עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם. כמו שרשום בכותרת רכשתי לאחרונה נייד טושיבה מארה"ב דגם SATALITE A205. כשאני מתקין את הויסטה (מה לעשות קיבלתי ויסטה איתו) אז בעיקרון יש לי 2 דיסקים שקיבלתי איתו רשום עליהם 1 מתוך 2 והשני 2 מתוך 2 וזה כבר גם התקין אוטומטי את כל הדרייברים אבל זה גם מתקין לי גם כל מיני דברים ותוכנות שאני לא רוצה כמו למשל איזשהו סרגל של גוגל,מקפי לחודש ועוד שטויות ולא ראיתי שיש לי אפשרות בחירה של מה להתקין ומה לא. מישהו אולי יודע אם יש אפשרות להתקין רק את הדרייברים ?

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  2. אני רוצה שיהיה מהיר מאוד העיקר זה העבודות והאינטרנט במחשב הזה ושיטוס!!! תודה רבה

• 3 תגובות
    • 543 צפיות
  3. Started by t d,

שלום, אני צריך לקנות מחשב ב7000 ש"ח כולל מסך 19 אינצ' LCD, וראוטר אלחוטי, המפרט מיועד למשחקים, ואת הקניה אני רוצה לבצע באתר זיזג2000, אם מישהו יוכל לעזור לי אני אשמח...תודה.

• 4 תגובות
    • 543 צפיות
  4. Started by golana,

שלום לכולם, אני קונה מחשב לאחיין שלי (בן 12), המשחק העיקרי שהוא אוהב זה FIFA 2008. התקציב הוא 1500 ש"ח. מיועד לעבודה עם מסך 22" 1680x1050 חשבתי ללכת על מחשב בסיסי מאוד : מעבד:E2180 לוח אם: ג'יגהבייטGAG31M-S2L זיכרון: 2Gb A-DATA DDR2 800 דיסק: SEAGATE 250G 3.5" SATA II סידי : LG H55L X20 Lightscribe BLACK ולהוסיף כרטיס מסך (יחסית) חזק: ATI RADEON 3850 256 mb DDR3 Retail HDMI PCIEX PALIT סה"כ יוצא לי 1500 ש"ח מה דעתכם ? הצעות אחרות ?

• 3 תגובות
    • 543 צפיות
  5. כנראה שאני אצטרך לקנות גם מחשב נייד בסוף הוא מיועד לצורכי גראפיקה קלה ואני חייב עזרה כי אני הולך להזמין בשבוע הבא השאלה מה יותר חשוב ההבדל במעבדים בצ'יפ סט או שבשני יש כרטיס מסך נוסף שלא קשור ללוח והאם הכרטיס הזה בכלל טוב המון תודה על העזרה חברים אתם עושים עבודה מעולה פה בפורום והאם המעבד השני כלומר ה735 הוא לא דותן כי לא היה מצוין באתר או שכול ה735 הם דותן והאם לא כדאי ללכת על הדגם המיושן יותר עם ג'יגה זכרון מעבד Intel Pentium M740 Dotahn 1.7GHz 2MB SONOMA זיכרון 512MB DDR לוח אם CHIPSET INTEL 915 כרטיס מסך INTEL GMA900 מסך "15 XGA כונן אופטי COMBO - DVD דיסק קשיח 40GB 5400 תקשורת כ.רשת אלחוטי Intel WiFi802.1 1b/g קורא כרטיסי זכרון או לחליפין מעבד Intel Pen…

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  6. אני צריך רק מחשב ללא מסך. יש לי מסך של סמסונג 19 אינצ' אם כבר אז שווה אולי את ה- ATI HD 4890

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  7. Started by Kitzony,

צריך מחשב למשחקים הסכום הוא 5000 ש"ח תנו לי הצאות חשבתי על כמות. מוצרים סה"כ 1 AMD Athlon 64 3200 (939-pin) Oem 1,068 ש"ח 1 Arctic Cooling Freezer 64 Pro for A64 157 ש"ח 1 ASUS A8N-SLI nVIDIA nForce4 SLI Socket 939 971 ש"ח 2 Twinmos 512MB DDR400 PC3200 578 ש"ח 1 Western Digital 160GB SATA II JS 8MB 7200RPM 465 ש"ח 1 NEC ND-3551 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X Bulk Black 310 ש"ח 1 SunBeam Samurai Blue case 230 ש"ח 1 HEC 460DRA Power Supply 295 ש"ח 1 eVGA GeForce 6800GS 256MB PCI-E 1,190 ש"ח סה"כ 5,264 ש"ח

