עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by pain_killer12,

היי, אני צריך שתבנו לי מפרט עד 5.5K, למשחקים כמו קרייסי, COH, טיבריום וורס ועוד. לא צריך מסך ולא צריך ציוד היקפי אבל צריך צורב. OC כרגע לא מתוכנן, יכול להיות בעתיד. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  2. Started by dddd01,

IntelCore 2 Extreme Quad Q6600 Box GigabytenVIDIA GeForce 8800GT 512MB PCIe GigabyteGA-P35C-DS3R לגבי RAM אני מתלבט בין 2 אלו : G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ CL4 PC-6400 OCZ- DDR2 800mhz 4GB CL5 Vista Upgrade PC-6400 עכשיו יש לי מספר שאלות,אשמח אם תוכלו לייעץ לי : * איזה זיכרון ראם עדיף מבין אלו שהצגתי ? (על ראם 4GB 800mhz בלבד אני יכול להוציא עד 700 ש"ח) *לגבי הלוח אם, רק לראות שהבנתי נכון יש לו גם sata וגם usb2 נכון? *מה דעתכם הכללית על שאר חלקי המפרט? *לא תהיה לי בעיה עם אובר-קלוק למעבד נכון? על איזה קירור אתם ממליצים לשם כך? תודה!!

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  3. Q6600 GA-P35-DS3R 8800GT 512MB 2GBRAM 800MGHZ WD 250GB 16MB FREEZER 7-PRO הייתי היום ב-SKYPC נכנסתי לתור חחח אני מקום 31 ברשימה לקבלת כרטיס 8800GT הקיצר מה אתם אומרים ? המארז כנראה SONATA II או SONATA III. לא מתוכנן OC. לא מתוכנן OC. לא מתוכנן OC. לא מתוכנן OC.

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  4. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב למשפחה, נעזרתי בפורמט מדיון העזרה: 1. מה התקציב המקסימאלי? - 2500 - 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - משחקים, עריכת גרפית דו ממדית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - COD, BATTLEFIELD, CS:S, PROTOTYPE, SKYRIM. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - 1080X1920 …

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  5. Started by katharsis,

אהלן, הגיע הזמן למחשב חדש ואני כבר לא מעודכן בכל הנושאים הטכנים (הזמן בשירות עושה את שלו), אז הנני כאן. מה אני צריך? מחשב, עד 4000 ש"ח, אין צורך להתייחס לכונני DVD\צורבים. לוח אם, מעבד, כרטיס מסך, זיכרון מהיר, כרטיס קול.. שכחתי משהו קריטי? הוא נועד למשחקים בעיקר. רצוי משהו שיוכל להתמודד עם unreal 3 ו-crysis, אם קיים כזה דבר בשוק ובמחיר. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 583 צפיות
  6. Started by Danie,

הזמנתי היום את המפרט שאני מקווה שיספיק לי לשנים הבאות. לא מתוכנן OC או CF. מה אתם אומרים? Intel Core i5 4670 3.4Ghz (3.8Ghz Turbo) LGA1150 Tray Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 Gigabyte GA-B85M-D3H for 1150 FD Core 3000 USB3 Seasonic S12II-620W Crucial 2X4GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 Sapphire Radeon R9 280X OC 3GB GDDR5 Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3 ​LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  7. Started by s.os,

טוב אז ככה אני ממש בקרוב קונה מחשב אתמול קיבלתי הצעה מחנות באשדוד (ג'נרל קומפיוטרס) ואני די חושב שאני הולך על זה אז אני צריך דעה * CPU - Intel Pentium Core2 Duo 6420 * M/board - Gigabyte GA-965P-S3-RH Intel 965 PCI-Express DDR2 SATA2 8-Channel Audio-Out 3-Year Warranty * Memory - DDR2 2GB (2x1024) 800 Kingston Lifetime Warranty * Video - LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8600GT TDH 256MB GDDR3 128 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL * DVD-RW -LG/NEC DVD-RWx18 New! * HDD - Western Digital/Hitachi 320GB SATA2 3-Year Warranty * Case - TERMALTAKE MAMBO *cpu vent* Original PSU * USB2 x 6 ***חשוב לי מעוד לדעת פרטים על המארז אם הוא טוב*** מחיר כולל זה 4200

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  8. שלום צריך מערכת למשחקים גג 3000 ש"ח בלי מסך חייב 1 GB זכרון לפחות משחקים כמו מכוניות ו GTA בעיקר

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  9. שלום לכולם מתכנן שידרוג אחרי 7 חודשים שלא שידרגתי כלום במחשב נראה לי שאני ילך על מעבד לוח וזיכרון ובנוסף לזה גם כרטיס מסך מתכנן אובר קלוק אבל לא בשביל לשבור שיאים בשביל הכיף.

