עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. בקקשה תמצאו לי משהו כזה כי זה בישביל יותר לשחק במשחקי רשת כמו quake4 וזהו פשוט איזה כרטיס מסך הכי מתאים לא הכי יקר שיהיה מתאים פשוט ואיזה מפרט כמו מעבד ועוד שטויות תעזרו לי.

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  2. Started by sahar_shalom,

אני רוצה לקנות מחשב נייד לצרכי אינטרנט וצפייה בסרטים באיכות גבוהה.. הייתי רוצה לדעת איזה מעבד כדאי לקחת(אני יודע שפשוט אבל איזה בדיוק) איזה כרטיס מסך ואיזה חברה (למחשב) ומה לגבי לוח אם לנייד..? תודה

• 3 תגובות
    • 539 צפיות
  3. Started by nov321,

אני יודע שאני חופר אבל היום כבר הייתי בחנות ושיגעתי אותם , ואני חייב להחזיר תשובה בשביל לקבל את המחשב עד לחגים[אני טס בחגים..] אני מתלבט בין 2 הדגמים החדשים של הINSPIRoNה 15 אינצ'.. http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=20177 וה17 http://ksp.co.il/?uin=16258 אפשר לדעת מה יהיה פחות או יותר הזמן סוללה של כל אחד מהם בעת שימוש בתוכנות של תיכנות , ואינטרנט ביחד ?! אני פשוט צריך לדעת זמן סוללה והבדלי זמן סוללה בינהם !! תודה על כל הזמן שהשקעתם בלענות לי בכל הנושאים .

• 2 תגובות
    • 539 צפיות
  4. Started by adi-royem,

מה התקציב המקסימאלי ? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך ? חריגה של עד 100 שקל (ואפילו אז עדיף לא) [ ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב ? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה )? בעיקר משחקים, גלישה באינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה ) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין : - אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב . bf3 ומשחקים כבדים כאלו - מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) אשמח להצעה למסך טוב 1080p ולא יקר במיוחד - לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבו…

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  5. Started by jsmith,

שלום רב יש לי חבר שביקש ממני להרכיב מחשב עבור שימושי מוזיקה ראשית מהם האלמנטים החשובים במערכת כזו ומה ניתן לבנות בתקציב של 4500 ש"ח כולל מסך תודתי נתונה מראש

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  6. אני רוצה לעשות שידרוג למחשב שלי.. מה כדאי להחליף\להוסיף? (משו שאני בטוח מוסיף זה גיגה זיכרון) המפרט שלי האו כזה: amd 3800+X2 GF 7800GT infinity nf4

• 3 תגובות
    • 539 צפיות
  7. כך אני מעוניין לקנות לקבל הצעה למפרט משחב בסיבובת 4500 שח שמיועד לסטודנט לאנמציה כמובן חשיבות רבה לכול הקשור לכרטיס מסך אך הבנתי שיש הבדל ביין כרטסים המיועדים למשחקים לאלו המיועדים לגרפיקה אני נותה להאמין שAMD מצעים מעבדים טובים יותר עבור הכסף שלי אך מעניין אותי האם גם אתם חושבים כך בכול מיקרא אני אשמח לקבל מפרט מלא עוד שאלה באחת ההצעות שראיתי הדיסק היה על ראיד האם זו טכנולוגיה מומלצת עבור דיסקים

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  8. שלום לכולם אני צריך עזרה בלבנות מפרט.... הנה כמה נקודות חשובות לגביו... תקציב- 3500 ש"ח.... מטרות- משחקים, וכמובן עבודה בסיסית אך ייעוד המחשב הוא משחקים. הערות- *אין צורך במסך.. *אין צורך בציוד היקפי.. תודה רבה לעוזרים... ;D

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  9. כתבתי כאן בעבר, ועכשיו יש לי דרישה די SOS, בגלל פרוייקט שחייבת להתחיל מיד. מאמינה שכבר יש כאן הרבה מאוד הצעות מתאימות אשמח אולי אפילו לקישור בעיקרון העבודה עבור גרפיקה ועריכת ווידאו בעיקר בפרימייר. התקציב הוא כ5K ואין דרישה למסך מקלדת ועכבר בשלב הזה אשמח להצעות או להפניות מתאימות המון תודה

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  10. Started by freeuser,

ואיי ואיי איזה בלבול מליון סוגים דגמים ומחירים :s05: מחפש נייד שישמש ל : אינטרנט,סרטים וכמובן משחקים אסטרטגיה בעיקר.(מחיר עד 6000 ). למה נייד?? מטעמי משקל ובעיות רפואיות בלבד. לא צריך לנייד אותו בכלל וכמו כן מחובר לחשמל כל הזמן ככה שזמן סוללה לא חשוב. העזרה שלכם ממש ממש תעזור לי תודה רבה וחג שמח

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  11. יש לי מחשב centrino duo ושתי הליבות שלו על 60 מעלות זה נורמלי?

