עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by AvivCh,

אז קצת מחיפושים החלטתי לבחור בחלקים האלה עכשיו אני מעוניין לשמוע את דעתכם מעבד Q8200 לוח ASUS P5QC זיכרונות-OCZ REAPER HPC 2X1G 1600MHZ DDR3 דיסק-1T WD כרטיס מסך-HD2600XT המפרט להמחשב HTPC סלוני בעיקר להצרת סרטי HD 1080P. צריך חוות דעת על הלוח ומעוניין לדעת עם המפרט הזה עם הכטיס מסך הנ"ל יריץ משחקים. כמו כן מעוניין לשמוע ממך מפרט חזק לתכני HD 1080P בסכום של 2000 ש"ח בערך.

• 7 תגובות
    • 507 צפיות
  2. שלום לכולם אשמח לדעת מה המפרט המומלץ למחשב לעבודות גראפיות (פוטושופ, אינדיזיין, אילוסטרייטור, בעתיד גם פלאש, ללא תלת מימד) + עבודה משרדית שוטפת. התקציב עומד כרגע על כ-4000 ש"ח כולל מסך, אין צורך בציוד היקפי נוסף. עניין השקט פחות משמעותי במקרה זה. תודה!

• 1 תגובה
    • 507 צפיות
  3. אני בונה מפרט שכולל מארז +לוח אם+ מעבד + זכרונות. התקציב לא בשמיים אז אני מתלבט אם לקנות מעבד חזק או מעבד חלש יותר ולעשות לו אוברקלוק רציני שיחסוך לי מעט במחיר... אם למישהו יש הצעה למפרט ב1500 (לצפייה בתכני FHD ומעט משחקים) אני אשמח! אני מחפש מארז שוכב קטן שייכנסו בו כל החלקים (יש לי כ.מ HD4670 ככה שחוץ מהלוח אם לא נראה לי צריכה להיות בעיה)

4. חשוב מאוד שתהיה אחריות בינלאומית כשאהיה בחו"ל. גודל מסך לפחות 15". שהרזולוציה לא תהיה גבוהה מדי בשביל שהטקסט יהיה גדול וקל לקריאה. חשוב שהמסך יהיה איכותי, חד וברור. עדיף מחנות באיזור הצפון. * מטרות המחשב? : עבודה משרדית, מוזיקה וסרטים עד 720p * גודל המסך? לפחות 15" * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כן שיהיה ארוך נגיד 5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא. עדיף כמה שיותר יציאות USB. * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320GB 5400RPM 8MB לפחות * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחב…

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  5. שלום לכולם, למרות שקראתי את המפרט שפרסמתם לגרפיקאים, עדיין אני לא מצליח להבין ממנו כלום. אז אני פשוט אכתוב את הצרכים שלי למחשב ואולי מישהו יוכל לההתייחס, בצורה שלא תהיה מאיימת על אלו שלא בהכרח חזקים במיוחד במחשבים אני עובד עם התוכנות הבאות, בשימוש יומיומי, לצרכי עבודה (מעצב תעשייתי, עאלק): Adobe CS5- Illustrator, Photoshop' InDesign, וכו תוכנות תלת מימד, כמו SOLIDWORKS ותוכנות הרינדור שלו אולי גם RHINO גם קצת וידאו, אבל ממש זניח רוצה מחשב טוב וחזק, בתקציב בסביבות ה- 4500. אני רוצה גם לקנות מסך ממש טוב, שזה חשוב לי ואשמח אם מישהו יוכל לתת לי המלצה על משהו כזה. אחרי שעבדתי קצת על מסך של MAC קשה לי לחזור למסך שלי, שנראה פתאום לא חד. אשמח למשהו קרוב אך הגיוני ב…

• 2 תגובות
    • 507 צפיות
  6. . מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח מקס'. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב יחובר לטלוויזיה בחיבור HDMI בעיקר לצורך הצגת סרטים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש תדיר יומיומי, ימוקם בסלון, רצוי שיהיה שקט 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא:מקלדת,עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. יש צורך במקלדת, עכבר ואריזת מחשב בעיצוב יפה (ימוקם בסלון משפחתי). 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?…

• 1 תגובה
    • 507 צפיות
  7. מעבד : Intel Core-I5 2500K גרסת Tray1050 גוף קירור למעבד : Zalman לוח-אם : intel DH67GD דיסק קשיח : W.D 500GB 7200RPM זכרונות : 2X4GB DDR3 1333Mhz כונן אופטי : Basic DVD-RW, SATA 100 כרטיס מסך : Saph hd 6970 מארז : Zalman z7 ספק כח : Seasonic 600w איך המפרט הזה למשחקים הכי חזקים שיש היום ?

