ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,494 דיונים בפורום זה
-
http://hwzone.co.il/specslist/view/52/ 1. בזיכרון רשום PC5300 - מה הנתון הזה? וCL-5-5-5 זה לא הכי גרוע? או שזה לא חשוב? 2. לא עדיף שהזיכרון יהיה ב-2 סטיקים? 3. במפרט השני בלינק הזה במעבד רשום *manila* ובחיפוש באינטרנט לא מצאתי מה זה. אשמח אם תעזרו לי להבין. 4. אחרי שינוי הזיכרון ל-2 סטיקים, שינוי ההארדיסק ל-160GB, הוספת מקלדת, עכבר, רמקולים, מערכת הפעלה ועלות הרכבה של הכל יצא לי 2500 בערך. לא כולל מסך עדיין. נראה לי קצת יותר מדי בשביל מחשב שכמעט כל ייעודו יהיה לעבודה משרדית, לא? יש משהו שאני יכול לקצץ בו? (הארדיסק של 160 שמתי בשביל להכניס סרטים ומוזיקה. וגם ככה זה רק הבדל של 40-50 אז זה לא מטורף)
-
- 7 תגובות
- 581 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות לפטופ שישמש אותי בעיקר להרצת סימולציות במטלב ובתוכנות finit element. הבעיה היא שאין לי מושג אילו מעבדים יעשו עבודה כזו בזמנים סבירים. מה שכן דבר זה דורש זיכרון RAM גדול .. גודל מסך - אין הרבה חשיבות. בין 13-15 יהיה סבבה. משקל - לא היה לי מחשב נייד קודם, אני לא יודע עם מה נוח להסתובב. מחשב זה בכל אופן נועד להליכה יומיומית לעבודה וחזרה. זמן סוללה - נדרש זמן ארוך (לזמני הרצאות וכנסים) יציאות - יציאת טלוויזיה
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
אני שוקל אם לקנות את ה- Lenovo 3000 G550 2958-K3G. בזאפ יש כמה חנויות, ראיתי בין היתר שהמומלצאות הן שניישר ופנדה. אבל במפרט של שניידר רשום שכרטיס המסך הוא NVIDIA N100 ואילו במפרט של פנדה רשום שכרטיס המסך הוא Nvidia N10M-GE1 512MB. בנוסף, לא מצויין שם שיש HDMI למחשב, ואילו במפרט של אותו מחשב בוואלה שופס דווקא כן יש HDMI... האם מדובר באעות? עודף או חוסר מידע? נשמע מוזר שאותו דגם יכיל כרטיסי מסך שונים ויציאות שונות, יש למישהו תשובה הגיונית?
-
- 3 תגובות
- 581 צפיות
-
-
אני חייב לפרמט את המחשב שלי, אך אין לי מושג כיצד אני עושה זאת. כיצד אוכל לפרמט את המחשב ולהתקין מחדש את הווינדוס החוקי ?. תודה רבה לכל מי שעוזר
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב htpc שיהיה בסלון שלי ולכןחשוב שיראה יותר כמערכת סטריאו מאשר כמחשב ברשותי מסך סמסונג t 220 וייתכן שבעתיד ארצה לשדרג למסך 24 אני לא מעוניין בכרטיס מסך טלוויזיה. על המחשב להיות שקט מאוד, עם שלט רחוק, קירור למעבד ומיועד בעיקר לסרטים ,שמיעת מוסיקה וכן עם יכולת להריץ משחקים "קלים" ותוכנת qbase התקציב הינו עד 3200 ש" קיבלתי הצעה מאייבורי בסכום הנ"ל : מארז SX MEDIA LAB MOZART THERMALTAKE + שלט ספק כח 450W 12CMF REAL לוח אם G31 מעבד אינטל 2.80GH 3MB CORE 2 DUO E7400 מאוורר למעבד PRO 775 ARCTIC COOLING כ.מסך Nvidia GeForce 9400GT 1G HDMI דיסק קשיח פנימי 500GB SATA2 Western Digital צורב SATA LG DVDX22 DL שחור GH22NS זכרון B.DRAGON DBT GEIL 2GB DDR2 800MHZ הא…
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום. אני צריך צריך בנית למחשב משחקים סביר. התקציב הוא 750$, משמע, 3000 ש"ח~. אין לי שום צורך בציוד היקפי כלשהו. רק צורב DVD אחד. אשמח אם תוכלו לפרט קצת על המפרט שבניתם ולמה הוא מומלץ. תודה מראש, עמית
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת מהי החנות הכי זולה והכי כדאית שכדאי לקנות בה חלקי מחשב כגון מעבדים לוחות אם וזכרונות וכו' תודה
