עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by LOOSE,

1. מה התקציב המקסימאלי? 1200£ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף שלא יעבור את ה 1000 ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50£. ה 200 הנוספים הם בעיקרון לשם ציוד הקיפי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים נטו. צריך לרוץ על מינימום HIGH א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג! -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. יש לי פער של שנתיים-שלוש להשלים ואז כל המשחקים העכשיווים שהם גוף ראשון/שלישי -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FULL HD ומעלה. שחכתי תדגם…

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by אורנקו נייד,

שלום, אני צריך עזרה בקנית מחשב למשחקים. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? די חשוב 6/10 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציי…

3. Started by OPC,

שלום רב אשתי היקרה החליטה לבחור בעצמה במחשב הנ"ל לאחר התייעצות טלפונית עם איש מכירות של אתר וואלה !!! לינק למחשב: http://www.wallashops.co.il/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-15-6-DELL-5447-i5-%D7%96%D7%99%D7%9B%D7%A8%D7%95%D7%9F-6GB-%D7%93%D7%99%D7%A1%D7%A7-1TB/pi5SS08C7554#speclinksbox2 אני עוד יכול להתחרט על הבחירה שלה אבל נראה שתמורת 2,650 ש"ח היא הצליחה לבחור מחשב לא רע בכלל. המדובר במחשב מוחדש אך עם אחריות יצרן של שנה ואפשרות להרחבת אחריות לשלוש שנים תמורת 300 ש"ח נוספים. השאלה היא האם ברמת מחיר זאת ניתן להשיג מחשב יותר מוצלח ? מכיוון שניתן לבטל רכישה תוך 24 או 48 שעות ממועד הרכישה, אשמח לקבל תשובה מהירה. להלן הגדרת הדרישות שלי: * מטרות המחשב? אינ…

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  4. שמתי לב שהמחשב הנייד שלי לפעמים פשוט נכבה שאני משחק משחקים, ושאני נוגע בוא הוא פשוט רותח, אז אני חושב שזה בגלל שהוא מתחמם יתר על מידה. וזה מוזר לי כי הוא מחשב חזק. זה המחשב שלי: http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=LXBTA02011&Cat2Cat1ID=1868&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he מישהו יכול להמליץ לי על מכשיר קירור איכותי וטוב שבאמת יפתור את הבעיה הזאת? האם בכלל יש מכשיר שבאמת ימנע מהחשב שלי להיכבה עקב חימום יתר? אני מפחד שהוא פשוט יהרס לי, הוא פשוט מתרסק באמצע שאני משחק בוא. תודה מראש לעוזרים

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  5. שלום רב, מבקש את עזרתכם במחשב ביתי לעבודה משרדית ועריכת תמונות העונה לנתונים הבאים: 1. מה התקציב המקסימאלי? כ-3 אש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 10-15% 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב ישמש לעבודה משרדית יומיומית (אופיס וכד') וכן לעריכת תמונות בלייטרום ומעט פוטושופ (אחת לשבוע לערך) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Windows Office, Adobe Lightroom, Adobe Photoshop מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם …

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  6. Started by Y.k,

המפרט מ KSP ורציתי לדעת אם יש משהו שאני יכול לשנות בו (הזכרונות נראה לי לא משהו זה לא ה SPEED PREMIUM שלהם :\) הדגש הוא על הפחתה במחיר אבל אם יהיה שינוי רציני בביצועים אז אפשר להישאר בתקציב הזה .. Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE AN8 ULTRA S-939, nForce4U,GBL,SATA II ,F.WIRE 512Mb 400MHz Twinmos CL2.5 X 2 XFX 6600GT 128MB DVI, TV, DDR3 SEAGATE 160GB SATA II Teac/SONY 1.44 (Black) NEC 3550A DVD±RW x16 Dual x8 Thermaltake BIG Typhoon Thermaltake Shark VA7000BWA/SWA MS Internet + MS Mouse Optical 5170 תודה לעוזרים איזה חמודים אתם עריכה: שכחתי לשים PSU אז אם אפשר גם להמליץ על אחד שיחזיק ת'מחשב הזה בסבבה .. טנקס

• 25 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by DanyL,

שלום, אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי ומה שאני צריך לשדרג הוא: לוח אם מעבד (בסוקט 775 או AM2, מכיוון שיש לי כבר קירור) כ.מסך וזכרונות. כמובן שאני מרכיב את המחשב עצמאית, ככה שתורידו דמי הרכבה. אגב, אתם יכולים להמליץ לי על ספק מודולרי עד 350 ש"ח? ועכבר בלוטוט'\RF, לשמאליים (ז"א שלא יהיה מותאם לימניים, עדיפות לסימטרי), עד 150-170 ש"ח. תודה מראש!

