עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, אני צריך בבקשה הצעות למפרט ב3 עד 3 וחצי אלף. המחשב הינו לעבודה משרדית בעיקר, אך כדאי שיהיה גם כרטיס מסך סביר באיזור ה300-400 שקל. רצוי גיגה זכרון, וחשוב גם מסך דק 17 אינטש. כונן קשיח של 160 נראה לי מספיק. תודה

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  2. שלום לכולם אני רוצה להביא מחשב חדש לסטודיו והייתי שמחה לשמוע את דעתכם על המפרט ועל כמה נושאים במיוחד. התקציב הוא כ 7K. השימוש במחשב הוא בעיקר לעבודות הדמיה ב 3d max ותיכנון CAD (solidworks) כמובן, עריכת ווידאו קטנה פה ושם פוטושופ אפטר וכאלה. בנוסף, יש לי הרגשה שזה יהפוך גם למחשב המשחקים הראשי. מבחינת ציוד היקפי הכנסתי כאן עכבר ומקלדת כמעט רנדומלים, חוץ מזה לא צריך כרגע. קירור חשוב בהיבט ביצועים, שקט חשוב במידה בינונית. מבחינת מסך - המחשב יריץ מסך CRT 20 בשלב הראשון כשמתוכנן להביא את ה DELL 22\24 בקרוב. לא צריכה OS (אני מתכננת להתקין עותק קיים של ויסטה 64) מתוכנן OC בינוני - משמעותי. שתי שאלות ספציפיות יותר: 1. כמו שתראו הכנסתי שם שלושה הרדיסקים. התכנון הוא לחבר שניים…

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  3. אני מתכוון לקנות מחשב בקרוב. התקציב הוא עד 3000 שקל. מיועד למשחקים, סרטים, כל השימושים שיש. אני מתכוון לבצע בו OC עד 3.5GHZ. בדקתי לעומק כל חלק וחלק במחשב וזאת התוצאה: יש דעות? עצות? המשחקים כנראה מתכוונים לרוץ על מסך של 22". אני לא גיימר HARDCORE אז לא חשוב לי כל כך שכל משחק יפעל על המקס שלו. עריכה: לאור עצה בדיון כאן אני אחליף את הכונן הקשיח לאחר. 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II WD5000AAKS מאותה חנות ב-270 שקל.

• 4 תגובות
    • 571 צפיות
  4. Started by alex1991,

המחשב בעיקר למשחקים ואינטרנט. והמסך שלא יהיה פחות מ15.4. תודה.

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  5. צריך עזרה להרכיב מחשב לגיימינג בלי שום ציוד היקפי בטווח של 2500 שקל בערך. תודה לכל העוזרים.

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  6. Started by OmniStrife,

שלום פורום. צריך עזרה בקניית נוטבוק טוב עד 1.5K עדיפות לפחות. הכי חשוב זה זמן סוללה, היא סטודנטית ורצוי מחשב שיחזיק כמה שיותר שעות עבודה. כמו כן רצוי שהוא יהיה קל משקל. מע' הפעלה לא קריטי איזו. ראיתי את המחשב הבא של LG, האם כדאי? http://www.fre.co.il/Product.asp?Pid=1315311&Cat2Cat1ID=39&Cat2ID=89&aff=Kama〈=he תודה

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  7. ערב טוב, חברי עומד לבצע קנייה מKSP,הוא הוציא מאתר החברה 5 מפרטים מוכנים מראש-3 מקטגוריית מע' מחשב זולות ו2 מקטגוריית מע' מחשב מומלצות.משום מה, כולן באותו אזור מחירים. מכיון שאינני מתמצא בדיוק בפרטים הטכניים וביתרונותיהם זה ע"פ זה,צרפתי קובץ עם כל 5 המפרטים. אם אף אחד מהם לא משתלם/ניתן להרכיב/לרכוש חבילה במחיר משתלם יותר,אשמח לשמוע הצעות. המחשב משמש ליישומים בסיסיים,הורדות,צפיה בסרטים ולמשחקים לעיתים רחוקות. במחיר של 2000 ש"ח,ואין צורך במסך וציוד היקפי. תודה מראש והמשך ערב נעים... [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  8. זה ללא מסך, מקלדת, עכבר ורמקולים אני מחפש מחשב שמתאים רק למשחקים... תודה משחקים :BATTLEFIELD ,FEAR,UT2007

