ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים כבדים ביותר BF3 וכל החדשים שיצאו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, נ…
-
- 2 תגובות
- 528 צפיות
-
-
שלום וברכה, יש לי מחשב שדי הזנחתי אותו בשנה האחרונה, עברתי דירה ועקב ריבוי הלאפטופים אפילו לא הרכבתי אותו. אני שוקל להרכיב אותו אך לפני הייתי מעוניין לדעת אם כדאי לשדרג בו משהו. אני מצטער מראש, אני לא זוכר הכל. *מעבד: intel core 2 quad q9650 *לוח אם: GigaByte ga-ep35c-ds3d *כ.מסך : 8800GT או 9300GT, לצערי אינני זוכר מערב לזה. את הדברים ה"פשוטים יותר" כגון HD, RAM וכד' אני אשדרג בכל מקרה. תודה רבה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? רצוי לחסוך כמה שיותר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, שיהיה כמה שיותר מהיר, יש צורך בחיבור HDMI בכרטיס מסך בשביל לחבר את המחשב לטלוויזיה לפעמים.-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל המסך 23 אינץ', מסך לד של LG, בן שנה לא יודע רזולוציה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי? אין צורך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? שלא יהיה רועש מידי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/או…
-
- 2 תגובות
- 528 צפיות
-
-
האם יש יתרון מובהק לאחד מהבאים (לאינטרנט, סרטים משחקים קלים וגם ישומים גרפיים - פוטושופ ואנימציה בסיסית): קישור ראשון: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=21110 מאפיינים (ASUS K55VD) i5-3210M דיסק 750/7200 גרפיקה nVidia 610M 2GB מחיר 3500 קישור שני: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=21365 מאפיינים (ASUS K56CM) i5-3317U דיסק 750/5400 גרפיקה 2GB GT635M מחיר 3700 כמו כן חייב אחריות בינלאומית מלאה וזה מצמצם אפשרויות (סמסונג למשל) אבל אשמח להצעות נוספות במחיר הנ"ל
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5500-5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד מאה שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לדיימינג כבד (בערך) -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. battlefield 3 על ultra ועוד משחקים כבדים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). DELL ULTRASHARP LED 23'' U2312HM[ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות U…
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
שלום, ראיתי במפרטים המומלצים את המפרט הזה שבמבט ראשון מתאים לי: AMD A4-3400- BOX350 לוח-אםAsrock A75M-HVS360 זכרונותCrucial/Kingston/Transcend/Corsair/G.Skill/Micron 1X4GB 1333Mhz DDR3120 כונן אופטיLG/Samsung DVD-RW SATA110 כרטיס מסךמובנה0 מארזEnermax Laguna 300W350 ספק כחכלול במארז אבל אני חייב יציאת S-video ולפי המפרט לוח האם אין לו יציאה כזו. חשבתי לפתור את העיניין ע"י חיבור Geforce 6600GT,אבל האם חיבור כרטיס כזה ישן לא אבסורדי כשעל לוח האם יש כרטיס מתקדם פי כמה? כמו כן לפי האתר של אנרמקס המארז מאפשר חיבור כרטיסי Low profile בלבד, אני רוצה לשמור על מארז מסוגנן שמתאים למדיה סנטר אבל לנצל גם את מלוא הלוח במקרה של שדרוג עתידי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2,000 ש…
-
- 3 תגובות
- 528 צפיות
-
-
שלום, מחפש לקנות מחשב נייד לצורכי אינטרנט,סרטים מוזיקה (סרטי HD) , ומשחקים ברמה נורמלית +- עד 5000 ש"ח. עדיפות למעבד של אינטל, ו 2-4GB RAM במהירות טובה. 250-320 GB הארד דיסק אשמח אם תוכלו לייעץ או לספר על דגמים שאתם מכירים + מקום טוב לרכוש! עדיפות למסך כמה שיותר קטן. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
תקציב 1500~2000 ש"ח. (הערכה כללית, אפשר לחרוג בעוד 300 אם זה קריטי) שימושים בעיקר שימושים משרדיים: תוכנות אופיס, אינטרנט, הורדות קבצים וכו' בנוסף אני כנראה אשתמש בעתיד בתוכנות כמו SOLIDWORKS, AUTOCAD ו - PHOTOSHOP, באופן מזדמן, אבל עדיין אני רוצה מחשב שידע להתמודד איתן. אם התוספת היא לא משמעותית, אני אלך על זה ואם כן אז לפחות שתהיה האופציה לשדרג בעתיד. ציוד היקפי - אין צורך. בנוסף, יש לי צורב DVD בן 4 שנים אבל די מהיר ועובד טוב, יש סיבה להחליף? מעוניין בדיסק קשיח בגודל 1T אין לי חנות ספציפית, בעיקרון כל חנות אמינה שעושה משלוחים לירושלים ו/או נמצאת באזור ירושלים/יבנה יכולה לבוא בחשבון. אני יכול להסתדר עם הרכבה עצמית. חשוב לי שהמארז יהיה שקט (רמה 8). OC - לא…
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
שלום לכולם. צריך את עזרתכם בבחירת מחשב נייד שישמש בעיקר לצרכים עיסקיים.השוק מוצף בדגמים כך שדרושה המלצה למחשב אחד או שניים שיענו על הדרישות: -גודל מסך: 13-14 אינצ' -קל משקל. אין צורך בכונן אופטי -בעיקר ל office וסרטים -זמן סוללה ארוך -גאג'אטים זה דבר נחמד (BT, מצלמת אינטרנט וכד') אך אין חובה -מחיר - באזור ה 3,000 ש"ח ד.א. מה לגבי vostro 131?
