עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני מחפש מחשב שיסחוב משחקים טוב לא כולל ציוד היקפי ואני לא מתעסק באוברקלוק. אני דיי הייתי רוצה שיהיה כרטיס מסך 8800GT ומעבד Intel Core 2 Quad Q6600 כמובן שאם אין סיכוי לשים את שניהם ביחד בתקציב אז תציעו מפרט טוב אחר. תודה מראש

2. Started by basharis,

שלום, אני זקוק להמלצה למחשב בתקציב של 3-4 אש"ח. השימושים הם יישומים משרדיים למיניהם, וישומי פיתוח web בעיקר (כלומר לא נדרש כוח אדיר לקומפילציה למשל). אולי ארצה להריץ virtual pc עליו אז צריך שיהיה מספיק זכרון (אני מניח ש 2GB זה הסטנדרט היום, וזה אמור להספיק בהחלט). הדרישות הן, לפי הסדר: 1. אמינות ויציבות. 2. שקט. 3. ביצועים. המחשב יחובר למסך 19-20", אז צריך כ. מסך שיתמוך ברזולוציה של 1600x1200 (ביישומים שהזכרתי). כמו כן, אבקש המלצה בנוגע למערכת ההפעלה - xp pro או vista business - צריך לקנות גם רישיון (מעבר לתקציב המוזכר) ואני לא בטוח במה לבחור (בהנחה שישמש לכמה שנים טובות..).

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  3. Started by igalze,

הי ראיתי פרסום על מחשב יד שנייה ורציתי לקבל עליו חוות דעת שנייה. להלן המפרט: מעבד: Intel core i7 4770Kקירור: ninja 3 עם בורר מהירות לוח אם: Asus Maximus Heroזיכרון: Kingston HyperX BEAST 16GBכרטיס מסך: MSI GTX 980Ti Gaming 6GB דיסק: Samsung 840 250GB SSD דיסק קשיח: WD Red 2TB ספק כוח: Antec 650W מארז: Corsair Spec Alpha מחיר: 4400 רוב החלקים די חדשים ועדיין בתקופת אחריות. מה אתם חושבים? שווה או לא שווה? ואם לא במחיר הזה, אז כמה הייתם משלמים? תודה!

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  4. Started by lironll,

שלום לכולם. אני רוצה לשדרג את המחשב הישן שלי (פנטיום סלרון 2.4 עם 0.5 ג'יגה זיכון) וכמו שבטח ניתן להבין מהמפרט הנוכחי שלי אני לא גיימר. התכנון המקורי שלי היה לקנות מחשב משרדי זול (בתקציב של עד 2000 ש"ח) אך מכוון שקבלתי במתנה מעבד I7-860 אז החלטתי לקנות כבר מחשב שיהיה אפשר להריץ בו גם משחקים (עם האוכל בא התאבון) אני מבין שגם ללא עלות של מעבד מחשב "גיימר" זה עסק לא זול ומתחתי קצת את התקציב. ההגבלות שלי: תקציב 2500-3000 (עדיף כמה שפחות) מארז מיני (אין לי מקום בפינת העבודה למארז רגיל) להלן המפרט שבניתי בעצמי: לוח אם: Gigabyte GA-H55M-USB3 זיכרון : OCZ DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 7-7-7-20 Platinum דיסק קשיח: Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB SATA2 16MB כרטיס …

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  5. היי אחרי קריאה של המפרטים המומלצים בפורום + פתיחת נושא חדש וכניסה לנושאים פתוחים קיימים הגעתי למפרט הבא: [table][tr][td]קטגוריות[/td][td]מוצרים[/td][td] כמות [/td][td] מחיר [/td][/tr][tr][td]מעבד[/td][td]Intel Ivy Bridge Core i5 3570 Socket 1155 6MB 3.4Ghz Tray[/td][td] 1 [/td][td] ₪1036 [/td][/tr][tr][td]קירור למעבד[/td][td]ZALMAN CNPS5X SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד[/td][td] 1 [/td][td] ₪129 [/td][/tr][tr][td]לוח אם[/td][td]Gigabyte GA-B75M-D3H[/td][td] 1 [/td][td] ₪392 [/td][/tr][tr][td]מארז[/td][td]SilverStone Redline 1 USB 3.0 + Seasonic 430W - בקניית מחשב חדש בלבד[/td][td] 1 [/td][td] ₪455 [/td][/tr][tr][td]קירור למארז[/td][td]Raidmax 120mm Retail Qui…

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  6. היי חברים אני צריך מחשב חזק שיתאים לעיבוד גרפי גבוה ככל האפשר ועבודה קלה ומהירה (הרבה זכרון) תודה.