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  9. אני צריך יעוץ לגבי מחשב שאני הולך לקנות - מחשב למשחקים ושימוש גרפי עד 6K כולל מסך, ללא ציוד היקפי אחר וללא OC מעבדי אינטל Core 2 Duo E6750, 1333Mhz, s775, 4MB לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE P35-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P35, DDRII 1066, PCI-E זכרונות DDR II 800Mhz 2x1GB OCZ Platinum Revision 2 XTC דיסקים קשיחים Hitachi DeskStar 320GB SATA II כרטיסי מסך Zotac 8800GT 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E כוננים- ‏‎1.44, CD-ROM, DVD‎ LG DVD±RW GSA-H55NK x20 Black מארזים 8023 Gamer 450W, 12cm Fan, LCD מסכים CHIMEI 221D 22'' LCD 5ms DVI מחירון עבודות במעבדה w/o Assembly Computer מחיר 5840 ¤

• 4 תגובות
    • 571 צפיות
  10. שלום לכולם. אני צריך מחשב לצרכים הבאים: - אינטרנט - אופיס - משחקים פשוטים (המקסימום זה FIFA) התקציב הוא 2000 ש"ח בתודה מראש.

• 4 תגובות
    • 571 צפיות
  11. שלום לכם אשמח לקבל מפרט למחשב לצפיה בסרטים - DVD וקבצי וידאו, וגלישה באינטרנט. במידה ואפשר גם תומך ויסטה חשוב שיהיה לי אפשרות לשידרוג בעתיד יש לי כרטיס דגימה / טלויזיה כשהשאיפה היא שהמחשב יוכל להקליט תוכניות! תודה

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  12. Started by DMS,

תודה מראש

• 4 תגובות
    • 571 צפיות
  13. שלום לכולם. זה המפרט שאני הולך להזמין מחנות בארה"ב,המפרט מיועד ל-OC כבד ככל שניתן עם מערכת קירור מים כאשר גם הגשר הצפוני וגם הכרטיס מסך יהיו מקוררים על ידיה. ASUS P5B DELUXE/WIFI Core 2 Duo E6600 2GB DDR2 PC2-6400 800MHz 128x64 240pin Dual Channel Memory Kit CL4 Super Talent Sapphire X1950XT 256MB PCI-E Dual DVI VIVO Lite Retail ENERMAX LIBERTY 620W SILVETSTONE TJ07 BLACK - מארז מאוד יקר אבל גם מאוד מאוד איכותי ואני לא מתכוון לוותר עליו (לא כלול בתקציב). מה אתם אומרים ?

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  14. Started by liad88,

שלום לכולם, אשמח לקבל הצעה למחשב נייד בעל מסך גדול 15.6" ומעלה. לא חייב להריץ משחקים כבדים. ורוב הזמן הוא יהיה שולחני. אשמח להצעות של עד 1500 ש"ח אלא אם חריגה של 100 שקל יעשו הרבה הבדל גדול במחשב. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  15. שלום לכולם מכרה שלי ביקשה ממני להמליץ לה על מחשב נייד עם מסך 15.4" שימושים: אופיס ,אינטרנט, מעט פוטושופ ,חיבור המחשב ל LCD וצפיה בסרטים. התקציב הינו 4600 ש"ח. דרישות: דיסק קשיח לפחות 120Gb, מעבד סנטה רוזה, עדיפות לכרטיס מסך עצמאי (לא חובה), מינימום שנתיים אחריות, מערכת הפעלה ויסטה (כחלק מהתקציב) חיבור DVI/HDMI ל LCD המלצתי לה על DELL 1525 T720 אשמח לשמוע חוות דעתכם על המלצתי ו/או המלצה למחשב אחר. בתודה, איציק!

