ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,387 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, לאחר ההמלצה שלכם על מפרט לביתי הקט (שנקנה ואני מרוצה ממנו), הגיע הזמן לצ'פר את העסק. זקוק להמלצה למפרט מחשב שיעבוד חזק ואינטנסיבי בתחום תלת מימד ואפטר אפקטס. לגבי השאלות המקובלות: תקציב מקסימלי - 8000 ש"ח (ניתן לנצל את כל התקציב) שימושים צפויים - מחשב עבודה עבודה עבודה: תלת מימד (3dsMax, Boujou, Zbrush) | עריכה: אפטר אפקטס (משתמשים המון!) ציוד היקפי - אין צורך שקט במחשב - שיהיה שקט סביר (במדד השקט: 6) אוברקלוקינג - לגמרי לא! שדרוג עתידי - רצוי, אבל לא על חשבון איכות עכשיווית מספר דברים חשובים: 1. רצוי מסדרת המעבדים החדשים (סאנדי ברידג' אם אני לא טועה) 2. רצוי לפחות 12GB זכרון פנימי 3. כרטיס מסך - אם אפשר לתת אופציה לכרטיס מקצועי ואופצייה לכרטיס רגיל (אבל חזק),…
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
נסו לדחוף: 7800GT + 3800 dual core אני צריך: כולל ציוד הקפי כולל רמקולים נסו להכניס: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_157&products_id=7841 ויש לי שאלה, האם אפשר לתלות 3 מהם לפחות על הקיר?.. יש אופציה? ובנפרד גם, אם אני קונה מסך (לא בתקציב הזה) איזה כדאי לקנות? LCD או CRT.. למשחקים כרגע יש הבדלים?
-
- 47 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
לפני שלושה חודשים קניתי מחשב נייד חדש, לנובו N200 3000, יש לי 3GB זיכרון פנימי, מעבדT8100 במהירות 2.1GH. אחרי שעדכנתי את SP1 ההארד דיסק התרסק אחרי שבוע במעבדה החליפו לי אותו במסגרת האחריות, והמליצו לי לא לעדכן. חודש אחרי זה עוד פעם הויסטה התרסק, עוד פעם שבוע במעבדה, הפעם החזירו אותו ללא הסברים. הויסטה מדגם של home premium ואי אפשר לעשות "שינמוך". (לצערי הרב) אני ממש מיואש.... מה עושים? איפה אפשר למצוא XP ?
-
- 4 תגובות
- 790 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר מחשב מיני נייד למסך LCD על מנת להציג על המסך פרסומים שונים. המחשב צריך להישאר דולק כל הזמן, 24 שעות ביממה, 7 ימים בשבוע. האם יכול להיווצר איזשהי בעיה? האם המחשב מותאם לעבודה של מס' שעות כל כך רב? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
צריך המלצה למפרט מחשב לצרכי גרפיקה ועיבוד תמונה (PS) כולל מסך LCD איכותי ביותר. מה דעתכם על המפרט הבא ומה כדאי לשנות אם בכלל... http://www.memorypc.co.il/default.asp?catid={B5A3207F-39E0-4DD4-94A6-4F11854F43E4}&details_type=1&itemid={D3A8C17E-718C-4EBD-947D-0A29F56F96B5} מודה מראש לכל המומחים שכאן. אייל
-
- 35 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עריכה , אינטרנט מוזיקה וסרטים , מחשב אישי , לא יותר מידי משחקים כבדים. * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך? כמה שיותר גבוהה , צפיפות פיקסלים מקסימלית * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת מלאה * משקל רצוי? שיהיה דקיק וקליל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? יותר מ6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI שיהיו יותר מ3 יציאות USB * Bluetooth ? לא הכרחי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500gb לא משנה הסוג * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? ASUS , SAMSUNG , DELL או כל חברה עם מוניטין גבוה. * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם :…