-
- 2 תגובות
- 528 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב לאחותי שגרה בחו"ל, התקציב שלה הוא עד 400$, המחשב ישמש לאינטרנט וסרטים בעיקר, מכיוון שהמחשב יהיה בסלון ויחובר למסך הגדול בסלון אני מעדיף (לא חייב אבל נראה לי מומלץ) שהוא יהיה עם מארז שוכב (כמו HTPC). אני חושב שהכי טוב יהיה לקנות מהחנות http://www.newegg.com/ שוטטתי לי קצת באתר אבל לא ראיתי משהו שאני חושב שיכול להתאים ואשמח לעזרה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
שלום חברים, אז לאחר שהמחשב שלי שבק חיים החלטתי לקנות אחד חדש. בגלל ההתראה הקצרה הצלחתי לגייס 4000 שח למפרט. אשמח שיכלול I5 2500K כרטיס חזק שיתאים לגיימינג (מעדיף GTX אחד מאשר SLI) לוח אם תומך OC לעתיד(דגם ZXX) מארז נאה שמכבד את בעליו ובעל סרקולציה טובה עם כמה שיותר מאוורים אני יודע שהתקציב אינו מאפשר רבות אך בכל זאת אשמח עם תוכלו להפיק ממנו את המקסימום אם נסיון לחסוך דגש על כך שבעתיד אני מתכוון לשדרג אותו באופן מסיבי בהחלט תודה רבה דניאל. 1. מה התקציב המקסימאלי?4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?להשתדל לחסוך אך רק אם לא יפגע במפרט עצמו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שפחות גמיש 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכנ…
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
שלום מה דעתכם על השילוש הבא כולל כרטיס מסך, אני מתכנן שדרוג בשביל משחקים, חשוב לי שקט, יש לי כבר ספק Seasonic 600W ואני משחק על FullHD 40" [table][tr][td] מעבד: [/td][td] INTEL CORE i7 S1155 2600 3.4Ghz - TRAY - לרוכשי מערכת מחשב ! - זמין במלאי אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪1225 [/td][/tr][tr][td] לוח אם: [/td][td] ASROCK Z68 PRO3-M + AC FREEZER 13 - השילוב המנצח ! אחריות: שלוש שנים ללוח האם ושנה לגוף הקירור. מחיר: ₪717 [/td][/tr][tr][td] זיכרון: [/td][td] KINGSTON 4096MB DDR3 1333 CL9 - מבצע לרוכשי מחשב חדש ! - זמין במלאי כמות: 2 אחריות: שלוש שנים. LIFETIME יצרן. מחיר: ₪132 [/td][/tr][tr][td] כרטיס מסך: [/td][td] PNY GTX570 1280MB DDR5 - RETAIL - לרוכשי מחש…
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכול ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים + תכנות ,בעתיד יתכן עבודה עם Unreal Engine לפיתוח משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות כגון Visual Studio לתכנות בשימוש כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: רזולוציה 1920x1080 מסך 24 אינץ' , הגדרות מקסימליות , בכללי מיודע לכל משחק חדש שיצא בשנתיים הקרובות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. ללא ציוד הקפי…
-
- 2 תגובות
- 528 צפיות
-
-
