ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,396 דיונים בפורום זה
-
מעבד : i7 2600K לוח אם: asrock extreme 4 p67 ספק כח:1000W שתיי כרטיסי מסך 6950 SSD 120GIGA 8RAM תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב100-200 שח ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש העיקרי הוא גיימינג ותכני HD -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD BF -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 23 אינצ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? הארדיסק תודה רבה על העזרה !
-
- 4 תגובות
- 639 צפיות
-
-
המחשב זה לצרכים משרדיים + קצת פוטו שופ מה כדאי/צריך לשנות במפרט? מעבד: AM2 5200 X2 DUAL CORE 64BIT לוח : GIGABYTE MA69VM-S2 דיסק קשיח: WD 160GB SATA זיכרון: OCZ PLT CL4 2048MB DDR II800 כונן אופטי: SAMSUNG SATA X20 כרטיס מסך: Nvidia GeForce 8500GT 512MB עכבר ומקלדת לוג'יטק ורמקולים SBSA30 CREATIVE לא החשבתי פה שדרוג למארז איכותי (המארז של זה פשוט וספק 300w) וספק יותר טוב והאם צריך/כדאי לקחת ספק יותר רציני נשאר לי במפרט הזה להוסיף עוד כ - 300 ש"ח להגיע ל - 2500 שציינתי בנושא
-
- 7 תגובות
- 763 צפיות
-
-
מחפש להשלים את המחשב. לום אם ומארז, עקרונית. מטרות גיימינג בעיקר. חשבתי אולי על ה x79 dark / asus rampage iv/ asus x99 deluxe ? Corsair Platinum DDR3 32gb 2666mhz Gtx titan black supercloced 6gb DDR5 i7 4930k Corsair hydro H100i cpu cooling evo 840 500gb ssd evga supernova 1200 p2 power supply תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
אחרי הצעות של משהו כמו 2000 מפרטים שניתנו לי הרכבתי מפרט. היו רכיבים (שהשמות שלהם ממש ארוכים...) שלא ידעתי להתאים בדיוק למה שכתבו לי, אבל בחרתי בזה שהכי דומה, ככה שיכול להיות שהיו פאשלות קטנות בחומרה (אבל בשביל זה אני פה, שואל אותכם לגבי המפרט ), יש גם כמה רכיבים שבחרתי על דעת עצמי, ואני מקווה שהם לא פאשלות. כעיקרון המפרט תוכנן להיות בערך 5500~ שקל, יצאה לי חריגה של 700 שקל ואני מנסה איכשהו להוריד, למרות שאם יגידו לי שהמפרט הזה ממש מצויין אז אולי אני אאשר גם את החריגה הזאת. אני מבקש בכל לשון של בקשה אל תבנו לי מפרט חדש. כיוון שהמפרט הזה מורכב מרבים שניתנו לי, אני מאמין שבכללי הוא די טוב, והשיפורים שאולי הוא דורש הם נקודותיים בלבד! המחשב הוא בעיקר למטרות משחקי מחשב כבדי…
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום חבריה, תודה על המחשב הקודם, אחי קנה אותו והוא אמור להגיע בקרוב יש לי עכשיו מחשב להרכיב לחבר טוב שלו. הוא רוצה מחשב לעריכת סרטים בעקרון, ללא ציוד היקפי וללא מסך. הוא מצלם במצלמת HD אז כנראה המעבדים החדשים שתומכים בSSE4 יעזרו לו יותר. אגב תשתדלו לשים במפרט הארד דיסק 250 ג'יגה, כרטיס מסך 8600GT עד X1950PRO, מעבד E8200, זכרון 2 ג'יגה 800 מגה הרץ אם צריך בכלל. זהו בעקרון. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום אני סטודנט לעיצוב אינטראקטיבי, אני מחפש מחשב שיוכל להחזיק תוכנות גראפיות ותלת מימדיות, בין היתר יתמוך בעריכות וידאו, ויתקשר עם רשתות אלחוטיות בצורה המקסימלית, גודל המסך? 15 אניץ פלוס מינוס משקל רצוי? כמה שיותר קל יותר טוב, אבל לא בררן האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לפחות 4 שעות עבודה נטו, עם עדיפות לפרק זמן ארוך כמה שיותר האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI בלוטות? לא חובה WI-FI? כן גודל מינימלי של כונן קשיח? 500 אבל גם 320 יספיק במידה ושאר המחשב מפצה ביכולות *כונן CD/DVD? צורב? כן כונן Bluray? לא האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא, אב…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפשת מחשב לשימוש משרדי, נטו בשביל דפדפן וצייר וכאלה, מחיר בערך 1500 שח, חנות שמקבלת פייפאל. הציעו לי את המפרט הזה - https://tms.co.il/builds/378281 רציתי לשמוע את דעתכם אם זה הכי טוב שאפשר להוציא במחיר הזה, תודה
