ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,470 דיונים בפורום זה
-
שלום רב למשתמשי הפורום. ברצוני לרכוש מחשב נייח המיועד לשימוש ביתי ועליו להיות מסוגל להריץ תכנת cubase התקציב הוא 3000 ש"ח. דרגת השקט היא 5 ורצוי שהמחשב יהיה ורסטילי -אולי קצת משחקים פוטושופ וכדומה. יש גם צורך במסך 24 אינץ'. בתודה מראש . סופר.
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מעבד+לוח אם+זיכרונות+כ.מסך והתקציב שלי הוא עד 2500 ש"ח. שימוש של מחשב למשחקים.
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
אז כנראה שהחלטתי למכור את המחשב הנייח ובמקומו להשיג נייד. בנושא הזה צצות המון שאלות, נייד של איזו חברה, האם לקחת אחריות או לא, לקנות בארץ או בחו"ל, מחשב עם אילו פרמטרים לקנות ועוד שאלות אחרות רבות. קיצר, בהמשך למה שאמרתי בפתיחה, המחשב הנייד יחליף באופן כמעט מלא את המחשב הנייח ועל-כן אני זקוק בחיה לא חלשה. חשבתי על הALIENWARE M14X עם מעבד I7 2630, 4GBRAM, 1.5GB GT555 NVIDIA, 500GB 7200RPM III SATA, מסך 14 אינצ' ברזולוציית HD. עכשיו השאלות ו/או בעיות שחשבתי עליהן הן האם קיימים מחשבים בדגמים אחרים ו/או מחברות אחרות בעלות פרמטרים כאלו או דומים במחירים כאלו ואולי נמוכים יותר. הדבר השני הוא נושא האחריות. המחשב יקנה בארה"ב ויובא ארצה ע"י בן משפחה כך שאין דאגות בנוגע למסע המחשב ו…
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב עם חלקים די ישנים(amd 3.2). עכשיו אני רוצה לשדרג את המחשב ולהשאיר רק את המארז ספק ציוד הקפי והכרטיס מסך(x850xt) איזה מעבד לוח אם וזיכרונות אתם ממליצים? התקציב 2000-2500... זה מה שחשבתי בנתיים למרות שאני מעדיף זול יותר.. Core 2 Quad Q6600, 1066MHz, s775, 8MB 1 1390ש"ח לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P5K Pro s775 1333Mhz, Intel P35, DDRII 1066, 2xPCI-E 720ש"ח זכרונות DDR II 1066Mhz 1GB Kingston HyperX CL5 (KHX8500D2/1G) 390 ש"ח תודה!
-
- 4 תגובות
- 547 צפיות
-
-
שלום, אשמח אם תציעו לי מפרטים לגבי מחשב נייח המיועד בעיקר למשחקים כבדים. עדיף יותר אינטל, ולהחליף את הדיסק קשיח של ה500 לשניים של 160 כל אחד התקציב הוא עד 5,000 תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
אין צורך בכונן קשיח דיסק אופטי או צורב דיוידי או ציוד היקפי כלשהו עדיפות לחנות בצפון זולה (שלא יהיה שם רע רק זה הכי חשוב לי) אין עדיפות לשומדבר רק רוצה לסגור הצעה כבר. תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
שלום, מבקש המלצות למחשב נייד LENOVO או DELL 15" מחשב חזק ללימודים בעיקר, אחד שיחזיק לכל התואר . בין 4000 ל- 5500 ש"ח. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מפרט מחשב בסיסי בלי ציוד היקפי, כלומר, ללא מסך, מקלדת, עכבר וכו'. השימושים העיקריים במחשב הם גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים! אם יהיה מפרט ממש טוב יחסית לסכום, יהיה אפשר לחרוג קצת באיזור 150 ש"ח. תודה רבה, רז.
