ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,474 דיונים בפורום זה
-
אני צריך מפרט מחשב בתקציב של עד 5.5 אלף.. אגב אני גר בקריות אז תתחשבו בזה) המחשב מיועד למשחקים כבדים כמו CRYSIS, COD4, UT3, WIC וכמובן למשחקים עתידיים שיידרשו עוצמה גבוהה אני מתכוון לשחק על ההגדרות הכי גבוההות עם כמה שיותר פילטרים מופעלים.. הייתי רוצה שהמחשב יכלול מעבד QUAD, זיכרון 4GB, כונן קשיח של 320GB, בלי ציוד הקפי.. נושא הקירור והרעש חשבו אצלי והייתי רוצה שיקורר חזק ויהיה כמה שיותר שקט.. הייתי רוצה גם שהמחשב יורכב במעבדה ויבוצע בו OC (על ידי החברה ולא על ידי). לגבי הכרטיס מסך להשיאר אופציה לCF/SLI עתידי.. עכשיו לגבי המסך עצמו.. אני צריך מסך 32 אינצ'.. כמובן הוא מתחבר למחשב ואני רוצה שיהיה כמה שיותר איכותי מבחינת משחקים - עם רמקולים מובנים גם.. התקציב בשבילו הוא עד 3…
-
- 4 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אני מעוניין בעזרה בבחירת מפרט AMD\INTEL ככל הנראה לא מתוכנן OC בזמן הקרוב(עד שהמעבד יהווה מגבלה) 1.קטגורית מוצר שם מוצר מחיר זיכרון : G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU2-2GBNT ¤ 572 כרטיס מסך : ALBATRON PCI-EX GeForce 8800GTS 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL ¤ 1672 מעבד : AMD ATHLON 64 6000+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 - 3.0GHz 1MB CACHE - ADX6000CZBOX - BOX ¤ 1272 לוח אם : ASUS M2N-E ¤ 524 סה"כ כל המוצרים (כולל מע"מ) : ¤ 4040 2.קטגורית מוצר שם מוצר מחיר מעבד : INTEL CORE 2 DUO S775 2.13GHz(E6420) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ¤ 1058 זיכרון : G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU2-2GBNT ¤ 572 לוח אם…
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
-
-
רציתי לדעת איזה לאפטופ כדאי לי לקנות מחו"ל בתקציב של עד 6000 ש"ח.... הוא מיועד לטיפה סרטים ווהור עבודה עם תוכנות רשת וכו.... תודה נ.ב: היצרן לא כל כך משנה לי (אם יש אופציה לאחריות בארץ מה טוב, אם לא אז לא קריטי, ואם אפשר לציין זאת).
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לפטופ עבודה עד אזור 10,000 ש"ח. (יכול גם לחרוג מעט צפונה) יש לי אפשרות לקנות אותו בארהב, אבל חשובה לי האחריות. הבנתי שהאחריות בLenovo תקפה גם בארץ. אשמח לדעת אם יש עוד חברות שהאחריות תקפה גם כאן. מהחקר שעשיתי עד עכשיו, המחשב שנראה לי הכי אקטואלי היה Lenovo IdeaPad Y910. הבעיה הכי גדולה איתו שהוא מאוד כבד - 4.600 ק"ג. אז התחלתי לחפש 15 אינץ', העניין שאני לא מוצא מחשבים שמתקרבים אפילו למפרט של המחשב שהזכרתי. אשמח להכוונה כלשהי בנושא, תודה.
-
אני מחפש מפרט לשימוש ביתי של גלישה באינטרנט, אייסיקיו, מסנג'ר, שיתוף קבצים וכו' ולשימוש משרדי של עבודה במיקרוסופט אופיס\ אופן אופיס ואולי רק שיריץ CS 1.6 אם אפשר תודה לעוזרים גל
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
אני גיימר ממש כבד..! אני רוצה שהמחשב שלי יחזיק לי 3 שנים!!! ועוד שאלה האם הדואל כור יחזיק 3 שנים בלי בעיות..? מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.66GHz(E6750) 1333MHz/FSB 4MB - BOX ¤1016 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤566 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800 ULTRA 768MB GDDR3 - DX10 - RETAIL ¤3129 דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS ¤418 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H62N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA ¤187 זיכרון: CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT ¤443 מארז: ANTEC P150 QUIET PC CAES + 430W PSU WHITE + ALUMINUM FRONT SILVER ¤753 הרכבת מחשב: ללא הרכבה ¤0 מחיר סופי: ¤6512 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il או זה.. מעבד: INTEL CORE 2 DUO…
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מחשב ומסך ללא שאר הציוד ההקפי. התקציב הוא 5.5 אלף ואני מעוניין לשלם במזומן. הדבר הכי חשוב במפרט הוא שעל המחשב להיות כמה שיותר שקט. אני עוסק הרבה בוירטואליזציה והרצת כמה ישומים לכן אני מבקש מעבד 4 ליבות ובגלל עניין העלות מול תועלת אני מעדיף AMD. מבחינת משחקים אני לא מרבה לשחק במחשב, אבל שהמחשב יוכל להריץ משחקים קלים לא חייב על ההגדרות הכי גבוהות, חשוב אבל שלכרטיס מסך יהייה יציאת HDMI ללא צורך במתאם. כפי שאתם רואים המסך הוא 22. בעניין הOC אני חושב על לעשות OC קל, אני לא ממש מבין בתחום אז חשבתי לעשות בעזרת תוכנת הoverdrive של AMD במצב Novice שזה עושה הכל אוטומטי ולהפעיל את זה במידת הצורך. עשיתי מחקר קל והרכבתי את המפרט הבא: הרכבתי את זה בKSP …
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום לכולם . רציתי חוות דעת על המחשב הנ"ל : http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1726429 בתוספת של fx6600 fci express 256mb האם כדאי לרכוש את המחשב הזה ? אם לא ... אז אם אפשר בבקשה הצעות למפרט של מחשב עד 3500 שקל : לוח אם מחברה מוכרת . מעבד חזק . גיגה זכרון . 120 או 160 הארד דיסק . מארז . צורב וכמובן כרטיס מסך יחסית חזק כמו ה 6600 . תודה רבה .
