עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by gabriel_12,

שלום רב קבלתי שתי הצעות לאחר הרבה בדיקות, התקציב לא בשמיים, עד 2000 גג. הראשון זה מחשב חדש של KSP כפי שהמחיר מופיע בעמוד (1900 ש"ח) http://ksp.co.il/?uin=15936 המחשב השני הוא מחודש, במחיר של 1400 ש"ח מארז KSP Knight 18 לוח אם חדש של Gigabyte דגם H61M-S2PV מעבד intel core I5-2400 3.1GHZ מגיע בתדר טורבו ל3.4GHZ קירור זלמן למעבד זכרון 8GB DDR3 1333MHZ 2X4GB SSD - Silicon power S60 120GB SSD Sata III- OS HDD Western digital WD blue 500GB HDDכרטיס מסך - Gainward Nvidia Geforce GTX 660 2GB 192Bit ספק כח חדש Zumax PRO 550w PSUצורב DVDמערכת הפעלה - Windows 10 proלוח אם הותקן היום והוא חדש עם אחריות לשנה! ספק כח עם אחריות עד 2019 !המח…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by thecool111,

חיפשתי פה בפורום..וקצת באינטרנט אבל לא הצלחתי למצוא תשובה מדוייקת.. מה ההבדלים בין core 2 due ל dual core ?? הבנתי שבמתקדם יותר שתי הליבות פועלות בו זמנית ולא רק כשאר ליבה אחת מגיעה ל100 אחוז אז השנייה מתחילה לפעול דבר המוסיף לביצועים כ 10- 15 אחוזים אבל הבנתי שלעומת זאת אורך הסוללה במעבדים המתקדמים יותר מתקצר בכ 10 דקות .. איך אני יכול להשוות נגיד בין מעבד של מחשב נייד עם core due עם מהירות שעון גבוהה לעומת core 2 due עם מהירות שעות נמוכה מבחינת הביצועים לא מדובר על השוואה מבחינת משחקים אלא נגדיר את זה כעבודה משרדית כבדה .. אשמח לשמוע עוד דעות..

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. הי לכולם, ברצוני לקנות מחשב עם מעבד אינטל, עם ב250 גיגה בייט זיכרון. תודה מראש, אין עליכם ישי

• 5 תגובות
    • 895 צפיות
  4. שלום אני מחפש המלצה על מחשב נייד בתקציב של עד 6000 ש"ח. המחשב עצמו יחליף את המחשב השולחני שלי,לכן אני רוצה מחשב חזק שיעמוד במשחקים,סרטים ואינטרנט ללא בעיה. אין בעיה של משקל,הייתי מעדיף מסך גדול. תודה.

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  5. המפרט מעבד: AMD Phenom II X4 920 2.8GHz BOX, יחידות 1 ¤1120 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=1661 לוח אם: Gigabyte GA-MA770-UD3 AM2, יחידות 1 ¤450 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=1739 זיכרון: G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ 2GX2 CL5, יחידות 1 ¤270 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=965 כרטיס מסך: Point-of-View nVidia GeForce GTX275 896MB PCIe, יחידות 1 ¤1380 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=1724 צורב: צורב פנימי DVD+\-RW X 22 תוצרת SAMSUNG דגם SH-S223F SATA, יחידות 1 ¤129 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=1261 מארז: NZXT Tempest "AirFlow King" No PSU, יחידות 1 ¤390 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?producti…

