ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,371 דיונים בפורום זה
-
המטרות בעיקר להרצת משחקים די כבדים. 2 ג'יגה זיכרון. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 511 צפיות
-
-
לשימוש אינטרנט וסרטים בלבד(לא יותר מזה)
-
- 1 תגובה
- 511 צפיות
-
-
מחפש מפרט עבור מחשב שיתחבר ל LCD מיועד בעיקר לסרטים חשוב כ.מסך שיעבוד יפה ל HDMI עדיפות ל INTEL תודה מראש על העזרה
-
- 1 תגובה
- 511 צפיות
-
-
היי חבר'ה קודם כל אחלה אתר ותודה מראש על העזרה! אני רוצה לרכוש בשבועיים הקרובים מחשב לגיימינג. אין לי צורך בציוד היקפי ומערכת הפעלה כלשהי - כל זה כבר יש לי מקורי. אני רוצה שיריץ באיכות גבוהה משחקים כמו BATTLEFILED 3,CRYSIS 3 ושאר הירקות. שיוכל להריץ בצורה טובה משחקים עתידיים כמו ASSASINS CREED 4, WATCH DOGS, BATTLEIELD 4 ומשחקים שיצאו בשנה שנתיים הקרובות. אם יוכל להיות בנוי בצורה שיהיה אפשר לשדרג בעוד כמה שנים אז מצוין. יש לי מסך FULL HD דיי גדול ורמקולים מצוינים. אין לי העדפה לחנות כלשהי, רק שתהיה אמינה ושתהיה לי אחריות על המוצרים. אני צריך שהחנות תרכיב את המחשב - לי אין מושג בדברים האלה. אין לי שום ידע במחשבים. סה"כ רוצה להנות ולא לקרוע את הכיס. תודה רבה רבה רבה!
-
- 3 תגובות
- 511 צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1280*960 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט…
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות מחשב שישמש אותי לאינטרנט, סרטים, מוזיקה וכל השטויות האלה... שיהיה שקט עד כמה שניתן. בלי OC. צריך הרכבה בלי מערכת הפעלה. אני קונה מסך אולי אז אם זה יעזור, זה הרזולוציה: 1920X1080. אם אפשר רק מעבדי אינטל, ומחנות סקיי פי סי. חשבתי על מפרט כזה: מעבד Intel Pentium Dual-Core E6500 Box ₪383 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BX80571E6500 לוח אם Gigabyte GA-G41M-ES2H ₪309 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950033 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪232 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD502HJ זיכרון Transcend DDR2 2048MB 800MHz CL 5-5-5-18 ₪258 כמות:1 http://www.skypc.co.il…
-
- 1 תגובה
- 511 צפיות
-
-
היי. אני צריך מפרט של כ3000 ש״ח, אפשר לחרוג אוליי עד 3200-3300. המחשב מיועד לגיימינג עד כמה שאפשר, משחקים כמו BF3 וכו׳, ולעבודה משרדית. כמובן שעדיף שיהיה שקט ועם קירור טוב. הוא יחובר למסך 19 אינץ׳ כנראה. הכי חשוב - את המפרט יש להרכיב בksp! אופציית הרכישה היחידה שלי היא משם. לא מתוכנן אוברקלוק עליו, וככה אם אפשר על הדרך להוסיף איזה רמקולים ב200-300 שקל זה גם יכול להײַות נחמד. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
הציעו לי לקחת את המפרט הזה: עכשיו ראיתי דיון חדש בפורום הזה שרשום שם שעוד כמה זמן יצא המשחק ut3 והוא ידרוש מחשב ממש חזק שאפילו אין עדיין בשוק ולכן עדיף לקנות עכשיו מחשב פחות טוב ולשמור על הכסף למתי שיצא המשחק.. אז לכן אני שואל איזה רכיב אני יכול להחליף למשהו אחר יותר זול כדי לחסוך כסף לקנייה הבאה...? אבל שגם הרכיב החדש יפעיל את המשחקים שיש כיום ברמה הכי גבוהה.... (כמו לדוגמא כדאי להחליף את הכרטיס ל6680?? שהוא יותר זול.. או שכדאי לשנות את המעבד ל3500 כי ההבדל במחירים בינו לבין 3700 הם גדולים? או שגם ההבדלים בביצועים ביניהם גדולים וכדאי להשאיר את זה ככה?) או שהשמועה הזאת בכלל לא נכונה ועדיף להשאיר את המחשב כמו שהוא מכיוון שהמשחק יפעל על המחשב הזה שאני קונה...?? תודה..…
-
- 3 תגובות
- 511 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות מחשב השבוע, ומצאתי מפרט לא רע (לדעתי) בתקציב של 4000 ש"ח עם מסך LG 1953TR בכל מקרה הנה המפרט המלא: מעבד: E6550 לוח אם: ABIT IP35-E זכרון: 1GB 800MHZ SAMSUNG דיסק קשיח: 250GB SEAGATE SATA2 16MB כרטיס מסך: POWERCOLOR HD2600 pro 256MB צורב: PIONEER DVR-212BK SATA מארז עם ספק 500W HJA-291 (זה מארז כזה של KSP שהוא עם מאוורר 18 בצד) מסך: LG 1953TR 2MS מחיר: 4105 ש"ח אנא חוו דעתכם ותנו הצעות אולי לשיפור אם צריך.
