עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by iNDI@NBoY,

מחשב ללא כרטיס מסך, כרטיס רשת וכונני דיסקים. וללא ציוד היקפי. העיצוב והקירור לא חשובים. כונן קשיח אחד. תקציב: 3000-3500 לוח אם עדיף SLI. תודה לכל העוזרים.

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  2. אז זה המפרט: מעבד: q9300 לוח אם: ASUS P5N-D ספק: ENERMAX FMA 2 DDX 535W SLI זיכרון: 2X2GB 800 כרטיס מסך: 9800 GTX 512 ד.קשיח: 320 איזה מארז מהחברות הבאות כדאי לי לקנות? GIGABYTE COOLERMASTER ASUS ENERMAX ANTEC התקציב למארז זה 700 +- והאם שווה לי לעשות במקום הGTX מערך SLI עם 9600GT? והאם להחליף לוח אם אם אין SLI? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  3. אני מעוניין לקנות מחשב חדש, בעיקר לטובת משחקים אני מאוד מרוצה מהמסך הנוכחי כך שאני אשאיר אותו -T220P סמסונג "22 (1920*1200) יש לי גם כרטיס audigy 2 zs שאני מעביר ממחשב למחשב כבר שנים והוא עדיין מצוין כך שגם את זה כבר יש. שאלות: 1. האם כדאי לקנות עכשיו לאור העובדה שבקרוב יצא חלונות 7 ואז אני אתקע בלי directx 11 2. אני חושב הפעם להתחכם ולקנות לוח אם תואם sli או CF ביחד עם כרטיס מסך חזק (בערך 1200-1300 שקל) ואז עוד שנה פשוט להוסיף בכמה גרושים כרטיס מסך זהה לו - אני מבין שזה עלול לייקר את הספק כוח והלוח אם 3. לא יודע למה אבל אני תמיד איכשהו נוטה לכיוון nvidia לא מבין ביצרנים השונים- gigabyte,asus...) 4. נכנסתי לKSP ובניתי שם מפרט שנשמע לי קצת יקר מדי (5000 בערך) , דעתכם: Cor…

• 4 תגובות
    • 578 צפיות
  4. זה אפשרי להשיג מפרט מחשב למשחקים ב3500 כולל מסך lcd..מה ההמלצות שלכם? תודה... זה שווה? http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=2053424 ואם תרדו למטה אני משפר את הכרטיס מסך לכרטיסATI Radeon X800GTO 256MB.. מה אתם אומרים המחשב הזה עם הכרטיס מסך המשופר שווה 3700 שקל? תודהה

• 4 תגובות
    • 578 צפיות
  5. בניתי מפרט למחשב משרדי חזק ומסך תואם מבקש להדגיש כי ההשקעה שלכאורה מעבר לנדרש הינה בראייה לטווח ארוך כלומר מחשב שיוכל לשרת לתקופה ארוכה בהיותו חזק ובעל מוצרים איכותיים . אודה על חוות הדעת והרשו לעצמכם להמליץ על מפרט אחר בהתאם למסגרת התקציב של כ 4000 ש"ח +- 10 אחוזים . תודה מראש

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  6. אוקי מחר אני חיב ללכת קנות מחשב זה זה דחוף התשובה. מפרט אחד הוא בשבילי פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב 3000 עם חריגה קלה משלם במזומן 2. מטרות המחשב? לדוגמה: גיימינג קל משחקים מזדמנים פה ושם לא יודע אם להגדיר אותם ככבדים (קרייסיס,פרוטוטייפ ברנאוט פרדייז )חשוב לי שזה ירוץ סבבה על המחשב 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: לא צריך 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? אין דבר ספציפי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? מעבדי אינטל נראים לי הכי אמניים אבל אני לא מבין בזה אז אשמח להסבר 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? צבעים זה לא משנה אבל קט זה דיי חשוב 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבד…

• 4 תגובות
    • 578 צפיות
  7. טוב , ניצלתי את הלילה לנסות להרכיב לעצמי מפרט למחשב. המטרה העיקרית של המחשב היא משחקים ופוטושופ. מעבד AMD Athlon 64 X2 6000+ Socket AM2 Box ¤857 http://skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1169 לוח אם ASUS M2N-E ¤511 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31575 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB ¤410 http://skypc.co.il/product.asp?pid=3200AAKS זכרון OCZ DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL4 Special Ops ¤409 http://skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ2SOE6672GK כרטיס גרפי ALBATRON nVIDIA Geforce 8600GT 512MB DDR3 PCIe ¤788 http://skypc.co.il/product.asp?pid=8600GT5 צורב LG GSA-H62N X18 DVD ¤170 http://skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-H62N מארז כולל ספק HEC 6A19B 400W ¤384 http:…