שלום לכולם אני כבר לא מעודכן בחידושים ובכל המעבדים והצ'יפסטים החדשים ואני מחפש מחשב ביתי לשימושים בינוניים המחשב בעיקר לאינטרנט מסמכים וסרטים (ולמידה בסיסית של הכרת המחשב) אבל יש מצב שאצטרך גם תוכנה שדורשת יותר משאבים כמו אוטוקאד ישן (כנראה עד גירסה 2008 - יש לי בעיה בנוגע לאיזה מערכת הפעלה להתקין - כנראה אתקין XP) לעבודה התקציב הוא עד 1500 (אם קיימת עסקת חבילה יותר יקרה בתוספת למסך מקלדת עכבר ואולי גם מדפסת משולבת עם פקס אשמח לשמוע) חשבתי על מעבד I3 2100 ולהשקיע מעט יותר בכרטיס מסך ובזכרון (בערך 4GB) מצורף קישור למערכת מוואלה שופס מה דעתכם? http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1IW2130750GB ולשדרג את הכרטיס מסך ביררתי את זה בנוגע למארז אי אפשר להוסיף מאווררים (האם…
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
אני רוצה שיהיה מהיר מאוד העיקר זה העבודות והאינטרנט במחשב הזה ושיטוס!!! תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 528 צפיות
-
-
אחים שלי אני חייב בדחיפות את המפרט הכי טוב שיש במחיר 6000 ש"ח ושהיה עם מסך אני עוסק בעריכות מוזיקה ולרוב משחק משחקים חדשים..! אז אני חייב את העזרה שלכם .. בתודה שמעון..!
-
- 6 תגובות
- 528 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מחפש מחשב שמתאים למשחקים קלים גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים... לא משהו מיוחד אבל אני רוצה שהמחשב יחזיק מעמד תקופה מסויימת. אם אפשר להוסיף קירור למעבד אז אני אשמח.
-
- 6 תגובות
- 528 צפיות
-
-
רציתי לקבל חוות דעת לגבי המפרט שבניתי המטרה היא בעיקרון למשחקים אבל אני לא מתעסק עם העניין של הגדרות גבוהות וכל הדברים האלה שיהיה אפשר לשחק במשחק נורמלי בלי תקיעות וגרפיקה סבירה +. מעבד 615 ש"ח AMD ATHLON 64 X2 DUAL CORE AM2 5200+ 1MBX2 FSB 2600MHZ HT 2000MT http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=918&category_id=89afe3947540007e9bf500324087279d& לוח אם 475 ש"ח ASUS M2N-E (AM2) NFORCE 570 ULTRA HD AUDIO GBL DDR2 800MHZ http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=459&category_id=b7419c7fc7905e9cd5859c37bd3b3896& כרטיס מסך 870 ש"ח Sapphire Radeon X1950PRO 512MB PCIe http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=693&Cat…
-
- 4 תגובות
- 528 צפיות
-
-
אז ככה המחשב של חבר שלי שבת חיים אחרי מספר שנים והוא מעוניין לקנות מחשב חדש תקציב:עד 4.5K מטרה:בעקרון למשחקים לא הכי כבדים אבל הוא משחק די במחשב אז שיהיה כרטיס נחמד וזכרון סביר
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
1) תקציב? 5000-6000 ש"ח 2) מטרות ? (לדוגמה: OC, עבודות משרדיות {גלישהבאינטרנט, אמייל, הכנת קבצי וורד והדפסות}, משחקים {קלים או כבדים ?}. ניתן לבחוריותר מאחד) לרוב משחקים כבדים. 3) האם אתה צריך ציוד היקפי ?(לדוגמה מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים וכו'.. יש לציין איזה) לא זקוק לציוד היקפי. 4) האם יש דבר ספציפי שאתה לאצריך במחשב עצמו ? (לדוגמה אם כבר יש לך כרטיס מסך טוב ואתה לא צריך חדש) צריך הכול. 5) האם יש לך העדפה לחברה או לחלקכלשהו ? G-force 8800GT 6) האם אתה צריך מערכת הפעלה אוכל תוכנה אחרת ? (אם כן פרט איזו) לא. 7) האם אתה רוצה רכיב נוסף שיהיהבמחשב ? (לדוגמה כ. רשת, כ. טלוויזיה או כונן DVD) צורב DVD, כונן DVD, כרטיס רשת(ניתן מובנה.). 8) האם נושא הקירור והיופי במחשבחשובים לך ?…
