עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. האם המחשב הזה מבאג מתאים? ומה קורה היום עם תוכנת אופיס? למה זה מוגבל לשנה אחת בלבד? מעבד: Intel® Core™ i5-8400 מערכת הפעלה: Windows 10 זיכרון: 12GB כוננים קשיחים: PCIe® NVMe™ M.2 SSD1TB (7200RPM) + 256GB כונן אופטי: צורב DVD מאיץ גרפי: Nvidia Geforce GTX 1050 TI עם זיכרון ייעודי בנפח 4GB קישוריות: Wi-Fi a/b/g/n/ac, BlueTooth 4.2 ממדים: 33.8x27.7x17 ס"מ משקל: 5.15 ק"ג חיבורים USB Type C 3.1 x1 2 x USB 3.1 USB 3.0 x4‏ 2 X USB 2.0‏ HDMI 2.0 x1 DVI x1 DisplayPort x1 כניסת אודיו 3.5 מ"מ יציאת אודיו 3.5 מ"מ יציאת אוזניות/מיקרופון משולבת אחורית וקדמית RJ-45 x1 קורא כרטיס זכרון 3 ב-1 במחיר של 4100

• 1 תגובה
    • 791 צפיות
  2. Started by danvis,

היי חבר'ה, למרות שאני מתעסק במחשבים כבר כמה וכמה שנים אני עדיין לא בטוח בעצמי לחלוטין, וחבר ביקש ממני לבנות לו מפרט והייתי רוצה לשמוע חוות דעת של כמה מהמומחים פה בפורום שמגיבים יחד איתי ביום-יום. המפרט מיועד לגיימינג, הגדרות גבוהות מאד ברזולוציה של 1920X1200. התקציב הוא 5K עם חריגה כמה שיותר מינימלית. למחשב מתוכנן OC גם לכרטיס מסך וגם למעבד. קירור חשוב, שקט ברמה של 6-7/10. אין צורך בצורב. שימו לב שבניתי את המחשב בכוונה מ-IQPC כי שם הוא מתכנן לקנות. אופק שדרוג ייתבטא רק בהחלפה של כרטיס מסך אם יהיה צורך, למרות שהלקיחה של GS ו-OC נוסף שלו אמורים למנוע את זה(הוא כמוני, מאלה שאוהבים להחליף מחשב קומפלט). בסוף המפרט רשמתי מספר הערות. תודה לכולם. מעבד: [..] INTEL CORE i5 S1155 25…

• 38 תגובות
    • 3.4k צפיות
  3. לחברי הפורום שלום רב! אני מחפש מחשב נייד לרכישה שישמש פרופסור באוניברסיטה. המחשב אמור לשמש כתחנת עבודה ניידת, כך שעיקר העבודה עליו נעשית מהבית במקום מחשב נייח. יחד עם זאת, המחשב כן יעבור ממקום למקום מדי פעם אז צריך שהוא לא יהיה כבד מדי. התקציב הוא 6000, אבל התקציב מאד גמיש - אפשר לחרוג במידה ויש דגם מחשב משתלם במיוחד, או לצמצם אם לדתעכם זאת הוצאה מוגזמת על מחשב משרדי. רכישת המחשב תעשה דרך מקום העבודה, אודה לכם אם תוכלו להציע יותר מדגם אחד . * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) המחשב יריץ בעיקר תוכנות משרדיות או תוכנות מחקר. לעתים סרטים על רזולוציה גבוהה ומוזיקה. * גוד…

• 0 תגובות
    • 984 צפיות
  4. Started by RadeonXt,

אהלן חבר'ה! שוב פעם אני מציק לכם, אלא שהפעם זה סופי סיימתי עם הטירונות ועם הקורס ועכשיו יש זמן פנוי - אז הגיע הזמן לקנות מחשב זה המפרט שחשבתי עליו: מעבד: Intel Core 2 Duo E6400 קירור למעבד: TT Big Typhoon לוח אם: Gigabyte GA-965P DS3 זכרונות: Twinmos/Samsumg/Kingston 1GBX2 667Mhz (האם שווה לשדרג ל-800Mhz, או שההבדל זניח?) דיסק קשיח: WD 200GB צורב DVD: Nec 4550-A (הבנתי שיש צורב X18, מה הדגם ומה מחירו?) כרטיס מסך: PowerColor/Sapphire ATI X1950Pro 256MB מארז/ספק: Compucase 6A19 Black + Hec 450W (האם 450W יספיקו?) עכבר/מקלדת: Logitech/Microsoft לגבי מסך, LCD, בתקציב עד 1300 ש"ח פחות או יותר. אם יש עצות/הערות - אשמח לשמוע.

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by mainframe,

היי, אני מעוניין בהצעה של מפרט למחשב בתקציב של 4000-5000 ש"ח כולל מסך. אני רוצה שהמחשב יהיה מבוסס INTEL והוא לשימוש ביתי : בעיקר אינטרנט, OFFICE, משחקים (לא ברמה של גיימר). חשוב לי שיהיה מחשב חזק (מעדיף מעבד 4 ליבות). והשאלה הנוספת אם כדאי לרכוש גם רשיון ל VISTA. תודה,

• 2 תגובות
    • 537 צפיות
  6. Started by dlivneh,

שדרוג ב- 2,300 ש"ח לוח, 4 גיגה זיכרון, מעבד, מאורר, כרטיס מסך (כל היתר יש לי). השימושים: אינטרנט, ורד, צפיה בסרטים ולעיתים נדירות משחקים. יש לי : מארז, כונן קשיח, צורב וכל שאר הציוד ההיקפי. למשיב אודה. התקציב: 2300 ¤. תשלום במזומן. חריגה מהתקציב: לא. מטרות המחשב: עבודות משרדיות, קצת משחקים לא ממש כבדים...(בערך ברמה של פיפא 09 מבחינת דרישות מערכת), אינטרנט, מוזיקה וסרטים/סדרות. ציוד היקפי: לא צריך! האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? 4 געגה זיכרון. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא, לא ממש... האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? לא, יש לי מארז. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? צריך הרכבה. לא צריך מערכת…

7. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 שקלים. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנסות ולחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא לחרוג מהתקציב, אם אין ברירה אז בכמה שפחות. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית-אופיס, צפייה בסדרות, משחקים לא כבדים (רצוי שסימס 2 יוכל לעבוד ויהיה נחמד אם גם סקנד לייף). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך בציוד הקפי. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מסך. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן. 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לצי…

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by GiorTheLegend,

שלום! המחשב שלי מת ואני צריך לקנות מחשב חדש, אשמח לקבל רעיון למפרט. ורציתי לשאול האם יש מניעה להשתמש בחלקים מהמחשב הישן? כמו הכוננים: ST1000DM003 SD7SB6S-128G-1122 והמאוורר למעבד: CNPS5X Performa 1. מה התקציב המירבי? 3000-4000, מניח שאפשר לחרוג בכ500 אבל עדיף שלא אם אין צורך. 2. מה שימושי המחשב? משחקים ותכנות, לא דברים כבדים מידי. דברים כמו: Dota2, Rust, CS:GO, GTAV, AndroidStudio, PyCharm, IDA 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? אשמח לכונן SSD אחד של 250GB יש במחשב הישן כונן SSD 128GB וכונן HDD 1TB וגם מאוורר למעבד CNPS5X Performa. לגבי המאו…

9. אני רוצה מחשב 15.6", רזולוציה גבוהה, נוח (שלא תתחמם המקלדת בזמן העבודה), אין חשיבות לסוללה (יהיה ליד חיבור לחשמל כל הזמן), לא משנה גם המשקל, העדפה לחברה עם שירות טוב פה בארץ. מצאה חן בעיני הביקורת על ה-ASUS פה באתר, ולמרות התקציב הגבוה, גם הוא נראה לי שיספיק לצרכים של סבתא שלי. יש סיבה לקנות יותר יקר למרות התקציב הגבוה? http://hwzone.co.il/reviews/notebooks/asusk53e זאת. אני עכשיו עובר עליה שוב, הרזולוציה קטנה קצת. יש רזולוציה יותר גדולה עם גודל נקודה סביר או שגודל הנקודה הזה נחשב "נורמלי"?

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  10. שלום לכולם, אנא עזרו לי לקצץ את הסכום של מפרט החלומות שלי (נבנה בעזרת המומלצים שלכם!) תודה! אני צריך להוריד בערך 600 ש"ח, מעדיף להוריד את איכות המסך, רמקולים, עכבר וכ"ד ולא חלקים פנימיים חשובים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7500 שקל. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך לכיוון 7000 ש"ח. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 7500 ש"ח ולא שקל יותר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). starcraf2 כל היום והלילה! ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג כבד במיוחד. -אילו משחקי…

• 6 תגובות
    • 778 צפיות
  11. בוקר טוב, אשמח לעזרתכם בבנית מפרט 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? סביבות ה400 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? מדובר על מחשב משרדי, עם דרישות מינימליות (יחסית) לעריכת וידיאו, למשל, לכידת וידיאו מדפדפן, פתיחה של פרימייר (בקבצי וידיאו במקסימום Full HD) רינדור בסיסי. עיקר העבודה אינה עריכת וידיאו אלא עבודת משרד "רגילה" לעיתים נדרש לפתוח פרימייר ולכן אני רוצה אפשרות לעבודה איתו בלי שכל המחשב יעבוד לאט. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן S…

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  12. Started by ALE-XtaZi,

שיהיה מחשב חזק ללא מקלדת ועכבר, רמקולים, וכל זה עם מסך! עם קירור למעבד. יתקבלו בברכה גם על P4 וגם על A64 חשוב גם לציין אני רוצה מחשב חזק למשחקים גם ברשת וגם רגיל עם כרטיס מסך טוב מאוד רק תרשמו לי את שם החנות שמשם לקוח המפרט בתודה גדולה אלכס.

• 6 תגובות
    • 867 צפיות
  13. שלום לכולם, אני מעוניין במחשב חדש לעריכת תמונות בקפצ'ר 1 בווידאו בפריימייר. רוצה מחשב חזק לפחות ל 5 שנים בלי כאבי ראש. כרגע אין צורך במסך, תקציב בין 4-5K, דיסק CCD לפחות 512, זיכרון מינימום 16גב. אשמך להגדרת המערכת והמלצה היכן לרכוש. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by EnerGy,

שלום, חשבתי על המפרט הבא : http://www.skypc.co.il/pl_product~sky120~88~0.htm ולהוסיף את המסך 2243BW. שימו לב שהמפרט כולל את ה2600HD וייתכן שהספק והמארז ג'נריים. אם אתם רוצים להציע מפרט חלופי אני מבקש שהחנות תהיה באזור ראשון לציון או רחובות. תודה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 724 צפיות
  15. אני זקוק למפרט עבור מחשב ל - HTPC /משחקים בינוניים בתקציב 2.5K, ללא OC או ציוד היקפי המחשב יחובר למסך דל 22 ובחיבור HDMI לפלזמה 40. 1. חשוב לי שהמארז יהיה כמה שיותר קטן ואלגנטי [מה דעתכם על http://ivory.co.il/product.asp?productid=1547&CatCode=408 SST-SG02B-F SilverStone 2. באיזה מערכת הפעלה מומלץ להשתמש ? 3. האם ניתן לשלוט על המחשב באמצעות שלט? תודה מראש

16. קריסטלי למסך מט ,אני מעוניין לקנות את הדגם הנוכחי של LENOVO ורציתי להזמין אותו דרך האתר של באג עם מסך מט אבל הם אמרו שלא מוכרים יותר מסכי מט ללנובו(נשמע תמוה) ,בגלל מה שקראתי בפורומים שונים על מסכי קריסטל אני מאוד מתלבט ,לא יודע מה לעשות,כבר הייתי בתוך החנות לפני קניה ? איך אני יודע איזה סוג מסך יש דגם אודה לכם על עזרתכם בנושא. המפרט: Lenovo 3000 N100 (TY0BLIZ) 1.66Ghz 1GB מחשב נייד מבית Lenovo. מחשב חזק במיוחד, כולל צורב DVD, דיסק קשיח גדול 100 גיגה, זיכרון 1 גיגה . מחשב שמתהדר במעבד הדור השני של אינטל בסדרת הCore 2 Duo תוספת של 20 אחוז בביצועים ו20 אחוז חיסכון בצריכת החשמל! כלל תמיכה ב 64bit ! ניתן לאסוף את ההזמנה מחנויות באג ללא דמי משלוח! בתאום עם מרכז …

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימלי? התקציב הוא 2000 שקל אך אם יש צרוך ממשי מסוגל להימתח ל 2500 שקל 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: המחשב הוא לשימוש כללי בעיקר לאינטרנט ולצפייה של סרטים אך קיימת האפשרות למשחקים בעתיד. 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. לא לא צריך ציוד הקפי למחשב. עדיף שהפרט יבנה מ SKYPC עקב ניסיון טוב עם החנות.

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  18. Started by sandman2017,

שלום לכולם! מחפש עזרה במפרט ל HTPC לסלון בתקציב 2500 גמיש (אם יש לכך הצדקה) , אפשר לחסוך ואפשר לחרוג. המחשב מיועד להזרמת תכנים מההארד דיסק ומהרשת, הזרמת וידאו מהאינטרנט כגון נטפליקס, הצגת עידן+ והקלטה שלו, ניגון ריפים של בלו ריי מלאים ואולי גם יכיל כונן בלו ריי (אופציונלי). המחשב צריך להיות שקט (9 מ10) ובמארז יעודי לHTPC (לא חייב להיות מינאטורי אבל שלא יהיה בגודל מלא). משחקים לא ממש רלוונטים,יש מחשב נוסף למטרה זו. אשמח להמלצות על מקלדת/עכבר/שלט המיועדים ל HTPC. נפח איחסון הוא חשוב, לפחות 1T ורצוי 2. המחשב יורכב בחנות ועוד לא החטתי לגבי מערכת ההפעלה. אני מתגורר בתל אביב אבל גם כפר סבא יכול להיות נוח בנוגע למקום החנות. חובה תמיכה ב USB3 וhdmi הכי עדכני(1.4 אני חושב) מקווה …

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by Bugoji,

שלום לכולם. אני מחפש מפרט למחשב עריכה גרפית עבור החברה שלי שהחלה ללמוד את התחום. בשנתיים הקרובות מדובר על דו מימד בלבד (פוטושופ, אילוסטרייטור וכו'), ובשנה השלישית בלבד על תלת מימד ורינדורים מאסיביים- מאיה (אולי OC וכרטיס מסך אימתני בעתיד אבל לא כרגע). מדובר על תקציב של כ- 7000 ש"ח לבניית מחשב מאפס- ולכן אני זקוק לציוד היקפי כולל מסך, בעדיפות למסך איכותי שניתן יהיה לבלות מולו ארוכות בלי לחטוף כאב עיניים. על בסיס הצעה של חבר (שגם הפנה אותי לפורום) בניתי שני מפרטים מאתרים שונים. כיוון שאני ירוק (יותר מהדשא של השכן) בתחום אני פונה אליכם לעזרה בבחינת המפרטים שלהלן: מ- Skypc: 808 מארז כולל ספק Antec SONATA-III EC 500W 1,461 מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 -=Stepping G0=- Box 562…

• 32 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by yabbee,

האמת, לא צריכה הרבה ולא מבינה הרבה, אבל נמאס לי לקנות מחשבים גוססים, פעם אחת בא לי אם כבר להוציא כסף אז להתפנק במחשב חזק. משהו שפשוט יאפשר לי לגלוש באינטרנט לשמוע מוסיקה לעבוד על הפוטושופ ולהתפנק במשחקי מחשב מבלי שהכל יקרוס כל רבע שעה המליצו לי על זה: מעבד Intel Core i5-650, 2.93GHz מערכת הפעלה ]Windows 7 Home Premium 64bit] זיכרון 8GB DDR3 1066MHz] דיסק קשיח[[1TB 7200RPM SATA] כרטיס מסך [Nvidia GeForce GT320M, 1GB[] כונן[ ]DVD Super Multi ב3300 ש"ח שזה נראה לי יקר מדי. מה אתם אומרים? המלצות?

• 4 תגובות
    • 543 צפיות
  21. Started by JE,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 שקל א) האם לנצל את כל התקציב לחרוג מהתקציב? 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: BF4, AC4 , GTA , COD GHOSTS, FIFA 14, 2K14 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).FULL HD 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכ…

• 13 תגובות
    • 3.7k צפיות
  22. Started by markizik,

בהמשך לאשכול http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=506211.0 ומחשב החדש שרכשתי (ללא מסך). (כרטיס מסך שבחרתי 6950) מעוניין לרכוש מסך. חברות Dell או Samsung. לא יודע אם כדאי לי לקחת LED. הומלץ לי פה על מסך Samsung 2333T, אבל ראיתי שזמן התגובה שלו 8מילי שניות בלבד. תודה.

23. CPU: Intel Core i7-4930K 3.4GHz 6-Core Processor ($568.98 @ Amazon) CPU Cooler: Noctua NH-D14 SE2011 CPU Cooler ($72.24 @ Amazon) Motherboard: Gigabyte GA-X79-UP4 ATX LGA2011 Motherboard ($224.99 @ Microcenter) Memory: G.Skill Ripjaws X Series 16GB (2 x 8GB) DDR3-1866 Memory ($126.92 @ NCIX US) Storage: Samsung 840 EVO 500GB 2.5" Solid State Disk ($309.00 @ Amazon) Storage: Seagate Barracuda 3TB 3.5" 7200RPM Internal Hard Drive ($106.99 @ NCIX US) Video Card: MSI GeForce GTX 780 Ti 3GB Video Card (3-Way SLI) ($699.99 @ Newegg) Video Card: MSI GeForce GTX 780 Ti 3GB Video Card (3-Way SLI) ($699.99 @ Newegg) Video Card: MSI GeForce GTX 780 Ti 3GB Video Card (3-Way S…

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by oren,

היי, האם המחשב הזה יריץ GTA SAN ANDREAS ברזולוציה 1280*800 עם הגדרות בינוניות על 60fps ? או שהוא חלש מדי עבור זה ? שאלה נוספת: מדוע ההבדל במחיר בין T7200 ל T2450 כה גבוה? T7200 עולה 5,039 ש"ח עם 512mb זכרון פנימי T2450 עולה 4,250 ש"ח עם [glow=red,2,300]1,024mb [/glow] זכרון פנימי!! מה ההבדלים מבחינת ביצועים? תודה רבה, אורן.

• 4 תגובות
    • 796 צפיות
  25. Started by janiro,

שלום רב , אני מתלבט איזה מחשב נייד לקנות. הצרכים הם ביתיים: אופיס, אינטרנט, משחקים קלים, בנוסף אני צריך צורב במחשב מצלמה ומיקרופון מובנה וחיבור HDMI . התקציב הוא עד 2500 ש"ח הכולל אחריות של לפחות שנתיים. אני חושב לקנות : http://www.vipsales.co.il/Product.asp?Pid=K52F&Cat2Cat1ID=2&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he http://www.1pc.co.il/toshibasatelliteintelp6200213ghz3gb320gb156win7premium-p-11376.html אשמח לעזרתכם, פתוח להצעות מחשבים נוספות מכל חברה . תודה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.