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  6. Started by blackcoma,

אני מעוניין לקנות מחשב חדש, ללא מקלדת / עכבר / מסך ( שיש לי כבר ) בסביבות ה- 4,500 ש"ח. אני מעוניין לקנות ב - Zigzag2000 ( מקירבה לבית ומהמלצות בעיקר ), בכל מקרה, המחשב הוא לשימוש תוכנות גרפיקה ( פלאש, פוטושופ וכו' ), מדי פעם למשחקים ( כך שלא צריך את כרטיס המסך הכי מטורף בעולם ). ושאר תוכנות סטנדרטיות ( Outlook, word , IE )... קודם כל אשמח לדעת את ההבדל בין Socket 754 לבין Socket 939, האם הבחירה בזה משנה לפי השימוש העיקרי של המחשב ? אני מעוניין ב - ג'יגה זכרון DDR. - כרטיס קול - Creative Sound Blaster Live 7.1 - 24 BIT - RETAIL ( שמחירו 199 ) - הארד דיסק של 200 ג'יגה. - צורב NEC DVD-RW NEC ND 3540A x16 (BLACK) DUAL LAYER ( מחיר 359 ) - מארז בעל איוורור טוב, הבנתי שמעב…

• 31 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by tgolin,

HP עורכת recall על סוללות של מספר לא קטן של דגמים (ביניהם חלק מסדרות ה-dv6xxx וה-dv2xxx הפופולאריות). הסוללות מהוות סכנה להתלקחות. אם יש לכם כזה מחשב שווה בהחלט לברר, חוץ מהעובדה שלהתלקח זה בטח לא מצב רצוי תקבלו גם סוללה חדשה שתרענן את המחשב. http://bpr.hpordercenter.com/hbpr/M14.aspx

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by Mario14,

אהלן חברה אם תוכלו, לתת לי מפרט למחשב ללא כונני דיסקים, ללא הארד דרייב וללא ציוד היקפי ומסך באיזור ה-1000 דולר. 4000-4500 ש"ח. אני לא בלחץ של זמן אז אם יש פה אנשים שדחוף להם אז תעזרו להם קודם. המחשב מיועד לקצת משחקים, כלומר שיוכל להריץ משחקים חדשים בהגדרות גבוהות אבל זה לא השימוש העיקרי של המחשב, אלא הרבה אינטרנט ומולטיטסקינג. תודה רבה! עריכה: המסך הוא מאג 22 רחב. דגם: bp2219w

• 5 תגובות
    • 725 צפיות
  9. שלום לכולם, עריכה בהתאם לחוקי הפורום: 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 - 1800ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? HTPC. סטרימינג ממחשב אחר דרך LAN (אין צורך בכונן גדול), צפייה בתמונות ואינטרנט בסיסי. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? DVD 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לצ…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Skipper,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר הנדסת תוכנה ופיתוח ווב לצרכים אישיים, משחקי רשת וקצת גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VS, webstorm, eclipse, android studio ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Maple story, wow, gta, cs -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא חשוב -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב …

• 1 תגובה
    • 872 צפיות
  11. Started by akivagil,

ביקשו ממני לתקן מחשב נייד אמרו לי שיש מצב שאין בו ווינדוס אבל אני לא יכול לדעת כי המסך שחור ולא מראה בהדלקה תסמל של החברה של LG וכן הוא פועל כי שומעים את המאווררים מה לעשות ? וגם הוא לא מראה את ה bios מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  12. מחדש למשחקים יש לי כבר רמקולים ומסך ומומלץ שהכרטיס כול יהיה על הלוח מחיר עד 7500שח (לא לעבור זה סכום מוגבל ביותר) תודה מרוש :-(

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by curdi1,

שלום לכולם וסליחה על הבורות - אבל איך מדרגים את 3 הכרטיסים הבאים לניידים מהטוב לפחות טוב - GeForce 8400M NVIDIA Quadro NVS NVIDIA Quadro FX תודה רבה !!!

• 5 תגובות
    • 673 צפיות
  14. Started by RonCohen,

1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?3200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב סלוני HTPC-תכני HD אינטרנט משחקים הכי קלים NBA2K12 על LOW א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות סרטים כמו POWERDVD BSPLAYER אינטרנט ווינדוס MEDIA CENTER.... ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי ספורט כי יש כבר מחשק למשחקים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1080P -לאילו…

• 4 תגובות
    • 775 צפיות
  15. Started by student10,

האם ידוע למישהו האם מחשבי HP שנמכרים בישראל עוברים הרכבה כאן בארץ מהחלקים שחברת HP מספקת או שהם מגיעים לארץ מארה"ב או אירופה מורכבים כבר עם כל הרכיבים (לוח אם, מעבד, הרד דיסק, זיכרונות וכו') ? אני כמובן לא מתכוון לעניין של אפשרות לשידרוגים בארץ כמו עוד זיכרון או כונן נוסף אלא לחלקים המהותיים של מחשב. כל מידע יעזור לי בפיתרון וויכוח / התערבות !

