ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
שלום,יש לי מחשב נייד של LG ועליו היתה מערכת הפעלה VISTA. לפני כמה זמן נתקע לי המחשב וכיביתי אותו. מאז המחשב מגיע לחלון הטעינה של VISTA ושם הוא נתקע ומסמן שWINDOWS נטען וככה זה נמשך.... ניסיתי להתקין VISTA חדש אבל גם שם זה אותה בעיה.ניסיתי גם להתקין XP וזה לא עובד. ניסיתי לבדוק את החיבורים,לנקות אבק מהם וכלום לא עוזר. בקשר להתקנת XP חפשתי גרסה שתומכת ב SATA וגם היא לא עובדת וההתקנה פשוט נעצרת בכל מקום. הבעיה היא שבמחשב הזה אין יותר מידי אופציות ב BIOS (זה קשור יותר לשינו הגדרת SATA) ואני מוגבל מאוד אשמח אם תיתנו לי טיפ לפני שאני נשבר ונותן אותו למעבדה!! יש לי מחשב LG סוג F1
-
- 1 תגובה
- 508 צפיות
-
-
-
מעוניין בהמלצה לנייד טוב שישמש אותי בתואר, לאופיס ותיכנות. האם מחשבי טאבלט יענו על הדרישות האלה?
-
מעבד : Intel Core-I5 2500K גרסת Tray1050 גוף קירור למעבד : Zalman לוח-אם : intel DH67GD דיסק קשיח : W.D 500GB 7200RPM זכרונות : 2X4GB DDR3 1333Mhz כונן אופטי : Basic DVD-RW, SATA 100 כרטיס מסך : Saph hd 6970 מארז : Zalman z7 ספק כח : Seasonic 600w איך המפרט הזה למשחקים הכי חזקים שיש היום ?
-
- 1 תגובה
- 508 צפיות
-
-
הי, אני מחפש לקנות מחשב נייד בתחום ב3000-3500 שקל כמו שכבר ציינתי. הצרכים שלי מהלפטופ: - מערכת הפעלה Windows 7 64bit. - עיבוד והקלטת מוסיקה(Cubase \ Sonar) ברמה בסיסית (כרטיס קול חיצוני קניתי בנפרד עם חיבור USB3). - עבודה עם Microsoft office 2010 ללימודים / עבודות. - עריכת תמונות ברמה בסיסית מאוד (PICASA 3 ). - עבודה סטנדרתית עם מחשב בייתי - Facebook , youtube וכו'.. - מחשב שיחזיק למספר שנים ארוכות (יחסית). אני חושב בכיוון של המחשב הזה- http://ksp.co.il/hmain.php?uin=13609 זה נראה לכם מספיק? יותר מדיי בשביל הצרכים? תודה מראש, רן מילר.