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  12. שלום ברשותי מחשב עם מעבד E5800 של INTEL בכוונתי לשדרג את המחשב לגימינג יותר רציני כרגע כרטיס המסך שלי הוא HD READON 4350 חשבתי לשדרג כפי שהומלץ לי לHD READON 5770 להחליף ספק הספק של גנרי כמה ואט צריך ?? שאלה נוספת שמתי לב שבמשחקים החדשים דרישות המינימום כבר ברובם עומדות על E6600 ומעלה אז אני כבר מאחור חשבתי לרכוש מעבד QUAD 8400 הבנתי שהוא חזק ביותר וגם מרובע ליבות וללוח שלי תושבת מסוג 775 ולכן כפי הנראה זאת האפשרות הטובה ביותר השאלה אם בכלל יש סיכוי שבשנים הקרובות נראה יותר ויותר משחקים שדרושות המינמום שלהם יהיו מעבדים מסוג I אולי פשוט לעשות את השידרוג הראשון כרטיס + ספק וזה יריץ משחקים חדשים אפילו עם דרישות מעבד גבוהות יותר נ.ב מה אתם חושבים על הכרטיס ?? צוואר …

• 3 תגובות
    • 539 צפיות
  13. Started by BandiT,

שלום, אני מחפש מחשב נייד בתקציב עד 4000 ש"ח, מסך 15.6 יספיק לי, המחשב הנייח שלי דיי חזק, המחשב הנייד אמור להיות תחלופה לנייח, אני לא רוצה להריץ משחקים על הנייד, אבל אני גם לא רוצה להסתפק בכרטיס גרפי הכי פשוט. חשבתי ללכת על חברת דל, הבנתי שיש להם אחראיות ואיכות מוצרים מעולה, תקנו אותי אם אני טועה. מה אתם אומרים על הדגם הזה? [table][tr][td][table][tr][td]דגם[/td][/tr][/table][table][tr][td] Inspiron N5110 i7-2670QM nVidia GT 525M תודה. [/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  14. Started by bagetrek,

בוקר טוב חבר'ה אני צריך מפרט טוב לחבר אפשרות לחרוג טיפה מהתקציב ( לא להיתפרע חברים ) כלול במפרט : מעבד של AMD - 4600 מסך LCD שיתן יחס טוב - MS נמוך - לביצועי הכרטיס מסך 2 ג'יגה זיכרון הארדיסק 250 וכרטיס מסך חזק ( עדיפות 1950פרו ) צורב DVD ספק כוח טוב מארז נחמד ציוד היקפי - מקלדת עכבר אלחוטי , מיקרופון ואוזניות ( בלי רמקולים ) חנויות מומלצות מאזור השפלה תודה רבה יומטוב

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  15. Started by cubs007,

על המחשב להיות מבוסס מעבד אינטל. במחיר דרוש מסך LCD סביר השימושים הן לגרפיקה, עריכת וידאו חובבנית, ומשחקים לא מהכבדים. אין צורך ב- צורב, מקלדת עכבר, רמקולים, וכו'... אודה למי שיעזור.

• 3 תגובות
    • 539 צפיות
  16. Started by Cyron,

מיועד לסרטים, אינטרנט, יכולת להפעיל משחקים ברמה סבירה (אין צורך בהגדרות גבוהות) צריך מסך, משהו טוב שיהיה נוח לצפיה בסרטים. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  17. אני רוצה לקנות מחשב נייד והצרכים העיקריים שלי הם: הפקת מוזיקה, אני עובד עם תוכנות כמו fl studio וגם cubase למי שמכיר.(כרטיס קול אני קונה חיצוני) אבל אני גם עובד לפעמים עם תוכנות כמו sony vegas וגם photoshop. וגם אני רוצה שהמחשב יריץ משחקים כמו call of duty ו- battlefield, לא חשוב ממש שהמשחקים ירוצו על האיכות הכי טובה אבל גם לא על ההכי גרועה, אבל העיקר שהם יעבדו חלק ויראו טוב. וגם אני צריך שהמחשב יהיה עמיד שלא ישבר מסתם שטויות ויקבל שריטות מכל דבר. זה המחשבים שאני מתלבט לגביהם: http://www.buy2.co.il/Center/dailydeal/index/4a67f3ea-c5df-468c-bc71-d8f33c583b13 שהוא ממש טוב גם זול. אבל האחריות שלו היא לשנה אחת והכרטיס מסך שלו הוא רגיל. http://www.wallashops.co.il/a/ap.as…

