ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,387 דיונים בפורום זה
-
שנה הבאה אני מתחיל ללמוד מדעי המחשב, קנו לי מחול את המחשב הזה http://www.toshiba.co.il/he/discontinued-products/portege-z30-b-118/ האם הוא מספיק טוב? ועוד שאלה, הוא הגיע לי עם ווינדוס 8 האם כדאי להתקין עליו ווינדוס 10? תודה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד עד 2500 ש"ח,תתאפשר זליגה קטנה בתקציב. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס),משחקים קלים (sims3),צפייה בסרטים,סקייפ (מצלמת אינטרנט). * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך? הרזולוציה המקובלת בטווח המחירים הנ"ל. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא. * משקל רצוי? כמה שיותר קל,לא יותר מ2.5 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא חובה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? עדיפות לhdmi * Bluetooth? מומלץ * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? hdd,רצוי מעל 500 * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? רצוי שכן. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? dell,lenovo,hp אך כל חברה מומלצת אחרת תיש…
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב שלי בן 4.5 שבק חיים. אני מעוניין במחשב למשחקים שיריצו cod, dragon age, crysis2. להלן הנתונים: רזולוציית המסך 1680*1050 יש לי כרטיס מסך radeon 4870 עם ספק כוח 500 וואט. אני חייב להשאיר את הכרטיס הזה בגלל חיבור s-video שמתחבר לטלוויזיה השמנה שלי. הכרטיס יריץ לי משחקים חדשים? אין לי בעיה להישאר עם המארז הנוכחי שלי. יש לי דיסק קשיח 1t בנוסף, קניתי לפני שבוע דיסק קשיח IDE, עבור המחשב שהפסיק לעבוד. אני אוכל להשתמש בו? לא צריך עכבר, מקלדת סידי-רום וכו׳. נראה לי שצריך את הרכיבים הבאים: מעבד (כולל קירור? אני לא מבין בזה) לוח אם זכרונות מה מומלץ לי בתקציב עד 1500 ₪?
-
- 8 תגובות
- 750 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?2.8K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 שקל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים/עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).autodesk maya תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.מיינקראפט,ואו,bf3/4,tp2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1:100,000,000 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר…
-
- 5 תגובות
- 915 צפיות
-
-
לאח של חבר טוב מחשב למשחקים תקציב : 4K אין צורך במסך רצוי שיהיה מבוסס על C2D כמובן מה שצריך : מעבד, לוח, זכרונות, כ.מסך, מארז, ספק מקלדת ועכבר אשמח להצעות, תודה
-
- 8 תגובות
- 569 צפיות
-
-
אני צריך ultrabook כמה שיותר נייד וקל (בערך 13"). שימושים משרדיים, סרטים, מוזיקה ומשחקים כמה שאפשר (שיהיה כ.גרפי מובנה טוב או עדיף חיצוני). בגדול אני צריך אותו לעוד 3 חודשים בערך וההתלבטות שלי היא זו: האם לחכות לדור ה- haswell של ultrabooks כדי להנות מגרפי מובנה חזק משמעותית מ- IB הנוכחי. או לחילופין לחכות שיהיה ultrabook עם haswell אבל לקנות את הנוכחיים עם ה- IB שמחירם ירד ובכך לקבל ביצועים דומים(?) ולחסוך עלויות? אופציה שלישית היא ultrabooks של AMD שאין לי מושג מה הם..אבל אני מניח שיש להם כרטיס מובנה חזק יותר מאינטל(?) ובכך לקבל נייד מתאים יותר למשחקים. בגדול חשוב לי מסך FHD ויציאת סאונד טובה לאוזניות איכותיות. כמו כן כפי שאמרתי כמה יכולות גיימינג שאפשר לסחוט מ- ultrab…
