עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. האם במחשבים ניידים בהם מפורסם שכ.מסך שלהם הוא לא על הלוח על מחובר באפיק PCI-EXPRESS*16, החיבור הוא זהה לחיבור במחשב שולחני השאלה היא האם ניתן לקנות מחשב נייד עם כרטיס על הלוח ולהוסיף לו כ.מסך באפיק PCI-EXPRESS*16

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  2. שלום! ברצוני לקנות מחשב ביתי (כולל מסך והכל...), שיהיה מיועד לרוב למשחקים, גלישה באינטרנט, וידאו ומוזיקה. התקציב הוא בין 3500-4500 שקלים (אפשר לחרוג ממנו במאתיים-שלוש מאות שקלים לכאן או לשם....). חשוב לי להדגיש כי המחשב אמור להיות מחשב שיחזיק מעמד בסביבות השלוש-ארבע שנים... וחשוב לי שהמסך יהיה LCD. במידה ומישהו יוכל להמליץ לי על מפרט שיתאים לצרכיי, במגבלת התקציב שלי, אשמח מאד. תודה רבה מראש

• 4 תגובות
    • 527 צפיות
  3. Started by yarikh1,

[התוכן נמחק בשל עבירה על כללי הפורום ]

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  4. Started by avihai007,

שלום, הגיע הזמן לשדרג את המחשב שלי, אז מה שאני משאיר זה את המארז, זיסק קשיח וצורב DVD. התקציב שלי הוא עד 2300 ש"ח, השימוש העיקרי יהיה משחקים, וכמובן שאני מתכנן לעשות OC. אז חשבתי ללכת על מעבד E1XXX לוח - ההתלבטות העיקרית בין GA-P31-DS3L ל-GA-P35-DS3L וכרטיס מסך חשבתי ללכת על ה- HD3850. - המסך שיש לי זה VP930 אם זה משנה משהו. מה דעתכם? תודה רבה!!!

• 4 תגובות
    • 527 צפיות
  5. Started by redcat,

1. תקציב של 500 דולר 2. מטרות המחשב לאינטרנט ואופיס. 3. לא נחוץ ציוד היקפי 4. לא צריך : dvd,cd,video card 5. החלקים צריכים להיבחר מהאתר Newegg.com 6. נושא הקירור והעיצוב לא חשובים. 7. לא צריך הרכבה ומערכת הפעלה. 8. אין צרכים מיוחדים 9. לא חשוב השקט רק שלא יהיה טרקטור 10. לא מתוכנן אוברקלוקינג הרכבתי בעצמי את החלקים הבאים ורציתי לדעת אם חסר לי משהו להרכבת המחשב הזה,והאם הכרטיס מסך nvidia 4200 שאני יביא מהחשב הישן יתאים ללוח האם. 1. COOLER MASTER Centurion 5 CAC-T05-UW Black Aluminum Bezel , SECC Chassis ATX Mid Tower Computer Case - Retail $49.99 2. Western Digital Caviar SE WD1600AAJS 160GB 7200 RPM SATA 3.0Gb/s Hard Drive - OEM $48.99 3. G.SKILL 2GB (2…

• 3 תגובות
    • 527 צפיות
  6. Started by SmurFin,

כמות. מוצרים סה"כ 1 Intel Core 2 Duo E6750 2.66GHz, 1333FSB, 4MB Box 865 ש"ח 1 Gigabyte GA-P35-DS3L Intel® P35 Express Chipset LGA 775 465 ש"ח 1 OCZ 2GB Kit DDR2 800Mhz PC2-6400 Gold GX XTC 5-5-5-12 OCZ2G8002GK 285 ש"ח 1 Western Digital 500GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD5000AAKS 489 ש"ח 1 Leadtek GeForce 8800GT 512MB PCIe 1,150 ש"ח 1 Corsair VX Series 450W PSU 419 ש"ח 1 Compucase 6A19 Black Midi Tower No PSU 210 ש"ח סה"כ המחשב מיועד לעבודה גרפית ותלת מימד השאלה אם יש איך לשפר את המחשב בצורה משמעותית לעבודה מהסוג הזה ?

• 2 תגובות
    • 527 צפיות
  7. Started by יניב קופר,

AMD ATHLON 64 X2 DUAL CORE AM2 4400+ 65W 512KB X2 BOX GIGABYTE GA-M61P-S3 זיכרון samsung 667 2 HEC COMUCASE 6A19B-400 400W הוספתיHD וצורב מה שאני רוצה לומר שהמחשב עובד מהר מאוד התקנה קלה המעבד לא מתחמם עליית המחשב לוקחת כ18 שניות המלצה שלי למחשב טוב ויחסית זול

• 2 תגובות
    • 527 צפיות
  8. אני צלם במקצועי, חשוב לי שתהיה סוללה גדולה, מסך לא מבריק, שיעבוד עם תוכנות גרפיקה (פוטושופ וכיו"ב), שיהיה עמיד בתנאי מז"א וסתם בתנאים של פגישה עם הרצפה, נוח לתפעול. אם אפשר שיהיה קל, לא צריך 15", אפילו 12" מספיק. הציעו לי פוג'יטסו U9000 במחיר של 7K http://www.yardenpc.co.il/Product.aspx?productid=1109, אני לא מכיר את החברה ולא יודע כמה אפשר לסמוך על המחשבים האלו, למרות שהמפרט שלו מאוד מתאים לי, אשמח לשמוע את דעתכם על DELL520, לנובוR61 ודגמים נוספים שנראה לכם שאוכל לרכוש. אשמח גם ללינק לחנות מומלצת באזור ת"א-ר"ג-גבעתיים-פ"ת. תודה. הצלם.