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! אני צריך את המפרט הכי טוב שאפשר למטרת משחקים בתקציב הנ"ל והמלצה על חנויות שנמצאות במרכז הארץ(אני מחולון)
-
- 10 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום חברים, ברשותי מחשב אסוס 1005HA (חלונות XP) כבר שנה וחצי. לפני שבוע שמתי לב שהוא פשוט לא נטען עד הסוף, אלא עד 86% בלבד. שלשום הבעיה החמירה, והוא מוטען עד 78% בלבד כעת. כמה הערות: 1. ניסיתי להטעין אותו למשך זמן רב- כל הלילה למשך כמה שעות, פעם מכובה, פעם דלוק 2. ניסיתי גם (לפי המלצות באינטרנט) לרוקן את הסוללה עד 0% ורק אז להטעין, גם זה לא עזר (יש לציין שעדיין כשלחצתי על הכפתור של ההדלקה/כיבוי הוא נדלק, אך לאחר כמה שניות נכבה שוב, כך שלא הייתה פריקה מלאה). 3. שמתי לב לאחרונה שהסוללה מחזיקה לי פחות זמן מהרגיל, אם כי בכל זאת מדובר במחשב שהיה בשימוש רב במשך שנה וחצי (אני סטודנט שנה שנייה ואין לי מחשב אחר בדירה, כך שזה המחשב העיקרי שלי). 4. יש לציין שהרבה פעמים הוא עו…
-
- 2 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח אם תמליצו לי על מפרט מבוסס מעבד אינטל. רצוי Quad Core. המחיר המקסימלי הוא 4500 ש"ח, אין צורך במסך ושאר ציוד היקפי. כמו כן אין צורך בדיסק קשיח. *עריכה: המחשב מיועד לצרכי עבודה ומולטימדיה, כרטיס מסך סביר שיעשה עבודה סבירה יספיק. יש לשים דגש על יציבות וכוח עיבוד. **עריכה שניה: מעבד, לוח אם, זכרונות, כרטיס מסך, ספק כוח ומארז. זה הכל. רק שלא יעבור את ה4500 ש"ח. תודה מראש, משה.
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לפורום, אני צריך מחשב לעבודה, לפיתוח. אני מאוד רוצה HD SSD. Docking station - יתרון. המליצו לי על http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=12405 אני קצת חושש כשאני משווה אותו ל http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=12304 שנראה הרבה יותר חזק. אשמח להמלצות מהפורום המכובד. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום קניתי רמקולים ניידים וחיברתי אותם למחשב נייד עכשיו כשאני מגביע עד הסוף את הרמקולים פתאום אחרי כמה שניות הווליום יורד ושאני מגביע שוב זה עולה בלי לגעת בכלום זה יורד לבד איך מתקנים את זה שזה ישאר על הכי גבוהה ד"א עידכנתי דרייבר קול ועוד שאלה שחיברתי את הרמקולים למחשב הנייד אז לא שומעים את הרמקולים של המחשב הנייד איך אפשר לעשות שישמעו גם מהרמקולים החיצוניים וגם מהמחשב עצמו ?
-
- 0 תגובות
- 814 צפיות
-
-
אני כבר יודע שהכרטיס מסך הוא 8800gtx בבקשה שהמחשב יורכב בksp ksp.co.il זה קרוב לי לבית ואני קניתי שם פעם מחשב אז אני סומך עליהם לא צריך ציוד היקפי רק מקלדת ועכבר
-
- 12 תגובות
- 784 צפיות
-
-
הוא שכח לומר לי מה המחיר שהוא קיבל עבורו אבל האם המפרט הבא הוא בגדר הסביר או שיש בו חוסר תאימות ? מעבד Intel Core i5-2500K Box לוח אם Asus P8P67 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB זיכרון G.Skill DDR3 4096MB 1333Mhz CL 9-9-9-24 Ripjaws כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD6950 2048MB DDR5 PCIe צורב Asus DRW-22B2ST X22 SATA DVD מארז ללא ספק LanCool PC-K60 ספק כח Seasonic M12II 620W קרור למעבד Scythe Mugen 2 Rev. B איך המפרט? עד כמה שאני יודע התיכנון הוא להשקיע בין 3 - 5 K מה שאני ראיתי במפרט הזה הוא העובדה של מעבד בוקס כאשר הוא קונה כבר קירור למעבד אז אין צורך בבוקס אלה בגרסא שמגיע ללא מאוור