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  7. שלום. העלתי אשכול כזה לפני כמה חודשים אבל הפסקתי לחפש אחר מחשב כי אמרו לי שיוצאים כרטיסי מסך חדשים אז האלה שבניתי עליהם אמור לרדת במחיר... אז חשבתי לנסות שוב ולראות מה תוכלו להציע לי.... 1. מה התקציב? 3000 עדיף ללא חריגה 2. מטרות המחשב? משחקים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? קירור סביר, עיצוב לא חשוב 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? שירעיש באופן ממוצע 10. האם מתכונן OC? לא 11. במפרט למשחקי…

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  8. Started by rIp,

שלום לכולם, אני צריך בבקשה מפרט למחשב חזק, שיריץ משחקים חזקים ושהשמקחים האלה שאותם אני יתקין לא ישפיעו על המהירות של המחשב. שגם אחרי שאני יתקין כמה משחקים כבדים אז תוכנות כמו : Avant Browser, ICQ, mIRC ועוד תוכנות כאלה שיש בדרך כלל במחשבים לא יתקעו או יהיו איטיות יותר מבהתחלה. המהירות של המחשב, העלייה של הווינדוס, כניסה לתוכנות שונות, חשוב לי שזה תמיד שאר מהיר אם לא יכנסו וירוסים שונים למחשב. סומך עליכם, תודה רבה, ויום טוב (:

• 4 תגובות
    • 575 צפיות
  9. Started by freeuser,

ואיי ואיי איזה בלבול מליון סוגים דגמים ומחירים :s05: מחפש נייד שישמש ל : אינטרנט,סרטים וכמובן משחקים אסטרטגיה בעיקר.(מחיר עד 6000 ). למה נייד?? מטעמי משקל ובעיות רפואיות בלבד. לא צריך לנייד אותו בכלל וכמו כן מחובר לחשמל כל הזמן ככה שזמן סוללה לא חשוב. העזרה שלכם ממש ממש תעזור לי תודה רבה וחג שמח

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  10. שלום לכולם, אבקש את עזרתכם בהרכבת מחשב לעסק של אבי. התקציב הוא בסביבות ה- 2500 ש"ח פלוס מינוס וחייב לכלול מסך. המחשב ישמש בעיקר לעבודה משרדית(הפקת דוחו"ת) וגלישה באינטרנט.

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  11. שלום חברים, מבקש את חוות דעתכם על מפרט המחשב הבא לצורך שימוש משרדי בתקציב של עד 2500 ש"ח. אשמח לשמוע הערות בנוגע למחיר, לאחריות, לרכיבים ולמקום הרכישה. הרכישה מחברת TMS ולהלן המפרט: Component Description Warranty (Years) Price (₪) CPU Intel Core i5 13400 / 1700 Tray 3 959 CPU Cooler Antec A30 1700 Cooler 1 49 Motherboard Gigabyte H610M S2H V2 DDR4 3 382 RAM Corsair DDR4 16G (2x8G) 3200 CL16 Vengeance LPX Black …

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  12. שבוע טוב , בחודש הבא אני נוסע לארצות הברית ולרשותו תקציב כפי שצוין בנושא חבר המליץ לי על asus g74sx חשובה לי איכות הגרפיקה וביצועים ברמה גבוהה משמש גם לעריכת תמונות תודה רבה

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  13. Started by Fixxxer,

אני לא כל כך מבין בכל תחום המעבדים החדשים שיוצאים היום, אז קודם כל הייתי שמח לדעת על מה עדיף לי ללכת, AMD או איטנל. הצרכים שלי מהמחשב הם בעיקר תחנת עבודה. הרבה ראם, הרד דיסק גדול וזהו, אך מכיוון שאני כן משחק במחשב מידי פעם, שיוכל להריץ גם משחקים כמו שצריך. מסך + מקלדת + עכבר + רמקולים - כבר יש! מה שאני צריך במחשב זה מעבד, לוח אם (אם כרטיס רשת וכרטים קול 5.1 מובנים), זיכרונות, כרטיס מסך, הרד דיסק, מארז וצורב DVD. מה שחשבתי עליו בנתיים הוא מעבד Core 2 Dual, ג'יגה ראם 667 והרד דיסק 250GB WD 16MB SATAII. אם אפשר לצרף מעט הסברים בנוגע למה כדאי לבחור ולמה, או מה מתאים למה בתחום המעבד והלוח אם, זה יהיה מצויין. תודה רבה לעוזרים. נ.ב. אין לי כוונה לעשות למחשב OC אף פעם..

