ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,490 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 4000-4500. לגבי התשלום אני לא יודע כנראה אשראי 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודות משרדיות, משחקים כבדים, צפיה בסרטים, הורדות, מסיבות רשת ועריכה גרפית (photoshop, freehand, paintshop) 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא צריך 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? אין העדפה העיקר שיהיה מפרט טוב ואיכות…
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד בתקציב עד 4000 ש"ח, מסך 15.6 יספיק לי, המחשב הנייח שלי דיי חזק, המחשב הנייד אמור להיות תחלופה לנייח, אני לא רוצה להריץ משחקים על הנייד, אבל אני גם לא רוצה להסתפק בכרטיס גרפי הכי פשוט. חשבתי ללכת על חברת דל, הבנתי שיש להם אחראיות ואיכות מוצרים מעולה, תקנו אותי אם אני טועה. מה אתם אומרים על הדגם הזה? [table][tr][td][table][tr][td]דגם[/td][/tr][/table][table][tr][td] Inspiron N5110 i7-2670QM nVidia GT 525M תודה. [/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
בצורה סבירה ,בעל מסך איכותי, תקציב:כ-1500 ש"ח בערך
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
על המחשב להיות מבוסס מעבד אינטל. במחיר דרוש מסך LCD סביר השימושים הן לגרפיקה, עריכת וידאו חובבנית, ומשחקים לא מהכבדים. אין צורך ב- צורב, מקלדת עכבר, רמקולים, וכו'... אודה למי שיעזור.
-
- 3 תגובות
- 572 צפיות
-
-
מה קורה אנשים טובים !!! אני צריך לבנות מחשב עד 4000 ש"ח . המחשב יפעיל תוכנות כמו VCP ו-VMWARE ועליהן שרתים וירטואליים. 2 התוכנות שותות RAM לארוחת בוקר וצריכות שטח דיסק עצום ואני לא מגזים . אני לא משחק עם המחשב כך שכרטיס מסך לא מעניין אותי . חשוב לי קרור . נא לא להציע AMD הבנתי שיש VPC ומעבדי AMD לא מסתדרים . כמוכן אם זה כבר לא מוגזם חשבתי על לוח אם שכבר יתן לי תמיכה ב- Intel Core 2 Duo . תודה אנשים .
-
- 3 תגובות
- 572 צפיות
-
-
אני צלם במקצועי, חשוב לי שתהיה סוללה גדולה, מסך לא מבריק, שיעבוד עם תוכנות גרפיקה (פוטושופ וכיו"ב), שיהיה עמיד בתנאי מז"א וסתם בתנאים של פגישה עם הרצפה, נוח לתפעול. אם אפשר שיהיה קל, לא צריך 15", אפילו 12" מספיק. הציעו לי פוג'יטסו U9000 במחיר של 7K http://www.yardenpc.co.il/Product.aspx?productid=1109, אני לא מכיר את החברה ולא יודע כמה אפשר לסמוך על המחשבים האלו, למרות שהמפרט שלו מאוד מתאים לי, אשמח לשמוע את דעתכם על DELL520, לנובוR61 ודגמים נוספים שנראה לכם שאוכל לרכוש. אשמח גם ללינק לחנות מומלצת באזור ת"א-ר"ג-גבעתיים-פ"ת. תודה. הצלם.