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
רציתי לשאול ראיתי את המפרט הבא באיבורי מחשב פנטיום 4 DUAL CORE כולל מסך 17 דק LG/סמסונג רק 2,920 ש"ח מארז קדמיות ואחוריות USB כולל יציאות ATX מעבד INTEL PENTIUM D 2.8GHz DUAL CORE 64BIT 820 בתוספת 310 שח DUAL CORE 3.4 ניתן לשדרג למעבד לוח אם INTEL GRAND COUNTY2 כולל סלוט PCI-E(לא AGP) CHIPSET ATI (לא VIA) שדרוג ללוח CHIPSET ATI MSI רק 55 ש"ח כרטיס קול 5.1 ( 6 ערוצים) כרטיס רשת 10/100 ניתן לשדרג ללוחות 945! דיסק קשיח 160GB SATA 7200 RPM (WD,MAXTOR,HITACHI) זיכרון פנימי 512MB DDR II 667MHz ניתן להרחבה כונן אופטי צורב SONY/LG/NEC 16x DVD כרטיס מסך ATI RADEON X300 UPTO 128M משולב הלוח כולל סלוט PCI-E ! ניתן לשדרג לכל כרטיס מסך PCI-E אחר. מסך דק 17 אינץ' 17 LG 17…
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? מקסימום בלי חריגות משמעותיות 3500 שח. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים כבדים ו פוטושופ. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. מסך לעריכה גרפית, תקציב: 1000 שח. נוטה לכיוון 2333SW של SAMSUNG כי יש לו פאנל TFT, תגידו לי אם זו בחירה נכונה. כעיקרון המסך צריך להיות 22" וזה דגם ספציפי שחשבתי עליו. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי לא צריך שום דבר מ…
-
- 6 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום לכולם, הרכבתי מפרט למחשב אשר יעודו משחקים בביצועים טובים מה דעתכם מבחינת ביצועים ואמינות? איזה מסך לדעתכם שווה ונכון לצרף למערכת - בטווח המחירים של 700-800 ש"ח • מעבד INTEL 2500K - • לוח אם GIGABYTE GA-Z68MA-D2H-B3 ] • זיכרון CORSAIR VENGEANCE 8192MB (4096MBX2) 1600 CL9 "LOW PROFILE" : CML8GX3M2A1600C9B] • כרטיס מסך HIS 6870 "FAN" 1GB GDDR5 (HDMI/2xDVI/2xMini DP) - RETAIL ] • צורב DVD LG DVDRW GH-24NS70 X24 - BLACK - SATA ] • מארז ANTEC SIX HUNDRED w/o PSU • סט מקלדת ועכבר MICROSOFT WIRED DESKTOP 400 - USB ] • ספק כוח ANTEC 620W HCG-620 ] • קרור למעבד ARCTIC-COOLING FREEZER 13 ] • קרור למארז COOLERMASTER 120mm SILENT CASE FAN • דיסק קשיח WD BLACK 1TB SATA3…
-
- 4 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב עד 3000 ש"ח יש לי מפרט פה: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7622 אני צריך שהוא יהיה כולל מערכת הפעלה. מי שיכול שימליץ לי על עוד חנויות.. הצעות לשדרוג המחשב או להפחתה במחיר.. צריך שהוא יריץ משחקים.. אבל לא רצינים.. SIMS 3 וכאלה..
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
Proccesor: ש"ח 795 Core 2 duo E8400 1333Mhz, s775, 6m Mother-Bord : 404 ש"ח GIGABYTE EP35-DS3L 775 C2Q 1333, Intel P35, DDRII 1066, PCI-E Memory: 190 ש"ח KINGSTON DDR II 800 Mhz VALUE 1GB X 2 Graphic Card: 714 ש"ח Asus 9600GT 512 GDDR3 DX10 HDTV 2XDVI PCI-E Hard Disk: 390 ש"ח Western Digital 320GB 72000RPM, 8MB צורב DVD: 105 ש"ח DVD RW GH20NS X20 BLACK SATA Cooling: 120 ש"ח Artic Cooling Freezer 64 Pro (754, 939, AM2) מארז : 235 ש"ח Transparnet Side Window AVR006 Midi Tower ATX BLACK 500W Keybord and mouse: 70 ש"ח Logitech Deluxe 250 Keyboard Black עכבר אופטי PS/2 total price : 3023 בניתי את המפרט הזה בקי אס פי, אני צריך לשנות משהו?
