עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 6000 - 5500 ש"ח ללא ציוד היקפי ושאר ירקות ישמש למשחקים, פוטושופ חשוב שיהיה שקט ככל האפשר (אמור להחליף את הטרקטור הישן ) איזה ספק ומארז הייתם לוקחים, איזה פתרון קירור למעבד מעבד: Core 2 Quad Q6600, 1066MHz, s775, 8MB לוח אם: GIGABYTE P35-DS4 s775 1333Mhz, Intel P35, DDRII 1066, 2xPCI-E זכרונות: DDR II 800Mhz 2x1GB OCZ Platinum Revision 2 XTC דיסק קשיח: Western Digital 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II (WD2500KS כרטיס מסך: GIGABYTE 8600GTS 256MB GDDR3, Silent-Pipe III, HDTV, 2xDVI, PCI-E צורב: LG DVD±RW GSA-H62NK x18 Black SATA בנוסף צורב + כרטיס קול Creative Xfi יועברו מהמחשב הישן תודה

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  2. אהלן חבר'ה, הרבה זמן לא התייעצתי.. אם תסתכלו בצד, המפרט שלי כיום הוא לא רע - אך יש בעיה קטנה, הלך לי הלוח אם, וכבר נגמרה האחריות. ברוח השדרוג, החלטתי להחליף את החלקים שאני באמת חייב+להתפנק על מארז חדש, פשוט כי שלי עושה מלא רעש, וקצת קשה לישון ככה.. אז ככה, אמרתי לעצמי שמארז זו השקעה לטווח ארוך, והחלטתי להשקיע ב-Antec P182 (לא SE, לא אהבתי את הכרום); הבנתי שהמארז הזה הוא בין הטובים ביותר שניתן למצוא כיום... המארז עולה בסביבות 850 ש"ח, מה שמשאיר די והותר לשילוש... אני אשמח למעבד Quad, פשוט כי אני מריץ לפעמים VMWare על המחשב, ואני גם מעבד קבצי וידאו לעתים דיי קרובות.. אם אפשר במסגרת התקציב לקבל לוח שיש לו גם יציאת eSata וגם בקר RAID זה יהיה נחמד במחשבה לעתיד. חשבתי ע…

• 7 תגובות
    • 687 צפיות
  3. Started by yoavbuskila,

שלום, יש לי נטבוק של אסוס מדגם 1201N. אני על חלונות 7 ויש קטע קצת משונה עם הסוללה של המחשב. במידה ואחוז הסוללה עומד על 95% או יותר ואני מחבר את המחשב לחשמל אני מקבל (כשאני מניח את סמן העכבר על סמל הסוללה בשורת המשימות) את ההודעה של "מחוברת, אינה נטענת". אותו דבר גם כשהסוללה בין 96-99 אחוז. רק כשהסוללה יורדת ל-94% ואני מחבר אותו לחשמל אז זה מתחיל לטעון עד ל-100%. חשוב לציין שאם הסוללה על 95% או יותר והמחשב מחובר לחשמל אז אחוז הסוללה נותר בעינו ולא יורד אבל מצד שני היא גם לא נטענת. דיברתי עם התמיכה של רונלייט, הם המליצו לנתק את הסוללה ולהחזיר ולעדכן ביוס. עשיתי את שני הדברים אבל זה לא ממש עזר והליצו לי והם המליצו לי להביא אליהם את המחשב לבדיקה. השאלה היא האם באמת מדובר בבעי…

• 3 תגובות
    • 892 צפיות
  4. Started by e-gnt,

שיהיה הכל קומפלט מעבד לוח זכרון חשוב או שיהיה איזה pqi עם צ'יפ tccd או pc4000 לoc מעולה כונן קשיח צורב פלופי מארז וספק איכותי קירור למעבד איכותי שיהיה גם די שקט אבל שיקרר פצצה זה חשוב! כ.מסך מסך 17 שיהיה שטוח אבל לא דק.. איזה f700p נחמד.. כ.קול שיהיה על הלוח שיהיה איזה 5.1.. עכבר ומקלדת - אופטי ב150 ש"ח לא יותר וזהו תנקס!!

