עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. למפרט הראשון אז יש לי E6600 Abit ab9 pro Ocz 2*1gb 677 אז אני צריך לזה את שאר החלקים ומסך 22 אינץ' אני רוצה שהמחשב הזה יהיה מחשב חזק מאוד והוא מיועד להכל, כמובן גם משחקים. למפרט השני אני צריך רק מחשב משהו בסיסי ביותר רק לגלישה באינטרנט ועבודה משרדית תקציב של 2500 או גג 3000 רק אם זה ממש משתלם תודה מראש

• 6 תגובות
    • 744 צפיות
  2. Started by אורי סלמן,

ZOTAC NVIDIA GeForce GT 640 Synergy Edition 2 GB DDR3

3. שלום חברים, רוצה להתחדש במחשב חדש והשמח לעזרתכם, יש לי שני מפרטים משלי שהייתי רוצה את חוות דעתכם מה מתאים מהם או האם צריך לשנות משהו. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר סרטי HD ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי MMORPG אסטרטגיה ומשחקים כמו GTA V ASSASIN CREED WATCH DOGS וכו.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 2209WA DELL 22 1680X1050 וכנראה בעתיד 24" עם FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (…

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. שלום לכולם ברצוני הצעות למחשבים ניידים ( בגלל שאני חדש בתחום ולא כל כך מבין ) אני רוצה שתמליצו לי על מחשב טוב התקציב הוא 3-3.5K , המחשב מיועד לבן דוד שלי, עיסוקיו במחשב הם: *אינטרנט *סרטים לרוב ! *מוסיקה *ועוד כמה דברים למשתמש הפשוט . ראיתי כמה מחשבים של GIGABYTE . אני מודע לחברה שהיא טובה אבל לגבי הניידים אין לי שמץ לגביה ואיך הם . בגלל זה אני צריך המלצה ! בנוסף אוסיף שאם כבר קונים לפטופ אם אפשר שתיהיה מצלמה מובנת במחשב 1.3MPX ואילך . הקשורים למחשבים שראיתי : http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3960 http://skypc.co.il/pl_product~71510~14~0.htm http://skypc.co.il/pl_product~71248~14~0.htm או אם כבר את זה שטיפה יותר חזק - 4ג'יגה זכרון במקום 2 , ו 320 HDD …

• 4 תגובות
    • 739 צפיות
  5. שלום! 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? שיהיה בתקציב הזה עם החריגה הזאת במידה וזה משמעותי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג בערך ב300 שקל בשביל המסך או כשהשדרוג משמעותי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אפטר אפקטס (בשימוש עיקרי)ופוטושופ 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מסך כמו שציינתי, 22" 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 4 6. האם מתוכנן אוברקלוק…

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by haim855,

אם הזכרונות בתמונה חסרים בסניף באזורי..אפשרות שניה.. G.Skill Aegis Ultra low voltage 2x4GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 Kit CL11-11-11-28 לוח אם כבר ניקנה Z87-GD65 Gaming כרטיס מסך יש ..gtx560ti ארדיסק יש.. יש צורך בתיקון במיפרט בתמונה לפני רכישה היום? [h=1][/h]

7. שלום לכולם, הגיע הזמן להשתדרג במחשב (אני מחליף כל 4-5 שנים), ואני מחפש מחשב שיהיה נוח לעבוד, לגרפיקה קלה וגם למשחקים (למרות שאני לא גיימר כבד). מצאתי שני מחשבים ואני מתלבט הראשון של HP (עולה 5,800 ש"ח), והשני של Acer (עולה 6,800 ש"ח) (חשוב לציין שיש לי לפטופ של אייסר ב-5 השנים האחרונות ואני מרוצה מאוד!) הייתי שמח לשמוע את דעתכם, והאם השינוי הזה בכרטיס המסך שמעלה את המחיר ב-1000 ש"ח שווה את זה? תודה רבה! מחשב HP: [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=class: ValueSpecification_dark]Win 8.1 std[/TD] [TD=class: NameSpecification_dark, align: right]מערכת הפעלה[/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=class: TopicSpecification, width: 100%, colspan: 3, align: right][/TD] [/TR] […

