ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,464 דיונים בפורום זה
-
שלום, רציתי רעיון למפרט למחשב חזק למשחקים עד 6k(אני גמיש במחיר לכיוון מעלה). מסך יש לי והרד דיסק חדשגם. חשוב לי אמינות ושירות יותר מזילות ועצבים בהמשך.... תודה רבה אבי
-
- 4 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום אנשים, ברשותי מחשב קיים: prescot 3.6GHZ ASUS P5AD2 2X512MB 667MHz X800XT ATI HEC WINPOWER 550W מארז FULL TOWER כוננים,דיסקים קשיחים ושאר ירקות. המחשב עובד מצויין אבל אינו מתאים יותר למשחקים כבדים במקסימום הגדרות. אני רוצה לשדרג אותו והמטרה היא מינימום עלות מקסימום ביצועים כאשר השמוש הוא ל - GAMING. ברשותי 3000 ש"ח ומעדיף לחסוך ואף לרדת בתקציב. מה הכי משתלם לעשות? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 560 צפיות
-
-
אהלן. מה נשמע אני מבצע בדיקה לאחי אבל לא מוצא אני מחפש טבלה שמראה הבדלי ביצועים בין המעבד החדש SU9300 לניידים, מול קודמו ה U7500 ובנוסף מה ההבדל בביצועים בין שני מעבדים אלו למעבדי ה core 2 due החדשים בתדר דומה ז"א מעבדי ה P בתדר נמוך בהשוואה אלייהם. לא מצאתי השוואה בanand tech ולא בטבלאות המוכנות של TOMS HARDWARE. רק כתבות אני רוצה לראות הבדלי ביצועים. אשמח אם תעזרו לי למצוא השוואה כזו תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
בניתי לחבר שלי מפרט, איך הוא מה כדאי לשפר או לשנות ? אני יכול לקנות רק ב ksp כי יש להם חנות ליד לבית שלו ! ואני צריך לשאוף למחיר של 2800... מעבדי אינטל כמות מחיר סה"כ Pentium D 3.4Ghz, s775, 2x2MB, DualCore (945) 1 795 795 לוחות אם למעבדי אינטל ABIT כמות מחיר סה"כ IL9 Pro s775 Conroe, Intel 945P, DDRII 667, PCI-E 1 410 410 זכרונות DDR II 667 כמות מחיר סה"כ 1GB Kingston 2 240 480 כרטיסי מסך Sapphire כמות מחיר סה"כ X1650 Pro 512MB, DDRII, TV, DVI, PCI-E 1 600 600 דיסקים קשיחים Western Digital כמות מחיר סה"כ 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II 1 310 310 צורבים LG כמות מחיר סה"כ DVD±RW GSA-H42NK x18 Black 1 175 175 מארזים כ…
-
- 3 תגובות
- 560 צפיות
-
-
כמו שרשמתי בנושא מפרט לעיבוד תמלילים וגלישה באינטרנט חשוב שיהיה שקט מאוד תקציב עד 2K ללא OC חשבתי בערך על מפרט : מעבד e7500 q2d/e8400 לוח M - סדרה 43 של אינטל gigabyte fsb 1333 זכרון 1000MHZ DDR2 2/4MB דיסק קשיח 500GB צורב DVD אני אשמח אם תיעצו לי איך לשםר ובאיזה חנויות כדאי לי לקנות (אני מראשון)
-
- 4 תגובות
- 560 צפיות
-
-
התקציב המקסימאלי הינו 3000 ש"ח, אפשר לחרוג בכ1000 ש"ח המחשב משמש להקלטות כלי נגינה בלייב וגם כלים וירטואלים, ועיבוד סאונד בעזרת תוכנות לעיבוד (תוכנות כגון Native Instruments Komplete 7 Elements, WAVES, CUBASE וכולי) דרישות: עבודה מאומצת מהמעבד, מתח יציב, קירור יעיל ושקט מאוד. דיסק קשיח בעל יכולת קריאה וכתיבה מהירים 2x500g חיבורי firewire ו usb אין צורך בלוח אם עם כרטיס קול מטורף (מובנה פשוט יספיק), אין צורך בכרטיס מסך אלא אם כן הוא יוריד מהעומס שעל המעבד (חשוב שתהיה יכולת לצפייה בשני מסכים ביחד). אין צורך במסך וציוד נלוה. תודה וחתימה טובה
-