-
- 2 תגובות
- 511 צפיות
-
-
שלום וחג שמח אני מעוניין לקנות מחשב חדש + מסך המיועד לעבודה משרדית ולצפיה בסרטים, בתקציב של כ-5000ש"ח שיחזיק לתקופה ארוכה ויהיה בעל חלקים אמינים של חברות מוכרות הנותנות אחריות נאה. הקושי שלי הוא בעיקר בתחום התאמת החלקים במחשב אחד לשני(מעבד ללוח אם, זכרונות ללוח אם וכו) קווים כלליים: -מעבד אינטל core 2 duo -קירור למעבד -כ.מסך ברמת הENTRY LEVEL -1GBX2זכרון במהירות 800MHZ -2 דיסקים קשיחים sataII, כל אחד 160GB. -ספק כח אמין וחזק -לוח אם,כ.רשת וכ.קול מובנים. -צורב -מארז -מסך LCD 20 או 21 אינטש. -עכבר אין צורך במקלדת או ברמקולים מקווה שהייתי ברור, ותודה רבה
-
- 4 תגובות
- 511 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7K. ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכה גרפית עם התוכנות הבאות: ריינו סקצאפ אוטוקד ופוטושופ ויריי 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא קריטי 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/…
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
אז ככה... Athlon64 3800+ (Socket AM2) X2 DualCore מחיר : 930 M2N-E Socket AM2, 570Ultra, DDRII 800, PCI-E מחיר : 680 1GB Twinmosx2 מחיר 900 CONNECT3D Radeon X1800 XT 256mb GDDR III 2XDVI-I TV+Arctic-Cooling Accelero X2 מחיר : 1580 160GB 7200RPM 8MB SATA II (סאמסומג) מחיר : 355 LG DVD±RW GSA-H10AB x16 Dual Layer x8 מחיר : 200 Compucase-HEC Midi Tower CI-6A21 Black Front USB 400W Case מחיר : 456.00 סה"כ 5120 מה אפשר לשפר? ד"א אני לא בטוח בקשר לכרטיס מסך הוא משתלם?
-
- 1 תגובה
- 511 צפיות
-
-
Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE ASUS A8N5X s939, NF4, PCI-E, SATA DDR 400 512MB Dual Chanel (2x256MB) CL 2.5 WESTERN DIGITAL 160GB SATA II 7200RPM 8MB eVGA 6600 256MB TV, DVI, PCI-E On Board 128Bit DVD Recorders Samsung SH-W162 DVD±R x16 Dual Layer On Board 10/100 4JA-7610 ATX MIDI 350W (True Watts) Beige and Silver זהגם כולל מקלדת עכבר ורמקולים לא משהו שאפשר להחליף אני מתכנן ליקנות את המחשב בקיי אס פי מה אתם אומרים על המפרט, האם הוא שווה את ה3000?
-
- 2 תגובות
- 511 צפיות
-
-
שלום. חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש. אז ככה, התקציב הוא בין 2500 ל3000 ש"ח. אין צורך בציוד היקפי. רק אנא, חנות אשר אתם יודעים שיכולה לקבל צ'קים כי אין להם כרטיס אשראי. תודה רבה עדיפות לגיגה זיכרון.
-
- 1 תגובה
- 511 צפיות
-
-
חברה אני קונה את המחשב הזה שבוע הבא רציתי לדעת האם אני יוכל להכניס בלוח כרטיס מסך 6600GT יהיה לי בעיות וסך הכל אני סטודנט זה מה שאני צריך האם המחשב הזה ישמש אותי בעתיד ?(הוא טוב)
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
לצורכי עבודות משרד והכנת מצגות. האם יש אפשרות (וזה משתלם) לקנות יד שנייה ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 511 צפיות
-
-
שלום יש ברשותי כבר מפרט , להלן: מעבד INTEL CORE 2 DUO E6300 1066 לוח אם INTEL CHIPSET 965 DG965RYCK כרטיס קול 5.1 כרטיס רשת 1G דיסק קשיח 160GB SATA2 7200 RPM יצרן: WD זיכרון פנימי 1024MB DDR II 667MHZ יצרן: קינגסטון כונן אופטי צורב LG/NEC/SONY X18 DVD Dual layer כרטיס מסך 256 GeForce 7600GT מסך דק "LCD SAMSUNG 19 דגם SAMSUNG 931B 5ms+ DVI השאלה שלי, האם המחשב הזה יוכל להריץ את ויסטה על כל תכונותיה? העלות שלו כמו שאני קיבלתי בהצעת מחיר היא 4200 באיבורי מחשבים, שאלתי היא האם זה שווה ומה כדאי לשדרג, שמעתי שאיבורי לא כל כך אמינה מישהו נתקבל בבעיות איתם? תודה.