-
-
- 16 תגובות
- 3.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם! קניתי מחשב מתנה לחבר מארה"ב אבל הוא לא רוצה את המחשב אז החלטתי למכור אותו. להלם המפרט: סוג מעבד Intel® Core 2 Duo Processor T7500 מהירות מעבד 2.20 GHz זיכרון מטמון 4 MB מהירות FSB 800 MHz ערכת שבבים (chipset) Mobile Intel 965GM זיכרון (RAM) 2,048 MB סוג זיכרון (RAM) DDR2 SDRAM זיכרון (RAM) מרבי 4,096 MB מספר חריצי זיכרון 2 SODIMM מערך הזיכרון 2x1024 דיסק קשיח 160 GB מהירות דיסק קשיח 5,400 RPM סוג חיבור דיסק הקשיח SATA המחשב הזה עולה 6000+- אני רוצה עליו 5200 המחשב חדש עם הניילונים עדיין כלום לא מותקן עליו בנוסף 3 שנים אחריות עסקית מבית Hp מחשב ברמה גבוהה מאוד ובמחיר מציאה. לפרטים 0509347373 יום טוב !
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
היי, אני מחפש מחשב נייד בעיקר לכתיבה. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 3000 גמיש, (האם ניתן למצוא זול יותר בהתאם לדרישות מטה?) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? Word, Teams, Netflix 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) צריך הכל 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? עדיף שקט, שלא יעיר את הילדים 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? מעדיף מסך גדול …
-
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
Motherboard Name Intel Garibaldi D850GB Processor Intel® Pentium® 4 CPU 1300MHz Memory Samsung MR16R 0824BN1-CK8 64*4 RDRAM PC800 (400 MHz) Screen NVIDIA RIVA TNT2 Model 64/Model 64 Pro 32MB HDD ST380011A (74GB) CD TEAC DV-W50E
-
- 10 תגובות
- 670 צפיות
-
-
לכלול ציוד היקפי: מסך, מקלדת, עכבר - לא אלחוטיים ושיהיו לגיימרים (אבל לא סופר גיימרים אם הבנתם) ובלי רמקולים אבל עם אוזניות טובות כולל צורב DVD וכונן דיסקטים אין העדפה לחברה שיהיה מחשב יפה אבל לא חייב משהו מפוצץ כזה ושיהיה קירור טוב ושקט לא צריך מערכת הפעלה חוקית- יש לי ואני רוצה לשחק משחקים בהגדרות גבוהות עם מנוע של UT3 ראיתי כמה מפרטים שאהבתי במומלצים אבל לא הבנתי איפה מרכיבים/קונים יש לי 2 כוננים קשיחים מהמחשב הנוכחי - אחד שבא עם המחשב ואחד שקניתי לפני שנה בגודל של 320GB ככה שלא נראה לי שאני צריך לקנות חדשים יש לי כרטיס מסך radeon x1600pro ואם מישהו יודע אם אני יכול למכור אותו או להשאיר אותו כי הוא טוב אז שיגיד גם עכבר ומקלדת אני רוצה למכור אם אפשר אז תגידו לי איפה אפש…
-
- 8 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום לכולם. ההורים רוצים לקנות מחשב חדש. השימושים שלהם הם בעיקר אינטרנט, אולי גם אופיס. לא משחקים, בטח שלא חדשים. הציעו להם את שתי ההצעות הבאות: מעבד: G620 3M 2.6 לוח אם: אינטל DH61 SA כולל כרטיס קול ורשת זיכרון 2G DDR3 1333 קשיח: 320GB SATA2 PCI EXPRESS on board צורב DVD מארז: ATX USB FRONT מקלדת ועכבר ב1350 ש"ח לא כולל תוכנות או מעבד: i3-2100 3M 3.10Ghz לוח אם: אינטל DH61 SA כולל כרטיס קול ורשת זיכרון 4G DDR3 1333 קשיח: 320GB SATA2 PCI EXPRESS on board צורב DVD מארז: ATX USB FRONT מקלדת ועכברב-1850 ש"ח כולל תוכנות בעיקרון מהמחשב הנוכחי יש להם צורב אז כנראה שאפשר לחסוך אותו. רציתי לדעת מה דעתכם ואיך משפרים את המפרטים לחלקים פחות גנריים בלי לחרוג ביותר מדי …
-
- 6 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב נייד למשחקים כבדים מה מומלץ?
