ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
לא חשוב שקט או מראה חיצוני רק שיריץ משחקים הכי חלק שיש .. לא מתוכנן OC. לא צריך להוסיף מסך או ציוד הקפי אחר . תודה !
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
מעבד: [..] INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.5GHz E5200 : "SLAY7" - BOX ¤359 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-G31M-ES2L - זמין במלאי ¤275 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE PCI-EX 2.0 RADEON HD4650 512MB DDR3 - RETAIL ¤308 דיסק קשיח: [..] WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS ¤250 צורב: [..] LG DVDRW GH-22NS40 X22 - BLACK - SATA ¤126 זיכרון: [..] OCZ 2GB DDR2 800 VALUE : OCZ2SI8002G ¤131 מארז: [..] FOXCONN S-808 CPU + 300W PSU ¤178 סט מקלדת ועכבר: [..] MICROSOFT WIRELESS OPTICAL DESKTOP 1000 : BV3-00014 ¤180 מחיר סופי: ¤1807 מה אומרים על המפרט?
-
- 3 תגובות
- 519 צפיות
-
-
חברה שלום, אני מעונין להרכיב מחשב HTPC לסלון. היעוד העקרי הוא לצפות/להקליט תוכניות מYES וכן לראות סרטים ב-HD או FHD, אבל אני מעונין גם שיהיה אופציה לשחק משחקים בצורה סבירה חשבתי על המפרט הבא: מארז : THERMALTAKE DIGITAL HOME SERIES DH101 VF7000BNS - 800 ספק כוח: Thermaltake toughPower 600W four rails - 475 לוח אם:730 - ASUS P5K-E מעבד: E6700 - יש לי ממחשב אחר (0) קירור מעבד: 150 - Thermaltake Golden Orb II זכרון:500 - DDR2 2x2048MB 800MHZ CLI4 OCZ כרטיס גראפי:800- Sparkle nVidia 9600GT 512Mn PCIe כרטיס קול: On Board (8 channels) (0) כרטיס טלוויזיה: Hauppauge PVR150 MCE - יש לי ממחשב אחר (0) דיסק קשיח:413- WD 500GB (WD500AAKS) 7200 RPM 16MB SATA2 DVD: ASUS DRW-2014…
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
עיינתי קצת בפורום ומצאתי מפרט למשחקים ב-4000 ש"ח, אך מצאתי במפרט כמה דברים שאין לי צורך בהם והייתי רוצה להתייעץ איתכם מה אפשר לשדרג עם הורדת הרכיבים הללו. להלן המפרט: http://tms.co.il/preview/spec/eb7rclpu בנוגע להארד דיסק - אני אסתפק ב-160GB ואני לא צריך את הכרטיס רשת הנוסף. זה אמור לחסוך באיזור ה-200 ש"ח. ובכלל רציתי לדעת האם יש מקום לעוד שינויים במפרט. תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 519 צפיות
-
-
שלום, אשמח אם תציעו לי מפרטים לגבי מחשב נייח המיועד בעיקר למשחקים כבדים. עדיף יותר אינטל, ולהחליף את הדיסק קשיח של ה500 לשניים של 160 כל אחד התקציב הוא עד 5,000 תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 519 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה להביא מחשב חדש לסטודיו והייתי שמחה לשמוע את דעתכם על המפרט ועל כמה נושאים במיוחד. התקציב הוא כ 7K. השימוש במחשב הוא בעיקר לעבודות הדמיה ב 3d max ותיכנון CAD (solidworks) כמובן, עריכת ווידאו קטנה פה ושם פוטושופ אפטר וכאלה. בנוסף, יש לי הרגשה שזה יהפוך גם למחשב המשחקים הראשי. מבחינת ציוד היקפי הכנסתי כאן עכבר ומקלדת כמעט רנדומלים, חוץ מזה לא צריך כרגע. קירור חשוב בהיבט ביצועים, שקט חשוב במידה בינונית. מבחינת מסך - המחשב יריץ מסך CRT 20 בשלב הראשון כשמתוכנן להביא את ה DELL 22\24 בקרוב. לא צריכה OS (אני מתכננת להתקין עותק קיים של ויסטה 64) מתוכנן OC בינוני - משמעותי. שתי שאלות ספציפיות יותר: 1. כמו שתראו הכנסתי שם שלושה הרדיסקים. התכנון הוא לחבר שניים…
