ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
מה שחשוב שיהיה: מעבד:Intel Pentium D 805 2.66GHz 2x1 MB לוח אם: Socket939 - nVIDIA nForce4-4x - Albatron K8NF4X - 3Y Warranty כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 7600GS ןצורב DVD
-
- 2 תגובות
- 518 צפיות
-
-
תשמעו (תקראו) אני קראתי את המפרט של המחשב הכי יקר במפרטים שיש לגיימרים שעולה 12115 שקלים חדשים. אני קראתי וזה מחשב ממש פצץ!!!!!!!!!!!!!! אני גם רוצה לקנות לי אחד כזה אבל אני לא כל כך "מומחה" בחנויות של מחשבים ועוד יותר אני לא יודע איפה אפשר להשיג אחד כמו שכתבתם במפרטים. אם תוכלו בבקשה לעזור לי למצו חנות שמוכרת כאלו מחשבים אני מאוד אודה לכם! בתודה: LEVINGIANT
-
- 2 תגובות
- 518 צפיות
-
-
במגבלת תקציב של 3000 ש"ח, נא לתת עצה למפרט הנ"ל (מה כדאי להחליף..): המחשב מיועד לסטודנט (משחקים קלים כמו NFS, אינטרנט, הקרנת סרטים, הרצת סימולציות ותוכניות קלות (MATLAB , VISUAL STUDIO , SPICE... ). מעבדי ?AMD Sempron 2800+ (S-754) לוחות אם למעבדי ?AMD ASROCK K8NF4G-SATA2, s754, NF4, VGA, PCI-E זכרונות DDR 400 512Mb 400MHz Twinmos CL2.5 דיסקים קשיחים Hitachi Deskstar 80GB Sata II כרטיסי מסך GF 6100 128MB ON BOARD כרטיסי קול On Board 128Bit צורבים CD Recorders LiteOn Combo 48 x 32 x 48 + DVDx16 ציוד רשתות On Board 10/100 מארזים 4JA-213 ATX MIDI 350W (True Watts) Blue and Silver מקלדות 2 Lang. עכברים MOUSE PS2 + roll רמקולים 400 W מסך MAG 17 PF2 786…
-
- 3 תגובות
- 518 צפיות
-
-
ההצעה: http://www.getit.co.il/Group/32529/223#description אני מקווה שמה שאני עושה זה מותר כי ראיתי כבר שאתם מפרסמים כתובות של חנויות. אז זה לא בשביל פרסום או משהו פשוט יותר נוח מאשר להעתיק, כי יש גם אפשרות לשדרוגים בתוספת במחיר. אז מה אתם אומרים?!
-
- 2 תגובות
- 518 צפיות
-
-
אני צריך הצעות למפרט מחשב - שימושים עיקריים - אינטרנט, פוטושופ , אוטוקאד . אני צריך צורב DVD ומסך 19 בתקציב של 6000 ש"ח - מחנות מוכרת אשמח לקבל תגובות והצעות שלכם
-
- 4 תגובות
- 518 צפיות
-
-
צריך המלצה למפרט בכ-2000 ש"ח עד 2500 ש"ח גג ללא ציוד היקפי למטרת אינטרנט, מוזיקה ומשחקים קלים (פיפ"א 09 וכד'). שהמחשב יהיה מהיר, אמין, ובעל יכולת שדרוג בעתיד. אם אפשר אז תרכיבו מפרט אחד על בסיס אינטל ועוד מפרט על בסיס AMD ככה שיהיה אפשר לבחור מה עדיף, בנוסף צריך שהלוח יכלול גם חיבור IDE.
-
- 2 תגובות
- 518 צפיות
-
-
היי אני מעוניין בקניית מחשב טוב גם למשחקים הכי חזקים שיש וגם לאינרנט להקליט תוכניות כל מה שצריך + מסך lcd רצוי 32 שיראו בו חלך בלי קירטועים גם טלויזיה וגם את המחשב עצמו מחפש המלצות עד 10000 שח כולל הכול תודה
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
אין צורך בצורב, HD .רק רכיבי ליבה ,ספק ומארז. מעבד Intel Pentium Dual-Core E5200 Box ¤381 כמות:1 לוח אם ASUS P5KPL-CM ¤279 כמות:1 זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-18 SP ¤233 כמות:1 כרטיס גרפי Sparkle nVIDIA GeForce 9800GT 512MB DDR3 PCIe ¤630 כמות:1 ספק כח Corsair CMPSU-400CX 400W ¤336 כמות:1 /COOLERMASTER CENTURION 534 (ALL BLACK) w/o PSU - זמין במלאי ¤295 סה"כ מחיר לכל המוצרים:2154¤ תודה על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
תקציב - עד 5000 מזומן מטרה - משחקים, במיוחד משחקים של החברה blizzard ז"א world of warcraft וגם סטארקראפט ודיאבלו החדשים לכשיצאו. מעולם לא ביצעתי OC אבל אני חושב להתחיל עם המחשב הזה, אז אולי אבצע OC קל בלבד. המחשב לא ישודרג בעתיד (מה שאקנה עכשיו ישאר עד המחשב הבא). אני קונה מחשב חדש בערך כל 4 שנים (רק כשהמחשב מאוד מאוד ישן). המחשב לא ישמש לצפייה בסרטים, לא יוחבר לטלוויזיה. המחשב צריך להיות שקט (רמת חשיבות = בינונית), אמין לאורך זמן, מותאם לאיזור הדרום שבו יש הרבה אבק (היו לי לא מעט בעיות עם האבק עם המחשב הנוכחי) יש ברשותי ups טוב לכן אינני חושב שצריך ספק שיש לו דגש על ייצוב מתח וכדומה. עיצוב - לא חשוב לי בכלל. עדיף איכות מיופי חיצוני. המפרט צריך לכלול: מעבד אינטל לוח …
-
- 3 תגובות
- 518 צפיות
-
-
לא חשוב שקט או מראה חיצוני רק שיריץ משחקים הכי חלק שיש .. לא מתוכנן OC. לא צריך להוסיף מסך או ציוד הקפי אחר . תודה !
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
שלום, עקב השבתת המחשב נאלץ לקנות מחשב חדש. היישומים הם בעיקר אופיס, גלישה אינטרנט ויישומים גרפים (דו-מימד) הכוללים אוטוקאד, פוטושופ וקורל. המחשב הישן שעמד במשימה היה מעבד AMD Athlon 64 (Socket AM2) X2 DualCore (לא זוכר את המהירות) ולוח אם ASUS M2A-VM. נראה לי שאני אמשיך על קו ה-AMD (ממש לא עשה בעיות ואפילו לא התקרב להתחממות). איזה לוח מומלץ (עם כרטיס מסך מובנה ברמה טובה לתוכנות הגרפיות) ? כמו כן, איזה ספק כוח מומלץ, מנסיוני בעבר אני בד"כ לא לוקח את הגנריים הפשוטים ביותר אלא מנסה לקחת את הטופ מהגנריים. תודה
-
- 3 תגובות
- 518 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני זקוק למפרט ללא ציוד הקפי לשימושים כללים כגון: סרטים, יצירת מוזיקה ,אינטרנט ופוטנציאל לOC למקרה שאני ארגיש ביצועים נחותים בהמשך. יש ביידי מסך 20'' חשוב שיהיה: 4 ג'יגה זכרון ספק איכותי! קירור למעבד השקט הוא חשוב אבל לא מועדף על גבי ביצועים. אני לא משחק,אין צורך בכרטיס מסך. עדיף חנות באזור המרכז תודה!
-
- 3 תגובות
- 518 צפיות
-
-
שלום למומחים. אני מעוניין במפרט בסביבות 2.5k חריגה עד 300 ש"ח. השימוש המרכזי הוא גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים וגם שיהיה ניתן לשחק עליו משחקים ברמה סבירה+. חשוב שהציוד הקפי ובכלל כל הרכבים במפרט מחברה טובה ובאיכות טובה גם כולל את המארז ואם יש צורך גם ספק כוח טוב חשוב... מסך מחשב לא נחוץ. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
שלום לכולם, זקוק למפרט למחשב שישמש בעיקר לאינטרנט סרטים ואולי פה ושם איזה משחק פשוט .... רציתי שתקחו בחשבון שהוא אמור להיות כולל את המסך t220p שעולה באיזור ה 1280 שקל... ונדרש גם עכבר אלחוטי(אופציה לאחד הבאנדלים של עכבר + מקלדת.) ובגדול מה שחשוב זה שלא יעבור את ה3500 כולל הכל אם ניתן אף פחות מה טוב. וכמובן אופציה למחשב מבוסס AMD וגם אינטל... תודה מראש! עדכון: תגובה 2
-
- 2 תגובות
- 518 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 2700 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: משחקים גלישה סרטים א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. אני צריך לקנות מסך אני מאמין שיכנס בתקציב מקסימום 17" אולי 19" 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. מסך מקלדת עכבר 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? דייסקטים לא צריך 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים…
-
- 2 תגובות
- 518 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב לשימוש ביתי אינטרנט + אפשרות להתקין עליו בהמשך תוכנת עריכה של סאונד + וידיאו. תוכהת עריכה avid וסאונד protools לאלן מפרט שבניתי ישמח לקבל דעות בנושא גמיש במפרט אבל במחיר לא יכול לעבור את 5K לוח אם Topsfield מתוצרת Intel ב Intel P43 F מעבד (Intel® Core2 QUAD Q9400 (in original box 2.66Ghz 1333Mhz Quad Core LGA 775 6Mb cache מאוורר וצלעות קירור אינטליים וכן בקרת מהירות מאוורר ובקרת טמפרטורה מארז ATX Full Midi Tower מקצועי דגם: 6AG6, ספק כוח ייעודי 450W כולל מאורר 12 ס"מ זיכרון Hynix 4Gb DDR2 800Mhz דיסק קשיח Hitachi / Seagate SATA2 250Gb 7200rpm צורב DVD LG DVD-RW x22 כרטיס מסך NVIDIA Geforce 9600GT / 1Gb DDR2 / 2xDVI כרטיס קול קריאטיב כרטיס רשת Intel P…
-
- 5 תגובות
- 518 צפיות
-
-
המחשב ישמש אך ורק לעבודה , ירוצו עליו תוכנות כבדות מאוד ומספר מערכות הפעלה במקביל. העבודה מתבצעת מול 2 מסכי 20" ולכן חשוב כרטיס מסך שיתמוך בכך ברזולוציה גבוהה (2 יציאות DVI אני מניח , ועדיף שתהיה גם יציאת HDMI) , המחשב לא ישמש למטרות גיימניג או עריכות למיניהם לכן אני לא צריך כרטיס חזק במיוחד. מארז שקט וקר עד כמה שאפשר במחיר נורמלי (500-700). תודה...
-
- 4 תגובות
- 518 צפיות
-
-
שלום, כמו בכותרת אני מתכנן לקנות בימים הקרובים מערכת חדשה, התקציב הוא 4K אפשרות לחריגה קלה, אין צורך במעבד עצמו וגם אין צורך בכונן קשיח אלא רק בכל השאר, אין צורך בשום ציוד היקפי, חנות מועדפת P-SEE אבל אם יש פערי מחיר משמעותיים בהחלט אפשר להתגמש. חשבתי על משהו כזה לוח אם - GIGABYTE EX58-UD4¤1,246.001¤1,246.00 זכרונות - G.SKILL DDR3 NQ 3X2GB 1600MHZ¤580.001¤580.00 כרטיס מסך - SPARKLE GTX 275¤1,137.001¤1,137.00 ספק כח - SEASONIC S12II-500 500W¤423.001¤423.00 צורב - LG GH22NS30 X22 BULK¤135.001¤135.00 לגבי המארז, חשבתי על P 182 יש אותו ב KSP ב 755, אני צריך לבדוק מארז של GB בשם trinton 180 שהמליצו לי עליו, אם יש המלצות נוספות למארזים סולידים ושקטים בעיקר, במסגרת התקציב שנשאר …
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
אני צריך 2 מפרטים, אחד עד 4000 כולל מסך והשני בלי. שני המפרטים ללא ציוד היקפי למעט צורב. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 518 צפיות
-
-
לאינטרנט...תוכנות....מוזיקה.....ואולי קצת משחקים, ללא ציוד היקפי. את המארז, הדיסק הקשיח והספק אני משאיר. האם כדאי להשאיר עוד משהו? הרכישה תתבצע באיזור חיפה, לא מזמין באינטרנט. אז מה ההצעות?
-
- 3 תגובות
- 518 צפיות
-
-
עכשיו שהזמנתי חלקים האם יש מדריך שיעזור לי בהרכבה שלו? סה"כ אני יודע להרכיב הכל אבל יש איזו שהיא פרוצדורה מיוחדת שצריך לדעת?
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
מחשב שהלך לעולמו מצריך ממני קנייה של מחשב חדש בסכום לא גבוה מדי; 3000 ש"ח. הדברים שאני זקוקה להם: - זיכרון גדול - לפחות 4 ג'יגה. - HD גדול - לפחות 1 טרה. - אני עורכת סאונד במחשבי, וברשותי כרטיס קול של ליין 6, UX2 - צריכה שהמחשב יקבל אותו כמו שצריך. - בקרוב מתחילה לימודי עריכת וידיאו, יודעת שכרטיס מסך זה עסק יקר ולא בטוחה שייכנס בתקציב הדל שלי, כך שיכול להיות שאשמור את קניית הכרטיס המסך המשוכלל לעוד מספר חודשים - כאשר יהיה רלוונטי (אשמח כמובן לדעת שאני טועה ולא אצטרך לעשות החלפת חלקים ושאוכל להשיג משהו נחמד בתקציב הנ"ל). - ושיהיה שקט, שקט, שקט. המון תודה!
-
- 3 תגובות
- 518 צפיות
-
-
שלום ברשותי מחשב עם מעבד E5800 של INTEL בכוונתי לשדרג את המחשב לגימינג יותר רציני כרגע כרטיס המסך שלי הוא HD READON 4350 חשבתי לשדרג כפי שהומלץ לי לHD READON 5770 להחליף ספק הספק של גנרי כמה ואט צריך ?? שאלה נוספת שמתי לב שבמשחקים החדשים דרישות המינימום כבר ברובם עומדות על E6600 ומעלה אז אני כבר מאחור חשבתי לרכוש מעבד QUAD 8400 הבנתי שהוא חזק ביותר וגם מרובע ליבות וללוח שלי תושבת מסוג 775 ולכן כפי הנראה זאת האפשרות הטובה ביותר השאלה אם בכלל יש סיכוי שבשנים הקרובות נראה יותר ויותר משחקים שדרושות המינמום שלהם יהיו מעבדים מסוג I אולי פשוט לעשות את השידרוג הראשון כרטיס + ספק וזה יריץ משחקים חדשים אפילו עם דרישות מעבד גבוהות יותר נ.ב מה אתם חושבים על הכרטיס ?? צוואר …
-
- 3 תגובות
- 518 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1600 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1700 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה ביתית - סרטים, אינטרנט, משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. פיפא וכדומה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העד…
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
מעוניין לרכוש את הנייד Dell Inspiron n5040 (או דגם אחר, תלוי במחיר). כרגע הוא עולה בסביבות 2700 ש"ח. האם כדאי לחכות לתחילת שנה חדשה? האם יש צפי לירידת מחירים? תודה.
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-