-
- 4 תגובות
- 636 צפיות
- 2 followers
-
-
על המחשב לא יותקנו משחקים, אבל עדיף שהכרטיס מסך לא יהיה shared. עם זאת הכי פשוט (שלא יבוא על חשבון חלקים אחרים). הדבר היחיד שחשוב זה הסוללה שלו. שתחזיק כמה שיותר מעמד. משקל וכל השאר לא חשוב. כמו כן שהצג יהיה כמה שיותר איכותי. כמה דברים מינימליים... מינימום 1024 זיכרון. דיסק קשיח לפחות 80 gb. bluetooth וצורב dvd חובה. אם גם תוכלו לתת לי המלצה על תיק מתאים זה יהיה נחמד... אני מקווה שלא שכחתי משהו. אודה לכם אם תעזרו לי למצוא את המחשב המתאים
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אני מכיר מישהו שרוצה לימכור מחשב שהמיפרט שלו הוא CPU Intel Core i7 920 Nehalem 2.66GHz LGA 1366 130W Quad-Core Processor Motherboard ASUS P6T Intel X58 chipset Video TWO XFX GeForce GTX 260 Video CardS - 896MB (each) GDDR3 SLI Ready, (Dual Link) Dual DVI, HDTV Audio 8 channels Onboard Wired Networking 10/100/1000Mbps Ethernet Wireless Zonet Wireless 802.11b/g, IEEE 802.11n Draft 2.0 hard drive Seagate Barracuda 1.5TB Memory CORSAIR XMS3 12GB (6 x 2GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1333 (PC3 10666) Triple Channel Power Coolmax CUG-950B 950-Watt Power Supply - ATX, SATA-Ready, PCI-E Ready, Modular Optical Drive SONY Black/Gray 2X Blu-ray DVD ROM Optical Drive #2 LG 22…
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
- המפרט הוא לחלקים הבאים בלבד: מעבד i5, קירור מעבד, לוח אם, זיכרון 2X4GB, דיסק קשיח, מארז, ספק. - שימושים: גלישה (עם ריבוי חלוניות), אופיס, סרטים HD, קצת פוטושופ. ההעדפה שלי היא להחליף מחשב כל 5 שנים או יותר, כך שאני מראש מעדיף מחשב חזק יותר ממה שלכאורה צריך. - ללא אוברקלוקינג, ללא גיימינג - תקציב 3K אפשר לנצל הכל; חיסכון אם אפשר להשיג את אותה איכות/ביצועים בפחות. חריגה מהתקציב 50-100 ש"ח אם הצורך ממש משמעותי. - שקט: מקסימלי (8) - הרכישה ביומיים-שלושה הקרובים. הרכישה תתבצע בעיקרה מKSP. אני מרכיב את המחשב לבד כך שאוכל לרכוש חלק מהפריטים מפלונטר, TMS או חנות אחרת באזור המרכז. - לא צפוי שידרוג משמעותי בעתיד. אבל כן הייתי רוצה שספק הכוח יוכל להתמודד עם הוספה עתידית (בסבירות …
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 13,000+ 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר תכנות, הרבה אפליקציות רצות ברקע, כמו גם צפיה בתוכן (סדרות, סרטים). 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא מאוד חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא קטן מידי (13״ זה קטן). כנראה אעדיף 15״ ומעלה בעיקר כדי שיהיה נח לע…
-
- 10 תגובות