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
המחשב מיועד בעיקר לגלישה והורדות (אימיול) שמיעת מוזיקה, תוכנות לעריכת סאונד וצפייה בסרטים תוכנות גרפיות ברמה בסיסית (פוטושופ וכאלה, אולי גם קצת מאיה) משחקים (לא כבדים מידי) תוכנות אופיס 3G זיכרון לפחות 300GB HD לפחות צורב DVD כרטיס קול הכי טוב שאפשר במסגרת התקציב הנתון ללא ציוד היקפי 2500 ש"ח + תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 519 צפיות
-
-
שלום מה אתם אומרים על המארז הזה [table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]V4 Black Edition Midi Tower Series Black Case כדאי?[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין בקניית לפטופ ללימודים (כלומר בעיקר צפייה בסרטי HD בתקופות בחינות לחוצות) ולתכנות. המחשב לא מיועד למשחקים כבדים, עריכה גרפית או דברים כאלה. דרישות נוספות: גודל המסך: 15 אינץ' לפחות משקל: פחות קריטי. אני מעדיף מחשב חזק (פיזית) גם אם הוא שוקל מעט יותר. לא נדרש זמן סוללה ארוך במיוחד נדרשות יציאות USB רבות (3 לפחות) וUSB 3.0 HDMI הוא בונוס נחמד, אבל לא הכרחי כונן קשיח: 250 ג'יגה מספיקים, אבל אפשר יותר נדרש כאמור ניגון סרטים באיכות HD בקלות, ועדיף בלי להתחמם יותר מדי. לא נדרש: בלוטות, צורב, כונן bluray, אחריות בינלאומית מאוד קריטי לי שהמקלדת תהיה חזקה ונוחה. אני מקליד הרבה, ולרוב המחשבים הניידים אין מקלדת מספיק טובה עבורי. בנוסף, אני מתכנן להתקין לינוקס …
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
התקציב המקסימילי 3000 ש"ח, עדיפות לחסוך השימוש העיקרי של המחשב צפייה בסרטים באיכות של FHD וגלישה באינטרנט שימוש משני: פיפא ופרו 3. האם יש צורך בציוד הקפי: רמקולים, מקלדת ועכבר אל-חוטי עד 5 מטר 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט: כרטיס טלויזיה ומסך 5. עד כמה חשוב השקט: 10 6. האם מתוכנן אוברקלוק: לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה: הרכבה בחנות ללא כולל מערכת הפעלה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית: אין העדפה לחנות ספציפית, רק שתיהיה מאזור חדרה 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן: לא 10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב: לא
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
מחשב שהלך לעולמו מצריך ממני קנייה של מחשב חדש בסכום לא גבוה מדי; 3000 ש"ח. הדברים שאני זקוקה להם: - זיכרון גדול - לפחות 4 ג'יגה. - HD גדול - לפחות 1 טרה. - אני עורכת סאונד במחשבי, וברשותי כרטיס קול של ליין 6, UX2 - צריכה שהמחשב יקבל אותו כמו שצריך. - בקרוב מתחילה לימודי עריכת וידיאו, יודעת שכרטיס מסך זה עסק יקר ולא בטוחה שייכנס בתקציב הדל שלי, כך שיכול להיות שאשמור את קניית הכרטיס המסך המשוכלל לעוד מספר חודשים - כאשר יהיה רלוונטי (אשמח כמובן לדעת שאני טועה ולא אצטרך לעשות החלפת חלקים ושאוכל להשיג משהו נחמד בתקציב הנ"ל). - ושיהיה שקט, שקט, שקט. המון תודה!