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. בירור עבור חבר. למעשה כבר ביררתי על דגמים מסויימים ואני מתלבט ביניהם, אך אני מצרף את השאלון בכל זאת למקרה שיש אופציות טובות יותר. * מטרות המחשב: עבודה משרדית ועריכה גרפית דו ממדית (עיצוב חוברות ופרסומים), עריכת PDF גדולים עם Acrobat. * גודל המסך: "15.6. כמובן שמט עדיף, אם קיים במסגרת התקציב. * רזולוציית המסך? לא קריטי, ככל שמתאפשר. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא. * משקל רצוי? אמור לשמש כתחליף נייח, לא משמעותי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כנ"ל. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? כדאי VGA. ריבוי 3 USB (ולא רק 1) יכול להיות נחמד. אבל לא על חשבון שום דבר אחר. * Bluetooth? לא חשוב. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא משנה. לא מאמין שיש עם סלוט mSATA במסגרת התקציב, אבל אם י…

• 10 תגובות
    • 2.7k צפיות
  9. המפרט עבור אדם מבוגר שמעולם לא השתמש במחשב (אולי באקראי פעם או פעמיים). הכוונה היא לשיוט באינטרנט, צפייה בתמונות וסרטונים ביתיים של המשפחה, שמיעת מוסיקה. הרכבתי מפרט ב-TMS: מעבד: Athlon 64Bit AM2 3800 DualCore OEM כמות: 1 מחיר: ¤303 קירור למעבד: Glacialtech IGOLOO 7310 K8/AM2 כמות: 1 מחיר: ¤47 לוח אם: Asus M2A-VM כמות: 1 מחיר: ¤357 מארז: Foxconn TLA436 Tube FSP350W כמות: 1 מחיר: ¤236 זיכרון: Corsair 2GB Kit (2x1GB) Value Select DDR2-667 כמות: 1 מחיר: ¤277 קשיח למחשב שולחני: WD 160GB SATA II 8MB כמות: 1 מחיר: ¤261 כונן אופטי: Samsung DVD-RW S203B Sata Black Dual Layer X20 כמות: 1 מחיר: ¤151 מקלדת: מקלדת מיקרוסופט Comfort Curve Keyboard 2000 …

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  10. Started by garydia1,

שלום רב, ברשותי מחשב נייד DELL Vostro 1500 נכון להיום המחשב חדש לגמרי, בעל סוללה של 6 תאים המספיקה לארבע שעות עבודה (בערך) באינטרנט. רוב העבודה על המחשב הינה בתוך הבית, אז רציתי לדעת האם ניתן להוציא את הסוללה מן המחשב על מנת לא לפרוק אותה כל הזמן ולהטעין מחדש? הבנתי שאם עובדים על מחשב עם סוללה אשר מחובר כל הזמן לרשת חשמל ביתית, הדבר גורם להרס הסוללה באופן מהיר ביותר. יום טוב לכולם.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  11. אין צורך בציוד היקפי, אין OC. משחקי רשת הם משחקי דפדפן קלילים ולא CS ודומיו. מעבדי אינטל Pentium E5200, Bus800Mhz, s775, 2MB, DualCore לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P5KPL-CM s775 1333Mhz, Intel G31, DDRII 800, PCI-E, HDAudio, GBL זכרונות DDR II 800Mhz - Life Time Warranty 2GB OCZ Vista Upgrade Edition XTC דיסקים קשיחים Seagate 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II מארזים HEC Compucase 6C28 Midi Tower (No PSU) ספקי כוח Enermax Tomahawk 450W Active PFC 12cm מחירון עבודות במעבדה הרכבת מחשב חדש עד 3000 שקל מחיר החבילה 1695 האם אני יכול לקחת ספק פשוט יותר כמו :TR2 Power W0070 430W Silent (24pin) ב-190 שקל או שזה פשוט זועק "גנרי!!!!"? אולי כדאי גם לקחת זכרונות יותר זולים כמו 2GB Samsung V…

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  12. Started by Shikli,

אהלן, היו לי כמה ת'רדים בעבר על בקשת מחשב, כול פעם דחיתי את הנושא, עכשיו זה סופי. אני מחפש לקנות מחשב למטרות גימייניג ב4500 ש"ח- הרצת משחקים חדשים על ההגדרות הכי גבוהות (battlefield 3 crysis ועוד חברה שיצאו ויצאו בעתיד...) אני כנראה אקנה מסך חדש של משהו כמו 23 אינץ' אז בבקשה להתייחס לרזולוציה של מסכים כאלה ( אני מניח FHD 1920X1080) אני מתכוון לקנות רק: מעבד,לוח אם,זכרונות, כרטיס מסך,כונן קשיח, וספק כוח. אני לא מוסיף מארז כי אני מעדיף לחסוך ופשוט להתקין הכל למארז midtower שיש לי כרגע. יש לי גם מערכת logitech z5500 כך שחשוב לי שתהיה לי יציאת s/pdif digital. אני גם רוצה שהמחשב יוכל לסחוב כמה שיותר זמן שאפשר כך שOC היא אופציה עתידית. המחשב יקנה מKSP אם זה רלוונט…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by eli1024,

למה במיפרטים ממלצים של האתר בחרו דווקה את הדיסק קשיח samsung f3 ?? חיפסתי מידע עליו אבל לא ראיתי משהו מיוחד בוא , אז מה אני מפספס ?