• 31 תגובות
    • 2.6k צפיות
  5. Started by BentziBoy,

אהלן, ברשותי מחשב נייד של fujitsu simens וככל הנראה הלך לו הלוח אם, ורציתי לדעת מה יכולה להיות עלות התיקון, ואם זה יכול להיעשות באופן עצמאי

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  6. Started by GuglyBu,

*עריכה* ערכתי את ההודעה בהתאם לחוקי הפורום. תודה רבה על הערה שלום חברים, תחילה אציין שלפני שפרסמתי את ההודעה, חיפשתי ברשימת המחשבים המומלצים אבל לא מצאתי משהו, ובכלל, אני מעדיף לקבל המלצה מהמבינים ביותר * מטרות המחשב? גלישה באינטרנט, אופיס, צפייה בסרטים. רצוי שיעבוד מהר למטרות אלה. * גודל המסך? 13 אינץ' * רזולוציית המסך? לא רלוונטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?עדיף מקלדת מוארת, אין דרישות מעבר לזה * משקל רצוי? כמה שיותר קל, לכל היותר 1.5 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפחות 5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI מספיק * Bluetooth? לא נחוץ * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? בין 250GB ל500GB, רצוי SSD אך לא חובה * כונן אופטי? לא נחוץ * האם דרושה תמיכה בת…

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 ולא לחרוג ועדיף בפחות אם אפשרי 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימושי ביתי - אינטרנט אופיס אחסון תמונות וכו. בנוסף היא אחות בבית חולים ויהיה לה צורך לעבוד בבית עם המערכת של בית החולים עם כל מיני נתונים וטבלאות. אין לי מושג איזה דרישות יש לזה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)?לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה)לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? טוב שיהיה אבל לא בדיפות בתקציב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'…

8. מחפש מחשב בסיסי ביותר לאמא שלי שמשחקת ב"סוליטר" ו"זומה". ולצפיה בסרטים (בשביל הנכדים). ממש פשוט ללא דרישות מיוחדות. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1200 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 ש"ח מקס' 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? כנ"ל: סוליטר ודומיו וסרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. סוליטר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/ב…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Murmur,

שלום לכולם, אני מעוניין לבצע כיול בסיסי (לא בהוצאה של מאות שקלים על ציוד) לצבעים של המסך של הנייד שלי (Lenovo T400 בהמלצת חברי הפורום) - יכולים לעזור? תודה,

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד חזק (לא mac) המיועד בעיקר לעיצוב. מטרת המחשב: עבודה מרובה עם פוטושופ(קבצי עיצוב כבדים ביותר) ותוכנת פלאש. המחשב צריך להיות מסוגל להתמודד עם 2 התוכנות האלו שפועלות במקביל, קבצי עיצוב כבדים+ מספר רב של חלונות דפדפן פתוחים. המחשב צריך להיות מסוגל להריץ משחקים חדשים. תקציב 7000 ש״ח אשמח לקבל מפרט למחשב ואני אשמח אם תוכלו לתת פידבקים חיובים או שליליים לגבי המפטים שינתנו. תודה.

• 8 תגובות
    • 922 צפיות
  11. Started by miniman,

שלום לכם יש ברשותי מחשב ישן ביותר שממש מתאים לחובבי הנוסטלגיה כמה ניתן לתמחר אותו . מעבד intel 286 WD 40GB כונן 1.2MB כונן 1.44MB כונן דיסקים מהירות X2 קריאה בלבד המחשב מכיל חלונות 3.1 חוקי למהדרין תוכנת גליון אלקטרוני Quatro חוקית למהדרין המחשב תקין לחלוטין מסך מחשב חברת Adi מסוג VGA CRT לא שטוח ולא דק כמה ניתן לתמחר מחשב כזה . אני יודע שיש למחשב כזה ערך אספני רב , אשמח לעזרה בנושא יום נפלא מיכאל

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by easyuri,

שלום אני מעוניין לקנות מחשב נייד בסביבות ה7000 8000 ש"ח אני בעיקר צריך אותו לסרטים ולאוניברסיטה אבל חשוב לי שהוא יהיה חזק ואמין כי אני מתכוון לטייל איתו חצי שנה באוסטרליה. יש שתי דגמים עיקריים שאני מתלבט ביניהם. אשמח לקבל חוות דעת וגם הצעות נוספות. http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=554&ser=1 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=523&ser=1