-
- 3 תגובות
- 519 צפיות
-
-
שלום ברשותי מחשב עם מעבד E5800 של INTEL בכוונתי לשדרג את המחשב לגימינג יותר רציני כרגע כרטיס המסך שלי הוא HD READON 4350 חשבתי לשדרג כפי שהומלץ לי לHD READON 5770 להחליף ספק הספק של גנרי כמה ואט צריך ?? שאלה נוספת שמתי לב שבמשחקים החדשים דרישות המינימום כבר ברובם עומדות על E6600 ומעלה אז אני כבר מאחור חשבתי לרכוש מעבד QUAD 8400 הבנתי שהוא חזק ביותר וגם מרובע ליבות וללוח שלי תושבת מסוג 775 ולכן כפי הנראה זאת האפשרות הטובה ביותר השאלה אם בכלל יש סיכוי שבשנים הקרובות נראה יותר ויותר משחקים שדרושות המינמום שלהם יהיו מעבדים מסוג I אולי פשוט לעשות את השידרוג הראשון כרטיס + ספק וזה יריץ משחקים חדשים אפילו עם דרישות מעבד גבוהות יותר נ.ב מה אתם חושבים על הכרטיס ?? צוואר …
-
- 3 תגובות
- 519 צפיות
-
-
מעוניין לרכוש את הנייד Dell Inspiron n5040 (או דגם אחר, תלוי במחיר). כרגע הוא עולה בסביבות 2700 ש"ח. האם כדאי לחכות לתחילת שנה חדשה? האם יש צפי לירידת מחירים? תודה.
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
אז כנראה שהחלטתי למכור את המחשב הנייח ובמקומו להשיג נייד. בנושא הזה צצות המון שאלות, נייד של איזו חברה, האם לקחת אחריות או לא, לקנות בארץ או בחו"ל, מחשב עם אילו פרמטרים לקנות ועוד שאלות אחרות רבות. קיצר, בהמשך למה שאמרתי בפתיחה, המחשב הנייד יחליף באופן כמעט מלא את המחשב הנייח ועל-כן אני זקוק בחיה לא חלשה. חשבתי על הALIENWARE M14X עם מעבד I7 2630, 4GBRAM, 1.5GB GT555 NVIDIA, 500GB 7200RPM III SATA, מסך 14 אינצ' ברזולוציית HD. עכשיו השאלות ו/או בעיות שחשבתי עליהן הן האם קיימים מחשבים בדגמים אחרים ו/או מחברות אחרות בעלות פרמטרים כאלו או דומים במחירים כאלו ואולי נמוכים יותר. הדבר השני הוא נושא האחריות. המחשב יקנה בארה"ב ויובא ארצה ע"י בן משפחה כך שאין דאגות בנוגע למסע המחשב ו…
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
שלום לכולם, מבקש המלצה למפרט של מחשב נייד, לשימוש ביתי/משרדי, בעיקר לתוכנות אופיס אבל גם לתוכנות סטטיסטיות יחסית כבדות כמו matlab. לא מריץ משחקים. מסך 15.6" ומטה כדי שיהיה קל לנשיאה. שוקל אפשרות לקנות מחשב שתומך בdocking station כדי להעבירו בקלות מהמשרד לבית - אשמח לקבל הצעות לנייד שתומך באפשרות זו, ולכזה שלא. תודה!
-
- 2 תגובות
- 519 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברצוני לקנות מחשב נייד בתקציב של 3000 -3500 המטרות של המחשב - 1.מטרות המחשב - עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים צפיה בסרטים, מוסיקה 2.גודל המסך - 15.4 3.משקל רצוי - אין חשיבות גדולה 4.זמן סוללה - לא עקרוני 5. יש צורך ביציאות מיוחדות DVI, HDMI 6.בלוטות - צריך 7. גודל מינימלי של כונן קשיח - 320 ויותר לא פחות מ 320 8. צורב DVD -כן 9. האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי - העיקר חברה טובה תודה מראש לכולם.