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות את המפרט הבא. המחשב עבורי הוא כלי לאינטרנט ואופיס, ואיני מתעניין (או מבין) בכל ה- BUZ וה- HYPE האקזוטיים. האם ניתן לקנות את המפרט בראש שקט? האם הוא אינו מכיל יותר מדי רכיבים OBSOLETE ? האם יש רכיבים שחשוב לשנותם? במידת הצורך אין לי בעיה לעלות בתקציב בכמה מאות ש"ח. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=345&CatCode=
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
AMD ATHLON 64 X2 DUAL CORE AM2 4400+ 65W 512KB X2 BOX GIGABYTE GA-M61P-S3 זיכרון samsung 667 2 HEC COMUCASE 6A19B-400 400W הוספתיHD וצורב מה שאני רוצה לומר שהמחשב עובד מהר מאוד התקנה קלה המעבד לא מתחמם עליית המחשב לוקחת כ18 שניות המלצה שלי למחשב טוב ויחסית זול
-
- 2 תגובות
- 528 צפיות
-
-
אני צלם במקצועי, חשוב לי שתהיה סוללה גדולה, מסך לא מבריק, שיעבוד עם תוכנות גרפיקה (פוטושופ וכיו"ב), שיהיה עמיד בתנאי מז"א וסתם בתנאים של פגישה עם הרצפה, נוח לתפעול. אם אפשר שיהיה קל, לא צריך 15", אפילו 12" מספיק. הציעו לי פוג'יטסו U9000 במחיר של 7K http://www.yardenpc.co.il/Product.aspx?productid=1109, אני לא מכיר את החברה ולא יודע כמה אפשר לסמוך על המחשבים האלו, למרות שהמפרט שלו מאוד מתאים לי, אשמח לשמוע את דעתכם על DELL520, לנובוR61 ודגמים נוספים שנראה לכם שאוכל לרכוש. אשמח גם ללינק לחנות מומלצת באזור ת"א-ר"ג-גבעתיים-פ"ת. תודה. הצלם.
-
- 3 תגובות
- 528 צפיות
-
-
פתחתי את הנושא הזה בפורום גרפיקה אבל לא ענו לי עדיין ויכול להיות שעוד היום אני נוסע להביא כרטיס אז אני ממש בלחץ בבקשה לא לנעול אני צריך תשובה ממש מהר זה הפרטים כרטיס מסך AGP עד 600 שקל המפרט שלי הוא p4 2.8ghz 1gb אין לי אפשרות להוציא יותר מ 600 אז אני מוציא את זה על כרטיס מסך ואני רוצה לדעת מה הוא כרטיס המסך AGP8X הכי טוב שיש במחיר של עד 500-600 שקל כ(רגע יש לי ATI RADEON 9550 ) והאם יראו שיפור בכמות ה FPS שאני יקבל במשחקים(חשוב שזה יהיה כרטיס של SM3 לא יודע אם יש יותר אבל שישהיה לפחות 3 ) וכמה FPS אתם אומרים אני יקבל ב COD4 עם הכרטיס הזה (ועל איזה גרפיקה אני יוכל להפעיל את המשחק ) (הכרטיס שיש לי נותן לי 20 FPS ) והאם לא יהיה בעייה לשים את הכרטיס מסך הנ"ל עם הספק שיש ל…
-
- 3 תגובות
- 528 צפיות
-
-
אני זקוק למחשב חדש על כל מרכיביו. הבנתי בתחום בינונית. המחשב הינו לשימוש ביתי + משרדי, לא למשחקים, אך עם RAM חזק וקישוריות טובה לשאר המרכיבים כי אני מריץ אפליקציות רבות במקביל. חשובה בעיקר מהירות, וכן דיסק קשיח בגודל בינוני-גדול. לא מתכנן לעשות אובק-קלוקינג. חשוב גם שיהיה שקט למדי, כי ממוקם בבית קטן. בהקשר זה, מצ"ב מפרט מאתר YNET שופס, שקרץ לי בשל המחיר הנמוך. מבקש חוות דעת מומחי הפורום ו/או הצעות משל עצמם. http://www.ynet-shops.co.il/shop/template/groupsalesproduct.aspx?came=328&CategoryName=Computer_Systems&AuctionId=7301497 תודה, ליאור
-
- 4 תגובות
- 528 צפיות
-