עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי הזמנתי מחשב חדש (בשעה טובה ומוצלחת!). ידיד שלי שעובד בחנות מחשבים המליץ לי על המפרט אבל בכל זאת אני מחפשת second opinion אז ככה: מעבד- Amd Athlon 64 X2 Dual Core 4000 2.1Ghz 1Mb BOX AM2 65Watt לוח אם- Gigabyte GA-M61VME-S2 nForce 400 AM2 זיכרון- Corsair Value Select 1GB (2x512MB) PC2-5300 DDR2-667 CL5 כונן קשיח- Western Digital 160GB 3.5 7200RPM 8MB Buffer IDE WD1600JB כרטיס מסך- Leadtek GeForce 8600GT Extreme 256MB PCIe מארז- Compucase 6A21 Midi Tower Black&Blue 400Watt מה דעתכם? (בנוסף סתם חיטטתי פה בפורום וראיתי שאתם מדברים על משהו שנקרא OC. אפשר לדעת מה זה? )

• 5 תגובות
    • 533 צפיות
  2. Started by tal_sabag1515,

מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box ¤1453 http://skypc.co.il/product.asp?pid=Q660-G0 לוח אם GIGABYTE GA-P35C-DS3 ¤640 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39217 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB ¤433 http://skypc.co.il/product.asp?pid=3200AAKS זיכרון Kingston 1024MB 800MHz DDR2 CL5 ¤234 http://skypc.co.il/product.asp?pid=KVR800D2N51G כרטיס גרפי ASUS nVIDIA GeForce 8800GT 512MB PCIe ¤1497 http://skypc.co.il/product.asp?pid=32130 צורב SAMSUNG SH-S183L X18 DVD ¤191 http://skypc.co.il/product.asp?pid=SH-S183L כונן ASUS S520 X52 CD ¤74 http://skypc.co.il/product.asp?pid=30955 כונן דיסקטים SONY Floppy 1.44MB ¤33 http://skypc.co.il/product.asp?pid=S144B מקלדת Logitec…

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  3. אמא שלי ואחותי חולקות מחשב, המחשב שקבלתי מתנה ליומולדת 13 (ואני בן 20), כך שמצבן רע. המחש בן 7, בקושי זז, ותאמינו לי זה סיוט לעבוד עליו. אני רוצה לקנות להן מחשב חדש. אמא שלי מנהלת בית ספר שעובדת הרבה בווארד ובאינטרנט, אחותי מדברת עם חברים גולשת משחקת קצת משחקים מעפנים (סטייל אייסי טוואר כאלה...) וכו. לא צריך שום דבר חזק. מה צריך? רק המחשב עצמו, כלומר - קופסא עם חלקים פנימיים. לא מסך לא רמקולים לא מקלדת לא עכבר. בכמה שפחות, 2000 שקל יהיה נחמד. תודה רבה, גל

• 3 תגובות
    • 533 צפיות
  4. Started by tal_m9,

ללא מסך כמובן. מעוניין במחשב בסביבות ה- 1500 ש"ח עד 2000 ש"ח (2000 תקציב גג.) המחשב מיועד למשחקים. יש ברשותי כ.מסך GF FX5600 או משהו כזה... אם לבנות עליו את המחשב או לא, זה להחלטתכם. עדיפות למעדי אינטל, משאיר את זה לכם.... בתודה מראש.[br]פורסם בתאריך: 22.04.2007 בשעה 13:06:23 במידה ו זה לא היה מובהר דיו...ללא צורב, רמקולים, מקלדת, עכבר וכל הנלווים. [כ.קול ורשת OB.]

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  5. שלום לכולם, בפעמים הקודמות רכשתי מחשב ע"פ המלצותיכם ואותי אמא למדה שלקוח מרוצה תמיד חוזר לעוד מה עוד? זה המחשב שאני רוצה לרכוש- לאלו שימושים הוא טוב? מה הוא לא יכול לבצע? למה כן? גודל פיזי של המחשב(NETTOP) + קיימת מגבלת מקום בשולחן+מעבד חזק למה לא? - מותג לא מוכר? סיכויי התחממות..?!? מה דעתכם? נ.ב. את המחשב ארכוש באנגליה בעלות של 2.5 א'

