עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי אני מעוניין כאמור במפרט למחשב שיהיה מיועד בעיקרו למשחקים, אינטרנט, אופיס ושאר עגבניות. אין צורך בציוד היקפי או מסך. לא מעוניין ב OC. בעיקרון הגבול העליון הוא 5K אבל אם אפשר לבנות מחשב טוב שיחזיק מעמד לפחות שנתיים (מבחינת יכולת להריץ משחיקם חדשים בשנתיים הללו) במחיר נמוך יותר אז עדיף. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 529 צפיות
  2. שלום לכולם. אני צריך המלצה למפרט באיזור ה1500, ללא חריגות (אלא אם זה משהו ממש, ממש שווה) שנועד לגלישה באינטרנט, אופיס וכל השאר, תוכנות כמו Google Earth וסרטים בHi-Def. יש כבר מסך 24' שתומך בHDMI, והרכבתי מפרט מKSP. (יש גם ציוד הקפי כמו עכבר, מקלדת ורמקולים) לצערי זאת החנות היחידה שאני יכול לרכוש את המחשב ממנה. הכיוון כאן הוא ל3 ליבות של AMD עם לוח שתומך בHDMI ו2 ג'יגה ראם. המארז והספק יכולים להיות ג'נריים. מבחינת קירור, מעדיך לקחת את מה שבא עם המעבד ולא לרכוש גוף קירור נפרד. מקריאה בפורום, ראיתי שהמליצו על מפרטים דומים מבוססי אינטל עם מעבד 5300 או 6300 ... לא מצאתי בנצ'ים בינם לבין 8450 של AMD. אשמח לעזרה בנושא [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  3. האם שווה לקנות? יש מישהו שמבין ? מחירים, דגמים, זיופים והיכן לקנות?

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  4. Started by basharis,

שלום, אני זקוק להמלצה למחשב בתקציב של 3-4 אש"ח. השימושים הם יישומים משרדיים למיניהם, וישומי פיתוח web בעיקר (כלומר לא נדרש כוח אדיר לקומפילציה למשל). אולי ארצה להריץ virtual pc עליו אז צריך שיהיה מספיק זכרון (אני מניח ש 2GB זה הסטנדרט היום, וזה אמור להספיק בהחלט). הדרישות הן, לפי הסדר: 1. אמינות ויציבות. 2. שקט. 3. ביצועים. המחשב יחובר למסך 19-20", אז צריך כ. מסך שיתמוך ברזולוציה של 1600x1200 (ביישומים שהזכרתי). כמו כן, אבקש המלצה בנוגע למערכת ההפעלה - xp pro או vista business - צריך לקנות גם רישיון (מעבר לתקציב המוזכר) ואני לא בטוח במה לבחור (בהנחה שישמש לכמה שנים טובות..).

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  5. Started by sahar_shalom,

איך אני מפרסם את מפרט המחש שלי בצד כמו כולם? ואיל אני יודע מה המפרט המלא של המחשב שלי?(האם זה כתוב במחשב איפשהו?)

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  6. זה המפרט: [glow=red,2,300]מעבדי אינטל‏[/glow] Core 2 Quad Q8200, 1333MHz, s775, 4MB [glow=red,2,300]לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE [/glow] G31M-ES2L s775 C2D 1333Mhz, Intel G31, DDRII 800, VGA, PCI-E [glow=red,2,300]זכרונות‏ DDR II 800Mhz [/glow] 2x2GB Kingston Value [glow=red,2,300]כרטיסי מסך ‏ GIGABYTE[/glow] 9800GT OC 512MB Zalman Fansink GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E [glow=red,2,300]דיסקים קשיחים ‏ Western Digital [/glow] 640GB 7200RPM, 32MB, SATA II [glow=red,2,300]מארזים‏ Thermaltake[/glow] V9 Mid Tower Black Gaming Case (No PSU) [glow=red,2,300]ספקי כוח‏ Golden Tiger [/glow] 400W Real, 12cm Fan (24pin) סה"כ 3020 ש"ח. אם המפרט לא טוב: אני צריך מחשב טוב למשחקים, הור…

