עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by nirzx,

שלום. קניתי מחשב נייד לפני כשנה בערך asus g73jh. המטען של הוסללה התחיל לעשות לי בעיות, כדי להטעין אני חייב להניח אותו בזווית מסויימת וזה מעצבן.(ככה לשחק איתו עד שהוא מטעין) אני רוצה לקנות מטען חדש. הטכנאי שלי:"זה מטען שונה הוא יקר 400 שקל. ראיתי באיביי מטען לסדרת g73jh ב25 דולר... האם הוא יפעל על המחשב שלי? או שסדרת המחשב לא מספיקה ולכל דגם מטען משלו לדוגמא (g73jh-a1 צריך מטען X, וg73jh-x1 צריך מטען Y) מישהו מכיר חנות בארץ שלא תקח מחיק מופקע על מטען כזה? תודה רבה לכל העוזרים. דרך אגב אחלה מחשב ממש קנייה מעולה.

• 3 תגובות
    • 524 צפיות
  2. Started by vinipyx,

שלום לכולם טוב יגיעה רגע שיחלטתי להחליף את המחשב הישן שלי, מחשב מיעוד ל О.k וגם למשחקים כבדים 99 אחוז אני ילך על e6600 ציוד נלווה אני לא צריך(לא ארדיסקים ולא מסך...) קיצור מה שאני צריך זה 5 חלקים חשובים: מעבד,זיכרון,לוח אם,כרטיס מסך וספק טוב. נ.ב אפשר קצת לחרוג מהסכום...

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  3. בתודה מראש אחלה אתר באמת... מצאתי משהו כזה תגידו איך נשמע...נראה לי צריך 2 ג'יגה זיכרון פנימי לא? מעבד-DUAL CORE AM2 5200 64BIT לוח אם-MSI K9NSGM דיסק קשיח-GB160 SATA2 7200 RPM 8MB זיכרון פנימי-MB1024 DDR II 667MHz כונן אופטי-צורב LG\NEC X18 SATA DVD כרטיס מסך-PCI-E GeForce Nvidia 7200GS UPTO 512MB מסך-LG דק "19 LCD 1919S

• 4 תגובות
    • 524 צפיות
  4. ההצעה: http://www.getit.co.il/Group/32529/223#description אני מקווה שמה שאני עושה זה מותר כי ראיתי כבר שאתם מפרסמים כתובות של חנויות. אז זה לא בשביל פרסום או משהו פשוט יותר נוח מאשר להעתיק, כי יש גם אפשרות לשדרוגים בתוספת במחיר. אז מה אתם אומרים?!

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  5. Started by shanewald,

שלום אני סטודנטית לביולוגיה ואני צריכה מחשב לפוטו שופ ותוכנות עיבוד תמונה עד 4K מטרות המחשב? פוטושופ ותוכנות עיבוד תמונה * גודל המסך? 13-15 * משקל רצוי? לא כבד * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא חשמל זמין * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? כמה שיותר גדול * צורב DVD? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? נטיה לכיוון המק אבל לא בהכרח המון תודה חן

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  6. אני רוצה לקנות מחשב חדש שיוכל לסחוב את כל משחקי המחשב החדשים שיש (מחשב בעיקרון רק למשחקים וסרטים) אני רוצה גם לקנות מסך ורמקולים טובים, בתקציב שהוא מקסימום 6500-7000 אני אישית לא מבין כל כך בחלקים של המחשב, אז אני צריך הצעות של מפרטים. תודה לכל העוזרים ;D