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  16. שלום לכולם לכל הקהילה, אני כבר רשמתי בעבר שאני רציתי במפרט ואתם אמרתם לי לרשום הודעה זו בכמה ימים לפני הקניה. אז בזמן הזה אני בניתי את המפרט שלי (בעתיד אני אפרסם אותו). אבל לאחותי אין מפרט. לכן, אני מבקש מכם לבנות לאחותי מפרט שיעלה רק המשחק ה-The Sims, מערכת הפעלה (אם אפשרי) Vista home, וזה ישמש בעיקר לסרטים, אינטרנט, שירים. (לא משהו שיצתרך הרבה השקעה, כלומר לא משחקים כבדים). כל מי שלא הבין אינני זקוק ל-OC.. בקשות מיוחדות: בשל שזה מחשב זול, זה חייב להיות עם מעבד AMD (כי הם יותר זולים). המארז: http://www1.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Tower&model_id=421961 *המחיר לא כולל מערכת הפעלה!!! השקעה על המחשב: 2000-2500 ש"ח למחשב זה. תודה לכל הגולשים, gbguy נ.ב. ערכ…

17. Started by tomerezri,

שלום חברה המחשב הוא למטרת עריכה גרפית של אנימציות עם תוכנות שיודעות לנצל את הQUAD כמו שצריך ואשר דורשות 4 ג'יגה זכרון. הרכבתי פה מפרט שגם מתוכנן לעשות לו אוברקלוק ל3.0-3.2 GHZ. האם יש לך הצעות שיפור, או משהו לשדנמך? תודה מראש, תומר עזרי מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB OEM כמות: 1 - מחיר: ¤922 קירור למעבד: Zalman 9500 Led S775 - רכישה עם מעבד בלבד כמות: 1 - מחיר: ¤169 לוח אם: Gigabyte GA-73PVM-S2H כמות: 1 - מחיר: ¤360 מארז: Compucase HEC 6A19 400TRT Black כמות: 1 - מחיר: ¤362 זיכרון: G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL5-5-5-15 4GBPQ כמות: 1 - מחיר: ¤433 קשיח למחשב שולחני: WD 250GB SATA II 16MB AAKS כמות: 1 - מחיר: ¤254 כונן אופ…

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  18. Started by dany_my,

אני אתחיל עם הדרישות שלי מהמחשב: המחשב מיועד בעיקר לגלישה באינטרנט, צפייה בסרטי HD,מוזיקה,עבודה קלה עם תוכנות לעריכה גראפית ומשחקים קלים(דוגמת מנג'ר) כרגע המחשב עובד על מסך 19" אבל בחודש הקרוב אני אחליף אותו למסך 32" (שכבר נמצא אצלי בבית). אני לא זקוק למקלדת עכבר ורמקולים. אני מעוניין ב OC קטן (אני לא ממש מבין בזה אבל ממה שקראתי על זה- לא נראה לי מסובך מדי...) השקט גורם חשוב אבל לא מאוד משמעותי... את הרכיבים הבאים אני מקבל מארה"ב( אם יש רכיבים שאתם ממליצים לי לשנות באותו תחום מחירים-תגידו): windows 7 home premium לוח אם- biostar 785g מעבד- amd x3 720 BE-BOX כ.מסך- סאפייר HD4850 1GB (אני יכול לשדרג ל4870-פאוור קולור ב 135 שקל- האם כדאי?) זיכרון- OCZ 4GB GOLD EDITION DDR2 (…

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  19. Started by veredgf,

י

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  20. מה היא העסקה הטובה ביותר שניתן לקבל היום בתקציב 1200 ש"ח עבור מחשב מיני לעבודות משרדיות בלבד. יתרונות כמו מעבד, גודל מסך, אמינות, זמן סוללה, אחריות יבחנו בהחלטת הקנייה. אני יודע כי יתכן והתקציב יחייב מחשב מדור קודם, אבל אני מעריך שזה יהיה טוב יותר מהפנטיום עליו אני כותב עכשיו.

