ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,470 דיונים בפורום זה
-
תקציב אני מניח שעד 3000 ₪. אבל אם ממש ישתלם לי לעבור את זה, זה בסדר. אם ציינתי תקציב לא סביר אשמח אם תעירו לי על זה 🙂 שימושים עיקריים אופיס, תוכנות אדובי וגלישה בהרבה חוצצים במקביל. מערכת הפעלה Windows 11 גודל מסך כמה שיותר גדול במסגרת התקציב משקל מחשב קל ככל הניתן. גודל אחסון לא משנה אך עדיף שיהיה חריץ לתוספת כונן עתידית. זמן סוללה שיהיה משהו סביר. אחר מיועד לרכישה בימים הקרובים. לא מיועד למשחקים. מסך שנח לעבודה בתנאי תאורה קשים – בחוץ. לא חובה מסך מגע. תחנת עגינה נוחה או אפשרות כלשהי לחבר בשנייה למקלדת עכבר ולמסך (אפשר לשני מסכים? DUEL MONITOR?) עדיפות למחשב עם כמה שיותר חריצי USB הטענה דרך USB PD
-
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
- 1 follower
-
-
התקציב גמיש, אפשר לעלות עד 2500 ש"ח בערך... חשוב שזה יהיה מחנות למיר !!! www.lamir.co.il עקב אילוצים שונים למיניהם זה חייב להיות משם... מחשב לעבודה רגילה, צריך צורב DVD, זיכרון 1GB, מעבד ליבה כפולה, עדיף לוח אם עם כרטיס מסך OB, לא צריך ציוד היקפי וללא מערכת הפעלה. תודה לעוזרים (;
-
- 3 תגובות
- 552 צפיות
-
-
בניתי מפרט למחשב משרדי חזק ומסך תואם מבקש להדגיש כי ההשקעה שלכאורה מעבר לנדרש הינה בראייה לטווח ארוך כלומר מחשב שיוכל לשרת לתקופה ארוכה בהיותו חזק ובעל מוצרים איכותיים . אודה על חוות הדעת והרשו לעצמכם להמליץ על מפרט אחר בהתאם למסגרת התקציב של כ 4000 ש"ח +- 10 אחוזים . תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
אני מעוניין במחשב לשימושים: משרדים כללים, הרבה הורדות ופעילות של מספר חלונות (כבדים) בו זמנית (הורדות,מטלב,HD), סרטי HD קצת משחקים (COD, R.A 3) לא חייב ברזולוציה הכי גבוהה ואני מריץ הרבה MATLAB. יש מסך 22' אין צורך בציוד הקפי אחרי שנים של מארזים ג'נריים הייתי מעוניין להשקיע בספק ומארז שיישארו גם למחשב הבא חשבתי על משהו בסגנון הייתי מעוניין אם אפשר מהחנויות TMS,RSM,IQPC ואם אפשר להוריד במחיר אני מאוד אשמח Intel Core 2 Quad Q8200 2.33Ghz Tray, יחידות 1 ¤864 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=508 Arctic Cooling Freezer 7 Pro CPU COOLER , יחידות 1 ¤113 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=103 Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 CHIPSET, יחידות 1 ¤465 ht…
-
- 3 תגובות
- 551 צפיות
-
-
אני מתחילה לימודי הנדסת מחשבים ואני מעוניינת לקנות מחשב נייד שישמש לי ללימודים ולתכנת איתו בהמשך . יש לי תקציב של 3500 ש"ח, אני מתלבטת בין מעב I5 לבין I7. אני רוצה כרטיס מסך נפרד (לא על לוח M) האם עדיף לקחת דגם ישן של I7 מהירות מעבד 2.0 או דגם חדש של I5 (חדש-חדש יוצא עכשיו בחו"ל עדיין לא נמכר כ"כ בארץ) מהירות 2.4 בכלל, אם יש הצעות הערות דברים שכדי שאני אדע ואשים לב ......
