ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,387 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, צריך עזרה בבניית מחשב שעיקר השימוש בו יהיה עבודה משרדית, צפייה בסרטים ומדי פעם משחקים לא כבדים במיוחד. בגדול התקציב הוא עד 3000 שקל. תודה רבה לעוזרים:) 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000, כן קלה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית, צפייה, משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא מאד חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ו…
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
- 1 follower
-
-
מעבדי אינטל? כמות מחיר סה"כ P-4 3,0 Ghz (Bus:800MHz, H-T, 1MB cache) 1 1060 1060 לוחות אם למעבדי אינטל? ASUS כמות מחיר סה"כ P4S800-MX DDR400,sb,lan,vga 1 380 380 זכרונות? DDR 400 כמות מחיר סה"כ 256MB A-DATA 1 220 220 דיסקים קשיחים? MAXTOR כמות מחיר סה"כ 80GB (8MB) SATA 1 390 390 צורבים? CD Recorders כמות מחיר סה"כ LG 52 x 32 x 52 (kit) 1 140 140 מארזים? כמות מחיר סה"כ 2209 ATX MIDI PFC, usb 1 160 160 סה"כ 2350
-
- 10 תגובות
- 863 צפיות
-
-
היי אני מחפש מפרט דליל שיכלול את הלוח P6T WS Professional של אסוס מעבד i7 8mb quad ו 12 gb זכרונות של ddr3 בעצם אני מחפש את המחיר הכי טוב לפריטים האלו אולי גם מארז אבל אני מחפש מארז שיתאים ללוח וגם יהיה קטן עם מקום להרבה הרדיסקים תודה
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
היי שנים שלא הייתי פה. כבר תקופה ארוכה מאוד שאני משתמש במחשב נייד פשוט ואקסבוקס לגיימניג. אני מחפש את דרכי חזרה לעולם הנייחים. יש ברשותי מסך lg 27gn950 4k 144hz אין לי צורך בציוד היקפי התקציב הוא רק עבור הנייח עצמו. המחשב עתיד לשמש אותי עבור גיימינג משחקים כמו אססין קריד,cod,bf וכן הלאה. מעבר לכך אשתמש במחשב לצורכי עבודה (אבטחת מידע) אשתמש בו להקמת מעבדות סביבות test וכדומה. ושימוש מינורי של עריכת ווידאו מידי פעם. התקציב העליון כפי שכתבתי 16k. אם אין צורך בכל הסכום אך עדיין אקבל את מבוקשי מעולה. השאיפה להריץ כל משחק על מקסימום ב 4k בקצב פריימים טוב פלוס. וכמובן לא לדאוג למשאבים עבור סביבות עבודה וטסטים. …
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד בגודל 15 אינטש בתקציב של 4-4.5K. השימושים הם אינטרנט, אופיס, וצפיה בסרטים. חשוב לי שיהיו כניסת HDMI ו USB 3 וכן אחריות, עדיף ל 3 שנים. אין משמעות למשקל כי המחשב ינוע בעיקר בין המטבח לסלון... כרגע שמתי עין על Dell Inspirion N5110 ועל Asus K53SV. אשמח לקבל חוות דעת והמלצות נוספות! תודה, רועי
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
שלום! יש לי מחשב שקניתי לפני 5 שנים שהיה אז הכי טוב שאפשר להשיג, ואין לי כסף לקנות מחשב גיימינג חדש לגמרי.. חשבתי להשקיע בו איזה 1000 שח ככה לשיפורים.. הנה המפרט שלו בבקשה תעזרו לי להחליט מה כדאי לשדרג ומה אפשר לעשות כדי קצת להחליש את הרעש של המאווררים במחשב.. מפרט טכני לוח אם דגם: Gigabyte GA-MA790FX-DS5 Chipset: AMD 790FX FSB: 5200 MT/s כ.קול משולב: 7.1 CH HD Audio כרטיס רשת: משולב 10/100/1000 יציאות S-ATA: 6 יציאת PCI Express X16: כלול יציאת PCI Express : 2 סה'כ דיסק קשיח יצרן: Western Digital טכנולוגיה: SATA 2 נפח : 500GB מהירות: 7200 RPM זכרון מטמון cache: 16 MB מעבד סוג: AMD Phenom Quad Core דגם: Phenom X4 9650 מהירות : 2300MHz זכרון מטמון cache: …