-
- 4 תגובות
- 581 צפיות
-
-
אני מעוניינת לרכוש מחשב PC לעריכת וידאו בתוכנת AVID, התקציב שעומד לרשותי עד 7000 ש"ח... קראתי את הדרישות באתר החברה אך אני אודה לכם אם תוכלו להציע לי מפרט מדוייק הכולל כרטיס מסך מסדרת nvidia quadro וכרטיס קול של sound blluster. אני מעוניינת לעבוד בשני מסכים ויש ברשותי מסך אחד כך שהמפרט צריך לכלול מסך אחד (לא דק), עדיפות לכרטיס מסך עם אפשרות לחיבור מוניטור אנלוגי TV. בנוסף אני זקוקה לכניסת firewire לחיבור מצלמת DV לדגימה ולהורדת הסרטים (הבנתי שלרוב כלול בלוח האם). אני מעוניינת גם בסט רמקולים איכותיים (וסאב) ובאל פסק. יש ברשותי את תוכנת ההתקנה ואת הAVID exspres pro אני סטודנטית לקולנוע במכללת ספיר... (במידה ותעודת סטודנט יכולה להוזיל את המחיר...) תודה...
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מפרט מחשב לבן אדם מבוגר.המחשב ישמש רק לגלישה באינטרנט וטיפה אופיס הוא צריך להיות מחשב פשוט מאוד (לא צריך בכלל כרטיס מסך ,המובנה יספיק). מה שכן חשוב זה שיהיה 512 מגה ראם . התקציב הוא 2000-2500 ( לא גבוהה אבל אני מבקש לא לחרוג) עדיף כמובן לכיוון ה2000. התקציב כולל מסך ,מקלדת ועכבר (שוב,הכי פשוטים שאפשר). תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לקנות השבוע מחשב חדש. אני עובד בעיקר עם קיובייס והמון פלאגינים שקניתי... כרגע המחשב שלי (פנטיום 4 1800 גה"צ, 256 ראם) לא סוחב. כל המחשב שלי איטי ואפילו לא מזמן פרימטתי אותו.. יש לי כרטיס קול חיצוני ואני לא צריך כרטיס מסך יותר מדי טוב (אני לא משחק במשחקים בדר"כ)... יש לי גם מסך מקלדת ועכבר... אני רוצה מחשב בתקציב 3500 - 4000 שקל בערך עם צורב DVD וכל מה שצריך על מנת שהמחשב שלי יעבוד בצורה חלקה עם קיובייס ואפילו סתם בגלישה באינטרנט כשהאימיול פתוח ברקע)... בנוסף, אני שוקל להעלות את המהירות של האינטרנט שלי מהחבילה הכי נמוכה של ADSL של אינטרנט זהב. איזה אפשרות הכי שווה לי? כמה זה עולה? האם זה חורש משהו מהמחשב החדש? אם אפשר בבקשה לפרט בקטנה על כל פריט זה נורא יעזו…
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
שלום לכולם אני משחק אמריקס ארמי שזה משחק שצריך מחשב ממש טוב... מחר אני קונה מחשב חדש ורציתי לדעת אם משהו יכול לעזור לי להרכיב מחשב חדש... אין צורך במסך בין 5-7 אלף אפשר גם יותר... ואיפה כדי לי לקנות אני רוצה מחשב מפלצת תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 581 צפיות
-
-
למצלמות דיגיטליות למשל יש אתרים שבהם אתה מתמקד למצלמה שאתה רוצה: לדוגמה http://www.dpreview.com/products/search/cameras אתה יכול לעשות שם feature search >> Show advanced search filters וככה להתמקד לכמה דגמים הבודדים שמתאימים בדיוק לדרישות שהגדרת. יש כזה אתר למחשבים ניידים?
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
התבלטתי בין זה: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1204 לזה: http://skypc.co.il/pl_product~sky14~88~0.htm מה יותר משתלם ויותר טוב?