• 4 תגובות
    • 524 צפיות
  7. אני מעוניין לקנות מחשב חדש. (לצערי, מקוצר זמן) אינני גיימר רציני, אבל אני בהחלט מעוניין במחשב שיאפשר לי לשרוד כמה שנים בכבוד. מעבר לכך, יתר השימושים הם בעיקר אינטרנט ואופיס, לרוב אני לא רואה סרטים במחשב, אלא באמצעות הטלוויזיה. אני מצרף מפרט שחבר בנה לי, ואבקש את התייחסותכם אליו. המפרט לא כולל לצערי מסך. כמו כן, אבקש קונקרטית לשאלה האם כרטיס המסך שהוצע לי (leadtek GeForce 8600GT) הוא סביר לשימושים שהגדרתי. מבחינת ציוד קיים - למעשה רק מקלדת ועכבר. אולי כרטיס רשת. תקציב מיועד - 3,000 ש"ח. להלן המפרט: מעבד: Amd Athlon 64 X2 Dual Core 4400 2.3Ghz 1Mb BOX AM2 65Watt 480 ש"ח http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=17493 מאורר למעבד: Arctic Cooling Freezer 64 Pro 12…

• 3 תגובות
    • 524 צפיות
  8. המחשב מיועד בעיקר לגלישה והורדות (אימיול) שמיעת מוזיקה, תוכנות לעריכת סאונד וצפייה בסרטים תוכנות גרפיות ברמה בסיסית (פוטושופ וכאלה, אולי גם קצת מאיה) משחקים (לא כבדים מידי) תוכנות אופיס 3G זיכרון לפחות 300GB HD לפחות צורב DVD כרטיס קול הכי טוב שאפשר במסגרת התקציב הנתון ללא ציוד היקפי 2500 ש"ח + תודה מראש

• 3 תגובות
    • 524 צפיות
  9. אני משתמש באינטרנט בעיקר ותוכנות אני רוצה שיהיה אפשר לשחק בלי תקיעות ושהכל יזרום אני לא איזה גיימר מטורף לא צריך ספק יש לי

• 3 תגובות
    • 524 צפיות
  10. ללא ההארדיסק וללא כרטיס מסך וללא ציוד הקפי איך זה ? E5200 TRAY-335 ש"ח נעשה לו קצת OC מארז כולל ספק 300W CAMPUSE HEC צורב LG -GSAH442N לוח אם: GA-EP31-DS3L כרטיס מסך HD4850 OC EDITION - 550 ש"ח איך:?

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  11. שלום, רציתי לדעת מה דעתכם על המפרט. מתוכנן OC אבל לא בזמן הקרוב, לפני ה-OC אני ארכוש גוף קירור כמו ה-SUNBEAM TUNIQ TOWER. מעבד: Intel Core 2 Duo E6550 2.33GHz 4Mb BOX לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L זכרונות: OCZ 2048MB DDR2 800MHZ DUAL CHANNEL Gold GX XTC 4-5-5-15 דיסק קשיח: Western Digital 250GB 7200RPM 16MB SATAII כרטיס מסך: XFX NVIDIA GeForce 8800 GTS 320MB DDR3 Extreme 560MHZ PCI-E צורב די-וי-די: Pioneer DVR-212 18X SATA Dual Layer WHITE/BLACK מארז: GIGABYTE Poseidon ספק כח: FSP 400W 24pin SATA 12cm PN מסך: SAMSUNG 226BW 22'' LCD 2MS 1:1000 DVI WIDE SCREEN

• 5 תגובות
    • 524 צפיות
  12. Started by guygold,

שלום לכולם, אני מעוניין בקניית לפטופ ללימודים (כלומר בעיקר צפייה בסרטי HD בתקופות בחינות לחוצות) ולתכנות. המחשב לא מיועד למשחקים כבדים, עריכה גרפית או דברים כאלה. דרישות נוספות: גודל המסך: 15 אינץ' לפחות משקל: פחות קריטי. אני מעדיף מחשב חזק (פיזית) גם אם הוא שוקל מעט יותר. לא נדרש זמן סוללה ארוך במיוחד נדרשות יציאות USB רבות (3 לפחות) וUSB 3.0 HDMI הוא בונוס נחמד, אבל לא הכרחי כונן קשיח: 250 ג'יגה מספיקים, אבל אפשר יותר נדרש כאמור ניגון סרטים באיכות HD בקלות, ועדיף בלי להתחמם יותר מדי. לא נדרש: בלוטות, צורב, כונן bluray, אחריות בינלאומית מאוד קריטי לי שהמקלדת תהיה חזקה ונוחה. אני מקליד הרבה, ולרוב המחשבים הניידים אין מקלדת מספיק טובה עבורי. בנוסף, אני מתכנן להתקין לינוקס …

