עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by גל עודני,

היי אני רקוצה לקנות מחשב עם RTX3060 וRYZEN 5 3600 ושמעתי שהCOOLER MASTER 600W ELITE ממש לא טוב למה?, איזה ספק כוח הייתם מציעים לי, האם הוא יהיה 650W או 700W ושל איזו חברה? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  2. Started by dudu2683,

שלום אחי הביא לי מחשב נייד שהיה שלו מדגם HP DV6105US המחשב עובד סבבה אבל יש בעיה עם הWIFI הוא משום מה לא מזהה את רכיב הWIFI (לא רואים אותו במנהל ההתקנים)ניסיתי להוריד דרייברם מהאתר ועדיין הוא לא מופיע כמו כן יש לי מפסק במחשב שמפעיל ומכבה את התקשורת האלחוטית לא משנה באיזה מצב הוא תמיד דולקת נורה כתומה (למרות שהיא אמורה להפוך לכחולה שזה עובד)...מה שמביא אותי למסקנה שהכרטיס של ה WIFI נהרס....יש לי אפשרות להזמין כזה כרטיס מ EBAY הבעיה היא שדיברתי עם נציג של HP והוא אמר לי שזו יכולה להיות גם בעיה בלוח אם ולא בכרטיס הם רצו על בדיקה ותיקון 800 ש"ח (שאין לי כרגע)... למישהו יש רעיון איך אני יכול לבודד את התקלה אם זה מהלוח אם או מהכרטיס WIFI תודה מראה וסליחה על החפירה

• 5 תגובות
    • 848 צפיות
  3. Started by Adun,

אהלן, אני רוצה לקנות מחשב חזק מאוד למשחקים, התיעצתי עם כמה טכנאים ואנשי מיקצוע שונים, ולבסוף הרכבתי מפרט שעומד בתקציב שרציתי. בבקשה, תנו לי חוות דעת, מה לשפר, מה לשמר, אולי להמליץ על מותגים שונים ממה שיש במפרט וכו', אולי שחכתי חלק מסויים שאני לא שמתי לב לגביו. אני רוצה מחשב חזק במיוחד למשחקים, מחשב שמוסגל להריץ את המשחקים הכי חדשים באיכות הכי גבוהה בצורה הכי חלקה וטובה... זהו המפרט: מעבדי אינטל: Core i7 2600K 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11848 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Noctua NH-D14 CPU Cooler http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10604 לוחות אם למעבדי אינטל: ASUS P8Z68 Deluxe s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 1600, 3xP…

4. Started by FPSbanana,

היש הבדל בין Core Dou לבין Core 2 Dou במחשבים ניידים או שמדובר באותו מעבד? Core Dou T2250 הוא מעבד טוב?? http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=176&scat=332&tcat=

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  5. * מטרות המחשב? אני מתחילה מדעי המחשב, אז אני מניחה - תכנות. בנוסף, סרטים וכאלה. לא גיימרית או משהו כזה. * גודל המסך? הייתי רוצה 14 אבל זה לא בתקציב, אז 15.6 יהיה טוב. מט יהיה מצויין. * משקל רצוי? 2 * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 5-6 שעות זה טוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? אם הכוונה לזיכרון אז 320 * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? ? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. אבל 3 שנים זה חובה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לנובו ראיתי שני מחשבים, הם עומדים בתקציב שלי, אז רק לבחור ביניהם. אשמח להמלצות על המחשב הזה: http://ks…

6. Started by bigbosf,

שלום חברים לא ידעתי אם הנושא מתאים לכאן או לפורום windows מכיון שהוא משלב את שניהם אז ככה - המחשב הוא vostro 1015 מערכת הפעלה windows 7 במנהל ההתקנים מופיע לי סימן קריאה צהוב בהתקנים אחרים על התקן מערכת בסיסי ניסיתי windows update לא מוצא דרייבר , ניסיתי באתר של דל - אבל אני לא יודע תחת מה לחפש - כאילו סוג התקן יש למישהו מושג לאיזה דרייבר הוא מתכוון? צירפתי קובץ מצורף בכל מקרה באתר של דל יש המון קבצים להורדה - יש דברים שם לא רלוונטיים כמו דברים שכבר מותקנים , מודם , כרטיס רשת וכו' יש כמה קבצים שהייתי רוצה התייחסות - יש דרייבר שנקרא vostro 1015 system bios אחד שנקרא chipset - intel driver ויש כרטיס מסך וקול וכו מה יכול להיות הקובץ החסר? [attachment deleted by admin]