• 33 תגובות
    • 2k צפיות
  8. שלום לכולם לפני מס' ימים רכשתי את המחשב נייד Lenovo IdeaPad Y510p עם כרטיס מסך SLI . התחלתי קצת לקרוא וראיתי שלאחר עדכון וינדוס 8.1 יש הרבה אנשים בעולם שחוו בעיות עם הSLI, כלומר יש אנשים שבהגדרות NVIDIA הראה להם שהכרטיס אינו זמין (השילוב של שני כרטיסי מסך) צירפתי לכם תמונת מסך שממחישה את הנושא, כשאני פחתתי את ההגדרות ההגדרה הייתה על "הגדר ממש SLI כבלתי זמין". העברתי אותו למצב "הפק ביצועי תלת מימד מרביים", ולאחר כניסה למשחק הרגשתי בשיפור. רציתי לדעת האם הבעיה הזו היא מוכרת בקרב האנשים עם אותו הדגם/כרטיסי SLI. *שאלהמאוד חשובה- האם ההגדרה שעשיתי, היא בעצם ההגדרה הנכונה? הכוונה שלי, אני לא רוצה שה SLI יעבוד באופן קבוע במחשב גם במצב וינדוס. מישהו אמר לי שה SLI מתחיל לעבוד רק כ…

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  9. 1. מה התקציב המקסימאלי?5.6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אם אפשר בכיף ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אפשר אבל עד 400 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.BF3/COD/FIFA/CRYSIS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? מסך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול ב…

• 23 תגובות
    • 2k צפיות
  10. היי, אשמח לעזרתכם בייעוץ עבור מחשב משרדי ע"פי הדרישות למטה. כרגע התכנון הוא למחשב אחד כאשר כנראה ירכש לפחות עוד אחד כזה ביחד או זמן קצר לאחריו ובעתיד פשוט נמשיך באותו הקו על-פי הצורך. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? הנמוך ביותר שאפשר מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת מסמכים ומצגות (Microsoft Word, Microsoft PowerPoint), עריכה גרפית בסיסית (דו-מימד ב-Adobe Photoshop) ערכית וידיאו בסיסת (כדוגמת Camtasia Studio) עבודה בסיסית עם מודלים תלת מימד באמצעות תוכנה כדוגמת Catia Composer (דרישה בעיקר לכרטיס מסך, 1050~ לדעתי מספיק טוב אבל אשמח לחוו"ד טובה יותר) האם יש צורך …

11. מעבד - AMD X4 3.0GHZ 64 דיסק קשיח - 500 GB לוח אם - GA-770T-D3L GIGABYTE דיסק - SAMSUNG DVD X22 זכרון - 2G 1333MH2 DDR3 G.SKIL KIT כ.מסך - GEFORCE GT 430 2G HDMI DDR3 128BIT מארז - ATX + ספק מקורי 500W זה המפרט שקיבלתי בחנות בשדרות יצא לי מחיר 2577 כולל מע"מ יש הצעות לשיפור/שימור בטווח מחירים הזה? לגבי שימושים והעדפות - משחקים טובים כמו קול אוף דיוטי 6 ויותר חדשים ושיחזיק לי בקצב העדכונים של השוק לפחות לשנה הקרובה

• 26 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by blackr0se,

אני חייל , ומחפש מחשב נייד חזק , למשחקי מחשב. התקציב שלי הוא עד 5 אלף , אפשר לחרוג מעט. מה שחשוב לי זה רק שהכרטיס מסך לא יהיה onboard המחשב שמצאתי הוא זה :http://ksp.co.il/?uin=16036 אך אני לא יודע אם הוא הטוב ביותר שאני יכול להשיג בטווח המחירים הזה. אשמח מאוד לעזרה , תודה לכם.

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  13. אני מעוניין לקנות מחשב נייד ומתלבט בין hp pavilion 14-al003nj http://ksp.co.il/?uin=33474&select= ל lenovo ideapad 510s 14 http://ksp.co.il/?uin=33287&select=.268..271..159..3382..3472..2183..2639. אשמח לקבל ייעוץ וחוות דעת מי עדיף מבין השניים ולמה, מוכן לקבל גם הצעות לניידים אחרים (עם נתונים דומים) 1.תקציב מקסימאלי- 3300 א.האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך: ל לנסות לחסוך ב. במידת הצורך ניתן לחרוג עד 200 2. שימושי המחשב: גלישה,סרטוני וידאו,תכנות א.תוכנות ספציפיות: visual Studio , אופן שימוש - תדיר ב.משחקים לדוגמא:פיפא, minecraft,NBA. 3. אין צורך בציוד היקפי 4. אין 5. עד כמה חשוב …