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
אני מחליף את המערכת שלי למערכת AMD והרכבתי לי מחשב חביב ביותר בתקציב לא מוגבל. רציתי לקבל את דעתכם... אם כן: מעבד: AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 4200+(2.2GHz) BOX - 2700 לוח אם: DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D - 830 זכרון: 1290 - OCZ EL DDR 1024MB 400MHZ PC3200 1GB (2*512MB) Platinum Rev 2 כרטיס מסך: eVGA Geforce 7800GTX 256MB 256-bit GDDR3 VIVO PCI-E x16 Video Card - 2475 סה"כ: 7295 ש"ח (יש מצב שאני קונה קירור גז למעבד מה שיוסיף עוד נתח נכבד לעניין ) אין צורך בשאר הציוד מאחר ואני נשאר עם הנוכחי: מארז:Thermaltake Kandalf VA9000SWA כונן קשיח: Maxtor 80GB ATA/133 (כאן טעון שיפור - אני פתוח להצעות ועדיף שיהיה זול וטוב ) CD-ROM: סתם משהו ג'נרי כי אני גם ככה…
-
- 14 תגובות
- 704 צפיות
-
-
למטרת פיתוח ובניית תוכנות, הרצת תוכנות, צפייה בסרטים והרצת משחקים לא כבדים במיוחד מעדיף מעבד אינטל שיהיה מסוגל להריץ ויסטה בלי מסך ובלי מקלדת ועכבר תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום לכל העוזרים, תקציב מקסימלי 2100 ,בעדיפות של חיסכון ,יש צורך בציוד הקיפי ,רמקולים בעדיפות עליונה, הכי חשוב,מחשב עם אמינות ואיכות של בניה ורכיבים, מעבד רלוונטי i3 חנות מומלצת עם שירות טוב באיזור פתח תקווה, ואשמח מאוד אם תחוו דעתכם על המחשב הנ"ל- בחישוב של עלות תועלת ואחריות של DELL http://www.imtech.e-shop.co.il/pl_product~invostroD270~2~12.htm המחיר שקיבלתי בהצעת מחיר הוא 2300,(לא בחנות הנ"ל) על אותו המחשב בדיוק, תודה!
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
מסך LCD חובה, טוב. עדיף 17 אינץ'. (8ms) אני לא מבין בזה כל כך, קיצר מסך שיהיה גםפ למחשב הבא שיהיה טוב. הרדדיסק מינימלי של היום מספיק... 80GB sata2 ספק איכותי, מארז... מעבד סביר.. תודה על התגובות
-
- 25 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
יש לי מחשב של ASUS עם נתונים די מכובדים שנקנה בינואר 2012 שילמתי עבורו קרוב ל6 אלף שקל לפני חודש הוא התחיל לעשות בעיות, מכוון שהוא עדיין באחריות פניתי אל IBM שהם מספקים את האחריות עבור המחשב אמרו לי שתיקון לוקח בין 7-10 ימי עבודה. לטענתם הארד דיסק של המחשב שבק חיים ולא קיים הארד דיסק כזה במלאי (טענה הזויה, זה בסך הכל דיסק 2.5 של 500 ג'יגה) לאחר 3 שבועות פנו אלי עם הצעה לקבל מחשב חדש, אולטרה בוק עם נתונים פחותים בהרבה מהמחשב שלי, לא הסכמתי כמובן כרגע אני עדיין ממתין לתשובה מהם, עבר כבר חודש ימים יש מה לעשות? עם מי אני צריך לדבר? איפה מתלוננים?
-
- 0 תגובות
- 496 צפיות
-
-
מה אתם חושבים על המחשב הבא: http://www.buy4less.co.il//product.asp?f=2847&p=0 נראה לי מושלם, הבעיה היחידה היא שהמשקל (2 ק"ג!!) כמו של 14 אינטש, שזה נראה ממש מוגזם. אני מתלבט בינו לבין הסוני SZ, שהמפרט שלו פחות טוב באותו מחיר וגם פחות אמין, אבל משקל יותר קטן (1.67) עבור מסך גדול בהרבה (13.3), שזה נראה יחס עדיף בהרבה... יש למישהו נסיון איתם שיכול להמליץ?? בתודה מראש...
