עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי חבר'ה, הכותרת בעצם אומרת הכל: אני צריך מחשב בעיקר לגיימינג ברזולוציה של 1920X1200 בצורה הכי טובה שאני יכול, אני זונת גראפיקה וביצועים אבל לצערי התקציב לא בשמיים, אני צריך מפרט חזק עד כ5,000 ש"ח לגיימינג! אבל אני קונה מחשב From Scratch, לא כולל מסך, אני צריך קייס, קירור, וכל העסק חדש! אני גם אשמח אם תוכלו להגיד לי ביחד עם המפרט עד כמה הוא יהיה אפקטיבי מבחינת הרצת משחקים חדשים (עם התייחסות לכבדים מביניהם) וכמה זמן לדעתכם זה יחזיק, כמו כן אופציות שדרוג בעתיד. צריך לכסות את התחת שלי תודה רבה! לב.

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. נו, הכותרת די אומרת הכל, אבל אני ארחיב טיפה בכל זאת, יש לי חבר קצת מטורף משחקים שדי הדלקתי אותו (אופס...) על הקטע של DX10. עכשיו הוא רוצה כזה מפרט (כאמור, ב-8000 שקל) שיכיל GE FORCE 88000 (אם אפשר GTX סבבה, אבל עדיף אני חושב GTS) ושיאפשר אוברקלוק, כלומר זכרונות 2GB DDR II 800MHZ, זהו אני חושב... עריכה : אה, וחשוב INTEL CORE 2 DUO E6300 כי הוא גם זול וגם על אוברקלוק לא יחנוק את הכרטיס מסך

• 10 תגובות
    • 877 צפיות
  3. Started by moshe20,

שלום! אני רוצה המלצות ללוח אם טוב בסביבות מחיר של 1000-1400 ושיאפשר לי אפשרות של OC סבבה שנית אני צריך עזרה אני צריך כרטיס מסך חזק בסביבות מחיר של 1400-1700 המלצות תודה נ.ב אם אני רוצה לעשות OC סבבה מה החלקים שחשובים תודה.

• 8 תגובות
    • 593 צפיות
  4. הרכבתי מפרט ללא כרטיס מסך, למשחקים. ( הכרטיס הוא 8600GT PCI-E) מעבד: Athlon 64Bit AM2 5200 DualCore BOX 776 לוח אם:Asus M2A-VM HDMI 496 מארז:Raidmax Smilodon + Window 5x80mm + 1x120MM ללא ספק 426 ספק:Enermax Liberty 400W 406 זכרונות:Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 458 דיסק קשיח:Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS 448 צורב: Lite-On 20A1P DVD-RW Dual Layer X20 3 Panels(Black/Beige/Silver) 171 כולל הרכבה ומשלוח. סה"כ:3234 ש"ח מה דעתכם על המפרט(ולא להציע לי להחליף ללוח אם של GIGABYTE)?

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  5. צריך מפרט בתקציב של בסביבות 1.8K ואני לא צריך ציוד היקפי המחשב ישמש בעיקר לגלישה באינטרנט, שימוש בתוכנות מסרים מידיים עבודה באופיס ולפעמים משחקים בקשר למשחקים אני לא מצפה להריץ למשחקים כבדים עם התקציב הזה אבל כמה שאפשר להכניס לתקציב הזה והרזולוציה היא 1024:768 רצוי שקט אבל אם לא אז שיהיה רעש סביר לא תחנת כח בחדר [כמו המחשב הישן ] לא צריך מערכת הפעלה אבל צריך הרכבה תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  6. Started by tomermu,

באתר של 012 הם מפרסמים מחשב נייד לפי המפרט הבא : LG מדגם R560 UAPB3E מעבד : CORE 2 DUO T6500 2.1 GHZ מסך : 15.6 LED (1368X786 זכרון : 4GB 800MHZ DDR2 כרטיס מסך : GFORCE GT130M )DDR2 1GB( כונן קשיח : 500GB SATA מערכת הפעלה : VISTA PREMIUM מקלדת מלאה. שנתיים אחריות. זה מה שכתוב מבחינת המפרט. הנ"ל מוצע במחיר של 5364 ש"ח. השאלה שלי איך המחיר מול התמורה ומה המחשב הזה בכלל? חיפשתי בגוגל את הדגם לא מצאתי יותר מדי.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  7. Started by dani1999,

