עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by GRiM,

http://p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=4098127

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  2. מארז - 4000 Thermaltake VC 485 שח ספק - לא קריטי סדר גודל של 250 שח. לוח - ASUS M2A-VM-HDMI 390 שח מעבד - AMD ATHLON X2 6000 460 שח זכרונות - 2 יח' של 2 ג'יגה 800 Kingston 220 שח כרטיס קול - ASUS XONAR 1.3 HDAV - 1100 שח סה"כ 2905 שח. אין צורך בכרטיס מסך בגלל הכרטיס קול. 2 שאלות - האם אפשר לשים מעבד חלש יותר? האם יש צורך בלוח אם כזה תומך HD אם אני מתקין את הכרטיס הזה(של אסוס)? מס' דברים: - המחשב לא למשחקים אך ורק לצפיה בסרטי בלו-ריי וHD 1080P. - תקציב ריאלי בערך 2.5K גג. - אין צורך בציוד היקפי - חשוב שיהיה שקט - לא בטירוף... - כל החלקים שלא רשמתי זה כי אין צורך בהם - התכנון הוא להרכיב לבד - אין צורך בהרכבה במעבדה - זהו... אשמח לתגובות ודעות. (אני כנראה אשנה את המעבד לחל…

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. שלום אני מתלבט בין 2 מחשבים לקנייה בחו"ל. אחד של טושיבה דגם Toshiba L300-1AQ http://www.askdirect.co.uk/uview?call=ask.productSearch&id=12516&topcatid=17 יש לו 2 גיגה זכרון, אני אוסיף לו 1 או 2 נוספים והשני הוא של דל דגם Dell 1545 http://www.dixons.co.uk/martprd/product/seo/Computing/Laptops/Standard+Laptops/Dell/1545/557073 פירוט יותר נרחב עליו: http://en.community.dell.com/wikis/laptop/new-dell-notebook-inspiron-1545.aspx השימושים: פוטושופ :עבודה בדו-מימד, אינטרנט, אופיס, סרטים. בעיקר יישב בבית-הניוד פחות עקרוני. המחירים שלהם פחות או יותר דומים ולשניהם אחריות בינלאומית שתופסת בארץ(וידאתי) אשמח לתגובותיכם אביעד

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  4. Antec P193 GSkill 8 GB E8400 Radeon 4870 1gb הארדיסקים אני לא מוכר אני הערכתי בסביבות 1500 -2000 , דעתכם ?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. אני צריך מפרט ב 8000 +- אפשר לחרוג אבל עד 400 שקל גג שכולל מסך LCD 19 טוב עם זמן תגובה סבבה לא פחות מ4MS למשחקים וגרפיקה לא משהו כבד מדי פוטושופ וכדומה לא לתלת מימד ודברים כאלה. ומה לדעתכם עדיף אינטל או AMD ? לכל המגיבים תודה מראש.

• 28 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by The-Magician,

שלום... אני מעוניין לקנות מחשב עם תקציב של עד 4500 ש"ח הנה כמה דברים שאני מעוניין שיהיו מעבד i5 (אם אין משו מעניין אז i3) זכרון : מינימום 2 גיגה כרטיס מסך : הכרטיס הכי טוב שאפשר להוציא במחיר הזה ***לא חייב להוציא את כל הכסף ***

• 1 תגובה
    • 792 צפיות
  7. שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד Netbook עד 13.3" ולא פחות מ- 12.1". דרישות מינימליות: מעבד: Dual Core זיכרון: 2GB דיסק קשיח: 320GB לפחות יציאות: 3xUSB לפחות, HDMI, קורא כרטיסים, אוזניות מצלמה + מיקרופון מובנה * סוללה רגילה (לא מובנית) כמו שיש ל- LG P210 (לא רוצה כזה) מערכת הפעלה: אפשר עם ואפשר בלי. סוללה: 6 תאים ומעלה. תקציב: 2200 ש"ח עם סטייה של עד 200 ש"ח לכאן או לכאן. שימושים עיקריים: לימודים, משרדי, סרטים. תודה רבה לכל העוזרים!

• 3 תגובות
    • 873 צפיות
  8. Started by gsmaof,

אני צריך מחשב נייד עבור עבודות תכנות, אינטרנט ואופיס. על המחשב להיות קל ובעל מסך של 12 - 13.3 אינטש. לא צופה בסרטים ומישחקים. ולא צריך דיסק של יותר מ 320GB. תקציב של בסביבות ה 3000 ש"ח. אמנם לצרכי תיכנות צריך מחשב חזק (אני מריץ כמה ורסיות של visual studio וכן sql server) אבל יש לי מחשב נייח שבו מתבצעת מרבית העבודה, הנייד ישמש ל 30% מהזמן. אני מתלבט איזה מתכון של מעבד, דגם וזיכרון יתאים לצרכי. אשמח לקבל המלצות על מכשיר קונקרטי.