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by arik100,

TOSHIBA Satellite L300-1A3 פלוס תיק למחשב ב2000 שקל # עבד Intel® Pentium® Dual-Core Processor T3200 2.0GH 667Mhz # זיכרון 4096MB DDR2 במהירות 800Mhz לביצועים מהירים! # כולל את מערכת ההפעלה החדשנית Windows VISTA Home Premium # מצלמת אינטרנט מובנית! # כרטיס גרפי מתקדם יותר - Intel® GL40 # בעל צורב DVD Super-Multi DL בפורמטים DVD±R/RW שנתיים אחריות בינלאומית תיק למחשב נייד מתנה http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1NML3001A3 זה משתלם ההצעה הזאת? המחשב מיועד לבית בעיקרון , עם תזוזה מחדר לחדר לדוגמא , ויכול להיות שיהיו גיחות החוצה גלישה סרטים , והשאלה היא אם יהיה אפשר קצת גיימינג , לא ברמה גבוהה , ברמה נמוכה אבל עדיין האם יתמוך גיימינג ואם לא האם יש כזה דבר כרטיס מס…

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by Ori Lev Ari,

שלום אשמח להצעה למחשב איכותי שיתן לי שקט בזמן הלימודים. העדפה לחברDELL/LENOVO אשמח לעזרתכם 🙂 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500 אם שווה את הכסף מוכן להשקיע יותר.. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית וצפייה בתכנים במחשב 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אולי עכבר.. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? רצוי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין …

16. שלום לכולם, המחשב הנייח מתחיל להראות איתותים של גסיסה. זקוק ללפטופ, ישרת אותי ללימודים בעתיד לכן המסך צריך להיות בגודל המתאים (אני לא מכיר כל כך את הגדלי מסך). ברמת העיקרון אני לא משחק במחשב או משהו מיוחד, סה"כ וורד, כרום, וכד'. התקציב שהגדרתי הוא 3K, אבל במידה ויהיה ניתן למצוא משהו בפחות כמה שניתן כך עדיף. תודה רבה.

17. לפניכם מפרט מחשב שאני מתכנן לקנות בחודש הקרוב אני צריך לדעת אם זה באמת מפרט טוב או לא... אני לא צריך שתגידו לי למה אתה לא קונה amd אני יודע שזה יותר זול, כל אחד והשריטה שלו, אני קונה אינטל... כמו כן הזכרונות הם של חברת גייל? האם הם זכרונות טובים או לא? ובקשר ל-serial ATA, אמרו לי שחייבים שני הרדדיסקים בשביל שזה יעבוד, זו שטות נכון? או שאולי לא? לפניכם המפרט: 1. Intel Pentium 4 2.8Ghz 800Mhz 512K Box - מחיר 1755 ש"ח. 2. MSI 865PE Neo2-LS - מחיר 680 ש"ח. 3. GeIL DDR-RAM 512MB (2x256) 3200 Golden Dragon - מחיר 755 ש"ח. 4. Maxtor 80GB 7200rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD - מחיר 693 ש"ח. (אם חייבים שניים אז את הגירסה הרגילה) 5. 3R SYSTEM NEON Light Silver + Big Window - מארז…

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by 0xIDE,

שלום, אני צריך מפרט עבור מחשב נייד שמיועד לעבודה בעיקר עם תוכנת AutoCad ושיתאים גם למידול תלת מימד ניתן לצפות בדרישות המערכת של התוכנה כאן: http://usa.autodesk.com/autocad/system-requirements/ (יש לשים לב ל-Additional Requirements for 3D Modeling!) רצוי מסך בגודל 15.6" או יותר ומשקל סביר לנשיאה, אבל לא לחוץ שיהיה כ"כ קל הסוללה צריכה להיות סבירה, רק שלא תידרש הטענה בתיכפות יותר מידי גבוהה התקציב הוא כ-4K אם צריך יותר אז.. :\ תגידו עריכה: תודה

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by AxeOr,

זה המחשב נייד שלי http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=12526 רק עם HDD בנפח קטן יותר, לא אמורה להיות בעיה להתקין עליו SSD של סמסונג EVO 250? ההוצאה של הHDD אמורה להיות מסובכת? וצריך מתאם כדי לחבר את הSSD או שהגודל מתאים בידיוק ?