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  10. הי אחרי המון, אבל המון התלבטויות ועצות שקיבלתי כאן בפורומים, אני מציגה לביקורת אחרונה את המפרט שגיבשתי בעזרתכם. אשמח להערות אם יש משהו קריטי, ואם אתם מייעצים להחליף משהו, אודה לכם אם זה יהיה מSKYPC. עוד דבר שחסר לי - אל פסק, האם יש משהו זול שמומלץ? לא חייבים מ-SKYPC, שהרי ניתן לחבר לבד (נראה לי שאפילו אני יכולה...) הרבה תודה על ההשקעה שלכם בתשובות - נראה לי שבלעדיכם הייתי קונה מחשב יקר יותר שבכלל לא מתאים לי...ואפילו בלי לדעת שיכול להיות הרבה יותר טוב ו/או זול... 562 2X כונן קשיח Samsung HD502IJ 3.5" 500GB SATA2 16MB HD502IJ 151 צורב LG GSA-GH22L X22 SATA DVD GSA-GH22L 310 מארז ללא ספק Antec Three Hundred THREE-HUNDRED 365 ספק כח Seasonic SS-500ET 500W SS-5…

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  11. Started by Artista,

היי מה נשמע? חבר ביקש עזרה בבניית מחשב שאותה אני מפנה אליכם. אז הוא מעוניין במחשב חזק עם דגש על הכרטיס הגרפי (שהוא יוכל להפעיל משחקים גם על מסך טלוויזיה 32'). לפחות 1 טרה ביט. בנוסף לכל זה הוא מעוניין במארז איכותי (ספק טוב, קירור, שקט...). אין צורך במסך. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  12. שלום אני מתכוון לקנות מחשב בסביבות המחירים 2800-3000 ש"ח שישמש בעיקר לישומים קלים עד משחקים ביינונים.. רצוי מפרט מKSP אני לא צריך מסך רמקולים מקלדת ועכבר. תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  13. הייתי רוצה לקבל מפרט מחשב מבוסס אינטל לצורכי אינטרנט, אופיס, עיבוד תמונה קל, תכנות קל ןקצת מולטימדיה, בתקציב של עד 3200 שקלים, כולל מסך דק אם אפשר. תודה

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  14. שלום חבר'ה אני רוצה לשדרג את המחשב הישן שלי.. התקציב שלי הוא 2500-3000 ש"ח זה המפרט שלו: לוח אם___ p4v845 מעבד____intel celeron cpu 1.7 ghz זיכרון____sdram 128 mb 133 mhz דיסק קשיח_excel stor 80 gb 7200rpm וספק ג'נרי ביותר של 300

• 5 תגובות
    • 583 צפיות
  15. Started by rija,

חברים ערב טוב. אשמח אם תעזרו במספר שאלות שעיניינו אותי: 1. ברגע שאני מכניס את המחשב למצב שינה ומנתק את כבל המתח (ללא סוללה) אני גורם לנזק כלשהו למחשב? 2. יש לי הרדיסק חיצוני 2.5' שמחובר תמיד למחשב, כל פעם שהמחשב נכנס למצב שינה וחוזר ממנו פוגע איכשהו בהרדיסק? *השאלה באה מתוך הנחנה שהמחשב נכנס למצב שינה כפעמיים ליום. 3. לאחרונה, כשאני סוגר את המסך (ומכניס את המחשב לשינה), בבוקר אני צריך להדליק את המחשב דרך הכפתור (לפתוח את המסך לא עוזר) ולחכות שהווינדוס יעשה Resume, למה הדבר קורה? יש מצב שיש לי נפילות מתח כל לילה? הדבר לא קורה ביום - שכן המחשב דלוק כל היום, או שיש איזו הגדרה שאני לא מכיר שמכבה את המחשב לגמרי לאחר פרק זמן מסויים במצב שינה? *מדובר במצב שבו המחשב מחובר לחשמל ב…

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  16. Started by aviram1002,

שלום אני צריך מפרט למחשב עד 4500 ש"ח - כולל מסך אני מעדיף מעבד של אינטל וכרטיס מסך טוב כמו כן אני מעדיף מחשב שקט כי אני תמיד משאיר אותו בלילה אז מאוד חשוב לי שהוא יהיה כמה שיותר שקט וגם שהמארז יראה נחמד גם לא יזיק (: כל השאר אני מקווה שתבחרו בשבילי מה שיתאים לתקציב שלי תודה ויום טוב ;D

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  17. Started by simon_hr,

יש לי לפטופ של ibm ודגם r50 ובגלל שלא השתמשתי בו הרבה.. הוא מבקש לסדר את השעון והוא מבקש סיסמא איך אני יכול למחוק את זה? ולפחות יש אולי סיסמא כל שהיא?