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  14. הייתי רוצה לדעת אם מחשב כזה יחזיק לי מעמד 3-4 שנים? q6600 ‏8800GTX 768MB GDDR3, HDTV, 2xDVI, PCI-E‎ OCZ 2GB DDR2-1150 DualKit (2x1GB) Flex XTC CL5-5-5-15 OCZ2FX1150 Gigabyte GA-P35-DQ6 Intel® P35 Express Chipset LGA 775 enermax 520w Zalman 9500+Led P4/SocketA/K8 ZM9500 דרך אגב הx1950 pro Hותר טוב מה gtx?!?! צריך לדעת כי ההפרשים במחירים שלהם גדולים ואני לא רוצה לבזבז סתם

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  15. צריך המלצה למפרט ב 2000-2500 ש"ח לעבודה משרדית שיריץ משחקים כמו GTA: SA... עדיפות למחשב מבוסס אינטל, תודה מראש,

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  16. Started by alex18888,

שלום אני מעוניין לרכוש מחשב חדש ואם כבר אז אחד שמותאם לויסטה, השאלה היא האם כדי לרכוש עכשיו או להמתין עד ליצאת המעבדים החדשים של אינטל ומתי זה צפוי לקרות, ושאלה נוספת האם כדי לרכוש מחשב מותג או להרכיב מפרט בעצמי. בנתיים חשבתי לקחת תחנה עבודה של DELL ה-XPS 400 שאמור להריץ את ויסטה כהלכה http://www.dell.com/content/products/productdetails.aspx/xpsdt_400?c=us&cs=19&l=en&s=dhs&~ck=mn השאלה שוב פעם, האם להמתין אוו לקחת כבר עכשיו? תודה.

• 4 תגובות
    • 575 צפיות
  17. Started by nitz567,

היי, פונה לעזרתכם בבקשה למפרט למחשב נייח ללא מסך וללא מערכת הפעלה. השימושים שלי במחשב הם לגיימינג ותכנות. התקציב שלי הוא 3k כאשר ניתן לחרוג עד ל3.5k. התייעצות נוספת - גם זיכרון SSD זה טוב במקום רגיל. אבל אשמח אם תתנו את 2 האפשרויות אני מתכנן לקנות בKSP, אבל אם יש לכם המלצה על חנות טובה יותר אשמח לשמוע. תודה!

18. Started by adifainer,

שלום לכולם, נראה לי שזה המקום הנכון לקבל עצה בעניין.. אני מעוניין לקנות מחשב חדש שישמש אותי להדמיות ותלת-מימד בתקציב של 6000-7000 ש"ח (אין צורך במסך או ציוד הקפי) הייתי שמח לקבל הצעות למפרט בכפוף להגבלות הבאות: 1. כרטיס מסך שאינו מסדרת QUADRO או מקבילה אלא כרטיס חזק שישרת אותי היטב גם בתלת מימד (התאכזבתי מהכרטיס שהיה לי- QUADRO FX1500, לא הרגשתי הבדל בביצועים שמצדיק את המחיר היקר). האם יש יתרון לזיכרון פנימי גדול של הכרטיס? 2.לפחות 4GB RAM ואשמח להסבר האם כדאי לקנות 8GB או לא. 3.לא ל OC. 4. אין צורך בצורב (קיים כבר). 5. אשמח להשתמש במרכיבים של המחשב שברשותי עכשיו אם לדעתכם ניתן לשלב או לשדרג. המפרט של המחשב הישן: מעבד: P4D 775 930 3.0GHZ 4MB מאוורר: CL-P0114 Thermalta…

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  19. שלום, אני רוצה לשפר את המחשב. אני גיימר. מעבד לא ניראה לי שצריך כל כך.. מה שכן אני רוצה כרטיס מסך.. עד 1.5K המפרט בצד. תודה.