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  20. מחפש מחשב במיוחד למשחקיםם אני רוצה מקסימום ביצועים שאפשר להביא במחיר הזה ושיחזיק מעמד בשביל משחקים חדשים שיצאו הכסף שיהיה לי זה בסביבות ה4000-4500 תודה עריכה: 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד!=4000-4500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?=לנצל 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?= נטו למשחקים! א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).=תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 19 אינצ' * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?= COD FALLOUT GTA IV כל המשחק…

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by MANYMAN,

. מה התקציב המקסימאלי?3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך אבל לא להתפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עם זה לשיפור משמעותי אז אפשר עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב? משחקים, עיבוד מוזיקה, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: bf4 crysis3 ועוד משחקים שיצאו בעתיד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).אני ארצה לקנות מסך מתאים, אשמח להמלצה למסך טוב, אבל לא להכניס לתוך ה 3.5K. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות/ גבוהות תלוי בעלויות. 3. האם י…

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by tamir950,

גמר חתימה טובה לכולם, ברצוני לקנות מחשב למשחקים כבדים עם מסך ב6K בעוד כמה חודשים בודדים עם שיחרורי מהצבא, אשמח לעזרה מקצועית בעניין. מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0.3K (רצוי שלא) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין תוכנות ספציפיות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA IV, crysis2, far cry2, mafia2, hitman5 ועוד.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שי…

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  23. שלום, יש לי פה 2 מפרטים שאחד מבוסס על כרטיס מסך ואחד מבוסס על מעבד אני רוצה לשאול אותכם מה אתם חושבים שיותר כדאי למשחקי רשת וגיימינג כבד (כעיקרון אני משחק COUNTER STRIKE SOURCE לרוב - שעובד על המעבד) אבל גם משחק בדירט וCOD ועוד כמה משחקים 1 - כרטיס מסך : מפרט הורכב מRSM : שילוב מנצח MSI 760GM-P33 760G+SB710 CHIPSET + AMD athlon 2 X3 450 + Crucial DDR3 2GB - שקל 689 עוד 2 גיגה Crucial 2GB DDR3 1333Mhz CL9 CT25664BA1339 - שקל 92 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3 - שקל 188 צורב LG GH22 SATA x 22 Black - שקל 116 Sapphire ATI Radeon 5850 Xtreme 1GB GDDR5 HDMI ברכישת מערכת - שקל 705 Cooler Master Elite 370 + Antec VP450 450Watt - שקל 379 סה"כ - 2169 שקל. או 2 - מע…

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  24. אודה על חוות דעתכם למפרט המצ"ב - ואם יש מקום לשינויים אשמח לשמוע (אגב, לגבי הלוח אם - האם הלוח של ASUS: P5B-Deluxe עדיף?). מעבד: Core2 Duo E6400, 1066Mhz, s775, 2MB לוח אם: eVGA nForce 680i SLI Conroe 1333Mhz, DDRII 1200, 2xPCI-E, 2xGBL זכרונות? DDR II 800 512MB TwinMOS TwiSTER כרטיסי מסך? eVGA 7950GT KO 512MB GDDRIII, HDTV, DVI, PCI-E דיסק קשיח? Western Digital 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II צורב DVD LG DVD±RW GSA-H12 x18 Black מארז? HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver (No PSU) ספק כוח? Enermax Liberty ELT500AWT 500W תודה מראש

25. Started by shaithebest,

שלום לכולם קיבלתי מהעבודה את הנייד המיני של HP החמוד הקטן עם ויסטה בייסיק 120 הארדיסק 2 גיגה ראם חמוד מאוד אני אוהב אותו הולך איתו לכל מקום מחבר לו מודם אלחוטי של סלקום גלישה חופשית מסך ללא שריטות,מצלמה,מיקרופון סוללת 6 תאים דווקא עובדת טוב הויסטה אומר שנשאר 5 שעות אבל אני לא נאיבי בכל מקרה, הבעיה איתו שהמחשב לוהט בלהבות מתחמם נשרף ממש לוהט אחרי שעה של עבודה מעבר בין תיקיות (לא בגלישה בדפדפן)נורא איטי יש לו מעבד VIA C7-M PROCESSOR 1600 MHZ וגם כל הזמן CPU USAGE על 90-100 אחוז חוץ מהנייד הזה יש לי גם LG שאני מאוד מרוצה ממנו וגם DELL טוב יכול להיות שבגלל שהHP קטן רק שוקל 1300 גרם ו9 אינץ' אז לא שמו בו מאווררים אבל לפתור את בעית הCPU USAGE אם מישהו נתקל באותה הבעיה אני אשמח…

• 3 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים