחת הכותרת "דגמים שכבר לא מיוצרים"... בבקשה, זה באמת דחוף (אחרת ההזדמנות של ה HP תחלוף). בבקשה, תעזרו לי בכך שתנמקו את הבחירה שלכם.. תודה! נ.ב. אני סטודנט. המחשב ישמש בעיקר לסרטים, מוסיקה, אופיס ואינטרנט. משחקים רק לעתים.
-
- 1 תגובה
- 796 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4K או 1100$ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח או 200$ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב ללימודים, בעיקר עבודה עם אופיסוגם עבודה עם סימולציות, matlab וסביבות וירטואליות (VMware). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם …
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מחפש לרכוש צורב למחשב נייד HP omne book EX3 האם מישהו יכול לומר לי איפה אפשר לרכוש. תודה
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4,800 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעט 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושים די בסיסיים - הרבה חלונות פתוחים במקביל, קבצי אופיס, צפייה בסדרות וסרטים. אני מסתובבת איתו הרבה אז הוא צריך להיות קל יחסית. מסך FHD ומעלה. סאונד טוב. 13.9/14 אינץ' מחפשת נייד דק ככל שניתן, אופציה ל 2in1 אבל לא הכרחי. עדיפות למסך מגע. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו מש…
-
- 7 תגובות
- 930 צפיות
-
-
אני הולך לעשות OC רציני עכשיו בניתי לי פה מפרט אמרתי אני ישאל אותכם לפני שאני הולך לקנות אות ותגידו לי מה אתם אומרים עליו? Antec TruePower 550 Watt 780 1400 LG 17 FLATRON F900B 584 Seagate 160GB NCQ 8MB 7200RPM SATA OCZ 512MB EL DDR PC3200 400mhz *2 Enhanced Latency 2-3-2-6 564 Thermaltake Gaming Tower XaserV WinGO 7000A Black 704 Zalman CNPS7700-Cu 120MM Fan 272 901 DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D 3,080 Leadtek WinFast PX7800 GTX TDH AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+ (2.0GHz) Retail BOX 2,395 הרכבת מחשב במעבדה 190 סה"כ 10,700 ש"ח
-
- 7 תגובות
- 716 צפיות
-
-
משהו בתקציב שצויין, המחשב לא צריך להיות חזק מבחינה גרפית, המחשב הוא לצורך עבודה עם אקסל ורוד אינטררנט וכו', לא משהו רציני.
-
- 8 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום, מעוניין בהרכבת מחשב למטרות כלליות + משחקים. מדובר במחשב בלבד ללא שום ציוד הקפי. ניתן לחרוג קלות מ-3000 אם העניין מצדיק. הרכבתי שני מפרטים על בסיס ההמלצות באתר Ryzen 1600 based: http://www.rsm.co.il/product.asp?u=בנה-מחשב&product_system=182 Intel i5 based: http://www.rsm.co.il/product.asp?u=בנה-מחשב&product_system=183 יש לי כבר SSD שיותקן במחשב. יש הפרש של כ-250 ש"ח לטובת האינטל. מה אתם אומרים? האם כדאי לשפר רכיב מסויים? 1. מה התקציב המקסימאלי? ~3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 10% 2. מה שימושי המחשב (…
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
1 OCZ ModStream Power Supply 450W 569 ש"ח 1 OCZ 1GB (2x512MB) EL DDR PC3200 DualChannel Platinum Rev 2 1,625 ש"ח 1 Westren Digital 160GB SATA II JS 8MB 7200RPM 533 ש"ח 1 AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+ (2.0GHz) Retail BOX 2,395 ש"ח 1 Thermaltake BigTyphoon Cpu Cooler CL-P0114 238 ש"ח 1 DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D 901 ש"ח 1 ANTEC PLUS 1080 AMG Metallic Gray SOHO file server No PSU 775 ש"ח 1 ArcticSilver 5 3gram 36 ש"ח 1 Leadtek WinFast PX7800 GTX TDH MyVIVO 3,080 ש"ח סה"כ 10,150 עבדתי כל החופש , האם הוא טוב או צריך לשפר אותו אני יודע OC והמחשב הוא למשחקים
-
- 5 תגובות
- 782 צפיות
-
-
כלומר להגיע למצב שניתוק כבל החשמל יכבה את המחשב . תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום לכם! ראיתי מחשב בKSP,ב-3060 ש"ח +Athlon XP 2800, אני חושב לקחת אותו. אני קצת חושש לגבי הלוח אם. יש לי כמה שאלות: האם המחשב בכלל כדאי במפרט והמחיר הזה? החשש שלי לגבי הלוח אם מוצדק? או שזה לוח אם טוב/בסדר? וגם העובדה שהמארז גנרי אולי אפשר לקחת מארז קצת יותר טוב? חשבתי לעשות לו כמה שינויים, מה דעתכם על השינויים: להוסיף 256MB זיכרון (עדיף אחד של 512MB או 256MBX2 בשביל הDual Channel?). להחליף את ההארד דיסק לשל Western Digital. להחליף (כמובן) את הכרטיס מסך ל(כנראה) R9600PRO (או כרטיס אחר פחות או יותר באותה עוצמה, אולי טיפה פחות). להוסיף צורב של LG X52X32X52. מה אתם אומרים על השינויים - אפשר לעשות יותר טובים, הם בסדר? האם עם השינויים האלה המחשב הזה יהיה רכישה טובה? …