• 5 תגובות
    • 592 צפיות
  16. שלום לכולם, אני מחפש נייד שיתאים לדרישות הבאות: מחיר: לפי הדרישות שמופיעות למטה אני מעריך עלות בין 5000 ל-6000 ש"ח. אני מוכן לעלות קצת מעל 6000 אבל רק אם אין אופציה אחרת. כמובן שאשמח לשלם פחות אם זה עדיין עומד בדרישות. שימוש: ישומים משרדיים, אינטרנט, מולטימדיה, משחקים קלים (חשיבות מינימלית), מכונה וירטואלית 1 ואולי 2. דרישות חומרה מינימליות: הערה: אין בכוונתי לשדרג בעתיד ולכן אופציות כאלו אינן מוסיפות דבר מבחינתי. 1. מסך 13' 2. תמיכה בפרוטוקול תקשורת אלחוטי מסוג N. 3. 4 גיגה זיכרון (אין צורך באפשרות שידרוג ל-8) 4. כונן קשיח 160 גיגה 5400 (אין צורך ב-7200 ואפשר גם נפח קצת קטן יותר אם יש). 5. יצרן אמין. 6. שירות טוב בישראל. Nice to Have: 1. נח לניידות אבל עם ארגונומיה סבירה…

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  17. קודם כל אני רוצה לציין שהמפרטים האלו הם רעיון מצויין שעושה את החיים הרבה פחות מסובכים - תמשיכו ככה! עכשיו יש לי כמה שאלות בקשר למפרט http://www.hwzone.co.il/specslist/index.php?type=view&specsID=32 הזה. המחשב הוא בשביל חבר שלי, המחשב נועד בעיקר לעבודה משרדית יומיומית ומדי פעם משחקים (אבל לא לגיימר כבד או משהו). מה שהוא ביקש ממני זה שני דברים, מסך שטוח ושהמעבד יהיה של אינטל. עכשיו השאלות שלי בקשר למפרט בעקבות הבקשות שלו הן: 1.המסך השטוח שבמפרט איכותי או שאפשר למצוא טובים יותר במחירים דומים? 2.במקום המעבד AMD והלוח אם התואם איזה מעבד אינטל לשים, האם מספיק 1800 או שעדיף יותר(2, 2.4 וכו'...)? זהו בנתיים עם השאלות.. תודה לכל העונים

• 6 תגובות
    • 943 צפיות
  18. Started by October,

ממצב חברים? אוקי זה מחשב לאחותי הקטנה לאי סי קיו ובררה כאלה ושיהיה נחמד... זה כולל מסך מעבדי אינטל‏ Price Units Total Core™2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB Cache 1180 1 1180 לוחות אם למעבדי אינטל‏ ASROCK Price Units Total ConRoeXFire-eSATA2 s775, 945P, DDRII 667, 2xPCI-E Crossfire 550 1 550 זכרונות‏ DDR II 667 Price Units Total 512MB TwinMOS 300 1 300 כרטיסי מסך‏ GIGABYTE Price Units Total FX5200 128MB, TV, DVI 210 1 210 דיסקים קשיחים‏ Western Digital Price Units Total 160GB 7200 8MB WD1600JB 360 1 360 כוננים- ‏‎1.44, CD-ROM, DVD‎‏ FLOPPY Price Units Total Teac/SONY 1.44 40 1 40 צורבים‏ CD Recorders Price Units Total LG 52x32x52 (Kit) 110 1 110 מארזים…

19. היי, חייבת לקנות מחשב חדש PC, צריכה המלצה על מפרט. השימוש העיקרי הוא בתוכנות אדובי ותלת. אולי בעתיד הקרוב גם בפרימייר ואפטר. בקשה שניה היא, אני מאוד רוצה לפטופ, האם יש לפטופים מספיק חזקים עבור הצרכים שלי? אני רוצה לחבר מקלדת ומסך בזמן שאני בבית ולצאת לפגישות ולקחת אותו איתי... תודה מראש לכל המגיבים...