6. שלום לכולם, הכנסתי אתמול את המפרט הבא ולאכזבתי לא קיבלתי תשובות, היתי מעוניין לדעת מדוע? מכירים אתרים אחרים שכן יוכלו לענות? המחשב ישמש ל: 1.שימושים ביתים/משרדיים בסיסים, 2. עיבוד סרטי ווידאו ביתיים ואחסון תמונות. המחשב כמעט ולא ישמש למשחקים ולצפייה בסרטים. אפשרות להמהרה אינה נחוצה כלל. למרות השימושים הלא מאוד כבדים אני מעוניין באחד ממעבדי הקונרו, לוח אם עם Firewire, לפחותDDR II 1GB זכרון עם אפשרות להרחבה. דיסק קשיח 100GB SATA II ומעלה . חומרה נוספת: מסך - לא צריך. עכבר - לא צריך. מקלדת -צריך (לא אלחוטית) נוחה ויחסית שקטה. אשמח לקבל גם הצעה למדפסת משולבת עם פקס (לא של HP). לגבי המארז: לפחות 4 USB, מאוורר ושקט. דיסק 1.44 לא צריך. קורא/צורב DVD צריך. על כל הרחיבים להיות תו…

• 7 תגובות
    • 533 צפיות
  7. הי, אני מעוניין לרכוש מחשב ביתי חזק להחשיב את המחשב הנוכחי שלי (שאיתיכבר כשמונה שנים). שימושים (מעבר לשימושים ביתיים בסיסיים של OFFICE, גלישה, הורדות וכו') 1. משחקי סימולטור הטסה של טיסנים (Realflight, Phoenix, ...). כרגע על מסך 22" אך בעתיד אולי יותר גדול (עד גודל עליון מקסימלי מתאים לשימוש שולחני) 2. עריכה בסיסית של סרטי וידאו. (צריך חיבור Firewire למצלמתי הנוכחית אבל גם מה שמתאים למצלמות וידאו מודרניות יותר) 3. חזק מספיק להריץ VMWare עם מערכות הפעלה שונות על גבי WINDOWS VISTA כך שהמחשב הוירטואלי יעבוד מהר ולא ירגיש איטי. 4. אפשרות להריץ הרבה אפליקציות במקביל והרבה דפי אינטרנט מסיביים במקביל על מספר דפדפנים שונים במקביל. (כנראה משפיע על כמות הזכרון, מהירות דיסק). שלא אצ…

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  8. Started by Michael Markov,

1. מה התקציב המקסימאלי-8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך-אשמח לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב-לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)-משחקים,עריכת ווידאו וסטרימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.FALL OUT 4,RAINBOW SIX בעיקר כל המשחקים החדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 2560 x 1440 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות עד מקסימליות …

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  9. Started by ychamp,

אוקיי אז אני קונה מחשב חדש המחשב יהיה לשימוש כללי + קצת gaming ו עריכת סרטים לפעמים אני מזמין את כל החלקים הקטנים מארה"ב ו את המארז, CD, HDD, ספק אני מזמין מ הארץ אז אפשר לקבל את המפרט עם חנות בארה"ב אני מעדיף newegg ן אני הייתי מעדיף core 2 dou אם זה נכנס לתקציב אם ההבדל במחיר בספק או בHDD משמעותי בין ארה"ב בארץ את שנחהם אפשר להזמין בארה"ב

10. אני אשמח להמלצה למפרט ב-2000 ש"ח ( לא כולל מסך ולוח אם.. ). יש לי מעבד conroe 6400 , המחשב צריך להפעיל משחקים. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 533 צפיות
  11. אהלן, אני מתחיל ללמוד אנימציה בקרוב ממש וכמו שאתם בטח יודעים זה מצריך עבודה עם תכנות גרפיות כבדות... השאלה היא אם למישהו יש המלצה על משהו טוב... הגג שאני מוכן להוציא הוא 5000 שקל... מה שגם שקיבלתי המלצה על מחשב של חברת GIGABYTE.. הנה המפרט שלו(לא שמעתי על החברה הזאת בחיים אז אולי תדעו להגיד לי אם היא טובה): GIGABYTE מותג העל בעולם המחשבים, סידרת הניידים המובילה בעולם, מחשב ניידבעל מפרט מפלצתי ומעבד על, חיבור HDMI ויכולת שידור FULL HD מעבד שתי ליבות כפולות המתקדם בשוק P9500, כרטיס מסך מקצועי GEFORCE 9600 512MB, דיסק קשיח 500GB, זיכרון מטורף של 4096MB, עיצוב מודרני מדהים,שחור מבריק . מעבד שתי ליבות כפולות חדיש ומהיר INTEL CORE 2 DUO P9500 2.53Ghz 6MB כרטיס מסך חזק…