-
- 5 תגובות
- 771 צפיות
-
-
ערב טוב. היום בשעה טובה רכשתי את הנייד הראשון שלי ונפתרתי נפשית מהמחשב הנייח ששירת אותי נאמנה 4 שנים. הנ"ל הוא נייד מחברת LENOVO מדגם ThinkPad T61 9466-9MG אשר חמוש במעבד T8100 (שמציג ביצועים לא רעים אני חייב לציין),2GB זכרון במהירות של 667 מה"צ, כרטיס מסך X3100 של אינטל, והארד דיסק 160GB ,זה העיקר נדמה לי. כאובר קלוקר מכור לשעבר אני תמיד אוהב לדעת שהמכונה שלי יציבה, אז בהפעלה הראשונה הורדתי PI (שנתן תוצאת נחמדה של 22 שניות) , PRIME, ו OCCT. וכאן מתחילה הבעייה בעצם! כשאני נותן לPI לרוץ על 32 מגה הוא מאמץ רק 50 אחוז מהמעבד - משמע צריך להפעיל בדיקה נוספת במקביל נכון? אז שבבדיקה הנוספת הוא נותן אירור לאחר מספר שניות. ב OCCT הוא נופל אחרי 2-3 דקות בטענה שהמעבד חם מדיי (85 מע…
-
- 4 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום לכם. לפני כמה זמן המליצו לי פה בפורום על שני מפרטים, אחד עם מעבד core i3 550 והשני עם מעבד athlon x4 640, כאשר המומלץ יותר הוא של AMD בגלל שהמעבד זול יותר וחזק יותר. אבל לאחרונה הופיע המעבד intel core i3 2100 שקיבל תוצאות benchmark גבוהות יותר באתר http://cpubenchmark.net/ השאלה שלי זה - במה הוא שונה שהוא כל כך יותר חזק מהמרובע ליבות הנ"ל? הוא חזק יותר אפילו מ- Phenom II x4 Quad Core 955 לפי האתר הזה. ושנית, האם יותר יתאים לי להרכיב מפרט המבוסס עליו, ולא על המעבדים הנ"ל? מחירו באתר KSP למשל יקר רק ב-20 שקלים מ-core i3 550. תודה מראש לעונים.
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי, הרכבתי מפרט לחבר שזקוק למחשב לעריכת וידאו (שימוש מאסיבי בתוכנת AVID). התקציב היה 4.5K שכולל מסך אך ללא ציוד היקפי נוסף. לא יבוצע OC. האם המפרט יעיל ומאוזן? האם יש מה לשפר? נ.ב - ראיתי ש-DDK פתח פוסט דומה, אבל לא רציתי להתלבש על ההודעה שלו כי הוא עדיין לא מיצה את הבקשה, והיא גם שונה במקצת משלי. מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪896 קירור למעבד: Intel Original LGA1155-1150 ליבת נחושת - עד 95W כמות: 1 - מחיר: ₪44 לוח אם: Gigabyte GA-B75M-D2V for 1155 Sata3/USB3.0 כמות: 1 - מחיר: ₪302 מארז: באנדל - NZXT Source 210 Elite White + FSP 460W HCN - בקניית מחשב חדש כמות: 1 …
-
- 10 תגובות
- 845 צפיות
-
-
בבקשה המליצו לי על מפרט מחשב ב4500-5000 ש"ח למשחקים (אבל בלי להגזים בכרטיס מסך בבקשה). מומלץ core 2 duo 2.4 ו 2 גיגה ram כולל מסך 19 וציוד היקפי. להרכבה או לקנות קומפלט תודה
-
- 7 תגובות
- 724 צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב נייד acer aspire 5738ZG . עשיתי שיחזור דרך ה erecovery הכל הלך טוב ויפה אבל עכשיו אני לא מצליח להפעיל את הוינדוס שלי. הנייד שלי נדלק עד לBIOS ויש עושה בעצמו ריסטרט ובלולאה אינסופית . אני כן מצליח להעלות את הוינדוס בעזרת תוכנה אחרת PLOP ,שזה תוכנה כביכול הפעלה מאולצת . יש גם לציין שהיה לי לינוקס במחיצה אחר והייתה לי בחירה בין גרסאו של לינוקס שהיו לי הוינדוס שלי ועוד איזשהו VISTALOADER אבל עכשיו אין לי את הבוט זה כבר עשיתי אולי 10 פעמים שיחזור אבל לא מצליח ל כלום יש איזשהם רעיונות ?
-
- 0 תגובות
- 937 צפיות
-