• 3 תגובות
    • 527 צפיות
  9. המטרה שלי במחשב הזה , היא שהוא יהיה בנוי מרכיבים איכותיים, שיעבוד בצורה הטובה ביותר שאפשר להשיג. אני לא מחפש מפלצת גראפית במחיר זול, אני מחפש מחשב איכותי, רציני, וכן, עם כרטיס מסך סביר, (8400-8600) בשום פנים ואופן לא ATI. נ.ב: אני לא צריך כלום, מחשב נטו, בלי רמקולים, מקלדת, עכבר וכ' וכ'. אז, אשמח לקבל מפרט. תודה רבה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 527 צפיות
  10. אהלן, אני מחפש מפרט ב-4300 ש"ח, ללא חריגה. דיי רוצה שיכיל Geforce 8800GT ו-Intel Q6600, מיועד למשחקים והולך לרוץ עם מסך Samsung 226BW. פחות חשוב האיכות של המארז, מחפש מקסימום תוצאות. לא מיועד ל-OC. תודה!

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  11. Started by CrosS,

אז ככה המחשב של חבר שלי שבת חיים אחרי מספר שנים והוא מעוניין לקנות מחשב חדש תקציב:עד 4.5K מטרה:בעקרון למשחקים לא הכי כבדים אבל הוא משחק די במחשב אז שיהיה כרטיס נחמד וזכרון סביר

12. אני מתכנן לקנות את המפרט הבא. המחשב עבורי הוא כלי לאינטרנט ואופיס, ואיני מתעניין (או מבין) בכל ה- BUZ וה- HYPE האקזוטיים. האם ניתן לקנות את המפרט בראש שקט? האם הוא אינו מכיל יותר מדי רכיבים OBSOLETE ? האם יש רכיבים שחשוב לשנותם? במידת הצורך אין לי בעיה לעלות בתקציב בכמה מאות ש"ח. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=345&CatCode=

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  13. Started by Saar Barel,

טוב, אז לאחר המון חיפושים וסינונים של מחשב, הגעתי להתלבטות בין 2 מחשבים: Dell vs HP מפרטים: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1cx3WoLFFkwCiWALe1C3uuVB1IzOKejruc0dOKl78la0/edit#gid=0 ההבדל הגדול בניהם, המסך של Dell יותר טוב (300Hz VS 144Hz) אבל הHP מגיע עם יותר זיכרון (32RAM VS 16RAM) יכול להיות שיש עוד הבדלים, אם תוכלו להעיף מבט על המפרט אני אשמח! אודה לעצתכם!

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  14. Started by אלרן12,

היי, אני חושב לקנות את המחשב, ואני יודע שלהרבה משתמשים בגרסאות הישנות של הzenbook הייתה בעיה של coil whine. רציתי לשאול אם מישהו יודע אם הבעיה תוקנה בדגם הזה, ובאופן כללי הייתי שמח לשמוע על המלצות או השמצות על המחשב מהכרות. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  15. רציתי לשאול בבקשה שאלה כללית לגבי רכישת מחשב גיימינג. הטכנולוגיה כל הזמן מתפתחת וכל שנה בערך יוצא כרטיס מסך חדש, אבל בהנחה שאין לי כמות כסף בלתי מוגבלת ואני בכל זאת רוצה לשחק במשחקים החדשים (לא חייב תמיד על הגרפיקה הכי גבוהה האפשרית כיום, אבל כן בגרפיקה גבוהה, באיכות טובה וללא תקיעות). מה הדרך היעילה יותר לעשות את זה? האם כדאי פעם ב-X שנים (אשמח שתכתבו לי כמה לדעתכם) לקנות את המחשב הכי מתקדם שיש היום בשוק ולהישאר איתו X שנים ואז להחליף? או שיותר הגיוני לקנות משהו טוב אבל לא הכי חדש ואז לשדרג כל שנתיים/שנה חלקים מסוימים? במידה ורוצים לשדרג, איך זה עובד? האם יש חלקים שלא ניתנים/מומלצים לשדרוג? זאת אומרת שקונים מעבד, לוח אם שהם אמורים להחזיק למשך תקו…

• 2 תגובות
    • 527 צפיות
  16. Started by alexmel2,

שלום יש לי מחשב thinkpadl 14 , אני מפתח תוכנה שעושה פרויקטים לא גדולים. וראיתי ביקורות על המחשב שזה מה שרשום " Temperature, fan noise The temperature and fan noise of the L14 strongly depend on the selected performance slider mode in Windows as these modes are directly linked to the three „intelligent cooling“ modes: Performance slider mode Intelligent cooling mode Battery Saver / Better Battery Quiet mode Better Performance Balanced mode Best Performance Performance mode In q…