12. Started by d.c.n,

שלום, אני רוצה שתעזרו לי לבנות מפרט עד 3 אלף שקל, לא כולל מסך.. אני רוצה שהמחשב יהיה למשחקים חזק שיעבדו עליו משחקים כמו: crysis , call of duty וכל המשחקים החזקים שיצאו בשוק יעבדו. אני צריך כמובן מקלדת ועכבר , רמקולים אין צורך בנתיים. תודה. אני רוצה את המפרט מפה: http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=beersheva כי משם אני קונה , תודה.

13. Started by Slash4,

שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב, אבל אני לא חושב שיש לי ידע מספיק רחב בתחום החומרה כדי לבנות לי מפרט מחשב טוב למקסימום ביצועים במינימום מחיר, ואני מאוד אשמח אם תוכלו לעזור לי. 1. תקציב : 4.5K-6K - (אני יודע שהטווח נורא גדול, הסבר למטה) 2. שימושים - גיימינג . דרושה התאמה למשחקים הכי כבדים כרגע , ויהיה טוב כמובן אם גם יתאים למשחקים כאלו ב3 השנים הבאות BattleField 3, GTA IV, GTA V, Prototype 2, Fallout:New Vegas Assassins Creed:BrotherHood, Revelations, Call Of Duty: Modern Warfare 3 הרזולוציה כרגע 1920X1080 אבל אני מתכנן גם לקנות מסך 23 עם רזולוציה יותר גבוהה - בקיצור שיתאים לרזולוציות מאוד גבוהות הגדרות גרפיות : ULTRA (הכי גבוהות שאפשר) 3. אין צורך בציוד היקפי …

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  14. Started by nonick10,

אז אחרי שלא הצלחתי לפתור את הבעיה שפירטתי פה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=559603.0 החלטתי פשוט לקנות מחשב חדש. היום יש לי CORE2DUO E6300. מחשב בן 7 שאני מרוצה ממנו מאוד, ורק עכשיו התחיל קצת לזייף. החדש ישמש לגלישה באינטרנט, עריכת ווידאו/סאונד, ומשחקים פעם ב כמו NBA 2K13. בהשוואה לe6300, כמה חזק הi5 3570k? לדעתי זה מספיק, אולי אפילו יותר מדי, אבל אשמח לקבל הערות לפני שאני מזמין אותו היום.

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  15. Started by mztik,

טוב ביגלל שאני לא ממש מבין ענק במפרטים וכאלה.. אני מחפש מחשב גיימינג ב2500 שקל ..(עד 2500) שיוכל לסחוב .. תודה מראש - התקציב ללא מסך !!

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  16. Started by kabron,

המחשב מיועד לילד בן 14 משחקים קלים סימס ניד פור ספיד ודומים להם המסך צריך להיות איכותי עד כמה שאפשר כמו כן ציוד היקפי נדרש רמקולים סבירים ומקלדת עכבר בנוסף רצוי שיהיה שירות באזור אשדוד והסביבה תודה רבה אשמח לקבל מפרטים

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  17. חבר'ה אני רוצה להזמין את המפרט כבר מחר... אני מזמין מTMS דרך משלוח של שליח שבא אליי הביתה.. המפרט: קטגוריות מוצרים מחיר כמות מעבדים Intel Core 2 Duo E6550 2.33Ghz Conroe BOX E6550B ¤ 957 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 559 1 מארזים Raidmax APEX 2x120mm No PSU ¤ 170 1 ספקי כוח FSP Real 400W 60THA Noise Killer ¤ 211 1 זיכרונות Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 ¤ 250 1 קשיחים למחשבים שולחניים WD 250GB SATA II 16MB WD2500AAKS ¤ 414 1 כרטיסי מסך Sapphire Radeon 3850 512MB DDR3 Retail ¤ 1143 1 צורבים LG H55LK DVD-RW Dual Layer X20 LightScribe Black ¤ 186 1 אשמח לדעות בהקדם האפשרי.. תודה למי שיעזור