• 4 תגובות
    • 543 צפיות
  8. לוח אם מותג מתוצרת- ASUS INTEL CHIPSET P35 P5KC תומך DDR3 מעבד Q9300 דיסק קשיח 7200 RPM SATA II 32MB GB 500SEAGATE זיכרון פנימי OCZ - 2048MB DDR II 800Mhz PLT CL4 צורב ASUS SATA X20 DVD כונן 1.44 מסך מחשב מבית Asus דגם MW221C כרטיס מסך אסוס ‏GTS 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E‎8800 מארז - NZXT LEXA Aluminium Black גוף קירור למעבד -Thermaltake V1 - ספק כח - Corsair 450W DUAL RAIL 450VX רמקולים CREATIVE SBS A300 2+SUB גוף קירור לכרטיס מסך- Z Machine GV1000 עכבר אופטי + מקלדת מולטימדיה LOGITECH אם אני טעיתי במשהו אני מתנצל מראש. המחשב הוא למשחקים עלות 6350 :kopfpatsch:

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  9. Started by mypro,

. מה התקציב המקסימלי? 4100 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עריכה, בודה משרדית, תכני HD, משחקים (בעיקר לאחים שלי לא משהו רציני * ) א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה) - תדיר (יום יום ) ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 22 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים שיצאו בשנה האחרונה (AC2 GTA וכו' ) * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני ג…

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  10. Started by amig2,

אני מתכנן לקנות השבוע מ-ksp (אם תציעו לי חנות אחרת בת"א, אני אשמח) מחשב בתקציב 5,000-5,500 למשחקים. אני רוצה לכלול ציוד היקפי (בלי מסך) בשווי 200 ש"ח וויסטה הום פרימיום, ככה שתורידו סביב 800 ש"ח וקיבלנו 4200-4700, שהנטייה היא להתקרב כמה שיותר לאזור של ה-4200. אני פאן בוי של אינטל, אבל כנראה בשל האילוצים אני יצתרך לקחת amd... :-[ אני לא מתכנן oc אולי בעוד כמה שנים שתפוג האחריות אבל זה לא שיקול במפרט... אידזה מבין המפרטים עדיף בביצועים? האינטל או ה-amd? קחו בחשבון שאני לוקח את המחיר בתשלום אחד (התחתון) ומוריד ממנו את המבצעים בת"א. האינטל יוצא 4650 ש"ח. ה-amd יוצא 4450 ש"ח. אם יש הבדל בביצועים לאינטל עדיין כדאי לקחת amd בגלל החיסכון במחיר, או שההבדל משמעותי? לבגי …

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  11. אני מעוניין לקנות מחשב נייד מארה"ב דרך אתר ושחבר יביא אותו לארץ מדובר על המחשבים הבאים: http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=9164012&type=product&id=1218040478391 ויש גם את זה: http://micro-center.com/single_product_results.phtml?product_id=0306846 הייתי מעוניין לדעת מה ההבדלים בין שני המחשבים(חוץ מRAM והארד דיסק) ואיזה מהם לדעתכם יותר מומלץ. ואולי אם יש לכם המלצה אחרת לגבי מחשב באותו סדר גודל של מחיר(600$), מאחד האתרים הנ"ל. כמובן שהמחשב צריך להיות עם אחריות בארץ גם. המחשב מיועד לסטודנט אך ברצוני שיוכל להפעיל משחקים "רציניים" בצורה סבירה. תודה רבה מראש לעוזרים וחג שמח.