• 4 תגובות
    • 529 צפיות
  7. Started by r27n,

אני צריך את המחשב לשימוש באינטרנט (הרבה מזה בסקייפ) לימודים (בעיקר אופיס וכאלה) הורדה וצפייה בסרטים, להאזנה למוזיקה (עם או בלי חיבור לרמקולים חיצוניים) וגם למשחקים- לפי סדר החשיבות הנ"ל. ההעדפות שלי הם שיהיה לו לפחות 500G (אני מחזיק עליו הרבה סרטים,תמונות ומוזיקה),שחיי הסוללה יהיו ארוכים ככל שניתן, שהמסך לא יהיה קטן מ15 אינץ' ובעיקר בעיקר שהמחשב יהיה אמין. אין לי תוכנות מיוחדות כלשהן שאני מתכוון להתקין. אני מעדיף שלמחשב יהיה בלוטות ורישיון מערכת הפעלה. אין לי צורך ספציפי באחריות בינלאומית, אין לי העדפה לחברה כלשהי ומשקל המחשב לא משנה לי כלל. כמו שציינתי, התקציב המקסימלי שלי הוא כ-4200 ש"ח אבל אם תוספת של 100-300 שקלים תהווה שיפור משמעותי אוכל לעמוד בזה. אני לא מבין כמעט ד…

8. Started by LioBir,

אני צריך חוות דעת על המחשב הנייד HP Pavillion DV5164EA : Intel® Core Duo Processor T2300 ??1.66 GHz 1GB (1024MB)-533Mhz DDR2 15.4" TFT WXGA HighD 1280X800 Nvidia Geforce Go 7400 256MB Turbocache מפורסם ב - http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=2421 האם ניידים של HP נחשבים טובים ? האם הוא שווה את הכסף ? תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 529 צפיות
  9. Started by Adam_,

האם זה מחשב טוב לגיימינג כבד. שיריץ משחקים באיכות גבוהה בצורה חלקה ויחזיק לפחות 3 שנים בלי בעיות ? מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad Core I5 2310 Quad Core 2.9GHZ 1155 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪778 קירור למעבד: ZALMAN CNPS5X SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪137 לוח אם: Gigabyte GA-H61M-D2P-B3 כמות: 1 - מחיר: ₪302 מארז: SilverStone Precision Black X2 120MM V2 + USB 3.0 + Silverstone Strider 500W- ברכישת מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪540 זיכרון: Micron Rendition 4GB DDR3 -1333 כמות: 2 - מחיר: ₪103 קשיח למחשב שולחני: Hitachi 1TB Sata2 7200rpm כמות: 1 - מחיר: ₪522 כרטיס מסך: Spa…

10. בקשה מפרט למחשב בסביבות 4000 ש"ח לא כולל ציוד הקפי, הכי חשוב לי במחשב זה המהירות אני רוצה מחשב מהיר.... אני גם חובב פוטושופ. וגם אוהב סתם כל מני תוכנות אני ישמח אם משהוא יכול לעזור לי, תודה!!!

11. Started by shaysegal,

מחשב שהלך לעולמו מצריך ממני קנייה של מחשב חדש בסכום לא גבוה מדי; 3000 ש"ח. הדברים שאני זקוקה להם: - זיכרון גדול - לפחות 4 ג'יגה. - HD גדול - לפחות 1 טרה. - אני עורכת סאונד במחשבי, וברשותי כרטיס קול של ליין 6, UX2 - צריכה שהמחשב יקבל אותו כמו שצריך. - בקרוב מתחילה לימודי עריכת וידיאו, יודעת שכרטיס מסך זה עסק יקר ולא בטוחה שייכנס בתקציב הדל שלי, כך שיכול להיות שאשמור את קניית הכרטיס המסך המשוכלל לעוד מספר חודשים - כאשר יהיה רלוונטי (אשמח כמובן לדעת שאני טועה ולא אצטרך לעשות החלפת חלקים ושאוכל להשיג משהו נחמד בתקציב הנ"ל). - ושיהיה שקט, שקט, שקט. המון תודה!