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
קודם כל המפרט הוא לחבר שלי יש למטה מפרט בנוי שהוא רוצה אליו חוות דעת 1. מה התקציב המקסימאלי?9-10K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אפשר לנצל אבל אם הוא מגיע ל10K להתחיל קצת להתקמצן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניראה לי שצריכה להיות חריגה בתקציב כזה אבל 500 ש"ח בארך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים,עבודת עריכה קלה שימוש כללי אבל בעיקר משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:מיועד לגיימינג כבד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.כל המשחקים החדשים BF3 סקיירים ומה שיצא בעתיד …
-
- 2 תגובות
- 508 צפיות
-
-
אני בונה מפרט שכולל מארז +לוח אם+ מעבד + זכרונות. התקציב לא בשמיים אז אני מתלבט אם לקנות מעבד חזק או מעבד חלש יותר ולעשות לו אוברקלוק רציני שיחסוך לי מעט במחיר... אם למישהו יש הצעה למפרט ב1500 (לצפייה בתכני FHD ומעט משחקים) אני אשמח! אני מחפש מארז שוכב קטן שייכנסו בו כל החלקים (יש לי כ.מ HD4670 ככה שחוץ מהלוח אם לא נראה לי צריכה להיות בעיה)
-
- 1 תגובה
- 508 צפיות
-
-
שלום. התקציב שברשותי בין 5000 ל-6000 שקל. המחשב אמור לשרת אותי בעיקר לפוטושופ ולייטרום באופן מאסיבי. לייטרום בעיקר היא תוכנה שמרנדרת הרבה תמונות ברקע ועובדת על בסיס נתונים עמוס מאד - העיסוק שלי הוא צילום אירועים. חשובה לי המהירות והיכולת של המחשב לגמוע את המאסות של התמונות. אני כמובן מחפש את השילוב הנכון בבחירת מעבד, לוח אם וזכרונות (כמות, מהירות ומותג), כרטיס מסך ומארז. בנוסף, האם כדאי לקנות כונן בטכנולוגית פלאש רק בשביל מערכת ההפעלה? האם זה ישפר את ביצועי המערכת? תודה רבה נ.ב. - תתעלמו מהחתימה שלי.. זה כבר לא רלוונטי
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
חשוב מאוד שתהיה אחריות בינלאומית כשאהיה בחו"ל. גודל מסך לפחות 15". שהרזולוציה לא תהיה גבוהה מדי בשביל שהטקסט יהיה גדול וקל לקריאה. חשוב שהמסך יהיה איכותי, חד וברור. עדיף מחנות באיזור הצפון. * מטרות המחשב? : עבודה משרדית, מוזיקה וסרטים עד 720p * גודל המסך? לפחות 15" * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כן שיהיה ארוך נגיד 5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא. עדיף כמה שיותר יציאות USB. * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320GB 5400RPM 8MB לפחות * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחב…
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח מקס'. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב יחובר לטלוויזיה בחיבור HDMI בעיקר לצורך הצגת סרטים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש תדיר יומיומי, ימוקם בסלון, רצוי שיהיה שקט 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא:מקלדת,עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. יש צורך במקלדת, עכבר ואריזת מחשב בעיצוב יפה (ימוקם בסלון משפחתי). 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?…
-
- 1 תגובה
- 508 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד שיתאים לדרישות הבאות: שימוש: בגדול שימוש משרדי (כלומר אופיס ובעיקר אינטרנט). אני סטודנט עם מחשב חזק בבית, ולכן השימוש הוא בעיקר למטרות לימודים בכיתה או מחוץ לבית. בנוסף יש עדיפות (ואפשרות להוסיף קצת כסף) על מנת שיהיה אפשר לראות בו סרטים ברמה סבירה עד טובה. סוללה: סביב ה3-4 שעות נראה לי מספיק. לא רואה טעם להוסיף עוד כסף על סוללה יותר ארוכה. מסך: 13.3 או 14.1. תקציב: סביב ה-2,000. תיתכן גמישות של כמה מאות שקלים במקרה של מחשבים יוצאי דופן. מידע נוסף: בשנה הראשונה הסתובבתי עם מחשב של Acer מגרסת 5715z, שלא ענה על הדרישות, היה איטי להחריד, סוללה קצרה ונטייה להיתקע. באופן כללי: מחשב קטן ברמה סולידית עד טובה, במחיר נמוך ככל הניתן. אמנם לא צפוי בו יו…
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אפשר הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר אינטרנט ואופיס אבל גם משחקים קצת א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל מיני משחקי SHOOTER -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, נית…
-
- 1 תגובה
- 508 צפיות
-
-
אני מעוניין במחשב נייד בעל אורך סוללה ארוך מהרגיל (8 שעות) שישמש אותי בעיקר לגלישה, סטרימינג, עריכת מסמכים וכו'. תקציב: עדיף עד 2500. מקסימום 3000. כמובן שישווק בארץ ובעל אחריות.