בהתאם לחוקים מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), אין משחקים,ישמש לסטודנט פשוט,עדיף שיהיה 4 גיגה לייתר ביטחון * גודל המסך - בין 14-15.6 * האם חשוב מסך מבריק או מאט - עדיף מאט * רזולוציית המסך -לט חשוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט - לא. * משקל רצוי - כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך -לא -סביר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - לא. * Bluetooth -לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח - לא קריטי * כונן אופטי -לא קריטי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית - לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית - לא,אבל אני רוצה 3 שנים איסוף והחזרה! זה מעולה!כי הרי תיקון הכי קטן+נסיעה לחנות הלוך חזור שווה את ההפרש * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה -לא צריך * האם יש לכם העדפ…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by lilo007,

שלום לכולם, אשמח להמלצה על מחשב נייד. שימוש יומיומי בעיקר אינטרנט וצפייה בסרטים (FHD), ישומי אופיס ומשחקים (רזולוציה סבירה+) חשוב שהסוללה תהיה חזקה ומחשב שקט אשמח לדעת אם יש מבצע בבלאק פריידי מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? צפיה בסרטים FHD, גלישה באינטרנט ומשחקים ברזולוציה רגילה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא חובה SSD 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב …

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  9. שלום. יש לי בעיה. חבר שלי הביא לי את הלפטופ שלו (דל אם זה משנה משהו) והלפטופ נדלק ומיד נתקע ולא עולה. אי אפשר להגיע לSAFE MODE הדבר היחיד שאפשר להגיע אליו זה ה BIOS דרך ה BIOS הגדרתי לו שיעלה את ה DVD והעליתי דיסק איתחול של ויסטה (מה לעשות זה מה שהיה מותקן לו שם) ועשיתי REPAIR זה זיהה שיש בעיה ב startup , עשה תיקון אבל בפועל המצב עדיין זהה והמערכת הפעלה לא עולה. אני חייב להעלות אותה כי יש שם מלא מלא מידע שהוא חייב לגבות. אחרי הגיבוי כמובן שלא תהיה לי בעיה לפרמט לו את המחשב. חייב עזרה, איך לגשת לנתונים ללא פירמוט. תודה רבה

• 5 תגובות
    • 759 צפיות
  10. עם מסך (רצוי מאוד LCD) ,כונן DVD, צורב (רצוי DVD), עכבר+מקלדת (לא אלחוטיים) וכו' שימושים סטנדרטיים (צריבות, גלישה באינטרנט וכו'), אך עם זאת, חשוב מאוד שיהיה מוכן למשחקים עד כמה שניתן בתקציב הנ"ל. חשבתי ללכת לכיוון של סמפרון 754, אבל אשמח לקבל עיצות לכל כיוון אפשרי שייתן את המקסימום בתקציב הנ"ל. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 974 צפיות
  11. Started by topiy,

היי, מפרט נוכחי : Motherboard Model: MSI MS-7519 Memory Type:DDR2-SDRAM 2gb * 2 graphic card: nVIDIA GeForce GT 220 Processor Name:Intel Core 2 Quad Q6600 את הספק אני חייב להחליף כבר. תקציב שעומד לרשותי 1000-1200 שח מעוניין להחליף: * כרטיס מסך *ספק כח * זכרון *ולוח אם רק במידה ובאמת צריך ! מטרת המחשב : גיימניג בינוני עד כמה שאפשר עם התקציב הקיים המון תודה לעוזרים !!!!!!!!

