ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,387 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. אני מחפש מחשב נייד חדש. אני מוכן להשקיע עד 5.5K, אם יש צורך אז עד 6K. המחשב יהיה מחשב יעודי לעיצוב פנים עם התוכנה Dilix Interio. כלומר, יש צורך בכוח עיבוד חזק וכמובן כרטיס מסך מתקדם. בנוסף, המחשב צריך לעמוד בשעות עבודה ארוכות. קבלתי הרבה המלצות על סדרת הThinkPad של Lenovo, מה אתם חושבים? אני אשמח לדגם קצת יותר ספציפי, אם אפשר. מחכה להמלצות. תודה רבה לכולם!
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
עד לפני כחודש לא הכרתי שום פריט חומרה. לאחר סקירה באתרי יצרנים וקריאת כתבות וביקורות, בניתי את המפרט הבא: מיועד לאיחסון תוכנות ומדיה כבדה - שימוש עיקרי משרדי ואינטרנט ומשני ביותר משחקים ומדיה. מעבד אינטל E6550 CORE2DUO , לוח אם אינטל DG965WH , דיסק קשיח ווסטרן WD3200AAKS , זיכרון 2X 1024 מהירות 800MHZ CL4 (לא החלטתי של איזה חברה) , צורב DVD LG GSAH55N , כרטיס מסך ASUS EN8600GT2DHT 256MB DDR3 , מארז סופרנו VX (לא מחייב) , מאוור THERMALTAKE BLUEORBII , ספק כנראה 500W , מסך: מתלבט בין SAMSUNG 226BW (זול יותר) לבין DELL2007WFP (יקר יותר). האם מישהו יכול להמליץ / לאשר / לשנות מפרט זה. תודה
-
- 11 תגובות
- 953 צפיות
-
-
ראיתי את המפרט במדור מפרטים מומלצים [המחשב בשביל חבר] http://hwzone.co.il/specslist/view/76/ נשמע לא רע בכלל אבל אולי יש מה לשפר? נגיד הוא לא צריך צורב...אז אולי אפשר לשים 4G זיכרון פנימי...? תודה!
-
- 9 תגובות
- 740 צפיות
-
-
לק"י בס"ד שלום. אני מחפש מחשב נייד שישמש אותי בעיקר לעבודה עם התוכנה Microsoft Visual C# (פרוייקטים כבדים יחסית) וכן לוורד ואינטרנט, ושכמובן יוכל להריץ אותם יחד (גם עם מוזיקה ברקע) בלי להיתקע ולעשות בעיות. לא יזיק אם הוא יוכל להריץ גם משחקים קלים * גודל המסך? 15.6 אינץ'. * משקל רצוי? כמה שפחות, אבל לא קריטי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא קריטי (כמובן שכמה שיותר יותר טוב). * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) usb3 יהיה נחמד, אך ממש לא קריטי. * בלוטות? לא נדרש. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500GB (עדיף 7200RPM, אך לא קריטי). * צורב DVD? כן. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? האמת שאין לי מושג כל כך מה ההבדל מאחריות רג…
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני קונה מחשב מארה"ב חשבתי על שני הדגמים הבאים: asus zonebook http://www.bestbuy.com/site/zenbook-13-3-touch-screen-laptop-4gb-memory-500gb-hard-drive-16gb-solid-state-drive/1737324.p?id=1219062289095&skuId=1737324&st=categoryid$abcat0502000&cp=1&lp=4 לעומת: dell inspirion http://www.bestbuy.com/site/inspiron-14-touch-screen-laptop-8gb-memory-500gb-hard-drive/1753322.p?id=1219062804631&skuId=1753322&st=categoryid$abcat0502000&cp=1&lp=1 מה רמת הגימור של שני המחשבים? האם יש הבדל באיכות מסכי המגע? אשמח לשמוע על דגמים נוספים שדומים לאלה, אם חש אפשרות לקומבינציה של טאבלט אז גם טוב. תקציב של 900$ תודה יהודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
קיבלתי את הt400 של עם xp ורישיון לvista business, אני רוצה להתקין את הויסטה ורציתי לדעת אם יש דרך לדעת מה יש על המחיצה הנסתרת בלי "להעלות" אותה?