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מפרט למחשב ביתי, עד 4000 ש"ח שמיועד בעיקר לגלישה, עריכת תמונות ומידי פעם משחקים (לא העיסוק העיקרי, כלומר שיוכל להריץ אבל אין צורך ברזולוציה מקסימלית וכ'ו, העיקר שיתן לשרוף קצת זמן אחרי העבודה). מסך כבר יש. נקודות עיקריות מבחנתי: 1. לפחות 2GB זיכרון 2. HD גדול 3. מעדיף Intel ו-Nvidia רק מתוך ניסיונות עבר מוצלחים עם קו המוצרים שלהם 4. המחשב לא יומהר (overclocking) כך שאין צורך בתמיכה לכך 5. המחשב יריץ VISTA כולל AERO האם המפרט המומלץ http://hwzone.co.il/specslist/view/77/ מספק (למרות החריגה בתקציב וחוסר בזיכרון). בנוסף, המלצה על חנות אמינה (!!!) בחיפה תתקבל בברכה (הבנתי, גם מניסיון העבר, שKSP לא אמינים, מה שמשאיר את IVORY, מרדנית ובאג ) בתוד…
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקנות מחשב חדש, ואני רוצה לדעת עם המפרט הבא מצוין(שיהיה טוב למשחקים חדשים ובעיקר מהירר!) מעבד: (4 ליבות)intel core 2 quad q6600 2.4Ghz זיכרון:2GB ddr2/800Mhz(אופציה להרחבה של 4 גיגה) דיסק קשיח:320GB sata-2 לוח אם:intel dg31pr pearl creek כרטיס מסך:geforce 9500gt 1024MB זה כולל גם כרטיס קול וכרטיס רשת שאני לא יודע ממש מהם.... נו איך המחשב לדעתכם?!
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים מחפש מחשב נייד בתקציב סביבות ה-5000 ש"ח משמש לצרכים סטודנטיאליים בעיקר שיהיה צורב מעט גרפיקה - פוטושופ חשוב שיהיה קל למדי משך סוללה ארוך מסך לא קטן - 14 ומעלה. הרדיסק לפחות חצי טרה אחריות לפחות שנתיים תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש אבל לא יודע להרכיב בעצמי ככה שאני צריך להזמין. איפה אני יכול למצוא מקום שבו אני בוחר איזה רכיבים יהיו למחשב שלי ואוכל להזמין ממנו?
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
- 2 followers
-
-
מחשב לסטודנט להנדסה שימושים: אינטרנט, אופיס, סרטים,מוזקיה, MATLAB, pspice לא מיועד למשחקים אם מישהו מכיר אשמח לחווד דעת עליו, איך האיכות של המסך? איך הנותן שירות של טושיבה, "מפעיל" כל הצעה אחרת תתקבל בשמחה קישור למפרט http://www.shopeilat.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=1423 Satellite Pro U300-143 למפרט היצרן לחץ כאן גודל מסך ומשקל ייחודיים! Technology Core2 Duo Processor T7250, clock speed : 2.0 GHz Front Side Bus : 800 MHz 2nd level cache : 2 MB Hard disk capacity : 160 GB drive rotation : 5,400 rpm interface : Serial ATA buffer size : 8 MB System memory standard : 2,048 (1,024 + 1,024) MB maximum expand…
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
אלו החלקים שאני צריך. בבקשה המליצו לי גם מדגם INTEL וגם AMD תודה
-