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  9. Started by ברוש_דע,

שלום ... אני חדש פה וקניתי מחשב ורצתי לשאול אם הוא טוב זה מחשב לגיימרים וזה יספק אותי 5 שנים עד לשידרוג רציתי לשאול מה כדי להחליף כי אני משדרג עוד שבוע אז ככה הנה המפרט : Intel Core 2 Quad Processor Q6600 + THERMALRIGHT Ultra 120 Extreme + Scythe 120mm MINEBEA ¤1599 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1047 ARCTIC COOLING Freezer 7 Pro LGA775 ¤102 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=262 Abit IP35-E Chipset P35 Socket 775 ¤485 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=101 Geil DDR2 4096MB 800MHZ CL5 Dual Channel Kit ¤520 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=12 GeCube Radeon HD3870X2 1024MB Dual GPU PCIe ¤2350 http://www.foxpc.co.il/produ…

• 2 תגובות
    • 503 צפיות
  10. שלום . המחשב שלי כבר דיי גרוטאה , ואני צריך עזרה בהרכבת מחשב חדש . התקציב שלי הוא 3000 ש"ח , המחיר הזה לא כולל עכבר , מקלדת , מסך , רמקולים . המחשב מיועד בעיקר לשימוש בייתי, אינטרנט , סרטים. אך צריך להתאים למשחקים ברמה סבירה (יש לי מסך מחשב 24 אינצ') מס' דגשים שיש לי זה: מארז טוב , אוורור ושקט , כרטיס קול איכותי - אני שומע הרבה מוזיקה במחשב ויש לי רמקולים 5.1 , מעבד אם התקציב מאפשר שיהיה QWAD. תודה רבה!!!!!!

• 6 תגובות
    • 643 צפיות
  11. Started by eladnahum,

אני מחפש מחשב נייד עם מסך גדול יחסית LED HD. יש לי אהבה די גדולה למוצרי סמסונג אבל אני לא רוצה להיות מקובע לדגם R שהם מציגים. חשוב לי שיהיה כרטיס זיכרון של 4 ג'יגה ודיסק קשיח של 500 ג'יגה. יהיה בשימוש רב לסרטים והמאפיינים הגרפיים חשובים לי מאוד. תקציב עד 6000 שקל אבל הדגם של סמסונג עולה בסביבות ה-4000 אז אשמח אם זה יהיה באיזור של המחיר הזה. תודה לעוזרים...

• 3 תגובות
    • 749 צפיות
  12. מה ההבדל העיקרי בין DELL ל IBM במחשבים ניידים?

• 5 תגובות
    • 796 צפיות
  13. Started by JSK,

מפרט לאחי הקטן למשחקים אבל לא רציניים מאד ולא על הגדרות גבוהות: מעבד: Intel Pentium E (C2D Technology) E2180 2.0Ghz OEM כמות: 1 - מחיר: ¤347 קירור למעבד: Thermaltake RSI 775 כמות: 1 - מחיר: ¤51 לוח אם: Gigabyte GA-945P-S3-RH כמות: 1 - מחיר: ¤344 מארז: Compucase HEC 6A19 400TRT Black כמות: 1 - מחיר: ¤404 קירור למארז: Arctic Cooling AF12025 120mm כמות: 1 - מחיר: ¤28 זיכרון: Corsair 512MB Value Select DDR2-667 כמות: 2 - מחיר: ¤65 קשיח למחשב שולחני: Samsung 80GB 7200 SATA II HD080HJ כמות: 1 - מחיר: ¤205 כרטיס מסך: Palit Nvidia Geforce 8600GT 1GB Super PCI-E Retail כמות: 1 - מחיר: ¤521 כונן אופטי: LG H66NK DVD-RW Dual Layer Sata Black כמות: 1 - מחיר: ¤172 הרכבה: הרכבת מערכת מח…

