ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,389 דיונים בפורום זה
-
היי חיכיתי שיצא הSANDY BRIDGE כדי לבנות מחשב התוכנות העיקריות שאני משתמש הן maya photoshop after affects zbrush ושירץ קצת משחקים אני צריך רק מחשב בלי כל המסביב משהו בסביבות ה 4500-5000 שקל מבוסס על SANDY BRIDGE I7 המליצו לי על : לוח של Gigabyte או ASUS להשקיע בקירור המעבד זיכרון של GSKILL לא פחות מ 8 גיגה וספק כוח שלא עובר את ה 500 שקל תודה
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בעקרון זה הדגם http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834101176 השאלה היא האם יש אחריות פה בארץ על מחשבים של Gateway ? ואם לא האם כדאי לקחת נייד אחר / עד תוספת של 200$ על מנת שתהיה לו אחריות בארץ ?
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות מחשב שיהיה מיועד למשחקים, עם דגש על משחקי VR. למחשב יהיה מחובר אקולוס ריפט ורצוי שירוץ כמה שיותר חלק ובהגדרות הכי גבוהות. 1. מה התקציב המקסימאלי? אין הגבלות תקציב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, בעיקר משחקי VR באוקולוס ריפט. ההגדרות הגרפיות צריכות להיות גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? לא חשוב השקט. 1 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם ה…
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
צריך המלצה למפרט ב 2000-2500 ש"ח לעבודה משרדית שיריץ משחקים כמו GTA: SA... עדיפות למחשב מבוסס אינטל, תודה מראש,
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
אני קונה עכשיו מחשב שיריץ שאילתות SQL על מאגר מידע בינוני (כמה ג'יגות). מNewegg קניתי בינתיים את הX2 3800 וגם שני מקלות של ג'יגה DDR400, בארץ המחירים של הדברים האלה לא שפויים. מישהו סחב את זה עד לכאן, אז לקחתי רק את הדברים הקטנים והיקרים. עד שזה מגיע אני צריך להתארגן על לוח, הארד דיסקים, כ. מסך ופריפריילז (לא מעניין). הנה מה שחשבתי עד עכשיו, אבל אני פה להתייעצות: לוח: אביט AN8 אולטרה בגלל קירור פאסיבי וNVRAID הארד דיסקים: 60 GB SATA של מקסטור, אבל אני מתלבט בין 4 בתצורה של RAID 0+1 או 3-4 בתצורה של RAID5 (התצורה השנייה אומרת RAID מובנה בחלונות). ממישהו שהתנסה - מה עדיף, 0+1 או 5 מבחינת ביצועים ואמינות? לא אכפת לי לעבוד גם בRAID5 עם דיסק "חם". כרטיס מסך: משהו PCIEX פשוט - …
-
- 5 תגובות
- 799 צפיות
-
-
אהלן, אני ממש לקראת הזמנה של מחשב ורציתי להיסגר על עצמי לפני ההזמנה. מאיפה עדיף להזמין-RSM או TMS? אני מבאר שבע. 1. מה התקציב המקסימלי? 3000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 100 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים, אינטרנט, סרטים אונליין, סרטי HD וכ'ו. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1280 על 1024 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? GTA IV, TEST DRI…
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 שח פלוס מינו 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?לימודים,סרטים(נטפליקס יוטיוב כדומה),משחקים( כבונוס אבל לא חוב א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). drive word java asmbler matlab ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. heartstone cuphead ועוד ברמה גרפית נמוכה -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?נמוכות עם רצון…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם, לאחרונה התקנתי WIN8 במחשב הנייד שלי ומאז אחי מתלונן על כך שהמחשב פשוט נכבה פעם בכמה דק'.. מפרט: INTEL CORE 2 DUO T5870 1GB RAM כרטיס מסך של אינטל. לפי HWMONITOR, המעבד הגיע ל-68-70 מעלות בערך וזאת בזמן שהדפדפן בלבד היה פתוח. זה בסדר? האם זה קשור? תודה. )