• 3 תגובות
    • 529 צפיות
  12. Started by alidanon,

שלום HW קודם כל תודה רבה אחים שלי על המחשב הנייח שבניתם לי... לא הספקתי להודות ולא רציתי להקפיץ תהודעה. עזרתם לי מאוד! ועכשיו אני צריך מחשב נייד... התקציב שלי הוא עד 5000 שח מומלץ קצת פחות... בסביבות ה- 4700 יהיה מצוין אבל עם ההבדל משמעותי איך 5000. המון תודות!

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  13. Started by benib,

כמה דרישות: אינטל לא AMD 512 זכרון כרטיס מסך מובנה על הלוח תודה

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  14. Started by Xtera,

שלום לכולם אני חדש בפורום הזה, רציתי לשמוע כמה דעות על החלקים שאני עומד לקנות, יש לי מארז compucase מאוור זלמן למעבד, מסך סמסונג 206BW 20" HD וכרטיס מסך Palit 8800GT 512. אז ככה: המחירים הם של KSP. מעבדי אינטל‏ Core 2 Quad Q6600, 1066MHz, s775, 8MB -860 לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE X48T-DQ6 s775 C2Q 1600Mhz, Intel X48, DDR3 1900, 2xPCI-E -1289 זכרונות‏ DDR III 1066Mhz - Life Time Warranty 2X1GB OCZ Special Ops Editio -340 דיסקים קשיחים‏ Seagate 1TB 7200 RPM, 32MB Sata II -580 ספקי כוח‏ Enermax PRO82+ 525W Active PFC 12cm Fan- 470 מקלדות‏ Logitech Logitech G15 Gaming Keyboard (English Only)- 374 סה"כ 3913 תודה מראש לעוזרים.!

• 3 תגובות
    • 529 צפיות
  15. Started by entire,

שלום לכולם, חג שמח ושנה מתוקה יש לי מחשב מנייד מסוג HP G62 460SJ .. לאחרונה יש למחשב שלי בעיית חימום נוראית הוא מגיע ל 100% בצריכת CPU בדקתי בטסקמנגר ואין שום דבר חריג.. שראיתי שעובר את ה20% . בדקתי בתוכנה REALTEMP והמחשב באמת מגיע ל100% ורק לאחר 5 דקות שאני סוגר אותו הוא חוזר לעהבזר לעבוד כמו שצריךץץ אין לי מושג מה לעשות ניסיתי כבר סריקת וירוסים וכו'.. עזרה.????

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  16. Started by sahar_shalom,

אני רוצה לקנות מחשב נייד לצרכי אינטרנט וצפייה בסרטים באיכות גבוהה.. הייתי רוצה לדעת איזה מעבד כדאי לקחת(אני יודע שפשוט אבל איזה בדיוק) איזה כרטיס מסך ואיזה חברה (למחשב) ומה לגבי לוח אם לנייד..? תודה

• 3 תגובות
    • 529 צפיות
  17. Started by nov321,

אני יודע שאני חופר אבל היום כבר הייתי בחנות ושיגעתי אותם , ואני חייב להחזיר תשובה בשביל לקבל את המחשב עד לחגים[אני טס בחגים..] אני מתלבט בין 2 הדגמים החדשים של הINSPIRoNה 15 אינצ'.. http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=20177 וה17 http://ksp.co.il/?uin=16258 אפשר לדעת מה יהיה פחות או יותר הזמן סוללה של כל אחד מהם בעת שימוש בתוכנות של תיכנות , ואינטרנט ביחד ?! אני פשוט צריך לדעת זמן סוללה והבדלי זמן סוללה בינהם !! תודה על כל הזמן שהשקעתם בלענות לי בכל הנושאים .

