עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני צריך מפרט בתקציב של 5,000 עם הדגשים הבאים: - המחשב הוא קופסא בלבד (בלי מסך מקלדת ושאר ציוד היקפי) - ב"עריכה" אני מתכוון להכל (מוזיקה עם Qbase, וידאו עם Premiere וגרפיקה עם פוטושופ) תוך התמקדות ב"קצת מכל דבר". - אני רוצה סביב ה400-500GB - דרוש מארז איכותי שיעמוד בתנאים פיזיים קשים ובתנאי חום/קור קשים יחסית (המחשב הולך לקומונה של 20 איש בשנת שירות שגרים יחד ולא תהיה אפשרות לטפל בו וללקק אותו כל היום...) אבל אין צורך להפריז עם זה - הוא לא הולך לבונקר של הצבא ואין צורך במארז חסין ירי... - אני רוצה פאנל קדמי שהכי חשוב זה כניסות PL גדול וקטן (גדול - כמו גיטרה, קטן - כמו MP3) אם קיים דבר כזה וכניסות USB ו-FIREWIRE. - פחות חשוב אבל גם - כרטיס עריכה לכל הכניסות של המצלמות וכו.…

• 4 תגובות
    • 545 צפיות
  2. Started by ex_,

היי אני מחפש מפרט למחשב משרדי פשוט ואמין שיהיה מחובר ברשת עם עוד 3 אחרים המחשב עד יום מותו יריץ xppro במקביל תוכנות אבטחה ווירוסים אופיס xp ותוכנת עבודה בינונית+ מבחינת משאבים מסך יש מקלדת ועכבר יש כרטיס מסך יש (mx440 agpX8) אבל אם יהיה על הלוח יותר טוב אז עדיף יש לי ניסיון טוב עם סלרון באחרים אז אם אפשר מבוסס על סלרון תודה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  3. אני מחפש מחשב חדש, בעיקרון משתמשים בו רק לגלישה באינטרנט (משחקים) וword, יוצא הדופן היחיד הוא המשחק LOTRO http://en.wikipedia.org/wiki/LOTRO דרישות המערכת שלו הן CPU: 2.8 GHz or Athlon equivalent RAM: 1 GB Video Card: 128 MB, DirectX 10 or 11 HDD: 10 GB DVD: 2x Internet connection האם מישהוא יכול להמליץ לי על מפרט של מחשב זול(1700+-) שעומד בדרישות?

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  4. מעבד Intel Core 2 Duo E6750 Box ¤1074 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3 ¤649 זיכרון OCZ DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL4 ¤700 (ספיישל אופס אדישן,עד כמה שאני יודע זה סטיק ממש משתלם לאוברקלוקינג) כרטיס גרפי Leadtek WinFast PX8800GTS 320MB PCIe ¤1682 מארז ללא ספק NZXT Apollo ¤440 ספק כח Enermax Liberty 400W ¤417 קרור למעבד Thermaltake BigTyp 120 VX ¤258 סה"כ מחיר לכל המוצרים:5220¤ מ skypc יש מה לשפר בתקציב הנוכחי? (אני לא רוצה להוסיף יותר כסף אם זה לא הכרחי,כי התקציב המקורי היה 5k בערך) *אני יודע שלא שמתי הארדיסק\כוננים\שאר ציוד היקפי,אני לא צריך.

5. Started by itaygilady,

שלום לכולם אני מעוניין לרכוש מאווררים שקטים למחשב.... ורציתי לדעת האם מוכרים היום מאווררים עם יציאת חשמל לא פינים לחיבור ללוח... אשמח אם החברה יעזרו...