-
- 3 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שלום. אני הולך להתחיל דוקטורט בקרוב בחו"ל ואני מעוניין לבקש מהם לרכוש מחשב נייד וציוד היקפי. אני הולך להשתמש הרבה בmatlab, LabVIEW ואולי תוכנות נוספות. רמקולים טובים, מיקרופון טוב יהיה נחמד. בגדול מהנסיון שלי אני אוהב את Lenovo , גרסה T. יש לי כרגע t14 gen2 מהעבודה ואני מרוצה. גם מחשב t60 ישן מ2006 שעדיין עובד והוא בבית. 14 אינצ' מסך. יש להם שם כמה דורות. אז בטח כדאי להתמקד על השלישי (gen3) שזה האחרון. אבל שם אני לא מבין מה עדיף , T14s או רגיל? עם איזה מעבד וכו'. אשמח אז ללינק עם מה הלפטופ שהכי כדאי לבקש מהם שיקנו ביחד עם השדרוגים שלו. (וסוללה שתחזיק גם אם אני נמצא במעבדה ולא מחובר לשקע כל הזמן) בנוסף, אשמח להמלצה …
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כרטיס כרטיס מסך - יש לי כרטיס מסך nvidia rtx 3060ti 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא ממש 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו…
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
- 1 follower
-
-
נא למחוק, כתבתי את זה בפורום מחשבים ניידים (לפי חוקי הפורום )
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
טוב אז ככה בוא נתחיל קודם בזה שיש ברשותי מחשב עם המפרט הבא e6750 2.6 4 גי'גה ראם הארדיסק סמסונג 1 טרה לוח p43 es3g של גיג'ה בייט ספק של seasonic 520 80plus כרטיס מסך 5770 1giga shappire נכון לכרגע אני מעוניין לעבור ל i7 ולהתקדם... והמארז שלי הוא סופרנו של טרמלטק התקציב שלי הוא 3000 לא כולל מארז וספק שיש לי כרגע אלא עם כה אתם רואים שיש צורך אני לא חושב כרגע על שידרוג כלשהו גם של הכרטיס מסך כי אני מתכנן להחליף תמארז ותכרטיס בניפרד אחרי הקנייה של המחשב שיהיה תקציב כמובן... המחשב שאני מעוניין לקנות יהיה מיועד בעיקר למשחקים ולסרטי hd... אני חשבתי ללכת בכיוון של i7 2600k 3.4 8גי'גה ראם לוח p67 גיג'ה בייט או אסוס תודה לעוזרים...=]
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
טוב הדילמה פה היא ספק +מארז וכמובן האם לרדת במארז למשהו כמו 6a19 בשביל להכניס q6600 מה אתם אומרים שימושים: הורדות עובדה עם כמה תוכנות בוא זמנית ומשחקים במקביל חשוב שקט אפשר גם לרדת בכרטיס מסך כי הזמן למשחקים רק הולך לרדת בעתיד ... חשבתי בהתחלה על P150 כתושבה למארז +ספק אבל בtms שינו את המספר שנות האחרויות למארז או משהו כזה והמחיר עלה ל1K במקום 800 שהיה לפני זה ... לא צריך מסך וציוד היקפי .. הולך להתחבר לזה כרטיס קול אם זה משנה משהו טוב מפרט ראשוני שבוא בחרתי את האופצייה של כפול ליבה ועליה במארז ... מעבדים Intel Core 2 Duo E6750 2.66Ghz Conroe BOX E6750B ¤ 1042 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 559 1 מארזים Coolermaster CM 690 B…
-
- 7 תגובות
- 572 צפיות
-
-
1. מה התקציב? 4600 האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? מזומן משלם 2. מטרות המחשב? הורדת סרטים אינטרנט משחקים כבדים ותוכנותהריכה וגם גרפיקה (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)אין לי מוסג מה זה תלת מימד 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מסך רק 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו צריך הכול 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ?לא אין 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם?כן חושב מאוד האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד?שהיה בצבע שחור וגם שקט 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? רק הרכבת מחשב במעבדה 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם?המחשב היה דלוק כול הזמן היה…
-
- 6 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שלום! מעוניין לקנות לאפטופ ללימודים באוניברסיטה, בסביבות ה3500-4000, המחשב ישמש לגלישה באינטרנט, צפייה בסרטים ועבודה עם מסמכים. שיכלול צורב DVD, BLUETOOTH, WIFI תודה!