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  17. האם יש מחשב נייד שתומך גם ב wifi 6e וגם ב5g

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  18. מעוניין לקנות מחשב לצורך עבודה עם פוטושופ ואילוסטרטור. אני מניח שנייח יהיה יותר זול. אשמח להכוונה מה לחפש. תודה🙏

19. Started by mojomj,

לא רלוונטי

• 2 תגובות
    • 527 צפיות
  20. אהלן, יש לי חברת אוטומציות ואנחנו עובדים בעיקר על מחשבי ענן של אמזון כל מחשב ענן של אמזון רץ על כרום, לכל לקוח שלנו יש 2-10 מחשבי ענן אז זה אומר שלפעמים צריך שיהיו 50 טאבים כאלו במקביל ואולי גם 150 אני צריך מחשב שיוכל להריץ כמה מסכים במקביל, הרבה טאבים של כרום וגם תוכנות מסויימות של עריכת וידאו או תמונות פה ושם אבל לא משהו כבד בכלל אשמח לקבל פידבק על המפרט הזה אני בעיקר לא בטוח בנוגע למעבד ולכרטיס מסך (כרטיס מסך אני צריך רק כדי שהמחשב יוכל להריץ כמה מסכים במקביל) חשוב לי בלוח אם שיהיו 4*DDR4, וגם 2*M2 וגם חיבור type C ולכן לקחתי את הלוח הזה 32GB ראם זה מינימלי בעיני, אם לא יספיק - אקנה פשוט 2*16 נוספים המפרט: …

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  21. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ללא חריגה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכנות, תוכנות עריכה תלת מימד ועיצוב. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משחקים, שימוש נרחב בפוטושופ, פרמייר וטיפה Cinema 4d. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל משחק עכשווי שיוצא. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920×1080. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוה…

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  22. Started by strong coffee,

מתלבטת לגבי קניית מחשב+ מסך+ מדפסת משולבת עם סורק, מכונת צילום, פקס. לצרכים ביתיים, אופיס, אינטרנט, הורדות, מוזיקה, סרטים (אולי משחקים) שיהיה חזק, יעבוד מהר, לא יקרוס אחרי פתיחה של כמה חלונות/תוכניות ושלא יתכבה לי באמצע העבודה ושיחזיק כמה שנים קיבלתי כמה הצעות מחיר ממקומות שונים אבל אינני מבינה יותר מדי ברכיבים ובסוגים השונים... האם עדיף מערכת הפעלה של VISTA או XP ? האם כדאי לרכוש מחשב מוכן שמיובא מחול ב"באג" או מספק ? ומה דעתכם על הרכיבים הבאים? מחשב 1333 C2D מארז 6AR6 HEC ללא ספק כח ספק כח 550W TOPOWER מאוורר Zalman CNPS8000 For 775 לוח אם INTEL-DP43TF/3PCI/NoVGA מעבד C2D (E8400) 3.0 GHz 1333 MHz 6Mb זיכרון Kingston DDR-2 1GB 800 Mhz זיכרון Kingston D…

• 2 תגובות
    • 527 צפיות
  23. Started by jehova,

שלום לכולם, יש לי בעיה רצינית. אני מריץ ויסטה 64 על המחשב הנ"ל. דל מסתבר לא תומכים במחשב כאשר רץ עליה משהו אחר מויסטה 32. הצלחתי בעבר להתקין דרייברים שיעבדו כמו שצריך אבל עכשיו זה לא עובד.. אולי מישהו יכול עזור לי? ממש לא בא לי ויסטה 32!! תודה

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  24. Started by NukeItAll,

שלום לכולם, יש לי שאלה, האם אפשר לשדרג את כרטיס המסך בLenovo N500 ? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  25. שלום, אני צריך המלצה למפרט מחשב לחבר שהמחשב שלו גוסס, אז ככה: יש לו מסך חדש לגמרי "Samsung 19 מהדגמים החדשים ביותר. מקלדת, עכבר ורמקולים גם כבר יש. התקציב שלו לא גבוה, הוא עד 2500, אבל גמיש, מצד אחד עדיף אפילו יותר זול מ - 2500, מצד שני אם תהיה סיבה ממש טובה אולי אפשר לגלוש טיפה למעלה. השימושים, כמו המחיר, בסיסיים. עבודה אינטנסיבית במעבד תמלילים, אינטרנט, עריכה בסיסית של תמונות, צפייה בסרטי וידאו באיכות טובה. מבחינת משחקים אין שימוש כזה, מלבד אולי משחקים לילדים עד גיל 6, וגם זה בספק. הורדות גם לא. מה שכן, חשבתי שזה יהיה חכם לקחת לוח אם טוב, כזה שיאפשר שדרוג עתידי אם צריך, כלומר, לוח שתומך בגדלי דיסקים קשיחים גדולים יותר מזה שירכש עם המחשב, וכמו כן תומך בזכרונות גדולים יות…

• 2 תגובות
    • 527 צפיות

דיונים חדשים בפורומים