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום לכולם, איזה מזל שיש פורום כזה אחרת הייתי בצרות! :s05: קודם כל, המטרה של המחשב היא למשחקים ועבודה, כלומר יש צורך במעבד חזק. הציעו לי כבר את המפרט הבא - [table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td]באנדלים :INTEL 2500K (TRAY) +ASROCK Z68 PRO 3 + AC FREEZER 13- "השילוש הקדוש I "₪ 1648[/t][/t][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td]זיכרון :CRUCIAL/MICRON 4GB 1333MHZ DDR3 - לרוכשי מחשב חדש ! - זמין במלאי₪ 110[/t][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td]דיסק קשיח :SAMSUNG F3 1TB SATA2 7200RPM -…
-
- 26 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ויכול לספר מנסיונו עם המחשב, כי בינתיים כל מה שמצאתי כאן בפורום זה דעות שמבוססות על שמועות, לא עובדות.
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
יש לי תקלה מוזרה מאוד במחשב החדש של HP מדגם 250 G1, מותקנת עליו מערכת הפעלה מקורית WINDOWS 8.1 STANDARD ושאני בא לבצע RESTART או כיבוי, הוא כותב על המסך שזה מתבצע ולאחר מכן נהיה מסך שחור לחלוטין, ועד שאני לא לוחץ בעצמי על הכפתור כיבוי ומדליק אותו בעצמי, המחשב לא מעלה את מערכת ההפעלה אלא נשאר תקוע על מסך שחור. חוץ מהתקלה הזו, אין בעיות ביצועים כלל. איך פותרים את זה? וממה זה נגרם? כבר ביטלתי את האופציה HYBRID SHUTDOWN שאמרו בפורום אחר לבטל.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
היי, אנחנו שני גיימרים (ברמה של rift, wow) ונשמח לקבל הצעות על מחשבים ניידים שמתאימים לנו. התקציב הוא עד 3500 ש"ח. תודה רבה עדי וארז
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?2300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עבודה משרדית + משחקים "קלים" א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מקלדת אלחוטית 4. ה…
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום, השגתי RTX 3080 מnewEgg ואני רוצה לקנות את שאר המחשב. יש לי מפרט שהייתי שמח לקבל חוות דעת עליו. הוא הורכב בTMS אבל אני פתוח להצעות איפה לקנות, גר בתל אביב. איפה שההרכבה תיהיה הכי מהירה והמחירים יהיו הכי משתלמים. התקציב יחסית גמיש, אם יש פה משהו מיותר/מוגזם אז אשמח לשנות אותו אבל אם צריך להוסיף וזה משמעותי אז אפשר. מפרט זה הורכב ב - [url]www.tms.co.il[/url] - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים [AMD Ryzen 9 5900X AM4 Box No Fan כמות: 1 - מחיר: ₪ 2836 קירור למעבדים Noctua NH-U12A CPU Cooler כמות: 1 - מחיר: ₪ 403 לוחות אם Asus ROG STRIX B550-E GAMING כמות: 1 - מחיר: ₪ 1156 זכרונ…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
היי מחפש מחשב לסבא עד 1000 ש"ח ושכאמור מטרתו היא גלישה באינטרנט ... תודה.