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה למחשב אופטימלי בשווי המחיר 3000-3500 ועדיף שיהיה חזק בכל האספקטים ולא התמקד לדוגמא ספציפית רק בכרטיס מסך. תודה רבה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 519 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי-8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך-אשמח לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב-לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)-משחקים,עריכת ווידאו וסטרימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.FALL OUT 4,RAINBOW SIX בעיקר כל המשחקים החדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 2560 x 1440 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות עד מקסימליות …
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
שלום אשמח לעזרה בהתאמת מפרט לצרכים ולתקציב המפורטים. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? - 4000 ש"ח לא אפשרי חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? - משחקים בעיקר פורטנייט \ גם שימוש משרדי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? - יש צורך במסך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? - חשוב השקט ישמש גם כמחשב משרדי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? - לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם…
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
מתעניינת ברכישת מחשב חדש לעבודה (תיכנות אופיס ועריכת סרטונים) ובמקביל משחקים כגון מיינקראפט ופורטנייט לילדים בני 11 ו-9. המחשב הוכחי מייצר תקיעות רבות במשחקים. תודה
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
שלום, זקוק להמלצה של מפרט למחשב (ללא מסך) המיועד לסרטים, משחקים ופוטושופ. אני משתמש ביתי ממוצע ובפוטושופ מעל לממוצע. במפרטים המומלצים קיים מפרט רב תכליתי בעלות 3065 אך לא ברור אם עונה לצרכיי. אודה להמלצתכם.
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
היי , אני אשמח להצעה למפרט למחשב לשימוש של עריכה בפרמייר ( ללא כרטיס ווידאו ) ,פוטושופ ותוכנות גרפיות אחרות. ֿ( וכמובן השימושים הרגילים כמו אינטרנט ווורד ) עד 3000 ש"ח . תודה !
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
קונה ב KSP. במידה ואפשר לקצץ קצת במחיר, אני אשמח . מה דעתכם ? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
המחשב ישמש אך ורק לעבודה , ירוצו עליו תוכנות כבדות מאוד ומספר מערכות הפעלה במקביל. העבודה מתבצעת מול 2 מסכי 20" ולכן חשוב כרטיס מסך שיתמוך בכך ברזולוציה גבוהה (2 יציאות DVI אני מניח , ועדיף שתהיה גם יציאת HDMI) , המחשב לא ישמש למטרות גיימניג או עריכות למיניהם לכן אני לא צריך כרטיס חזק במיוחד. מארז שקט וקר עד כמה שאפשר במחיר נורמלי (500-700). תודה...
-
- 4 תגובות
- 519 צפיות
-
-
שלום, כמו בכותרת אני מתכנן לקנות בימים הקרובים מערכת חדשה, התקציב הוא 4K אפשרות לחריגה קלה, אין צורך במעבד עצמו וגם אין צורך בכונן קשיח אלא רק בכל השאר, אין צורך בשום ציוד היקפי, חנות מועדפת P-SEE אבל אם יש פערי מחיר משמעותיים בהחלט אפשר להתגמש. חשבתי על משהו כזה לוח אם - GIGABYTE EX58-UD4¤1,246.001¤1,246.00 זכרונות - G.SKILL DDR3 NQ 3X2GB 1600MHZ¤580.001¤580.00 כרטיס מסך - SPARKLE GTX 275¤1,137.001¤1,137.00 ספק כח - SEASONIC S12II-500 500W¤423.001¤423.00 צורב - LG GH22NS30 X22 BULK¤135.001¤135.00 לגבי המארז, חשבתי על P 182 יש אותו ב KSP ב 755, אני צריך לבדוק מארז של GB בשם trinton 180 שהמליצו לי עליו, אם יש המלצות נוספות למארזים סולידים ושקטים בעיקר, במסגרת התקציב שנשאר …
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-