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  14. היי לאחר שכבר נשבר לי ה@!$ מלחפש רכיבים חלופיים למחשב שלי בכדי שאוכל לנצלו הגעתי למסקנה שקניית מחשב חדש יפתור את הבעיה כי שווי השידרוג הוא 1800ש"ח+ ומצאתי מחשב שעומד בדרישות שלי ב2000ש"ח בלבד... http://www.pcdiscount.co.il/product.asp?productid=353 עם מעט שינויים כולשיהם בעזרתכם אוכל להפוך את המחשב הזה למפלצת קטנה ;D מה אתם אומרים עליו? נ.ב המחשב הוא למשחקים

15. Started by armadolph,

אין צורך בציוד הקפי פרט למסך. אם אפשר חנות באזור השרון והסביבה. בתודה מראש.

• 12 תגובות
    • 802 צפיות
  16. Started by A-L-o-n,

מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe BOX כמות: 1 מחיר: ¤1034 קירור למעבד: OCZ Vendetta - במלאי כמות: 1 מחיר: ¤116 לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L - במלאי כמות: 1 מחיר: ¤459 מארז: Antec Three Hundred (300) Gaming NO PS 2xAntec TriCool 120mm Included - במלאי כמות: 1 מחיר: ¤313 קירור למארז: Glacialtech 120mm Case Fan Two-Ball Bearing 18dba 36CFM - במלאי כמות: 2 מחיר: ¤35 ספק כוח: Corsair 550VX 41A @ 12V - במלאי כמות: 1 מחיר: ¤481 זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta + Heatspreaders CL5 - במלאי כמות: 1 מחיר: ¤279 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 640Gb 16MB AAKS כמות: 1 מחיר: ¤398 כרטיס מסך: Palit Radeon 4870 512MB Sonic Dual Edition GDDR5 HDMI R…

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by spike_staff,

שלום אנשים, לא מזמן התחדשתי בלפטופ גיימינג G751 ואני רוצה לחבר אותו לטלוויזיה סמסונג (HD 1920X1080 מהחדשות) דרך HDMI. עכשיו הבעיה היא שכאשר אני סוגר את המכסה של הלפטופ התמונה בטלויזיה הופחת להיות לא חדה פתאום וספציפית במשחק פרו 2015 אין אחרי סגירת מכסה אפשרות לשחק ב פול HD. למרות זאת כאשר המכסה של הלפטופ פתוח התמונה בטלויזיה חדה ויפה. איך אני מסדר את העניין הזה? תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  18. שלום זה המפרט של המחשב החדש שלי ואני רוצה לדעת אם המחשב טוב למשחקים חדשים בין השנים 2008-2010 ואני רוצה שתגיבו ותגידו האם זה טוב ומה אפשר לשפר או להוריד. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  19. Started by Yaron-Cohen,

עכשיו ככה...אני קונה בחופש הגדול מחשב...אז אני רוצה לעשות OC.... עכשיו הנה המפרט: מעבד AMD Athlon 64 3000 (939-pin) oem לוח אם Gigabyte GA-K8NF-9 nForce4 4X Socket 939 זיכרון Twinmos 512MB DDR400 PC3200 כרטיס מסך Sapphire ATI Radeon X800XL PCIe 256MB דיסק קשיח WD SATA 120GB 8MB 7200 RPM מארז Compucase super Midi Tower CI 6A19 ספק כח HEC 475VD-T 2 fan סה"כ ¤ 5,450.00 עכשיו יש לי כמה דברים שאני לא סגור עליהם... המעבד: אני בעיקרון רוצה 3200...אבל 3000 עם OC יגיע בשניה (אפילו עם סטוק) ל3200 זיכרון: אני לא יודע איזה חברה לקחת...אמרו לי שTWINMOS היא חברה טובה...יש איזה משהו אחר..?..טוב לOC (עדיין אני צריך CAS של מיני…

• 4 תגובות
    • 733 צפיות
  20. Started by exercise,

במספר לאפטופים שאני משתמש יש בין 60 ל 100 תהליכים ברקע פועלים מהרגע שמפעילים חלונות... יש דרך ליצור פרופיל משני שיכיל רק מה שאני רוצה ?