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
תתייחסו בבקשה לכל החלקים ושילובם ביחד. לגבי שינויים בחלקים נמקו בבקשה למה. לגבי המארז אהבתי את הצורה שלו ויש לי את הקייזר של טרמלטייק(ישן) והוא בסדר גמור וזול.המסך שלי הוא מסך 17 גרפי מדהים שעלה 3.5K ולא יוחלף ובכל זאת אני רוצה מחשב חזק למרות גודלו של המסך. מעבד AMD Phenom II X4 955 Black Edition Box ¤1307 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1297 לוח אם Gigabyte GA-MA790X-UD4P ¤657 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950711 כונן קשיח Seagate ST31000528AS 3.5" 1000GB SATA2 32MB ¤409 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST31000528AS זיכרון Corsair DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333MHz CL 9-9-9-24 XMS ¤458 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.a…
-
- 10 תגובות
- 744 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אני מאמין ששאין צורך, אפשר אפילו לחסוך האמת 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי דפדפן לילדים, גלישה, סקייפ סרטים וכו... א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ממש לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחקים קלים שמתאימים לילדים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לא רלוונטי 3. האם יש צורך בציוד ה…
-
- 5 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום לכולם.. דודים שלי באים לביקור מחו"ל עוד חודש וקצת... השאלה שלי היא האם כדאי לי להגיד להם שיביאו לי חלקים (או מחשב שלם) משם... מה ההבדלי מחירים? הסכום שאני מוכן להשקיע על מחשב (בלי מסך) זה (761 $)3500 לא שקל (או דולר במקרה הזה) יותר המחשב צריך להיות לעבודות שגרתיות (אופיס, אינטרנט וטיפה משחקים), בואו נגיד את זה ככה שה FX5200 שיש לי עכשיו (על פנטיום 2.8HT) מריץ GTA:SA טוב מאוד בשבילי) תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 908 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 3000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את הכל בצורה הכי טובה שאפשר במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 מקסימום למרות שעדיף כמה שפחות.. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים [במיוחד] א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? אני יקנה מסך חדש עד אז כי המסך שלי גוסס אז כנראה שבסביבות ה19 - 23 אינץ' [עד עכשיו הכי נוח שהיה לי זה 768X 1024 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? BFBC2 , BLACK OPS , crysi…
-
- 35 תגובות
- 9k צפיות
-
-
האים אני יכול לשדרג בכרטיס hd7770 במחשב הזה במקום הקיים צירפתי תמונה מקוה שזה יעזור . הספק הנוכחי הוא 350 wat אשמח לעזרה מהמבנים שבינכם הנה המפרט Part Number:0884116030072 [h=2]General[/h] Desktop type Budget desktop system, Small-form-factor PC Packaged Quantity 1.0 Platform Technology Intel vPro Technology Type Personal computer Recommended Use Corporate business, Small business Product Form Factor Small form factor Built-in Devices Speaker Embedded Security Trusted Platform Module (TPM 1.2) Security Chip Localization English / United States [h=2]Processor / Chipset[/h] Type Intel Core 2 Duo E8400 / …
-