-
- 4 תגובות
- 508 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנסות לחסוך אבל לא חובה. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ניגון סרטים (HTPC) והורדות (Torrents). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). uTorrent ווידאו. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). Full HD לטלויזיה 47". -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? ניגון סרטים באיכות גבוהה. 3. האם יש צורך…
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
שלום רב, רציתי לדעת איך המפרט המוצע. אמור לשמש לצורכי משחקים ועבודה משרדית. תודה מראש.. ! כמו כן הייתי מעוניין לדעת קצת יותר פרטים על המסך שבחרתי, ואם הוא מומלץ. מעבד Intel Pentium Dual-Core E5200 Tray ¤332 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE5200ay לוח אם ASUS P5KPL-CM ¤278 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31144 כונן קשיח Samsung HD502IJ 3.5" 500GB SATA2 16MB ¤292 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD502IJ זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-18 SP ¤214 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=996558 כרטיס גרפי PowerColor ATI Radeon HD4870 512MB DDR5 PCIe ¤840 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AX48…
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
שבת שלום מחפש המלצות למחשב נייד עד 4000 ש"ח. שימושים עיקריים: 1] תוכנות אופיס. 2] אינטרנט - גלישה רגילה + הורדות באימיול =] 3] צפייה בסרטים וסדרות - חשוב מאוד! דרושים רמקולים איכותיים ומסך גדול וברור. 4] דרוש צורב DVD. והכי חשוב - שהמחשב יעבוד מהר ולא יתקע כל שנייה או "יחשוב" שעות, כמו המחשב הדפוק שיש לי היום. תודה.
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
מחשב למשחקים כבדים, מסך 19 אינץ' LCD של LG. מעבד: Intel Core I7 I920 2.66GHz לוח אם: Gigabyte GA-EX58-UD3R דיסק קשיח: 320GB SATA2 7200RPM WD זיכרון פנימי: Kingston 3GB DDR3 1333MHz Triple Channel צורב די.וי.די: SATA X22 Samsung כרטיס מסך: Gigabyte GeForce 9800GT 512MB DDR3 כל זה ב4000 ש"ח כולל מארז וספק תואמים. השאלה שלי היא אם המפרט משתלם וכדאי?
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
שלום, אבקש עזרה ב מפרט למחשב כ- 2000 שקל ללא ציוד היקפי (ללא מסך, ללא מקלדת ועכבר) לעבודה משרדית: אופיס, אינטרנט, צפיה בסרטים, קורל דרו, וכו'. חשוב שיהיה גם לוח אם וגם מעבד של אינטל (אפילו אם זה יוריד את ביצועי המחשב). תודה
-
- 3 תגובות
- 508 צפיות
-
-
המפרט הזה טוב לי? כי בתכלס אין לי כסף בעוד שנתיים להשקיע על מחשב חדש והכל עוד פעם אז אני רוצה עכשיו להשקיע קצת במחשב וזהו.. והמעבד של הcore i7 הוא טוב לי כי הוא בתכלס העתיד.. המסך שלי 22" לרוחב אז הכרטיס הזה אמרת יהיה לי טוב.. בבקשה תנו לי הערות הצעות אולי לשפר דברים ואולי לחסוך קצת בכסף.. התקציב הוא בערך עד 5.7 כאילו זה המקסימום אני יכול להוציא. מעבד: Intel Core i7 920 2.66Ghz 8MB Cache BOX כמות: 1 מחיר: ¤1551 לוח אם: Gigabyte GA-EX58-DS4 כמות: 1 מחיר: ¤1221 ספק כוח: Thermaltake 500W TR2 RX 140mm Dual 12V Rails כמות: 1 מחיר: ¤398 זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR3-1333 CL9 כמות: 1 מחיר: ¤802 קשיח למחשב שולחני: Seagate 500GB Sata II 32MB כמות: 1 מחיר: ¤367 כרטיס מסך: G…