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  20. שלום לכולם כמו בכותרת משהו שיפעיל משחקים לא הכי חזקים לא צריך להתפרע עם הכ.מסך שיהיה טוב ללימודים ושיהיה מצלמה ומקרופון מובנה או לפחות שאני אדע כמה זה תוספת תודה מראש יום טוב (:

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  21. Started by dudik5,

אני צריך המלצה למחשב זול ככל האפשר ,שישמש לילדים בקייטנת קיץ לצרכי משחקים פשוטים בלבד .(ילדים בגילאי 4-6 ) ללא חיבור לאינטרנט.ללא תוכנות שירוצו ברקע כגול אנטי וירוס וכד' ראיתי פרסומים של איבורי ו ksp למחשבים בתקציבים הללו. האם כדאי או עדיף משומש ? יש לי כבר מקלדת + עכבר . מסכים ארכוש בנפרד.

• 6 תגובות
    • 614 צפיות
  22. שלום לכולם, לאחר 6 (6!!) שנים אני נפרד מהמחשב הישן שלי. אשמח להמלצות למפרט למחשב נייח בכ-6000 ש"ח כולל מסך. תודה מראש! 1. מה התקציב המקסימאלי? 6,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 150-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב ישמש לשימוש כללי (אינטרנט, סרטים, אופיס וכו') כמו גם לגיימינג עם עדיפות לתמיכה ב-UHD א) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: Overwatch, SC2, WoW בעיקר. המשחקים עצמם לא כבדים, אבל כאמור אני מעוניין לשחק ב-4K אם אפשרי. -מהי הרזולוציה הטבעית (מ…

• 26 תגובות
    • 5.4k צפיות
  23. Started by maxorize,

שלום. לאחר שבועות של בדיקה מעמיקה והחלפת פריטים בכל פעם מחדש. הגעתי למסקנה שהפריטים האלה הם הטובים ביותר בסכום שאני מוכן להשקיע. אם אתם יודעים שיש מוצר שיספק לי יותר משאבים ,יותר כח ויותר מהירות באותו מחיר אז אני ישמח לשמוע את דעתכם כפי שרשמתי המחשב מיועד בעיקר לשימוש גרפיקאי בתוכנות 3d studio max, photoshop and flash אני גם מדי פעם משחק במשחקים אז ככה שאני צריך משהו שאני יוכל להנות ממנו. אז הנה המפרט. מעבד : Intel - p4 3.4GHZ LGA775PIN 800FSB 2MB 64BIT לוח אם : Asus - P5ND2-SLI DELUXE כרטיס מסך : Gigabyte - GEFORCE 6600GT SLI 128DDR3 (עוד לא החלטתי איזה חברה עדיף, Asus or anything else ) דיסק קשיח : WD - 80GB 7200RPM IDE/150 SATA 8MB זיכרון : Kingston - 512MB DDR2 533Mhz…

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  24. אהלן, אני מנסה להתקין תדרייבר של הWIRELESS לנייד LG X140 הורדתי אותו מהאתר של LG ניסיתי כל מיני דברים שונים אבל אני לא מצליח להתקין.... זה מה שזה מראה

• 0 תגובות
    • 936 צפיות
  25. לוח אם - ECS KM400M2 מעבד - Sempron 2400 דיסק קשיח - WD 80 GB זיכרון - TWIMOS 512 MB מארז HEC 300 W *לוח עבר בדיקה ISO ונמצא כשר בבקרת איכות. חוות דעת*

• 8 תגובות
    • 764 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.