- 0 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום לכולם ,אני דיי חדש ! בתור אדם שרגיל בבוקר לקום ולהדליק את המסך עם קפה שחור ביד ,החלטתי שאני חייב מחשב נייד ,כי אני עובר כרגע למעונות . התקציב שלי הוא כמו שאמרתי 3500-+ השימוש במחשב , אופיס ,אינטרנט wifi ,וכמובן שאני רוצה לראות בו תוכניות טלויזיה וסרטים .לא להקליט וידאו או משהו ,פשוט להשכיר דיוידי ולראות ,או לראות איזה תכנית בפורמט avi או משהו .. זהו ,אין לי צורך ביותר מזה ,אני לא משחק במשחקים ,או עורך וידאו ותמונות. אני כן רוצה שהמשקל לא יעלה מעל 3 קילו ,וסוללה נורמלית שלא תיגמר לי מהר ,אתם תגידו מה זה מהר ומה זה לאט כי אין לי מושג . ואשמח גם להמלצות של מה שצריך לתחזוק המחשב ומה יהיה יעיל בשבילי בנוסף ,כמו עכבר בלוטוט או סטנדאלון . תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
התקציב הוא בין 5000 ל 6000. המחשב מיועד למשחקים כבדים. צריך מסך CTR, מקלדת פשוטה ועכבר MX518. וכמובן המחשב עצמו צריך הרכבת מחשב במעבדה אני חושב. שכחתי להגיד המפרט צריך להיות מפאנדה. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 485 צפיות
-
-
אז ככה, אני צריך לקנות להורים מחשב בסיסי לגלישה באינטרנט, צפייה בתמונות, מוזיקה, באמת שהכל בסיסי, לא גיימינג וכד', באיזה מפרט הייתם בוחרים ׁ : כל המפרטים עם כרטיס מסך סטנדרטי שמובנה בלוח אם. ₪ 1,195 GIGABYTE H55M-S2V INTEL I3-540 500GB 1333 2GB DVD-RW SATA X22 ATX w/DVI ₪ 1,280 GIGABYTE H55M-S2V INTEL I3-540 500GB 1333 4GB DVD-RW SATA X22 ATX w/DVI ₪ 1,380 GIGABYTE H55M-S2V INTEL I3-540 1TB 1333 4GB DVD-RW SATA X22 ATX w/DVI ₪ 1,240 GIGABYTE H55M-D2H INTEL I3-540 500GB 1333 2GB DVD-RW SATA X22 ATX w/HDMI ₪ 1,320 GIGABYTE H55M-D2H INTEL I3-540 500GB 1333 4GB DVD-RW SATA X22 ATX w/HDMI ₪ 1,430 GIGABYTE H55M-D2H INTEL I3-540 1TB 1333 4GB DVD-RW SATA X22 ATX w/HDMI ₪ 1,450 …
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
המחשב שלי כבר בקושי מריץ את המשחקים של היום(למרות ה-6800GT שעלה לי בזמנו 2200 שקל!!!!). אני רוצה לדעת מה הכי כדאי לי לעשות איתו ב-2000 שקל. אני לא צריך: לא מארז(המארז רשום במפרט והוא אמור להיות טוב נראה לי, אם לא אז תגידו) לא ספק(הספק רשום במפרט שלי, הוא יספיק גם לכרטיסי מסך החדשים לא?), ולא ציוד היקפי. בקיצור, רק זיכרון, לוח אם, מעבד וכרטיס מסך. אני יודע שזה יהיה קשה אבל אם אפשרי להכניס את זה ב-2000 שקל אני אשמח. תודה רבה אלעד
-
- 5 תגובות
- 791 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5k בתשלומים עד 160ש"ח לחודש אז ניתן לחרוג מעט על מנת לכלול ריבית. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. בעיקר GTA5 וAC לדורותיהם. מתוכנן farcry5, ו-JUST CAUSE 3 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מארז וHDD 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 10 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? כן בינוני עד כבד 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה…
-
- 1 תגובה
- 829 צפיות
-
-
אני צריך מפרט לקולנוע ביתי בערך ב7000 (אפשר לחרוג אם צריך) חשבתי על המפרט שיש בKSP (הSFF של MSI) http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=MEGA_180&class=mega המפרט הוא (שיניתי בו כמה דברים) מעבדי ?AMD Athlon XP 2500+(512k 333) לוחות אם למעבדי ?AMD MSI Home Theater PC זכרונות DDR 400 512MB A-DATA דיסקים קשיחים MAXTOR 120GB (8MB) SATA כרטיסי מסך GF4 64MB Shared DDR כרטיסי קול 5.1 channel audio-out S/PDIF צורבים DVD Recorders NEC 2510A DVD±R Double Layer ציוד רשתות Onboard 10/100 + Wireless 802.11B מחיר 4216 ¤ לא צריך שום ציוד הקיפי צריך מקלדת ועכבר אלחוטיים יש לי כמה שאלות…