-
- 4 תגובות
- 835 צפיות
-
-
המחשב שלי הוא כזה Intel Intel® Pentium® 4 CPU 1400MHz pga 423 INTEL D850GB 384 MB RDRAm 800 mhz geforce fx 5200 128 bit 128 mb cretive soundblaster audigy אני מעוניין להליף את המעבד לוח אם והזיכרון בתקציב של 2500 שקל וזה מה שאני הרכבתי כמות. מוצרים סה"כ 1 AMD Athlon 64 3200 (939-pin) Oem Venice Stepping E6 891 ש"ח מה ההבדל בין הE6 לרגיל? 1 MSI K8N Neo2 Platinum nVIDIA nForce3 Ultra Socket 939 676 ש"ח 1 GeIL 1GB 2*512MB Value PC3200 DDR400 Dual Channel 719 ש"ח 1 Thermaltake Silent K8 939 CL-P0200 166 ש"ח אין לי תקציב לכרטיס מסך טו אז אני מעדיף לקנות לוח agp ועוד כמה חודשים לקנות כרטיס מסך טוב יד שניה כגון 6800אולטרה א…
-
- 24 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אוקי, אני הולך לתת לכם בקשה מוזרה. אני רוצה לבנות מחשב ב1500 ש"ח שיכול להפעיל משחקים חלק, אין אפשרות לחריגה מהתקציב, חייב להיות עד 1500 ש"ח. אין צורך במארז, אין צורך בכרטיס מסך, לא צריך צורב או כונן DVD וגם אין צורך בדיסק קשיח, אני פשוט צריך שהבסיס של המחשב יהיה חזק למשחקים בסיסים [לא משחקים בסגנון של UT3 או קרייסיס] ושיהיה מהיר. ושיהיה לו ספק כוח טוב. תודה (: המפרט הוא לילד בן 9, ככה שהמחשב לא צריך להיות ממש רציני, אבל שיחזיק לתקופה טובה. וגם לא צריך ציוד היקפי כמו מקלדת וכו', ומערכת הפעלה כבר יש.
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
האם יצאות USB 3 לא תלויות בלוח אם? תודה לעונים.
-
- 4 תגובות
- 774 צפיות
-
-
היי לכולם אני באילת ורוצה לקנות לפטופ חדש לשימושים כלליים אינטרנט, קצת תכנות ומדיה. חשוב לי מאד חיי סוללה ארוכים. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000-3500 באילת אפשר לחרוג קצת אם זה קריטי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושים בסיסיים- אופיס, אינטרנט, מדיה וקצת תכנות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלו…
-
- 0 תגובות
- 990 צפיות
-
-
שלום לכולם אני החלטתי שאת המחשב החדש שלי אני קונה בחלקים ומרכיב לבד בנתים קניתי מקנדה את החלקים הבאים Motherboard ASUS Striker Extreme Memory Patriot 2x1GB DDR2 800 Headset Logitech Gaming Headset Hard Drive Seagate 1TB 3GB/S Mice Logitech MX REVOLUTION (הכל ביחד אחרי מיסים יצא לי 2,600 שקל+- ) עכשיו את שאר החלקים אני צריך לקנות בארץ כי אין לי איך להביא עוד חלקים הקניה הבאה שאני תיכננתי לקנות בארץ היא: Memory G.Skill 2x1GB DDR2 800 ב 570 שקל Case NZXT Trinity ב 343 שקל Scythe Ninja Plus Rev. B ב 200 שקל Pioneer DVR-212BK ב 210 שקל Thermaltake Dual UV athode light ב 70 שקל סה"כ 1,400 שקל +- ואחרי שהכל יגיע תיכננתי לקנות את זה: Processor Intel Q6600 שעולה כ- 1400 שקל …
-
- 6 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שבוע טוב 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4,000 שקל ואפשר לחרוג במידת הצורך בכמה מאות שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועבודה משרדית. 1060 יעשה את העבודה לא צריך מעבר. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? שיהיה שקט יחסית. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב בחנות.…
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