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  18. Started by edikravvin,

שלום לכולם! אני מעוניין לקנות מחשב לשימוש ביתי פשוט אינטרנט ואופיס. תקציב 1000 - 1200 ש"ח לא כולל מסך ולא ציוד הקיפי ואין צורך בצורב. חשבתי יותר בכיוון של AMD ולא אינטל אבל אשמח לקבל תגובות על שניהם. תודה רבה!

19. צריך המלצה למחשב ללא מסך לצורך משרדי בערך 2000 שקל לא צריך צורב DVD דיסקטים כל השטיות האלה וגם לא עכבר ומקלדת לא צריך מערכת הפעלה והרכבה ולא כזה חשוב שיהיה שקט רק שלא יהיה לי גנרטור בחדר

• 4 תגובות
    • 583 צפיות
  20. שלום לכולם קוראים לי יאיר, ואחרי מספר שנים הגיע הזמן שאני אחליף מחשב.. אז ככה, זה מאפייני הקניה- שימוש המחשב הוא ליצירת ועריכת מוזיקה, לא למשחקים ולכן אני לא צריך כרטיס מסך טוב, הכי פשוט שיש.. מה שחשוב לי זה מעבד חזק, לוח אם חזק וכמות זיכרון גדול ככל האפשר.. התקציב שלי הוא 2800 ש"ח במזומן לגבי אלו ששואלים אם אני הולך לעשות OC, אז חשבתי על זה ואני לוקח בחשבון שאני נגיד אעשה OC קטן, לא "מוציא את המיץ" כמו כן, אשמח לHD בגודל של 250GB.. אני לא צריך חלקים נוספים כמו צורב\כונן כלשהו ולגבי כרטיס קול, שכן זה דבר די חשוב ביצירת מוזיקה, זו תהיה קנייה נפרדת לכן כרגע אני אקח את הבינוני כמו כן מסך לא נדרש, קניתי לפני מספר שבועות.. בתודה רבה יאיר

• 8 תגובות
    • 583 צפיות
  21. Started by Shoq,

אין צורך בכונן קשיח, והמסך כנראה יהיה LCD 19\22 לא ידוע עדיין. ואיזה מארז מומלץ בעד 200 שקל? תודה מראש. מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: ¤825 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤105 לוח אם: Gigabyte GA-EP45-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤587 ספק כוח: Thermaltake 500W TR2 RX 140mm Dual 12V Rails כמות: 1 - מחיר: ¤387 זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 No Heatspreaders CL5 כמות: 1 - מחיר: ¤331 כרטיס מסך: Palit Radeon 4850 512MB GDDR3 HDMI Retail כמות: 1 - מחיר: ¤841 סה"כ: ¤3076 המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 2 תשלומים שווים. תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה מחיר אחרי הנחת מזומן הינו : …

• 8 תגובות
    • 583 צפיות
  22. Started by --Adidas,

שהמערכת תהיי טובה לשדרוגים עתידיים . מארז יפה ואיכותי . ספק כח חזק שיחזיק גם שידרוג בעוד כשנה וחצי . ועוד משהו כרגע יש לי מסך של סמסונג 931b האם כדאי להחליף אותו ?

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  23. מתלבט בקשר לשני דברים: - כמה זכרון RAM לקנות? האפשרויות הן 4/6/8GB - איזה מעבד לקנות? i3-350, i5-450, i5-520? בגדול אני מתכנן להשתמש בנייד כתחליף למחשב ביתי. בעיקר אינטרנט, אופיס, וקצת סרטים ומוזיקה מדי פעם. עם זאת, אני רוצה לקנות מחשב שאוכל להשתמש בו לפחות 3-4 שנים, ושעדיין יהיה רלוונטי בעוד כמה שנים. מה דעתכם? תודה, יואב.

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  24. Started by aviv_assulin,

hi all ! what do u think about this one? the main properties are : gigabyte GA-965P-S3 INTEL core 2 duo s775 2.13Ghz (E6400 RADEON X1950XT 256MB DDR3 TWINMOS 512x2 667Mhz

• 4 תגובות
    • 583 צפיות
  25. Started by theman007,

כעקרון יש לי מחשב והוא כבר לא עובד כמו שצריך ומתחיל לעשות בעיות שהם בחומרה המחשב הוא למשחקים ועבודה יום יומית (כמה שיותר שיהיה אפשר להוציא מהמחשב בתקציב הזה) שיהיה גם אם מסךוציוד היקפי ואם יש לכם הצעות איפה גם אפשר לקנות די בזול חלקים (אני יכול להרכיב לבד+התקנה אז זה לא בעיה בכלל ואפשר פה לחסוך) באיזור חיפה יש לי רכב אז אין בעיות אם הגעה תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 583 צפיות

דיונים חדשים בפורומים