-
- 7 תגובות
- 756 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית, VISUAL STUDIO, צפיה בוידאו באיכות FHD * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מעדיף 14.1 אך גם 15.6 ו-13.3 בא בחשבון. מעדיף מאט אבל לא קריטי. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) 1366x768 ומעלה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? חשוב לי שהכפתורים של העכבר יהיו רכים ונעימים כמו בסדרות ה T של לנובו למשל. * …
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
צריך מחשב למשחקים ב4400 עם מקלדת ועכבר וצורב דיוידי
-
- 8 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום לכולם, הנני מעוניין לקנות מחשב חדש, התקציב הינו כ- 4000 ש"ח עם חריגה של 200+- ש"ח (מעדיף ללא חריגה) אני מעוניין במעבד של INTEL בלבד, נא לא להציע AMD בבקשה, תודה. השימושים במחשב הם לעבודתי, כך שאני צריך מחשב דיי מהיר שיכול להתמודד עם ריבוי משימות ומס' תוכנות שפועלות בו זמנית. כגון FireFox עם מס' טאבים, עוד דפדפנים שונים, Photoshop CS4 (לא עריכה גראפית, אלא רק שימוש בסיסי בתוכנה), Zend Studio. כמו כן הנני מעוניין שהמחשב יוכל להריץ לי את המשחקים החדשים שיצאו ושיצאו. אין צורך בציוד הקפי ולא במסך. השקט של המחשב חשוב, אך לא הכרחי כלכך (תלוי בעוצמת הרעש שהמחשב יעשה). לא מתוכנן OC. כרגע אני משתמש במסך 19" רחב ברזולוציה 1152*864 יכול להיות שבעתיד המסך יוחלף לאחד של…
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
שלום רב . אני זקוק למפרט למטרת צפייה בסרטי FULL HD ,הורדת תכני מדיה . יש לי החלקים הבאים : ספק כח thermaltake tr2 http://www.thermaltake.com/product_info.aspx?PARENT_CID=C_00000936&id=C_00000939&name=TR2+430W&ov=n&ovid=#02 מארז ATX סטנדרטי + צורב dvd אני זקוק ל מעבד לוח אם(אשמח ללוח שבעתיד אוכל לשדרג לו את הכרטיס מסך) זיכרון פנימי דיסק קשיח
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
היי.. אני חדשה פה ואני לא בדיוק יודעת איפה מדברים על זה.. קניתי סוללה חדשה לנייד שלי ואני רוצה לדעת כמה דברים 1.כשאני רוצה לראות כמה אחוזים נשארו אני נכנסת לחלון וזה מראה לי כמה דברים שיש שתי בטריות 1פועלת השניה כתוב שהיא לא קיימת.יש דבר כזה?? 2.כשהיו לי 98 אחוזים,הזמן של הסוללה היה פחות וכשיש לי 75 אחוז הזמן הרבה יותר.. 3.בדר"כ תוך כמה זמן נגמרת סוללה..בממוצע..? תודה
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-
-
-
שלום, אי מעוניינת להרכיב מחשב , העבודה העיקרית היא עם תוכנת פוטושופ ועם קבצים מאד כבדים raw ועוד תוכנות גרפיות שפתוחות בו זמנית בזמן עבודה, מהם החלקים החשובים ביותר על מנת לקבל מחשב שלא נופל וזמן עיבוד התמונה שלו קצר, איזה סוג של כ.מסך הוא הנכון לי ביותר וגם איזה סוג RAMטוב בשבילי? וכמובן איזה מעבד הוא הנכון ביותר לסוג כזה של עבודה? בכל מקרה אשמח לקבל מפרט רציני בתקציב של עד 6000 ש"ח כולל מסך 19 " איכותי תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 560 צפיות
-
-