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
-
-
מבקש סיוע בהרכבת מפרט בסיסי למשחקים / צפיה בסרטונים+ עבודה משרדית WORD בהיקף מצומצם מידי פעם. המחשב מיועד לילד בגיל 6 חשוב לי דרגת שקט גבוהה ככול שניתן המסגרת המגבלות התקצביות. ציוד היקפי- ירכש בנפרד תודה
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
מעוניין במפרט מחשב ללא מסך וללא צורב שיפעיל בצורה תקינה וחלקה סרטים על רזולוציה מלאה 1080P בטלוויזיה LCD ואם אפשרי שזה יהיה עם הארדיסק 500 גיגה תודה רבה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום אני צריך מחשב חדש למטרות גיימינג עד מקסימום 4 אלף שקל יש לי כבר מקלדת עכבר ומסך תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב למשחקים עד 2300 ש"ח ללא ציוד היקפי. עברתי על האתר פה ועל הפורומים וראיתי מספר אפשרויות. קודם כל יש לי כמה שאלות כלליות: איך זה שכרטיס HD4850 512MB מכל חברה כמעט עולה סביבות ה-700 ש"ח (פחות או יותר - תלוי איזה חברה) עם זכרון DDR3 ומחברת POWER COLOR הוא עולה 560 ש"ח עם זכרון DDR5. לא קצת חשוד? יש סיבה לחשדנות הזאת? (מה אני חשדניסט? ) דבר שניה האם שילוב של HD4850 512MB (שהוא כרטיס די חזק לכל הדעות) עם מעבד סביר מינוס כמו E6300 הוא שילוב מאוזן? האם המעבד לא יהווה צוואר בקבוק לכרטיס המסך בביצועים במשחקים? להל"ן המפרטים שאני שוקל (אשמח אם תגידו לי מה דעתכם על כל אחד ומה לדעתכם כדאי): (מפרט שנלקח מהמפרטים המומלצים לאוקטובר 2009 פה בפורום) מעבד:…
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
חבר שלי מעוניין לקנות מחשב ב-1500-2000 ש"ח עיקר שימושו, אינטרנט ואופיס. אינו משתמש במשחקים כמעט. המשחק שלו זה NBA 2006, רמה כזו. כמו כן המלצה על מסך זול וטוב תתקבל בברכה, גם crt וגם lcd . בברכה, ליאור
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אני רוצה שהמסך יהיה גדול (כלומר 15 אינץ) ועדיף שתהיה לו תקופת אחריות בינלאומית שמכוסה בבלגיה (חבר שלי צריך מחשב והוא טס לשליחות לזמן הקרוב לשם, אז עדיף שיהיה לו כיסוי) בלי להתעמק יותר מידי ראיתי את זה http://www.blaptop.co.il/index.asp?productid=5705#prodtop אבל אני פתוח לעוד חברות, שיתנו יחס עלות מול תועלת במגמה להגיע למחיר הזול ביותר, אבל מצד שני שיהיה מחשב אמין (לשם הדוגמא, לי יש VOSTRO 1510 והוא עומד לחגוג יום הולדת ארבע, והוא בשימוש מסיבי) תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום! מעוניין במחשב שיחזיק הרבה זמן , בעיקר לעריכת וידאו ושמיעת מוסיקה , עדיף שהלוח אם יהיה עם כרטיס קול טוב ויציאת firewire והמחשב עם הרבה שטח אכסון. בנוסף אם תוכלו להמליץ על מסך LCD עד 19 אינץ' (לא חשוב שיהיה טוב למשחקים.) תודה מראש עריכה: התקציב שונה מ6000 ש"ח ל5600 ש"ח
-
- 4 תגובות
- 563 צפיות
-
-
בלי ציוד הקפי ומסך, עבודה גרפית ברמה בינונית עד גבוהה וזכרון מספיק חזק RAM. שיהיה שקט גם. אשמח לעזרה. תודה
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב מורכב ומוכן לקנייה ולא לבחור חלקים ולהרכיב לבד. מה הם מטרות/שימושי המחשב? עבודה משרדית כבדה (מספר תוכנות משרדיות שירוצו בנוסף למספר חלונות אקספלורר יחד), תכני HD - סרטים שיורדו מהרשת משחקי רשת המשחק הכי כבד-סימולטור טיסה של מיקרוסופט. האם יש צורך בציוד היקפי? - הציוד לא יהיה חלק עלות המחשב. כן - מקלדת ועכבר אלחוטיים כן- מסך שייתלה על הקיר - הוא יהיה 24 או 26 FHD. לגבי זה אני אבדוק בפורום מסכים. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב? לא ממש, אני אוהב שיש הכל מהכל. עד כמה השקט חשוב - המחשב יעמוד במרכז הבית-חדר עבודה פתוח ולכן חשוב שיהיה שקט. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה? יכול שחלונות 7 מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? אין העדפה לחנות, העיקר שת…