חשבנו ללכת על מפרט דומה לזה כאשר היא חשבה על מחשב נייח (יש מסך) לוח-אםGIGABYTE GA-MA78LMT-S2315 זכרונות4GB DDR3 1066/1333 MHz כונן קשיחSAMSUNG F3 500GB כונן אופטיDVD-RW - SATA115 מארזCoolerMaster Elite 335185 ספק כחFSP 350W : ATX350-PNR אבל בסופו של יום היא מעדיפה נייד... צרכים: גלישה באינטרנט, האזנה למוסיקה, הורדת תוכן האינטרנט, צפייה בסרטי DVD, כתיבת מסמכי Word וכד'. שיעבוד מהר... מעבד ליבה כפולה. לא צריך ליבה גרפית או כרטיס מסך חזק פרט למובנה שיריץ סרטי HD. עדיף 3 שנות אחריות עקב הבעייתיות של ניידים. גודל: לא 10.1" ולא 15.X"... בין 12" ל14". רוב הזמן יישמש בבית ,אבל כנראה יהיה גמיש תקציב - עד 3000 ש"ח. (בכל מקרה יש מערכת הפעלה שבאה עם המחשב אז זה מתקז…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד שישמש בעיקר לפיתוח תוכנה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח תוכנה - דרוש כח עיבוד (עבודה עם הרבה תוכנות בו זמנית), פחות דגש על גראפיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Jetbrains Pycharm, Visual Studio, Google chrome Developers Mode, MySQL Workbench,VM,Linux ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי …
-
- 3 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות נייד מארהב לטובת הפעלת תוכנות לעיצוב מטבחים המלצות בבקשה עד2000 דולר
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 5.5K-6.5K, מזומן. 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מסך 22 אינץ'. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא צריך צורב (כלומר אם קיים כונן DVD שאינו צורב אז מעולה), כונן דיסקטים. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? מעבד אינטל I5 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? קירור ועיצוב לא חשובים. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? רק הרכבת מחשב במעבדה. 8. האם חשוב שקט? עד כמה? סטנדרטי, לא צריך שיהיה שקט במיוחד. 10. האם מתוכנן OC? לא. 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק- GTA, FALLOUT3. כמו כן מקווה …
-
- 9 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מחפש מסך 4K, לצורך עריכה גרפית (צילומים). גודל רצוי - 32 או 31.5 אינטש. לאחר מחקר מקיף צמצמתי את ההתלבטות שלי ל-2 מסכי אסוס, האחד זמין בארץ PA329Q (מסך משנת 2016), והגרסה המתקדמת יותר שלו PA32UC לא זמינה בארץ (כוללת HDR10 ותאורה מקומית עם 384 נורות במקום אחת), שזה צעצוע נחמד, אבל לא בטוח ששימושי בעיבוד תמונה, ולא ידוע לי איך זה מתפקד במשחקים או מדיה שהיא לא HDR. זו גם גרסה הרבה יותר יקרה כי הטכנולוגיה עדיין בחיתולים. אני יכול לקנות את 2 המסכים במחיר מוזל ב-BLACK FRIDAY, אבל לצערי לא ראיתי מבצעים בארץ למסכים ברמה הזו, ולכן אני שוקל לקנות בחו"ל. בחו"ל זה יוצא הרבה יותר זול כמובן, גם אם מחשיבים עלות משלוח + מע"מ. השאלה היא אם משלמים על זה מכס בנוסף למע"…
-
- 0 תגובות
- 913 צפיות
-
-
מעבד: Intel Pentium Dual-Core E2180 לוח-אם: GIGABYTE GA-G31M-S2L זיכרון: Mushkin DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 SP דיסק קשיח: WDC WD1600JB ATA Device 149 GB IDE כרטיס מסך: Club3D ATI Radeon HD3650 Silent 512MB DDR2 PCIe צורב: Pioneer DVR-215D Black מארז: HEC 6C11 ספק-כח: Delta 350W * המחשב נקנה לפני כחודשיים (חוץ מהדיסק קשיח). בכמה אפשר למכור? תודה