8. הי, אני מעוניין לרכוש מחשב ביתי חזק להחשיב את המחשב הנוכחי שלי (שאיתיכבר כשמונה שנים). שימושים (מעבר לשימושים ביתיים בסיסיים של OFFICE, גלישה, הורדות וכו') 1. משחקי סימולטור הטסה של טיסנים (Realflight, Phoenix, ...). כרגע על מסך 22" אך בעתיד אולי יותר גדול (עד גודל עליון מקסימלי מתאים לשימוש שולחני) 2. עריכה בסיסית של סרטי וידאו. (צריך חיבור Firewire למצלמתי הנוכחית אבל גם מה שמתאים למצלמות וידאו מודרניות יותר) 3. חזק מספיק להריץ VMWare עם מערכות הפעלה שונות על גבי WINDOWS VISTA כך שהמחשב הוירטואלי יעבוד מהר ולא ירגיש איטי. 4. אפשרות להריץ הרבה אפליקציות במקביל והרבה דפי אינטרנט מסיביים במקביל על מספר דפדפנים שונים במקביל. (כנראה משפיע על כמות הזכרון, מהירות דיסק). שלא אצ…

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  9. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב נייד בעלות של כ-5,000-6,000 שקלים. המחשב מיועד למטרות משחקים (מעל הסטנדרט) וכמובן סרטים איכותיים. המטרה היא שהמחשב יחזיק תקופה ארוכה ככל האפשר וישרת את המטרה בלי יותר מדי תקלות (בעיקר בעיות חימום וכדומה). הכוונה שהמחשב יוכל להפעיל משחקים בצורה טובה בנוסף, על איזה חברה הייתם ממליצים? HP, DELL, MSI או משהו אחר? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  10. אני די סגור על המערכת הזו: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1419 יש פה איזה קטץ? כי E8400+ P43+ 4GB+ HD4850 ב 3200 ש"ח נראה טוב מידי תודה.

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  11. אורח אופיר
    Started by אורח אופיר,

שלום, לטובת עבודת מחקר באוניברסיטה בה אני עובד אנחנו רוצים לקנות מחשב חזק המיועד להרצת סימולציות כבדות (יכולות לקחת שעות עד ימים , האלגורתמים בעיקר ירוצו על מטלב). כרגע אנחנו לא רוצים להתבסס על GPU ולכן לעת עתה אנחנו צריכים בעיקר כוח עיבוד חזק והרבה RAM. מה שכן, צריך שתהיה אפשרות להוספת כרטיס מסך/GPU חזק בעתיד. מה דעתכם על המפרט הבא: לוח אם: Gigabyte GA-X99P-SLI מעבד: Intel® CoreTM i7-6900K Processor (20M Cache, up to 3.70 GHz). קירור מעבד: Ultra Quiet Heat Pipe CPU Cooler. זכרון: 64GB DDR4 2433MHz Latency 15-15-15. Intel XMP Profile. כ.מסך: VIDIA GeForce GTX730 . Memory size 2GB GDDR3 מארז: Antec One. Bottom-m…

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  12. Started by Ruman,

* עיקר הצורך הוא לעבודה בפוטושופ * גודל המסך - יותר מ-13 * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? 120 GB * כונן CD/DVD? צורב? CD * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא שורה תחתונה : מחפש מחשב לאחיינית שלי בת 12, במחיר זול כך שהיא תוכל להרוס אותו בכיף. היא בעיקר משתמשת ב-PHOTOSHOP .