• 20 תגובות
    • 4.1k צפיות
  7. שלום, יש לי מחשב 10.1" של סמסונג. הוא נפל לי לפני כמה ימים מגובה מתניים ומאז הוא לא עולה.. כנראה שלא מזהה את הדיסק הקשיח. בהתחלה הוא היה עולה והwindows היה מתחיל להטען אבל אז המסך היה הופך לשחור עכשיו הוא לא מגיע לזה.. הצלחתי להעלות את windows repair ושמה קיבלתי הודעה שהדיסק הקשיח לא קיים. ניסיתי להעלות גם את samsung repair וקיבלתי הודעה דומה (שקובץ שהוא צריך לא קיים). יש מה לעשות? המחשב הזה די חלש וישן (כמעט 4.5) ככה שלתקן אותו כנראה יהיה לא כלכלי.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. היי התקציב שלי עומד על 2000 עם אפשרות לחריגה של 2500 אני צריכה מחשב ביתי/סטרימינג שיישאר במצב טוב לכמה שנים טובות, אולי קצת משחקים, ושיעבוד חלק כשמשתמשים באינטרנט. בנוסף גם מערכת הפעלה. קיבלתי הצעה של מפרט, מותר לי להראות אותו פה כדי לקבל ייעוץ אם הוא טוב?

9. מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤ 1425 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 559 1 מארזים NZXT Lexa Aluminum No PSU ¤ 642 1 קירור למעבד Thermaltake V1 CL-P0401 ¤ 276 1 ספקי כוח Corsair 450W 33A @ 12V CMPSU-450VXEU ¤ 455 1 זיכרונות Corsair 2GB Kit Value Select DDR2-667 (2x1GB) C2GG667KB ¤ 326 1 קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS ¤ 443 1 כרטיסי מסך Gigabyte 8800GT G92 512MB DDR3 DualDVI Retail - מוצר במלאי ¤ 1590 1 צורבים LG H66NK DVD-RW Dual Layer Sata Black ¤ 179 1 הרכבת מערכת הרכבה ובדיקות, מחשב חדש 3000שח ומעלה ¤ 5 1 משלוחים לכל הארץ שליחת מחשב מעל 5000שח שליח עד הבית כולל ביט…

• 10 תגובות
    • 685 צפיות
  10. מטרת המחשב היא בעיקר לאינטרנט. המחשב לא נועד בשביל גרפיקה ומשחקים מה דעתכם על המחשב הזה? http://bug.co.il/prodtxt.asp?psn=1893&scat=320&tcat=

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  11. שלום לכולם, למרות שאני מבין אני רוצה שתבנו לי מפרט למחשב לשימוש ביתי עם שני קריטריונים קריטים: *מעבד בעל שני ליבות *ללא ציוד היקפי כרגע *עם מארז שמקרר טוב וזול *לבנות שניים אם אפשר בבקשה, אחד ב1500 ושני ב3000. תודה רבה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  12. היי אשמח לשמוע את דעתכם לגבי המפרט הבא למחשב שהשימוש העיקרי בו יהיה עבודות תלת בסינמה ובלנדר ואליו יצטרף GEFORCE RTX 3090 - שלא כללתי במחיר הסופי המוצג פה. מעבד - AMD Zen3 Ryzen9 5950X 16 Core/32 Threads - With New PC Only - Base Clock: 3.4GHz - Max Boost Clock: 4.9GHz - Without Fan - 105W TDP - Zen 5000 Series הרדיסק ראשי - Samsung -2048GB (2TB) SSD 970 EVO Plus M.2 NVMe (M2) קירור Noctua NH-D15 CPU Cooler - Sockets LGA2066, LGA2011, LGA1151, AM4 - 2 x 140mm fans - Height (without fan)160 mm - Height (with fan)165 mm - Weight (with fan)1320 g לוח אם - TUF-GAMING-X570-PRO-WIFI-II - ASUS AMD AM4 socket - X570 Chipset 3rd Gen AMD Ryzen™ Proc…