- 3 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום חברים. אשמח להמלצה של מחשב מותג נייח למשחקים עבור הבן שלי. אני יודע שיותר משתלם להרכיב מחשב, אבל יש לי זיכוי כספי אצל ספק שעובד עם אסוס ואני רוצה לממש לטובת זה. 1. תקציב: 9-12k₪. 2. שימוש למשחקים לילד שלי בן 12 שמכור למיינקראפט Java, ומשחק גם פורטנייט ועוד. הוא מתחיל להפתח למשחקים חדשים וכבדים ומתחיל להתלונן על ביצועים. 3. ציוד היקפי: ללא ציוד. יש לו הכל. כולל מסך 4k, מקלדת razer מכנית הכי טובה שלהם, ועוד. 4. המחשב חייב להכיל את כל רכיבי החומרה הנדרשים. 5. המחשב בחדר שלו אז חשוב שיהיה שקט. 6. גודל המחשב לא קריטי כי יש מקום למארז רגיל. אבל לא אתנגד לקטן יותר מטעמים אסטטים ו…
-
- 1 תגובה
- 475 צפיות
- 1 follower
-
-
קראתי קצת בפורום ואני מבקש המלצה למחשב למשחקים בינוניים + סרטים. איני מתכנן OC אז אני מבין שמבחינת עלויות עדיף מעבד AMD והייתי הולך על 4800 או 5000. מבחינת כרטיס מסך, מבקש לא להתפרע עם כרטיסים של 1300-1500 ש"ח. כרטיס 700-800 ש"ח יספק. קראתי על החדשים של ATI מסדרת 38X0 (או משהו כזה)... . האם יש לו יתרונות על סדרת 1950 למינהו? איני מתכנן שימוש בויסטה אז DX10 לא משחק תפקיד. מבחינת מארז, אני מצליח להתבלבל. קראתי שיש מארזים מצויינים בעלות של 700-800 ש"ח הבאים עם ספק מצויין (כגון סונטה). אולם בהצעות מסויימות בסדר גודל כמו שלי, שמתי לב שיש המציעים מארז בנפרד וספק בנפרד שעלותם פחותה מהסכום הנ"ל, אם כי לא בהפרש רב. אז מה באמת עדיף? מה היתרונות של הסונטה על פני אלו כמו HEC וכול' לה…
-
- 4 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום, אני חדש כאן. אני מתמצא בעיקר במחשבים משרדיים סטנדרטיים. אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מפרט למחשב שולחני למטרת משחקים. בתקציב כולל של 4500 ש"ח תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום חברים, אני רוצה להתייעץ אתכם לגבי מחשב נייד שאמור לשמש אותי במשך 4 שנים ללימודי הנדסה אזרחית. הנה הדרישות: * מטרות המחשב? הפעלה מהירה של תוכנות שאצטרך להשתמש בהן בעתיד שקשורות ללימודים , אינטרנט ואופיס, צפיה בסרטים . * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14 או 13.3 עדיפות למסך מגע, עדיף מאט * רזולוציית המסך? לא חושב שקריטי לי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין * משקל רצוי? בסביבות ה - 2KG פלוס מינוס * האם נדרש זמן סוללה ארוך?כן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) מעדיף שיהיו כמה שיותר יציאות למקרה הצורך * Bluetooth? לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HD…
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
המסך שלי הוא Samsung bx2450 http://www.samsung.com/us/computer/monitors/LS24B5HVFH/ZA-specs הוא בן שנתיים-שלוש, ללא פגמים בכלל! כמה הוא שווה?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום , אחי מעוניין לקנות מחשב חדש.... יש לו תקציב של 8000 והוא רוצה משהו שיצאו המשחקים כמו crysis וכדומה הוא יריץ אותם על הכי גבוהה בלי בעייה בכל מקרה אני הכנתי לו מפרט...אשמח אם תסתכלו ותציעו שיפורים כי אני לא מבין גדול בזה אבל יש לי קצת מושג זה המפרט: כמו שאמרתי תקציב של 8000 בלי מסך ובלי דברים מסביב רק מה שיש בתמונה למעלה לשנות לא להוסיף דברים אחרים תודה רבה!
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נכנסתי לאתר של microsoft כדי לראות את המשטח וראיתי מידות מאוד מוזרות. יש לי מחשב 13.3 ולפי המידות שם הוא אפילו לא יהיה ברוחב ובארוך שלו? זה הגיוני שהוא כל כך קטן?! יש למישהוא ניסיון איתו? תודה רן!