• 4 תגובות
    • 635 צפיות
  21. מחפש ULTRABOOK חזק. עדיפות גדולה ל 16GB זכרון. מישהו שמע משהו על ה TOSHIBA הזה? תודה!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by merlin77,

שלום לכולם, בקרוב מאוד (יום יומיים) אני קונה את המחשב החדש שלי ולכן אני זקוק לעזרתכם. אני יתחיל עם הרכיבים שאני סגור עליהם: 1) AMD 2700 או 2800 2) WD 80GB 8MB Buffer 3) Gigabyte 9700 Pro ועכשיו הדילמות: 1) לוח אם: Asus A7N8X Deluxe או Epox 8RDA+. ההבדל בין שניהם חוץ מהמחיר זה שבASUS יש SATA. אני חושב שבעתיד אני ירצה להוסיף הרד דיסק נוסף, ואז יהיה חבל שהוא לא יהיה SATA. 2) זיכרון: חשבתי על Samsung PC2700 * 2. הכוונה לעבוד ב DualDDR. יש התלבטות בינו לבין הWinbond. הכוונה לעבוד בכל מקרה ב CAS 2. חשבתי אולי לקחת Winbond 3200 במקום הסמסונג, אבל לא יודע. 3) DVD וצורב. על DVD חשבתי על TOSHIBA ועל ה צורב חשבתי על LITEON 52/24/52. אין סיבה מיוחד, חוץ מהעובדה ששינהם מגיעים…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. חבר שלי משדרג את המחשב הישן שלו(אמרתי לו לקנות חדש,אין טעם לשדרג את הישן אבל הוא יכול רק לשדרג) עכשיו המפרט שלו כזה: פנטיום 4 3גיגה לוח אם אחד של אסוס סוקט 473 כנראה זיכרון SDRAM 256MB כרטיס מסך: 5200 ספק ומארז: ג'נרים. הוא נתן לי תקציב של 1200 ש"ח ואמר לי תנסה לשדרג חשבתי על השילוב - לוח אם זיכרונות וכרטיס מסך: לקחתי: ABIT LG-95 שעולה 387 שני סטיקים 186 שקל כל אחד Corsair DDR2 512MB 533MHZ Cl4 וגיגהבייט 7600GS שעולה 600 שקל כל זה ב1350 ש"ח ב SKYPC. אני יודע זה חורג, לכן אני צריך את עזרתכם בשילוב כזה או אפשרויות של שידרוג אחר לא טוב שילוב כזה. הסוקט שלו שונה מהלוח אם שננתי.. אני צריך הצעות לשילובי תודה

• 3 תגובות
    • 551 צפיות
  24. אני צריך מחשב לעריכה גרפית, בעיקר בתוכנות 3D כמו 3D MAX וכאלה וגם 2D כמו פוטושופ. התקציב נע בסביבות ה-5500 ש"ח עם חריגה של עד 300 ש"ח וכמובן שאם אפשר משהו טוב בפחות אז עדיף. אחרי שחיפשתי מעט מצאתי את המחשב הזה: http://www.cobrapc.co.il/Product.asp?productid=2082 מארז GIGABYTE TRITON מארז מקצועי ואיכותי ביותר מבית ג'יגהבייט עם 2 מאווררים 12CM שקטים !! ספק כוח OCZ 400W MODX ספק כוח מבית OCZ עם הספק 400W אמיתי למערכת יציבה ומאוורר 12 ס"מ שקט !! לוח אם GIGABYTE GA-X58-UD3R לוח אם איכותי ביותר מבית GIGABYTE למעבדי INTEL i7 וביצועי מערכת גבוהים וחזקים עם זכרון DDR3!! מבוסס צ'יפסט X58 של אינטל!! מעבד INTEL Core i7 920 2.66GHz 8MB מעבד INTEL עם ארבע ליבות איכותי, חזק ומהיר מותא…

• 8 תגובות
    • 938 צפיות
  25. Started by deathil93,

יש לי מחשב ישן עם המפרט הבא: מעבד: פנטיום 4 סדרת PRESOCKET כולל HYPER THREADING רץ ב-2.8GHZ RAM: שתי סטיקים של GEIL עם 512 מגבייט סה"כ וסטיק אחד של KINGSTON עם 1GB = סה"כ 1.5GB כרטיס מסך: AMD ATI HD2400PRO עם 512 מגבייט דיסק קשיח: WESTERN DIGITAL 120GB דיסק קורא דיסקטים ספק כוח לא יודע איזה (ג'נרי כנראה) כמה מחשב כזה שווה בשוק? תתחשבו בעובדה שיש לו HYPER THREADING.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.