13. הדרישות: 1)מסך 13.3 אינץ'-חובה. 2)זמן סוללה כמה שיותר ארוך-רצוי 8 שעות. משקל נמוך יתקבל בברכה. 3)כמובן ש3-4GB RAM לפחות. המחשב הוא למטרות לימודים באוניברסיטה (משפטים) ואין צורך בכ"מ חזק וכ"ו. תודה רבה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 769 צפיות
  14. Started by fantax,

אני רוצה לקנות מחשב נייד לצורך לימודים ,קבלתי הצעה למפרט הבא : IBM R50e מעבד Ghz1.4- Intel Celeron-M 330 512KB Cache מסך: 15" TFT 1024x768 זיכרון 256MB 266Mhz עד 2GB דיסק קשיח - 30GB כונן - DVD/CDRW Combo X24/X24/X24/ קבוע (לא שליף) משקל נשיאה: 3Kg , לא נתמך ע"י port replicator בטרייה: 3.5 שעות, תקשורת: מודם 56K / כרטיס רשת 10/100 מובנים / כרטיס אלחוטי מובנה 802.11b/g זיכרון מסך: 32-64MB Intel Extreme 2 graphics shared יציאות:2 x USB 2.0 , parallel , external display, mic., st. speakers מערכת הפעלה: Windows XP Home המחיר כ-5000 ש"ח, האם כדאי ואם לא איזה מחשב כדאי (עד 6000 ש"ח). תודה.

• 1 תגובה
    • 941 צפיות
  15. אהלן, הדליק אותי המחשב הנל שיש בו גם מסך מגע וגם אפשרות לשליפת המסך כך שהוא יהיה טאבלט עם ווינדוס 8. התקציב שלי הוא 2000 שח וזה נכנס לי בול לתקציב http://ksp.co.il/?uin=23312 השימוש שלי זה 70% אינטרנט, סרטים, עבודה ו30% משחקים עכשיו ראיתי שאחד הדגמים של המחשב הנל (בעל מעבד z3740) מריץ באיכות נמוכה-טובה משחקים כמו Dayz, Call of duty, Gta iv וכו והמחשב שהבאתי פה הוא בעל מעבד יותר משודרג כך שאני מנחש שהם ירוצו אפילו יותר טוב ממה שראיתי ביוטיוב לדעתכם המחשב שווה את הכסף והוא יענה על דרישותיי? תודה מראש *חבר בעל ידע בתחום אמר שהמחשב לא יהיה מהיר לאורך זמן כי הוא חלש, האם זה נכון?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך?4000 ניתן לחרוג מעט 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תכנות והרצת מכונות וירטואליות, פוטושופ, אילוסטרטור. גיימינג יהיה נחמד אבל בעדיפות אחרונה 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין צורך בSSD 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 8/10 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי …

17. האם האחריות של hp היא בין לאומית.. קניתי מחשב מחו"ל ואני רוצה לשלוח אותו לבדיקה במעבדת hp כאן בארץ.. השאלה אם זה תופס?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. אני צריך המלצה לנייד פשוט לצורך משרדי - ז"א שאפשר להציג בו מצגות ולא צריך יותר מזה מי שיכול להביא המלצה אז עדיף שיהיה גם המלצה לקטן וגם לרגיל (15.6) בתודה מראש נ.ב. שבוע שעבר ביקשתי המלצה לנייד קטן ורציני (לגרפיקה) אבל כנראה שאני אלך על נייח