• 3 תגובות
    • 539 צפיות
  14. Started by Refaelo,

שלום. לחבר שלי יש תקציב של 6K למחשב חדש. השימוש העיקרי זה משחקים (גם כבדים) וסרטי HD אין לו צורך בכרטיס מסך , הארד דיסק וכרטיס קול כי יש לו את אלה מהמחשב הקודם. הכרטיס מסך שיש לו זה ATI RADEON HD4850 DDR5 חשוב שהמפרט יהיה מחנות אמינה ולא משהו בסגנון KSP נ.ב אם יש לדעתכם צורך לשפר את הכרטיס מסך אתם מוזמנים להגיד תודה רבה לכם

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. שלום, הרכבתי מפרט של פנטיום 4, אני לא מתכוון לקנות את המפרט הזה עכשיו אבל אני מתכנן לקנות בזמן הקרוב (לא כל כך) מחשב חדש, אז אני מרכיב מפרטים להנאתי ושואל אנשים מה דעתם.. אז מה דעתכם על המפרט הבא? 1 Intel Pentium 4 2.6Ghz 800Mhz 512K Box 1,390 ש"ח 1 GIGABYTE GA-8IPE1000 - 865PE 635 ש"ח 1 GeiL 512MB PC3200 400MHz DDR Dual Channel 689 ש"ח 1 WD 80GB 7200RPM 8 MB special versionשלוש שנים אחריות 597 ש"ח 1 Gigabyte RADEON 9200 128MB DDR VIVO DVI TV-Out Retail 679 ש"ח 1 ASUS DVD E616 261 ש"ח 1 ASUS 52X24X52 RW RETAIL 353 ש"ח 1 Mitsuni floppy 1.44 51 ש"ח 1 3R SYSTEM AIR Cyber Blue - חלון למאר…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by pitter,

אהלן חבר'ה, חג שמח, - לא מתוכנן OC אשמח לקבל הצעות למפרטים מבוססי INTEL למשחקים עד 4000 ש"ח ללא ציוד היקפי. שאלה קטנה: האם מפרט מבוסס AMD באותו מחיר ייתן ביצועים טובים יותר? במידה וכן, יש אפשרות לראות גם מפרט מבוסס AMD? תודה מראש, פיטר.

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  17. היי, כמה הערות: 1. אם יש Sonata II, אני אקח אותו (עוד 100 שקל). 2. אני שוקל לחזק את כרטיס המסך, יש משהו מומלץ? עדיף קירור פסיבי. 3. רק TMS מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Conroe BOX כמות: 1 - מחיר: ¤999 קירור למעבד: Thermaltake Silent 775 כמות: 1 - מחיר: ¤124 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤479 מארז: Coolermaster Centurion 534 Silver כמות: 1 - מחיר: ¤319 קירור למארז: Zalman F3 120MM Case Fan כמות: 1 - מחיר: ¤42 ספק כוח: FSP Basic SI 450W ATX450-PNR 120mm + Satax3 PCI-E P.PFC כמות: 1 - מחיר: ¤200 זיכרון: Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-800 CL5 כמות: 1 - מחיר: ¤240 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb 16MB AAKS כמות: 1 - מחיר: ¤371 כרטיס מסך: Gigabyte Nvid…

• 5 תגובות
    • 686 צפיות
  18. Started by opbenesh,

מטרות המחשב? בעיקר משחקים גודל המסך? 15.6 משקל רצוי? לא חשוב האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא בלוטות? לא גודל מינימלי של כונן קשיח? 250GB כונן CD/DVD? צורב? עדיף צוורב DVD כונן Bluray? לא האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? Dell, אבל זה לא קריטי המחשב בעיקר למשחקים - דברים בסגנון 2 Team Fortress, לא כבדים יותר מזה. לא חשובה הרצה של כמה משימות במקביל, יותר חשוב ביצועים במשחקים - הכל כמובן בגבולות התקציב. תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 962 צפיות
  19. אני מעוניין לקנות מחשב חדש וצריך את עזרתכם בבחירת המפרט, אשמח גם להמלצות לגבי מקום הקנייה (חנות), תודה מראש 1. מה התקציב המקסימאלי? שלוש אלף ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך (: ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 - 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט, עריכת בדו מימד (לא משהו רציני), צפייה בסרטים וסדרות באיכות גבוהה, ו league of legends (המחשק היחיד שאני משחק) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Popcorn Time, Visual Studio, Photoshop, Sony Vegas Pro, Skype, Spotify ב) במידה והמחשב מיועד לגיי…

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  20. הי, מדובר בלפטופ של חבר. הוא מחק את הpartitions המקוריים שהגיעו עם הווינדוס והסתבך. אז הוא הביא לי את המחשב והחלטנו שנתקין לו Win 7. אבל אני לא מוצא דרייבר SATA להרדיסק הפנימי שעובד בהתקנה של Win 7. מה עושים? אני צריך רק עזרה בלמצוא דרייברים, תמנעו מחוות דעת אישיות וביקורות. תודה.