• 1 תגובה
    • 507 צפיות
  8. הי, אני מחפש לקנות מחשב נייד בתחום ב3000-3500 שקל כמו שכבר ציינתי. הצרכים שלי מהלפטופ: - מערכת הפעלה Windows 7 64bit. - עיבוד והקלטת מוסיקה(Cubase \ Sonar) ברמה בסיסית (כרטיס קול חיצוני קניתי בנפרד עם חיבור USB3). - עבודה עם Microsoft office 2010 ללימודים / עבודות. - עריכת תמונות ברמה בסיסית מאוד (PICASA 3 ). - עבודה סטנדרתית עם מחשב בייתי - Facebook , youtube וכו'.. - מחשב שיחזיק למספר שנים ארוכות (יחסית). אני חושב בכיוון של המחשב הזה- http://ksp.co.il/hmain.php?uin=13609 זה נראה לכם מספיק? יותר מדיי בשביל הצרכים? תודה מראש, רן מילר.

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  9. ברשותי מחשב מספר שנים מעבר AMD (שעשה עבודה נהדרת) והייתי רוצה להחליפו במחשב טוב למספר שנים חשוב לי הדברים הבאים שימושים : אינטרנט+ משחקים של הילדים 50%, מעבד תמלילים 20% ,30% צפייה (סרטיי HD 1080P + הורדות סרטים מתוכנות שיתוף (פתוחות תמיד) המחשב שלי מחובר לרסיבר קולנוע ביתי ולטלויזיה , חשוב לי כרטיס מסך טוב לפחות GT430 או 5450 כי הם תומכים בפורמטים אודיו החדשים של HD . 1. מעבד טוב מקורר ושקט מאוד(שימשוך מספר שנים) INTEL או AMD . 2. זכרון פנימי 4 GB טוב (חברה טובה) המילה האחרונה. 3. לוח אם טוב שיאפשר לי לשדרג אם אצטרך דברים בעתיד. 4. דיסק קשיח בגודל 1 טרה 5. כרטיס מסך מינימום GT 430 או 5450 . (שתהיה לו כמובן יצאת HDMI שתוכל להעביר גם סאונד ווידאו עיי כבל אחד לטלויזיה) 6. …

• 2 תגובות
    • 507 צפיות
  10. Started by romanroman,

שלום,יש לי מחשב נייד של LG ועליו היתה מערכת הפעלה VISTA. לפני כמה זמן נתקע לי המחשב וכיביתי אותו. מאז המחשב מגיע לחלון הטעינה של VISTA ושם הוא נתקע ומסמן שWINDOWS נטען וככה זה נמשך.... ניסיתי להתקין VISTA חדש אבל גם שם זה אותה בעיה.ניסיתי גם להתקין XP וזה לא עובד. ניסיתי לבדוק את החיבורים,לנקות אבק מהם וכלום לא עוזר. בקשר להתקנת XP חפשתי גרסה שתומכת ב SATA וגם היא לא עובדת וההתקנה פשוט נעצרת בכל מקום. הבעיה היא שבמחשב הזה אין יותר מידי אופציות ב BIOS (זה קשור יותר לשינו הגדרת SATA) ואני מוגבל מאוד אשמח אם תיתנו לי טיפ לפני שאני נשבר ונותן אותו למעבדה!! יש לי מחשב LG סוג F1