-
- 1 תגובה
- 508 צפיות
-
-
שלום חבר'ה אני רוצה לקנות מחשב +מסך 19 או 22 " עם רמקולים טובים , מקלדת עכבר וכול מה שדרוש. בעיקרון אני צריך את המחשב בשביל אינטרנט , סרטים אייסקיו ומשחקים (לא כבדים). התקציב הכולל שאני מוכן להשקיע בו בין 3500 -3700 ש''ח לא יותר. אשמח לקבל מכם מפרט טוב שיתאים לדרישות שלי. נ.ב אני גר במודיעין אז אשמח עם החנות מחשבים תהיה בסביבה
-
- 3 תגובות
- 508 צפיות
-
-
מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Tray ¤932 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IQ6600ay לוח אם ASUS P5Q ¤734 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31200 כונן קשיח Westren Digital WD5000AACS 3.5" 500GB SATA2 16MB ¤343 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1115 זיכרון Corsair DDR2 4096MB (2048MBx2) 800MHz CL 4-4-4-12 DHX ¤530 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=C4G6400C4H כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4870 Toxic 1024MB DDR5 PCIe ¤1512 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=S4871GD5T צורב ASUS DRW-2014L1T X20 DVD ¤189 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=30916 מארז ללא ספק CoolerMaster CM 690 nVidia Edition ¤643 כמו…
-
- 2 תגובות
- 508 צפיות
-
-
LG P1-JACKE PRO EXPRESS DUAL המצב הוא כזה: הסוללה שלי כנראה מתה, מספיקה ל40 דקות וקופצת בפתאומיות מ60 אחוז ל15 אחוז(לפני ההיברנייט). המטען עובד, אבל הבידוד של החוט מהשנאי אל הלפטופ יצא מהמקום כך שהמוליכים חשופים וזה לא נראה לי בטיחותי במיוחד. קראתי על מקרה המקפיא מהיוטיוב ולא בא להתחיל לעשות ניסויים, רוצה משהו על בטוח. אני רוצה לקנות כאלה מן הסתם בזול. אצל היבואן קבוצת חי זה עולה 300+600 שח פעם אחרונה שהייתי שם וזה יקר מאוד. יש מקומות שאני יכול להשיג את זה ביותר זול משמעותית? כולל אתרים אמינים בארץ ובחול, ו/או חנויות פיסיות בארה"ב שאני יכול לבקש ממכרים לקנות לי שם מעדיף מקורי, אבל גם תחליף איכותי יספיק
-
- 1 תגובה
- 508 צפיות
-
-
מבחינת כל שאר מהפרט וגם מבחינת הביצועים הם כמעט אותו דבר נכון? וגם מבחית רמת רעש שהם עושים הם אותו דבר? מודה מראש לכל העונים. אשמח לקבל תגובות כמה שיותר מהירות מפני שכנראה מחר אני קונה את 1160EJ!
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה מחשב ב 2500 הוא בקושי משחק מקסימום ניד פור ספיד או gta המחיר לא גמיש עכשיו חשבתי על משהו בסגנון הזה ולא רשמתי שם מארז וספק כי מספיק בשביל המערכת הזאת סתם ג'נרי איך זה נראה מה לשנות ??
-
- 4 תגובות
- 508 צפיות
-
-
מעבד אינטל Core 2 Quad Q6600, 1066MHz, s775, 8MB לוח אם GIGABYTE P35-DS4 s775 1333Mhz, Intel P35, DDRII 1066, 2xPCI-E זכרונות DDRII 800 2x1GB Kingston HyperX CL4 כרטיס מסך POINT TO POINT 8600GT 512MB GDDRII, HDTV, DVI, PCI-E דיסק קשיח 320GB 7200RPM, 16MB, SATAII מארז HJA-291 MIDI 500W Max, 18cm Fan Silver 4565 צריך המצלות בקשר לקירור והתלבטות בכרטיס מסך זה 8600GT 512MB GDDRII, HDTV, DVI, PCI-E או זה 8800GT 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E של ZOTAC
-
- 10 תגובות
- 508 צפיות
-