• 14 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. . מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 5000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים ותכני HD א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: בעיקר למשחקים * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?אין לי כרגע מסך אני מתכוון לקנות בנפרד * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? Oblivion,Crysis,Tom Clancy Etc... * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות) 3. האם י…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by string,

שלום לכל מכובדי . לאחר שה HP שלי שבק חיים לאחר 3 שנים החלטתי לרכוש לי "חבר" חדש ..בדמות LAPTOP של DELL (כי אמרו שהם הכי טובים ). התקציב - 5000 שח (מעדיף מתחת אבל אפשרי בהחלט) היישומים - גלישה באינטרנט , אופיס ויישומים קטנים פה ושם שעושים עם כל נייד , צפיה בתמונות , האזנה למוסיקה וצפיה בסרטים (אין צורך במשהו BIG DEAL בצורך הזה מכיוון שהוא יהיה שולי) המחשב אמור לעבוד ב 85 % מהזמן בבית על הברכיים שלי וב 15% הנותרים הוא "יטייל" איתי באופן שולי ביותר לעבודה (בית קפה השכונתי וכיוצא בזה) כמה אופציות שחשבתי עליהן הם - DELL STUDIO 1537 T5800 (האם אני צריך יותר מבחינת ה T5800 או שאפילו אפשר פחות ? מה זה נותן לי בסופו של דבר ?) 2 DELL INSPIRON 1525 (איזה T ? ) 3 V…

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  23. Started by Hoolifan,

שלום לכולם, לפני כמה שנים נעזרתי בחבר'ה המצויינים פה לרכישת מחשב נייח שמשרת אותי עד היום נאמנה. הפעם אני צריך עזרה בבחירת מחשב נייד שישמש בעיקר את אמא שלי. אני לא בקיא בתחום הזה אבל בגדול היא צריכה משהו פשוט בעיקר לגלישה באינטרנט וסרטים. * מטרות המחשב? - בעיקר אינטרנט, צפייה בסרטים HD * גודל המסך? רצוי כמה שיותר גדול במסגרת התקציב * רזולוציית המסך? מתאר לעצמי ש HD 1366x768 יתן מענה מספק לגלישה וצפייה בסרטים. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך?5 שעות ומעלה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI (יחובר לטלוויזיה מידי פעם) * Bluetooth? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אם SSD נכנס בתקציב אני אשמח * כונן אופטי? לא חובה * הא…

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. Started by damir,

שלום אני משתמש חדש פה. הייתי מעוניין לבקש ייעוץ ועזרה מהמקצוענים. אני סטודנט ואני מעוניין לקנות מחשב נייד במחיר של עד 2500 ש"ח ושיכיל את המאפיינים הבאים לפחות: לפחות 40 GB דיסק קשיח 1 GB זיכרון חיבור לאינטרנט אלחוטי וחיבור עם כבל. CD עדיפות ל DVD. אזכיר שאיני מבין גדול, ואני צריך אותו לצרכים בעיקר של לימודים. הצרכים העיקריים שלי הם גלישה באינטרנט, כתיבת עבודות ולעיתים צפיה בסרטים. לא הרבה מעבר לזה. אשמח אם תוכלו לעזור לי ולייעץ לי מה לקנות. נ.ב האידיאל שמצאתי עד כה היה Dual Core 15.4" 1.86GHz 120GBוTitan, אך שמעתי הרבה דעות שנויות במחלוקת עליו, מה אומרים? תודה, אשמח לקבל הצעות.

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  25. Started by hilikon,

אני צריך לקנות מחשב לילדה הקטנה (בת 6), מחשב שיהיו בו תוכנות ומשחקים לילדים, ויותקן עליו XP לפי מה שקראתי פה הרכבתי מחשב כזה מעבד G620 לוח אם גיגה בייט D2B3 דיסק קשיח WD 500G מאוורר Arctic Cooling Alpine 11 GT זיכרון Kingston 2GB DDR3 1333MHz צורב LG ספק כוח 300 מקלדת ועכבר MK260 רמקולים לוגיטק Z110 כל זה יוצא 1500 , האם המפרט בסדר, המחשב לא יעשה בעיות ואיזה מסך בסביבות 700 שקל אתם ממליצים לחבר למחשב הזה?

• 30 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.