עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by borisp,

אני מחפש נייד שניתן יהיה להשמתמש בו כמחשב עיקרי ויחיד בבית (כלומר אני צריך חיבור קווי לאינטרנט), ושניתן יהיה להריץ עליו תוכנות גרפיות לצרכי עיצוב. התקציב הוא 3000-4000, ובמקרים מיוחדים ניתן יהיה להתגמש בכמה מאות בודדות תודה מראש

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  2. Started by אמתי,

אם יש לי סוללת 12 תאים אם הספק של 8800 וסוללת 6 תאםי עם אותו הספק יש הבדל בינהם ?

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  3. Started by tom123p,

שלום, אני יחסית חדש פה. הייתי מעוניין להמלצות למחשב נייח עד 3800 ללא מסך וללא מקלדת ועכבר. המחשב לצרכי עבודה משרדית + משחקים שיעבדו בצורה טובה לשנה הקרובה (עדיפות למארז עם מאוורים שקטים יחסית). בנוסף הייתי רוצה לשמוע את דעתכם בנוגע לויסטה - האם לחכות עם הרכישה לעוד חודש-חודשיים (לא מתכוון לחכות יותר מזה) והאם מחשב ברמת מחיר הזה יכול לרוץ טוב עם ויסטה או שעדיף להשאר עם ה XP PRO. תודה רבה !

• 4 תגובות
    • 594 צפיות
  4. Started by diviv,

שלום אני חדש כאן, זה התקציב שיש לי למחשב משחקים בעיקר משחקי רשת. חשוב מאוד מאוד מאוד לא כרטיס מסך של ATI בשום פנים ואופן עכשיו אני רוצה רק HD של WD לא רוצה חברות כמו מקסטור וזה. כל השאר מה שאתם מציעים תודה ומחכה לתשובה. מסך יש לי אז אני לא צריך אבל כל ציוד הקיפי אחר אני צריך (שזה אומר רמקולים, עכבר, מקלדת) לא חשוב לי העיצוב של המארז.

• 4 תגובות
    • 594 צפיות
  5. Started by godart,

מחפש סוללה למחשב שקבלתי במתנה http://www.ciao.co.uk/Fujitsu_Siemens_LiteLine_Plus_325A__5374564 לעזרתכם אודה 0547976794

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  6. דרוש מחשב סביר לאינטרנט ואופיס, סרטים (כולל HD ) ומוזיקה ללא מסך או ציוד, 2500 ש"ח. שקט במיוחד לעבודה בחדר חם במיוחד בחורף ללא OC תודה על כל עזרה

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  7. Started by lowlow1001,

אני מעדיף שרוב החלקים יהיו מחנות אחת אבל בחלקים הללו אין זה קריטיזכרון,מעבד,מסך,מקלדת,עכבר,כרטיס מסך 226.04 מארז M-Com 402K TK Silver ללא ספק 2456 558.44 לוח אם Intel BLKDP965LTCK Lemont Core 2 Duo PCI-E 878693 1,620.15זיכרון Geil 2Gb KIT (1G X2) DDR2 800 ULTRA CL4 GD22G800UK 1,715.22 מעבד פנטיום Intel Pentium Conroe Core 2 Duo E6600 2.4G 4MB LGA 775 64Bit BX805576600 421.05 דיסק קשיח Western Digital 250GB WD2500KS SATA II 7200 RPM 16MB WD2500KS 2,166.77 כרטיס מסך Sapphire X1900XT PCI X16 Vivo 512MB SX19XT512V 283.65 מאוורר למעבד Zalman Fatal1ty FS-C77 9483 1,768.41 מסך דק Lg L1970HR 19' 2ms 1:2000 LCD L1970HR 199.44 סט מקלדת ועכבר אופטי אלחוטי L…

8. Started by bennnn,

היי שאלתי את השאלה בעבר,אך טרם קיבלתי תשובה ברורה..כשהמחשב קר, וההרדיסק קר הכל עובד מעולה.שהמחשב קצת מתחמם וההרדיסק מתחמם יש רעשים מהההרדיסק והוא נתקע..כל זה מעיד על הרדיסק תקול?\ אולי ניתם לעשות משהו לסדר את זה?