11. שלום לכולם, הגיע הזמן לקנות מחשב חדש ואני זקוק לייעוץ.... המחשב מיועד בעיקר למטרות גיימינג בתקציב של 4500 בערך למרות שאם יהיה טיפה יותר יקר ומשתלם עדיין תופס.... אין צורך לפרט את המשחקים אבל הכי חדשים וכבדים. יש לי מסך סמסונג 23HD משולב גם למחשב וגם טלוויזיה. אין לי כוונה לבצע אוברקלוקינג, אני מחפש מארז שקט יחסית(מחשב קרוב למיטה), בנוסף לכך מעדיף מעבד I5 זכרון של 1T, ומכיוון שמערכת הפעלה היא ווינדוס 7 חשבתי על כרטיס מסך שתומך ב DX11. אני כנראה קונה בב"ש לכן אין לי יותר מדי אופציות לנסוע(סטודנט בלי רכב), לכן אייבורי הם כנראה החנות למרות הביקורות השליליות. אשמח אם תעזרו לי.....

• 3 תגובות
    • 507 צפיות
  12. Started by Anjelica,

סורי בטעות נלחץ לי על נושא חדש במקום תגובה

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  13. Started by gabbay,

צריך מפרט למחשב להורים שלי לשימוש משרדי ללא ציוד הקיפי, בתקווה שיחזיק מעמד כמה שיותר זמן

• 2 תגובות
    • 506 צפיות
  14. Started by ZABRA2,

שלום לכם קיבלתי הצעת מחיר ב 800$ לא כולל מע"מ אשמח לשמוע את תגובתכם אני לא מתכוון לחרוג מהתקציב של 3500 ש"ח בנוסף אשמח לדעת האם כדאי לי לשדרג את הכרטיס מסך NVIDIA GEFORCE 7300GT 256MB + ולהפוך אותו לכרטיס מסך GeForce 7600GS Sonic לפי מה שראיתי באתר הבדל של 100 ש"ח תודה לכם זברה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  15. אשמח אם תוכלו לבנות לי מפרט לעבודה כללית בתקציב של 2200 ש"ח ללא חריגה. אין צורך בציוד היקפי למעט צורב DVD פשוט. מכיוון שלא ישחקו על המחשב הזה בכלל אז כרטיס מסך OB יספיק.

• 5 תגובות
    • 506 צפיות
  16. Started by dorviper,

כמו בכותרת אפשר לחרוג מעט לא להגזים מעבד CTD לא רוצה AMD רק מחשב בלי מסך וציוד הקיפי מארז לא כזה חשוב לי יכול להיות הכי סטנדרטי שיש תודה!

• 3 תגובות
    • 506 צפיות
  17. שלום הייתי רוצה לשפר בעיקר את כרטיס המסך או את הזיכרון, אבל אני לא יודע מה ישפיע יותר (זיכרון גדול יותר/ כרטיס מסך חדש) מפרט המחשב: GHz 3.2 540 ,4 Intel Pentium 1024 mb ddr (שני סטיקים של 512) pcie nvidia GeForce gs 7300 512mb ddr 2 (סליחה על זה שהמספרים מבולגנים) בעיקרון כמו שאמרתי אני רוצה לשפר את הזיכרון: לעוד 1024mb או כרטיס מסך חדש ואתם יכולים לומר לי מה ישפיע יותר טוב על ביצועי המחשב תודה

• 3 תגובות
    • 506 צפיות
  18. אני רוצה מחשב למטרת משחקים בעיקר משחקי רשת ואמרו לי שאני צריך הרבה ram בשביל זה עד 4000 תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 506 צפיות
  19. Started by vbwx,

כן, יש לי את המחשב כמה חודשים, אשמח אם תגידו מה דעתכם עליו Intel Core 2 Duo 1.86ghz E6300 ASUS P5B 965 PCIE Hard Disk 250GB 7200rpm Leadtek PX8800 GTS 640MB TDH PCIE Samsung LCD 19 8ms 1:2000 A-Top Black Gladiator Liberty 500W 512x2 667 DVD x16 + dual layer / צרוב 52x52x52 NIC 100/1000 MX 500 Microsoft not wireless / Keyboard Microsoft wireless רמקולים + סבופר של GPT אחד גדול + שניים קטנים מהצדדים / אפקטים מעולים (עלה 500 שקל שדה תעופה) 3DMark06: 8000 עכשיו, זאת קצת בעיה להגיד תמחיר, כי קניתי את המחשב, החלפתי את הספק והכ.מ ככה שאני לא יכול לעשות הערכת מחיר כי קניתי מחשב, והחלפי כ.מ וספק, אני יודע את המחיר של המחשב לפני השדרוג, ואני יודע את המחיר של השדרוש המחשב לפני השדרו…