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  21. אורח זיו
    Started by אורח זיו,

יש לי מחשב גיימינג עוצמתי, אבל גדול מאוד פיזית. עקב מעבר דירה, אני צריך מחשב נייח קטן ונוח. זה המפרט כפי שאני זוכר אותו בערך: מארז full tower של nxzt ספק כוח gold 750 של סיסוניק I5 6600k Noctua d-15 Gtx 1070 g1 Gigabyte z170 gaming k3 שני כרטיסי זיכרון 16 gb כל אחד, 2133mhz, ddr4. הארדיסק 2tb של סקייט Evo 850 250gb 4K 24 dell p2415q באמת יופי של מערכת לגיימינג כמו שאתם רואים. אני צריך מחשב קטן (mini itx) שיהיה מהיר, ויחזיק משחקים בצורה סבירה. אני רוצה להוציא את המקסימום מהחלקים שיש לי בבניית המחשב החדש. חלקים שאני אצטרך למכור: כרטיס מסך, לוח אם…

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  22. שלום, אני מחפש מפרט למחשב שישמש אותי להקלטות ביתיות (גיטרות, תופים, שירה וכו') ועריכת סאונד. בעדיפות הייתי רוצה שהמחשב יהיה נייד, אבל זה לא מחייב. במידה ויש הצעה טובה למחשב נייח זאת אופציה מבחינתי. - אין לי צורך בציוד היקפי (מסך וכד'), כן מתעניין בכרטיסי קול (לא חייבים להיכלל בתקציב, מוכן להשקיע בנוסף). כרגע אין לי כמעט הבנה בנושא וממש עכשיו אני מתחיל קצת לקרוא ולהתעניין... אשמח להסברים לגבי החומרה!

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  23. Started by 5starclique,

* מטרות המחשב? משחקים קלים כגון GTA San Andreas, League of Legends צפייה בסרטים. * גודל המסך? לא קריטי, שיהיה ממוצע. * משקל רצוי? לא קריטי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? נדרש, אך מוכן להתפשר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI. * בלוטות? לא חובה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) בסביבות ה 500-640 GB לפחות. * כונן CD/DVD? צורב? כונן DVD חובה, צורב זה אופציה. * כונן Bluray? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, אבל הבנתי ש-3 שנים נחשב כחובה. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כלל לא. מצידי שיגיע בלי כלום. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא.

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  24. Started by amirsht,

עד 3500 מקסימום שבמקסימום המחשב לצורך אינטרנט, קצת משחקים (לא כבדים יותר לכיוון פיפא, PES ומנג'ר) ןקצת פוטושופ כולל צורב, מקלדת ועכבר אלחוטי תודה מראש לכולם :]

• 4 תגובות
    • 571 צפיות
  25. שלום לכולם, הייתי מעוניין במחשב איכותי ושקט שיוכל להריץ משחקים חדשים אבל גם עבור עבודה בסיסית וגלישה הייתי מעוניין במפרט שיכלול: מעבד מסידרת Q 4GB זיכרון כ.מסך 8800GT לפחות 500GB 32MB SATA2 מסך איכותי מומלץ 19"-22" עד ~1600 ש"ח אני לא סגור על כל הנושא של מארז (לא עם תאורות למיניהן-שיהיה פשוט ויעיל),קירור למעבד,ספק כח ולוח אם שיתמוך ב OC ועדיין שיהיה מחשב יחסית שקט תודה לכל העונים....אני ממש מבולבל מכל מיני הצעות שראיתי בפורום הייתי שמח אם יעשו לי קצת סדר בבלאגן.

• 4 תגובות
    • 571 צפיות

דיונים חדשים בפורומים