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אחותי רוצה לקנות מחשב נייד. השימוש העיקרי שלה יהיה עבודות בautocad ואולי בהמשל בניית דגמים תלת מימדיים ב3d max מעבר לזה, שימוש רגיל (אינטרנט, צפייה בסרטים, וכד׳) הציעו לה כמה מחשבי Lenovo ו-Dell. היום הציעו לה Lenovo דגם Legio y520, עם מעבד i7, 16 ג׳יגה זיכרון, כונן ssd של חצי טרה, ב5700 שח בערך. אני בטוח שהמחשב הזה עונה לדרישות שלה, גי בדקתי מה הדרישות של התכנות שהיא צריכה. השאלה שלי היא האם זה לא קצת יותר מדי בשביל מה שהיא צריכה. בכמה מקומות ראיתי שהמחשב הזה מוגדר כמחשב גיימרים (לא מהחזקים, רבל בכל זאת) היא קצת מוגבלת בתקציב והייתה רותה משהו עד 3k נגיד מה דעתכם? האם יש המלצה למחשב אחר שתיתן מענה ויהי…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי חבר שרוצה לקנות לבן שלו מחשב גיימינג חזק. אין בעיה של תקציב. הוא מעדיף לקנות מחשב מותג נייח כמו DELL ולהוסיף לו נגיד זוג כרטיסי מסך איכותיים. אני אמרתי שבלי קשר לתקציב בהרכבה של מחשב לפי מפרט אפשר לקבל מחשב הרבה יותר טוב. הוא פשוט אומר (ועם זה קשה להתווכח) שהאחריות שמקבלים 3 שנים על כל המחשב במחשבי מותג הרבה יותר טובה מאשר החנויות בארץ, גם הטובות שביניהן. למישהו יש דעה או מה להוסיף? אולי מישהו קנה מחשב מותג והפך אותו למחשב גיימינג?
-
- 4 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אולי גם משחקים ממש פשוטים של ילד בגן עם 512 מגה זיכרון וכ.מסך נראה כבר משו כמו FX5200 קיצר אני רוצה להיות 100 אחוז בטוח שהוא יריץ בצורה חלקה לגמרייי אופיס אינטרנט ועבודות רקע משרדיות כאלה תודה
-
- 6 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום לכולם אחרי שגיליתי שהמחשב שלי מת אני חושב על לקנות חדש... התקציב שלי הוא בערך 2000 ש"ח..בסכום כזה עדיף לקנות נייד או קונן?? (מסך רמקולים כל השאר כבר יש) אני צריך את המחשב ללימודים לגלוש ולראות משחקי כדורגל...המשחק היחידי שיהיה איזושהו סיכוי שאתקין במחשב הוא מנג'ר... בשביל לשחק אותה מבין בחנויות מה נחשב לדבר טוב שיחזיק מעמד בכרטיס מסך,ספק,זיכרון וכל זה (אני לא מבין במחשבים) תודה לעוזרים
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אוקיי, אני מבקש שאנשים פשוט יכניסו מפרט שבו יש רק ציוד היקפי במחיר נמוך למשחקים, שזה כולל הכל, יאנו עכברים, מקלדות, פדים לעכבר, רמקולים, אוזניות, מסכים, כל ציוד היקפי זול טוב שאתם יודעים עליו... 10X לכל העונים, באמת.
-
- 4 תגובות
- 678 צפיות
-
-
בעיקרון המחשב הוא ללימודים שנה הבאה הכרטיס מסך זה להשאיר לי מקום למשחקים קלים אני מתכוון לרכוש את המפרט הזה 7662CTO ThinkPad T61 with nVIDIA Graphics - 1 Year Depot Warranty Edit Ships within 1-2 weeks** $1,426.00 $1,140.80 $1,426.00 $1,140.80 Intel® Core 2 Duo processor T8100 (2.1GHz 800MHz 3MBL2)1 Genuine Windows Vista Home Basic12 14.1 WXGA+ TFT nVIDIA Quadro NVS 140M 2 GB PC2-5300 DDR2 SDRAM 667MHz SODIMM Memory (1 DIMM) UltraNav (TrackPoint and TouchPad) 160GB Hard Disk Drive, 7200rpm4 DVD Recordable 8x Max Dual Layer, Ultrabay Slim5 ThinkPad 11a/b/g Wi-Fi wireless LAN Mini-PCIe US/EMEA/LA/ANZ10 No Bluetooth 6 cell Li-Ion Battery60 7662: 1 Year De…
-
- 4 תגובות
- 826 צפיות
-
-
אהלן, אני עובד כמתכנת וחוקר אבטחה ומחפש לקנות מחשב נייח חזק שיחזיק לי למספר שנים הקרובות וייתן ביצועים מעולים ותמורה טובה למחיר. לא מבין בחומרה כמעט בכלל, ולכן אשמח לעזרתכם במתן חוות דעת על מפרט שבניתי יחד עם המוכר ב-KSP, והצעות לשיפור אם יש: 1. מה התקציב המקסימאלי? כ-6000, גמיש מעט. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לגמרי לנצל במידה ואכן משתלם בביצועים ובשקט. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500-1000 שקל, אם אכן הכרחי ויתן boost משמעותי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? * תכנות - מספר סביבות Visual Studio פתוחות במקביל. * וירטואליזציה עם VMWare ודו…
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כדוגמת המחשב הזה: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1IWINFINITY_M660SE4 למטרות אופיס אינטרנט סרטים... מולטי טסקינג... שווה משהו?
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-