היי זה מפרט שבניתי לצורך עבודה הדרישות הן מעבד חזק, הרבה ram המחשב צריך להיות זריז וחזק, אין צורך ביכולת גרפית מטורפת אבל כן צריך לתמוך ב 3 מסכים בנוסף חשוב לי שהוא יהיה קומפקטי (אני יסחוב אותו למשרד פעם בשבוע) מה אתם חושבים? אשמח להצעות לשיפור אם יש וגם אם נראה לכם שזה מושלם אשמח לשמוע, ככה אני ידע להריץ את זה כמה שיותר מהר תודה! מפרט זה הורכב ב - [url]www.tms.co.il[/url] - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל [b]מעבדים:[/b] [url=https://tms.co.il/index.php?route=product/product&product_id=105312] Intel Core i7 11700 / 1200 Box[…
-
- 0 תגובות
- 958 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקנות מחשב נייח חדש שאוכל לעבוד איתו בצורה נוחה על תוכנת תלת מימד בשם clo3d. קיבלתי הצעה למפרט מחשב מאתר פלונטר (האם האתר מומלץ ואמין?) לפי דרישות מומלצות: https://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=246367&fbclid=IwAR3Mdp59kVn86b8S7A6va_JBwdmNskHea2sjQ6jHbB8LzorePS1HPojF7MI לפי דרישות מינימום: https://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=245867&fbclid=IwAR1_wL-DIVxCXd-erDNvUHvoWQQmHX59ZrJzcwwamwGZ5RCzPIjUL50qOqU מכיוון שאני לא מבינה בכלל במחשבים אני לא יודעת על מה באמת חשוב להוציא הרבה כסף ועל מה אפשר לוותר. האם התוכנה תעבוד חלק עם דרישות …
-
- 5 תגובות
- 828 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. קניתי את המחשב הנייד הנ"ל http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2224&CatCode=315 ישנם לי מספר שאלות: המחשב הגיע כאשר יש בתוכו תוכנת ויסטה ותוכנות רבות. מעולם לא השתמשתי בויסטה ולא בנייד ואני לא מבין כמה דברים: 1.המחשב הגיע ללא דרייברים (דיסקים) כלשהם-מה קורה אם מפרמטים את המחשב? 2.המחשב הגיע עם ויסטה ורציתי לדעת איך אני יכול לפרמט את המחשב? 3.בנוסף יש מלא תוכנות שהם תוכנות נסיון שמעצבנות -האם אני יכול לעשות פרמוט ושהם לא יהיו לאחריו? (אין לי כח להוריד אחת אחת-וגם אני לא יודע מהם) 4.ישנה תוכנת אנטיוירוס מקאפי כלולה-האם היא לתמיד? ואם היא לא לתמיד איך אני יידע עד מתי היא? 5.האם רוב התוכנות שעולות ב-XP יעלו בויסטה? 6.המחשב הגיע עם כונן C ן-D שווים בגודלם-האם…
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
מחפש מחשב חזק, רצוי עד 7 וחצי אלף שקל(אפשר לחרוג מעט) מיועד להרצה של 2-3 מערכות וירטואליות. חשוב מאוד, שיהיה חיבור סריאלי מובנה RS-232 מערכת הפעלה WINDOWS 7 64BIT רצוי שיהיה של HP/DELL, אפשר גם לנובו.
-
- 3 תגובות
- 866 צפיות
-
-
הרכבתי לעצמי שני מפרטים שונים בשתי חנויות שונות (היות ואני רוצה לקנות את הכל באותה חנות). מקווה לשמוע הערות או עצות מועילות. מפרט ראשון מפרט שני שתי המערכות מבוססות על E8400 וכרטיס מסך 4850. לוחות האם נבחרו בגלל אפשרויות ה RAID שלהם. לצערי בפוקס אין לוח אם מבוסס P43 עם אפשרות RAID לכן הבחירה קצת יותר יקרה ולפי הביקורות גם הרבה יותר טובה מלוחות יקרים יותר של אסוס. כמו כן בשתי המערכות המארז הוא מסוג P182 עם קירור מעבד Kama Cross (חולה שקט). מבחינת מחירים המערכות שוות ערך, אבל אני חושב המערכת של פוקס יותר עדיפה, גם בגלל הלוח אם היותר חזק וגם בגלל האפשרות לעשות 3 תשלומים בלי ריבית.. אבל תמיד יש מקום לשיפורים\שינויים. מה דעתכם? כמו כן האם שווה לחכות קצת לחגים ולצ…
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-