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  18. Started by erezalster,

היי לכם. אני מעוניין לקבל דעות לגבי המפרט הזה. אני חושב שלא עשיתי עבודה וןבה עם הספק והמארז. אני אשמח לשינויים. זה כרגע המפרט: Product Price LEADTEK WINFAST PX8400GS TDH 256MB DVI PCI-E 184 W.D WD2500KS 250GB SATA II 7200RPM 16MB BUFFER 281 KINGSTON DDR2 1GB 800MHZ CL5 PC2-6400 KIT 111 ASUS P5K SE (S775/QUAD READY) INTEL P35 FSB 1333 DDR2 HD AUDIO 492 INTEL CORE 2 DUO E4700 2.6GHZ 2MB 64BIT LGA775 TRAY 684 SAMSUNG DVDRW X20 SH-S202J E-IDE BLACK 158 THERMALTAKE WING RS 101 120MM FAN BLACK 190 Power Supply 400 LG L1953S 19'' LCD 5MS DVI SILVER 1013 Prica All אשמח לתגובות, ארז.

• 2 תגובות
    • 539 צפיות
  19. Started by darkquest,

שלום לכולם וערב טוב, המחשב שלי כבר מתחיל להראות סימני מוות אז החלטתי לקנות מחשב חדש... 1. מה התקציב? 3000 ש"ח 2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים, צפיה בסרטים, הורדות. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מסך t220 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבת מחשב במעבדה 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? 9. האם חשוב שקט? עד כמה? לא חשוב 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמ…

• 2 תגובות
    • 539 צפיות
  20. Started by ron1410,

שלום אני חדש פה בפורום אני מעוניין במפרט למחשב מהיר וחזק למשחקים כבדים, סרטים, שירים ועוד... מחשב שיהיה טוב מאוד וחזק לפחות ל3-4 שנים סכום ההשקעה בסביבות 4 אלף פלוס מינוס

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  21. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K (מקסימום מוחלט) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעוניין לא לעבור את ה3K ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (mass effect, RPG), צפיה בסרטים, עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Office, פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. , mass effect, RPG, civ V -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 19 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גב…

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  22. צריך המלצה למפרט ב 2000-2500 ש"ח לעבודה משרדית שיריץ משחקים כמו GTA: SA... עדיפות למחשב מבוסס אינטל, תודה מראש,

• 2 תגובות
    • 539 צפיות
  23. נדרשת המלצה למחשב "משפחתי" : שימושים : - משחקים ( לא GAMERS ) כ 50% - תכנות - הרצת אפליקציות במקביל - אינטרנט - ללא מסך - שיהיה שקט - HD גדול - ללא OC - שיוכל להיות שימושי ב-5 השנים הקרובות לפחות הרכבתי מפרט. אבקש הערות והתיחסות לשאלוות הבאות : 1. לגבי לוח האם - ראיתי שיצאה גירסה 2.0 של GA-P35-DS3L. מה ההבדל בינו לבין גירסה 1.0 והאם יש טעם להתעקש על גירסה 2.0 2. האם נדרש קירור נוסף (למארז) תודה המפרט שהרכבתי: משלוחים לכל הארץ שליחת מחשב מעל 5000שח שליח עד הבית כולל ביטוח ¤5 1 הרכבת מערכת הרכבה ובדיקות, מחשב חדש 3000שח ומעלה ¤5 1 צורבים LG H62NK DVD-RW Dual Layer Sata Black ¤177 1 כרטיסי מסך Sapphire Radeon X1950Pro 256Mb DualDVI Retail SX195P…

• 3 תגובות
    • 539 צפיות
  24. היי חבר'ה, זקוק לעזרתכם בבניית מפרט עד 3000 ש"ח, ללא ציוד הקפי, מדובר במחשב לילדים בני 8-14, נדרשת יכולת למשחקים תלת מימדיים.. מארז שקט (המחשב יהיה בחדר שינה של אחד הילדים). תודה רבה לעוזרים! רובי.

25. Started by levingiant,

תשמעו (תקראו) אני קראתי את המפרט של המחשב הכי יקר במפרטים שיש לגיימרים שעולה 12115 שקלים חדשים. אני קראתי וזה מחשב ממש פצץ!!!!!!!!!!!!!! אני גם רוצה לקנות לי אחד כזה אבל אני לא כל כך "מומחה" בחנויות של מחשבים ועוד יותר אני לא יודע איפה אפשר להשיג אחד כמו שכתבתם במפרטים. אם תוכלו בבקשה לעזור לי למצו חנות שמוכרת כאלו מחשבים אני מאוד אודה לכם! בתודה: LEVINGIANT

• 2 תגובות
    • 539 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.