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  9. היי, לצערי אחרי נסיונות רבים להחיות את המחשב שלי כנראה שהוא שבק חיים. כנראה שהלך הלוח אבל אני לא בטוח ומעדיף כבר לנסות להרכיב מפרט חדש הקטע הוא שעל הדרך קניתי ספק כוח Seasonic 400W Bronze +80 ככה שאשמח אם תרכיבו אותו כחלק מהמפרט. יש לי גם מארז Compucase HEC Midi Tower ואני ארצה להשתמש בו. אני גם לא צריך הרדיסקים. בכל מקרה - אני מעוניין במפרט שיריץ את המשחקים בצורה טובה + יהיה טוב לסרטי HD (מעבד+לוח אם + זכרונות + כרטיס מסך) אין לי עדיפות לAMD\Intel אני לא אומר טווח מחירים כי אין לי מושג לגבי סדרי גודל.. אני מניח שלא הייתי רוצה להוציא יותר מ3000. תודה לכולם!

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  10. Started by TAsraf,

הוא רוצה מעבד מבוסס Core 2 Duo לפחות 2GB זיכרון בלי כרטיס קול בלי מסך עם כרטיס מסך נחמד עם 2 יציאות DVI זה חשוב בכל זאת יוצר אתם יודעים הוא עובד עם 2 מסכים פלוס נחמד יהיה אם הכרטיס מסך יהיה חזק למשחקים בינונים ועוד מס' דברים שאנני זוכר הארדיסק 250GB.. אה ובלי ציוד הקפי והצעת מחיר מTMS / KSP / כל חנות אחרת בצפון שקרובה לעכו לא בחיפה.. קריות מקסימום

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  11. המפרט מיועד לבעיקר סרטים (סרטי HD) ,מוזיקה ,הורדות אינטרנט ,קצת פוטושופ ומטלב וכדומה. חשוב שיהיה שקט יחסית. ההתלבטות היא אם הלוח אם מתאים ? מעבד INTEL PENTIUM DUAL CORE E5200 ¤462 לוח אם Gigabyte - GA-P31-DS3L/EP31-DS3L ¤342 כרטיס מסך Sapphire HD 3450 512MB DDR2 Retail ¤234 זיכרונות A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta Extreme CL4 ¤501 כונן קשיח SAMSUNG SATA2 320GB 16MB ¤278 מארז ANTEC NSK4480 380W Silver/Black ¤413 קירור למעבד Thermaltake RSI 775 ¤51 צורב LG GH20NS DVD-RW x20 Dual Layer Sata Black ¤130 סה"כ כולל בדיקה 2456 ש"ח (מ - TMS ) לזה יתווספו רמקולים Altec Lansing MX5021 ומסך Samsung 2243BW 22'' מה דעתכם ?

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  12. Started by Gal763,

1. מה התקציב המקסימאלי? 1000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300-500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר, עבודה משרדית - לא חייב רמה מטורפת של מחשב...אבל שיהיו לו ביצועים טובים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 19' 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 1 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? עדיפות לאיזור ת"א ר"ג גבעתיים

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  13. שלום אנשים, חבר שלי רוצה לקנות מחשב נייד בתקציב של עד4.2K והא ביקש את עזרתי, ואני מבקש את עזרתכם. השימושים שלו הם אינטרנט אופיס סרטים וקצת משחקים, הוא לא גיימר מטורף הוא בעיקר חובב פרו. אני אישיתי אמרתי לו שעדיף לו מחשב נייח אבל הוא מתעקש, מכיוון שאני לא מבין בשוק הניידים אני מבקש את עזרתכם. בברכה, אלדד כהן.