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום רב לכולם. יש לי מחשב מזה חצי שנה והחלטתי לשדרג אותו בשביל להטיב את ביצועי המשחקים. המפרט להלן core 2 duo 6400 2 סטיקים של קינגסטון 667 1GB gigabyte 945P-s3 PNY 8800GTS 640MB הקירור למעבד הוא על בסיס המאוורר המקורי של אינטל והקירור למארז הוא הקירור המובנה של מארז triton של גיגה בייט. כרטיס קול מובנה מאז שקניתי את המחשב נכנסו 6 משכורות והחלטתי לשדרג רכיבים אשמח לקבל המלצות לשדרוגים בגבולות ה1200-1300 שח נקודה חשובה, אני לא מעוניין לשדרג את ההארד דיסק (80 גיגה) משום שזה מספיק לי בהחלט - המחשב הוא כמעט לגמרי למשחקים וכתיבה. אני לא אוגר פרקים של סדרות או סרטים ככה שאני מסתדר מצוין עם 80 גיג.
-
- 6 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום, יש לי חבר שעומד לקנות מחשב למשחקים ואינטרנט, התקציב הוא 4000 ומכיוון שאני לא מעודכן אני אשמח לקבל מפרטים מומלצים לא צריך מסך, מקלדת, עכבר, פלופי, וסידירום. צורב DVD לבד בהחלט מספיק. אני יודע שצפוייה ירידת מחירים, אני לא ממש בטוח שהוא ירצה לחכות.
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
יש ברשותי הרדיסק חדש של 160G כמו כן כונן DVD וספק כוח (כולם בני פחות משלושה חודשים). המחשב של הורי כבר עושה יותר מדי בעיות קופא לעיתים קרובות מפעיל את עצמו מחדש ויש צורך להחליפו. מה שאני מחפש זה ככה: לוח אם של גי'גה בייט רצוי אך לא חייב כרטיס מסך מובנה. מעבד רק של AMD. מארז כלשהו פשוט ביותר. וכמובן זכרונות תואמים, 512 או 1 ג'יגה. המחיר צריך להיות נמוך בסביבות 1000 שקלים עם אפשרות לחריגות. תודה
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
אחרי בדיקה יסודית למדי של הפורום שלכם (ותודה לכל נותני העצות!!!) החלטתי לקנות את המחשב הבא בתקציב של 3.5k לערך: מעבד :core 2 duo E6300 לוח אם: ABIT AB9 S775
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
האם זה מחשב טוב לגיימינג כבד. שיריץ משחקים באיכות גבוהה בצורה חלקה ויחזיק לפחות 3 שנים בלי בעיות ? מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad Core I5 2310 Quad Core 2.9GHZ 1155 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪778 קירור למעבד: ZALMAN CNPS5X SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪137 לוח אם: Gigabyte GA-H61M-D2P-B3 כמות: 1 - מחיר: ₪302 מארז: SilverStone Precision Black X2 120MM V2 + USB 3.0 + Silverstone Strider 500W- ברכישת מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪540 זיכרון: Micron Rendition 4GB DDR3 -1333 כמות: 2 - מחיר: ₪103 קשיח למחשב שולחני: Hitachi 1TB Sata2 7200rpm כמות: 1 - מחיר: ₪522 כרטיס מסך: Spa…
-
- 4 תגובות
- 581 צפיות
-
-
אני אמורה להתחיל ללמוד באוני' בשנת הלימודים הקרובה.אני רוצה לרכוש מחשב נייד.מבקשת המלצה,אלה הדברים שחשובים לי. בתקציב של לא יותר מ-5000ש"ח. ישתמש בו בעיקר לאינטרנט,תוכנותwindows,הורדת שירים סרטים וצפייה בסרטים(אולי 2-1ג'יגהיספיק?) איכות שמיעת שירים טובה לא רוצה שישקול יותר מידי כי אני יסתובב איתו מידי פעם. מקלדת טובה(לא שוקעת עם לחיצה) זמן סוללה ארוך אחריות ושירות טוב של החברה במקרה ואני יצטרך תיקון וכו' בקיצור חברה אמינה. זהו פחות או יותר תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
היי לכולם! אחותי התעוררה היום והתקשרה אלי בבהלה "אני צריכה מחשב נייד!", אז החלטתי להיעזר בכם מכיוון שאני לא עוקב אחר החידושים בתחום כבר זמן רב. בלי הרבה ירקות - המחשב שהיא צריכה: *בעיקר לאינטרנט ולסרטים, אין לה כוונה לשחק במשחקים. * מסך גדול - בסביבות ה-17", או עד כמה שהתקציב יאפשר בהתאם לשאר המאפיינים. *עיצוב יפה עד כמה שאפשר. התקציב גמיש, אבל לדעתי בשבילה אפילו 4000 זה הגזמה. אבל לא יודע, אתם המומחים, תציעו הצעות בתודה מראש! ;D
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-