• 0 תגובות
    • 790 צפיות
  19. טוב התקציב הוא 4000 והסיבה שאני לא קונה כרטיס מסך כרגע זה כי אני מחכה שהGeforce 8800GTS 320MB יגיע לארץ ואז אני אצרף אותו למפרט הדרישה היא למסך lcd בגודל של 17" וזכרון של ג'יגה בלבד (מתוכנן שדרוג בעתיד הקרוב אבל כרגע אין צורך) אין צורך ברמקולים,מקלדת ועכבר. מארז שפשוט לא יעשה רעש היופי הוא לא קריטי אה וחשוב שהמפרט יתאים לדרישות של Geforce 8800GTS 320MB תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 622 צפיות
  20. השימוש של המחשב יהיו גלישה באינטרנט, מייל, משחקים קלים (סימס ודומיו..) והורדות (חילוץ קבצים של 8GB). את המחשב אני אקנה מ-rsm מכיוון שקיים סניף יחסית קרוב לביתי (סניף כפ"ס). לא מתכנן OC, גם לא שדרוג בעתיד. אולי שנמוך. (ארחיב בסוף...). יותקן win 7. זה המפרט: AMD Athlon 2 X3 435 2.9Ghz Triple Core AM3 Box, יחידות 1 ₪400 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1212 Gigabyte MA785GM-US2H AMD785G CHIPSET, יחידות 1 ₪426 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1294 זיכרון Kingston 2GB DDR2 800Mhz CL6 , יחידות 1 ₪222 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=297 WD 320GB 7200RPM 16MB Sata2 AAKS, יחידות 1 ₪218 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=89…

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר בכלל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים אבל לא חשוב, אבל בעיקר תוכנות כבדות של עריכה גרפית וותמונות. צריך מארז טוב! א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משחקי גיימינג ותוכנות לעריכת תמונות של ADOBE ובעתיד עוד תוכנות לעריכות מקצועיות של תמונות. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים חדשים שיצאו לאחרונה. CALL OF DUTY,BATTLEFIELD,GTA. משחקי תפקידים ברשת למיניהם. -מהי הרזולוציה ה…

• 0 תגובות
    • 859 צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות שקלים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכה גרפית, תכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Photoshop מזדמן, visual studio תדיר, ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים שיש בשוק למשל Watch Dogs -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680*1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד ה…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. מפרט סופי לפני קנייה - חוו דעה האם טוב מספיק? אנא זרקו הערות בצורה חופשית (עניניות) שיפורים והמלצות תודה לכולם!! Cpu Cooler : Thermaltake Volcano 7 Plus Cpu : Amd Athlon Xp 1800 MoBo : Gigabyte 7VAX VIA KT400 Memory : Samsung Original 512mb DDR PC2700 333mhz Hd : WD 80GB 7200 JB SE 8mb cach Sc : Hercules Fortissimo III 7.1 Cd Rom : BenQ 32x10x40 Floppy : Teac 1.44 Floppy Case : Compucase 6919 Black super midi + 300W HEC Monitor : CTX 19' PR960F

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. היי חברים, הנה הטופס. * מטרות המחשב? עבודה משרדית, משחקים קלים, גלישה בעיקר, וסרטים. * גודל המסך? 15". * רזולוציית המסך? 1366. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? לא מבין בזה. משהו רגיל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? זמן סוללה ארוך. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, וחיבור ל SSD. * Bluetooth? אם יש מה טוב. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא קריטי. אין לי הבדל בין 500 ל 1G. רק שיהיה חיבור ל SSD. * כונן אופטי? אין צורך. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? Dell. * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) כלום. א…

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. שלום שלום ;D יש לי חבר שלומד ארכיטקטורה, וזקוק להמלצה על מחשב נייד בתקציב האמור (כ-$1000, לרכישה בארה"ב בימים הקרובים). הצרכים העיקריים שלו הם עבודת גרפיקה (בעיקר תלת מימד), לכן חשוב שהמחשב יוכל לעמוד במשימות האלו כמו שצריך (למשל, 3DSMax). הפרמטר החשוב הנוסף הוא גודל המסך - הוא מעוניין ב-15 אינץ'. מעבר לזה, נושאים כמו זמן סוללה, קישוריות וכו' - פחות רלוונטיים. שני דגמים שהוא מצא בינתיים וכן מתאימים לצרכים שלו, פחות או יותר, הם הדגם הזה של HP: http://www.shopping.hp.com/webapp/shopping/computer_can_series.do?storeName=computer_store&category=notebooks&a1=Category&v1=Entertainment+powerhouse&series_name=HDX16t_series והאסוס הזה: http://www.newegg.com/Product…

• 6 תגובות
    • 892 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.