-
- 5 תגובות
- 547 צפיות
-
-
תוך כדי שאני עובר על המפרטים המומלצים של חברי הפורום נתקלתי לא אחת בהמלצה על P4 2.66 Ghz S-775 2x1M Cache DUAL-CORE האם המעבד הזה כל כך טוב? מה הופך אותו להיות למומלץ הפורום? בגלל שהוא כפול ליבה? בכמה זה משפר את הביצועים שלו? לעומת זאת, כמעט ולא ראיתי המלצות על AMD Athlon 64 (3200+) VENICE - 512 Cache האם AMD כבר לא מהווים תחרות לאינטל? אשמח אם תגידו מי טוב יותר מבין השניים, או שאולי כלל אי אפשר להשות ביניהם. תודה,
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מפרט ב 3.5K ניתן לחרוג מעט,עדיף שלא. המחשב ישמש לצורך תיכנות בסביבת עבודה studio .net 2003 והמחשב יצטרך להריץ משחקים חדשים לא הכרח עם כל הפילטרים והבלאגנים. עדיפות לאינטל אבל אם לamd יש משהו יותר טוב אני ישמח לשמוע עליו. יפיו של המחשב אינו חשוב כל כך,עדיף שיהיה שקט כמה שאפשר בתקציב. הדגש על ביצועים. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
המחשב לצורך משחקים סרטים וכדו. דרישות 15" מסך. וכל השאר תיעצו בבקשה צום קל
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב בעיקר לגלישה באינטרנט, הורדת סרטים לא חייב HD, יש לי מסך 19. ועדיפות למחשב INTEL .. ללא מערכת הפעלה.. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
שלום לכולם, חשוב לי גם שיתאים למשחק אחד fifa לסוגיה. אם יש אפשרות אז גם שיהיה לוח עם FIREWIRE OB הייתי מעוניים גם במפרט של אינטל וגם של AMD תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 547 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה להביא מחשב חדש לסטודיו והייתי שמחה לשמוע את דעתכם על המפרט ועל כמה נושאים במיוחד. התקציב הוא כ 7K. השימוש במחשב הוא בעיקר לעבודות הדמיה ב 3d max ותיכנון CAD (solidworks) כמובן, עריכת ווידאו קטנה פה ושם פוטושופ אפטר וכאלה. בנוסף, יש לי הרגשה שזה יהפוך גם למחשב המשחקים הראשי. מבחינת ציוד היקפי הכנסתי כאן עכבר ומקלדת כמעט רנדומלים, חוץ מזה לא צריך כרגע. קירור חשוב בהיבט ביצועים, שקט חשוב במידה בינונית. מבחינת מסך - המחשב יריץ מסך CRT 20 בשלב הראשון כשמתוכנן להביא את ה DELL 22\24 בקרוב. לא צריכה OS (אני מתכננת להתקין עותק קיים של ויסטה 64) מתוכנן OC בינוני - משמעותי. שתי שאלות ספציפיות יותר: 1. כמו שתראו הכנסתי שם שלושה הרדיסקים. התכנון הוא לחבר שניים…
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
היי, אני מתכוון לקנות מחשב ואני לא יודע איך לבחור את לוח האם. הרכיבים הם: מעבד: Intel Core i7 10700 / 1200 Tray קירור למעבד- CoolerMaster ML240L V2 ARGB White Liquid Cooler זכרון- Corsair DDR 4 32G (16Gx2) 3200 CL16 Vengeance RGB PRO מאר…
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
שלום אני מתכוון לקנות מחשב בסביבות המחירים 2800-3000 ש"ח שישמש בעיקר לישומים קלים עד משחקים ביינונים.. רצוי מפרט מKSP אני לא צריך מסך רמקולים מקלדת ועכבר. תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 547 צפיות
-
-
לוח אם DFI lanparty nf4 ultra מעבד athlon 64 3200 זכרון : גי'גה ( חצי של קורסאייר וחצי של קרושיאל ) , 667 מגה הרץ . כרטיס קול creative - SB live 5.1 לא value . כרטיס מסך nvidia 8400gs 256Mb . דיסק קשיח : 80 גייגה של WD . כרטיס רשת ( לא OB ) של realtek . צורב DVDX18 של LG צורב CDX52 של LG מאוורר 120 מ"מ של zalman .