• 5 תגובות
    • 575 צפיות
  20. טוב, אז אחרי שאחד החברים פה הציע הצעה שאי אפשר לסרב לה (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=345164.msg2983025#msg2983025), החלטתי להעזר בשרותי המומחים בפורום. אני צריך להרכיב מפרט לעבודות משרדיות, דהיינו: עפ"י רוב כתיבה בWORD, קצת סרטים, ומדי פעם אינטרנט. לא יותר. לא משחק משחקים כבדים, לא מבצע עבודות גרפיות. מה שחשוב לי שיהיה במחשב - נוחות עבודה עם וורד (מסך נורמלי, עם אפשרות לשבת מולו הרבה זמן), מסך עדיף דק 19", אם אפשר להכניס בתקציב גם מסך Pivot מה טוב, ו - עוד דבר די חשוב - עדיף שיהיה בכמה שיותר תשלומים. אשמח לענות על כל שאלה שתצוץ, ולראות הצעות למפרטים כמובן. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  21. מעבד: E6300 מחיר:1048ש"ח לוח אם: Abit IL9PRO מחיר: 406 ש"ח זיכרון: KINGSTON DDR2 667 512*2 מחיר: 455 כונן קשיח: WD 160GB SATA 2 מחיר: 301 כ.מסך: 7300GT SONIC מחיר: 472 צורב: LG DVDRW GSA H22N מחיר: 214 מארז + ספק כוח: FOXCONN TLA 397 + W300 מחיר: 219 חסרים רמקולים, מקלדת ועכבר במפרט כי את הבחירה אני משאיר בידי הלקוח. מה דעתכם על המפרט מבחינת מחיר ואיכות החלקים? האם אפשר לקצץ "שומנים" או לשפר חלק ולהוריד בחלק אחר? תודה רבה רבה דעתכם מאוד חשובה בהחלטה שלי לגבי הקנייה!!!!

• 4 תגובות
    • 574 צפיות
  22. Started by amirfefer,

המחשב יהיה מחשב מרכזי של הבית, אני לא גיימר כבד. פה ושם משחקים, אינטרנט ויישומי משרד. מה דעתכם על המפרט הבא: http://img85.imageshack.us/img85/8538/mifratoi0.jpg

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  23. Started by Prometheus,

היי המחשב שלי כבר בקושי סוחב ואני צריך מחשב חדש יש לי כבר רמקולים, מסך, מקלדת עכבר והשטויות האלה ככה שלא צריך אותם כן צריך: מארז, ספק, מעבד, לוח אם, זיכרון, כרטיס מסך, HD, אולי שכחתי משהו אבל אתם יודעים, כל החלקים הפנימיים + צורב DVD המחשב נועד בשביל לשחק במשחקים כבדים בעיקר, אשמח לא לשחק בכל דבר על ההגדרות הכי נמוכות... כמו שאמרתי בכותרת, התקציב שלי הוא 4000-5000 שקל הבנתי שמתוכננת ירידת מחירים ב 22 ביולי, זה נכון? זה אומר שכדאי לי לחכות את ה 3 שבועות האלה לראות עד כמה הירידת מחירים תשפיע? אה ורציתי לציין גם שאני לא מתכנן לעשות OC, אז להתחשב בזה. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  24. Started by יאיר ב,

אני רוצה לקנות מחשב חדש (למטרת גיימניג), השאלה שלי היא, האם מחירי המחשבים (חומרה וחלקים ספציפים בה) אמורים לרדת בקרוב? וספציפית לגבי כרטיסי מסך, האם המחיר עומד לרדת? יש לי הצעת מחיר למפרט הבא: מעבד: Octa Core i7 10700F 2.9Ghz-4.8Ghz Comet Lake S1200 Tray קירור אוויר למעבד:ANTEC C400 Glacial White לוח אם: - GIGABYTE Z490M זכרון: XPG 16G (2X8G) DDR4 3200Mhz CL16 GAMMIX D20 BLACK דיסק קשיח: WD Blue 500G SN550 NVMe R/W Up To 2400 / 1750MB/s 5 Year Warranty דיסק קשיח: WD 2T 3.5' Sata3 BLUE 5400RPM 64MB 2 Years Warranty ספק כוח:- Antec 700W Neo Eco 80+ GOLD ZEN 5 Year Warranty מארז: ANTEC NX300 TEMPERED GLASS RGB 4x120mm WHITE תוכנה:Windows 10 64 Bi…

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  25. Started by Ncoder,

ללא תוכן

• 0 תגובות
    • 574 צפיות

דיונים חדשים בפורומים