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
המחשב יהיה מחשב מרכזי של הבית, אני לא גיימר כבד. פה ושם משחקים, אינטרנט ויישומי משרד. מה דעתכם על המפרט הבא: http://img85.imageshack.us/img85/8538/mifratoi0.jpg
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין במחשב למשחקים כבדים ובעיקר משחקי רשת - אין צורך בציוד היקפי, כמו כן אין צורך במארז,ספק ודיסק קשיח. כרטיס מסך: SAPPHIRE HD4890 1GB GDDR5-RETAIL מחר:1126 ש"ח מעבד: INTEL CORE I7 S1366 2.76GHZ 920 - STEPPING DO; SLBEJ BOX מחר: 1531 ש"ח זכרון: OCZ 4096MB (2048MBX2) DDR3 1600 CL7 - PLATINUM EDITION : OCZ3P16004GK מחיר: 446 ש"ח לוח אם: GIGABYTE GA-EX58-UD3R מחיר: 1093 ש"ח ברצוני לשמוע אם לדעתכם יש איזשהו חלק מהחלקים הנ"ל שכדאי להחליף? והייתי רוצה לדעת אם אני צריך להוסיף איזושהי מערכת קירור ?
-
- 5 תגובות
- 551 צפיות
-
-
אוקי, הכנתי את המפרט מחשב בהמצלה של אנשים פה, אני רק רוצה לקבל המלצות ותיקונים אחרים ולדעת מה אתם חושבים על המפרט, חשוב לי שתגיבו לגבי הרעש! חשוב לי שהמחשב יהיה כמה שיותר שקט, ולגבי החום שלו, אני גם רוצה שהמחשב לא יתחמם... אז הנה המפרט (ואחרי זה עוד כמה שאלות): מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB + Evercool Buffalo כמות: 1 - מחיר: ¤1495 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤548 מארז: NZXT Apollo No PSU Silver כמות: 1 - מחיר: ¤399 ספק כוח: Enermax Liberty 400W 30A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ¤393 זיכרון: Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 כמות: 1 - מחיר: ¤230 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb 16MB AAKS כמות: 1 - מחיר: ¤450 קשיח למחשב שולחני: WD 160GB …
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
איך המפרט המצורף לפי דעתכם והאם יש המלצה טובה יותר? תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
מפרט שהרכבתי בזיגזג לעיונכם ותגובותיכם לשיפור: DFI BI P45-T2S Elite Intel P45 - (P45) - ATX http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=10620 כמות: 1 מחיר: 539ש"ח ZOTAC GEFORCE 8400GS 512MB DDR2 + DVI 64BIT http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=11827 כמות: 1 מחיר: 173ש"ח LG DVD-RW GH22 x22 DUAL LAYER (black) SATA- bulk http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=7260 כמות: 1 מחיר: 119ש"ח WD 500GB-16MB AAKS - 7200RPM S-ATA II http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=5459 כמות: 1 מחיר: 249ש"ח JSP-TECH M-100A Black MICRO ATX CASE EZCool 400W PSU http://www.zigzag2000.co.il/catal…
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
ההורים שלי יביאו לי בלי להתייעץ איתי מהדיוטי-פרי מסך PROVIEW FV-926W ב - 200$ מה אתם אומרים על המסך הזה? יתרונות ? חסרונות ? עכשיו אני צריך גם מפרט שמתאים למסך שקיבלתי בעיקר כרטיס-מסך שיתאים למסך אני צריך שני מפרטים אחד עם AMD והמפרט השני עם INTEL תודה
-
- 3 תגובות
- 551 צפיות
-
-
חבר המליץ לי עליכם אז הנה אני פה נעזר בכם. אני עכשיו עולה ל-יג' יד' בהנדסת תוכנה. אני מחפש מחשב ללימודים בתקציב של 2000-2400 שקל כל מה שאני צריך זה שיריץ אינטרנט ואופיס. מסך לא פחות מ12 אינצ' דיסק קשיח של 250 GB לפחות שהמחשב לא יהיה כבד, חשבתי על קילו וחצי ופחות. אני צריך סוללה טובה, לא חובה הרבה זמן אך ראיתי שיש גם סוללות לשעתיים, לא תודה שעתיים. סוללה שמחזיקה טוב אני לא צריך כונן דיסקים, אפשרי אך לא נדרש יש לי את שתי אלה שמצאתי : http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1JXFE017F2 אמרו לי לא לקנות כי זאת חברה לא מוכרת. ויש את זה http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=747061 תודה לעוזרים. אני רוצה כבר מחר לעשות הזמנה, אשמח לכל מי שיעזור לי בזה :]
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