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  13. Started by GRiM,

Intel P.4 2.8 GHz + מאוור חזק, מיועד למעבדים חזקים. [ 900 ¤] [600 ¤] 512MBx2 DIGMA DDR2 [600 ¤] WD 160GB Hard Disk [800 ¤] Intel 865-PE RockLake [900 ¤] LeadTek GeForce 6800 TDH 128MB AGP המחירים בסוגריים אלה הם הצעותיו של המוכר, כמובן שלמחירים אין שום קשר למציאות . בסופו של דבר המוכר הסכים למכור לי את כל החלקים הנ"ל ב-2200 ש"ח. מה אתם אומרים? שווה/כדאי?

• 4 תגובות
    • 524 צפיות
  14. מעבד ליבה כפולה Intel Core 2 Duo T5800 2.0GHz ערכת שבבים Chipset SiS 672 DX + SiS 986 1066MHz FSB (לא 800MHz) מסך "14.1 1280X800 כרטיס מסך לא משולב ATI Radeon HD3450 256MB VRAM זכרון 2048MB 667MHz 4GB ניתן להרחיב עד דיסק קשיח 250GB SATA 5400 RPM כונן אופטי צורב Dual Layer Super Multi DVD תקשורת כרטיס רשת אלחוטי WiFi 802.11B/G כרטיס רשת LAN 10/100/1000 Bluetooth 2.0 יציאות USB 2.0 X4 ,VGA ,Audio קורא כרטיסים,יציאת רשת ועכבר המחשב למטרת לימודים בעיקר, אבל אם יוכל להריץ משחק או שניים אפילו ברזולוציה לא הכי גבוהה יהיה אחלה .

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  15. רק מ KSP בבקשה. אפשר לחרוג מעט והכי חשוב שיהיה אמין.

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  16. שלום, עקב השבתת המחשב נאלץ לקנות מחשב חדש. היישומים הם בעיקר אופיס, גלישה אינטרנט ויישומים גרפים (דו-מימד) הכוללים אוטוקאד, פוטושופ וקורל. המחשב הישן שעמד במשימה היה מעבד AMD ‏Athlon 64 (Socket AM2) X2 DualCore‎ (לא זוכר את המהירות) ולוח אם ASUS M2A-VM. נראה לי שאני אמשיך על קו ה-AMD (ממש לא עשה בעיות ואפילו לא התקרב להתחממות). איזה לוח מומלץ (עם כרטיס מסך מובנה ברמה טובה לתוכנות הגרפיות) ? כמו כן, איזה ספק כוח מומלץ, מנסיוני בעבר אני בד"כ לא לוקח את הגנריים הפשוטים ביותר אלא מנסה לקחת את הטופ מהגנריים. תודה

• 3 תגובות
    • 524 צפיות
  17. בקשה מפרט למחשב בסביבות 4000 ש"ח לא כולל ציוד הקפי, הכי חשוב לי במחשב זה המהירות אני רוצה מחשב מהיר.... אני גם חובב פוטושופ. וגם אוהב סתם כל מני תוכנות אני ישמח אם משהוא יכול לעזור לי, תודה!!!

18. Started by kopidanny,

מטרות המחשב:מתנה לאישתי(שיהיה יפה), ניידות טובה, צפייה בסרטים(כולל חיבור HDMI), משחקים קלים(בשביל הבעל), אינטרנט, ויישומי אופיס. מסך בסביבות 13 14" משקל עד 2 ק"ג (גרם לפה גרם לשם לא משנה) בלוטות לא חובה כונן קשיח באיזור ה 320 גמיש אחריות בינלאומית רצוי, לא חובה לגבי חברות, היה לי נסיון רע עם HP וטושיבה, אבל אם ההמלצות טובות אני לא אנטי, נסיון מעולה עם דל. בכל מקרה אני מבולבל מרוב האפשרויות(גם מקבוק עלה לי לראש- אבל מערכת ההפעלה בעייתית, מבחינת התוכנות וכו') נורא אוהב את המפרטים של XPS אבל בגלל בעיית החימום אמנע ממנו, מי הדגמים הדומים לו? תודה ושנה טובה