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
ברשותי כרגע מחשב פנטיום 4 2.8 ג'יגה bus 533mhz 1mb chase עם כרטיס מסך fx5200 כרטיס קול לוח אם asus p4p800-vm ספק כח 400 וואט עם מאוורר 12 אינץ' זיכרון פנימי 1 ג'יגה הרץ וצורב של LG(לאDVD) ישן אבל טוב. הייתי רוצה לקבל עליו זיכוי כספי ולהשקיע עוד 2000 ש"ח על מחשב שכולל בתוכו 1.לוח אם שיתמוך בכמה שיותר טכנולוגיות של מעבדים ובכמה שפחות כסף. 2.מעבד כרגע חשבתי על פנטיום d 950 (אם יש הצעות למשהו אחר בערך באותו מחירבערך עדיף פחות כמובן אני ישמח לשמוע). 3.זיכרון פנימי 1 ג'יגה. 4.מארז עם ספק כח. …
-
- 4 תגובות
- 571 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב חדש, בעיקר לטובת משחקים אני מאוד מרוצה מהמסך הנוכחי כך שאני אשאיר אותו -T220P סמסונג "22 (1920*1200) יש לי גם כרטיס audigy 2 zs שאני מעביר ממחשב למחשב כבר שנים והוא עדיין מצוין כך שגם את זה כבר יש. שאלות: 1. האם כדאי לקנות עכשיו לאור העובדה שבקרוב יצא חלונות 7 ואז אני אתקע בלי directx 11 2. אני חושב הפעם להתחכם ולקנות לוח אם תואם sli או CF ביחד עם כרטיס מסך חזק (בערך 1200-1300 שקל) ואז עוד שנה פשוט להוסיף בכמה גרושים כרטיס מסך זהה לו - אני מבין שזה עלול לייקר את הספק כוח והלוח אם 3. לא יודע למה אבל אני תמיד איכשהו נוטה לכיוון nvidia לא מבין ביצרנים השונים- gigabyte,asus...) 4. נכנסתי לKSP ובניתי שם מפרט שנשמע לי קצת יקר מדי (5000 בערך) , דעתכם: Cor…
-
- 4 תגובות
- 571 צפיות
-
-
מעבדי אינטל P4 3.0 Ghz S-775 2x2M Cache DUAL-CORE לוחות אם למעבדי אינטל ABIT NI8-SLi (NF4) s775, FSB1066, 2xPCI-E, GBE, SATA II זכרונות DDR II 533 512MB (256MBx2) דיסקים קשיחים Western Digital 160GB 7200 8MB WD1600JB כרטיסי מסך eVGA 7600GS 256MB TV, DVI, PCI-E כרטיסי קול 7.1 Channel Audio צורבים DVD Recorders Samsung SH-W162Z DVD±R x16 Dual Layer ציוד רשתות On Board 10/100/1000 מארזים 4JA-7610 ATX MIDI 350W Beige and Silver מקלדות 2 Lang. עכברים MOUSE PS2 + roll רמקולים 400 W מסכים SAMSUNG 740N 17'' LCD 8ms מחיר 4093 ¤
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
היי אני צריך הצעה למחשב משחקים (ברמה טובה לא מכי טובה אבל שיחזיק משחקים) ומה שחשוב לי במיוחד במחשב שיהיה שקט וגם קריר אני לא מתכוון לעשות OC. בנוסף עם אפשר להכניס במפרט HD 250 גי'גה תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שאלה למעלה תודה
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בהמלצה למפרט. המחשב אמור לשמש בעיקר לגלישה באינטרנט, צ'ט קולי הכולל וידאו, שימוש בסיסי פלוס באופיס ותוספות קלות. ( מעט הורדות מהאינטרנט, תוכנה מקצועית אחת או שתיים - לא כבדות ). כמו כן, אני מעוניין שאורך החיים של המחשב לא יהיה קצר מדי, כלומר מחשב מבוסס סלרון או פנטיום 4 לא בא בחשבון, אני מעוניין במשהו מודרני עם ליבה כפולה. המחשב גם צריך להריץ ויסטה כמו שצריך, וגם אופיס 2007. התקציב הוא 2.5-3k כולל מסך דק, נניח 19 אינץ', עם זמן תגובה של לא יותר מ - 6ms וניגודיות של לפחות 1:800. משהו כזה פלוס מינוס. תודה רבה !!!!!
