ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,470 דיונים בפורום זה
-
מטרת המחשב: עריכה גרפית, אינטרנט וצפיה בסרטים. לא נדרש ציוד היקפי . אין לי העדפה לחברה כלשהי, רק שיעמוד במטרות. לא מפריע לי העיצוב או הקירור. לא מעוניין במערכת הפעלה, המחשב יורכב במעבדת החנות (KSP חיפה) ומערכת ההפעלה תותקן עלידי. המחשב לא מתוכנן לעבור OC .
-
- 5 תגובות
- 555 צפיות
-
-
אני זקוק למחשב חדש על כל מרכיביו. הבנתי בתחום בינונית. המחשב הינו לשימוש ביתי + משרדי, לא למשחקים, אך עם RAM חזק וקישוריות טובה לשאר המרכיבים כי אני מריץ אפליקציות רבות במקביל. חשובה בעיקר מהירות, וכן דיסק קשיח בגודל בינוני-גדול. לא מתכנן לעשות אובק-קלוקינג. חשוב גם שיהיה שקט למדי, כי ממוקם בבית קטן. בהקשר זה, מצ"ב מפרט מאתר YNET שופס, שקרץ לי בשל המחיר הנמוך. מבקש חוות דעת מומחי הפורום ו/או הצעות משל עצמם. http://www.ynet-shops.co.il/shop/template/groupsalesproduct.aspx?came=328&CategoryName=Computer_Systems&AuctionId=7301497 תודה, ליאור
-
- 4 תגובות
- 555 צפיות
-
-
תקציב מקסימלי 2000 ש"ח יכול קצת לחרוג המחשב מיועד בעיקר לגלישה באינטרנט צפיה בסרטים ומידי פעם גם משחקים המחשב מיועד לעבוד על מסך 22 של KTC דגם W2205S - TD לא צריך להתפרע עם הכונן קשיח. יש לי כונן קשיח חיצוני של 1TB ועוד אחד פנימי של 250GB לא מתכוון לבצע OC אין צורך במערכת הפעלה גר ברעננה תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
[/r] Intel Core i5-2400 Processor(3.1GHz,6M Cache) Windows 7 Professional 32 Mechanical Package Tower 4x4, Intel Q65, 280W 85% PSU (WW except Russia) Parallel Cable (cable from planar, bracket) 2GB PC3-10600 SDRAM (2 DIMMs) Integrated Video Intel Q65 Integrated Audio Intel Q65 SATA 320GB 7200RPM/6Gb/16M Integrated Ethernet Gigabit Intel Q65 Lenovo USB Preferred Pro Full Size Keyboard - Hebrew Lenovo Enhanced Optical USB Mouse PS/2 Port Cable Internal Speaker
-
- 3 תגובות
- 555 צפיות
-
-
אני מחפש מפרט עד 2000 ש"ח, ישמש לעבודה באופיס ובאינטרנט, ולמשחקים. האם i3 משתלם במחיר כזה? או שעדיף ללכת בכלל על AMD? תודה לכל העוזרים.
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
ברצוני לקנות מחשב טוב למטרת סרטים ושירים עד 3000 שח מה שהכי חשוב לי זה קיבולת גדולה של הארד דיסק. לפחות 250 GB והדבר השני הוא עבודה מהירה בסביבת וינדוס. מבחינת משחקים אין צורך להשקיע - העיקר שיפעיל לי לפחות פרו אבולושיין במצב טוב. גם חשוב שיריץ ויסטה בלי בעיה אין צורך במסך
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
הנה מפרט למחשב שאני מתכנן לקנות. המחשב אמור להריץ הכל, החל ממשחקים ועד תוכנות כבדות, ומיועד גם לשימוש כבר באינטרנט וצפייה בסרטים. מעבד E6600 905 מסך Dell 2007wfp 20" wide 2315 לוח אם Gigabyte 965P-DS3 642 כונן WD2500KS Western Digital 250 GB 325 צורב Liteon LH-20A1S 210 כרטיס מסך Leadtek Geforce 8800GTS 640MB 2040 זיכרונות Twinmos DDR2 1022MB 667MHZ x2 598 עכבר Logitech MX518 מתצוגה 130 מקלדת Genius ErgoMedia 700 150 מארז+ספק Arctic cooling T2 pro + 500W 600 סה"כ 7915 ש"ח החלקים המודגשים כבר ניקנו. לגבי רוב החלקים אחרים התייעצתי בפורומים המתאימים, אבל ר…
-
- 4 תגובות
- 555 צפיות
-
-
הדרישות: מסך מספיק גדול ללימודים מחשב שיהיה חזק גם שלרוב לא יקרוס חיי סוללה גבוהים אם אפשר אז בבקשה שהמחשב יהיה קרוב לסכום שנתתי שיהיה ניצול מקסמילי של הכסף... תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום לגבי המחשב הבא: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1416 למחשקים מוסיקה סרטים fifa call of dute GTA וכאלו איך המפרט הבא מה הייתם משנים אם תהיה סטייה בתקציב לפה או לשם זה בסדר תודה
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
יש מצב שאני קונה מחשב חדש. תקציב מקסימלי 5000. מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Tray ¤837 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400ay לוח אם GIGABYTE GA-EP31-DS3L ¤89 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39273 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 3.5" 320GB SATA2 16MB ¤258 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1118 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PK ¤303 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL4D-4GBPK כרטיס גרפי Palit nVIDIA GeForce GTX 260 896MB DDR3 PCIe ¤1388 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=28670 צורב LG GSA-GH22N X22 SATA DVD ¤138 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-GH…
-
- 3 תגובות
- 555 צפיות
-
-
לא מתוכנן OC. אם אפשר המלצה למסך טוב.
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 4,500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אין צורך לנצל בכוח, אבל גם אין מקום לחסוך אם צריך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (עבודה משרדית, תכני HD, משחקים) א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. פוטשופ, אופיס מרובה חלונות, חלק מהעבודה כולל דפדפן עם הרבה מאוד לשוניות פתוחות.. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה . כן, במה שרשום ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * בינתיים אני לא משחק כל כך במחשב, אבל המשחק הראשון שאני מתכנן לשחק עליו זה סאטרקראפט 2. * באילו הגדרות תשחקו? גבוהות ד) צפוי שימוש של 2-3 מסכים בו זמנית. 3. האם יש צורך בציוד היקפי ? לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא …
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
אני מעוניין לקבל פה מפרט למחשב נייד/רגיל(לסבא ולסבתא, כן, הם יכולים להזיז את העכבר ואפילו לגלוש (: ) מחיר ? משהו בסביבות ה4k לא חושב שהם יצטרכו יותר מזה. צורב ? לא צריך, DVD ? אין לי שמץ אם כדאי או לא, כי סה"כ הם לא ישחקו ב F.E.A.R או גות'יק 3 ודברים כאלו (: ציוד הקפי ? מומלץ בעיקרון, אבל שזה לא יחרוג מהתקציב לגבי אוברקלוקינג וכב"מ, לא זקוק לשום דבר, רק מסך מקלדת, עכבר והמחשב עצמו מערכת הפעלה כניראה תהיה לינוקס, ככה שהיא לא אמורה להיות כלולה.
-
- 4 תגובות
- 555 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?בעיקר עבודה משרדית אבל גם משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). צרכן כבד של אינטרנט ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. דיאבלו 3, סקיירים וכו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינטש -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני /גבוה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: …
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
מיועד ל: 1.לאינטרנט 2. אופיס 3.משחקים בינוניים 4.סרטים כולל המרות לא מקצועיות מ-DVD לפורמטים אחרים והפוך מקיים לצפיה ב-DVD. אין צורך בכרטיס חיצוני, ההמרות הן מקבצים קיימים ולא מהטלביזיה/כבלים וכו. 5. זיפ וראר. דרוש: מעבד מאווררים: אחד למעבד ועוד שניים לסביבת עבודה נעימה בתוך המארז. לוח: (ניתן להתפשר על פיצרים בלוח אך לא על ציפסט טוב ואמין) זיכרון: (רצוי הרבה מאד לפחות 2 ג' מתכוון לעבוד ללא קובץ החלפה) כ. מסך: אפשרי מובנה, ישודרג בהמשך (כדי לא לחסוך ברכיבים האחרים) דיסק קשיח צורב DVD מארז ספק כח: איכותי וחזק מספיק לחומרה עתידית בהמשך. רצוי להציע הצעות כמו במפרטים, בסיסי יחד עם המלצה לשינוי (הכולל תוספת תקציב לא חריגה במיוחד). אלו ההנחיות שקיבלתי, פשוט הסתבכתי בניסיון לה…
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום , אני רוצה לקבל מפרט מחשב, זה מחשב שאמור להגיע לאח שלי ליומולדת. אני צריך רק מחשב , ללא ציוד היקפי וללא מסך. 1. מה התקציב? 2150 ש"ח , מזומן. 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים +- , כגון Cod 4 . NFS UnderCover . Crysis 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא צריך כרטיס קול איכותי, אבל שיהיה סביר. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? SkyPc . Ksp. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא חשוב השקט של המחשב אבל שלא יהיה. הצבעים לא משנים לי. , הקירור חשוב , שהמחשב לא יתחמם 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעב…
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום מבקש המלצה למחשב נייד, לאינטרנט בלבד.
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
שלום לכולם! רציתי לדעת אם מישנהו יכול להמליץ לי על מחשב נייד לסטודנט. מטרת המחשב: עבודות יישומי אופיס וגלישה באינטרנט. טווח מחירים: רצוי עד 2000 עם אפשרות חריגה עד 2500 גג. הערה חשובה: ברצוני שהמחשב ישמש אותי למספר השנים הקרובות (עד כמה שניתן), ולכן הייתי רוצה שישתמש בטכנולוגיות/חומרות חדשות ו/או ניתנות להרחבה ותוספת על מנת שהמחשב יוכל להיות יעיל גם בשנים הבאות. אין חשיבות לכרטיס מסך.. (לא שבתקציב הזה יש משו...). ודבר אחרון ומאוד חשוב: איני רוצה מחשב מסוג המחשבים החדשים הקטנים כדוגמת המחשב של asus אלא, אני רוצה מחשב עם מסך רחב עד כמה שניתן...ולפחות בגודל 14.1...אם אפשר.. תודה רבה על העזרה ומקווה לתשובה בהקדם!
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
ÞâÑÓÙ AMD Price Units Total Athlon 64 4200+ (Socket AM2) X2 DualCore 250 1 250 ÜÕ×Õê ÐÝ ÜÞâÑÓÙ AMD ASUS Price Units Total M3A78-EMH HDMI AM2+, 780G, DDR2 1066, VGA 380 1 380 ÖÛèÕàÕê DDR II 800Mhz - Life Time Warranty Price Units Total 2GB Transcend 165 1 165 ÓÙáçÙÝ çéÙ×ÙÝ Western Digital Price Units Total 80GB 7200RPM, 8MB 190 1 190 ÞÐèÖÙÝ CoolerMaster Price Units Total CoolerMaster Elite 334 Black (No PSU) 185 1 185 áäçÙ ÛÕ× Thermaltake Price Units Total TR2 Power W0070 430W Silent (24pin) 199 1 199 Total price 1369 ¤ (מחשב ללא ציוד הקפי, וכונן דיסקים)
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
צריך מפרט למחשב משרדי עד מקסימום 3 אלף ושהמחיר יכלול מסך LCD ,רמקולים ,עכבר,מיקלדת,מיקרופון,צורב DVD.
-
- 4 תגובות
- 555 צפיות
-
-
מדובר במתאם שהופך את הפינים האופיקיים של ההארדיסק לכאלה אנכיים, לנייד ישן יחסית של HP, נשבר לי פין אחד בתוך המתאם, למישהו יש משג ?
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
מעבד - AMD Phenom II X4 940 BE לוח אם - GIGABYTE GA-MA770-DS3 קשיח - SAMSUNG HDD 500GB זכרונות - Mushkin DDR2 4GB 1066Mhz CL5 כרטיס - Club3D GTX285 1GB צורב - Samsung X22 DVD מארז - CoolerMaster CM690 ספק - Hiper S625 625W קירור למעבד - Arctic Cooling Freezer XTREME קירור למארז - Arctic Cooling AF12025L 120mm x4 מתכוון לעשות OC, והמחיר יצא 5800 להכל.
-
- 3 תגובות
- 555 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב למשחקים. התקציב הוא כ-5000 שח. אני מעוניין שיהיה צורב DVD+כונן DVD ושה HD יהיה 160G מישהו יכול לעזור ?
-
- 3 תגובות
- 554 צפיות
-
-
הי, אני שוקל אפשרות לקנות מחשב חדש, למשחקים, עם מסך LCD לא יותר מ-19'' (אפילו 17 יספיק) אני מעוניין בשני HDD של 160GB (או של 200GB אם ההפרש לא גדול) לוח אם עם צ'יפסט יציב שתומך בOC (אין צורך בקרור מיוחד... אויר פשוט יחסית יספיק... לא מתכוון לשבור שיאים) זיכרון של 2 גיגה לפחות... מארז, ספק, כ. מסך וזהו. עכשו, המחשב לא דחוף לי עכשו, וכנראה שאנ לא אקנה משהו בחודשיים הקרובים, אז רציתי גם לדעת אם יש משהו חדש (סדרה חדשה לגמרי של מעבדים\ סוקטים חדשים, לדוגמא) ששווה להמתין בשבילו מעבר לחודשיים... תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
שלום אמא שלי טסה לאמריקה בשבוע הבא ואני רוצה שהיא תביא לי מחשב שיתחבר למקרן עכשיו מצאתי מחשב שהוא גם מדיה סנטר מקליט אבל הבעיה שלי היא שלא נראה לי אני אוכל להקליט ממנו בגלל המוגבלות של המערכת קולנוע[הDVD ממש פשוט ונראה לי יהיה בעיה] זה המחשב: http://www.circuitcity.com/ssm/HP-Pavilion-Media-Center-Desktop-PC-M8200N/sem/rpsm/oid/192790/catOid/-12962/rpem/ccd/productDetail.do עכשיו למקרה שאתם צריכים מידע גם חח המקרן הוא PLV Z5 סניו 720P הDVD [שהוא נראה לי הרסיבר] אין לו כזה דגם כרגע היס מחובר אליו בשביל קול והיס מחובר גם למקרן [אני לא ראיתי איך הוא התקין אבל נראה לי פשוט חיבור הוידאו הרגיל צהוב אדום לבן אדום לבן חיבר לDVD ותצהוב למקרן] עכשיו אני יודע שלDVD יש קומפוז…
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-