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  6. שלום חברי פורום יקרים, ברצוני היום להזמין מפרט גיימינג (קל עם אופציה לשדרוג בעתיד) הרכבתי מפרט וצריך את חוות הדעת המקצועית שלכם ברשותי כרטיס מסך RADEON 6850 בבית , כרגע יספיק לי , בנוסף אני קונה היום מסף 144hz של ASUS החלטתי לקנות מפלונטר כי שמעתי עליה דברים טובים , מה אתם אומרים על החנות? הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים [table] [tr][td][/td] [td]1[/td] [td]Intel[/td] [td]CM8066201920404[/td] [td]מעבדים - Intel Socket LGA1151 CM8066201920404 - Intel - i5-6500 Skylake Quad core CPU - 3.2 GHz - Max Turbo Frequency 3.6 GHz - Socket LGA1151 - 14nm - 6MB cache - 65W TDP - Tray..…

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  7. Started by mishel656,

שלום , טוב הפנו אותי לפה אני בא מפורום אחר , שמעתי שיש פה מבינים (: אני מחפש מחשב נייח חדש .. תקציב 3500 אפשרות לחרוג מעט לא כולל מסך כמובן ! שימושים גיימינג \ עריכה גרפית שיעבדו משחקים כמו GTA IV ותוכנות כמו פוטושופ חומרה אופציונלית 500 G אם אפשר .. הערות נוספות שהכרטיס מסך יהייה חזק יחזית למחיר .. שהכרטיס מסך יהייה חזק למשחקים כבדים ושבעיקר המחשב לא יתחמם כי אני שעות על המחשב .. הציעו לי את זה : [table][tr][td]קטגוריות[/td][td]מוצרים[/td][td] כמות [/td][td] מחיר [/td][/tr][tr][td]מעבד[/td][td]Intel Quad Core I5 2300 Quad Core 2.8GHZ 1155 6MB Tray[/td][td] 1 [/td][td] ₪789 [/td][/tr][tr][td]קירור למעבד[/td][td]Scythe KATANA 3 1156 / 1366 only[/td][td] 1 [/t…

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  8. ערב טוב, אשמח לקבל הצעות למפרט לעבודה משרדית 1500 ש"ח (לא כולל מסך, ציוד היקפי). לא מתוכנן OC. כולל הרכבה. אם אפשר שהמפרט יהיה מאייבורי (או מחנות אחרת בתל-אביב) זה אידיאלי.

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  9. Started by benasoor,

אני צריך מפרט למחשב עד 4000 שקל לא יותר *המחשב לא צריך להיות כולל מסך. *המחשב מיועד למשחקים ובניה של משחקים *שאלה מה יותר טוב Pentium D או Core2 Duo תודה לכל העוזרים :yelclap:

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  10. Started by avi333,

אבא שלי קנה מחשב לאחים שלי (בואו נגיד שהידע של במחשבים לא משהו בכלל) ואני חושב שעשו עליו קומבינה כיוון שלא רשמו לו כמה עולה כל רכיב אלא רשמו לו מחיר כולל אז הנה ההצעה ואני מבקש שדרוגים.. לוח אם giga byte 945 intel 775 (ערכת שבבים של אסוס) מעבד duel core 2 e-2180 זיכרון 1 gb ddr 2 667 mhz (לא רשומה חברה -תמוה..) כרטיס מסך gforce 8400 gs 256 mb (dvi( (אבא שלי אומר שהוא תיאר לו את הכרטיס הזה ככרטיס שיכול להפעיל את כל המשחקים בשוק ללא כל קושי) דיסק קשיח 160 gb 7200 sata 2 (ושוב פעם לא רשומה חברה ) צורב dvd nec*18 כרטיס רשת ספק כח -גם את זה הוא לא רשם כרטיס קול 8 ערוצים מסך רחב lcd 19 liteon 5 ms ראוטר -אינטלינט (הוא טוען שזה +כרטיס רשת עולה 300 שקל ואז אני לא צריך לשלם לחבר…

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  11. שלום, רציתי לשמוע חוות דעת על המחשב הזה שהרכבתי, הוא מיועד למשחקים כבדים בעיקר. מגיע אם מקלדת, עכבר ורמקולים. מעבד Intel Pentium Dual-Core E5300 Tray ¤346 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE5300ay לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤454 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 כונן קשיח Samsung HD502IJ 3.5" 500GB SATA2 16MB ¤286 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD502IJ זיכרון OCZ DDR2 2048MB 800MHz CL 5-6-6-15 Value ¤128 כמות:2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ2201 כרטיס גרפי TwinTech nVIDIA GeForce GTX 260 896MB (216) DDR3 PCIe ¤999 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?p...X260-896D3E-XT צורב Samsung SH-S223 X22 SATA DVD ¤126 …