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  13. שלום, אני מחפש מחשב לעבודה משרדית, מצאתי הצעה : E7400 2.8G G31 ציפסט, P5KPL-CM של ASUS HD - Hitachi 250G sata II 7200 צורב X22 כ. מסך OB - GMA X3100 זכרון 2048MB DDR II 800MHZ במחיר של 1.405 ש"ח - ללא OS , מסך וכוו.. אין שם לספק ולמארז, אפשר לשדרג אותם בעשרות שקלים בודדים ( האם נידרש?) האם נדרש לברר איזה מאוררים, או שלוח האם מאלץ סבירים. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1463&CatCode=1 תודה קובי

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  14. Started by pak82,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב (ללא מסך) בסכום של 4000 ש"ח, הדרישות שלי מהמחשב זה שיעמוד במשחקים החדשים ביותר (וגם באה שעומדים לצאת בחודשים הקרובים) ובעריכת וידאו של סרטים ביתיים במפרט אני חייב כרטיס מסך של geforce כי אני משתמש בכניסת הs-video שלו ובati זה לא אותה כניסה המפרט שלי צריך לכלול : מעבד , לוח אם , כרטיס מסך , זיכרון , מארז , כונן cd או צורב dvd , כונן קשיח מה אתם ממליצים ? (אם אפשר אז להוסיף את המחיר של כל רכיב ומאיזה אתר בדקתם)

15. Started by X-It,

אני משדרג את המחשב שלי ,והשגתי 1700 שקל... חשבתי לקחת 8600GTS OC2 256 MB ב617 שקל.. Core 2 Duo E4500 ב560 שקל.... Asus P5K ב564 שקל... השימושים שלי הם בעיקר משחקים,מולטיטסקינג(המון תוכנות פועלות בו זמנית) פוטושופ... ,וורד.. גלישה באינטרנט... זאת אפשרות טובה בשבילי? אשמח להצעות... מפרט בחתימה... אהה ואם אני אשדרג אני אצטרך להתקין מערכת הפעלה חדשה? ורזולוצית המסך שלי היא 1680X1050 ואני ארצה לשחק עליה...

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  16. Started by רותם דן,

שלום חברים, בניתי מפרט לאחר כמה בדיקות והתייעצויות. אבל אני עדיין לא לגמרי בטוח שאני מבין בנושא, למרות שבדקתי קצת בתקופה האחרונה. אשמח לשמוע מה דעתכם? האם יש שם טעויות או חלקים לא מומלצים? אשמח לשמוע דעתכם. מעבד: 659 ₪ - SIX Core i5 10400F 2.9Ghz-4.3Ghz Comet Lake S1200 Tray קירור אוויר למעבד: 49 ₪ - Arctic Alpine 11 Rev.2 לוח אם: 392 ₪ - ASUS PRIME B460M-K USB3.1 m.2 זכרון: 310 ₪ - XPG 8G DDR4 3200Mhz CL16 GAMMIX D20 BLACK (כמות: 2) כרטיס מסך: 1199 ₪ - * מבצע * - ASUS GeForce GTX1660 SUPER 6G Up To 1815MHz STRIX דיסק קשיח: 509 ₪ - WD Blue 1T SN550 NVMe R/W Up To 2400 / 1950MB/s 5 Year Warranty ספק כוח: 254 ₪ - Corsair 550W 80+ Bronze CV550…

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  17. Started by ihugtrees,

. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רק משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Crysis 2 , BATF 3. בקיצור כל משחק כבד שייצא GTA V למשל וכאלה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=591610 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? למשחקים- גבוהות 3. הא…

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  18. Started by Eviljelly,

שלום יש לי את המחשב כבר שנה וחצי ולפני מספר חודשים התחילו להופיע לי מסכים כחולים כמו בתמונה המצורפת , שלחתי את המחשב למעבדה והם לא מצאו שום בעיה וטענו שיש בעית תוכנה . לאחרונה המסכים האלה נהיו ממש מטרד וקופצים בערך כל שעתיים של עבודה . הרצתי בדיקה בעצמי לזכרונות עם התוכנה MEM משהו מפורום תמיכה טכנית ולא מצאתי שום בעיה . לפני שאני שולח את המחשב למעבדה שוב יש הצעות ? מערכת הפעלה vista ביתית . [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  19. אני לא צריך מקלדת, עכבר,מסך ומדפסת. אני מעוניין בצורב dvd. מעוניין בדיסק קשיח של 250 גיגה(אם יש יותר במחיר ממש קרוב, אז כמובן שאשמח :-)). גיגה זכרון לפחות(אם נשאר כסף, אז כמובן שיותר, אני מניח שיהיה יותר טוב) לגבי המארז, אני מחפש מארז שיש לו כפתור restart ויציאות usb מקדימה. מעבד ולוח אם, אין לי ממש מושג בזה. כמו כן, כרטיס מסך לא צריך להיות מהשורה הראשונה, כי לא מתוכננים לשחק עליו משחקים. אני מעוניין שגם כרטיס המסך וגם כרטיס הקול, יהיה בניפרד מלוח האם. רצוי שכרטיס הקול יהיה כרטיס מבית טוב, אך לא יקר, כלומר, שוב, לא מהשורה הראשונה, אבל משהו סביר. בקיצור, אני מחפש את המארז וכל הכלול בו. תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 578 צפיות
  20. Started by Slash4,

שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב, אבל אני לא חושב שיש לי ידע מספיק רחב בתחום החומרה כדי לבנות לי מפרט מחשב טוב למקסימום ביצועים במינימום מחיר, ואני מאוד אשמח אם תוכלו לעזור לי. 1. תקציב : 4.5K-6K - (אני יודע שהטווח נורא גדול, הסבר למטה) 2. שימושים - גיימינג . דרושה התאמה למשחקים הכי כבדים כרגע , ויהיה טוב כמובן אם גם יתאים למשחקים כאלו ב3 השנים הבאות BattleField 3, GTA IV, GTA V, Prototype 2, Fallout:New Vegas Assassins Creed:BrotherHood, Revelations, Call Of Duty: Modern Warfare 3 הרזולוציה כרגע 1920X1080 אבל אני מתכנן גם לקנות מסך 23 עם רזולוציה יותר גבוהה - בקיצור שיתאים לרזולוציות מאוד גבוהות הגדרות גרפיות : ULTRA (הכי גבוהות שאפשר) 3. אין צורך בציוד היקפי …

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  21. שלום, צרפתי מפרט למחשב שמויעד לשמש לעריכת אודיו (בגלל זה הכרטיס מססך החלש, יש רק צורך שיתחבר לשני מסך LCD 17"). המחשב אמור לעמוד בעומסים כבדים מאוד ככה שככל שיותר חזק יותר טוב. כרטיס קול יקנה בנפרד. אני לא ממש יודע מה יותר חזק המעבד החדש של אינטל או הדואל קור בגרסת ב3.4 המצלצות בכיף והיתה מחשבה על קירור מים עכשיו מערכת קירור מים תקרר את כל המחשב ולא רק את המעבד? או שאילו רק המערכות ב700 שקל וכדומה? מעבדי אינטל? Price Units Total Pentium D 3.4Ghz, s775, 2x2MB Cache, DualCore 1150 1 1150 לוחות אם למעבדי אינטל? ASUS Price Units Total P5B s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E 960 1 960 זכרונות? DDR II 800 Price Units Total 512MB Kingston HyperX 590 2 1180 כרטיסי מסך? ASU…

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  22. Started by oren10,

תקציב מומלץ עד3500 בדגש על רמת שקט ,אפשרות לשדרוג בעתיד, שלום לכולם אני מעוניין לקנות מחשב למטרת אינטרנט סרטים HD משחקים קלים והרכבתי לעצמי מפרט מסוים אשמח לשמוע חוות דעת נוספות בתודה לעוזרים Intel Pentium Dual Core - E6300 (2M Cache, 2.80 GHz, 1066 MHz FSB) מעבד SCYTHE BIG SHURIKENגוף קירור למעבד לוח-אם GA-EG43M-S2H או GIGABYTE GA-73PVM-S2H זיכרונות 2GB DDR2 800MHz – A-Data/Corsair כונן Buffer/SATA2 Seagate Barracuda ST31000528AS - 1TB/7200RPM/16MB או WD GREEN WD10EADS - 1TB/32MB Buffer/SATA2/7200RPM כונן אופטיDVD-RW – SATA מארז COOLER MASTER ELITE 335 ספק כוח SeaSonic…

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  23. אבקש חוות דעת ללוח אם ולמעבד עבור מחשב לעבודה משרדית בעיקר Office, תוכנות לניהול הו"ק, הנה"ח, וכו' לוח אם: Gigabyte GA945GZM-S2 מעבד: Intel E2200 2.2G/1M/800 ההעדפות שלי עד היום היו של לוח אם ומעבד רק של Intel תודה ן

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  24. Started by israelolcha,

מישהו יכול לעזור לי למצוא (במחיר סביר) זכרונות 2x512MB SDRAM 133MH לנייד. אפילו משומש יעשה את העבודה, למרות שאני מסופק אם קיימים הרבה כאלה בשוק

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  25. Started by Checker,

4,500 ש"ח. אני לא מבין הרבה במכירים של מחשבים ניידים, זה שווה את המחיר?

• 0 תגובות
    • 578 צפיות

דיונים חדשים בפורומים