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  14. Started by shikaka33,

שלום לכולם! יש לי מחשב נייד של SONY VAIO VGN-TZ91S הוא נקנה בחו"ל לא על ידי ומתברר בדיעבד שהוא היה מיועד לשוק היפני במקור. בכל אופן היה עליו מערכת ויסטה ורציתי לשים עליו XP ויש זכות במחשב הזה גם ל-XP מהעובדה שזה ויסטה עיסקי. מתברר שיש בעיה להשיג דרייברים התומכים למערכת ההפעלה של XP אלא רק ביפנית באתר שלהם שאי אפשר כמובן להבין ממנו דבר וחצי דבר. מפה לשם ניסיתי בדגמים דומים והצלחתי בעיקרון להתקין את הכל כולל פונקציות שונות למעט דרייבר אחד שנקרא התקן USB... כמובן שלא ברור לי מה זה ואין לי דרך לדעת מה ההתקן ומה לתהאים לו ניסיתי את כל מה שמצאתי ודבר לא מועיל ורק זה נשאר בודד. חיפשתי באינטרנט בפורומים ודבר לא מועיל.אשמח לעזרתכם המהירה בפתרון הבעיה הזו אולי ישנה תוכנה שני…

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  15. איך המפרט הזה : עבדי ‏AMD Athlon II x2 250 3.0Ghz Socket AM3 Tray מאווררים וגופי קירור Arctic Cooling Freezer 64 Pro (754, 939, AM2) לוחות אם למעבדי ‏AMD GIGABYTE MA785GMT-UD2H AM2+, AM3, 785G, DDR3 1666, VGA ATI HD4200, HDMI זכרונות DDR III 1333Mhz 2GB Kingston Value זכרונות none דיסקים קשיחים Western Digital 250GB 7200RPM, 8MB, SATA II WD2500AAJS כרטיסי מסך Sapphire HD 4890 1GB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E כרטיסי עריכה וטלויזיה none כרטיסי קול none צורבים LG DVD±RW GH22NP20 x22 Beige IDE ציוד רשתות none מארזים DR.Byte Black X Stand For Case ספקי כוח CoolerMaster eXtreme Power Plus 500W 12cm Fan (OEM) מחיר 3105 ¤ הייתם משפרים משהו? הכל יעב…

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  16. Started by tanya1,

היי, מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס),צפיה בסרטים. * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 6 ש' * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI וכל שאר הדברים הסטנדרטים * בלוטות? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? כן . לא קריטי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? נדרשת אחריות * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כולל - אם אפשרי לחפש מחשב שיהיה בלי מערכת הפעלה עדיף * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא בנוסף - ראינו את המחשבים האלה, רצינו לדעת את דעתכם: http://www.memory4less.co.il/Product.asp?Pid=G580&Cat2Cat1ID=3…

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  17. שלום, ברצוני לבנות מחשב לגיימינג מאפס עם תקציב של כ-9000 ש"ח 1. מה התקציב המקסימאלי? 9000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים הכבדים (Bulletstorm, Rage,Crysis 2, Starcraft 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? רק מסך ואולי מקלדת 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קריטי)? 3 6. האם מתוכנן…

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  18. אני מחפש שרת חזק שיתן לי יכולת לעבוד עליו עד 60 אנשים... ישמש כשרת קבצים גיבויים gpo וexchange פנימי בלבד מישהו יכול לתת המלצות??

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  19. Started by saar5030,

* מטרות המחשב? לימודים בעיקר... גלישה מרובה באינטרנט... לצערי התקציב ירד ל-2500 שקל... * גודל המסך? לא יותר מ15 עדיפות ל-14 13.3... שלא יהיה 15.6 גם כן... * משקל רצוי? לא משנה כל כך * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 3 שעות+- * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) HDMI USB3 * בלוטות? רצוי שכן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? (HDD, SSD , או שילוב - דורש mSata) כונן HDD בנפח מינימלי של 250 GB * כונן CD/DVD? צורב? עדיף שכן לא חובה * כונן Bluray? עדיף גם כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? משהו מוכר...