-
- 6 תגובות
- 827 צפיות
-
-
מה ההבדלים בין שני המעבדים האלה לניידים? האם יש צריכת חשמל שונה? מה ההבדל בביצועים? ולמה מציעים לי אותם באותו מחיר? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום מעוניין לרכוש מחשב נייד תקציב עד 3500 -3600 שח מעוניין בDELL כי זה 3 שנים אחריות האם האחריות כוללת כל תיקון למחשב? כולל לוח אם? אני בעיקר רוצה את זה לגלישה,תוכנות אופיס,לראות סרטים באיכות טובה ואיכות שמע טובה,לראות סטרימינג באינטרנט באיכות טובה ולשחק משחקי מלחמת עולם שנייה,לא דווקא אלו של 2010 אלה ישנים יותר האם מספיק לי מעבד I3
-
- 2 תגובות
- 777 צפיות
-
-
בקרוב יש לי בר-מצווה, ואני קונה מחשב לבר-מצווה, אז אני צריך מפרט טוב, התקציב הוא עד 5000 ש"ח. הצרכים שלי הם בעיקר, גרפיקה דו מימדית ( פושטושופ וכו' ), משחקים כבדים, תוכנות כבדות, טיפה טיפה מסיבות רשת, וגם טיפה אוברקלוקינג. אני צריך את הציוד הקפי הבא: 1) מקלדת 2) עכבר 3) אוזניות מקצועיות, משהו כמו Icemat Audio - White Siberia Multi Headset. נושא הקירור והעיצוב חשוב לי, גם כן צריך להתאים את הצבעים. יש לי העדפה לחלקים הבאים: מארז : ANTEC TX1050B 500W אוזניות : Icemat Audio - White Siberia Multi Headset כרטיס מסך : שיהיה משהו טוב לוח אם : העדפה ל DFI, טוב לאוברקלוקינג. חלקי חובה: מעבד : Amd Athlon זיכרון: לפחות 1GB צורב DVD כונן CDROM קורא DVD כונן דיסקטים ת…
-
- 42 תגובות
- 4k צפיות
-
-
משום מה, העזרה באתר של אסוס לא עובדת לי, אז אני די אבוד... אני רוצה לדעת איך מכניסים מדיה ל-DVD של המחשב, משום מה אחותי (המחשב הוא שלה) לא מסתדרת עם זה ואם הייתה תמונה זה היה עוזר... לציין רק שאני הכנסתי דיסקים והוא קרא אותם וכשהיא הכניסה זה לא הצליח אז אני רוצה לוודא שהבעיה היא באופן ההכנסה ולא בכונן תקול או לחילופין בעדכון דפוק מודה על כל עזרה, rMaNe
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? - 5K , גמיש עד 6K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - עריכת אודיו/גרפיקה/עבודה משרדית/גיימינג בסיסי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? - לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - מסך/מקלדת/עכבר/HDD 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? - רצוי שקט מאד. (לצורך הקלטות אודיו וכו') 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? - לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן…
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום חברים החלטתי לרכוש מחשב חדש... מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q66000 STEPING G0 - BOX ¤1461 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3 ¤654 מסך: SAMSUNG LCD 22" 226BW 2ms DVI ¤1946 דיסק קשיח: WD 400GB 16MB IDE 7200 RPM - 4000AAKB ¤532 זיכרון: CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT ¤463 מארז: ANTEC P150 QUIET PC CAES + 430W PSU ¤775 הרכבת מחשב: ללא הרכבה ¤0 מחיר סופי: ¤5831 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il זהו המפרט אשר בחרתי להרכיב , עכשיו קודם כל ארצה תגובות עליו בכללי הרעיון שלי הוא לקנות את המפרט כעת ועוד חודשיים להוסיף לו את כרטיסי המסך החדש שייצאו .. מה אתם אומרים על הרעיון?! ואני מבחינתי יכול להסתדר עם כרטיס אונבורד או אפילו איזה כרטיס LOW END עד אז.. לגב…
-
- 9 תגובות
- 562 צפיות
-
-