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  12. שלום לכולם! התקציב שלי 2500 ש"ח אבל אני אשמח להשקיעה פחות אם זה אפשרי. אני רוצה לחבר ל LCD שלי בסלון מערכת קולנוע ביתי. אני צלם סטילס ואני רוצה לראות ללקחות שלי תמונות JPG על מסך הטלויזיה. לכן חשוב לי מכול דבר אחר שהתמונות JPG יראו טוב על המסך. חשוב לי גם שהמחשב יהיה שקט מאוד! לטלויזיה יש יציאה של S-VIDEO ו COMPPONENT לגבי שער הדברים, כמו לראות סרטים להקליט וכדומה אני לא צריך משהו ממש מקצועי, באמצע יספיק לי. תודה לכל מי שענה לי ! נ.ב בעתיד אני קרוב לוודאי יקנה טלויזיה HDR אז אני אשמח אם המפרט יהיה כולל יציעה מתאימה [shadow=red,left]מקדמי אתרים! בבקשה לא להמליץ לי על מפרט רק בשביל הקידום של האתר שלכם. תודה![/shadow]

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  13. Started by Eraneraneran,

היי לכולם, כמה אתם מעריכים שעולה המחשב עם המפרט הבא:

14. שלום לכם ותודה על העזרה. אני משתמש במחשב עם ליבה אחת של AMD ומתחיל להרגיש שהוא לא עומד בסטנדרטים של היום אני מבקש מפרט עבור הנתונים האלה: תקציב מקסימלי 2.5 אלף אני עובד הרבה עם תוכנות משרדיות (אופיס אקרובט אקספלורר) ותוכנות כמו visual studio, eclipse,,, מעוניין גם לשחק במשחקים החדשים (דוגמת סטרקרפט 2 ו Battlefield 3 הבא עלינו לטובה) וחשוב לי שהוא יריץ סרטי Full HD על מסך הטלווזיה שלי לצד המחשב (משמע יכולת צפיה בשני מסכים במקביל) אני עובד ברזולוציה של 1680X1050 עם מסך 22" (וטלוויזיה FullHD) לא מתכוון לעשות אוברקלוקינג וגם לא מתכנן לשדרג אותו בעתיד. אין צורך בהרד דיסק או בציוד היקפי. מסוגל להרכיב אותו בעצמי אני מתגורר בכפר סבא. בתודה , איתי.

• 3 תגובות
    • 543 צפיות
  15. Started by Salwaby,

עקרונית אני מחפש מחשב נייד שיתאים לצרכים בסיסיים, בעיקר שקשורים ללימודים. אין לי ממש תקציב, מה שחשוב לי שהמשחק ירוץ סבבה ויפעיל תוכנות בסיסיות בלי יותר מדי קושי (מינימום מחיר מבחינתי זה טוב, אם צריך טיפה יותר גם בסדר). תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  16. Started by dekektam,

שלום לכולם אני צריך עזרה בקניית מחשב עד 3500 ש"ח כולל מסך דק המחשב ישמש לצפייה בסרטים עבודה משרדית והרדות מהאינטרנט אשמח לעזרה

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  17. Started by roih3,

אני רוצה מפרט טוב ולא הרבה למשחקים.מחשב גלישה באינטרנט והורדות... בקשר לכרטיס מסך לא לעבור את ה500

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  18. Started by penny1,

שלום לכולם, האמת לא מצאתי פורום על מחשבים ניידים (אם יש אני אשמח לדעת) כסטודנט רצית לדעת האם קיים בשוק מחשבים ניידים בתקציב של גג 3500 ש"ח המסוגלים כמובן לבצע טוב משימות כמולגלישה, OFFICE וכד' אך גם לתוכנות כמו איימיול ומשחקים חדשים תודה

• 3 תגובות
    • 543 צפיות
  19. Started by אביתר ע,

אני חייב לפרמט את המחשב שלי, אך אין לי מושג כיצד אני עושה זאת. כיצד אוכל לפרמט את המחשב ולהתקין מחדש את הווינדוס החוקי ?. תודה רבה לכל מי שעוזר

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  20. האם התקציב שהבאתי פה מספיק בשביל הדרישות שלי או שכדאי לי להשקיע במחשב רק בשביל אינטרנט וכולי..? לא ממש מבין במחשבים ואני לא יודע אם התקציב הזה יספק לי מחשב לתקופה ארוכה בגלל שאני רואה פה שהמחירים יותר גבוהים. בשורה התחתונה האם התקציב יאפשר לי לקנות מחשב שיספיק לי לאורך זמן? תודה רבה אנשים ושיהיה לכם חג שמח! *עוד דבר חשוב שמחשב יהיה יחסית שקט אני לא יכול עם רעש חח