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
שלום לכולם, המפרט מיועד למשחקים, סרטים, שימוש יום יומי וכו... המפרט ירוץ על מסך 23" FHD 1920X1200 מעבד: [..] INTEL CORE i5 S1156 2.66GHz 750 : "SLBLC" - BOX ₪1027 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-P55M-UD2 ₪611 זיכרון: [..] G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR3 1600 CL9-9-9-24 - F3-12800CL9D-4GBNQ ₪499 כרטיס מסך: [..] POWER COLOR HD5850 1GB GDDR5 - RETAIL ₪1418 מארז: [..] ANTEC THREE HUNDRED w/o PSU ₪293 ספק כוח: [..] ENERMAX TOMAHAWK 450W : ETK450 ₪351 דיסק קשיח: [..] SEAGATE BARRACUDA 7200.12 500GB 16MB SATA2 NCQ - ST3500418AS - זמין במלאי ₪240 הרכבת מחשב: [..] הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות (חינם לחברי הפורומים להזמנות מעל 3000 ש"ח !) ₪0 מחיר סופי…
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
הי, אני מעוניין לרכוש מחשב ביתי חזק להחשיב את המחשב הנוכחי שלי (שאיתיכבר כשמונה שנים). שימושים (מעבר לשימושים ביתיים בסיסיים של OFFICE, גלישה, הורדות וכו') 1. משחקי סימולטור הטסה של טיסנים (Realflight, Phoenix, ...). כרגע על מסך 22" אך בעתיד אולי יותר גדול (עד גודל עליון מקסימלי מתאים לשימוש שולחני) 2. עריכה בסיסית של סרטי וידאו. (צריך חיבור Firewire למצלמתי הנוכחית אבל גם מה שמתאים למצלמות וידאו מודרניות יותר) 3. חזק מספיק להריץ VMWare עם מערכות הפעלה שונות על גבי WINDOWS VISTA כך שהמחשב הוירטואלי יעבוד מהר ולא ירגיש איטי. 4. אפשרות להריץ הרבה אפליקציות במקביל והרבה דפי אינטרנט מסיביים במקביל על מספר דפדפנים שונים במקביל. (כנראה משפיע על כמות הזכרון, מהירות דיסק). שלא אצ…
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
עבודה לא כבדה במטלאב+שמיעת מוזיקה איכותית+ כרטיס רשת אלחוטית WIFI, אין צורך במקלדת ועכבר. כ"כ אין צורך במסך, יש לי מסך LCD 22" תודה רבה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
אהלן אני חייל בקבע ולא יוצא לי הרבה להשתמש במחשב בבית,אז אני רוצה לקנות נייד שאוכל לעבוד איתו מנסיעה לנסיעה. התקציב הוא עד 3K * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) אינטרנט בעיקר, אבל גם סרטים מוזיקה ועבודה עם אופיס, לא מעבר * גודל המסך?משקל רצוי? לא משנה אני מבין שיש קשר בין גודל המסך למשקל המחשב, אז אם יש מסך 13.3 במחיר סביר אשמח להצעות * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? שיחזיק את ה4 שעות ואני אהיה מבסוט * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) - * בלוטות? כבונוס לא יותר * גודל מינימלי של כונן קשיח? מינימום 320, בעדיפות כמובן ליו…
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
* עיקר הצורך הוא לעבודה בפוטושופ * גודל המסך - יותר מ-13 * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? 120 GB * כונן CD/DVD? צורב? CD * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא שורה תחתונה : מחפש מחשב לאחיינית שלי בת 12, במחיר זול כך שהיא תוכל להרוס אותו בכיף. היא בעיקר משתמשת ב-PHOTOSHOP .
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות מחשב חדש, בעיקר לצורכי משחקים אבל לא חייב שהכל ירוץ חלק וברזולוציה גבוהה, פשוט שירוץ ואני לא אצטרך להחליף עוד שנה. בלי תוכנות גראפיות כבדות או סרטים באיכות, פשוט מחשב לגיימר בינוני שפעם אחרונה קנה מחשב חדש ב1994 אז אני אשמח לכל הצעה, הערה, הארה, או שינוי+הסבר, במיוחד לגבי הכרטיס מסך והלוח אם. קחו בחשבון שאני לא ממש מבין וזו ההצעה של החנות. מאייבורי קיבלתי משו אחר לגמרי אבל הומלץ לי לא לקנות שם מטעמי שהמחשב שלי יתפרק אם כן... דיברתי עם IQPC וזה המפרט שהם נתנו לי לסכום שאני צריך שהוא 4000-4500 (יצא להם קצת מעבר) מערכת בנה לך מחשב הכוללת את המוצרים: ¤ 4609 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS מעבד: AMD ATHLON 64 4200+ X2 DUAL CO…
-
- 4 תגובות
- 571 צפיות
-