• 1 תגובה
    • 506 צפיות
  20. טוב... ההתלבטות היא בין שני המפרטים שאני מביא פה, משתי החנויות הללו בלבד. המחשב למטרת משחקים סרטים ו- OC. המפרט הוא לרכיבים שמצויינים בלבד. תודה מראש לעוזרים. SKYPC מעבד Intel Core 2 Duo E6750 Box ¤1089 http://skypc.co.il/product.asp?pid=INT-CP-E6750 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS4 ¤947 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39214 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB ¤428 http://skypc.co.il/product.asp?pid=3200AAKS זיכרון OCZ DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL4 ¤884 http://skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ2RPR8002GK כרטיס גרפי Leadtek WinFast PX8800GTS 640MB PCI-E ¤2139 http://skypc.co.il/product.asp?pid=LV381 מארז ללא ספק NZXT LEXA ¤640 http://skypc.co.il/product.asp?pid=…

• 2 תגובות
    • 506 צפיות
  21. מחפש מפרט טוב למשחקים בתקציב של 3000 עד 3500 ש"ח ללא מסך

• 1 תגובה
    • 506 צפיות
  22. אני מתכנן לקנות את המערכת הבאה. יש לי ארבע שאלות 1. האם המארז מתאים לכרטיס מסך? 2. האם לוח האם הזה תומך או יתמוך ב 1333FSB? 3. האם הספק מספיק חזק בהנחה שאני יוסיף עוד HD וצורב? 4. אם אני יקנה שלוש גיגה של זכרון, זה יפגע בדואל צאנל? קריטי או זניח אם בכלל? כרטיס מסך קניתי בטיוואן ב 950 שקל. FOXCONN 8800GTS 320MB מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.66GHz(E6750) 1333MHz/FSB 4MB - BOX מחיר: ¤1098 לוח אם: GIGABYTE GA-965G-DS3 REV3.3 מחיר: ¤642 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 320GB 16MB 7200 RPM SATA2 - ST3320620AS מחיר: ¤455 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-3-5 - F2-6400CL4D-2GBHK מחיר: ¤812 מארז: ANTEC SONATA 2 MID TOWER CASE + 450W SMART POWER 2 PSU מחיר: ¤683 מערכות ה…

• 3 תגובות
    • 506 צפיות
  23. אני רוצה לקנות מחשב שישמש בעיקר לעריכה גרפית(פוטושופ, פריהנד ותוכנות בסיגנון), וגם קצת למשחקים. אני רוצה באיזור המחיר של 4.5-5K, בלי שום ציוד היקפי. והאם כדאי לקנות עם כרטיס מסך מובנה או משהוא בסגנון עד שיהיה כרטיסי מסך זולים ל-DX10? תודה רבה!!!

• 4 תגובות
    • 506 צפיות
  24. Started by 51zone,

המטרות בעיקר להרצת משחקים די כבדים. 2 ג'יגה זיכרון. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 506 צפיות
  25. המחשב מיועד ברובו למשחקים. אין צורך להוסיף מסך וכל ציוד הקפי אחר, חוץ מרמקולים...אם אתם יודעים על משהו טוב במחיר סביר. אם אפשר, אני אשמח לקבל מפרט אחד עם מעבד INTEL ואחר עם AMD. שלחתי פה הודעה דומה לפני כמה חודשים ואמרו לי לחכות שייצאו כרטיסים או מעבדים חדשים שיתאימו יותר לציבור הרחב וה-"לא מתמחה", אני מקווה שכרטיסים אלו יצאו כבר. אם לא, בבקשה תגידו כדי שאוכל להחליט האם לחכות עוד או לרכוש את המחשב עכשיו, יש לי סבלנות בנוגע לדברים כאלה ;D. תודה מראש לכל מי שעוזר .

• 3 תגובות
    • 506 צפיות

דיונים חדשים בפורומים