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
לוח + מעבד + זכרון אולי(בלי זכרון התקציב יורד ל1200) רק תציעו אני יבדוק מחירים במחירון דילרים של KSP כל מה שאתם צריכים לדעת כאן (תראו למטה) http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=175595.80 אל תגיבו פה או שם אם לא קראתם תתרד ההוא כי יש לי כמה סיבוכים
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
זה מה שמצאתי במפרטי מחשב שמוצעים באתר אתם יכולים להמליץ לי על מפרט יותר טוב מזה במחיר 3500 ש"ח? נ.ב הירדתי את הצורב כי אני לא צריך...
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
מכר שלי טס לארה"ב בעוד יומיים ואני רוצה לקנות לעצמי מחשב נייד, שישמש אותי בעיקר לצרכים משרדיים (לימודים, כתיבת עבודות), ולראות סרטים. אני סטודנט ולכן אני מוגבל תקציבית ל500 דולר וראיתי באתרי מכירות אמריקיים הרבה מחשבים בתקציב זה. אני לא מבין שום דבר במחשבים ניידים, ולכן אשמח לכל עצה שתוכל לעזור לי. אני לא צריך מפרט שלם אלא רק דברים כלליים שחשוב לחפש, כמו נפח זכרון, איזה סוג מעבד ומהירות מעבד, וכרטיסי מסך מומלצים לתקציב נמוך וכו'. יש ברשותי כונן נייד ולכן אני לא מתעקש על נפח גדול לכונן הקשיח במחשב. תודה רבה על כל עזרה!
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
-
אוקיי, זה בעקרון לחבר. לפי דבריו הוא צריך: לוח אם, מעבד, כ.מסך, מארז, ספק, זיכרון והרד דיסק. המטרה זה לסחוט את זה כמה שיותר למשחקים. נ.ב. אפשרות גם ללא כ.מסך.
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
שלום, אני מחפשת לקנות מחשב... אני מתחילה תואר שני במדעי המחשב, הצרכים שלי הם בעיקר תכנות. אני לא מתכוונת לקחת את המחשב איתי ללימודים כך שאני לא הולכת לסחוב אותו הרבה. ראיתי מחשב של HP שלדעתי מתאים לי (מצ"ב המפרט http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=512195.new;topicseen#new). ב- 2517 ש"ח כולל תיק למחשב מתנה. אשמח לתגובות וחוות דעת. עוד אשמח לקבל הצעות נוספות של מחשבים המתאימים לצרכים שלי. תודה רבה, ענבר.
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
אני אתחיל עם הדרישות שלי מהמחשב: המחשב מיועד בעיקר לגלישה באינטרנט, צפייה בסרטי HD,מוזיקה,עבודה קלה עם תוכנות לעריכה גראפית ומשחקים קלים(דוגמת מנג'ר) כרגע המחשב עובד על מסך 19" אבל בחודש הקרוב אני אחליף אותו למסך 32" (שכבר נמצא אצלי בבית). אני לא זקוק למקלדת עכבר ורמקולים. אני מעוניין ב OC קטן (אני לא ממש מבין בזה אבל ממה שקראתי על זה- לא נראה לי מסובך מדי...) השקט גורם חשוב אבל לא מאוד משמעותי... את הרכיבים הבאים אני מקבל מארה"ב( אם יש רכיבים שאתם ממליצים לי לשנות באותו תחום מחירים-תגידו): windows 7 home premium לוח אם- biostar 785g מעבד- amd x3 720 BE-BOX כ.מסך- סאפייר HD4850 1GB (אני יכול לשדרג ל4870-פאוור קולור ב 135 שקל- האם כדאי?) זיכרון- OCZ 4GB GOLD EDITION DDR2 (…
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
מה היא העסקה הטובה ביותר שניתן לקבל היום בתקציב 1200 ש"ח עבור מחשב מיני לעבודות משרדיות בלבד. יתרונות כמו מעבד, גודל מסך, אמינות, זמן סוללה, אחריות יבחנו בהחלטת הקנייה. אני יודע כי יתכן והתקציב יחייב מחשב מדור קודם, אבל אני מעריך שזה יהיה טוב יותר מהפנטיום עליו אני כותב עכשיו.
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-