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  18. אין צורך בכונן קשיח דיסק אופטי או צורב דיוידי או ציוד היקפי כלשהו עדיפות לחנות בצפון זולה (שלא יהיה שם רע רק זה הכי חשוב לי) אין עדיפות לשומדבר רק רוצה לסגור הצעה כבר. תודה על העזרה

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  19. Started by Kayama,

אני צריך מפרט ב3000 ללא חריגות

• 3 תגובות
    • 533 צפיות
  20. Started by itaygilady,

שלום לכולם אני מעוניין לרכוש מאווררים שקטים למחשב.... ורציתי לדעת האם מוכרים היום מאווררים עם יציאת חשמל לא פינים לחיבור ללוח... אשמח אם החברה יעזרו...

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  21. Started by idot6,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. מחשקים חדשים, BF3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). קונה FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפ…

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  22. Started by pazer005,

אני רואה הרבה חנויות באינטרנט שמוכרות חלקי מחשב, ואני מדבר על חנויות בחו"ל. המחירים שם אומנם בדולרים אבל הרבה יותר זולים בסיכום הכללי מכל חנות ישראלית. השאלה היא אם שווה לקנות מחו"ל או שיש כאן איזה טריק על המשלוח או מס שאני לא רואה. נ.ב. אני לא יודע אם זה הפורום המתאים לשאול אז אם לא תעבירו את ההודעה לאן שנראה לכם.

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  23. שלום,אני צריך מחשב למשחקים כבדים כמו Gta Iv,Pes 09,Lord of the rings:Conquest,Hero,Mafia 2 וכו'... ואני מצפה שהכל יעבוד על רזולוצייה גבוהות. כמו כן,אני מעצב בפוטושופ וכדומה אז הוא צריך להיות בהתאם. אני גם מתכנת בשפות כמו C פלוס פלוס,אסמבלר וC שרפ אז אם זה דורש משהו שתדעו... אין צורך בשום ציוד הקפי,ואני לא צריך OC,וגם לא צריך צורב. אם אפשר שהמארז יהיה בצבע שחור/כחול כהה שיתאים לצורב שלי :] אין גם צורך במערכת הפעלה. על המחשב להיות שקט,והארד דיסק של 320 ג'יגה לפחות,עדיף 500... תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 533 צפיות
  24. Started by avi333,

אבא שלי קנה מחשב לאחים שלי (בואו נגיד שהידע של במחשבים לא משהו בכלל) ואני חושב שעשו עליו קומבינה כיוון שלא רשמו לו כמה עולה כל רכיב אלא רשמו לו מחיר כולל אז הנה ההצעה ואני מבקש שדרוגים.. לוח אם giga byte 945 intel 775 (ערכת שבבים של אסוס) מעבד duel core 2 e-2180 זיכרון 1 gb ddr 2 667 mhz (לא רשומה חברה -תמוה..) כרטיס מסך gforce 8400 gs 256 mb (dvi( (אבא שלי אומר שהוא תיאר לו את הכרטיס הזה ככרטיס שיכול להפעיל את כל המשחקים בשוק ללא כל קושי) דיסק קשיח 160 gb 7200 sata 2 (ושוב פעם לא רשומה חברה ) צורב dvd nec*18 כרטיס רשת ספק כח -גם את זה הוא לא רשם כרטיס קול 8 ערוצים מסך רחב lcd 19 liteon 5 ms ראוטר -אינטלינט (הוא טוען שזה +כרטיס רשת עולה 300 שקל ואז אני לא צריך לשלם לחבר…

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  25. שלום יש לי מערכת דיי חזקה אבל משום מה המשחקים לא רצים לי טוב. מעבד E8400 לוח אם GA-EP43-DS3L זיכרון 4 גיגה של קרוסייאייר כרטיס מסך GTX 480 EVGA וזה אחרי פירמוט של מחשב. מישהו יכול בבקשה לעזור לי אם התקלה. כל המשחקים החדשים כגון : באטלפילד 3, ניד פור ספיד החדש, LA NOIR, ועוד משחקים חדשים עובדים לי אם לאגים ולא חלק ואני פשוט לא מבין איפה הבעיה שלי??? תודה

• 1 תגובה
    • 533 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.