• 4 תגובות
    • 543 צפיות
  21. השמח לקבל מפרט לשימוש כללי מפרט שבניתי מעבד AMD Athlon II X3 445 Box ₪416 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ADX445WFGMBOX לוח אם Gigabyte GA-MA78LMT-S2 ₪286 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950733 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪202 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD502HJ זיכרון Transcend DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-27 ₪251 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=904100 צורב LG GSA-GH24N X24 SATA DVD ₪102 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-GH24N מארז כולל ספק HEC 6K31 Silver 300W ₪236 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=CI-6K31 הרכבת מחשב חדש הכוללת פתרונות קרור + ב…

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  22. Started by JohnnyBravo,

כותרת. אפשרי?המחירים לא חשובים.אבל שלא יהיו בשמיים מן הסתם..

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  23. אני מחפש מחשב לא כולל מסך עכבר ומקלדת (יש לי כבר) שיהיה אך ורק לצורכי גיימינג אני מעדיף מעבד אינטל מאשר amd שיהיה כרטיס מסך חזק וזכרון טוב תודה לעוזרים. מארז "מפואר" לא כל כך חשוב לי. בנוסף אני גם מבקש שמי שנותן לי מפרט יפרט לי קצת על כל רכיב מכיוון שאני לא כל כך מתמצא בתחום המפרטים. תודה רבה לעוזרים =]

• 3 תגובות
    • 543 צפיות
  24. היי ראשית או שנית, אני מתנצל על כפל ההודעות שלי, פשוט לא הייתה לי תגובה וממש חשובה לי הדעה דווקא שלכם. אם זה נוגד את התקנון אז סליחה מראש. עכשיו ככה, אני בעיקר מתלבט בין לוח האם והמארז והייתי רוצה חוות דעת רצינית ממומחים. התקציב בסביבות 2000 שקלים, המפרט אינו כולל כרטיס מסך ואינו כולל מסך. מעבד AMD Athlon 64 (4200+) (65W) - Dual Core 1MB Cache [AM2]- RETAIL זכרון PQI DDR2 2048MB 800Mhz דיסקשיח WD 320GB-16MB AAKS - 7200RPM S-ATA II צורב LG DVD-RW GSA-H55N x20 DUAL LAYER (black) IDE - bulk (על המעבד והזכרון הדיסק קשיח והצורב החלטתי ורכשתי, עכשיו נשאר לי להתלבט בין המארז ולוח האם.) ועכשיו ללוח אם ולמארז בלוח אם האפשריות הן: GIGABYTE GA-M68SM-S2 (nForce 630a) - mATX …

• 4 תגובות
    • 543 צפיות
  25. יש לי חבר שביום שבת טס לשבוע לארה"ב, ויכול להביא לי לפטופ בקנייה פיזית באחת מהרשתות הגדולות של האלקטרוניקה והמחשבים (בסטביי, קומפיואסאיי וכו). אני צריך יעוץ מהיר ואם אפשר לינקים מדוייקים של דגמים שאפשר להשיג בפועל ויהיו הכי משתלמים עד אזור ה- 4.5K שקל (אני מאמין שבפחות בארהב התקציב הוגדר לארץ בעקרון ואמור לכלול אחכ דברים נוספים) הדרישות הם: 14.1" לאחר שהוחלט ש- 13.3 קטן מידי ו-15.4 גדול וכבד מידי. לא צריך כרטיס מסך חיצוני, עדיף כמה שיותר יציאות מולטימדיה כמו SVIDEO, HDMI המחשב ישמש לסטודנטית ושימושי אופיס, אינטרנט מוזיקה וסרטים. רצוי הארדיסק גדול 250 ג'יגה ומעלה. לפחות 2 ג'יגה זיכרון. מצלמה מובנית. כמה שיותר קל משקל יותר טוב (במסגרת התקציב וגודל המסך). יתרון גדול אם יש אח…

• 0 תגובות
    • 543 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.