• 4 תגובות
    • 545 צפיות
  12. המחשב נועד למשחקים (שיריץ משחקים חדשים ברמה סבירה+ אם אפשר) ללא ציוד היקפי, כנראה יעשה OC, ויש לי דרישה אחת... שיהיה עם המארז P180/P182 של ANTEC

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  13. Started by d1a1n0,

אהלן, דרוש מחשב ללא ציוד היקפי שיהיה מיועד למשחקים. תקציב: עד 3000 ש"ח. יש לי מסך 24 אינט'ץ ואני נמצא על רזולוציה של 1920X1080. אני עובד עם WIN7. אני מעדיף שיהיה מעבד של אינטל ולא AMD - או שמישהו יסביר לי למה כדאי AMD בתקציב הזה. כונן קשיח של 500GB לפחות. תודה רבה וחג שמייח

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  14. Started by GooPHeaD,

שלום! אז חסכתי קצת כסף ואני רוצה לקנות מחשב סלוני, התקציב שלי הוא 2000 שקל אבל, כמובן שאם אפשר להוסיף משהו משמועתי בעוד 500-600 שקל אני אוסיף. אז... אין לי מושג על מחשבים סלוניים, מקווה שתוכלו לעזור להרכיב אחד כזה... אה ו...חשוב שתהיה יציאת HDMI. תודה!!!

• 7 תגובות
    • 545 צפיות
  15. הנה המחשב שבחרתי: זכרון: אני רוצה 2G, אבל אני לא יודע איזה לקנות. כרטיס גרפי GIGABYTE nVIDIA GeForce 8500GT 512MB PCIe ₪626 מארז ללא ספק HEC 6A19 ₪212 קרור למעבד Arctic-Cooling FREEZER-7-PRO FOR INTEL 775 ₪133 סה"כ מחיר לכל המוצרים:4126₪ מה אתם אומרים? אפשר תגובות בבקשה? אני מתלבט לגבי הכרטיס מסך, אבל ה8800 ייקר לי בהרבה את המחשב, ואין לי את הקתציב לקנות אותו. תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  16. Started by ofir667,

אני צריך מחשב יחסית חזק למשחקים בתקציב של 3000 ש"ח ללא מסך, רמקולים, מקלדת וכו'

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  17. שלום לכולם, אני מתעתד בימים הקרובים לקנות מחשב חדש. המחשב ישמש אותי בעיקר לגלישה באינטרנט ולתוכנות כדוגמת office. אשמח אם תוכלו לתת לי מפרט למחשב בתקציב הנ"ל כולל פירוט מחירים לגבי כל רכיב במחשב. יש לציין שאיני זקוק למסך, מקלדת ועכבר. ד"א, אני מתכוון לרכוש את המחשב דרך חברת ivory. אשמח לקבל חוו"ד בנוגע לחברה. תודה.

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  18. Started by אריה7,

שלום, אני מחפש מחשב עבור שימושים פשוטים (office, internet) ועריכת סרטי וידאו. אשמח לקבל מפרט במחיר 6000-6500 ש"ח (כולל צג LCD). קחו בחשבון שאין צורך בכרטיס גרפי כיוון שיש לי כרטיס ATI8000XL (שלהבנתי אמור להספיק לעריכת וידאו) תודה

• 5 תגובות
    • 545 צפיות
  19. Started by inrock,

שלום לכולם מבקש המלצה למחשב נייד שהדרישה העיקרית הרצת תוכנות גרפיקה ומשחקים ברמה גבוהה האם ישנה חייה כזאת? מסך 15.6 תודה לכולם