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  13. זה הראשון http://www.tms.co.il/preview/spec/5f1p8bjw זה השני http://www.tms.co.il/pcbuilder/preview/1:13326:1/6:12975:1/2:13006:1/4:13507:1/3:13124:1/9:13483:1/20:11736:1/20:12935:1/11:7424:1/18:10042:1/ * זה מחשב שמיועד לגיימניג והכרטיס מסך הזה מגיע עם אחריות לשנתיים אז ככה שזה סבבה, * אני רוצה שהמחשב יהיה שקט. * שאלה: באתר כתוב שהכרטיס דורש 750W, גם נציג וגם פורומים אחרים אמרו לי שהכרטיס יסתפק בין 620-630W. מה נכון !?!?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. יש לי מחשב LG R405 חדש. קיימת אפשרות להקצות חלק מהזיכרון הפנימי של המחשב לטובת כרטיס המסך. חיפשתי את האפשרות הזו ב BIOS וכן בהגדרות כרטיס המסך ולא מצאתי אותה. יש למישהו מושג איך ניתן לעשות זאת או שמא המערכת עושה זאת באופן אוטומטי בעת הצורך? תודה!

• 4 תגובות
    • 899 צפיות
  15. Started by Skipper,

היי כולם, יש לי כרגע בלפטופ 2*2gb ram. אם אני אחליף סטיק אחד ב4 אני אקבל 6? או לחילופין אני אחליף אחד ב8 יהיה לי 10gb ראם? יש לי מערכת הפעלה 64 ביט

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. אני רוצה לקנות מחשב בתקציב של עד 9000 ש"ח ככה אז בבקשה אם מישהו מוכן לעזור לי במפרט... תודה מראש

• 7 תגובות
    • 690 צפיות
  17. Started by amirberner,

שלום, מעוניין להרכיב מפרט למחשב בסביבות ה2.5K, אם אפשר פחות מצויין, ואפשר גם לחרוג ב200 ש"ח למעלה. אין צורך במסך ובציוד היקפי. המחשב משמש לגלישה באינטרנט ולצפייה בסדרות בסטרימינג ובעיקר למשחקי אסטרטגיה. המשחקים שאני משחק הם כבדים מבחינה חישובית אבל לא מבחינה גרפית, דוגמאות למשחקים שאני משחק הם: Europa universalis, Civilization 5, Heroes of might&magic ו-victoria2. אני מתגורר במודיעין ויש לנו חנות של אייבורי אבל אין לי בעיה לרכוש בחנות אחרת. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 485 צפיות
  18. אני מחפש לחבר שלי עכשיו מחשב בתקציב של עד 6500 שח (למזומן), ללא ציוד הקפי וללא מסך... זה מה שחשבתי עליו כרגע: לקנות את זה מ-KSP: Athlon 64 3400+ (S-754) 1260 660 LanParty (S-754) Nforce3 250, GBL, Fwire 512MB A-DATA DDR500 x2 1160 490 WESTERN DIGITAL 120GB SATA LG Combo 52 x 32 x 52 + DVDx16 230 ולהוסיף את אלו מפנד'ס: Thermalright XP-120 for Pentium 4 AMD Athlon64 299 ש"ח Arctic-Cooling NV Silencer 5 157 ש"ח Thermaltake Thunderblade 120MM LED Fan Blue A1926 x2 130 ש"ח XFX PVT40KND GeForce 6800 256-bit 128MB 1,648 ש"ח Compucase super Midi Tower CI 6a21 400w LDT - Black & Blue 466 ש"ח סה"ך 6500 שח עגול... ערכת…

• 8 תגובות
    • 900 צפיות
  19. או קיי אז ככה חזרתי היום מארה"ב לאחר שהבאתי עימי את הפריטים הבאים: AMD Athlon XP 2600+ (333 Mhz) Tray CPU Asus A7N8X Deluxe NVIDIA nForce 2 Motherboard (AGPx8,5.1 Sound,S.ATA,1394,LANx2,USB 2.0) Gigabyte RADEON 9700 Pro 128MB DDR Retail VideoCard Creative AUDIGY 2 Retail Sound Card כל זה עלה לי 650$ וכמובן שמיסים לא שילמתי,מה אתם אומרים?