-
- 4 תגובות
- 813 צפיות
-
-
אני צריך מפרט ב-5k ללא ציוד הקיפי (יש אפשרות של חריגה מהמחיר) שימוש למשחקים בעיקר ושיחזיק מעמד גם למשחקים שיצאו לפחות בשנתיים הבאות... תודה 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 5k עם אפשרות של חריגה קלה.לא מזומן 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים כבדים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו …
-
- 8 תגובות
- 696 צפיות
-
-
היי, הסתכלתי פה קצת בפורום ונראה לי שאתם מבינים במחשבים (בלשון המעטה) הטכנאי שלי נתן לי הצעה על מפרט כלשהו ורציתי לדעת מה דעתכם עליו, ובנוסף לדעת איפה אתם חושבים שכדאי לקנות את החלקים הללו. אם יש למישהו הערות לשיפור ועצה איפה אפשר להשיג את החלקים אני אשמח מאוד שיכתוב. אגב, המחשב הוא לצרכי צפייה בסרטים, משחקים לא כבדים במיוחד, ואינטרנט. תודה, נטע. מעבד Intel Core 2 Duo - 8400 מאוורר למעבד Intel - For 775 לוח אם Intel - Eva Cove זיכרון Kingston - DDR2 - 2048MB 800MHz כונן קשיח WD/Hitachi/Segate - 500GB 16MB Sata-2 צורב Phillips X20 Sata DVD כרטיס מסך Intel - X3500 onboard graphics כרטיס קול SigmaTel - SLC888S audio codec כרטיס רשת Intel - 82566DC Gigabit …
-
- 3 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום. לאחר חיפוש ברשת ובפורום , אני לא מוצא דרייברים לניידי Vostro. אשמח אם תוכלו להאיר את עיניי (האם קיימים בכלל דרייברים). הנייד הספציפי שאני צריך לדעת הוא 1320. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב HTPC שיחובר לטלויזיה FHD 40". ישמש גם כסוג של שרת ביתי, storage וכו'. מעוניין ביכולות גיימינג בסיסיות לפחות כדי לחסוך את הצורך ברכישת קונסולה נפרדת. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא יודע, אני לא בסצנה כבר שנים בטח PES ושטויות בסגנון לאורחים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן ל…
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
מכיוון שאני סובל ממזל נאחס היתה לי קפיצת מתח בבית בדיוק כשהתעדכן לי הביוס ואיכשהו שני! הביוסים של לוח האם שלי ה-x99-sli-plus נהרסו והbootloader לא עובד גם כשאני עובר בינהם ולא עולה לזכרון (בדקתי את שאר הרכיבים זה בוודאות הביוס). מתברר שבגלל שבישראל כמו בישראל החנויות מנוהלות על ידי נוכלים אין הבדל בין המחיר של לוחות האם מהמשפחה של הX99 בין מתי שקניתי אותם לבין היום מה שאומר שאני צריך לקנות את הזוג של המעבד ולוח האם מחדש כי זה יעלה לי את אותו המחיר בערך כמו לקנות לוח אם חדש מהמשפחה הישנה וזה כבר לא משתלם. לקנות מחו"ל ייקח לי יותר מידי זמן כרגע. אז בקיצור המעבד שלי היה ה5820K עם קצת אוברקלוק ואני צריך להחליף אותו ואת לוח האם שלי (יש לי DDR4 ). אז מה…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי היום את המפרט הבא: אינטל i7 2600 Gtx 980ti 16gb ram 1333 mhz ddr3 לוח אם h67ma-usb3-b3 הארד דיסק קשיח sata 3 לא sss. אני מתלבט אם לשדרג את המחשב בתקציב של עד 3000 שח, כאשר את כרטיס המסך שלי אני רוצה להשאיר. עיקר השימוש של המחשב זה משחקים כבדים ברזולוציה גבוהה. אני חובה איטיות של הוינדוס אפילו אחרי פירמוט. חושב לקנות לוח אם MSI H370 GAMING PRO CARBON LGA1151v2, Intel H370, DDR4, 2xPCI-E, HDMI, DP מעבד Intel Core i7 8700 3.2Ghz 12MB Cache s1151v2 זיכרון Hyperx fury2x8 2400mhzcl 15 kit השאלה שלי האם זה קנייה טובה? האם זה מתאים אחד לשני הלוח אם החדש לזיכרון החדש ולמעבד החדש
-
- 3 תגובות
- 809 צפיות
-