- 5.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן אני חייל בקבע ולא יוצא לי הרבה להשתמש במחשב בבית,אז אני רוצה לקנות נייד שאוכל לעבוד איתו מנסיעה לנסיעה. התקציב הוא עד 3K * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) אינטרנט בעיקר, אבל גם סרטים מוזיקה ועבודה עם אופיס, לא מעבר * גודל המסך?משקל רצוי? לא משנה אני מבין שיש קשר בין גודל המסך למשקל המחשב, אז אם יש מסך 13.3 במחיר סביר אשמח להצעות * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? שיחזיק את ה4 שעות ואני אהיה מבסוט * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) - * בלוטות? כבונוס לא יותר * גודל מינימלי של כונן קשיח? מינימום 320, בעדיפות כמובן ליו…
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב שהייתי מעוניין קצת לשדרג אותו. אני מתלבט בין שדרוג, או קניית מחדש חדש. אשמח אם תעזרו לי להחליט *המחשב לא משמש לגיימינג. מערכת ההפעלה: Windows XP 32bit - לכן נמאס לי מה-XP ואני מעוניין לפרמט ל-WIN7, בגלל זה בא הרצון גם להשתדרג קצת. מעבד: intel core i5 2400, 3.10Ghz לוח אם: Intel Corporation DH67BL זיכרון: סטיק אחד של DDR3 4GB מסך: NVIDIA GetForce GT 430 אשמח לעזרה תודה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. call of duty, battle field 3, far cry,וכו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כ…
-
- 8 תגובות
- 909 צפיות
-
-
היי, מחפשת מחשב נייד חזק לשימוש יומיומי בלימודים באוניברסיטה ובנוסף שאוכל להרים בו מכונות VM. אני רוצה להשקיע במחשב שישאר טוב גם לאחר כמה שנים טובות אך מוגבלת מבחינת תקציב. מחפשת מחשב טוב עד 5,000 שקלים. רצוי DELL / HP / MAC .
-
-
- 24 תגובות
- 4.6k צפיות
- 2 followers
-
-
Pentium 4 2.8Ghz אם אתם ממליצים על משהו אחר....(כמובן לפי תקציב) עם כל מיני שיפורים אז תציעו..... תנו הצעות.....עם מסך 19" או 17" תודה....
-
- 30 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
היי, אני מקווה שאני לא עושה פדיחות לעצמי אבל קיבלתי מחשב נייד של LG LE50 ויש שם 2 זכרונות של 512 כל אחד אבל משום מה אני לא מוצא איפה הזכרון השני.כלומר פתחתי מאחורה וראיתי רק זכרון אחד ואין לי מושג איפה הסלוט השני חחחח.לפי הפירוט הטכני של המחשב רשום שיש 2 סלוטים מישהו יכול לעזור לי לדעת איפה ממוקם הסלוט השני? בעקרון יש לי כרגע 1 גיגה בשני סלוטים של 512 שאחד מהם במהירות 533 והשני ב667 (למרות שנטען ע"י היצרן ש667 לא אמור להיות נתמך אבל המחשב עובד יפה מאוד ומזהה 1 גיגה).אני רוצה לשדרג למקסימום שהמחשב יכול לקבל שזה 2 גיגה.השאלה האם אני צריך לקנות סלוט אחד של 2 גיגה 667? אשמח למידע מפורט איך ומה צריך לרכוש כדי להגדיל את הזכרון ל2 גיגה תודה גל
-
- 2 תגובות
- 829 צפיות
-
-
Athlon AMD64 (+3000) .1 200GB SATA 256MB DDR2 X2 Gigabyte GA-K8NS Ultra-939 (nForce3 Ultra chipset SAPPHIRE Radeon X800 Pro 256MB GDDR3 / DVI / TVoUT - RETAIL מקדלת ועכבר של מיקרוסופט.... הכל עולה 6500 ככה משו כזה קיצר מחר אני מזמיןן תו יש משו לשפררר או לתקןן? דרך אגב יש לי ספק מארז ומסך כבר ......אז זה לא כלול זהו אם יש משו להוסיף תגידו בבקשה .... תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-