• 23 תגובות
    • 3.2k צפיות
  20. Started by AlcaTeL,

http://www.asus.com/Notebooks/Multimedia_Entertainment/N55SF/#specifications ‎ Memory‎ ‎4GB DDR3 1333MHz (1 x 4096 MB), Up to 8 GB‎ ‎ HD‎ ‎750GB (SATA) 7200rpm‎ ‎ Display‎ ‎15.6'' 16:9 Full HD (1920x1080) LED Backlight‎ ‎ GPU‎ ‎NVIDIA® GeForce® GT 555M 2GB DDR3 VRAM‎ ‎ Optical Device‎ ‎Super-Multi DVD‎ ‎ Webcam‎ ‎HD Web Camera ‎ ‎ Audio‎ ‎Bundled SonicMaster subwoofer‎ ‎ Built-in Speakers And Microphone‎ ‎ Bang & Olufsen ICEpower®‎ ‎ SonicMaster‎ ‎ Lan‎ ‎10/100/1000 Base T‎ ‎ Bluetooth‎ ‎Yes, Built-in Bluetooth™ V3.0+HS ‎ ‎ Wireless‎ ‎Integrated 802.11 b/g/n‎ ‎ External Ports‎ ‎1 x Microphone-in jack‎ ‎ 1 x Headphone-out jack (SPDIF)‎ …

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  21. Started by gloteron,

היי, אני מחפש מחשב להורים שלי ולאחר חיפוש מקיף בזאפ ובכאן בפורומים התמקדתי באסוס TP300. הדגם עם i3 עולה כ2850, ומגיע עם 4GB, hd4400, מסך מגע ומשקל סביר בהחלט 1.75. קראתי שאיכות המסך לא מדהימה, אבל זה לא קריטי להם. אשמח לשמוע דעה נוספת, תודה

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. המחשב ישמש לעבודה בוורד, הצגת מצגות בפאוור פוינט, תיכנות בג'אווה ועריכת תמונות בפוטושופ. כמו כן המחשב גם צריך להיות בעל יכולות הפעלה ושידור תכני HD למסך LCD חיצוני ועדיפות לכרטיס קול רב ערוצי עם יציאה דיגיטלית. מסך 15 או יותר. המפרט שחשבתי עליו כולל 4 ג'יגה זיכרון צורב דואל לייר כרטיס מסך תומך HD ומסך 15 או יותר וההרדיסק גדול כמה שיותר. אני לא ממש מחובר לשוק, ולא בקיא בתושבות, מעבדים, שבבים האחרונים בשוק. לאחר שעברתי על כמה מפרטים הבנתי שהדרישות שלי לא בשמיים ואפשר לעמוד בהם. המחשב ישמש את אבי לצורכי עבודה ולכן חשוב שיעבוד מהר ובצורה אמינה ויגיע מבית עם גב. אפשר לא לכלול מערכת הפעלה בעיסקה. תודה רבה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  23. Started by OferS16,

כמה שווה המחשב הנ"ל: Core I7 860 Gigabyte GA-P55-UD3L 2*2 GB 1333 MHZ Gigabyte HD 6870 Antec True Power 750W (partially modualr and sleeved כל החלקים עם אחריות ושימוש של פחות מחודש, הכרטיס נקנה לפני משהו כמו חצי שנה אך עקב חוסר תאימות עם הלוח הישן שלי הוא ישב על המדף עד שהיה באפשרותי לקנות מחשב חדש. ד"א בכמה אני יכול למכור לוח של AMD תומך SLI ובכל דור הPHENOM?? ללוח קוראים asus m3n hd hdmi , קצת ישן אבל איכותי מאוד.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by esharone,

מה דעתכם על המוצר הנ"ל? ראיתי לאחרונה שהוא נמכר ב 2900 ש"ח, כדאי לקנות אותו במקום מחשב נייד לשימושים של אינטרנט ואופיס בעיקר?

• 1 תגובה
    • 866 צפיות
  25. אהלן, יש לחבר שלי ACER ASPIRE 5610 ויש לו ג'יגה של ראם (2 סטיקים של 512 מגה), הוא רוצה לשדרג ל2 ג'יגה, השאלה היא האם גם במחשבים ניידים כמו בנייחים יש יתרון לדואליות של סטיקי זכרון? האם הוא צריך לקנות 2 סטיקים תואמים של ג'יגה או שהוא יכול לדחוף סטיק בודד של 2 ג'יגה ואז יהיה לו 2.5 ג'יגה ראם? תודה

• 2 תגובות
    • 813 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.