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  18. שלום ותודה מראש, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד, שישמש אותי לצרכים של אינטרנט,עיצוב גרפי,בניית אתרים,ולתיכנות של תוכנות אשמח לקבל המלצה על מחשבים נייידים שאותם אוכל לרכוש,שיספקו לי מקסימום ביצועים במינימום מחיר עד מחיר של כ -2000-2750 ש"ח עם יש משהו יותר זול שיהיה יעיל ויענה על הדרישות שלי אשמח לשמוע :]

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  19. כתבתי כאן בעבר, ועכשיו יש לי דרישה די SOS, בגלל פרוייקט שחייבת להתחיל מיד. מאמינה שכבר יש כאן הרבה מאוד הצעות מתאימות אשמח אולי אפילו לקישור בעיקרון העבודה עבור גרפיקה ועריכת ווידאו בעיקר בפרימייר. התקציב הוא כ5K ואין דרישה למסך מקלדת ועכבר בשלב הזה אשמח להצעות או להפניות מתאימות המון תודה

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  20. Started by HAIM511,

יש לי מסך 24 של סמסונג t240 אני לא צריך הארדיסק ולא צורב ולא נראה לי שאני יעשה oc אלא אם כן זה ישפר לי את המחשב בצורה משמעותית ואין בזה סיכון (אני לא מבין בזה) משחקים כמו crysis nfs וכו" תודה בכל אופן

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  21. יש לי מחשב centrino duo ושתי הליבות שלו על 60 מעלות זה נורמלי?

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  22. Started by BandiT,

שלום, אני מחפש מחשב נייד בתקציב עד 4000 ש"ח, מסך 15.6 יספיק לי, המחשב הנייח שלי דיי חזק, המחשב הנייד אמור להיות תחלופה לנייח, אני לא רוצה להריץ משחקים על הנייד, אבל אני גם לא רוצה להסתפק בכרטיס גרפי הכי פשוט. חשבתי ללכת על חברת דל, הבנתי שיש להם אחראיות ואיכות מוצרים מעולה, תקנו אותי אם אני טועה. מה אתם אומרים על הדגם הזה? [table][tr][td][table][tr][td]דגם[/td][/tr][/table][table][tr][td] Inspiron N5110 i7-2670QM nVidia GT 525M תודה. [/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  23. 1. התקציב עומד על 3,700 ומשלם על ידי תשלומים. 2. מטרת המחשב היא למשחקים כבדים בלבד. 3. אני צריך מסך,מקלדת ועכבר אלחוטיים, רמקולים. 4. אני לא צריך כרטיס קול איכותי רגיל וזהו. 5. אני לא כך כל מבין אבל תמיד כולם אומרים giga byte ו asus. 6. קירור זה תמיד חשוב , בנוגע לרעש שיהיה שקט לא חייב ברמה הכי שקטה שיהיה סביר ונוח לישון עם מחשב דלוק. 7. לא אני לא צריך מערכת חוקית אבל אני צריך הרכבת מחשב במעבדה שיראו שהכל תקין 8. חח כן שכל המשחקים החדשים יעבדו ושלא יהיה פדיחה שלא יעבדו חחD: 9. חשוב שקט, עד רמה שאפשר לישון עם מחשב ולא רעש של מאוורים שקודח לך באוזן. 10.לא לא מתוכנן oc. 11. משחקים כמו call of duty , far cry , כל המשחקים שדורשים גרפיקה גבווה והחדישים נגדיר את זה ככ…

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  24. Started by Hila.H,

היי, אני צריכה מחשב נייד קטן וקל ללימודים ואני רוצה לחבר אותו לטלויזיה אז אני רוצה חיבור HDMI. אם אפשרי שהוא יתמוך גם בתקנים wirless g,b,n. והכי חשוב- שלא יהיה יקר :-) אני סטודנטית... תודה רבה, הילה

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  25. Started by Rd,

צהריים טובים, אני מעוניין להחליף מחשב והייעוד העיקרי של המחשב הוא עעריכה בצורה מאסיבית, יחד עם זאת יש צורך שהמחשב יריץ משחקים ברמה גבוהה. 1. מה התקציב המקסימאלי? - כ - 3000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מאות שקלים בודדים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? 1. עריכה (בעיקר תוכנות כגון: Premiere, After Effects, Pinnacle). 2. תכני HD. 3. משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד/פרנסה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: אכן חשוב שתהיה למחשב יכולת טובה בנושא. -איל…

• 0 תגובות
    • 529 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.