• 4 תגובות
    • 594 צפיות
  20. שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד במחיר 3600-4200 ש"ח(כולל מסך, מקלדת, רמקולים). כמובן שאעדיף מחיר זול ככל האפשר, אבל אין לי בעיה להוסיף 100-200 שקלים אם המפרט באמת שווה את זה. המחשב מיועד לשימוש רב תכליתי, כאשר הדגש הוא פחות על משחקים(שיתאים למשחקי ספורט בעיקר: nba 2k, PES, fm וכדומה, משחקים שלדעתי לא מצריכים מפרט מטורף) וקצת יותר על ביצועים מהירים ויכולת טובה להריץ הרבה תהליכים במקביל. מחשבים שאני רואה כמתאימים כרגע: http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=134928&section=293&target=%D7%A8%D7%91%20%D7%AA%D7%9B%D7%9C%D7%99%D7%AA%D7%99 http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=135017&section=293&target=%D7%A8%D7%91%20%D7%AA%D7%9B%D7%9C%D7%99%D7%AA%…

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  21. היי, מחפש מחשב נייד ללימודים: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 2500 ש"ח, אפשר עד 2700 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? נייד פשוט ללימודי מדמ"ח, להערכתי אין צורך בביצועים מיוחדים או מקום אחסון. עיקר השימוש יהיה הרצת קוד פשוט, כתיבת מסמכים, צפייה בסרטונים ברשת וכו'. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? בגדר הסביר, אבל שהשקט לא יבוא ע…

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500-5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד מאה שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לדיימינג כבד (בערך) -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. battlefield 3 על ultra ועוד משחקים כבדים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). DELL ULTRASHARP LED 23'' U2312HM[ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות U…

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  23. תקציב - 3500 ש"ח. אני צריך שז יוכל להריץ משחקים חדשים בצורה טובה (במיוחד סימס 3 על מקסימום בהכול, גרפיקה וכו'). לא צריך ציוד היקפי כמו מסך,עכבר מקלדת וכו'... תודה רבה רבה מראש!

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  24. Started by damir,

שלום אני משתמש חדש פה. הייתי מעוניין לבקש ייעוץ ועזרה מהמקצוענים. אני סטודנט ואני מעוניין לקנות מחשב נייד במחיר של עד 2500 ש"ח ושיכיל את המאפיינים הבאים לפחות: לפחות 40 GB דיסק קשיח 1 GB זיכרון חיבור לאינטרנט אלחוטי וחיבור עם כבל. CD עדיפות ל DVD. אזכיר שאיני מבין גדול, ואני צריך אותו לצרכים בעיקר של לימודים. הצרכים העיקריים שלי הם גלישה באינטרנט, כתיבת עבודות ולעיתים צפיה בסרטים. לא הרבה מעבר לזה. אשמח אם תוכלו לעזור לי ולייעץ לי מה לקנות. נ.ב האידיאל שמצאתי עד כה היה Dual Core 15.4" 1.86GHz 120GBוTitan, אך שמעתי הרבה דעות שנויות במחלוקת עליו, מה אומרים? תודה, אשמח לקבל הצעות.

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  25. Started by LockOn,

היי, חבר ביקש ממני להביא לו מפרט טוב למחשב.. 2500 ש"ח 1. מה התקציב המקסימלי? 2500 ש"ח 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? משחקים קלים, עבודה משרדים, סרטים קלים וגלישה. 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. הכל 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? כ"מ. אני מוכר לו את ה7600 GT הישן שלי 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 6 בערך.. שלא יהיה טרקטור... 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו איזו אתם מעדיפים) ו/או הרכבת מחשב בחנות? רק הרכבת מחשב 9. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? אם אין חנות מועדפת אתם יכולים לציין איז…

• 2 תגובות
    • 594 צפיות

דיונים חדשים בפורומים