מה התקציב המקסימלי? 2000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אם ניתן לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא בכלל 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? בעיקר אינטרנט ואופיס אך גם תוכנות לימודים (לא כבדות מדי - לא תכנות או גרפיקה) א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). - אינטרנט ואופיס שימוש יום יומי (גם למשחקי אינטרנט) ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: לא מיועד למשחקים * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינו…
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
השימוש העיקרי הוא להרצת תוכנת מסחר (הוא גם יעבוד הרבה שעות ביום כך שנראה לי שצריך מערכת קירור טובה ). אין לי צורך בביצועים גרפיים מיוחדים , שלא יהיה כבד במיוחד ,ואני יעבוד עליו בעיקר מהבית (אבל עדיין רצוי סוללה חזקה). מעדיף מחשב מחברה מוכרת ואמינה ושהעיצוב לא יהיה מגושם ,סתמי,(או מכוער...) . תמיד טוב שיש כמה אופציות לבחור בינהם... אה ותודה
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? - סביב 4000ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - רק אם אפשר בלי להתפשר בביצועים ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 200ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - משחקים כבדים ושימוש יומיומי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - BF 3 על ULTRA AAx4 עם FPS 60 ו- FAR CRY 3 על ULTA ב 60 FPS וכו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -גדול מסך 22" 1920x1200 אולי אשדרג בעתיד ל 24" תלת מימד 3D. -לא…
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי - 3K 2. שומושי המחשב - משחקים כבדים. תכנות ברמה גבוהה שצורך זכרון רב ויכולת ביצועית גבוהה. 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך- לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב - כמובן שלא צריך כונן דיסקטים. 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי) - 9 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? - לא מתכונן OC כלל! 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו איזו אתם מעדיפים) ו/או הרכבת מחשב בחנות? - לא מערכת הפעלה אבל כן בניית המחשב בחנות. 9. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? - KSP 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? - המעבד צריך להיות ליבה מרובעת לפחות. בנוסף, 4 GB זכרון לפחות. אני מוכן להש…
-
- 3 תגובות
- 551 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי4.5k) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא לבזבז בכוח אבל אם תוספת מחיר קטנה תביא שיפור בביצועים אז למה לא) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן לחרוג מהתקציב המקסימלי. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג כבד, תכני HD) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.- arma3 , gta החדש ומשחקים עתידיים כבדים. מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).- גודל המסך הוא 22 אך המחשב מתחבר למסך טלוויזיה בגודל 39 hd לאילו הגדרות גרפיות מיוע…
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב שישמש בעיקר לעבודה משרדית (אינטרנט ואופיס) ומעט משחקים (משחקי אסטרטגיה, לא הכי חדשים בשוק למשל StarCraft או Microsoft age of Empire I) בתקציב של כ 2000 ש"ח למחשב ובערך 1000 ש"ח למסך. אני לא מתכנן OC. אני מעוניין להעביר מהמחשב הישן שלי את הרמקולים, המקלדת, העכבר, כונן תקליטונים, צורב CD או כונן ה DVD ואת הדיסק הקשיח (להעברת הקבצים הקיימים) שאלותי הן: מה דעתכם על המפרט הבא? האם לוח האם והמארז תומכים בכונן תקליטונים, שני דיסקים קשיחים ושני כונני CD? איזה מסך מחשב מומלץ (אני רוצה מסך שטוח / דק בגודל ''19 ומעלה)? על מש חשוב להתמקד בבחירת מסך מחשב? בתודה מראש. מעבד Amd Athlon64X2 (AM2) 5000+ 2.6GHz Dual Core גוף קירור למעבד Glacialtech Igloo 7310 Light AMD AM2 Coo…
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
המחשב intel® core duo CPU E8400 @ 3.00GHz 2GB RAM 3.00GHz לוח אם BLKDG31PR G31 350GB זיכרון כדאי להתקין ווינדואוס 7 ? למה אומרים שזה מעט את המחשב ומה זה מעט בדיוק(אינטרנט?) ? תודה רבה !