-
- 1 תגובה
- 511 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד, המחשב ישמש לאינטרנט,תוכנות עריכת תמונות( קצת),משחקים (לא כבדים),סרטים, מוזיקה והורדות. עד תקציב של 5000 ש"ח. לאחר שחפשתי קצת(גם בפורום פה), מצאתי כמה מחשבים שעניינו אותי, וראיתי שממליצים עליהם פה, עכשיו אני צריך עזרה לבחור את המחשב הכי טוב עבורי. המחשב הראשון: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=5162 השני: http://www.nextop.co.il/Product.asp?Pid=lap-de68&Cat2Cat1ID=1&Cat2ID=2 השלישי: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=5121 (חורג מהתקציב אבל אם הוא שווה את זה אז למה לא) מה כדאי לקחת? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 511 צפיות
-
-
שלום רב. אני עתידה להתחיל ללמוד באוקטובר הקרוב תואר ראשון בניהול טכנולוגיה באוניברסיטת בר אילן. לצורך כך, ברצוני לרכוש מחשב נייד (מינימום חצי tera) שישרת אותי ללימודי התואר וייתכן ויותר. אין דרישות ספציפיות מצד המחלקה. אודה להמלצתכם.
-
- 1 תגובה
- 511 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מפרט מחשב לבן אדם מבוגר.המחשב ישמש רק לגלישה באינטרנט וטיפה אופיס הוא צריך להיות מחשב פשוט מאוד (לא צריך בכלל כרטיס מסך ,המובנה יספיק). מה שכן חשוב זה שיהיה 512 מגה ראם . התקציב הוא 2000-2500 ( לא גבוהה אבל אני מבקש לא לחרוג) עדיף כמובן לכיוון ה2000. התקציב כולל מסך ,מקלדת ועכבר (שוב,הכי פשוטים שאפשר). תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 511 צפיות
-
-
שלום רב, בכוונתי לרכוש מחשב חדש ולשם כך הרכבתי מפרט לאחר קריאה אינטנסיבית בפורום. אקדים ואציין שאני מעוניין במחשב חזק בעל רכיבים מומלצים ואמינים ולא אכפת לי להשקיע קצת יותר כסף לשם כך. דרישות: # חשוב שהמחשב יהיה שקט ככל האפשר, קריר ככל האפשר ועמיד לאבק במידת האפשר. # נפח האכסון חשוב ולכן בחרתי בכונן קשיח בנפח 1TB # לא מתוכנן OC שימושים: # קידוד הוידאו הינו לשימוש ביתי ולא לצורכי עבודה אך קיבלתי חוות דעת ממספר אנשים שמקודדים בעזרת התוכנה שאעבוד איתה שקיים הבדל ממשי בזמני הקידוד בין מעבד dual core ל quad core ולכן החלטתי ללכת על ה Q9550 # לצפיה בתכני ה HD (עד Full HD 1080p) המחשב יחובר לטלוויזיית "LCD 32 # למשחקים ייעשה שימוש במסך קיים "20 מדגם SAMSUNG SyncMaster 2053BW. המ…
-
- 1 תגובה
- 511 צפיות
-
-
פורמט מומלץ לתוכן ההודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 3500 ש"ח 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים עד כבדים כמובן עבודה משרדית 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. בינתיים לא. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי אני לא צריך כלום ממה שרשום 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צר…
-
- 3 תגובות
- 511 צפיות
-
-
היי חברים, אני מתכנת שלומד לתואר במדעי המחשב. אני לא גיימר גדול (אם כבר משחק מחשב כלשהו, אז Football Manager או Guitar Hero היו האחרונים שהתקנתי) אני כנראה ארכוש את המחשב בארה"ב, כי אני נוסע תיכף. התקציב הוא בערך 1000$ אבל יכול להיות גם יותר אם באמת יש צורך, אני לא באמת מבין בתמחור רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? תכנות (באמצעות VISUAL STUDIO), צפייה בסרטים, משחקים קלים * גודל המסך? הייתי שמח למסך רחב וגדול 15.4 אינץ', אפשר גם קצת יותר * משקל רצוי? לא דרוש מחשב קל במיוחד * האם נדרש זמן סוללה ארוך? שתספיק לפחות ל-5 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? - קורא כרטיסים, לפחות 2 כניסות USB, כניסה למסך נוסף * בלוטות? לא קריטי * גודל מי…
-
- 1 תגובה
- 511 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
שלום,אני לומדת "הנדסת תוכנה",ולכן אני חייבת לקנות מחשב. רציתי לדעת איזה מחשב כדאי לי ללימודים ,שהרף יהיה עד 3000- 3500 שישמש אותי לארבע שנים הבאות איזה מחשבים וחברות בכלל כדאי לי לפסול ולא להתקרב אלייהם?
-
- 1 תגובה
- 511 צפיות
-