• 3 תגובות
    • 524 צפיות
  19. אני צריך מחשב בעיקר לתיכנות, אבל שיהיה טוב גם למשחקים (אני לא פריק של משחקים) הסכום הוא - +- 5000 ש"ח כולל מסך דק 19'' לא כולל ציוד נלווה. תודה. אופיר.

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  20. Started by shaysegal,

מחשב שהלך לעולמו מצריך ממני קנייה של מחשב חדש בסכום לא גבוה מדי; 3000 ש"ח. הדברים שאני זקוקה להם: - זיכרון גדול - לפחות 4 ג'יגה. - HD גדול - לפחות 1 טרה. - אני עורכת סאונד במחשבי, וברשותי כרטיס קול של ליין 6, UX2 - צריכה שהמחשב יקבל אותו כמו שצריך. - בקרוב מתחילה לימודי עריכת וידיאו, יודעת שכרטיס מסך זה עסק יקר ולא בטוחה שייכנס בתקציב הדל שלי, כך שיכול להיות שאשמור את קניית הכרטיס המסך המשוכלל לעוד מספר חודשים - כאשר יהיה רלוונטי (אשמח כמובן לדעת שאני טועה ולא אצטרך לעשות החלפת חלקים ושאוכל להשיג משהו נחמד בתקציב הנ"ל). - ושיהיה שקט, שקט, שקט. המון תודה!

• 3 תגובות
    • 524 צפיות
  21. שלום לכולם. אני מחפש נייד לאחותי,אני הולך לקנות אותו מהחנות הזו. השימושים הם בעיקר ללימודים,אופיס וכד' וכמובן גם קצת סרטים. אין לי מושג על מה ללכת. האם ישנה קודם כל איזו חברה מומלצת ? (טושיבה,HP וכו') איזה מעבד ? למשל הסדרה של ה-TXXX של אינטל אם היא מספקת או לא. אשמח לעזרה. תודה.

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  22. Started by arkzai,

היי , אני אשמח להצעה למפרט למחשב לשימוש של עריכה בפרמייר ( ללא כרטיס ווידאו ) ,פוטושופ ותוכנות גרפיות אחרות. ֿ( וכמובן השימושים הרגילים כמו אינטרנט ווורד ) עד 3000 ש"ח . תודה !

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  23. בקקשה תמצאו לי משהו כזה כי זה בישביל יותר לשחק במשחקי רשת כמו quake4 וזהו פשוט איזה כרטיס מסך הכי מתאים לא הכי יקר שיהיה מתאים פשוט ואיזה מפרט כמו מעבד ועוד שטויות תעזרו לי.

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  24. Started by entire,

שלום לכולם, חג שמח ושנה מתוקה יש לי מחשב מנייד מסוג HP G62 460SJ .. לאחרונה יש למחשב שלי בעיית חימום נוראית הוא מגיע ל 100% בצריכת CPU בדקתי בטסקמנגר ואין שום דבר חריג.. שראיתי שעובר את ה20% . בדקתי בתוכנה REALTEMP והמחשב באמת מגיע ל100% ורק לאחר 5 דקות שאני סוגר אותו הוא חוזר לעהבזר לעבוד כמו שצריךץץ אין לי מושג מה לעשות ניסיתי כבר סריקת וירוסים וכו'.. עזרה.????

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  25. Started by sahar_shalom,

אני רוצה לקנות מחשב נייד לצרכי אינטרנט וצפייה בסרטים באיכות גבוהה.. הייתי רוצה לדעת איזה מעבד כדאי לקחת(אני יודע שפשוט אבל איזה בדיוק) איזה כרטיס מסך ואיזה חברה (למחשב) ומה לגבי לוח אם לנייד..? תודה

• 3 תגובות
    • 524 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.