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
המחשב מיועד למשחקים בינוניים+, אינטרנט ואופיס. לא מתוכנן OC. אני לא ממש מבין במעבדים החדשים אז קשה לי להקביל בין AMD לאינטל, אשמח לעזרתכם: המפרט הראשון - AMD: מעבד: AMD ATHLON 64 4800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.5GHz 1MB CACHE - ADO4800DDBOX- BOX ¤538 לוח אם: ASUS M2A-VM ¤370 כרטיס מסך: GECUBE ATI Radeon HD3850 512MB DDR3 OC - GC-XHD3850PG3-E3 ¤1022 דיסק קשיח: SAMSUNG 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - HD321KJ ¤436 צורב DVD: SAMSUNG SG-S203B x20 SATA BLACK + SOFTWARE ¤168 זיכרון: PQI 2048MB (1024MBX2) DDR2 667MHz CL 5 ¤261 מארז: COMPUCASE CI-6A19B-NPS ATX SUPER MIDI TOWER CASE w/o PSU ¤220 ספק כוח: FSP 450W ATX450-PNR , 120mm FAN, SATA X 3 , PCI-E P.PFC ¤225 הרכבת מחשב: הרכ…
-
- 9 תגובות
- 651 צפיות
-
-
אהלן. אני מחפש מחשב נייד, בעיקר לצורך הלימודים (תכנות בויז'ואל סטודיו), אבל גם שיהיה שימושי לסרטים, אינטרנט ומשחקים מדי פעם. המטרה העיקרית שלי היא כרגע המחשב הזה: Dell inspiron-1525-t5750 http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-1525-t5750.htm בעיקר כי קיבלתי עליו ביקורות מאדם שמשתמש בו לתכנות גם כן. לעומתו, יש מחשבים עם מפרטים די מפתים במחיר קרוב: Gigabyte 566U http://www.skypc.co.il/pl_product~70765~14~0.htm הבעיה היא שאני לא יודע אם המחשבים של ג'יגהבייט עונים על פרמטרים של נוחות, איכות ואמינות. כמובן שחשוב שלא יהיו במחשב כל מני פאקים קריטיים אחרים, כמו חיי סוללה קצרים במידה קיצונית, חוסר תאימות ל xp, או כל דבר אחר שיכול לפגום בשימושיותו. דילמה נוספת היא דילמת המסך ה…
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה בתוכנות הנדסיות (matlab, fluent, comsol, solidworks) שימוש יומיומי / הרצת סימולציות ארוכות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא יודע -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הק…
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
https://pcpartpicker.com/list/Xwq6gn מה קורה אז אלו הרכיבים שאני מתכנן להביא ולבסס אותם על המחשב והכרטיס מסך שיש לי עכשיומי שחושב שאני יכול לשנות משהו אני אשמח שתעזרו מבחינת לוח אם קירור וכו בעיקרון הכרטיס מסך שיש לי עכשיו זה אותו כרטיס מסך שיש וגם הקירור שיש לי שם בקישור וכל השאר אלה שידרוגים אשמח שתשלחו קישורים לחנויות בארץ כמו KSP IVORY /TMS וכו... אני צריך להחליף גם את קופסא של המחשב אז אותו הדבר גם לגבי זה תודה.
-
- 0 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
CPU AMD Price Units Total Athlon XP 2000+ copper fan 590 1 590 M.BOARDS for AMD ASUS Price Units Total A7V8X(KT400)AGPx8,USB2.0 790 1 790 MEMORY DDR 400 Price Units Total 256MB Twinmos 470 1 470 VGA CARDS ASUS Price Units Total V9280 Ti4200 128MB,TV,DVI,AGPx8 1090 1 1090 HARDS DISKS WESTERN DIGITAL Price Units Total 80 GB 7200 ATA-100 (8MB) 720 1 720 Floppy/CD/DVD CD-ROM Price Units Total ASUS x52 150 1 150 Total price + system assemly 4000 ¤ הכריס מסך כמובן יוחלף ל Leadtek Ti440 או Ti4200 X8 איזה טוב יותר ? יש הצעות שיפורים בטווח של ה- 4400 ש"ח .... תודה לכול העוזרים .
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-