• 8 תגובות
    • 834 צפיות
  12. המחשב מיועד למטרות פיתוח, גיימיניג ו-OC. זה המפרט שהרכבתי: http://i43.tinypic.com/25k68hk.jpg מה שכבר יש לי זה מארז של Chieftech ושני כוננים 500 ג'יגה של סיגייט. המערכת מיועדת למשחקים וקצת OC. המחשב יקנה ב-IQPC, אני לא יודע אם הספק כח שקניתי מספיק או יותר מידי, אותו דבר גם לגבי הלוח ככה שאשמח להערות. עריכה: 1. מה התקציב המקסימאלי - עד 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך - לחסוך זה תמיד טוב ! ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב - 4000 ש"ח לזכרונות כרטיס מסך לוח וספק זה מספיק 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - …

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. כרגע ההתלבטות היא האם AMD64 2800 או P4 2.8 לגבי שאר הדברים אין בעיה זה הולך ככה: זיכרונות-MICRON 2X256 400\512 400 כ.מסך-GIGABYTE RADEON 9600 PRO 128 BIT ה.דיסק-WD 80 GB SATA 8B CD-X52 אז כמו שאמרתי זה או: אינטל פנטיום 4 2.8 HT FSB 800 עם לוח אם או ASUSP4P DELUXE או-GIGABYTE GA-8IG100PRO או מבוסס AMD 64 BIT 2800 עם לוח GA-K8NS PRO מה אתם אומרים? למרות שאני מחפש זול שניהם בערך אותו מחיר (יקרים!!) אני צריך את דעתכם זה לא מחשב למשחקים ולא ל-OC פשוט אני חייב לשדרג את המערכת שיש לי (P3 600 128 SDRAM? ואם כבר אני משדרג אז למשהו טוב לא? תנסו בבקשה לבחור מה טוב ממה שרשמתי ולא להציע לי איפוקס או אביט .. תודה

• 5 תגובות
    • 767 צפיות
  14. היי אשמח לקבל הצעה למפרט מחשב שייעודו העיקרי הוא עריכת ווידאו אבל גם שיוכל להפעיל משחקים.. התקציב בסביבות ה, לא כולל מסך, 5000, אבל גמיש ... תודה!

• 8 תגובות
    • 626 צפיות
  15. שלום לכולם, בקרוב אתחיל ללמוד כסטודנט והופנתי לפורום ע"י חבר. קודם כל אציין כי אין לי ידע רב במחשבים. אני צריך לקנות מחשב אשר ישמש אותי ל-5 שנים הבאות והתקציב הוא 3000 ש"ח ללא מסך ועזרים נלווים. מטרת המחשב הוא לכתיבת עבודות, שימוש בתוכנות שרטוט (אוטוקאד), צפייה בסרטים והרצון לשחק במשחקי מחשב עתידיים כגון STARCRAF ו-DIABLO 3. אשמח להמלצות שונות וכמו כן להסברים מדוע נבחרו הרכיבים ומשמעותם במחשב. בתודה מראש, Superior Design

16. Started by matan.btl,

שלום רב! אבקש את עזרת חברי הפורום לגבי התלבטויות שיש לי בבחירת רכבים למחשב. במקום שבו מצוין 2 רכיבים, ההתלבטות היא בניהן , בגדול זה המפרט שהייתי מעוניין בו. כמובן שאפשר להציע חלופות ואני פתוח לחוות דעת. המחשב ישמש הן להקרנת סרטים על הטלויזית LED והן על הרצת משחקים ועבודות ביתיות. תודה רבה לעוזרים! מעבד אינטלIntel core i7-4770k Haswell Box 3.5GHz - לוח אם – Gigabyte GA-H87HD3 כרטיס מסך - Gigabyte NVIDIA GeForce GTX760 OC 2GB GDDR5 Gigabyte NVIDIA GeForce GTX760 OC 4GB GDDR5 זיכרון - F3-12800CL9Q-8GBXL K.SKILL – 8GB Kit (2x4GB) – DDR3 1600MHz ספק כח - Seasonic Platinum 660W Active PFC, 80PLUS Platinum …

• 5 תגובות
    • 701 צפיות
  17. Started by kosabwena,

היי אני מחפש מחשב גיימינג לא כבד יותר מדי אבל שבכל זאת יסחוב איתי זמן טוב ראיתי את המחשב הזה באתר של KSP, לפי המוכר זה מחשבים שהם עשו בבניה ויהיה אפשר לשדרג אם אני ארצה בעתיד בכל מקרה אני שם פה לינק תגידו אם שווה את המחיר ואם יש דברים שעדיף לשנות https://ksp.co.il/?store=kspnatania&changeSnif&uin=18779&select=.269..397..6072. תודה לעונים (:

• 2 תגובות
    • 3.5k צפיות
  18. מה התקציב המקסימאלי?4650 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך כמובן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג, אפילו לא בחצי שקל, בלי דיונים בנושא, תודה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עבודה שוטפת, גלישה, צפייה בסרטים, משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. PES 2014, ומדי פעם משחקים חדשים שיצאו באופן שוטף. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FULL HD 1920X1080 המסך 2312HM של DELL -לאילו הגדרות גרפיות מיועד…

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. Started by 10ziv,

1. מה התקציב המקסימלי? 3500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?:לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?:100 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?:17 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?:כבדים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?:לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)?צורב 5. במידהויש…

• 4 תגובות
    • 718 צפיות
  20. Started by Yogli,

שלום, בשעה טובה קונים מחשב חדש, ושוב אני זקוק לעזרתכם המחשב ישמש בעיקר למשחקים, וכמובן גם סרטים וגלישה באינטרנט. המפרט צריך גם לכלול מקלדת, עכבר, מסך (22 אינצ') ומערכת הפעלה. *התקציב הוא לא ברזל, אפשר לחרוג קצת, אבל עדיף שלא. המחשב יקנה מאחת החנויות האלו: http://www.ksp.co.il או http://www.1pc.co.il תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 813 צפיות
  21. Started by The-StiG,

לוח אם : ציפסט G31 מעבד : E7200 (קור טו דו) זיכרון : 3GB DDR2 800 דיסק 320 GB כרטיס מסך 980 GT 512 צורב DVD X22 ציוד היקפי (מקלדת עכבר רמקולים מצלמה ומיקרופון כלולים -בטח פשוט אב ל אין צורך יותר מזה ) מסך LCD כמה שיותר גדול זה הפרטים שיש לי , המחיר שיש זה 2190(בלי מסך ,ועם מסך 19 סמסונג 2MS זה עוד 900 שקל ) , רציתי לדעת אם שווה ואם המחיר מתאים . קצת דחוף ,תודה לעוזרים .

• 5 תגובות
    • 732 צפיות
  22. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא קריטי * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר)1366X768 זה מספיק. אם יש אפשרות לרזולוציה גבוהה יותר בתוך מסגרת התקציב - למה לא. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? כמה שפחות כמובן - אבל באופן כללי הוא לא אמור להיות באמת נייד במיוחד. מקסימום להתנייד בתוך הבית. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)לא. זמ…

23. Started by Hydr0,

מה קורה? חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש למשחקים התקציב הוא 5000 ש"ח וזה כולל מסך שהוא יקנה 2253BW שלפי דעתי המסך הכי טוב במחיר נמוך. אז בעיקרון נשאר 4000 ש"ח לבניית המחשב. מארז ספק מעבד לוח אם כונן קשיח.. קירורים.. כרטיס מסך.. וקיצר כל מה שאתם תותחים בו תבנו מפרט מהאתר TMS וההם כבר יעשו לו OC תודה רבה!!! רמקולים,עכבר,מקלדת לא צריך תודה שוב!

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  24. Started by LittleNicky,

http://ksp.co.il/?select=.268..271..1358..214.&list=1&sort=1&glist=1&uin=20413&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 המחשב הנ"ל 2958 בסניף אילת, בעיקרון מתאים בול לצרכים שלי זאת אומרת 3K, מסך 14 אינץ', מעבד סבבה ודיסק קשיח סבבה, גיימינג קל בלבד (supermeatboy, minecraft וכאלה), והטאץ' זה בונוס, ולא ממש משנה לי הgloss אני גם ככה הולך להשתמש בו בעיקר בפנים ולא בחוץ. אז לדעתכם שווה לקנות? או שיש משהו בסגנון באותו מחיר שיותר שווה?

• 9 תגובות
    • 3k צפיות
  25. שלום לכולם יש לי מחשב נייד שקבלתי עם דיסק במהירות 5400 עם אני מחליף למהירות 7200 אני ירגיש בהבדל בתודה גמד

• 3 תגובות
    • 660 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.