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  20. Started by t-mac1,

אהלן... יש לי את המפרט הבא כבר משו כמו 5 שנים: AMD 3700 64BIT GIGABYTE K8N SLI 1.5 GB DDR400 160 GB gigabyte 6600gt 128mb אני גיימר בינוני-קטן, והמחשב הזה כבר כמעט ובכלל לא סוחב משחקים ולדעתי אין טעם לשדרג אותו.. אני רוצה לבנות מחשב שיהיה למשחקים ובעיקר לסרטים בתקציב של 1500 שקל (אפשר עם חריגות)... יש לי כבר הארד דיסק וצורב DVD.. כך שלא צריך להוסיף אותם בהרכבת המפרט.. תודה רבה ושבת שלום לכולם..!

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  21. Started by Forest14,

התחדשתי לאחרונה במסך 24 -NEC 2470 WNX (מתנה) המערכת הקיימת שלי מכילה לוח של DFI ומעבד AMD 4200 ?X2 64 BIT זיכרון 2 ג' וכרטיס מסך 7800GTX. ע"מ לנצל טוב יותר את המסך, שקלתי להחליף כרטיב ל4780 של ATI, האם ביזבוז? אולי יש טעם משמעותי להחלפת המעבד והלוח קודם לכן? בתודה

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  22. Started by paco,

אממ מחפש מפרט למחשב נישא.. שאני אוכל לראות בו סרטים... לשחק כמו בנאדם .. אני יודע שבמחשבים נישאים זה בעיה.. אבל זה חשוב.אממ widescreen..משהו איכותי בקיצור.. תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  23. Started by sliana2,

שלום לכולם- אני מחפשת מחשב נייד חדש. אשמח לקבל הצעות למפרטים. אני משתמשת במחשב לצרכי לימודים, אינטרנט ומוסיקה. אני מעוניינת במסך 15.6 אינצ', שהמחשב לא יהיה כבד, שיהיה לו מיקרופון, מצלמה, אופציה לחיבור ל WIFI. (יכול להיות עיצוב מעניין- בכל זאת אני בחורה...) מבחינת תוכנות: אני רוצה מערכת הפעלה של Windows 7, שיהיה בו Office ואנטיוירוס. אני מעוניינת גם לרכוש את המחשב בארה"ב (כדי לחסוך עלויות)- באופן כללי המליצו לי לקנות שם DELL או HP. חיפשתי באתרים שלהם אבל יש שם כמות מידע אינסופית ואני פשוט הולכת לאיבוד. אגב- עניין האחריות הוא חשוב- אני אקנה מחשב שתהיה לו אחריות בינלאומית כדי שאוכל לתקן אותו בארץ למקרה שקורה משהו. אז אם יש מישהו שמבין בנושא- אשמח להכוונה :-) מבחינת תקציב אני…

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  24. שלום! אני צריך חוות דעת על המחשב הבא שאמור לספק אותי לשנתיים הבאות בגיימינג: 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך ואפשר גם לעבור אותו קצת ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בכמה מאות שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA IV, BF3 ומשחקםי שיצאו בשנתיים הקרובות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 21 אינץ' ובהמשך 23 אינץ' -…

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  25. שלום לכולם. זה המפרט שאני הולך להזמין מחנות בארה"ב,המפרט מיועד ל-OC כבד ככל שניתן עם מערכת קירור מים כאשר גם הגשר הצפוני וגם הכרטיס מסך יהיו מקוררים על ידיה. ASUS P5B DELUXE/WIFI Core 2 Duo E6600 2GB DDR2 PC2-6400 800MHz 128x64 240pin Dual Channel Memory Kit CL4 Super Talent Sapphire X1950XT 256MB PCI-E Dual DVI VIVO Lite Retail ENERMAX LIBERTY 620W SILVETSTONE TJ07 BLACK - מארז מאוד יקר אבל גם מאוד מאוד איכותי ואני לא מתכוון לוותר עליו (לא כלול בתקציב). מה אתם אומרים ?

• 2 תגובות
    • 545 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.