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
תקציב - עד 5000 מזומן מטרה - משחקים, במיוחד משחקים של החברה blizzard ז"א world of warcraft וגם סטארקראפט ודיאבלו החדשים לכשיצאו. מעולם לא ביצעתי OC אבל אני חושב להתחיל עם המחשב הזה, אז אולי אבצע OC קל בלבד. המחשב לא ישודרג בעתיד (מה שאקנה עכשיו ישאר עד המחשב הבא). אני קונה מחשב חדש בערך כל 4 שנים (רק כשהמחשב מאוד מאוד ישן). המחשב לא ישמש לצפייה בסרטים, לא יוחבר לטלוויזיה. המחשב צריך להיות שקט (רמת חשיבות = בינונית), אמין לאורך זמן, מותאם לאיזור הדרום שבו יש הרבה אבק (היו לי לא מעט בעיות עם האבק עם המחשב הנוכחי) יש ברשותי ups טוב לכן אינני חושב שצריך ספק שיש לו דגש על ייצוב מתח וכדומה. עיצוב - לא חשוב לי בכלל. עדיף איכות מיופי חיצוני. המפרט צריך לכלול: מעבד אינטל לוח …
-
- 3 תגובות
- 551 צפיות
-
-
בבקשה תעזרו לי לבנות מפרט למחשב עד 4000 שקל מקסימום, עדיף שיעלה פחות, בלי מסך וציוד נלווה, למשחקים. בעיקרון הדרישות שלי זה שיהיה 2 GB RAM ושיהיה 350 בהארדיסק, כל השאר אני לא כל כך מבין אז אני צריך עזרה שלכם, אני גיימר רציני ואני מריץ משחקים כבדים אז אני צריך מפרטי לעניין שיסדר אותי. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 551 צפיות
-
-
המחשב מיועד לילד בן 14 משחקים קלים סימס ניד פור ספיד ודומים להם המסך צריך להיות איכותי עד כמה שאפשר כמו כן ציוד היקפי נדרש רמקולים סבירים ומקלדת עכבר בנוסף רצוי שיהיה שירות באזור אשדוד והסביבה תודה רבה אשמח לקבל מפרטים
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
היי אני מחפש מפרט למחשב משרדי פשוט ואמין שיהיה מחובר ברשת עם עוד 3 אחרים המחשב עד יום מותו יריץ xppro במקביל תוכנות אבטחה ווירוסים אופיס xp ותוכנת עבודה בינונית+ מבחינת משאבים מסך יש מקלדת ועכבר יש כרטיס מסך יש (mx440 agpX8) אבל אם יהיה על הלוח יותר טוב אז עדיף יש לי ניסיון טוב עם סלרון באחרים אז אם אפשר מבוסס על סלרון תודה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
חבר'ה אני רוצה להזמין את המפרט כבר מחר... אני מזמין מTMS דרך משלוח של שליח שבא אליי הביתה.. המפרט: קטגוריות מוצרים מחיר כמות מעבדים Intel Core 2 Duo E6550 2.33Ghz Conroe BOX E6550B ¤ 957 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 559 1 מארזים Raidmax APEX 2x120mm No PSU ¤ 170 1 ספקי כוח FSP Real 400W 60THA Noise Killer ¤ 211 1 זיכרונות Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 ¤ 250 1 קשיחים למחשבים שולחניים WD 250GB SATA II 16MB WD2500AAKS ¤ 414 1 כרטיסי מסך Sapphire Radeon 3850 512MB DDR3 Retail ¤ 1143 1 צורבים LG H55LK DVD-RW Dual Layer X20 LightScribe Black ¤ 186 1 אשמח לדעות בהקדם האפשרי.. תודה למי שיעזור
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
מעבד Intel Core 2 Duo E6750 Box ¤1074 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3 ¤649 זיכרון OCZ DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL4 ¤700 (ספיישל אופס אדישן,עד כמה שאני יודע זה סטיק ממש משתלם לאוברקלוקינג) כרטיס גרפי Leadtek WinFast PX8800GTS 320MB PCIe ¤1682 מארז ללא ספק NZXT Apollo ¤440 ספק כח Enermax Liberty 400W ¤417 קרור למעבד Thermaltake BigTyp 120 VX ¤258 סה"כ מחיר לכל המוצרים:5220¤ מ skypc יש מה לשפר בתקציב הנוכחי? (אני לא רוצה להוסיף יותר כסף אם זה לא הכרחי,כי התקציב המקורי היה 5k בערך) *אני יודע שלא שמתי הארדיסק\כוננים\שאר ציוד היקפי,אני לא צריך.
-
- 3 תגובות
- 551 צפיות
-