- 4 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום לכולם, התוכלו לייעץ לי על מחשב נייד באיזור מחיר זה? השימוש הוא בעיקר ללימודים וקצת תוכנות גרפיות (photoshop). האם יש חברה מסויימת שעדיף לקנות? בעקרון חשבתי ללכת על מעבד דותן עם 1GB זכרון כרטיס מסך רגיל, מה דעתכם? זמן בטריה שיהיה כ-3 שעות אחרי חודשיים ולא לפי הגדרות יצרן. בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
MIDI ATX Foxconn (TLA002) 300W מארז GIGABYTE M55P-S3G (6150-AM2) PCX+L1G+SA2 לוח אם AMD Athlon 64bit DUAL CORE 3800 (AM2) מעבד AMD Athlon 64BIT s-AM2 מאורר ל WD 250Gb 7200rpm 16Mb SATA2 (KS-3yw) ד.קשיח TWINMOS DDR2 1Gb 667MHz PC5300 O זכרון * 2 WINDOWS VISTA - HOME Basic Heb מערכת הפעלה LITEON 17" LCD R17AAS (8ms) מסך+רמקולים סהכ 4000 עגול ועוד שאלונת- יש TVOUT בלוח אם הזה? תודה רבה, ארז.
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום לכולם.. אני צריך המלצה למפרט מחשב ב4.8k (בבקשה לא לחרוג) לילדה בת 12. השימושים שלה מאוד בסייסים אבל זה מחשב שהולך להיות איתה הרבה זמן ככה שאני חושב שצריך להשקיע טיפה. צריך מסך\ מקלדת ועכבר אלחוטיים\רמקולים... ואם אפשר איכשהו להכניס גם מערכת הפעלה חוקית זה יהיה נחמד, למרות שלא חובה. בבקשה להרכיב את המחשב אך ורק מזיגזג zigzag2000.co.il או שאולי כדאי לחכות לירידת מחירים ב22? תודה מראש Install
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
היי, מעוניין במפרט למחשב ביתי לא כולל מסך וציוד היקפי. המחשב מיועד לעבודה משרדית וקצת למשחקים. אם אפשר מעבד dual core , ג'יגה זיכרון וכרטיס מסך בינוני. אם אפשר אז גם לציין שם של חנות אמינה. תודה
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
לא מתוכנן שום OC עדיף שיהיה שקט והעיצוב פחות קריטי
-
- 3 תגובות
- 560 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב ב-4000 שקל, מתוכנן למשחקים. אני מצפה ממנו להחזיק לפחות 3 שנים על הגדרות בינוניות-גבוהות חשבתי על Core i7 בתור מעבד... יש הצעות?
-
- 3 תגובות
- 560 צפיות
-
-
היי, אני חדש כאן D: אני מחפש מפרט בחמש וחצי בשביל מכונת משחקים עצבנית. 1 ג'יגה ראם ו200GB דיסק קשיח. תודה מראש D:
-
- 4 תגובות
- 560 צפיות
-
-
אהלן לכם. הגעתי על פי המלצת חבר אז בואו ננסה; כאמור, מחפש המלצה על מחשב נייד מאוד שהסוללה שלו לא תגמר לי אחרי שעה-שעתיים. שיהיה נוח וידידותי למשתמש וכמובן קל. עדיף אלו של 11-12 אינצ' על פני ה-10 שטיפה קטנים. המלצות יתקבלו בברכה. תודה, טל
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
היי אני צריך מפרט לחבר שהולך ללמוד הנדסת מחשבים כך שכנראה יצטרך להריץ כל מיני תוכנות מתמטיות כבדות יחסית. כמו כן הייתי רוצה מפרט שיאפשר גם להריץ משחקים ברמה סבירה (לפחות בהגדרות נמוכות). אין העדפה מיוחדת לאינטל או AMD. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום רב אני חדש בפורום הזה המליצו לי על הפורום הזה .אז פתחתי משתמש ואני גם ימליץ חברים הקיצר אני קונה מחשב נייד ורציתי לדעת עם אתם יכולים לעזור רציתי לדעת עם המחשב טוב למחיר שלו אז הנא הלינק:http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5153&CatCode=315 !תודה לעוזרים! ^^ פליז לא לנעול זה חשוב לי
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
אני מבקש מפרט למחשב משחקים שיוכל להריץ באיכות דיי גובה וגם שיוכל להכפעיל הרבה תוכנות בבת אחת... 4000 ש''ח גג לא כולל ציוד הקפי וגם חשוב שלא יעשה הרבה רעש... ואם אפשר להציע כמה שיותר זה דיי דחוף...