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום זה המפרט שאני עומד לקנות INTEL CORE 2 DUO E2140 1.6GHZ 800MHZ 1MB 64BIT LGA775 BOX GIGABYTE GA-P31-S3L (S775) INTEL P31 SOUND LAN SATA SAMSUNG ORIGINAL DDR2 1GB 667MHZ CL5 LG GSA H62N SEAGATE ST3250620AS 250GB 16MB SATA II 7200 Barracuda 7200.10 GYGABITE GV-RX24T256HP ATI RADEON HD2400XT 256MB DDR3 PCI-E HDTV וכמו שאפשר לראות,אין לי מארז וספק.. אני מתכנן OC גדול למעבד,לאזור ה2.8 לפחות[בקירור סטוק],לכן חשוב לי ספק טוב איזה מארז וספק משתלים במחיר כולל של 400 ש"ח?תודה!
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום לכל העוזרים. אני מעוניין לקנות מחשב נייד למטרת משחקים כמו PRO2009,DOOM וכו' הטווח מחירים זה עד 4000 ש"ח אם אפשרות לרחיגה. תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות נייד. אמור לשמש למטרות הבאות: אינטרנט ואופיס, צפיה בסרטים, תכנות בשפות תכנות (ייתכן ופרויקטים כבדים), שמיעת מוזיקה. גודל המסך? לא קטן. (14' או 15' אם אפשר) משקל רצוי? לא יותר מ2 ק"ג. האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן. האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא בלוטות? לא חובה. גודל מינימלי של כונן קשיח? 250GB. צורב DVD? כן. האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? יש העדפה לLenovo וMSI. סלידה מHP, Compaq וDell. צריך שיהיה לו כרטיס רשת אלחוטי, אשמח לעזרה! תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות את המפרט הבא. המחשב עבורי הוא כלי לאינטרנט ואופיס, ואיני מתעניין (או מבין) בכל ה- BUZ וה- HYPE האקזוטיים. האם ניתן לקנות את המפרט בראש שקט? האם הוא אינו מכיל יותר מדי רכיבים OBSOLETE ? האם יש רכיבים שחשוב לשנותם? במידת הצורך אין לי בעיה לעלות בתקציב בכמה מאות ש"ח. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=345&CatCode=
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
שלום, אחותי מעוניינת לקנות מחשב חדש בתקציב של עד 2000 ש"ח ללא חריגה למעלה אבל אפשר למטה, המחשב מיועד למשחקים קלים מאוד, עבודה באופיס ואקרובט, כמו כן מוזיקה ומסנג'ר (בו זמנית!!), אם המפרט יורד מהתחום של ה-2000 אפשר גם להוסיף מקלדת+עכבר אלחוטיים בלבד ו/או מסך דק 17" לפחות. תודה רבה מראש על כל מה שיהיה.
-
- 4 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מפרט עם ציוד היקפי - עכבר, מקלדת, רמקולים, ומסך דק 19 נורמלי (עם dvi גם...), למשחקים, גלישה ושאר ירקות עדיפות ל iqpc תודה
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות מחשב חדש. תקציב של 11 אלף פלוס מינוס גמיש. בגדול אני רוצה להוציא את המירב חומרה לתקציב למחשב גיימניג + עריכת תלת מיימד ושיהיה הכי שקט שאפשר אם זה בקירור נוזלי או כל דבר אחר. בגדול חשבתי על בסיס Ryzen 7 7800X3D וכרטיס RTX 4070Ti Super כמובן אשמח לשמוע הצעות יעול, אם יצאו לו ביצועים יותר טובים לגיימינג ותלת מימד עם חומרה שונה לחלוטין אני פתוח להצעות. תודה רבה לכולם!
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם. חבר שלי סוף סוף החליט להשתדרג מהפנטיום 4 1.4GHZ למשהוא יותר מודרני. אז ככה הדרישות הם: מחשב חזק שיחזיק למשך 4 שנים לפחוט לא מחייב תמיד הכל על המקסימום העיקר שיריץ משחקים. הוא גם רוצה CF/SLI והוא די נעול על QUAD CORE יש לו מסך 22" זהו נראה לי אני ישמח להצעות ותודה מראש
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
-