-
- 5 תגובות
- 560 צפיות
-
-
המחשב בעיקר למשחקים (לא צריך את הכרטיס הכי חזק כי צריך שיהיה גם מסך טוב..) תודה לעונים
-
- 5 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום, * מטרות המחשב? עבודה משרדית חלקה (אופיס, אינטרנט), צפייה בסרטי DVD, עריכת תמונות (פוטושופ), מוזיקה. עבודה בעיקר בסביבה משרדית מוארת (מסך מט). * גודל המסך? 15.4 לפחות * משקל רצוי? כמובן שההעדפה היא נמוך. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא קריטי. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? עדיפות ל-HDMI, לא גורם מכריע. * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250GB * כונן CD/DVD? צורב? צורב DVD חובה! * כונן Bluray? אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא. נדרשת אחריות בישראל ל-3 שנים. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. דברים נוספים - לא מבין בתקציבים - העדיפות היא לצמצם ככל הניתן. הדרישות בסה"כ אינן …
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום אני צריך מפרט למשחקים בסיסיים (פיפא וכו) בסדר גודל 3 K לא כולל מסך נ.ב זה בשביל חבר אני לא יורד לרמה הזו אל תדאגו
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לפטופ עבודה עד אזור 10,000 ש"ח. (יכול גם לחרוג מעט צפונה) יש לי אפשרות לקנות אותו בארהב, אבל חשובה לי האחריות. הבנתי שהאחריות בLenovo תקפה גם בארץ. אשמח לדעת אם יש עוד חברות שהאחריות תקפה גם כאן. מהחקר שעשיתי עד עכשיו, המחשב שנראה לי הכי אקטואלי היה Lenovo IdeaPad Y910. הבעיה הכי גדולה איתו שהוא מאוד כבד - 4.600 ק"ג. אז התחלתי לחפש 15 אינץ', העניין שאני לא מוצא מחשבים שמתקרבים אפילו למפרט של המחשב שהזכרתי. אשמח להכוונה כלשהי בנושא, תודה.
-
1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 2800 שקל. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים , סרטים והורדות. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי לא צריך dvd \ צורב \ כונן דיסקטים או כרטיס קול. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד?…
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
אבקש חוות דעת ללוח אם ולמעבד עבור מחשב לעבודה משרדית בעיקר Office, תוכנות לניהול הו"ק, הנה"ח, וכו' לוח אם: Gigabyte GA945GZM-S2 מעבד: Intel E2200 2.2G/1M/800 ההעדפות שלי עד היום היו של לוח אם ומעבד רק של Intel תודה ן
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
המחשב אמור להתאים לצרכים רגילים של עבודה באופיס אינטרנט וכו'....מעט משחקים לא כבדים יותר מדי..... חשוב בעיקר שהמחשב יהיה אמין ולא יצטרך יותר מדי תיקונים =\ אם אפשר לכלול את ההתקנה של מערכת ההפעלה בתקציב אז מה טוב..... תודה לעונים!
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה אני הבאתי מפרט בסכום של 2500 שקל ואני רוצה לדעת האם המפרט הזה שווה לי ואם הוא טוב והאם כדאי לשפר משהו להלן המפרט:לוח אם:ASUS\GIGABYTE זיכרון מהיר:512DDR2 533 דיסק קשיח:WD 160GB SATA2 מאיץ גרפי:GFORCE 7300 UP 256MB כונן אופטי:SONT X52X32X52 כרטיס קול: 7 CHANNEL (6.1)128BIT כרטיס רשת:10/100 לאינטרנט מהיר מקלדת:אופיס מהודרת עכבר:אופטי אופיס רמקולים:400W EXPRESSION מארז:מקצועי כולל כונס אוויר 500W וזה: intel pentium D 3Ghz 4mb 64 bit אז הנה המפרט אם יש לכם משהו יותר טוב ב2500-3000 אז תגידו אותו בבקשה תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-